• 1. Rumos mézes krémes házi recept alapján (Nosalty) Az ünnepek egyik legkedveltebb süteménye, mindenki kedvence, a mézes-krémes. Igazi házi recept, egy pici rummal megbolondítva! ;)
  • 2. Zöldborsós tokány ahogy rekamer készí... (Nosalty) A pörkölt, az mindig finom pörkölt marad. Elronthatatlan. Bár néha unalmas. Föl akartam dobni, és emlékeztem, hogy egyik barátnőmnél láttam valami ilyesmi ételt, és saját kútfőből, a fantáziámra bízva a dolgo
  • 3. Sült bőrös császár (Nosalty) Ha zsírban sütjük, hidegen, kenyérrel és némi zöldséggel kínálva isteni uzsonna, vagy vacsora lehet.
  • 4. Kókuszos csokidarabos süti (Nosalty) A karácsonyi hangulatot azzal dobtam még fel jobban, hogy a kókuszreszeléket kevés zöld mandulaaromával színeztem, és ebbe mártottam bele, mellé kis csillag díszítést tettem. Elég egyszerű ez a tojásmentes változ
  • 5. Darált hússal töltött gombafejek süt (Nosalty) Remek és érdekes vendégváró falatok, de akár egy romantikus vacsorára is ideális! Könnyű elkészíteni, így kezdőknek is ajánlott! 
  • 6. Fokhagymás pulykaszárny (Nosalty) A pulyka nagyon egészséges és ízletes husi ezért alkalmanként nekünk is terítékre kerül.Mivel nem akartam most sok időt a konyhában tölteni ezért ez volt a legpraktikusabb megoldás.Egyszerű mint az egyszeregy.....
  • 7. Sajtos stangli ahogy Andi készíti (Nosalty) Gyermekeim nagyon szeretik az egyik üzletlánc eme péksüteményét. Gondoltam, megpróbálkozok vele, és elkészítem házilag. Nekem nem lett 100%-ig ugyanolyan, de amikor láttam, hogy a kicsik milyen jóízűen falatozzák,
  • 8. Étcsokis - zabpelyhes keksz (Nosalty) Egy barátnőmtől kaptam egy könyvet, aminek a címe: Easy to make! Chocolate Ebben a könyvben találtam meg ezt a receptet, nagyon finom volt.
  • 9. Máglyarakás zsemléből (Nosalty) Mivel egész évben könnyen elkészíthető édesség, ezért szeretjük. :)
  • 10. Kürtőskalács sütőben (Nosalty) Az ínycsiklandó finomság sokféle ízben készíthető, amely lehet kókuszos, vaníliáscukros, sima kristálycukros vagy fahéjas. Mivel speciális eszközre tekerve készül, sokan elképzelni sem tudják, hogy otthon is ké
  • 11. Zserbógolyó egyszerűen (Nosalty) Pillanatok alatt elkészül ez a remek finomság, nagyon mutatós, bármilyen alkalomra kiváló csemege.
  • 12. Pizzás csiga (Nosalty) Csipetkéim imádják a péksüteményeket. A pizzás csiga is nagy kedvenc.
  • 13. Diós-almás csiga (Nosalty) Sütéskor mindenki a saját sütőjének a teljesítményét vegye figyelembe!
  • 14. Tökös-mákos kevert sütemény (Nosalty) Ha létezik tökös-mákos rétes, miért ne létezhetne ugyanezzel az ízvilággal egy jóval egyszerűbb, maceramentes és gyors kevert sütemény? Igenis létezhet, elkészítéséhez pedig csak az alábbi recept szükséges!
  • 15. Kekszes-pudingos szelet (Nosalty) A tiramisu korszak előtt is létezett házi krémessüti-készítés. A szocializmus egyik élelmiszeripari sztárterméke a pudingpor volt. Ebből aztán készültek nyakra-főre a desszertek. Nagy üvegtálakba, babapiskótáva
  • 16. Krémes toszkán lazac (Nosalty) Ez a krémes serpenyőben sült lazac a legjobb megoldás lehet, ha hétvégi "ebéd- vagy vacsorazavarunk" támad. A filéket ropogós héjúra pirítjuk, megszórjuk friss bébispenóttal, édes szárított paradicsommal, majd s
  • 17. Kocsonya ahogy anyukám készíti (Nosalty) Általában télen készíti anyukám a kocsonyát, az egyik kedvenc ételem. Karácsony napján, amikor díszítjük a fát, reggel vagy délben kocsonyát eszünk. Nagyon jó emlékek fűznek hozzá, és anyukám kocsonyájáná
  • 18. Tépett húsos sütőtökös buci coleslow... (Nosalty) Sokszor megkívánjuk otthon a szaftos tépett húst, de nem mindig van idő több órán át előkészíteni. Az ilyen esetekre tökéletes megoldás a Tesco sous-vide tépett sertéshús mézes BBQ szósszal, hiszen nagyon egysz
  • 19. Teljes kiőrlésű puha mézeskalács (Nosalty) Imádjuk, rögtön puha, és dobozban az is marad!! Egészségesebb, fűszeresebb ízvilágú, viszont teljes kiőrlésű lisztből az egészet nem ajánlatos készíteni, mert tömörebb, kevésbé emelkedik, szárazabb érzetű
  • 20. Egyszerű és gyors karfiolkrémleves (Nosalty) A férjem nem szereti a levesben a zöldségeket, csak a levét eszi meg. Így kitaláltam, hogy minden levest, amit lehet lepürésítek.