Heti horoszkóp

Érvényes: 2022 január 17 - 2022 január 23.

KOS márc. 21 - márc. 21


Ez a hét nagyon lefoglalja és felemészti az összes idejét. Az anyagi helyzete kissé megsínyli ezt az időszakot, ezért mindig legyen óvatos a költekezései során. Fontos, hogy most nyugodt körülmények között dolgozzon. Kerülje a feletteseivel való nézeteltéréseket. Vigyázzon a szokásosnál is jobban az egészségi állapotára és ne hanyagolja el az apróbb megfázásait sem. Lehet, hogy a munkatársai féltékenyek leszek az elért sikereire. Ne aggodalmaskodjon, de legyen nagyon óvatos. A családjával való vitái nagyon megviselik, amik sokat ronthatnak a hangulatán és a lelki állapotán. Jógázzon, hogy egy kicsit megnyugtassa a lelkét. A boldogság már ott kopogtat az ajtóban.

Szerelmi előrejelzés
A párkapcsolatban élők ezen a héten nagy dilemma előtt állnak. Felbukkanhat a színen az a bizonyos harmadik. Ugyanis egy régi szerelmük ismét visszatérhet az életükbe és úgy érzik, hogy még mindig nagyon vonzódnak hozzá. Ez azonban a jelenlegi párkapcsolatát nagyon megviseli, és könnyen veszekedéshez vezethet a helyzet. Mindenki számára az lenne a legjobb, ha bevallaná az igazat, hogy közösen hozzák meg a megfelelő döntést. Ha azonban egyedülálló és arra vár, hogy rátaláljon a szerelem, akkor maradjon türelmes és ne kapkodjon el semmit.

Karrier előrejelzés
Ha azon gondolkozott, hogy egy másik pályára lép, vagy kiterjeszti a vállalkozását, akkor itt az ideje elkezdeni a tervezést. Ha valamilyen sporttal kapcsolatos munkát végez, akkor lenyűgözően teljesít a napokban. A gazdasági és kereskedelmi területen dolgozó nők szintén nagyon jó eséllyel indulnak a karrierjük terén. A napokban rengeteget nyerhetnek, nem csak a szakmájuk terén, de a magánéletükben is. Ez a hét biztosan mindenki számára tartogat valamiféle meglepetést. Legyen hát nyitott a lehetőségekre, és fogadja őket tárt karokkal!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21 - ápr. 21


Ez egy csodálatos időszak az Ön számára. Úgy fest, hogy végre megerősíthetik a családi kötelékeiket, ami a legfontosabb dolog az ember életében. Egy családi kiruccanást tervez valahova a közelbe, ami nagyszerű lehetőség egy kis kikapcsolódáshoz. A közös programoknak köszönhetően sokkal közelebb érzi magát a családtagjaihoz és a szeretteihez. Ne hozzon meggondolatlan döntéseket, mert azok katasztrófába torkollhatnak. Ezen a héten remek egészségnek örvend és majd ki csattan az örömtől, már ami a magánéletét illeti. Az anyagi helyzete azonban lehet, hogy kissé megromlik, ami frusztrálttá és stresszessé teszi, ez pedig jelentősen befolyásolja a pszichológiai jóllétét. Igyekezzen mindig pozitív maradni, hiszen csak ez vezet a hosszútávú boldogsághoz.

Szerelmi előrejelzés
Ez a hét meghitt hangulatban telik a párkapcsolatban, házasságban élők számára. Gyakran felelevenítik a kapcsolatuk elejét, és azt veszik észre, hogy teljesen belefeledkeznek a régi idők szép emlékeibe. Menjenek el, keressék fel azokat a helyszíneket, ahol még a kapcsolatuk elején jártak. Nosztalgiázzanak bátran! Amennyiben Ön jelenleg egyedülálló, akkor könnyen becsaphatja saját magát. Megismerkedhet ugyanis valakivel, akivel azonnal lángra lobban. Ugyanakkor érdemes végiggondolni, hogy az, amit érez, az nem csupán szalmaláng-e. Komoly csalódástól kímélheti meg magát, ha már rögtön az elején tisztázza az érzelmeit.

