Heti horoszkóp

Érvényes: 2024 február 26 - 2024 március 03.

KOS márc. 21 - márc. 21


Általános

Szinte egész héten kedvtelen lesz. Közömbösségével és nemtörődömségével szabályosan megrémíti a környezetét. Legyen óvatos ezzel, mert valakinek szüksége lehet a segítségére, de ha Ön megtagadja, csak mert nincs kedve hozzá, abból később kellemetlensége származhat. De a hétvégére már visszatér a jó hangulata, talán annak is köszönhetően, hogy tudni fogja, mi vár Önre a hétvégén.

Szerelem

A szingliknek semmi kedvük az ismerkedéshez és bele vannak fásulva a partnerkeresésbe. Pedig pont most nem kellene megcsömörleniük, mert a héten izgalmas találkozóban lehetne részük. A párban élőket pedig a kedvesük igyekszik elcsábítani, de a Kosok érdektelensége megbánthatja őket és könnyen beállhat a mosolyszünet, ha nem próbálják meg magukat kicsit megerőltetni.

Karrier

Kellemetlensége adódhat a munkahelyén, és valaki olyannak kell a segítségét kérnie, akitől nem szívesen kéri. Ezúttal le kell győznie az ellenszenvét ahhoz, hogy kikecmeregjen a bajból és bár nem hinné, de nagyon is megeshet, hogy ez a helyzet összébb hozza Önöket és akár barátság is kialakulhat Önök között. Viszont biztos lesz olyan, aki nem nézi majd jó szemmel az Önök társulását és megpróbálhat kellemetlenkedni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21 - ápr. 21


Általános

Igazán nem mondhatja azt a héten, hogy nincsenek lehetőségei vagy nem érik Önt izgalmak, mert kalandos hét elé néz. Olyan lehetőségek jönnek szembe Önnel, amelyekre régóta vágyott. A csillagok azt üzenik, minden tekintetben érdemes lehet engednie a csábításnak. Azzal viszont legyen óvatos, ha egy barátja arra kéri, legyen vele őszinte, mert a valóságban nem biztos, hogy tényleg arra is vágyik.


Szerelem
Itt is igaz, hogy ajánlatos engednie a csábításnak, még akkor is, ha mondjuk szinglik esetén csak rövidtávon hozna élvezetet egy kapcsolat vagy szerelmi affér. A vállalkozó szellemű pároknak pláne hagyniuk kellene, hogy kedvesük kísérletezzen rajtuk vagy legalábbis velük, akár egy izgalmas hétvégi kiruccanásról legyen szó vagy nemi életük felfrissítéséről. Kivételesen ne próbáljanak gondolkodni, ha szerelemről és szexről van szó!

Karrier

Kiemelkedő és egyben pozitív fordulatok várnak Önre tanulmányai vagy pedig szakmai téren. Mostani döntéseivel hosszú távon alapozhatja meg életét. Nem érdemes túl sokáig halogatnia bizonyos kérdéseket, inkább mondjon bátran igent a felkínált lehetőségre. A csillagok mindenben támogatják, de a bátor lépéseket Önnek kell meghoznia a siker érdekében. Nem érdemes azon problémáznia, készen áll-e vagy sem.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21 - máj. 21


Általános

A következő napokban izgalmas élmények várnak Önre. Barátainak vagy munkájának köszönhetően, új arcokat ismerhet meg, új barátságokat köthet. Élénk társasági életet kezdhet élni, ami pozitív hatással lesz az egész személyiségére. De ügyeljen arra, hogy régi barátait se felejtse el az újak miatt, mert abból kellemetlenségei adódhatnak, mint ahogy abból is, ha mások kedvéért kezd el túlságosan megváltozni.

Szerelem

A napokban egy esemény hatására, csalódni fog a partnerében. De vajon tényleg benne csalódik vagy abban az idealisztikus képben, amit kialakított róla? Hasonló hibába eshetnek a szinglik is, akik hajlamosak randi partnerüket túlidealizálni. Minden Ikreknek jót tenne, ha kevesebb elvárással indulna neki a kapcsolatának. Egyeseknek még a mércéjüket sem ártana lejjebb tenni, különben ne csodálkozzanak azon, hogy nem találnak párt.

Karrier

A héten a munkája, a karrierre, a vállalkozása kerülhet a középpontba. Minden esély meg van arra, hogy válaszút elé kerüljön és döntenie kell a két bizonyos lehetőség közül. Még az is lehet, hogy egy külföldi munkalehetőség merül fel vagy egy kinevezés. Az egyszer biztos, hogy anyagilag is megérni, de plusz felelősséggel is járna. Jobb, ha tudja, nem lesz túl sok ideje gondolkodnia rajta, ezért mielőbb kezdjen el mérlegelni!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22 - jún. 22


Általános

Hirtelen rádöbben arra, hogy túl sok mindent hanyagolt el mostanában. Kár is tagadnia, hogy fáradt, energiátlan és talán még kedvtelen is. Még az is lehet, hogy egy kis betegség bujkál Önben, csak éppen arra se figyel oda, mert nincs rá ideje, hogy beteg legyen. Ne aggódjon, hamarosan fordul a kocka, és megjönnek az új és friss energiák, aminek köszönhetően több erőre tesz szert és még időből is több jut majd Önnek.

