Heti horoszkóp

Érvényes: 2018 április 23 - 2018 április 29.

KOS márc. 21 - márc. 21


Általános

A héten előtérbe kerülnek a kapcsolatai és lehetősége nyílik arra, hogy helyrehozza a problémás viszonyait, begyógyítsa a régi sebeket és enyhülést hozzon magának, illetve másoknak. Nem fog egyik napról a másikra menni, de érdemes mielőbb belefognia. Legyen környezetével türelmes és nyitott és ha eleinte nehézkesnek tűnik a béke előidézése, netán konfliktusokba keveredik, akkor se adja fel!

Szerelem

Azt üzenik a csillagok a Kosoknak, hogy ne erőltessék a szerelmet. Akkor se, ha egyedülállóak és éppen azon vannak, hogy valakiben mindenáron szerelmet ébresszenek. De abban az esetben se, ha párban élő és már szinte nyilvánvaló, hogy a partnerének elmúltak az érzései és esetleg szakítani, válni szeretne. Talán valójában a Kosok is így éreznek, csak tartanak a jövőtől és a magánytól.

Karrier

Ami a dolgok erőltetését illeti, az karrier terén is érvényes. Ha úgy érzi, már csak lelkileg beteggé teszi a munka, amit végez és valójában a lelke legmélyén váltana vagy az álmait követné, akkor tegye azt és ne erőltesse azt, ami nem megy. Merjen változtatni, kilépni, új célokat találni ki magának és új irányba fordulni. Ne várjon ehhez mások támogatására vagy arra, hogy segítsenek Önnek megtenni az első lépéseket, mert az is a maga feladata.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21 - ápr. 21


Általános

A héten, ami jellemezni fogja, az a szeretetéhség és az érzelmi zűrzavartság. Az előbbivel érdemes lenne óvatosan bánnia, ne tegye közhírré, különben könnyen kihasználhatják. Jobban tenné, ha törekedne arra, hogy érzelmei letisztuljanak és harmóniát csempésszen az életébe, de ehhez szembe kellene néznie az igazsággal, hogy mit is akar pontosan. Gyakorolja az önkontrollt, mert csak az vezetheti célra!


Szerelem
Ha vitás helyzete van a kedvesével szemben, esetleg van valamilyen kérése hozzá, vágya vele kapcsolatban, akkor örülhet, mert teljesíti óhaját, illetve Ön kerül ki győztesen a vitából. Egyes Bikáknak viszont el kellene azon gondolkodniuk, hogy megéri-e tovább küzdeni a kapcsolatukért. Ha igen, akkor tegyék azt és hozzák meg a szükséges áldozatokat, ne csak félgőzzel igyekezzenek megoldás találni a gondjaikra.

Karrier

A héten hajlamos lehet csapongani, kapkodni, ám az nemhogy a sikert nem hozza el, de eredményes sem lesz. Tisztázza le magában a céljait és hozzon következetes döntéseket, illetve legyen szigorú magával és tartsa be a saját szabályait. Másképp a lehetőségek ki fognak csúszni a kezei közül, pedig a héten akár megteremthetni a szakmai sikereit és a biztos anyagi helyzetét. Még jó, hogy időben képes lesz felismerni azt, hol vágja maga alatt a fát!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21 - máj. 21


Általános

Sűrű hét elé néz, főleg kapcsolatok terén, mert mindenki találkozni szeretne Önnel. Ennek az is az oka, hogy olyan periódusban van, amikor tanulnia kell másoktól vagy pedig helyre kell hoznia a kapcsolatait. Éppen ezért legyen nyitott, már csak azért, mert új ismerősökre is szert tehet, akiktől szintén tanulnia kellene. Az egyik lecke pedig nem más, minthogy ne akarjon mindig mindenkit a kedvére formálni vagy megváltoztatni.

Szerelem

A héten összecsapnak Önben az érzelmek, mivel egyszerre lesz szerelmes és vágyik a kedvesére, ugyanakkor erőteljesen buzog majd Önben a szabadságvágy is, ezért egyik pillanatban magához húzza kedvesét, a másikban eltolja. Ősi félelmek dolgoznak Önben, amiket érdemes lenne elővennie és legyőznie, mert lehet egy jól működő kapcsolata úgy, hogy közben nem veszíti el önmagát és életterét. Egyes Ikrek viszont bizonytalanok a kedvesük érzéseivel kapcsolatban.