Karrier előrejelzés
A vezető pozícióban dolgozók számára ez a hét nagyon izgalmasnak bizonyul. Több ízben is bizonyosságot adhat arról, hogy milyen jól egyben tartja a csapatot. Lehet, hogy fizetésemelésben, vagy előléptetésben is részesül a közeljövőben. A kereskedelem és a marketing szakma alkalmazottai számára szintén kiváló lehet ez a hét. Minden esély meg van ugyanis arra, hogy egy új állást ajánlanak nekik. Ezt mindenképpen érdemes elfogadni! Ne hezitáljon, még akkor sem, ha a kezdő fizetés nem egyezik meg az elvárásaival. Gondoljon inkább a hosszútávú előnyökre.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21 - máj. 21


Ezen a héten nagyon érzelmes lesz. Sajnos problémái adódhatnak a szakmai életében, amiket csak nagyon nehezen tud csak megoldani. Fontos, hogy minden feladatával időben végezzen, hogy utána legyen ideje kikapcsolódni. Ez a legmegfelelőbb időszak arra, hogy vegyen valamit, ami már örökké az Ön tulajdonában marad. A párkapcsolati problémái jelentősen alááshatják az önbecsülését. Legyen erős és tartson ki, mert ez az időszak gyorsan elmúlik. Egy hatalmas meglepetés várja a hétvégén, amiről még álmodni sem mert. Jelentkezzen egy jóga kurzusra, hogy rátaláljon a testi és lelki nyugalomra.

Szerelmi előrejelzés
Emlékszik még a szerelem tüzére, és arra az időszakra, amikor bármit megtett volna a kedveséért? Olyan régi ez az emlék, igaz? Ez azért lehet, mert azóta valóban hosszú idő telt el. Amíg Ön az anyagi javakat kergette, addig a szerelmi élete romba dőlt, és most, amikor már szüksége lenne a párjára, már nincs bátorsága odaállni elé. Kényeztesse a kedvesét és tudassa vele, hogy milyen fontos a számára. Ne feledje, a szerelem képes a szív összes sebét begyógyítani. Azt tanácsoljuk, hétvégén töltsenek minőségi időt együtt. Csak ketten!

Karrier előrejelzés
Ezen a héten a dolgok remek irányban haladnak a szakmai életében. A régóta várt előléptetés az elkövetkező időszakban álomból valósággá válhat. Remek benyomást tehet a feletteseire is. Hiszen látják, hogy Ön mer innovatívan, a megszokottól eltérően gondolkozni. Lehet, hogy a héten egy kicsit nagyobb lesz Önön a munkateher, és nehezebben fogja befejezni a feladatait. Ne feledje, a kemény munka mindig kifizetődik és a karrierje hatalmas előrelépést tesz. Ne foglalkozzon az irigyeivel. Azok mindig is lesznek.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22 - jún. 22


Ez a hét nagyon izgalmas lehet a számára. Még az is lehet, hogy sokkal jobb kapcsolatot épít ki a környezetével. Készüljön, mert lehet, hogy egy rég nem látott barátjával is találkozik. Ez a barátság valószínűleg már örök életre szól, ezért nagyon becsülje meg. Ne hagyja, hogy a negatív energiák befolyásolják és igyekezzen mindig pozitív maradni. Lehet, hogy a napokban adakozni fog, vagy pénzt adományoz a rászorulóknak. Most az intellektuális attitűdje lesz előtérben, ami lehetővé teszi, hogy új érdeklődési területek után nézzen. Nagyon jól teszi, ha fejleszti a tudását és a képességeit. Ez a hét nagyon vegyes érzelmekben telhet és rengeteg váratlan dolog érheti.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten nagyon elfoglalt lesz. Olyan feladatok halmozódtak fel a ház és Ön körül, melyek nem tűrnek halasztást. Ne hagyja viszont, hogy mindez elraboljon minden idejét a kedvesétől. Ugyanis ezek a napok igencsak alkalmasak a romantikára, hiszen a legmélyebb érzelmeit is képes lesz megosztani a párjával. A kapcsolata sokkal mélyebb értelmet nyer, de figyeljen arra, hogyan beszél a párjával. Tervezzen a hétvégére valamilyen szórakoztató programot közösen a kedvesével és élvezzék egymás társaságát.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten látni fogja, hogy a munkahelyén végre sokkal jobban alakulnak a dolgok. Eddig kissé bizonytalan volt, hogy merre is tart a karrierje. Most azonban végre válaszra lel az Önben felmerülő kérdésekre. Azt jósoljuk, hogy ez az utolsó állomása ennek a nehéz időszaknak, és hamarosan remek híreket kap a munkájával kapcsolatban. Ez lehet akár egy előléptetés, vagy fizetésemelés. A folyamatos kemény munkája révén biztos lehet benne, hogy nagyon kedvelni fogják a felettesei. Legyen türelmes ezen a héten és hamarosan megtapasztalhatja a megérdemelt sikereit.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23 - júl. 23


