Heti horoszkóp

Érvényes: 2020 november 23 - 2020 november 29.

KOS márc. 21 - márc. 21


A lelkesedése teljesen eltűnt mostanában, és azt érzi, hogy kialudt az az Önben lakozó belső tűz, ami eddig hajtotta és motiválta. Mindezek miatt ezt a hetet nagyon kedvetlenül és nehezen kezdi, és azt érzi, hogy semmihez sincs most elegendő energiája. Hiába volt sok terve erre a hétre, most sajnos elég motivált ahhoz, hogy megvalósítsa az elképzeléseit. Ha lehetséges, tegye át a fontos megbeszéléseit és a nagyobb munkáit akkorra, amikor jobban érzi már magát. Emellett azért érdemes megpróbálni mélyre ásni a lelkében, hátha mégis megtalálja az Önben rejtőző energiákat és belső erőit. Sajnos a kedvetlensége és türelmetlensége számos nézeteltéréshez vezethet, így könnyen összeveszik azokkal, akik nem osztják a véleményét.

Szerelmi előrejelzés
Ön remek társaság, hiszen a kisugárzását és a jó kommunikatív képességét arra használja, hogy lenyűgözzen másokat. Ezt a nagyszerű tulajdonságát ki is fogja használni a héten, amikor végre beszélgetést kezdeményes egy különleges személlyel. Nagy az esély ugyanis arra, hogy igencsak megkedvel valakit a munkahelyén, és annyira magával ragadják az érzései, hogy nehézen tud a feladataira összpontosítani. Az elkötelezett párok, akiknek az elmúlt időben számos probléma nehezítette meg a kapcsolatát, a héten azt tapasztalják, hogy ismét visszatér a romantika a szerelmi életükbe.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten a főnöke teljesen el lesz ragadtatva a teljesítményétől és a kemény munkájától. Nem csak egy előléptetésre, vagy fizetésemelésre számíthat, hanem lehet, hogy lehetősége nyílik egy munkahelyi megbízásból külföldre utazni. Egy tengerentúli út remek esély arra, hogy építse a karrierjét és feljebb jusson a ranglétrán. Használja ki ezt az időszakot és élvezze ki a méltán megérdemelt elismerést.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21 - ápr. 21


Ön mindent saját maga miatt tesz és a természetéből adódóan nem igényli mások elismerését. Ezen a héten azonban különösen értékelni fogják a teljesítményét, és a munkahelyén nem megszokott jutalomban részesül. Ez megnyilvánulhat fizetésemelésben, vagy a pénzjutalom más formájában, de az is lehet , hogy egy olyan projektbe vághat bele, amitől kitűnhet a szakmája területén és megalapozhatja a karrierjét. Meglátja, a szakmai hírneve szárnyakra kap majd. Ön nagyon elhivatott és céltudatos és emiatt soha nem vall kudarcot. Ezen a héten felismerik az Önben rejlő tehetséget, sok szerencsét!

Szerelmi előrejelzés
Lehetséges, hogy egy régi baráti kapcsolata ezen a héten romantikus vonzódássá alakul át. Ez a bizonyos régi barát gyakran felbukkan az életében és olyankor feleleveníti a múltbeli közös emlékeiket. Több időt fognak együtt tölteni és jobban megismerik egymást. Készüljön, mert ez a szerelem teljesen váratlanul tör be az életébe és nagy meglepetéseket tartogat. Amennyiben elkötelezett párkapcsolatban él, akkor a héten különösen ügyeljen rá, hogy ne csak éljenek egymás mellett, hanem igyekezzenek tartalmasan megélni a pillanatokat.

