Heti horoszkóp

Érvényes: 2019 augusztus 19 - 2019 augusztus 25.

KOS márc. 21 - márc. 21


A sors váratlan találkozásban részesíti, és ez egészen felkavarja. Talán viszontlátja egy rokonát, régi szerelmét, valakit, aki nagy hatással volt az életére. Ha úgy van, tegye félre sértettségét, rossz érzését és járuljon hozzá ahhoz, hogy kapcsolatuk helyrejöjjön. Ugyanakkor van egy-két rossz szokása, amit szintén ideje lenne félretennie a testi-lelki egészsége érdekében.

Szerelem

A párban élők fontos döntést hozhatnak meg a napokban, ami jó időre összefűzi az útjukat, a sorsukat. Nem biztos, hogy ez az út mindig egyszerű lesz, de ha kitartanak egymás mellett, fantasztikus eredményeket érhetnek el. A szinglik is egy bizonyos kérdésen törik a fejüket. Készen állnának meglépni valamit, de csak akkor tegyék, ha egészen biztosak benne.

Karrier

Új lehetőségek adódnak az életében. Talán munkát, szakmát válthat vagy a jelenlegi munkahelyén foglalkozhat valami egészen mással és ez kimondottan üdítő hatással lesz Önre. Megjön a munkakedve, sokkal nagyobb lendülettel veti bele magát feladatai elvégzésébe, ezáltal nagyobb eredményeket is fog elérni, akár rövidebb idő alatt!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21 - ápr. 21


Mindenáron segíteni szeretne valakinek, talán még akkor is, ha az illető nem kér belőle. Legyen ezzel óvatos, mert valóban rossz néven veheti, túlságosan tolakodó. Viszont magával szemben se legyen erőszakos, nem kell olyan dolgokra igent mondania, amikre valójában nemet szeretne. Máskülönben ne csodálkozzon, ha egészségügyi problémái adódnak.

Szerelem

Nem ártana félretennie a napokban a büszkeségét, mert sok kellemetlenséget okozhat Önnek. A szinglik így elveszíthetnek egy remek partnert, míg a párban élők komolyan megsérthetik a partnerüket és akár össze is veszhetnek. Ne legyen túl csökönyös és vigyázzon arra, hogy ne beszéljen másokkal a magas lóról, mert végül Ön húzhatja a rövidebbet.

Karrier

Végre úgy néz ki, maga mögött hagyhat egy rossz időszakot. Megoldódnak anyagi vagy épp munkahelyi gondjai és új fejezet nyithat. Nem kizárt, hogy egy másik helyen, de az sem lehetetlen, hogy megváltozott munkakörülmények között a jelenlegi helyen. Az biztos, hogy a napokban óriási teher kerül le magáról és nem bánja, hogy úgy alakultak a dolgok, ahogy.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21 - máj. 21


Van valami, ami komoly fejtörést okoz Önnek és nagyon szeretné, ha más döntene maga helyett, de sajnos az nem járható út. Akármennyire is szeretné átadni a lehetőséget, kénytelen lesz egyedül meghoznia ezt a döntést. Jogi, hivatalos ügyekkel kapcsolatban legyen figyelmes, mert valamiről megfeledkezhet, félreérthet és abból kellemetlenségei adódhatnak.

Szerelem

A napokban meglehetősen viharosan alakul a szerelmi élete, gyakran vesznek össze a kedvesével. Egyeseknél nem kizárt, hogy szakítás lesz a vége, mert annyira összeférhetetlennek tűnnek. A szingliket is mostanában érheti egy kisebb csalódás. Nehéz hét elé néznek a jegy szülöttei, de értékes tapasztalatokra tehetnek szert és fontos dolgokat tanulhatnak meg.

