Heti horoszkóp

Érvényes: 2021 november 29 - 2021 december 05.

KOS márc. 21 - márc. 21


Ez egy nagyon sikeres hét lehet az Ön számára, hiszen most minden egyes kitűzött célját képes lehet elérni, és minden egyebet, amiért ezidáig vágyakozott. Készüljön fel, mert most valami nagyon izgalmas dolog veheti kezdetét és a napjai nagyon nagy harmóniában telhetnek. A közelgő munkahelyi nehézségei ellenére maradjon ugyanilyen nyugodt és kiegyensúlyozott egész héten. Emellett egy váratlan vendég az otthonában segíteni fog Önnek, hogy ismét felelevenítse az elveszett izgalmat és lendületet a családi életében. Ezen a héten rengeteg adminisztrációs feladat vár Önre a munkájában, de ehhez rengeteg segítséget kaphat, amiért nagyon hálás lehet. Nagyon produktív hét elé nézhet, amit az élete minden területén megtapasztalhat. Rengeteg új dologgal ismerkedhet meg ezen a héten, ami bővíti az ismereteit és ezáltal sokkal bölcsebb lehet a jövőben.

Szerelmi előrejelzés
Az elkövetkező hét remekül alakul és a párok nagyon romantikus hangulatban töltik ezt az időszakot. A bátorító és törődő jelleme segít abban, hogy a kapcsolatát egy teljesen új szintre emelje, ezáltal a párkapcsolata jobb lesz, mint valaha. Nagyon vidám és játékos lesz a szerelme társaságában és nagyon könnyen megy Önök között a kommunikáció. A kedvese mindemellett egy ajándékkal is meglepheti Önt és lehet, hogy egy rövid kirándulást is tehetnek a hétvégén. Ez egy nagyon izgalmas hét lesz, bár rengeteg teendője akad!

Karrier előrejelzés
Ha mostanában azon gondolkozik, hogy új karrierbe kezd, bátran tegyen lépéseket az ügyben ezen a héten, mert alkalmak nyílnak erre. Nagy valószínűséggel most hatalmasat fejlődhet mind a szakmai életében, mind anyagilag, ami azért nem egy utolsó. Ha kihasználja a nagyszerű diplomáciai és a kommunikációs készségeit, akkor bármilyen nehéz helyzetből könnyen ki tudja vágni magát. Ez a hét rengeteg új lehetőséget és esélyt hozhat az életébe, ezért járjon nyitott szemmel, és éljen velük.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21 - ápr. 21


Hatalmas lendülettel vág bele ebbe a hétbe, a munkahelyi problémái azonban nagyon megterhelik Önt kívül és belül. Legyen nagyon óvatos a munkájában, mert lehet, hogy Önt teszik felelőssé egy hiba miatt. Próbálja bizonyítani az igazát azáltal, hogy megmutatja, hogy milyen kiváló munkaerő. Azt tanácsoljuk, maradjon passzív és kerülje el azt, hogy a családján tölti ki a frusztráltságát. Tehát, ezen a héten lehet, hogy több nézeteltérésbe keveredik a megszokottnál, ami nagyon megviseli és szomorúsággal tölti el, azonban ne veszítse el a reményt. Hamarosan nagyon jóra fordul az élete, ezért maradjon pozitív! Nagyon vigyázzon az egészségi állapotára és ne hagyja figyelmen kívül az apróbb megbetegedéseket sem. Igyekezzen megerősíteni a szeretteivel való kapcsolatát. Legyen kitartó és minden sokkal jobbra fordul.

Szerelmi előrejelzés
A szerelem egy kicsit háttérbe szorul ezen a héten, hiszen most teljesen lefoglalja a munkája. Nagyon sok teendője van, és rengeteg problémát kell megoldania a munkahelyén, így nem csoda, ha este fáradtan zuhan be az ágyba. A párja azonban nagyon támogató és mindenben segítő kezet nyújt Önnek. Az egyedülállók pedig jobbnak érzik a szerelmi életüket, mint valaha. Most ugyanis lehet, hogy megismerkedik a leendő párjával, aki teljesen elvarázsolja.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten nagyon boldog lesz, hogy a céljait végre képes megvalósítani, legyen az bármi is. Az egyetlen dolog, ami Ön és az álmai közé állhat, az az akaratereje. Fontos, hogy elég elkötelezett legyen ahhoz, hogy a teljes figyelmét a céljainak szenteli. Ezen a héten érdemes lesz mérlegelnie, hogy mi az igazán fontos dolog a teendői közül, ugyanis igencsak felhalmozódnak a feladatok, ezáltal pedig minden perc számít, hiszen nagyon elfoglalt lesz.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21 - máj. 21


