Heti horoszkóp

Érvényes: 2020 február 24 - 2020 március 01.

KOS márc. 21 - márc. 21


Egész héten érik majd kellemes meglepetések és pozitív fordulatok. Azt is lehetne mondani, hogy minden nap lesz mit ünnepelnie. Egy közeli szerette talán férjhez megy vagy bővülni fog a családja. Közvetlenül és közvetetten is érik majd jó hírek. A napokban hihetetlenül szerencsésnek érzi majd magát és végre elégedett lesz az életével.

Szerelem
Ez a hét fordulópontnak bizonyulhat a kapcsolatokban. Hirtelen új fényben láthat valakit, és ez lehetővé teszi azt, hogy közeledni merjen hozzá. Ám a párban élők esetén is történhet hasonló. Más színben láthatják a kedvesüket és ennek hatására rengeteget javulhat a kapcsolatuk. Talán a párjuk tesz valami nem mindennapi gesztust. Sokak viszonya válik harmonikusabbá.

Karrier
Olyan emberekkel találkozhat, akik új munkalehetőséget kínálhatnak Önnek, akár külföldön, akár belföldön. Még az is lehet, hogy valakivel társulhat és közös üzletet hozhatnak létre. Rengeteg új és hasznos információval lehet gazdagabb, amit a saját munkájában vagy vállalkozásában is felhasználhat. Egyedül azt nem szabad hagynia, hogy mások elbizonytalanítsák tervei megvalósításában!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21 - ápr. 21


Tele van pozitív energiával. Kényeztesse testét és lelkét, ne csak másoknak akarjon folyton örömöt szerezni. Ebből adódhat is a héten némi kellemetlensége, ugyanis környezete rossz néven veheti, ha folyton kéretlenül osztogat tanácsokat, mert a jó szándékát félreértelmezik. Amúgy sem ártana rendet tennie életében kívül és belül egyaránt.

Szerelem
Szenvedélyes és romantikus lesz egész héten. Nagyon intenzív kapcsolat alakulhat ki Ön és a kedvese között. Az egyedülállók pedig hihetetlenül vonzók lesznek és szinte bárkit képesek elcsábítani. Mindketten élvezik egymás társaságát. Minden kapcsolatnak növekedni és virágozni kezd. Csak azoké fog romlani, akik semmit sem tesznek a kapcsolatukért.

Karrier
Az oktatásban és az irodalommal, írással foglalkozó emberek manapság hatalmas sikereket fognak élni karrierjük során, és valószínűleg jelentős megtiszteltetésben részesülnek az eredményeidért. Továbbá ez a hét alkalmas a vállalkozások indításához és a befektetésekhez is. Általában véve nyugodt és stresszmentes hét vár a jegy szülötteire.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21 - máj. 21


Nem ártana, a héten pontosan megtervezné a napjait, máskülönben hajlamos lesz elveszni a részletekben és figyelmen kívül hagyni a fontosabb teendőket. Ezzel biztosíthatja, hogy eredményes legyen. Hangolja össze napjait a többi családtaggal és akár kollégával, hogy később ne merüljön fel nehézség vagy félreértés. Továbbá a héten kirívóan jó híreket kaphat!

Szerelem
Egy új és ígéretes kapcsolat alakul ki az egyedülállók életében. Viszont ha túlságosan a saját vágyaikat helyezik előtérbe és nem nyitnak eléggé a másik felé, hamar zátonyra futhat a kapcsolat. Ezenkívül problémák adódhatnak a már fennálló kapcsolatokban. Fontos lenne, hogy a jegy szülöttei kompromisszumkészek legyenek a partnerükkel szemben.

Karrier
A héten legyen körültekintő és inkább lassan, megfontoltan járjon el, mielőtt elkövet egy hibát, amelyet nem lehet visszavonni, és meg kell változtatnia a terveit vagy esetleg megfedést kap a munkahelyén. Viszont a napokban lehetősége nyílik arra, hogy plusz pénzhez jusson. Csak gondolja át alaposan a feltételeket és olyanba menjen bele, amiben teljesen biztos.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22 - jún. 22


A héten teljesen kiegyensúlyozott lesz a családi élete. Békés és boldog légkör fogadja mindennap. Ugyanakkor ez sem boldogítja egészen, mert bizonyos rejtett problémák miatt nincs megelégedve magával és az életével. Ha nem változtat ezen, komoly depresszióba eshet. Érdemes lenne beavatnia egy közeli szerettét, aki segíthet megtalálni a kiutat.