Karrier

Mostanában jobban odafigyel a magánéletére, pláne a gondokra, és emiatt kevésbé van jelen a munkahelyén, akár fizikailag, akár csak szellemi szinten, ez pedig okozhat némi kellemetlenséget Önnek a napokban. Érthető, hogy nincs könnyű helyzetben, de próbáljon meg kicsit jobban figyelni arra, amit csinál, mert ha komolyabb hibát vét, akkor csak tetézni fogja a gondjait.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22 - jún. 22


Veszélyes játékokat űz manapság. Sokszor gondolkodás nélkül képes kockára tenni dolgokat, kapcsolatokat vagy akár értékeket. Jó, hogy bízik magában, a meggyőző képességében, de nehogy azt higgye, hogy mindig szerencséje lesz. Vigyázzon, mert elég egy kis figyelmetlenség, akár az, hogy elszámítsa magát és rosszul fog járni.

Szerelem

Időszerű lenne lassan döntést hoznia. Másképp ne csodálkozzon azon, hogy két szék közé fog ülni. Ne halogassa tovább a döntést, hogy kit választ, ki mellett kíván maradni. Persze ne is kapkodja el, de jobb, ha tudja, ketyeg az órája! A szinglik összeveszhetnek valakivel, mert úgy érzik, az illető bele akar szólni az szerelmi életébe. Ne vegyék rossz néven, hiszen csak jót akar az illető.

Karrier

Legyen türelemmel, töltse fel energiatartalékait, és még egy kicsit adjon bele apait-anyait ebben a hétbe. Már nincs messze a siker, hogy megvalósítsa tervét. Ezért most ne dőljön hátra, hanem hajtson tovább, méghozzá lelkesen, lendületesen! Fárasztó, talán kicsit stresszes is, de eredményes hetet zárhat. Nemsokára már élvezheti munkája gyümölcsét és lazíthat!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23 - júl. 23


Van néhány dolog, amit előbb el kellene rendeznie, lezárnia és utána fellélegezhetne, akár új projektbe vághatná a fejszéjét, vagy legalább maximálisan hátradőlhetne. Éppen ezért törekedjen arra a héten, hogy így történjen. Semmit se halogasson tovább, mert abból csak kellemetlenségei adódhatnak. Ugyanez igaz a régóta tartó egészségügyi problémákra!

Szerelem

Nem ártana, ha néha tisztábban fejezné ki érzéseit a kedvesével szemben. Vágyik arra, hogy kimondja, mit érez iránta és hogy elismerje azt, amiben jó. Ne mindig csak azt adja, amit kap, mert úgy van vele, miért adjon többet, mikor maga sem kap. Van, hogy előbb Önnek kell adnia. A szinglik ezt úgyis vehetik, hogy a napokban nekik kellene kezdeményezniük az ismerkedést!

Karrier

Nagyon jó döntéseket hozhat az anyagi helyzetét illetően és a karrierjével kapcsolatban! Minden, amihez hozzáér, szinte arannyá válik és akik üzlettel foglalkoznak vagy üzletük van, ők kimondottan szerencsések lesznek a napokban. Lesznek olyanok, akikhez házhoz áll a szerencse és csak azt kell eldönteniük, melyik új vagy jobb munkalehetőséget válasszák.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24 - aug. 24


Úgy érzi, Ön azt adja, amit a környezete is elvárhat. Ám fordított esetben már ezt nem tudja elmondani és sokszor olyan érzése van, mintha mindenki beleakarna szólni vagy egyenesen avatkozni az életébe és emiatt meglehetősen feszült. Tegye szóvá ezt finoman a megfelelő személyeknek, különben rossz helyen és időben fogja elkapni a méreg.

Szerelem

Izgalmas és új fordulatokat kínál a szerelmi élete. A párban élők több új dolgot is kipróbálhatnak a héten, akár olyanokat is, amelyek kimondottan felüdítik a szerelmi és a nemi életüket. De akár kedvese egy bizonyos kérdést is feltehet Önnek. A szinglik inkább kalandozni és flörtölni fognak, de most ezzel is tökéletesen elégedettek. Rengeteget nőhet a következő napokban az önbizalmuk.