Ezen a héten hatalmas anyagi előre lépésben részesülhetnek az Ikrek csillagjegyek, ezennel pedig a legtöbb pénzügyi nehézségük megoldódik. Azt tanácsoljuk, tegyen félre, hogy a jövőben is biztos anyagi jövedelme legyen. Ezen a héten remek lehetősége lesz arra is, hogy a családjával töltse a szabadidejét. Tisztelje meg a családtagjait az osztatlan figyelmével és adja meg számukra a legkedvesebb dolgokat. Ez a hét meg foga változtatni a munkához való hozzáállását is. Eddig ugyanis sokszor céltalanul keringett és nem találta a helyét, de most elkötelezetten és szenvedélyesen fogja végezni a munkáját. A családja teljes mértékben támogatni fogja az élete minden terén és a segítségükkel képes lesz megvalósítani az álmait. Nagyon fontos, hogy értékelje őket és éreztesse velük, hogy milyen különlegesek a számára. A napokban szerencsére nem fogja magával ragadni a másokból áradó pesszimizmus és nagyon céltudatos lesz a mindennapi életben.

Szerelmi előrejelzés
A szerelem nagyon meglepő fordulattal törhet be az életébe, ha jelenleg egyedül van. Most egy nagyon különleges személlyel ismerkedhet meg, így egy nagyon romantikus időszakot tudhat magáénak. Azonban fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az érzelmei igazak és elég erősek, mielőtt elköteleződne. A házasoknak pedig azt üzenik a csillagok, hogy mihamarabb hozzák rendbe a párkapcsolatukat. A hét közepe fele nagyon boldog időszak köszönt az életükbe.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten egy szakmabeli, vagy egy közvetlen munkatársa arra ösztönzi, hogy minél több dolgot érjen el. Ön hatalmas profitra tesz szert ebből a tapasztalatból és nagyon sokat tanulhat. Ez a hét pedig szintén remek alkalom arra, hogy azt tegye, amit valójában mindig is tenni akart. A divat szakmában dolgozóknak lehet, hogy nem lesz olyan vidám hetük, és egy kicsit jobban meg kell szenvedniük a sikerért. És sajnos nem Önt választják abba a bizonyos projektbe sem, amiben nagyon szeretett volna benne lenni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22 - jún. 22


Összességében ez egy remek hét lehet az Ön számára, kedves Rák. Most ugyanis végre bebizonyíthatja a rátermettségét. Tegyen több energiabefektetést a munkájába és meglátja, sokkal nagyobb ütemű fejlődésre lehet képes. Teremtsen lehetőséget valami teljesen új dolog kezdetének. Itt a hatalmas lehetőség, hogy a megtakarításait valamilyen nagyobb dologba fektesse, mint mondjuk egy autóba, vagy egy új lakásba. Néhanapján lehet, hogy a családi nehézségek nagyon meghatározók lehetnek az életében. Adjon időt a családtagjainak, hogy rájöjjenek, hogy mik is a valóban fontos dolgok az életben. Menjen el egy utazásra, hogy felfrissüljön és ismét vidám és kiegyensúlyozott lehessen. Ez egy csodás időszak lehet az Ön számára, és most semmi esetre sem szabad felidegesítenie magát. Kutasson inspiráció után, amihez a legjobb, ha meditál és jógázik. Így ugyanis sokkal fittebb és kiegyensúlyozottabb lehet. Összességében ez a hét nagyon változatos érzelmekben telhet Ön és a családja számára.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten az új kapcsolata lesz az első és legfontosabb az életében. Egy ártatlan kis flörtölés most valami sokkal komolyabb dologgá alakul. Ha jelenleg egyedülálló, akkor ez a személy lehet, hogy az, akire egész életében vágyott. Készüljön arra, hogy ez a hét tele lesz romantikával és számos intim pillanattal. A párja pedig szintén nagyon lelkes és érdeklődő lesz. Remek hangulatban találja magát ezekben a napokban.

