Heti horoszkóp

Érvényes: 2018 szeptember 17 - 2018 szeptember 23.

KOS márc. 21 - márc. 21


Általános

Akármennyire is próbál nem venni róla tudomást, a héten elkerülhetetlenül szembe kell néznie tényekkel, hogy az életmód, amit folytat, rossz hatással van az egészségére. Túl sokat dolgozik és stresszel, nem pihen eleget és nem veszi figyelembe a testi szükségleteit. Így nem meglepő, hogy teste vészjelzéseket ad le, és ha nem figyel rájuk, könnyen az ágyban köthet ki.

Szerelem

Amiért fáradt, stresszes minden áldott nap, hajlamos a kedvesen vezetni le a feszültségét. Egyébként is ingerlékeny és szinte lehetetlen a kedvében járni. Jót tenne Önöknek, ha kiszakadnának kicsit a megszokott környezetükből. Nem csak az Ön lelkével, hanem a szerelmi életükkel is csodát művelne. Ha nem akarja elveszíteni a kedvesét, akkor éppen itt az ideje egy kis kiruccanást tenniük kettesben!

Karrier

Kezd belefásulni a munkájába és nemhogy örömét nem leli benne, sokszor szabályosan utál már bemenni. Maga is sejti, hogy ez már a kiégés jele, és ha nem változtat, akkor depresszió lehet a vége. Meglehet, hogy csak szabadságra kellene mennie vagy szakmát váltania. Mindenképpen gondolkozzon el a váltáson, hiszen a jelenlegi helyzete már nem boldogítja!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21 - ápr. 21


Általános

Manapság gyakran szembesülhet azzal, hogy elragadják az érzelmei, nem képes ésszerű döntéseket hozni, és hogy gondolkodás nélkül a szíve után megy. Adódnak majd ebből kellemes, de kellemetlen élmények is egyaránt. Mindenesetre nem lenne célszerű pont a héten hoznia meg fontos döntéseket. Amit lehet, azt halasszon el, akármennyire is sürgetőnek érezze a dolgot!

Szerelem

Van valaki, aki mostanában sokat járt a fejében, erre tessék, meg is jelenik, legyen az régi nagy szerelem vagy volt kedves. Ha egyedülálló, akkor nyugodt szívvel ugorhat bele a kapcsolatba, de ha van kedvese, ott már komoly gondok adódhatnak és őszintén eltöprenget azon, hogy talán meg kellene próbálnia azzal a bizonyos illetővel, de megcsalásra semmiképpen se adja a fejét!

Karrier

Hamarosan learathatja munkája gyümölcsét, már amennyiben lesz! Ugyanis most fog kiderülni, hogy valóban mindent megtett-e a sikerért, az előléptetésért, azért, amiért manapság annyit hajtott, mivelhogy ez most tényleg csak magán múlt. Remélhetőleg a szorgalma és a fáradalmai kifizetődnek és nem vette félvállról a dolgot, mert akkor előfordulhat, hogy hoppon marad.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21 - máj. 21


Általános

Bizonyos terhek lekerülhetnek Önről és ettől nem csak a kedve lesz rózsásabb, de több ideje is jut majd önmagára. Kevesebb lesz a stressz az életében és több segítséget kaphat a szeretteitől. Semmiképpen se éljen vissza a helyzetével, ne használja ki őket, hagyja, hogy mindenki annyival segítsen, amennyivel tud, és ne támasszon elvárásokat másokkal szemben.

Szerelem

Már régóta érik a helyzet, miszerint ideje lenne választani. Nem húzhatja tovább a dolgot, döntenie kell, hogy a két lehetséges partner közül, illetve a meglévő mellett maradjon vagy az újat válassza-e. Számolnia kell azzal, ha túl sokáig vár, könnyen megeshet, hogy két szék közé ül. Hallgasson a szívére és igyekezzen senkit sem megbántani a választás során.