Ez a hét a spirituális fejlődés időszakát nyitja meg Ön előtt. Az átalakulás a küszöbön van, megváltoztatva ezzel az életét mind lelkileg, mind anyagilag. Sőt, még az újjászületés lehetőségét is magában hordozza ez az időszak. Extra érzékeny lesz, erre készüljön fel. A csillagok anyagi fejlődést is jeleznek. Szerencséje lehet a pénzzel, ha okosan fektet be. Emellett it az ideje annak is, hogy egy kis önvizsgálatot tartson. Ez a hét kiváló arra, hogy átgondolja a múltbeli hibáit és egy új fejezetet nyisson az életében. Ha szeretné továbbá, hogy a kapcsolatai jobban működjenek, egyszerű a megoldás: kommunikáljon! A csillagok arra ösztönzik, hogy beszélje meg a dolgokat a környezetével, a szeretteivel. Hiszen a kiegyensúlyozott, pozitív élethez kompromisszumra van szükség.

Szerelmi előrejelzés
Lehet, hogy az utóbbi időben nem érezte jól magát a bőrében – ez is hatással lehetett a szerelmi életére. Fizikai és mentális egészsége némileg érintetté válhat attól, hogy az önbizalma nem igazán volt a helyén. Ezen a héten végre készen áll arra, hogy megnyíljon a kedvese előtt. Most ugyanis képes lesz őszintén beszélni a kapcsolatát érintő félelmeiről és a kételyeiről, és ezáltal sokkal közelebb érezheti magához a párját. A szerelme remek hallgatóság és biztos lehet benne, hogy megkönnyebbül. A hét vége felé egy csodás meglepetésben lehet része. A szerelmi élete sokkal jobb lesz, mint valaha.

Karrier előrejelzés
Ami a karrierjét illeti, ezen a héten semmilyen nehézség nem keresztezi az útját. Minden akadályon könnyedén túllendül. Bizonyosodjon meg arról, hogy minden lehetőséget kihasznál, és mindent kihoz ebből az időszakból, amit csak lehet. Ha odafigyel, akkor a legjobb teljesítményét nyújthatja. Azonban fontos, hogy a tudását is gyarapítsa, ha el akarja érni a céljait. Maradjon magabiztos, mert így biztosan sikeres lehet. Tegye meg bátran azt, amit már régen szeretett volna megtenni. Ne féljen többet leharapni, mint amennyit meg tud rágni! Kiválóan meg fog birkózni az új feladatokkal, csak ne kételkedjen magában! Az álmai valóra válnak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24 - aug. 24