Karrier előrejelzés
Készüljön, mert a karrierje remek fordulatot vehet a napokban. Most ugyanis nagyon fontos projektekbe kezdhet és a megbeszélései is nagyszerűn alakulnak. Ezen a héten alaposan be kell osztania a teendőit annak érdekében, hogy elérjen minden kitűzött célját. Azt fogja érzékelni, hogy egyre több és több feladatot kap a feletteseitől, de aggodalomra semmi oka nincs, hiszen az elkötelezettsége és kitartása miatt remekül veszi az akadályokat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23 - júl. 23


Ezen a héten nagy jutalomban részesül a kemény munkájáért. Most pedig itt az ideje, hogy a megtakarításait, valami nagyobb dologba fektesse be. Azt tanácsoljuk, kerülje a nézeteltéréseket a családjával, mert az negatív hangulatot szülhet Önök között. Maradjon nyugodt és őrizze meg a türelmét egész héten, meglátja, sokkal jobb lesz otthon a légkör. Szerencsére remek égészségi állapotnak örvend, de ne feledkezzen el a rendszeres testmozgásról. Tervezzen a családjával egy közös kirándulást, és igyekezzenek minél aktívabb túrát beiktatni. Élvezze ki ezen a héten a nyugalmat és tartson időnként egy kis énidőt is, hogy kipihenje magát és relaxáljon egy kicsit, valamint kényeztesse magát valamilyen extravagáns dologgal. Összességében ez a hét nagyon nyugodt és békés időszaknak ígérkezik. Most előtérbe helyezi a belső harmóniáját, ezáltal a békés lelkiállapotát úgyis képes megőrizni, hogy nagy felelősség nyomja a vállát.

Szerelmi előrejelzés
Ez a hét nem lesz olyan kiemelkedő sok Oroszlán csillagjegy számára, ami a szerelmi életet illeti. A párjával való kapcsolata ugyanis nagyon nehéz időszakon mehet keresztül. Nagyon komoly erőfeszítéséket kell tennie annak érdekében, hogy elkerülje a veszekedéseket és a vitákat. Azonban, ha minden erejével azon van, hogy megakadályozza, azzal hatalmas változást érhet el. A hét végéhez közeledve nagyon le szeretné nyűgözni a párját és szeretné éreztetni vele, hogy milyen különleges a számára.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten a legjobb, amit tehet önmagáért, hogy nem kényelmesedik bele a munkájába és ugyanolyan keményen és pontosan végzi, ahogyan eddig is tette. Ha így tesz, minden feladatát a határidők előtt képes lesz befejezni. Egy jó, szakmai stratégiával könnyen ki tudja terjeszteni a vállalkozását, vagy akár többet fejlődhet. Az összes megbeszélése remekül halad és a megfeszített munkatempó ellenére, nem érez nagy nyomást a vállán.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24 - aug. 24


Ez a hét remekül telhet, kedves Szűz. Most ugyanis hatalmas eredményeket tudhat magáénak. Bizonyosodjon meg róla, hogy mindig a legjobb formáját hozza, és hamarosan a felettesei is felfigyelnek az állandó elkötelezettségére és kitartására. Ezen a héten lehet, hogy elutazik egy munkaügyi kötelezettsége miatt. Ez azonban garantáltan fellendíti a mindennapjait és mindeközben ki is pihenheti magát. A családi problémái azonban komoly nehézséget okoznak ebben az időszakban. Most különösen figyelnie kell arra, hogy ne keveredjen bele semmilyen vitába a családtagjaival. Hamarosan a pénzügyi helyzetében is érezheti a szakmai előrelépés hatását. Tehát ez egy nagyon örömteli fordulat a számára, azonban fontos, hogy félretegyen, ha biztos jövőt szeretne kialakítani önmagának. Most sokkal nagyobb betekintést kaphat a belső érzelmi világába, különösen, ha gyakorolja a spiritualitást.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten a szerelmi élete nagyon kiegyensúlyozottnak ígérkezik, és csak arra vágyik, hogy otthon maradjon a szeretteivel. Kezdjenek bele valamilyen izgalmas, közös tevékenységbe a kedvesével, például menjenek el egy tánctanfolyamra. Meg fogja látni, hogy mindez teljesen megszakítja a monotonitást a kapcsolatukban és újra lesz miről beszélgetniük. Ez a hét remek lehetőséget kínál arra, hogy ismét szorosabb kapcsolatba kerüljön a szerelmével.