Karrier

Kevesebb munka, kihívás vár Önre a héten és ettől tele lesz energiával. Végre lazíthat és behozhatja a lemaradását, esetleg tovább tanulhat, vagyis még így is megtalálja, hogy a laza tempó mellett hasznosan teljen az ideje. Azzal is érdemes lehet számolnia, hogy kicsit több figyelmet szentelnie a munkahelyi kapcsolatainak és barátkoznia a kollégáival.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22 - jún. 22


Általános

Rengeteg lesz a dolga a hétvégén és kétséges, hogy sikerül-e mindennel végeznie. Éppen ezért már a hét elején legyen egy fontossági sorrend, ami szerint a tevékenységeit végzi, és feltétlenül ragaszkodjon hozzá! Azért sem halad abban a tempóban, mint szeretne, mert több személy is akadályozza Önt, ráadásul a közérzete sem éppen a legjobb.

Szerelem

Mostanában túl sokat dolgozik, és keveset foglalkozik a kedvesével, aki elhanyagolva érzi magát. De nem csak emiatt támadhat feszültség Önök között, hanem más jellegű problémák miatt is, így akár a kedvese a szakítás lehetőségét is fontolóra veszi. Még nincs veszve semmi, csak küzdenie kellene és felráznia a kapcsolatukat ahhoz, hogy visszahódítsa kedvesét.

Karrier

Már nincs messze a cél. Nem kell sok erőfeszítés és hamarosan célba ér. Lehet, hogy már fárad és nehezére esik koncentrálnia, de érdemes lenne még egy nagy lendülettel neki futni vágyai megvalósításának, illetve kicsit megtolnia a munkát és nem marad el a jutalma. Ha saját üzlete van, sikeresen felpörgetheti, vagy elérheti, hogy a munkahelyén előléptessék.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23 - júl. 23


Általános

Van néhány kérdés az életében, amit tisztáznia kellene. A jövője és a boldogsága múlhat rajta, ezért nem érdemes tovább halogatnia. Meg kellene vizsgálnia a viszonyait és azt, hogy melyikbe mennyi energiát feccöl, egyáltalán mennyire fontos Önnek. Békére és nyugalomra vágyik, de semmit sem tesz azért, hogy meg is kapja, sőt, sokszor szándékosan vitát generál a környezetével.

Szerelem

A héten a romantika és a szenvedély kerül előtérbe kapcsolatában. Már rég nem volt ilyen forró a hangulat a kedvesével, mint mostanában! Ám ha egyedülálló, akkor sem kerüli el a szerelem, mert összejöhet egy régi kedvesével vagy alkalmi kapcsolatokba bonyolódhat. Ha így történne, érdemes tisztáznia magában és az illetővel is, hogy mit vár el a kapcsolattól és hogy annyit adjon, amennyit kap is!

Karrier

A munkahelyi vagy üzlettel kapcsolatos kudarcai miatt hajlamos másokat okolni és emiatt összetűzésbe keveredhet alkalmazottaival vagy éppen a kollégáival. Jó volna, ha gondolkodna, mielőtt kirobbantaná a harmadik világháborút, mert ha most tévesen vádol meg valakit, az felmondhat vagy meg is szakíthatja Önnel a kapcsolatot, már csak azért is, mert nem először fordul elő Önnél ez a dolog.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24 - aug. 24


Általános

Mostanában semmivel sincs megelégedve. Mindenben csak a rosszat látja és azt, hogy mennyi minden hiányzik az életéből. Amíg nem változtat a látásmódján, nem is fog változni a helyzet. Hajlamos mindenki mást okolni a jelenlegi helyzete miatt csak éppen azt nem veszi fontolóra, hogy maga is hozzájárult ahhoz, amiben most része van. Ha keresi a bajokat, ne csodálkozzon azon, hogy talál is!

Szerelem

A szinglik egy kissé el vannak kenődve, amiért nincs párjuk. Nem ártana átgondolniuk, hogy mi lehet ennek az oka, lehet, hogy túl sokat dolgoznak vagy éppen túl magasak az elvárásaik és a korábbi hibáikból is ajánlatos lenne tanulniuk! Szembe kell nézniük az igazsággal, hogy mivel szabnak gátat a boldog szerelmi életüknek! A párban élőknek sem ártana egy kis önvizsgálatot tartaniuk!