Karrier előrejelzés
Egy új munka látható a jövőjében, méghozzá olyan, ahol kamatoztathatja a kreativitását és ahol kiteljesedhet. Ebben a munkában az ötleteit elismerik és nagyra értékelik, valamint remek benyomást tesz a főnökeire és a munkatársaira. Ha csapatban dolgozik, még nagyszerűbb eredményeket lesz képes elérni. Sokan Önök közül egy új vállalkozásba kezdhetnek bele a héten, vagy akár egy kiegészítő képzést is elkezdhetnek. Tegyen így, hiszen ez egy remek lehetőség arra, hogy fejlődjön a munkája terén, és innovatív technikákat ismerjen meg.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21 - máj. 21


A csillagok állása azt jelzi, hogy a munkája ezen a héten megköveteli, hogy elutazzon egy rövid, üzleti útra. Készüljön, mert ez egy izgalmas, érdekes és remek lehetőség lesz Önnek arra, hogy fejlessze a tudását és gazdagítsa a szakmai tapasztalatait. Ezen a héten különös figyelmet fog kapni másoktól, mind a magán, mind a szakmai életben. Használja ki, és élvezze, hogy most mindenki Önre figyel. Számos elismerésre számíthat a főnökétől, a munkatársaitól, de még a családtagjaitól is, ami nagyon jót tesz majd az önbizalmának.

Szerelmi előrejelzés
Ne hagyja, hogy a szerelmi életében bekövetkezett problémák hatással legyenek Önre, és negatívan befolyásolják a másokkal való viselkedését. Fontos, hogy most próbálja meg elkerülni a párjával való értelmetlen és felesleges veszekedéseket. Ön jól láthatóan nem elégedett a kapcsolatuk jelenlegi helyzetével, ezért minden erejével azon van, hogy ezen változtasson és kijavítsa a hibákat. Amennyiben jelenleg egyedülálló, akkor nem ez a hét lesz az, ami változást hoz ezen a téren.

Karrier előrejelzés
Ez egy remek hét, ha esetleg valamilyen kreatív területen dolgozik. Lehet, hogy Önt választják meg a héten egy fontos feladat vezetőjének, amire már régóta vágyott. Emellett a héten el kell majd utaznia egy rövid üzleti útra, hogy a külföldi ügyfelek számára képviselje a cégét, ami egyúttal hatalmas szakmai elismerést is jelent. Azoknak, akik frissdiplomások, most egy kicsit többet kell azzal vesződniük, hogy el tudjanak helyezkedni egy jó munkahelyen, de ne bánkódjanak, hiszen ez egy remek alkalom arra, hogy tanuljanak a hibáikból, és később ezeket már ne kövessék el.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22 - jún. 22


Önnek nagyok az elvárásai saját magával szemben, ami ezen a héten különösen megmutatkozik. Remek dolog, ha arra törekszik, hogy kilépjen a konfortzónájából, de ne terhelje túl magát feleslegesen. Bízzon magában és abban, hogy mindent el tud érni, amit csak akar, de ne legyen lelkiismeretfurdalása, ha ez a folyamat lassabb, mint amire számított. Hiszen tudja, lehetetlen mindig mindent tökéletesen előre megtervezni. Az emiatt Önben keletkezett feszültség sajnos kihat a magánéletére és a személyes kapcsolataira is, ezért türelmetlenebb és indulatosabb lesz másokkal. Figyeljen arra, hogy ne vetítse ki ezeket a negatív érzelmeit másokra.

Szerelmi előrejelzés
Ami a szerelmet illeti, ez nem a legalkalmasabb hét Önnek, kedves Rák. Azoknak ugyanis, akik házasságban élnek, nagyon vigyázniuk kell, hogy elkerüljék a felesleges vitákat és veszekedéseket a házastársukkal. Azt tanácsoljuk, hogy összpontosítsanak arra, hogy a társuk érzéseit jobban megértsék és megismerjék az ő nézőpontját, ahelyett hogy csak a különbségeket és ellentéteket vennék észre. Az egyedülállók megismerkedhetnek egy olyan személlyel, akivel akár egy párkapcsolatot is el tudnának képzelni. Az elvált személyek pedig a hét végére új párkapcsolatba kezdhetnek.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten nagyon keményen fog dolgozni, hiszen fontos dolgokat kell intéznie a munkahelyén, ami egyben nagy felelősséggel is jár. De ne aggódjon, hiszen megfelel majd minden elvárásnak, és megmutatkozik a remek vezetői képessége is. Rengeteg lesz a teendője, és sokszor túlóráznia is kell majd, hogy minden feladatát be tudja fejezni időben. Készüljön fel, mert nagyon elfoglalt lesz egész héten és minden kötelessége nagyon sürgeti majd.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23 - júl. 23


