Heti horoszkóp

Érvényes: 2019 február 11 - 2019 február 17.

KOS márc. 21 - márc. 21


A héten könnyen eluralkodhatnak magán az érzései, aminek következtében sokszor nem túl szerencsésen másokra szabadítja dühét. Nemcsak azért, mert úgy érzi, mindenki csak bosszantja, hanem azért is, mert úgy véli, nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy azt maga szeretné. Viszont ha összeveszik valakivel vagy goromba lesz az illetővel, ne tetézze azzal, hogy még le is tagadja.

Szerelem

A kedvesével is sikerülhet összevesznie a napokban és egyenesen árulásként fogja fel a viselkedését, és ezzel bele sem gondol abba, hogy mennyire megbántja őt. Csak a saját sérelmét tartja szem előtt, miközben az igazság az, hogy a kedvesét érte. Muszáj lenne egy kis önkritikát gyakorolnia, mert jó úton jár afelé, hogy mindenkit elüldözzön maga mellől.

Karrier

Már az egészségére is veszélyes az, amit csinál. A sok túlóra, a pluszba bevállalt munkák, hogy mindenért egyedül vállal felelősséget. Érthető, hogy többre vágyik, hogy tudja mi lesz a kemény munka gyümölcse, de lehet, mire eljutna oda, hogy élvezze a sikert meg a pénzt, nem fogja tudni, mert egészségügyi szempontból lerobban. Vegye észre, hogy túlzásokba esett!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21 - ápr. 21


Egész héten rózsás hangulatban lesz, mert úgy tapasztalja, hogy végre minden a lehető legjobb szerint alakul. Egy kis kárörömmel a szívében figyeli környezetét, hiszen Ön körül minden pompás, míg másoknak a küzdelem jut. Ezt semmi esetre tegye szóvá, hanem a közvetlen környezetében érdemes lenne felajánlani a segítségét, hiszen nemrég Ön is hasonló cipőben járt.

Szerelem

Egyesek életébe betörhet az a bizonyos harmadik. Főleg ott van rá esély, ahol már gyengelábakon áll a kapcsolat. De talán egyesek számára ez ébresztő hatással lesz és rájönnek, hogy még szeretik a kedvesüket, csak tenniük kellene a kapcsolatér. Az egyedülállók legyenek óvatosak és fontolják meg, akarnak-e harmadikak lenni egy titkos kapcsolatban.

Karrier

Elismerésre számíthat a munkahelyén! Nemcsak kollégái csodálatát váltja ki, hanem a főnökét is. Ráadásul a héten már előre dolgozik, úgyhogy lesz annyi ideje, hogy elővegye az elmaradt feladatokat, amiket a szőnyeg alá söpört. Sőt, időszerű lenne, hogy megvalósítsa korábbi terveit. Egyedül arra ügyeljen, hogy ne költekezzen túl sokat, mert kellemetlen helyzetbe kerülhet.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21 - máj. 21


Kitartóan ápolja a kapcsolatait a szeretteivel, barátaival. Még új ismeretségeket is köthet a héten nekik köszönhetően. Mindennek a tetejében könnyedén megvalósítja a héttel kapcsolatos elképzeléseit. Egész héten kedvező szelek fújnak, érdemes kihasználnia őket, ha ügyet intéz, vagy szeretne valamit véghez vinni. Ám a hét második felében meglehetősen érzékeny lesz.

Szerelem

Talán még mindig szereti a volt kedvesét és ezért nem képes új kapcsolatot kialakítani. Ezért ne is siettesse, adjon magának időt. A párban élők hiányolnak bizonyos dolgokat a kapcsolatukból, de ne azt várják, hogy ezeket kitalálja a kedvesük. Beszéljenek a vágyaikról, és annak fényében eldönthetik, van-e jövője a kapcsolatnak vagy nincs.

Karrier

A napokban egyesek nyilvánvalóvá teszik a számára, hogy éreznek Ön iránt és hogy szeretnék magát kifúrni. De felesleges velük küzdenie, és ne is vegye magára a kritikájukat. Ha mindenáron harcba kívánni szállni velük, akkor azt diplomatikusan, de ne lekezelően tegye. Viszont ez a szituáció fogja talán arra sarkalni, hogy másik munkahely után nézzen.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22 - jún. 22


Mostanában nem olyan megértő, mint máskor és ezzel meg is lepi környezetét. Türelmetlen, ingerlékeny és rettentő nyersen fejezi ki véleményét. Egyszeriben nem az a szeretetteljes, segítőkész Rák, mint lenni szokott. De mi változott? Minek a hatására lett ennyire ellenséges a világgal. Talán Ön sem tudja, de érdemes lenne egy kis önvizsgálatot tartania.