Karrier

Nem érkeznek meg a változások, amikre annyira számított. Nem ért el áttörést a munkahelyén, a karrierjében és lehet az üzlete sem úgy alakul, mint szerette volna. Legyen türelmes, ez csak egy átmeneti időszak. Ugyanakkor célszerű átgondolnia, mivel lehetne még hatékonyabb, mi lenne bölcs lépés a siker érdekében. Azt is vegye számításba, hogy esetleg tovább kellene képeznie magát!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24 - szept. 24


Általános

A következő napokban szüksége lehet a barátai vagy szerettei támogatására. Nehéz napok várnak Önre, amelyek testileg és lelkileg egyaránt megviselhetik. Semmiképpen se próbálja elrejteni fájdalmát, nem kell egyedül cipelnie a terheit és szenvedni. Legyen erős és ossza meg érzéseit a környezetével, akik át fogják segíteni ezen a nehéz időszakon!

Szerelem

Sajnos szerelmi csalódás értheti a héten és rá kell jönnie, hogy mégsem kölcsönösen az érzéseik azzal, akivel ismerkedik vagy a párja érzései hűltek ki Ön iránt. Az is lehet, hogy olyannal van együtt, aki nem tette túl magát a korábbi kedvesén. Bárhogy is legyen, vita és háborúskodás helyett maradjon higgadt és engedje el a kedvesét.

Karrier
Rendkívül érzékeny lehet a napokban, így minden apró hibát felnagyít és minden kis kritikát, megjegyzést, személyes sértésnek vesz. Most igazán képes a bolhából elefántot csinálni. Ha nem dramatizálja túl a helyzetet, akkor könnyű és laza hét elé nézhet, ugyanis nem sok kihívás vár Önre. Egyedül annyi akadállyal kell szembenéznie, amennyit magának állít fel.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24 - okt. 24


Általános

A következő napokban összetűzésbe keveredhet a szeretteivel. Egyszeriben mindenki megtalálja azzal, hogy mi mindennel elégedetlen és sok esetben magát hibáztatják. Ám nem az a megoldás, hogy visszatámad, hanem fontolóra veszi mennyi igazság van a szavukban, és ha úgy gondolja, valóban rászolgált a letolásra, akkor ajánljon nekik kompromisszumot.

Szerelem

Mostanában többször is összeveszhetnek kedvesével, mert túl sok mindenben nem értenek egyet. Maga is máshogy képzel dolgokat és ő is. Ez nem jelenti azt, hogy akkor mindjárt szakítani kell, csak higgadtan beszélniük kellene a lehetséges megoldásokról, de tény és való, most jobb volna, ha maga lenne az engedékenyebb fél. Ám ha veszekedés mellett döntenek, annak csúnya vége lehet.

Karrier

Mozgalmas, ugyanakkor stresszes hét elé néz, mikor nem sok mindenre lesz ideje. Egész héten kapkodni, pörögni fog. Legyen óvatos és igyekezzen jól beosztani az energiáját és az idejét, nehogy túl hamar kimerüljön vagy borítania kelljen a programjait és találkozóit, mert esetleg haza kell vinnie a munkáját vagy nem végez időben. Ezért jegyezzen fel mindent, nehogy kimenjen valami a fejéből!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS nov. 23 - nov. 23


Általános

Egyre csak azon fáradozik, hogy kibújjon egy bizonyos kötelesség alól, és hogy egyes problémákat a szőnyeg alá söpörjön. Csodálkozik, hogy fáradt és folyton akadályokba ütközik, mert nem látja be, hogy rossz módszereket használ. Inkább arra fordítsa figyelmét és energiáit, hogy megoldja a gondjait, különben váratlan kellemetlenségek érhetik és a gödör alján találhatja magát!

Szerelem

Nem képes elfelejteni az exét, egy korábbi kapcsolatát vagy éppen a jelenlegi kedvesével történt vitát. Olyan csalódás érte, ami felett nem képes napi rendre térni és még mindig emészti magát miatta. Ha nem tesz ellene, rámehet a jelenlegi kapcsolata. Egyedülállóként pedig nem az a megoldás, hogy visszamegy az illetőhöz. Meg kellene erősítenie az önbizalmát és tovább lépnie!