Karrier előrejelzés
Új lehetőségei adódnak ezen a héten arra, hogy előrébb lépjen a szakmai életben, ezért igyekezzen kihozni a legtöbbet ebből az időszakból. A managementben dolgozók ezen a héten megpihenhetnek egy kissé, és hosszú idő óta végre most kaphatnak egy remek állásajánlatot is. Lehet, hogy sokan Önök közül magasabb jövedelemre tesznek szert ebben az időszakban. Bárhogyan is alakuljon a hét, az biztos, hogy a karrierje hatalmas lendületet kap ezekben a napokban.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24 - szept. 24


Ezen a héten a Mérleg csillagjegyek egy új munkahelyen próbálhatják ki magukat. Ez nem, véletlen, hiszen ez a legjobb időszak arra, hogy valamilyen új dologba kezdjen. Engedje, hogy a belső énje kiteljesedjen és kezdjen el jógázni, ha eddig még nem tette. Fontos, hogy a lelke megnyugodjon, hiszen csak így tudja jól végezni a feladatait, sőt, ha nem így tesz, annak nagyon rossz következményei lehetnek. Adjon táplálékot a tudás iránti éhségének és tanuljon valami új dolgot ebben az időszakban. A családjával való veszekedések azonban nagyon mélyen érinthetik. Azt tanácsoljuk, foglalja el magát, hogy ne engedjen teret a negatív gondolatainak. Egy családi összejövetel remek lehetőség lenne megerősíteni a szeretteivel való köteléket.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten egy barátja tanácsára van szüksége ahhoz, hogy megoldja a párkapcsolati nehézségeit. Ne feledje, nincs itt az ideje annak, hogy szakítson és feladja a kapcsolatát, inkább kezelje kellő odafigyeléssel ezt a viszonyt. A félreértések, és a veszekedések most nagyon könnyen előfordulhatnak ezen a héten, azonban ez az időszak egyáltalán nem alkalmas arra, hogy belevágjon egy új kapcsolatba. A szerelmi problémái azonban a hét végéhez közeledve megoldódnak.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten pozitív változásokat élhet meg a szakmai életében, ugyanis hatalmas előrelépést tehet a karrierje. Ha a napokban valamilyen üzleti kapcsolatot, vagy megállapodást köt, az nagyon jövedelmezőnek ígérkezik. Az is megeshet, hogy előléptetésben, vagy fizetésemelésben is részesül. Ha a gazdaság területén dolgozik, most meg tudja kötni azt az üzletet, amire már olyan régóta várt. Minden munkaügyi problémája megoldódik idővel.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24 - okt. 24


Ez a hét sajnos nem lesz élete legjobb időszaka, kedves Skorpió. Ön ugyanis rossz visszajelzéseket kaphat egy olyan projekttel kapcsolatban, amin már nagyon régóta dolgozik. Minden bizonnyal ez nagyon rosszul érinti, de próbálja meg elkerülni a negatív gondolatokat és a bosszankodást. Ezen a héten a felettesei is táptalajt adhatnak a bosszankodáshoz, ezért fontos, hogy ne élje bele magát túlságosan a velük való nézeteltérésekbe. Még hatalmas út áll Ön előtt, és ha egyre kitartóbban halad előre, akkor soha nem kell aggódnia a pénzügyei miatt. Azt tanácsoljuk, alaposan gondolja át, mielőtt beszél, mert ha nem válogatja meg a szavait, könnyen megbánthat vele másokat. Foglalja le magát valami olyasmivel, amit tényleg szívből, szenvedéllyel végez.

Szerelmi előrejelzés
Ha az utóbbi időben egy nehezebb szakaszon ment keresztül a házasságában, akkor most hatalmasat fordulhat a helyzet. Ám ne feledje, mindez csak úgy következik be, ha tesz is érte. Ha jelen pillanatban egyedül van, akkor ez a hét a legjobb alkalom arra, hogy megvallja valaki felé a romantikus érzelmeit, ugyanis biztos lehet benne, hogy pozitív válaszra talál. Most végre minden értelmet nyer és rájön, hogy miért is kellett ilyen sokáig keresgélnie.