Karrier

Vigyázzon azzal, hogy milyen módon kívánja elérni a célját. Könnyen megeshet, hogy túl messzire megy a nagy törtetésben. Figyeljen arra, hogy ne lépjen át mások felett, ne legyen túl gátlástalan, akármennyire is szeretne valamit megkapni. Később bánná, hogy feláldozta a kapcsolatait vagy akár a saját értékrendszerét azért, hogy teljesüljön a vágya.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24 - szept. 24


Nagyon várt már valamit és végre bekövetkezik a héten, illetve megkapja. Ez hatalmas áttörést jelent Önnek, és erővel, lelkesedéssel tölti majd el. Kifejezetten elégedett lesz, mert végre azt látja, hogy kezdenek jól alakulni a dolgok maga körül. Ha esetleg nagyobb ingóságot készül venni vagy eladni, ilyen téren is számolhat a szerencsével.

Szerelem

Ne mindig azt várja, hogy a párja keresse, illetve ő tegyen lépéseket maga felé. Ez arra is érvényes, hogy mondja és mutassa ki érzéseit. Jó eséllyel utána a kedvese is fogékonyabb, nyitottabb lesz arra, hogy kimutassa érzelmeit. A szinglik se arra várjanak, hogy majd megpróbálják őket meghódítani, hogy az ellenkező neműek kezdeményezzenek, hanem tegyék meg ők a kezdő lépést.

Karrier

Kicsit fáradtnak, motiválatlannak érzi magát mostanában ahhoz, hogy a céljai elérésén dolgozzon vagy hogy a munkahelyén megvillantsa képességeit. De sajnos ez a hét nem a legalkalmasabb arra, hogy hátradőljön. Ha túl nagyokat nem is, de legalább minimálisan törekedjen arra, hogy elérje a céljait vagy megmutassa felettesinek, hogy érdemes Önre alapozni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24 - okt. 24


Mostanában sokat lustálkodott, lazázott, emiatt kissé el van maradva bizonyos ügyek elintézésével, illetve feladatok ellátásával. A napokban tudatosul magában az, hogy mennyire el van maradva, és ezzel együtt az is, hogy még mindig nem tart ott, ahol lenni szeretne és ezért bele kell húznia, ha nem akar teljesen elúszni a feladataival. Szerencsére még nincs semmivel se elkésve.

Szerelem

Jó, hogy elkötelezte magát partnere mellett. De ha nem elégedett a kapcsolatával, akkor nem muszáj csendben tűrnie és megsavanyodnia a kapcsolatban. Nem kell mindjárt szakítani, de bátran tegye szóvá, mivel elégedetlen, min változtatna. A szingliknek sem kell akárkivel összejönniük és beérniük, csak azért, hogy ne legyenek egyedül.

Karrier

Egy teljesen új kihívással találja szemben magát. Először talán nehézkesnek, túlontúl idegennek találja, de utána bele fog jönni. Talán az sem lesz világos, miért éppen Önnek adták, de később már teljesen világossá válik Ön előtt és addigra már meg is kedveli az új feladatát szerepkörét, és kimondottan bele fog jönni. Ezért ne ijedjen meg a kezdeti nehézségektől.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS nov. 23 - nov. 23


Már nincs messze a céljai elérésétől. Megéri kitartania és tovább küzdenie. Minden, amibe a napokba energiát fektet, az meg is fog térülni. A napokban maga mellé szegődik a szerencse is és varázsütésszerűen tűnnek el maga elől az akadályok és oldódnak meg a gondjai. Minden hirtelen jövő ötlet megvalósításhoz kedvez ez a hét, úgyhogy merjen kapni a lehetőségek után.

Szerelem
Ha eddig bizonytalan volt valamivel vagy valakivel kapcsolatban, akkor a napokban véglegesen megbizonyosodhat az illető vagy a kérdés kapcsán. Ennek fényében pedig egy még nagyobb döntést hozhat meg. A napokban teljesen megváltozhat a szerelmi élete, akár egyedülálló, akár párban élő, de készen is áll arra, hogy gyökeresen változtatasson.