Szerelem
A szinglik lépéseket szeretnének tenni; mégis inkább óvatosabbak, mert nem akarják elrontani a dolgokat. Ugyanígy más mondanak és tesznek a párban élők, mint amit valójában szeretnének. Viszont megtanul egy leckét a kapcsolatáról, amely segít Önnek a kedvese megértésében, illetve abban, hogy még jobbá tegyék a kapcsolatukat.

Karrier
Egy kicsit el van varázsolódva a munkahelyén. A szerelmi élete vagy éppen a lelki gondjai, de elvonják kicsit a figyelmét a komoly dolgoktól. Legyen ezzel óvatos, nehogy kellemetlenség érje! A jó hír az, hogy feletteseit nagyon lenyűgözte az eddigi munkája, és előléptetést kaphat! Próbálja olyannak látni a helyzetét, amilyen és ne legyen kishitű!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23 - júl. 23


Kisebb veszekedések és nézeteltérések várhatók a hét folyamán. Fontos, hogy ne vegye ezeket véresen komolyan. Ellenkező esetben csak a saját lelki békéjét fogja felrúgni. A környezetében sokan feszültek és gyakran azon csattan az ostor, akin nem kellene. Próbáld meg megosztani a problémáit valakivel, nem kell mindig mindent magában tartania és így még segítséget kaphat.

Szerelem
Valamilyen nagyobb konfliktus merül fel a héten. Ez a konfliktus mind a szerelmi életet, mind a karriert érintheti. Fontos, hogy ne hirtelen felindulásból reagáljon partnere szavaira és tetteire. Inkább próbáljon hideg fejjel gondolkodni és a párjával együtt találni megoldást. Az egyedülállók pedig saját magukat keverhetik kellemetlen helyzetbe.

Karrier
Rá kell döbbennie, hogy bizonyos tekintetben elég gyors vagy nem elég hozzáértő. Éppen ezért kénytelen lesz kicsit felpörögni és képeznie magát, ha legközelebb nem akar lemaradni egy lehetőségről vagy szeretné felvenni a kesztyűt a versenytársakkal. Érdemes lehet idősebb, tapasztaltabb kollégáktól kérni tanácsot és útmutatást.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24 - aug. 24


Bizonyos problémák végre megoldódnak. Sok tekintetben fellélegezhet a következő napokban. De ügyeljen arra, hogy tanuljon a történtekből és ne kövesse el újra ugyanazokat a hibákat. Ugyanakkor nem ártana jobban odafigyelnie az egészségére, amit manapság igencsak elhanyagolt. Ne legyintsen a kellemetlen tünetekre és ne halogassa tovább annak a lehetőségét, hogy felkeresse orvosát.

Szerelem
Ideális ez a hét ahhoz, hogy elmélyítse szeretteivel, illetve kedvesével a kapcsolatát. A következő napok különösen alkalmasak romantikus és intim együttlétek számára. Sokkal mélyebben beleláthat a kedvesébe, mint máskor. Viszont néhány olyan kötelezettségének is eleget kellene tennie, amire nem igazán vágyik. Beszéljen róla partnerével és kössenek kompromisszumot!

Karrier
A napokban a környezete erőteljesen befolyásolni próbálja. Talán valaki olyat kérhet Öntől vagy javasolhat magának, ami valamilyen szinten nem tisztességes, de sok pénzt ígérhet. Mindenképpen kerülje a tisztességtelen megoldásokat és abba se menjen bele, hogy esetleg másokat feketítsen be a munkahelyén. Minden negatív szándék visszaszállna Önre.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24 - szept. 24


A héten meglehetősen érzékeny lehet a kudarcélményekre és arra, ha valaki akarva-akaratlanul megbántja. Próbáljon meg nem mindent a szívére venni és határolja el magát kicsit a környezetétől gyógyítsa meg azokat a sebeket, amelyek újra felszínre kerülnek, amik a múltra emlékeztetik vagy a hibáira. Ahelyett, hogy mindent sorscsapásként élne meg, gondolja át, mit tanulhat belőle.