Karrier

A héten jobban járna, ha nem kapkodna el semmilyen munkával kapcsolatos kérdést. Még akkor se, ha ajánlatot kap, lehetősége lenne munkahelyet váltani vagy feljebb lépni a ranglétrán. Inkább fontolja meg alaposan, nehogy olyat vállaljon, amit később megbánhat, illetve ami tönkre teheti a lelki békéjét, az idegeit, hiszen a pénz nem ér annyit, hogy rámenjen az egészsége.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22 - jún. 22


Általános

Manapság gondokba ütközhet a családjával. Egyfelől egyes problémák megoldása Önre hárul, és ez a felelősség kimondottan stresszeli. Más tekintetben pedig az a gondja, hogy úgy érzi, nem szeretik Önt eléggé és nem ismerik el, ami kisebbségi érzést kelt Önben. Az nem sokat segít a dolgon, ha régi sérelmekkel hozakodik elő. A gyógyulás fázisa azzal kezdődik, ha megvallja érzéseit szeretteinek.

Szerelem

A szinglik manapság maguk alatt vannak, egyre inkább megy el a kedvük az ismerkedéstől. Még ha érték is őket kellemetlenségek, akkor se kedvtelenedjenek el, hanem erőltessék meg magukat és gyakorolják a pozitív gondolkodást, mert erre lenne most szükségük! De nem csak nekik, hanem a pároknak is, akik sértődéssel, magukba fordulással aligha változtathatnak a kapcsolatukon.

Karrier

Végre megkapja azt, amire úgy vágyott szakmai téren. Az előléptetést, a dicséretet, az elismerést, a pénzbeli jutalmat. Ennek hatására meg jön az önbizalma és mindjárt kedve támad ahhoz, hogy tovább fejlődjön vagy újabb célokat tűzzön ki magának. Tegye is ezt, a csillagok támogatják a tovább tanulási és fejlődéssel kapcsolatos vágyait. De ne ragadjon le az álmodozásnál, cselekedjen, ha vágyai eléréséről van szó!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23 - júl. 23


Általános

Hogyha valakinek ígért valamit, azt feltétlenül tartsa be és ne próbálja megkerülni, mert különben elveszítheti az illető támogatását, szeretetét. Különben is, a héten érdemes odafigyelnie kapcsolataira, mert úton vannak a változások, amelyek által pozitív irányba változhatnak a viszonyai. Lehet, hogy rögös lesz az út, de érdemes kitartania, mert a végén majd támogató és szerető környezet fogja körbevenni.

Szerelem

Természetesen a közelgő változások a szerelmi életére is ki fognak hagyni. A csillagok azt üzenik, ajánlatos kitartani partnere mellett, adjon maguknak még egy esélyt és ha törekszik is arra, hogy rendezze viszonyukat, nem fog csalódni az eredményben. Ha az egyedülállók sem adják fel a keresést, akár heteken belül rájuk találhat a szerelem, ezért se bújjanak ki a randi lehetőségek alól.

Karrier

Nagyon nagy önfegyelemre és kitartásra lesz szüksége a munkahelyén. Egyfelől azért, hogy ne kerüljön összetűzésbe kollégáival, esetleg felettesével. Másfelől azért, mert úgy tűnhet, valami nem akar összejönni, nem boldogul egy feladattal, esetleg a vállalkozása tűnik úgy, mintha beakarna csődölni, de a titok az, hogy nem adja fel! Mellette pedig mérlegeljen, és ha mindent kellő alapossággal megfontol, nem fog rossz döntéseket hozni!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24 - aug. 24


Általános

A következő napokban meglehetősen feszült és türelmetlen lehet. Azt érezheti, hogy a környezete próbára akarja tenni. Ugyanakkor nem csak azt érzi, hogy bosszantják, hanem mellette semmibe veszik, nem értékelik és becsülik igazán. Nem szabad hagynia, hogy ezek a tapasztalások elkedvtelenítsék, csökkentsék az önbizalmát. Támaszkodjon azokra, akik támogatják Önt!

Szerelem

Kedvese apró vétséget követhet el Ön ellen, talán még csak nem is szándékosan, de természetesen Ön sértésnek, halálos bűnnek veszi majd. Jobb volna, ha azelőtt belátná, hogy most túl érzékeny és ugrik mindenre, még mielőtt összeveszne vele. Legyen mostanában kicsit megértőbb a partnerével, mert az ő vállait most jelentős terhek nyomhatják és talán Ön még nem is tud róluk, annyira magával van elfoglalva.