Szerelem

Valaminek a hatására előkerülnek a múltbéli sérelmei a kedvesével szemben. Nemrég még minden szép és jó volt Önök között, most pedig megint vitáznak. Tisztázza le a félreértéseket, mondja ki, ami a fáj, de ne sértegesse a párját és ne az legyen a célja, hogy fájdalmat okozzon neki. Még kibékülhetnek és helyrehozhatják a kapcsolatukat, de ehhez keményen kell dolgozniuk rajta.

Karrier

Legyen elővigyázatos, ha érdekbarátságokat kíván ápolni és csak azért jópofozik annyit a főnökével, hogy előléptesse vagy bárki mást akarjon rávenni venni arra, hogy támogassa magát, netán társuljon az üzletébe, ugyanis rosszul sülhet el, ha megorrolják, hogy maga csak erre pályázik. Újabban jóformán bármire hajlandó, hogy előrébb jusson és ezért veszély leselkedik Önre.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23 - júl. 23


Figyeljen oda arra, kinek, mit mond, mert az emberek hallgatnak Önre. A napokban többen is kérhetik a tanácsát, ezért fontolja meg alaposan, mit válaszol nekik. Ugyanakkor lekötik a lelki gondjai, több dolog miatt is őrlődik, talán magának sem ártana, ha valakinek kiöntené a szívét. Forduljon szeretteihez, bizalmasához és merjen megnyílni!

Szerelem

Elbizonytalanodott a kedvese érzéseit illetően. Ám az is megeshet, hogy párja is ezt hiszi. Érdemes lenne nyíltan beszélniük az érzéseikről, mert az derülhet ki, hogy félreértik egymást. Ha pedig mégsem, legalább időben vannak ahhoz, hogy tegyenek a kapcsolatukért. Az egyedülállók se játszanak gondolatolvasósdit. Ha bizonytalanok azzal szemben, akivel ismerkednek, hát osszák meg vele félelmeiket.

Karrier

Nincs kizárva, hogy egy remek állásajánlatot kap a napokban, de az is lehet, hogy egyszerűen megérett Önben a vágy, hogy továbbálljon. Csak még nem sikerült teljesen letisztáznia magában, hogy mit is szeretne igazából. Ámde nincs túl sok ideje és rövid időn belül döntenie kell. Merjen belevágni az újba, vagy éppen megvalósítani vágyait és akár saját vállalkozást indítani.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24 - aug. 24


Óriási erőket fektet abba, hogy megállítsa a változásokat. Foggal-körömmel küzd a régi dolgokért. El kellene fogadnia, hogy lejárt azoknak az ideje és el kellene őket engednie. Ezt kívánja a maga érdeke is. Legyen erős és inkább hívja be az új dolgokat az életébe. Sokkal erősebb, mint azt gondolja magáról. A napokban fel is fog merülni magában a vágy, hogy jobban megismerje önmagát.

Szerelem

Ha főnőkösdit játszik otthon, kellemetlen helyzetbe kerülhet. Ne felejtse el, hogy párján nem uralkodhat, aki jogosan kéri ki magának a viselkedését. Ha problémája van vele, mondja meg neki nyíltan és egyenesen, ne ködösítsen. A szinglik óvakodjanak attól, hogy túlságosan fényezzék magukat az első ismerkedés alkalmával, mert könnyen elijeszthetik a leendő partnert.

Karrier

Szembe kell néznie a ténnyel, hogy elégedetlen az állásával, a jelenlegi helyzetével és fizetésével. Hiába dugja homokba a fejét, azzal semmi sem fog megoldódni. Bölcsen teszi, ha elgondolkodik azon, hogy tovább tanul, állást vált, vagy megvalósítja az álmát. Bármit megtehet, ha elég bátor hozzá. Érdemes beszélnie erről egy bizalmasával, aki megerősítheti ugyanebben.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24 - szept. 24


Nem ártana átgondolnia a közelmúltban hozott döntéseit. Így elkerülhetné a csalódást, azt, hogy hibázzon, ugyanis nem mindegyik terve tökéletes, arról nem is szólva, hogy talán igazából nem is akar egy bizonyos dolgot. Ne kényszerítse bele magát azért, mert azt hiszi, azzal valamiféle előnyhöz jut. Most elsősorban magára kell gondolnia, hogy Önnek legyen jó.