Ezen a héten számos akadállyal kell szembenéznie a magánélete és a személyes kapcsolatai terén egyaránt. Ön nagyon makacs és önfejű tud lenni, és olykor nem képes engedni a másik félnek, ami sajnos rengeteg vitát eredményezhet. Segíthet azonban, ha tudatosan figyel arra, hogy meghallgassa mások nézőpontját is és nem hagyja, hogy a saját akaratát rákényszerítse a többiekre. Ha mégis így tesz, azzal ártani fog a barátságainak és fontos személyes kapcsolatainak. Önnek ezen a héten mindenképpen dolgoznia kell ezen, de legyen türelmes magával, mert minden kihívást és nehézséget meg tud oldani idővel.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten csak úgy úszik majd a szerelemben, akár párkapcsolatban él, akár nem. Ön ugyanis nemrég egy baráti összejövetel alkalmával megismerkedett valakivel, aki nagyon megragadta a figyelmét. Ez a hét remek lehetőséget kínál az ismerkedésre és arra, hogy randizni menjen ezzel a bizonyos személlyel. Próbáljon meg ugyanakkor nem azonnal kapcsolatba kezdeni, hanem szánjon időt arra, hogy jobban megismerje leendő párját. Az egyedülálló szülők, szintén nagyon szerencsések most a szerelem terén, hiszen találkozni fognak egy különleges személlyel.

Karrier előrejelzés
Ami a karrierjét illeti, nagyon elővigyázatosnak kell most lennie és fontos, hogy jól informált legyen, mielőtt jelentős döntéseket hoz. Remekül fog indulni a hete, ugyanis kap egy nagyszerű állásajánlatot. Szánjon elég időt arra, hogy alapos információt szerezzen erről az új álláslehetőségről, mielőtt otthagyná a jelenlegi munkáját. Ön nagyon elégedett lesz azzal, amerre a karrierje tart, hiszen így sokkal előrébb tud jutni majd a munkahelyi ranglétrán, így egy biztos jövőt tud majd magának megteremteni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24 - aug. 24


Ön testileg teljesen kimerült és nagyon leterhelt az utóbbi időben. Nem véletlen hogy ennyire fájnak az ízületei és minden porcikája, hiszen a szervezete így jelez, hogy pihenésre van szüksége. Egy bögre meleg tea, egy kellemes forró fürdő, egy masszázs, vagy egy könnyed mozgás csodákra képes, ezért érdemes, ezeket beiktatnia a napi rutinjába. A testi fájdalom olyankor csak egy közvetítő jelzés és lehet, hogy mindezek mögött valójában mentális, vagy lelki fájdalmai állnak. A fizikai fájdalom csak arra szolgál , hogy felhívja a figyelmét a valódi problémákra. A karrierje remekül halad előre és élvezi a munkáját, hiszen ez értelmet ad a napjának és ki tud benne teljesedni, de fontos, hogy ne hajszolja túl magát.

Szerelmi előrejelzés
Bizonyos nézeteltérések és viták nehezíthetik meg a szerelmi életét ezen a héten. Önnek olykor nehezére esik kifejezni, hogyan is érez bizonyos helyzetekben, így nem képes megérteni a párja, hogy valójában mire vágyik. Ezen a héten előfordulhat, hogy a munkája és a magánélete összeütközésbe keveredik, és azt fogja észrevenni, hogy képtelen annyi időt otthon lenni, amennyit szeretne. Fontos azonban, hogy ne idegeskedjen, mert ez csak egy átmeneti időszak, ami meg fog oldódni a hét végére.