Karrier

Érthető, hogy most a karrierjét tartja szem előtt, de ne áldozzon fel mindent a sikerért. Ügyeljen arra, hogy szeretteire, illetve önmagára ugyanannyi ideje maradjon. Ha rövid időn belül kipipálhatja a céljait, akkor utána tartson egy kis szünetet, ne vállaljon újabb kihívást, hanem lazítson. A teste is igényelné a pihenést, ezért sem lenne célszerű, újabb kihívásba vágnia a fejszéjét.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 22 - dec. 22


A napokban lehetősége lesz arra, hogy megmutassa, mit tud, mire képes és ezáltal magának is bizonyíthasson. Ez akár komoly kiugrási lehetőséget is jelenthet, de legalábbis szerettei, közvetlen környezetének elismerését mindenkénképp kivívhatja. Végre elérheti, hogy megértésre leljen szerettei körében, ezért rengeteget fejlődhet a kapcsolatuk.

Szerelem

Az egyedülállók sikeresen hódítanak a következő napokban. Komoly kapcsolatra ugyan nem lelnek, de az önbizalmuk rengeteget nőhet. A párban élőknek sikerül megbeszélniük a gondjaikat, így az ő kapcsolatuk is sokat javulhat. Annyira bátornak érzi magát, hogy most már gond nélkül kimondja az érzéseit és a véleményét is. Erre a határozottságra volt szüksége a kapcsolatának.

Karrier

A kezdeti nehézségek után szép lassan beindul a sikerszériája. Először apróbb, majd nagyobb sikerek is érhetik. Azok, akik üzlettel foglalkoznak, összehozhatnak egy komolyabb üzletet vagy akár társulhatnak is. Minden új vállalkozáshoz vagy akár új terv megvalósításához kedvez ez a hét. Olyan dolgok is összejöhetnek, amelyekben egyáltalán nem bízott.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21 - jan. 21


A héten rendkívül makacsul viselkedhet. A fejébe vett valamit és mindenáron meg is akarja valósítani. Nincs ezzel a baj, ameddig egy jól átgondolt tervről van szó. Viszont ha csak azért ragaszkodik valamihez, mert másoknak akar vele imponálni, abból adódhatnak kellemetlenségei. Összességében nem árthat az a héten, ha odafigyel mások véleményére.

Szerelem

Készen állnak kedvesével arra, hogy tiszta lappal kezdjenek. De kevés az elhatározás, jól tudja, hogy igazán csak a tettek beszélnek. Éppen ezért kell félretenniük a sérelmeiket, a múltat, mert csak akkor tudnak majd igazán továbblépni. A szingliknek is nagy elhatározásra lenne szükségük, ami erőt és lendületet adna nekik a párkereséshez.

Karrier

Készen áll arra, hogy egy kicsit pihenjen, lazítson. Már érzi, hogy rengeteget dolgozott mostanában és szüksége lenne arra, hogy ne csak a munkájáról meg a céljai eléréséről szóljon az élete. Talán még munka terén is valami többre vágyik, így amíg lelassít, lesz ideje átgondolni azt, hogy mihez is kezdjen. Rendkívüli megvilágosodás érheti és rájöhet arra, mivel is szeretne foglalkozni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 21 - febr. 21


Szeretné valakinek kiönteni a napokban a lelkét. Úgy érzi, nem képes tovább cipelni a terheket, és valakivel meg kell osztania őket. Forduljon bizalmasához vagy ahhoz a személyhez, akiben igazán meg tud bízni. Ugyanakkor a napokban új ismeretségre tehet szert és megismerhet valakit, aki utat mutathat Önnek vagy értékes tanáccsal láthatja el.

Szerelem

Mostanában sokszor nem úgy alakulnak a dolgok, mint szeretné. Elképzel valamit a fejében, hogyan kellene zajlania egy bizonyos jelentnek, eseménynek és kevéssé lesz olyan romantikus, mint amilyennek tervezte. Lehet, hogy nem minden tökéletes, de attól még lehet nagyon is jó. Próbálja minden helyzetben meglátni a pozitívumot, mert ott vannak.

Karrier

Szeretne kicsit hátradőlni, de sajnos nincs sok lehetősége rá. Sajnos ahhoz túlságosan felelősségteljes és nem mer addig kikapcsolódni, vagy legalábbis visszavenni a tempóból, amíg nem fejez be egyes feladatokat, nem ér bizonyos dolgok végére. Úgyhogy a héten dolgos napok várnak Önre, de természetesen nem kell túlzásokba esnie.

Ugrás a napi horoszkópra! >>