Karrier

Megeshet, hogy a munkahelyén egyesek akarva-akaratlanul keresztbe tesznek Önnek és szabályosan keresztül húzzák a számításait. Nagy lesz a kísértés, de ne törjön ki, ellenben nyugtassa a tudat, hogy ez a helyzet hamarosan változni fog. Még abban az esetben is, ha esetleg el lenne akadva az előre haladásban. A csillagok kegyesek lesznek Önhöz és minden létező akadályt elhárítanak az útjából.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24 - szept. 24


Általános

Mostanában maga alatt lehet. Elégedetlen az életével, a helyzetével, boldogtalannak érezheti magát. Érdemes lenne megvizsgálnia az okait, ugyanis legtöbb problémája olyan, amin tudna segíteni, ha szembe merne nézni a fájó igazsággal. Ebben segítségére lesz a környezete is, amely tükröt mutat Önnek, így valósággal küzdenie kell az ellen, hogy ne vegyen tudomást a valóságról.

Szerelem

A fejetetejére állhat a szerelmi élete. Hirtelen minden a felszínre tör Önből, a múltbéli sérelmek és a saját hibái is. Könnyen elragadják az érzelmei, emiatt nem képes tisztán látni a helyzetét, így megfelelő döntést sem tud hozni. Ideje lenne lezárnia a múltját. Ha egyes Mérlegek még mindig szerelmesek a volt kedvesükbe, akkor ne várják azt, hogy működni fog a jelenlegi kapcsolatuk.

Karrier

Munkahelyén kedvezően alakulnak a dolgok és ez most ad is Önnek némi felüdülést. Már nincs messze attól, hogy elérje kitűzött céljait. Felettesei elégedettek Önnel és ezt akár pénzbeli juttatással is kifejezhetik, mivel anyagi fellendülés várható az életében. Bár manapság nem sok minden hozza lázba, de egy olyan új lehetőség kínálkozik fel Önnek, amit kár lenne kihagynia!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24 - okt. 24


Általános

Lehetőség szerint kerülje a vitás helyzeteket, mert mindegyik rosszul sülhet el. Olyan veszekedésekben lehet része, amivel komolyan megsebezne másokat, ők pedig magát. Nem csak a közeli, hanem az új kapcsolat is sérülhetnek, ha nem fogja vissza magát. Sajnos a csillagok állás e téren nem túl kedvező, mert indulatai, érzései könnyen elhomályosíthatják az ítélőképességét.

Szerelem

Kedvesével sikerül összepattannia, méghozzá úgy, hogy eredménye sem lesz. Csak arról tud beszélni, mivel elégedetlen, de nem meri megmondani, hogy igazából mit gondol, mire vágyik, mert fél. Aztán persze másnap kibékül vele és mindent megtenne azért, hogy elnyerje kegyeit, de következő nap ismét összetűzésbe keveredik vele. Ha nem ismeri be érzéseit és próbál meg vele őszinte lenni, erre számíthat egész héten.

Karrier

Tisztázza le a karrierrel kapcsolatos vágyait. Ha elégedetlen a jelenlegi helyzetével, tegye szóvá a munkahelyén, de csak akkor, ha képes azt diplomatikusan tenni. Ám ha úgy érzi eljött az idő, akkor ne habozzon váltani. Még lehetőségei is adódnak a napokban és az is lehet, hogy ismerősei által is jobb helyre kerülhetne. De kerülje az érzelmi alapú döntéseket és vegye figyelembe anyagi helyzetét is!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS nov. 23 - nov. 23


Általános

A héten valaki jelentős mértékben felpaprikázhatja és akármilyen nehéz is legyen, jobban teszi, ha visszafogja a dühét, különben saját magát sodorja majd kellemetlen helyzetbe. Többet nyerhet azzal, ha nyugodt és higgadt marad, semmint teljesen elveszíti az eszét. Emellett nem ártana jobban odafigyelnie az egészségére, és ne legyintsen a kellemetlen testi panaszaira. Napokon belül ágynak eshet, ha nem vigyáz!

Szerelem

Partnerével mostanában nincsenek egy hullámhosszon. Úgy érzi, hogy nem támogatja eléggé. Valójában azt teszi, csak Önnek nem tűnik fel. Mostanában amúgy is figyelmetlenebb vele szemben és olyan dolgot is elfelejtett, amit máskor sosem szokott, kedvese mégis türelmes és megértő Önnel. Az egyedülállóknak forró flört jut a hétre, élvezik, hogy körülöttük legyeskednek. Igyekezzenek nem visszaélni a hatalmukkal!