Karrier előrejelzés
A felettese teljesen odalesz Önért, hiszen a remek teljesítménye és a kitartó munkája magáért beszél. Lehet, hogy további feladatokat is bíznak Önre. Ha a marketing területén dolgozik, most nagyon nehéz lehet elérnie a kitűzött céljait, mert folyamatosan azt érzi, hogy bármerre is lépne, falakba ütközik. Tegyen meg magának egy szívességet, és figyeljen nagyon oda a határidőkre. Ellenkező esetben még inkább megnehezíti a saját dolgát.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS nov. 23 - nov. 23


Nem kérdés, hogy ez lesz a legjobb hét a Nyilas csillagjegyek életében, hiszen most mindent megkaphat, amire egész évben áhítozott. Itt az idő, hogy próbára tegye önmagát, amihez nagyon határozottnak és magabiztosnak kell lennie. Most meg fogja tapasztalni, hogy milyen értékes a munkája és még több energiát fog szentelni a feladatainak. A családi veszekedések hamarosan megoldódnak és arra ösztönzik, hogy megerősítse a szeretteivel való kapcsolatát. Legyen nagyon türelmes a családtagokkal és meglátja, egy bizonyos idő után sokkal jobban beavatják az érzelemvilágukba. Használja ki ezt az időszakot emellett arra, hogy jobban megismeri a párját. Ezen a héten lehet, hogy valakinek megvallja a legbelsőbb érzéseit és ez az illető megérti, és segíti Önt mindenben. Összességében tehát ez egy remek hét lehet, de biztosra kell mennie, hogy valóban kihasználja a lehetőségeket az életében.

Szerelmi előrejelzés
A házasok most nagyon sok időt töltenek azzal, hogy ismét felelevenítik a romantikát a kapcsolatukban. Lehet, hogy egy kedves ajándékkal is meg szeretné lepni a kedvesét. Tegyen így, jelentsen ez bármit is! Akik nem házasok, de komoly kapcsolatban élnek, azt veszik észre, hogy minden veszekedésük megoldódik. Az elváltak pedig egy jó partira találhatnak az internet segítségével.

Karrier előrejelzés
Ha lehetséges, kérje ki egy hasonló értékrenddel rendelkező munkatársa véleményét, amennyiben ezen a héten problémákba ütközne. Ez az átmeneti segítség nagyon jól jön majd Önnek. Lehet, hogy a hét során számos különböző feladattal is megbízzák és a főnöke azt szeretné, hogy többet dolgozzon, és jobban belefolyjon a cég életébe. Boldogan ragadja meg ezt az alkalmat a karrierje érdekében. Meglátja, ez hosszútávon nagyon jövedelmező lehet.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 22 - dec. 22


Ez a hét nagyszerű anyagi helyzettel kecsegteti Önt, és hatalmas szakmai előrelépést tehet. Ön leginkább most a karrierjére akar fókuszálni, így szinte minden figyelme ezen a területen van. A folyamatos szakmai és lelki fejlődése miatt mindig előrébb jut, és fentebb kerül a ranglétrán. Ez az időszak nagyszerű lehet azok számára, akiknek a mindennapjai fontos részét képezi a sport, vagy a művészet. Használja arra a figyelmét, hogy az élete nehézségeire összpontosít, és igyekszik megoldani ezeket. Akár szervezhet magának egy kisebb kiruccanást is. Ez ugyanis hatalmas lelki energiával és békével töltené meg. Nagyon figyeljen a lelki egészségere és a jóllétére, hiszen így tarthatja fent később is a teljesítményét. Legyen nyitott a pozitív energiákra, mert ez hatalmas változást tehet az egész életére.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten a szerelmi életében számos nézeteltérésbe keveredhet. Lehet, hogy a párja, nem tartja be az ígéretét, ami nagyon megbánthatja az érzelmeit. A veszekedés azonban nem a legmegfelelőbb reakció, ugyanis azzal még inkább elmérgesítik az Önök közötti feszültséget. Inkább beszéljék meg nyíltan és őszintén, hogy mit várnak egymástól és a kapcsolatuktól. Legyen nagylelkű és odaadó a szerelmével.