Szerelem

Azt érzi, hogy változásokra lenne szüksége a kapcsolatában ahhoz, hogy jobban működhessen. Beszéljen a kedvesével és mondja el, mire vágyik. Az őszinte beszélgetés közelebb viheti vágyaihoz. Az egyedülállóknak érdemes lehet a megérzéseikre hagyatkozniuk, amik akár el is vezethetik a lelki társukhoz, vagy éppenséggel megmenthetik egy kellemetlen kapcsolattól.

Karrier

Csak olyan feladatot vállaljon, amit valóban képes elvégezni, illetve a megfelelő határidőn belül. Máskülönben kellemetlen helyzetbe kerülhet, aminél még az is jobb, ha inkább nem tesz semmit. Másképp is plusz pénzhez juthat vagy elérheti célját, hogy felfigyeljenek Önre a munkahelyén. Adódik még olyan lehetőség a napokban, amit nyugodt szívvel elvállalhat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24 - okt. 24


Egyes dolgokban akadályoztatva lesz a napokban, de most érdekes módon ez nem bosszantja. Sőt, jóformán egész héten képtelen lesz felidegesíteni magát, pedig adódhatnak más egyéb problémák is, Ön mégis nyugodt maradt, de még mosolyogni is tud a helyzetén. Nem kis meglepetést okoz ezzel másoknak. Így viszont a csillagok új ajtókat nyílnak meg Ön előtt, amiért képes görcs nélkül reagálni az akadályokra.

Szerelem

Kedvese tehet, mondhat valamit, amivel megbántja Önt. Tény és való, rosszul esik Önnek, de valahogy könnyebben túl teszi magát a helyzeten, nem úgy, mint máskor. Manapság egyre többször néz magába és rájött, hogy sokszor Ön a hibás és maga miatt vesznek össze, ezáltal új fejezet kezdődhet a szerelmi életében. A szinglik a következő napokban bárkit az ujjuk köré csavarhatnak.

Karrier

Válaszra vár, hogy megkapta-e a munkát vagy az előléptetést, esetleg a vállalkozásával kapcsolatban, de az még nem érkezik meg a héten. Legyen türelemmel. Addig is foglalkozzon azokkal a feladatokkal, amelyekkel el van maradva. Így legalább még előre is dolgozhatna vagy behozhatná a lemaradását és később ezekből sem adódna problémája, vagy pedig lazíthatna.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS nov. 23 - nov. 23


Valaminek a hatására elbizonytalanodik céljait illetően. Már nem biztos abban, hogy azt szeretné, amit. Mielőtt hirtelen feladna mindent, inkább álljon meg és adjon időt magának, hogy átgondolja, mi bizonytalanította el, van-e egyáltalán alapja. A legjobb volna, ha egy közeli barátjával, szerettével beszélné meg a dolgot, mert segíthetne Önnek tisztán látni a helyzetét.

Szerelem

Ideje volna döntést hoznia a szerelmi életében, hogy megy vagy marad mert sokáig nem lehet fenntartani azt az állapotot, amiben benne van. Legyen őszinte önmagával és kedvesével is. Ha még menthetőnek ítéli a kapcsolatot, tegyen érte, de ha nem, akkor váljanak el békében. A szingliknek is hasonló helyzetben lehetnek, hogy választaniuk kellene, különben könnyen megeshet, hogy két szék közé esnek.

Karrier

Az jár a fejében, hogy továbbtanul, esetleg külföldre megy dolgozni. Fontos, hogy bármelyik mellett is tegye le a voksát, előtte alaposan gondolja át és ne hirtelen felindulásból döntsön. Gondoljon arra, hogy hosszú távra szól. A lehetőségei adottak, ugyanis a csillagok most minden karrierrel és tanulással kapcsolatos döntését támogatják.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 22 - dec. 22


Több alkalommal is szerencsésen alakulnak az ügyei. Néha egészen váratlan pillanat érkezik a segítség, mikor bajba kerülne, vagy pedig összejön valami, amiről azt gondolta volna, hogy szinte semmi esélye a dolognak. Viszont bizonyos dolgokkal kapcsolatban úgy érezheti, mindjárt kifut az időből, de semmit se kapkodjon el, megfontolt döntéseket hozzon!