Ez a hét nagyszerűnek ígérkezik. Ugyanakkor különböző szintű elkötelezettséget is hoz az Ön számára. Minden olyan kapcsolat, amely eddig nem működött, az most lezárul és helyet ad a jobb, teljesebb emberi kapcsolatoknak. Ez a karrierjére és a magánéletére egyaránt vonatkozik. Fontos, hogy tárja ki a szívét. Emlékeztesse továbbá magát arra, hogy az előforduló esetleges hibák nem a világ végét jelentik, és mindenből tanulhat. Szedje össze a bátorságát és eltökélten vágjon bele az életének egy új szakaszába. Ne feledje, a nehézségek mindig csak átmenetiek és valami teljesen új dolog kezdetét jelentik. A dolgok hamarosan sokkal jobbra fordulnak, csak várja ki ezt az időszakot. Meglátja, hatalmas fejlődésen megy keresztül az élete minden területén.
Szerelmi előrejelzés
A héten sokat tanulhat másoktól. Nem Ön a leginkább együttérző jegy, ezzel bizonyára tisztában van. Viszont a csillagok most segíthetnek abban, hogy kissé szeretetteljesebb szemszögből lássa a dolgokat. Izgalmas időszak ez, és kiváló az új dolgok kipróbálására. Bizonyára szeret ragaszkodni a megszokott rutinhoz a szerelmi életében is, de van néhány csodálatos dolog, amit megtapasztalhat, ha kilép a komfortzónájából. Ez a hét nagyon kedvező az egyedülállók számára. Esélyes, hogy belebotlik valakibe, aki azonnal rabul ejti a szívét. A legjobb dolog ebben az illetőben, hogy rengeteg a közös Önökben és egyforma érdeklődési körük és az értékrendjük. Kezdjen bele bátran valami csodálatos új dologba.
Karrier előrejelzés
Ez a hét ideális lehet arra, hogy egy teljesen új irányba induljon el. A csillagok támogatják az új képességek megszerzését és a meglévők fejlesztését. Ezért bátran üljön vissza az iskolapadba, ha inspirációt érez a fejlődésre. Lehet, hogy a munkahelyi dolgai nem úgy alakulnak, ahogyan várta volna. Számos munkatársa bántó megjegyzésével találhatja szemben magát. Igyekezzen megvédeni magát és tartson ki. Hiszen semmi sem tart örökké. Mindenképpen kerülje a konfliktusokat. A hét vége kiváló alkalom lehet arra, hogy átgondolja, milyen hatással van Önre a munkahelye fizikailag. Egy kis változatosság mindenki számára pozitív változást hozhat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24 - szept. 24


Pozitív változások várhatók az életében mind az egészségi állapotával, mind a munkájával kapcsolatban. Rengeteg változást tapasztalhat, amitől remekül érzi majd magát. Ezen a héten legyen előtérben a kreatív önkifejezés, és töltse olyasmivel a napjait, ami örömet okoz. Ha most elkezd egy új hobbit, az később könnyen a szenvedélyévé válhat. A hét közepe felé jó, ha odafigyel a viselkedésére és a hozzáállására. A rosszkedv vagy a kishitűség ugyanis megakadályozhatja, hogy valamilyen nagy dolgot érjen el. Igyekezzen nyugodt maradni, különben könnyen megbánthat másokat. Emellett mindig gondolkodjon, mielőtt beszél.

Szerelmi előrejelzés
A párja nagyon sokra értékeli Önt és remekül meg tudnak beszélni mindent egymással. Ez pedig még jobban megerősíti a kapcsolatuk szoros kötelékét. A családja nagy szerepet játszik a szerelmi életében, hiszen mindig segítenek Önnek meghozni a jó döntéseket. Azt érzi, hogy még jobban össze kell hangolódnia a párjával mind lelkileg, mind pedig spirituálisan. Erre az a legjobb megoldás az, ha újra randevúzni kezdenek. Vegye elő a kreatív énjét és szervezzen néhány romantikus programot a napokban. Meglátja, az önfeledt együttlét még inkább összekovácsolja Önöket.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten a csillagok mozgása nagyon kedvező hatással lesz a karrierjére. A múltban nagyon kockázatos döntéseket kellett meghoznia, de most végre minden megtérül. Számítson rá, hogy a napokban hatalmas lehetőségei lesznek. Erős szükségét érezheti annak, hogy elemezzen mindent, amivel a hét közepén találkozik. Az aggodalma azonban sokkal vészt jóslóbb, mint amilyenek a dolgok valójában. Maradjon kitartó és dolgozzon keményen, mert rögös út vezet a sikerhez. Szerencsére Ön még a nyomás alatt is kiválóan teljesít, és könnyen veszi az akadályokat. Könnyen alkalmazkodik és nagyon rugalmas, ami egy nagy előny a munkájában.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24 - okt. 24