Karrier előrejelzés
Az Ön folyamatos enegiabefektetései és az alázatos hozzáállása a munkája iránt most végre megtérülni látszik. Vigyázzon, mert a pénzügyei kissé problémásak lehetnek a héten, de a hatalmas lelkiereje minden akadályt képes legyőzni és átsegíti a nehézségeken. Azt ajánljuk, kezelje az anyagiakkal kapcsolatos ügyeit megfontoltan, hiszen ezeket mindig nagy kihívás megoldani. Előfordulhat, hogy a héten pénzügyi támogatást kap egy olyan személytől, aki nagyon szeretné, hogy megvalósítsa a terveit

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24 - szept. 24


Ön általában nagyon békés lelkivilágú és nem idegeskedik feleslegesen semmin. Ez nem véletlen, hiszen a nyugalom energiái csak úgy áradnak Önből, ezért minden helyzetben képes a békére és harmóniára fókuszálni. Ezen a héten azonban olyan energiaváltozást tapasztal, amitől kissé megváltozik a hangulata. Előfordulhat, hogy a hét folyamán nagy mennyiségű stressz fogja érni, amit az Önhöz közeli személyeken vezet majd le. Vigyázzon, hiszen most könnyen tudják Önt provokálni, és ez nagyon negatívan hat majd a személyes kapcsolataira. Ne hagyja, hogy eluralkodjon Önön a haragja, inkább találja meg a belső békéjét es az egyensúlyát és mindig gondolja végig, mit mond, mielőtt beszél.

Szerelemi előrejelzés
Aki távkapcsolatban él, ezen a héten nagyon sokat fog gondolni a párjára. Önnek még az is megfordul a fejében, hogy kivesz pár nap szabadságot, hogy több időt tudjon együtt tölteni a szerelmével. Meglátja, mindketten nagyon boldogok lesznek és örülni fognak majd egymásnak, amikor ismét találkoznak. Aki mostanában a házasságon gondolkozik, ezen a téren remek előre lépéseket tehet ebben az időszakban, hiszen a csillagok mindenben maximális támogatást nyújtanak.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten méltó elismerést kap mindazért a kemény munkáért, amit az utóbbi időben végzett. A munka iránti szeretete és elkötelezettsége miatt mindenkit maga mögé utasít a szakmájában, hiszen Ön a legjobb ezen a területen. Nagyon sok pozitív változásra számíthat a héten mind a munkájával, mind pedig a magánéletével kapcsolatban. Emellett azt fogja tapasztalni, hogy a dolgok úgy alakulnak, ahogy Ön azt eredetileg tervezte. Észre fogja venni, hogy mások is felfigyelnek arra, hogy Ön milyen remek munkaerő. Élvezze ki ezt a hetet!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24 - okt. 24


Ezen a héten remek előrelépéseket tehet a karrierje szempontjából és ezzel nagyszerű kilátásai lesznek a jövőjére nézve. Azt tapasztalja majd, hogy mind a családtagjai, mind a tágabb környezete együttesen támogatják a céljai elérésében. Amennyiben Ön az iskolapadban ül, vagy egy tanfolyamot végez éppen, a héten egy kis pihenésre lehet szüksége, és arra, hogy a megszokott rutinjait kövesse. Semmi oka nincsen az aggodalomra, de a céljai elérése érdekében fontos, hogy előre tervezzen. Ha így tesz, akkor régóta vágyott célok valósulhatnak most meg.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten előfordulhat, hogy kis dolgokon is képes lesz vitába kezdeni a párjával. Érdemes most több időt együtt tölteniük, hogy ismét érezze azt a kiegyensúlyozott energiaáramlást, ami jellemző a kapcsolatukra. Ne feledje, hogy a jelenlegi nehézségek a kapcsolatában csupán átmenetiek. Azok, akik az eljegyzésen gondolkoznak, még várjanak egy kicsit, mert a terveik egyelőre nem úgy alakulnak, ahogyan azt tervezték. Az egyedülálló szülőknek pedig kétszer is meg kell gondolniuk, hogy belekezdjenek-e egy új párkapcsolatba.