Karrier

Meglehet, hogy valaki kiszúr Önnel a munkahelyén, de egyáltalán nem biztos, hogy szándékosan tette. Mostanában hajlamos előbb leharapni az ember fejét és csak utána kérdezni. Ez esetben fordítsa meg a sorrendet, mert értékes barátot, segítséget veszíthet el, ha nem képes megbocsátani vagy esetleg ok nélkül ereszti rá a haragját. Kezd manapság kicsit paranoiás lenni, hogy a helyére pályáznak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 22 - dec. 22


Általános

Mostanában nem úgy alakultak a dolgai, mint szerette volna, sőt olyan irányt vett, ami nem kimondottan tetszik Önnek. Éppen ezért már azon morfondírozik, hogy feladja, úgyis sok tekintetben elbizonytalanodott magával szemben. Márpedig ez igazán nem vall Önre, hiszen mindig is a kitartásáról volt híres. Jó volna, ha megtartaná a jó hírnevét és most sem adná fel!

Szerelem

Úgy érzi, fogytán az ereje, nincs kedve, sem ereje tovább harcolnia a kedvesével. A legszívesebben már kilépne a kapcsolatból, mert tehernek érzi. Mielőtt bármilyen döntést hozna, érdemes lenne kicsit kiszakadnia a megszokott a környezetéből, mert érzelmileg túl van terhelve és emiatt előfordulhat, hogy nem lát egészen tisztán. Pár nap elteltével a nyugalomban másképp látná a dolgokat.

Karrier

Mindenáron önállósodni szeretné és saját vállalkozást indítani vagy olyan területért harcol a munkahelyért, ahol több szabadsága lenne, de úgy véli, sehogy sem akar összejönni. Tény és való, nem ez a legjobb időszak ahhoz, hogy kivívja a függetlenségét, nem lenne szerencsés ezt a héten tovább feszegetnie. Tegye félre egy rövid időre terveit, amíg nem rendeződik az érzelmi élete!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21 - jan. 21


Általános

A héten jelentős változásokkal kell számolnia. Hirtelen felpöröghetnek maga körül az események és rendesen kapkodni fogja a fejét, hogy le ne maradjon az eseményekről. Csak arra ügyeljen, hogy kézben tartsa az irányítást, mert ha kicsúszik a kezei közül, könnyen összekuszálódhatnak a dolgok és káoszba fulladhatnak a projektjei.

Szerelem

A szerelmi életében is jelentős változás közeleg. Ha szingli, jó esélye van arra, hogy a napokban része legyen a szerelem első látásra élményben. A párban élőknek pedig teljesülhet a régi vágyuk, legalábbis óriásit léphetnek előre a kapcsolatukban, ha semmit sem erőltetnek. Legyenek türelmesek a kedvesükkel, hagyják, hogy az események maguktól bontakozzanak ki.

Karrier

Kiváló ez a hét arra, hogy építse a jövőjét. Most célszerű átgondolnia a terveit és lépéseket tenni a megvalósításuk irányába. Meglehet, hogy áldozatokat kell hoznia, pénzt, időt vagy energiát befektetnie, de meg fog térülni és akár valóra válthatja az álmát. Ha már pontosan tudja, mit szeretne, nézzen lehetőségek után és találni is fog! De még az is lehet, hogy jóformán bekopog Önhöz a jó szerencse!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 21 - febr. 21


Általános

Fantasztikus élmények várnak Önre a héten. Több nem várt, kellemes meglepetéssel is kell számolnia. Végre lehetősége adódhat arra, hogy valóra váltsa az álmait, de arra is, hogy azokat a hibákat, amiket korábban elrontott, helyrehozza, így javítva ki őket, helyrehozva a kapcsolatait. Minden kedvezően alakul az életében, úgyhogy ne féljen a boldogságtól, hanem merje megélni azt!

Szerelem

Romantikus, szenvedélyes napok várnak Önre és egy új fejezet veszi kezdetét. Kedvese mellett újra felfedezheti az élet szépségeit és gyönyöreit. Szinte gyereknek érzi magát mellette. Testét-lelkét egyaránt képes megmozgatni, tűzbe hozni. Az egyedülállók szinte biztosan meglelik az új kedvesüket a napokban vagy legalábbis azt, akibe egy pillanat alatt beleszeretnek.

Karrier
Hatalmas előrelépés várható a karrierjében. Minden lehetősége adott ahhoz, hogy megvalósítsa vágyait vagy felfedezzék a tehetségét, esetleg előléptessék a munkahelyén. Érdemes szorgalmasnak és kitartónak lennie, mert a siker nem marad el. Nincs más dolga, mint elengedni a korábbi kudarcok emlékeit, a félelmeit és őszintén hinni a saját a képességeiben.

Ugrás a napi horoszkópra! >>