Szerencsés időszak vár Önre a romantika és a kreativitás terén. Készüljön fel, mert rendkívül szórakoztató napoknak néz elébe. Ideje nagy részét lehetőleg töltse azzal, hogy átgondolja a családi helyzetét. Mit tehet azért, hogy biztonságban érezze magát? Mit tehet annak érdekében, hogy jobban tudjon kapcsolódni a szeretteihez? A hét közepe felé minden eddiginél elfoglaltabbnak érezheti magát. Ez azonban nem szegi kedvét, hiszen lételeme a pörgés, a haladás. Megtapasztalhatja, hogy komoly előre lépések történnek egy olyan projektben, amely egy ideje stagnál. Élvezze a sikert, hiszen megérdemel mindent, ami Ön felé tart! De azért ne pihenjen meg a babérjain a hét vége felé sem. Dolgozzon tovább keményen, hogy még nagyobb elismeréseket zsebelhessen be.

Szerelmi előrejelzés
A héten igencsak romantikus hangulatban van. Ennek ellenére megeshet, hogy komoly döntéseket kell meghoznia. Lehet, hogy egy újabb esélyt kell adnia valakinek. De az is megeshet, hogy erősebb elköteleződést tanúsítana valaki iránt. Bárhogyan is van, lehetősége lesz arra, hogy alaposan átgondolja a legapróbb részleteket is. Úgy tűnik, képes lesz reális megvilágításban látni a helyzetet. Meg van a lehetőség az egészséges egyensúly megteremtésére a szerelmi életében mindaddig, amíg bízik az ítélőképességében. Amennyiben Ön egyedülálló, ne keseredjen el, ha nem találja meg ezen a héten a szerelmét. Hamarosan úgyis szembejön valaki, aki teljesen megfelel minden elvárásának és tökéletes párt alkotnák. Egyedül annyit kell tennie, hogy pozitív marad, és éli az társasági életét, mert így nagyon könnyedén tud ismerkedni másokkal.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten kimerészkedik a komfortzónájából és sokkal magabiztosabban érzi magát ebben a közegben. Ha a napokban egy új munkaajánlatot kap, ne mondjon egyből nemet rá. Lehet ugyanis, hogy később megbánná ezt a hírtelen döntést. Fontos, hogy az összes fontos iratát alaposan átnézze, hogy elkerülje az esetleges hibákat. Lehet, hogy érdemes lenne kikérnie egy második, vagy akár egy harmadik személy véleményét is. Sikerekre számíthat az üzleti életben is. Ha érdekli a magánvállalkozás és van egy remek ötlete, akkor vágjon bele, valósítsa meg. Most sokkal magabiztosabb és még az is lehet, hogy több pénz üti a markát.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS nov. 23 - nov. 23


A zodiákus nagy kalandozójaként meg fog lepődni, hogy ezekben a napokban mennyire vonzza a stabilitás. Ahelyett, hogy utazásokat tervezne, házakat nézegetne, vagy kalandos programokban venne részt, sokkal inkább vágyik az ismert, megszokott dolgokra, semmint az ismeretlenre. Ez az időszak valószínűleg a lecsendesedés időszaka. Most kell álmokat, terveket szőnie. A csillagok is arra ösztönzik, hogy merjen nagyot álmodni. Még akkor is, ha a környezete még nem teljesen érti az elképzeléseit. A hét vége felé csak saját magával foglalkozzon. Készítsen valami finom ételt, vegyen fel egy kényelmes ruhát, és hallgassa a kedvenc zenéit, miközben felállítja terveit az elkövetkezendő időszakra.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten sok mindent elérhet. Főként, ha tisztában van azzal, hogy mik a legfontosabb romantikus céljai. Visszafogottságával, ambiciózus megközelítésével könnyen elérheti őket. Mit próbálnak felfedni az álmai? Ne hagyja figyelmen kívül a tudatalattijából érkező fontos üzeneteket sem. Lehet, hogy a napokban megtapasztal néhány furcsa eseményt vagy érzést, de csak sodródjon az árral. Minél kevésbé ellenálló, annál jobban szórakozik majd. Ha pillanatnyilag arra vár, hogy rátaláljon a szerelem, akkor még várni kell egy kicsit. De nem sokáig, hiszen a szerelem bármelyik pillanatban kopogtathat az ajtaján. Önnek csak készen kell állnia, és ajtót nyitni neki. Maradjon vidám és pozitív ezen a héten.