Karrier előrejelzés
Ön a héten figyelmen kívül hagyja mindazok véleményét, akik eddig lehúzták, és visszatartották a céljai elérésétől. Ettől nagyon határozott és magabiztossá válik, és remek dolgokat lesz képes így elérni. A munkahelyén briliáns és innovatív ötletei támadnak, amikre mások is felfigyelnek, ezáltal elismerik a szakmai képességét. Lehet, hogy felkérést kap egy vezető pozícióra is, ami köztudottan a leginkább testhezálló feladat. A fiatalabb, vagy kevésbé magabiztos természetű Skorpiók, kissé megijedhetnek ettől a nemvárt fordulattól, de nem érdemes elszalasztani ezt a hatalmas lehetőséget.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS nov. 23 - nov. 23


Minden, amit tesz, azt önszántából teszi és nincs szüksége mások elismerésére, ugyanis mindig a szíve vezeti, és nagyon szentimentális. A kemény munkája és a kitartása ezen a héten igencsak jövedelmező lesz az Ön számára, ez azonban nem feltétlen anyagilag fog megmutatkozni, hanem inkább a munkatársai és a főnökei tiszteletét nyerheti el. Emellett remek kilátásai lesznek ezáltal a jövőjére és a karrierjére nézve. Ez a hét arra ösztönzi, hogy nagy változásokat tegyen, és új kihívások elé nézzen. Fontos hogy most is a szívére hallgasson és hagyja, hogy egy nagyon izgalmas útra vezesse.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten sokat kell dolgoznia azért, hogy ismét felmelegedjen a párjával való kapcsolata. Ne adja fel, inkább próbálja meg visszahozni a kapcsolatába azt az izgalmat, tüzet, ami az elején meg volt. Miután megbeszélik a problémákat, meglátja, sokkal jobban fogja érezni majd magát. Az egyedülállók sajnos csalódottak lesznek a héten a szerelmi életük terén, mert nem találják meg az igaz szerelmüket. Maradjanak türelmesek, és a dolgok hamarosan jó fordulatokat vesznek.

Karrier előrejelzés
Ez a hét remek lehetőségeket kínál az üzletembereknek arra, hogy szakmailag előre lépjenek. Habár a hét eleje kissé lassan fog telni, a napok előre haladtával egyre inkább felgyorsulnak az események és lehet, hogy új üzletek megkötésére is sor kerül, amivel rengeteg nyereséget termelhet. Azok a diákok, akik tovább akarnak tanulni, a héten minden erejükkel azon kell, legyenek, hogy minél többet tanuljanak és készüljenek a kisebb vizsgáikra. A kereskedelem és marketing területén dolgozók szintén remek hétnek néznek elébe.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 22 - dec. 22


A Bak csillagkép alatt születettek egy szerencsés hétre számíthatnak, ugyanis egy váratlan pénzjutalom, vagy fizetésemelés üti majd a markukat. Emellett minden olyan nézeteltérésre és problémára, amik az utóbbi időben aggasztották, most meg fogja találni a választ. Ettől ismét remek hangulatba kerül, és azt érzi, újból Önmaga lehet. Mivel most ennyire szerencsés, sokkal vidámabbnak és örömtelibbnek látja majd a világot. Használja ki ezt a remek időszakot és jelentkezzen egy állásra, tegyen meg olyan dolgokat, amikhez eddig nem volt bátorsága, vagy vegyen egy lottószelvényt, hiszen most a csillagok az Ön javára állnak.

Szerelmi előrejelzés
A szerettei és a családja lesz ezen a héten a legnagyobb örömforrása. Lepje meg szerelmét egy apró ajándékkal, és meglátja, hogy a szerelem ismét fellobban Önök között. Emellett egy romantikus kirándulás is jól látható a jövőjében. Töltsenek együtt minél több minőségi időt, hogy egy új szintre emeljék a kapcsolatukat. Ugyanakkor vigyázzon, hogy ne tegyen semmit elhamarkodottan, mert azzal rossz döntéseket hozhat. Ugyanez a tanács él az egyedülállóknak is.