Szerelem

Azok, akiknek eddig problémás volt a kapcsolatuk, végre azt mondhatják, hogy szent a béke és minden a legnagyobb rendben van. Azután újult erővel vetik bele magukat kapcsolatuk építésébe és talán még jobban is fogják becsülni, szeretni egymást, mint azelőtt. Ahhoz, hogy ez tartós legyen, az kell, hogy tanuljanak a korábbi hibáikból. Ezt viszont az egyedülállók is megtehetnék, mert szinte mindig ugyanott rontják el az ismerkedést.

Karrier

Szakmai élete fellendül, új dolgok, lehetőségek veszik kezdetét. A vállalkozások is felvirágoznak, mások pedig végre meglelik azt, hogy mivel szeretnének foglalkozni. Egyesek pedig konkrét segítséget kapnak az előrejutáshoz vagy ahhoz, hogy megszerezzenek egy előnyös pozíciót. Érdemes most szétnéznie, mert olyan kiaknázatlan lehetőségekre lelhet, amelyek plusz bevételi forrást jelenthetnek.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23 - júl. 23


Általános

Ezen a héten nem ismer majd lehetetlent. Kész tűzön-vízen keresztül vinni az akaratát. Ez egyszerre jelent jót és valahol rosszat is. Nem baj, hogy sok mindenre hajlandó céljainak elérésnek érdekében, de ügyeljen arra, hogy ez ne legyen túl gátlástalan. Mint ahogy környezetének se próbálja megmondani mit tegyenek, ne zsarnokoskodjon felettük, mert sokak támogatását elveszítheti.

Szerelem

A szerelemben pláne igyekezzen visszafogni azt, hogy a kedvesére – vagy éppen a gyerekeire - erőltesse akaratát. Ne akarja, beosztani az életét vagy megmondani neki mit tehet és mit nem, mert abból kellemetlen viták fognak származni. A szingliket is csalódás érheti olyan tekintetben, hogy túlzott egójuk és rámenősségük miatt utasíthatják őket vissza. Túlságosan hajlamosak lehetnek elbízni magukat.

Karrier

Ha vannak korábbi sérelmei, problémái, azokat ideje volna tisztáznia a munkahelyén, mert ez vihetné előrébb. Tegye rendbe kapcsolatait és megfogja látni, hogy tisztalappal indulva új barátságokra is szert tehet. A munkájában is előnyös lehetne egy kis rámenősség, - főleg ha üzlettel foglalkozik vagy egy jobb pozíciót szeretne elérni - de figyeljen arra, hogy ne legyen túl durva és igyekezzen megértőbb, elnézőbb lenni másokkal.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24 - aug. 24


Általános

Mostanában az lehet az érzése, hogy egyes események megismétlődnek az életében. Ön pedig ezt észrevéve nyitottá válik arra, hogy meglássa a korábbi hibáit, ezáltal javítson rajtuk. A napokban gyakorolnia kell az öntudatosságot és ez nem csak új felfedezésekhez vezetheti, de általa olyan jó döntéseket hozhat, ami kihat élete egyéb területeire. Ráadásul a tudatossága abban is a segítségére lesz, hogy észrevegye, mely dolgok hátráltatják Önt az előrehaladásban,

Szerelem

Egyes Szüzeket sajnos szerelmi csalódás érthet. Úgy dönthetnek, hogy véget vetnek kapcsolatuknak mert már nem látják értelmét vagy a szinglik lesznek azok, akiknek nem válnak be a reményeik. De még a friss kapcsolatban élők sincsenek biztonságban, rádöbbenhetnek arra, hogy mégsem egyezik a világuk vagy az elképzelésük a jövővel kapcsolatban. Bárhogy is legyen, időben ér véget a kapcsolatuk és így hamarabb tudnak majd talpra állni.