Karrier előrejelzés
A makacs emberek, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy mindent a maguk módján csináljanak, kifejezetten frusztrálják Önt. És ha energiát pazarol rájuk, akkor még a munkakedvét is elveszik. Ne foglalkozzon velük, amíg nincsenek hatással az Ön haladására. A hét közepén győződjön meg róla, hogy naprakész legyen a fontosabb információkat illetően. Ez magában foglalja az egyértelmű nyilvántartások és a naprakész jelentések vezetését. A csillagok állása javítja a kommunikációs képességét a hét végéhez közeledve. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy jó hallgatóság legyen.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 22 - dec. 22


Ez a hét nagyszerű ötleteket és új készségeket hoz, melyek hozzásegítik ahhoz, hogy elérje a céljait. Az elméje extra éles lesz és sok új kapcsolatra is szert tesz, melyek segítségével könnyedén elérheti, amit akar. Gondoljon azonban a pénzügyeire is! Miközben nagyobb stabilitást keres, próbáljon meg egyedi módokat találni arra, hogyan szerezhetne plusz jövedelmet. A legjobb napja a héten a vasárnap lesz. A csillagok arra ösztönzik, hogy találja meg újra önmagát. Változtassa meg a frizuráját, a stílusát vagy az életszemléletét. Ezzel is megmutathatja a világnak, hogy egy teljesen új szakaszba lépett. Töltsön több időt a családjával és használja ki ezt az időszakot arra, hogy szorosabbra veszi a családi kötelékeket.

Szerelmi előrejelzés
Ezen a héten a csillagok támogatják abban, hogy elgondolkodjon a szerelmi életén, vagy az önértékelésében rejlő problémákon, és dolgozzon rajtuk. Ritka lehetőségek adódnak az Ön számára, hogy felülemelkedjen minden olyan negatív érzésen, amelyek esetleg rontották az önmagáról alkotott képet. Szánjon időt arra, hogy belenéz a tükörbe, és ismerje fel, mennyire gyönyörű valójában. Ha ezt észreveszi és elhiszi magáról, akkor teljesen megváltoznak a szívügyei. Önmagunk mélységes szeretetet ugyanis mindent megváltoztat. Amennyiben Ön jelenleg egyedülálló összeakadhat valakivel, még akkor is, ha az esze figyelmezteti arra, hogy ne tegye. Néha egyszerűen nem lehet parancsolni a szívnek.

Karrier előrejelzés
A hét kezdetén Ön nem lesz annyira pörgős, mint amennyire szokott. Inkább lassan, módszeresen szeretne haladni. A munkahelyi kapcsolatok javulnak, ha teljes figyelemmel fordul a munkatársai felé. A hét közepe nagyon kedvez a társasági életének a munkahelyén. Még az is megeshet, hogy esze ágában sincs egyedül dolgozni. Csodálatos időszak ez a csoportos projektek lebonyolítására és egy kis móka beiktatására, amivel mindenki hangulatát emelheti. Szórakoztató és optimista modorát mindenki nagyra értékeli. A hét energiái növelik érzékenységét mások igényeire is.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21 - jan. 21


Ez a hét új lehetőségeket hoz az Ön számára, különösen a pénzügyeit illetően. A hét közepe felé pénz áll a házhoz, ami érkezhet fizetésemelés, új munka, vagy egyéb kereseti lehetőség formájában. Csak arra ügyeljen, hogy ne költse el az egészet! A következő napokban a legapróbb részleteket is gyorsan észreveszi. Remek alkalom ez arra, hogy megossza a legújabb ötleteit, elméleteit, mert az embereket érdekli, amit mondani akar. Vasárnap azonban ne keresse a figyelmet. A csillagok távol tartják a reflektorfénytől, miközben feltölti lemerült akkumulátorait. Ki kell pihennie magát, mielőtt neki áll megvalósítani az idei céljait.