Szerelem

Az egyedülállók szomorúak lehetnek a héten, mert magányosnak érzek magukat. Ám attól biztos nem lesz jobb, ha megszólja azokat, vagy összeveszik azokkal, akik szerelmesek. A párban élőknek több figyelmet kellene szentelni a kapcsolatuknak, mert olyan érzések férkőztek be mindkettőjük agyába, szívébe, amiből később még gondjaik lehetnek. Egyik nap ki kellene önteni a szívüket.

Karrier

Vegye fontolóra, hogy továbbtanul vagy pedig új tanulmányokba fog, mivel sokat dobhatna a karrierjén, és akár meg is valósíthatná a vágyát. Azok, akik vizsgáznak vagy tanulmányaik befejezése előtt állnak megnyugodhatnak, mert sikerrel fognak járni. Más Bakok is munkahelyi sikereket érhetnek el, de már azon kezdenek agyalni, miként érhetnének el még nagyobb eredményeket.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21 - jan. 21


Legyen elővigyázatos azzal, hogy kivel ossza meg a titkait, mert sajnos egyesek visszaélhetnek a bizalmával, még talán olyan is, akiről nem feltételezné. Viszont bármibe is fog bele a héten, eredményes lesz. Használja ki a kedvező csillagállást, ha szeretne valamit megvalósítani vagy elindítani a napokban. Figyeljen az álmaira, mert hasznos, érdekes információkra tehet szert rajtuk keresztül.

Szerelem

Nem találják a közös nevezőt a kedvesével, folyton összevesznek mindenen. Talán nem látja be, de sokszor maga miatt törnek ki a viták, vagyis ha nem változtat a viselkedésén, véget érhet a kapcsolat. Ha pedig már nem szereti a kedvesét, akkor ne is húzzák egymás idejét. Az egyedülállók se játszanak mások szívével, mert ha nem is a mostani illetőtől, hát mástól kapják majd vissza.

Karrier

Lehetősége adódik arra, hogy előrelépjen a karrierjében vagy pedig plusz pénzre tegyen szert, minimális erőfeszítéssel. Érdemes lehet meghallgatnia mások sikertörténeteit vagy pedig megfogadnia a tanácsukat, mert a csillagok minden létező módon megpróbálják Önt támogatni, hogy előreléphessen, csak vegye észre! Ne higgye azt, hogy mindig az a jó, amit Ön kigondolt.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 21 - febr. 21


Aggódik a jövője és az anyagi helyzete miatt, pedig egyik sem kilátástalan, de még csak nem is olyan rossz, mint azt Ön gondolja. Nem képes tisztán látni a helyzetét és emiatt képes lenne bármit elvállalni, megtenni annak érdekében, hogy biztonságban érezze magát, de azzal csak bakot lőne. Relaxáljon, tisztítsa ki elméjét és várjon türelemmel, meg fognak érkezni a pozitív változások!

Szerelem

Kedvese hajlandó eleget tenni a kérésének. Vagyis ha szeretnének dolgozni a kapcsolaton, vagy már a nyaralást, esetleg a lakásfelújítást vagy a családalapítást tervezi, akkor abban is partnerre lel benne. A szingliknek pedig időszerű lenne, hogy végre döntsenek két lehetséges partner között, mert nem húzhatják tovább az időt, sem a potenciális kedvesek idegeit.

Karrier

Az derülhet ki a következő napokban, hogy elszámította magát, rosszul mérte fel a helyzetet és nehezebb fába vágta a fejszéjét. Ez ne rémítse meg, hiszen nem jelenti azt, hogy nem képes megbirkózni a helyzettel. Egyszerűen csak jobban oda kell tennie magát, és ha kell, kérjen egy kis segítséget, tanácsot, vagyis tanulja meg azt, ami hiányzik ahhoz, hogy megbirkózhasson a helyzettel.

Ugrás a napi horoszkópra! >>