Karrier

Ideje meghoznia egy komoly döntést a munkájával kapcsolatban. Folytatni szeretné vagy inkább saját vállalkozást indítana? Esetleg munkahelyet váltana? Mostanában bizonytalan és maga sem tudja, mit szeretne, de ez napokon belül letisztul Önben, és akkor legyen olyan bátor és döntsön. Ne halogassa tovább tervei megvalósítását, mert akkor kicsúsznak a remek lehetőségek a kezei közül.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 22 - dec. 22


Általános

Vegye észre, hogy egyes emberek csak kihasználják vagy lehúzzák és mindezért semmit sem kap cserébe csak feszültséget. Megéri ez Önnek? Ne legyen túl jámbor megmondani másoknak a véleményét, sőt, ha kall megszakítani a már Önre nézve terhes kapcsolatokat, amelyek már nem előnyösek és még csak nem is a barátságról szólnak. Ne hagyja, hogy zsarolják és lelkileg kiszipolyozzák.

Szerelem

Párjával készen állnak arra, hogy családot alapítsanak, összeházasodjanak vagy költözzenek. Mindenképpen egy a kapcsolatukat érintő, nagyobb változás van készülőben. Bárhogy is legyen, az így is úgy elmondható, hogy készek bizonyos tekintetben megállapodni. Valahol azért tarthat a jövőtől és elbizonytalanodj, ne ijedjen meg ettől az érzéstől, hiszen természetes, mégiscsak egy komoly dologra készülnek!

Karrier

Azt veszi észre, hogy munkatársai különösen viselkednek Önnel. Ne ijedjen meg, de valószínűleg történt valami félreértés és emiatt pikkelnek Önre. Igyekezzen mielőbb fényt deríteni a történtekre, tisztázza a helyzetét, oszlassa el az esetleges pletykát és megfogja látni, hogy minden visszatér a régi kerékvágásba. Lehet, hogy sértve érzi magát, de most tegye félre minden rossz érzését és inkább béküljön ki velük.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21 - jan. 21


Általános

Mostanában érzelmileg rettentően ingatag lesz. Egyik percben még álmodozik és mindenkivel határtalanul kedves, a következőben pedig undokká válik, mindamellett, hogy elzárkózik és maga alatt lesz. Erőteljesen dúlnak Önben az érzelmek. Éppen ezért legyen óvatos a kijelentéseivel, mert szavaival a héten motiválhatja a környezetét, de akár félre is vezetheti őket. Ne hamarkodjon el semmit!

Szerelem

Nincs rendben a szerelmi élete. Ennek oka az elégedetlensége lehet vagy pedig az, hogy megismerkedett valakivel, aki nem megy ki a fejéből. Ha úgy érzi, kezd komolyan belezúgni az illetőbe, akkor bármennyire is szeretné elkerülni, de muszáj lesz erről tájékoztatnia a kedvesét és ne tegyen olyat a háta mögött, amit megbánhat, mert arra akár mindkét kapcsolata rámehet.


Karrier

Mostanában csak a munkával van elfoglalva. Egyfelől keményen dolgozik a sikerért, másfelől viszont pótcselekvésre használja és igyekszik elmenekülni a gondjai elől. Így viszont hajlamos arra, hogy hazavigye, aminek nem örülnek a szerettei, illetve a kedvese, aki nem tudja mire vélni a viselkedését. Ugyanakkor az elismerés már úton van és hamarosan az anyagi helyzete is váratlanul fellendül.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 21 - febr. 21


Általános

Folyton arra törekszik, hogy elkerülje a konfliktusokat és mindenkivel békésen intézze az ügyeit. Csakhogy sajnos nem lehet mindig ezt az utat választania és ideje lenne kimondania a véleményét, nem mindig lenyelni a békát, mert különben ne is csodálkozzon, hogy belebetegszik. Ugyanakkor a csalódás elkerülhetetlen, és olyan fordíthat hátat Önnek, aki valójában sokat köszönhet magának.

Szerelem

Szerelmi élete kifogástalanul alakul. Tökéletes lesz az egyetértés a kedvesével és ezt érdemes kihasználnia, mert így végre dűlőre juthatnak olyan kérdésekben, amelyekben eddig nem sikerült. Emellett romantikus és békés napokra kell számítania, amikor előtérbe kerül a testiség és újra fellobban Önök között a vágy. A testi szerelem új szintjeit ismerhetik meg, ha kicsit mernek kísérletezni!

Karrier

Ez az időszak tökéletes arra, hogy megvalósítsa vágyait. Még segítsége is lesz benne, mert egy ismerőse vagy barátja képes lehet előmozdítani az ügyét. Ha nem szerénykedik, akkor az Isten lábát is megfoghatja a következő napokban. Nem csak jobb állásra tehet szert, de mellette nem is kevés pénzhez is juthat. Viszont természetesen a szívességet majd meg kell hálálnia, erről nem szabad elfeledkeznie!

Ugrás a napi horoszkópra! >>