Szerelem
Itt az ideje, hogy leüljön a kedvesével, és rendezze azokat a kérdéseket, amelyek az utóbbi időben zavarják Önt. Ezek kapcsolódhatnak azokhoz, amiket tett vagy pont, hogy nem tett. A napokban minden kapcsolat újra visszatér a harmonikus, békés útjára, ha tesznek is érte a párok. Lesznek fájó pillanataik, de megéri szembenézi a hibáikkal és az igazsággal.

Karrier
A héten jobb kapcsolatokat fog kialakítani kollégáival vagy esetleg ügyfeleivel. Azt veheti észre. hogy egyre nő a befolyása és gyakran fordulnak Önhöz segítségért vagy tanácsért. Ráadásul a héten olyan személyeket is megismerhet, akik révén előnyösebb helyzetbe kerülhet. Egyesek számára kifejezetten előtérbe kerülhet vágyaik megvalósítása.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24 - okt. 24


A barátok és rokonok felkeresik Önt, hogy a segítségét kérjék vagy mert egyszerűen szeretnék évezni a társaságát. Ennek fényében kissé zsúfolt hete lesz, hiszen próbál mindenkire időt szakítani. Vigyázzon arra, kinek, mit ígér, mert könnyen megeshet, hogy egyes ígéreteit nem lesz képes betartani. Próbálja meg nem túlterhelni magát, mert már a hét elején lemerülhetnek a testi és lelki elemei.

Szerelem
A napokban sokat tanulhat a kedvesétől. Ha elég nyitott rá, akkor segíthet Önnek olyan dolgokban, ahol elakadt. Az sem kizárt, hogy maga a személyisége lesz Önre inspiráló hatással. Azok, akiknek nem rég ért véget a kapcsolatuk, még ne siessenek beleugrani egy új kapcsolatba, mert nem lesz jó vége. Adjanak még egy kis időt, és előbb engedjék el rendesen a volt kedvesüket.

Karrier
Ma újra felfedezi munkájának azon pozitívumait, amiért azt a szakmát választotta, amit. Talán mostanában kételkedett abban, hogy jól döntött-e vagy kezdett elmenni a kedve tőle, de egy esemény segít Önnek emlékezni arra, hogy miért választotta ezt a karriert, és mennyire megfelelő az Ön számára. A héten teljesen megváltozhat a munkájához való hozzáállása.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS nov. 23 - nov. 23


Ez a hét spirituális szempontból lehet jelentőségteljes. Talán talál magának egy új ösvényt vagy megismerkedik valakivel, akitől sokat tanulhat, esetleg bevezetheti egy új csoportba vagy közösségbe. Ellenben a héten egyesek megpróbálhatják belerángatni különböző vitákba, de jobban tenné, ha kimaradna belőlük, főleg akkor, ha egyáltalán nem érinti Önt.

Szerelem
Úgy tűnik, hogy jól áll a rövid távú kapcsolatokkal, de hamarosan hosszú távú viszony után vágyakozhat! A héten kissé impulzív temperamentumú lehet. Ez akadályt jelent a hosszú távú kapcsolat kialakításában, de még a tartós kapcsolatban élőknél is nehézséget okozhat, ha nem képes uralkodni az érzésein. A hangulatingadozás és a hirtelen harag komoly kellemetlenségeket okozhat.

Karrier
Ellenőrizze az összes számlát és egyéb kötelezettségeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfizette-e az összes tartozást vagy csekket. Ha nem vett észre valamit, akkor a közeljövőben az sok kellemetlenséget okozhat. A munkahelyén egy kicsit mindenki stresszes, az emberek egymásban keresik a hibát és sajnos magával is kikezdhetnek. Ne menjen bele a csipkelődésbe!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 22 - dec. 22


A héten szabályosan elárasztják a tennivalók. Szívességeket kell elintéznie, hivatalos ügyeket, és a ház körül is akadhatnak teendői. Minél gyorsabban teljesíti őket, annál hamarabb lesz szabad. Ez azonban nem azt jelenti, hogy csapja össze őket. Adja meg mindennek a módját és a jövőben megkapja érte a jutalmát. Minden, amibe belekezd és hosszú távra szól, azt siker koronázhatja.