Szerelmi előrejelzés
Szerelmi élete nem biztos, hogy könnyű ebben az időszakban. Úgy érezheti, hogy kísérti a múlt - akár szerelemről, akár egy régi fájdalomról van szó, amelyet legszívesebben egy sötét szobában tartana, bezárva. Ezen a héten azonban hatalmas áttörésben lehet része. Próbálja megkérdezni a múltat, hogy mit akar tanítani Önnek, ahelyett, hogy azon elmélkedne, mért történhettek meg a rossz dolgok. A fejlődésre összpontosítva a saját szemével láthatja, milyen szép is lehet az élet, ha elengedi a múlt fájdalmait, és a mögötte megbújó leckékre összpontosít. Ki tudja? Lehet, hogy örökre megváltozik az élete.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten a munkahelyi nehézségek előrébb viszik és rengeteget tanul a hibáiból. Fennáll annak a veszélye, hogy mások hangulata és gyanakvása munkahelyi problémákat okoz. Próbálja meglátni minden helyzet pozitív oldalát, és legyen sokkal magabiztosabb. A hét közepe tökéletesen alkalmas egy új pozíció megtalálására és betöltésére. Legyen türelmes a késések és a bonyodalmak miatt a héten. Nem az a legfontosabb, hogy előbb érjen célba, mint más. Hanem az, hogy élvezze mindazt, amit az élet felkínál Önnek. Fogadja el a lassabb tempót is. Ez egy remek időszak arra, hogy egy szerződést írjon alá. A megbeszélései nagyon könnyedén és zökkenőmentesen alakulnak. Remek kilátásai nyílnak a jövőre.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 21 - febr. 21


Ezen a héten nagyon sok társasági eseményen vehet részt. Most azt érzi, hogy mindenáron segíteni akar a rászorulókon, ami miatt lehet, hogy különböző jótékonysági eseményen is megjelenik. A hét nagy részében nagyon fáradt és kimerült lesz, hiszen rengeteg a teendője. Nagyon vigyázzon az egészségére és vegye komolyan még az apróbb megfázást is. Lehet, hogy egy új jövedelemforrásra tesz szert, ami lehetőséget ad arra, hogy képes legyen félretenni, vagy befektetni valamilyen nagyobb dologba. A hét második felében kissé letargikusan érzi magát, hiszen nagyon hektikus a napirendje. Töltsön elég időt kikapcsolódással és ugorjon bele a hétvégébe.

Szerelmi előrejelzés
Az apróbb veszekedések problémát jelenthetnek a szerelmi életére ezen a héten. Kissé nehezére esik kifejezni a partnerének, hogy valójában hogyan is érzi magát bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Lehet, hogy nem találja az egyensúlyt a munka és a magánélete között. Emiatt nagyon bosszantja, hogy nem tud elegendő időt tölteni a szeretteivel és a családjával. Ne hagyja, hogy ezek a problémák stresszt okozzanak Önnek, hiszen mindez csak átmeneti és hamar helyre jönnek a dolgok az élete ezen területén. Addig is legyen türelmes, és mutatkozzon inkább figyelmes hallgatóságnak.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten rengeteg lehetősége lesz kibontakoztatni a tehetségét. Nagyon egyediek lesznek az ötletei, amik által képes lesz kitűnni a tömegből. A munkatársait is teljesen lenyűgözi a szakmai tudásával, sőt, még a feletteseit is. Itt a remek alkalom, hogy még a lehetetlent is képes legyen elérni. Legyen az a munkahelye, vagy a magánvállalkozása, mindenhol képes lesz elérni a kitűzött céljait. Azonban ne vegyen semmit sem magától értődőnek. Minden sikeres projekt után adjon hálát, és ne fukarkodjon a dicséretekkel sem.

Ugrás a napi horoszkópra! >>