Karrier előrejelzés
Ön sokszor kockázatos döntéseket hoz a karrierje terén, de ezek legtöbbször mind kifizetődnek. Mindenáron azt akarja, hogy értékeljék az erőfeszítéseit, és elismerjék a szakmájában. Nagyon fontos lehet, hogy a héten csapatban dolgozzon, mert közösen jobb eredményeket képesek elérni, így az áhított elismerésre is van esélye. Ehhez azonban azt tanácsoljuk, tegyen lépéseket afelé, hogy jobban kijöjjön a munkatársaival. A hét folyamán akár előléptetésre is számíthat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21 - jan. 21


Hisz a karmában? Vagy hisz abban, hogy a jó tetteink megtérülnek? Ha eddig nem tette, a héten megbizonyosodik arról, hogy a karma valóban létezik, és ha jót cselekszik, akkor ezt idővel visszakapja az élettől. Ön mostanában nagyon magabiztos és határozott, ami az élete minden területére nagy hatást gyakorol, de különösen a karrierje tekintetén mutatkozik majd meg. Remek előre lépéseket tehet ugyanis egy biztosabb pénzügyi élet megteremtése felé, hiszen mindaz a nagyszerű dolog, amit az elmúlt időben tett, most kamatosan megtérül.

Szerelmi előrejelzés
Ez a hét remekül fog alakulni az egyedülállók számára. Ha eddig a jövendőbeli férje után kutatott, a héten véget vethet a keresésnek, mert egy nagyon különleges személyt ismer majd meg a munkahelyén. Azok, akiket az egyik családtagja mutatja be a héten valakinek, nagy eséllyel szintén megtalálják életük szerelmét. Készüljön, mert a szerelmi élete elképesztő fordulatokat fog venni az elkövetkezendő napokban, akár párkapcsolatban él, akár szingli.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten nagyon elfoglalt lesz a rengeteg munkája miatt, ugyanis számos megbeszélésen és konferencián kell részt vennie, és emellett fejlesztenie kell a szakmai tudását. Fontos azonban, hogy előtérbe kerüljenek azok a dolgok is, amik fontosak Önnek, és amik élvezetesek az Ön számára, hiszen csak így tudja egyensúlyba hozni a munkáját a magánéletével. Meglátja majd, hogy a hét minden kihívását hibátlanul teljesít. A kemény munkája segíti majd a céljai elérésében, és egyúttal remek benyomást fog kelteni a felsőbb vezetőjében.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 21 - febr. 21


Ön nagyon bizonytalan önmagával kapcsolatban, ami miatt a héten nem képes teljesíteni mindazt, amit eltervezett. Ne feledje, az önbizalom az, amiből az ember erőt merít és képes megküzdeni a nehézségekkel. Enélkül azt érezheti, hogy tehetetlen és gyenge. A heti feladata az, hogy tegye rendbe az önbizalmát és csökkentse az Önben keletkezett feszültséget. Lehet, hogy nehézségekbe fog ütközni, de ha eléggé hisz magában, képes lesz ismét önmaga lenni. Bízzon a képességeiben, mert bármit képes elérni, ha elég akaratereje van.

Szerelmi előrejelzés
Az egyedülállók nagyon izgalmas hét elé néznek, ugyanis erős jelek mutatnak arra, hogy egy régóta tartó barátsága ezen a héten szerelemmé kovácsolódik. Azok, akik elkötelezett kapcsolatban élnek a párjukkal, a héten rengeteg időt tölthetnek együtt. Használja ezt ki és meglátja, hogy a kapcsolatuk egy magasabb szintre emelkedik majd. Ha eddig nem tervezett semmi különleges programot a hétvégére, gondolja át, mert érdemes lesz kihasználnia ezt a lehetőséget.

Karrier előrejelzés
Önnek egész héten egy bizonyos feladaton kell dolgoznia, ami nagyon fárasztónak bizonyulhat. Remek vezetői képességei azonban lehetővé teszik, hogy könnyedén vegye az akadályokat. Figyeljen arra, hogy még akkor is megőrizze a nyugalmát és türelmes maradjon, amikor a feladatokat nem tudja időben befejezni. Habár előfordulhat, hogy kicsúszik a határidőkből, a karrierje mégis egy nagyszerű fordulatot vehet a hétvégére. Ön ugyanis végre megkapja azt a szakmai lehetőséget, amire már régóta vágyott.

Ugrás a napi horoszkópra! >>