Szerelem
Rejtélyes ez a hét kapcsolatok szempontjából. Nem tudja megérteni a partnere cselekedeteit és motivációit. A nyugtalanság és az elégedetlenség homályos érzése jelenik meg magában. Adj időt arra párjának és magának is, hátha sikerül egymásra hangolódni. Semmit sem szabad siettetni. Ugyanígy járjanak el a szinglik is, akik túlságosan titokzatosan partnerrel ismerkednek.

Karrier
Ideje kényeztetni a beosztottakat! Amennyiben főnök, fordítson rájuk több figyelmet és nem bánja meg. Ugyanakkor a vezető pozíciókat betöltőket jobb karrierlehetőségek lephetik meg a héten. Akik pedig munkát keresnek, jó eséllyel a napokban el is fognak tudni helyezkedni. Egy kicsit minden jegy szülöttére rámosolyog a szerencse.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21 - jan. 21


A héten nagyon megértő és szeretetteljes hangulatban lesz. Jó tanácsokat fog ajánlani a szeretteinek, akik hálával fogadják el azokat. A következő napok remek alkalmakat kínálnak arra, hogy kapcsolatba lépjen a régi ismerőseivel. Hívja fel egy osztálytársát, és nagy örömmel fog szolgálni Önnek a kapcsolatfelvétel. Arra is kiváló a hét, hogy rendezze problémás viszonyait.

Szerelem
Ne keressen rejtett jelentéseket és mélyebb következményeket mindenben. Egyszerűen csak próbálja meg élvezni a kapcsolatát, ahelyett, hogy folyton nyomozna vagy analizálná azt. Merjen szórakozni és boldognak lenni kedvese mellett. Az egyedülállók is legyenek kicsit bátrabbak, ha ismerkednek és ne készüljenek rá egy újabb csalódásra.

Karrier
Ön a zodiákus egyik legjobb kritikusa. Elemezze a helyzetét, és ennek megfelelően járjon el. Ha kell, motiválnia magát a pályán való maradáshoz és ne hagyja, hogy a monotonitás megtörje. Hamarosan változik a jelenlegi helyén a helyzete, és valószínűleg nagyobb felelősségeket ruháznak Önre. Hogyha befektetni tervez, akkor végezzen előbb alapos kutatást és menjen biztosra!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 21 - febr. 21


Egy kicsivel komorabb hangulatban van mostanában. Az élet bizonyos kérdései megzavarják a lelki békéjét. De tele van hittel és optimizmussal, és készen áll arra, hogy kockázatokat vállaljon és változtasson a helyzetén. Ugyanakkor egy közeli szerette aggódik Önért és megpróbálhatja lebeszélni bizonyos dolgokról. Szánjon időt arra, hogy megpróbálja elmagyarázni neki, miért döntött úgy, ahogy.

Szerelem
Szenvedélyes és romantikus hangulatban lesz a héten. Nagyon intenzív kapcsolata lesz a partnerével. Mindketten élvezik egymás társaságát. Egyedül arra figyeljenek, hogy jobban tiszteletben tartsák egymás privátszféráját. Minden kapcsolatnak szüksége van egy kis térre ahhoz, hogy növekedjen. Azok, akik friss kapcsolatban vannak, különösen figyeljenek erre és ne fojtsák meg kedvesüket a figyelmükkel.

Karrier
Az Ön által javasolt új üzleti ötletek babérokat fognak teremni. Az is lehet, hogy saját vállalkozás indításán gondolkodott. Nagyon jó esélyek van arra, hogy akár anyagi támogatást is kaphat az új vállalkozás beindításához. Előfordulhat, hogy külföldi partnerrel kell együttműködnie ezen vállalkozás létrehozása érdekében. Mások viszont sikeres üzletkötést hajthatnak végre a héten.

Ugrás a napi horoszkópra! >>