Karrier

Nehézségei adódhatnak a munkahelyén vagy a vállalkozásában, de ne futamodjon meg a nehézségektől, illetve kihívásoktól. Lehet, hogy még nem látja be, de ezek fogják Önt előrébb vinni és eljuttatni a céljai eléréséhez. Nem is érdemes lepasszolnia a gondjait, hogy oldja meg őket más. Bízzon jobban a saját képességeiben! Óriási sikerélményben és elismerésben lehet része, ha ezt most végig csinálja!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24 - szept. 24


Általános

Ezen a héten elégedett lehet, hiszen minden rendben halad a maga útján. Nem kell aggódnia, de még csak túl sokat se tennie azért, hogy sikerekben legyen része. Szabályosan az ölébe pottyannak a lehetőségek és jelentős szerencsés fordulatokban lehet része. Jó híreket hall a héten és kellemes élményekben lesz része. Azok, akik ingatlant szeretnének vásárolni vagy eladni, mist érdemes hozzá megtenniük a szükséges lépéseket!


Szerelem

Egyes Mérlegek életébe gyökeres változások indulhatnak el. Még az is lehet, hogy bővül a családjuk egy újabb jövevénnyel. Megint mások rászánhatják magukat a nagy lépésre, és házasságra adhatják fejüket. Valamiféleképpen beindul a fészekrakó ösztön a jegy szülötteinek életében és ez otthonukon is meg fog látszani, ami átalakításon esik keresztül vagy nagyobb lakásba költöznek azért, hogy a jövőben kényelmesen elférjenek.

Karrier

Amennyiben tanulmányokat folytat, könnyedén szívja majd magába a tudást és hamar elsajátítja a szükséges ismereteket. Mostanában olyan jelentős eredményeket érhet el, amelyekre korábban nem volt precedens. Ideje lenne elfogadnia a tényt, hogy ért a dolgához és jól csinálja, amit csinál, legyen büszke végre magára is és tudjon megelégedni az eddig elért sikereivel. Ne hagyja, hogy maximalizmusa gátat szabjon örömének!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24 - okt. 24


Általános

Lassan kezd talpra állni a múlt heti érzelmi megrázkódtatásokból. A héten feltétlenül szánjon időt olyan tevékenységekre, amelyek feltöltik Önt. Szerencsére a csillagok is küldenek Önnek friss és jótékony energiákat, de még konkrét segítséget is, hogy mielőbb talpra tudjon állni. Engedje, hogy barátai, szerettei a segítségére legyenek. Ugyanakkor most kivételesen mondjon bátran nemet arra, ha Öntől kérnének szívességeket.

Szerelem

Ha tudja, hogy nincs rendben a kapcsolata, akkor ne nézze tétlenül, hogy széthulljanak, hanem lépjen közbe és tegyen valamit. Ne arra alapozzon, hogy majd jeges viselkedésével vagy passzivitással eléri, hogy a párja megváltozzon vagy megtanuljon bizonyos dolgokat, mert azzal csak tovább növeli a szakadékot kettejük között. Hogyha szereti a kedvesét, akkor adja fel a hidegháborút és inkább próbálja felmelegíteni a viszonyukat!

Karrier

Ez a hét kimondottan kedvez vágyai, álmai megvalósításának. Hogyha szeretne előrébb lépni, saját vállalkozást indítani vagy a meglévőt pörgetni fel, akkor ahhoz minden lehetősége adott! Sőt, a csillagok azzal is kedveskednek Önnek, hogy olyan személyekkel hozzák össze a napokban, akik közelebb vihetik vágyai eléréséhez. Ugyanakkor munkahelyén arra is lesz lehetősége, hogy új barátokra tegyen szert.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS nov. 23 - nov. 23


Általános

A héten nagyon szenvedélyes és túlfűtött lesz, aminek lesznek előnyei és hátrányai. Legyen óvatos azzal, hogy folyton mindig mindent kiakar mondani, mert nem mindenkinek lesz ínyére az őszinteségi rohama. Azt viszont értékelni fogja a környezete, hogy kimeri mutatni az érzelmeit és hogy sokkal nyitottabb és barátságosabb lesz velük. Nem ártana ezt azt elhanyagolt rokonokkal szemben is megtennie!

Szerelem

A szerelmi életében nem kérdés, hogy kapóra jön a tűz, ahol szenvedélyes és forró együttlétekben lehet része kedvesével. Csak vigyázzon, hogy ez a tűz ne csapjon át mindent felégető tűzorkánná, mert hajlamos lehet könnyen felkapni a vizet apróságokon és féltékenységi vitákba keveredni. A szinglik is bánjanak óvatosan ezzel a tűzzel, mert leendő partnerei megrémülhetnek energiájától.