Karrier előrejelzés
Ez egy tökéletes hét arra, hogy befejezze azokat a feladatokat, amelyek már régóta tornyosulnak az asztalán. Azonban nincs oka aggódni, mert a munkatársai mindenben segítenek Önnek és ezáltal megkönnyítik a munkáját. Amennyiben megfordult a fejében, hogy tovább fejlesztené a képességeit, üljön vissza bátran az iskolapadba, hiszen a csillagok most maximálisan támogatják a törekvéseit. Még a héten nézzen utána, milyen lehetőségei vannak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21 - jan. 21


Ezen a héten anyagi előrelépést és növekedést tapasztalhat. A tőkéje növekedni fog, ami miatt még több pénzt tud félretenni. Kerülje azonban az értelmetlen vitákat, akár a munkahelyén, akár az otthonában, ugyanis sehol sem tudna győztesen kikerülni a helyzetekből. A családja bizonyára éppen olyan érzékeny, mint Ön, hiszen az évvégi hajrá mindenkire rányomja a bélyegét. Ragadjon meg minden lehetőséget, ami az útjába kerül, és fedezze fel a rejtett képességeit. Meg fog lepődni, hogy valójában mennyi mindenre képes, és mennyi mindent elnyomott idáig magában. A hétvégét igyekezzen a szabadban tölteni, a tiszta, hideg levegőre nagy szüksége van a tüdejének.

Szerelmi előrejelzés
Ha azt érzi, hogy csak vesztegeti az idejét egy egyoldalú párkapcsolatban, akkor itt az ideje továbblépni. Ha kikerül ebből a se veled, se nélküled kapcsolatból, akkor rengeteg időt és energiát megspórolhat magának a jövőre nézve. A szerelem csak úgy működik, ha mindketten ugyanúgy éreznek egymás iránt. Ezért ahelyett, hogy csak az idejét pazarolja, inkább próbáljon szerencsét máshol, ahol pozitív válaszra találnak az érzelmei.

Karrier előrejelzés
Amennyiben Ön a kereskedelem és a marketing területén dolgozik, akkor most nagyon erős vágyat érezhet arra, hogy külföldre költözzön. Ez a hét pedig felkészíti minderre. Az álmai valóra váltására irányuló energiák pedig megtérülnek. A magánvállalkozók fellendíthetik a cégüket az elkövetkező napokban. A diákoknak pedig azt üzenjük, hogy jobb félni, mint megijedni! Tartsa ezt észben és ennek tudatában készüljön fel a vizsgáira.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 21 - febr. 21


Remek héttel zárja le a november hónapot és vág bele a decemberbe. Azt tanácsoljuk, fejezzen be minden feladatot a munkahelyén, különben később csak bosszankodna miattuk. Dolgozzon keményen és mutassa meg a munkatársainak, hogy mire is képes, valamint nyűgözze le a főnökét is. Lehet, hogy ezen a héten részt vesz egy olyan eseményen, ahol a rászorulókat és a szegényeket támogatják, ez a tevékenység pedig, nagyon inspirálja arra, hogy még több megmozdulást kezdeményezzen arra, hogy a szegények karácsonyát szebbé tegyék. Azonban adjon magának is egy kis időt a hétvége felé arra, hogy a belső, spirituális énje is kibontakozhasson. Azt tanácsoljuk, keresse meg a barátait és töltsön minőségi időt velük, így egy kicsit kikapcsolódhat és lazíthat. A hirtelen kiömlő szavak azonban nagyon fájdalmasan érinthetnek egyeseket, ezért figyeljen oda, hogy miket mond és gondolja át alaposan a mondandóját, megszólalna.

Szerelmi előrejelzés
Az egyedülálló szülők számára egy nagyszerű hét veheti kezdetét, ugyanis kezd kikristályosodni előttük, hogy mit várnak a jövőben a szerelemtől. A párok azonban nagy stressznek lehetnek kitéve, hiszen egy harmadik személy fenyegetheti a párkapcsolatukat. A megcsalás sajnos a levegőben van, viszont ez a kapcsolat végét is jelentheti, ezért mindenképp kerülje el. Ha azonban éppen társat keres magának, most a munkatársai segítségével rátalálhat az igazira.

Karrier előrejelzés
Egy remek hét vár Önre a karrierje terén. A művészek és a tervezők számára pedig lehet, hogy ez a hét lesz életük legjobb hete. Most ugyanis elismerést szerezhet, ráadásul a bevétele is növekszik, hiszen mások rájönnek, hogy mekkora tehetség lakozik Önben. Nagyon elkötelezett a munkájában, ami másoknak is egyértelművé válik. Remek lehetőségek kopogtatnak az ajtaján, ne hagyja, hogy mindez kifolyjon a kezei közül.

Ugrás a napi horoszkópra! >>