Karrier

Lehetőség szerint inkább ne kockáztasson a héten. Tegye félre a munkahelyváltással kapcsolatos terveit és az üzleti manővereket is hanyagolja. Ha esetleg hitelt venne fel vagy kölcsönkérne, abban sem járna túl nagy sikerrel és akkor már a szerencsejátékot nem is érdemes említeni. Ez a hét sajnos semmilyen előmenetelnek nem kedvez. Higgye el, most az állóvíz is jobb, mintsem nagyot bukjon!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 22 - dec. 22


Általános

Kicsit jobban is odafigyelhetne az egészségére, mert a kellemetlen gyomor vagy légúti panaszok nem biztos, hogy maguktól megoldódnak. Amellett, hogy felkeresi orvosát, tarthatna egy alapos önvizsgálatot is, hogy esetleg mik lehetnek azok a lelki problémák, amíg így próbálják felhívni magukra a figyelmet. Az sem ártana, ha többet mozogna és lenne levegőn, mert manapság elhanyagolta fizikai kondícióját.

Szerelem

Mostanában hajlamosak lehetnek partnerükkel begubózni otthonukba, sehova sem menni és egy kissé egyhangú életet élni. Azért legalább egy-egy nap vigyenek bele egy kis színt, különben a lustaság és az unalom rossz hatással lehet a kapcsolatukra. Ugyanez igaz az egyedülállókra is, akik kimondottan elkezdtek besavanyodni. Ajánlatos lenne kidugniuk az orrukat a világba és eljárniuk, hogy rájuk találhasson a szerelem!

Karrier

Tartózkodjon attól, hogy másban meglássa a szálkát, de magában a gerendát sem. A munkahelyén sok ellenséget szerezhet, illetve bánthatja meg kollégáit azzal, hogy kioktatja őket és olyanba üti bele az orrát, ami esetleg nem tartozik Önre. Ha már megtörtént a baj, mielőbb kérjen tőlük a bocsánatot és ne higgye azt, hogy Önnek van igaza, de ha igen, akkor azt fontolja meg, mi a fontosabb. Az igaza vagy a barátság, meg a jó munkahely?

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21 - jan. 21


Általános

Ezen a héten rászánja magát arra, hogy jelentős tetteket vigyen véghez. Idáig csak tervezgetett és várt az alkalomra, de mostanra megunta a várakozást és úgy érzi, készen áll a tettek mezeire lépni. Nagyon helyes, mert a csillagok is kedveznek és valósággal potyogtatják Ön elé a lehetőségeket. Még többet is, mint amire számított. Most már az lesz a problémája, hogy nem tudja, mit kellene választania.

Szerelem

Az utóbbi igaz lehet az egyedülállókra. Hirtelenjében túl sok potenciális partnerük lehet és ahelyett, hogy döntetnének, inkább több vasat is tarthatnak a tűzben, de azért legyenek ezzel óvatosak. A párban élők pedig túlságosan bepöröghetnek terveik megvalósítását illetően és rossz néven vesznek minden negatív kritikát, amit a párjuk mondhat. Ahelyett, hogy összevesznének vele, inkább hallgassák meg, mert csak jót akar Önöknek.

Karrier

Szinte bármi megtörténhet Önnel szakmai téren. Külföldre is utazhat, új vállalkozást is létrehozhat, nem kell tartania attól, hogy a héten nem lesznek lehetőségei. Jól teszi, ha másokat is megkérdez és egy kis közvélemény kutatást tart, mert Ön egymaga képes lehet hirtelen döntést hozni és nem biztos, hogy az egyenlő a jó döntéssel. Fontos, hogy ne siessen el semmit, ha kell, kérjen egy kis gondolkodási időt!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 21 - febr. 21


Általános

Szinte egész héten fáradt és nyűgös lesz. Valószínűleg azért is, mert bujkál Önben valami és nem ártana elejét venni a bajnak, mielőtt komolyan megbetegszik. Ugyanakkor lelkileg is kimerültnek érezheti magát. Felemészti, hogy mostanában nem úgy alakultak a dolgai, mint szerette volna, maga alatt van és folyton a saját hibái miatt emészti magát. Pesszimizmusa felemészti Önt.

Szerelem

Az alapvető hangulata rossz hatással van a kapcsolatára is. Párja nincs hozzászokva ahhoz, hogy ennyire borúsan lássa a helyzetét, aki igyekszik Önt jobb kedvre deríteni, de Ön most semmi jót nem képes meglátni. A szinglik túlságosan el vannak kenődve, és minden elutasítást önigazolásnak vesznek, hogy velük van a probléma. Inkább örülniük kellene, mert lehet, hogy egy rossz kapcsolattól menekülnek meg így.

Karrier

A munkahelyén is kedvtelen és energiátlan lesz. Azon van, hogy túlélje a hetet. Ha hajlandó lenne kicsit elengedni magát, még kellemes élményekben is lenne része. Kollégái és ismerősei tennének arról, hogy jó hangulata legyen. Ne ellenkezzen, ne akarjon mindenáron rosszkedvű lenni. Már csak azért se, mert meglátszana munkavégzésén, és ha vásárlókkal vagy ügyfelekkel dolgozik, még akár meg is szólhatják Önt.

Ugrás a napi horoszkópra! >>