Heti horoszkóp

Érvényes: 2020 január 13 - 2020 január 19.

KOS márc. 21 - márc. 21


Ha tervezi a fogyókúrát vagy az életmódváltást, azt mostanában érdemes megtennie. Ahogy minden más olyan szándékát, ami új kezdetet jelentene, mivel a következő napokban minden új dolog sikerre van ítélve. Egyik-másik szerettének szüksége lehet a támogatására, próbálja meg őket motiválni, öntsön lelket beléjük. Talán még akár együtt is belevághatnak az életmódváltásba.

Szerelem
Akármilyen probléma is lépjen fel a szerelmi életében, a sors mindig tálcán kínálja a megoldást. Mikor azt hinné, veszekedni fognak, egy csapára eltűnik minden feszültség magukból, ugyanis a nehézségekre, akadályokra találni időben fognak megoldást találni a kedvesével együtt. De a szinglik is megtapasztalhatják azt, hogy egy ajtó bezáródik előttük, egy másik kinyílik, ami sokkal ígéretesebbnek tűnik.

Karrier
Már a héten meg kell vívnia egy-két kellemetlen hatalmi harcot. Talán valakinek fáj a foga a posztjára vagy egyszerűen csak az erejét fitogtatja Önnel szemben az illető. Érthető, hogy bosszantja, de nem szabad olyat tennie, amivel kellemetlen helyzetbe hozhatja magát. Őrizze meg nyugalmát, kezelje higgadtan és diplomatikusan az illetőt, így csak nyerhet!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21 - ápr. 21


Mostanában kissé feszült. Valószínűleg azért is, mert mindent azonnal akar. Azonnali sikerekre, eredményekre vágyik. Emiatt pedig hajlamos arra, hogy önmagát vagy másokat siettessen. Ne csodálkozzon, hogy ezzel csak generálja a stresszt és azt, hogy hajba kapjon a környezetével. Ne legyen túl szigorú, hanem tanulja meg élvezni is az életet!

Szerelem
Ha már új év és fogadalmak, nem ártana jobban odafigyelnie arra, hogy komolyan vegye önmagát és megszabaduljon azoktól a rossz szokásoktól, amelyek magát is zavarják. Ilyen a féltékenység, az örökös késés meg a sértődékenység is. Rengeteget javíthatna kapcsolatán azzal, ha ügyelne ezekre. A szingliknek is előbb változniuk kellene, mielőtt elmerülnek a társkeresésben.

Karrier
Van valami, ami miatt egész héten nyugtalan lehet. Talán nem tudatosan, de olyan jeleket fog, amik miatt arra kell következtetnie, hogy veszélyben a pozíciója vagy valamilyen más kellemetlenség készül. Koncentráljon, hátha tudatosan is elcsíp valami részletet. Még nem kell mindjárt másik munkahelyet keresnie. De bármi történjék, úgyis lesz valami, hiszen nem dől össze a világ!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21 - máj. 21


Van néhány dolog, amit nem ártana tisztáznia a félreértések elkerülése végett. Nézzen utána hivatalos, jogi vagy ingóságaival kapcsolatos ügyeivel, nehogy egy figyelmetlenség miatt kellemetlenség érje. Alapból nem ártana naprakészebbnek lennie, mert hajlamos elodázni azokat a feladatokat, amikhez nincs kedve. Ha pedig problémát talál, ne legyen rest utánamenni és kinyomozni!

Szerelem
Mostanában egyre fontosabb szerepet tölt be a kedvese az életében. Jelét adja hűségének, igazán kiáll maga mellett és támogatja Önt. Hamarosan teljesen megváltozhat a kapcsolatuk és akár sokkal komolyabbra fordulhat. A szinglik viszont élvezhetik a kötöttségek nélküli kapcsolat előnyeit, ha úgy tartja kedvük, mivel erre is lehetőség nyílhat a héten.

Karrier
A napokban egyenesen megtáltosodik a munkahelyén. Saját magát is meglepi azzal, milyen kitartó és milyen könnyedén néz szembe a nehézségekkel, illetve hárítja el az akadályokat. Jóval többet bír most a korábbiakhoz képest, de azért ügyeljen arra, hogy ne élje fel az összes energiatartalékát. Ne akarjon másokat lenyűgözni, egyedül önmagáért törekedjen arra, hogy jobb és sikeresebb legyen.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22 - jún. 22


Egyelőre talán még maga sem tudja mibe, de szeretne belefogni valamiféle új hobbiba vagy sportba. Rendben van, hogy vágyik az újdonságra, csak figyeljen oda arra, hogy ne kezdjen bele egyszerre túl sok tevékenységbe. Okos dolog lehet egy barátjával együtt vágni bele, mert akkor legalább sosem lesz hiány motivációból és segíthetik egymást.

Szerelem
Kifejezetten tüzes lesz a következő napokban. Jót is tesz partnerével azzal, ha megerősít őt az iránta való érzéseivel kapcsolatban. Illetve a szenvedélyének köszönhetően feldobhatják a hálószobai életüket. A szinglik rettentően magabiztosak, és e téren több pozitív visszacsatolást is kaphatnak környezetüktől. Meglehet, hogy már a héten randizni mennek!

Karrier
Kétszer is gondolja meg, mibe invesztál energiát. Nem biztos, hogy mindent, amit kigondolt, érdemes megvalósítania, főleg a munkahelyével kapcsolatos elképzeléseit. Meglehet, hogy olyan posztért száll harcba, ami nem lehet a magáé. Figyeljen arra, hogy ne keveredjen hatalmi harcokba. Ellenben ajánlatos lehet elgondolkoznia egy saját vállalkozáson.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23 - júl. 23


Vigyázzon, mert képes lehet megbetegíteni saját magát! Bizonyára jól esett magának az ünnepekkor begyűjtött sok szeretetet és figyelem és most kicsit hiányolhatja őket. Akaratlanul is előidézhet egy kis lebetegedést azért, hogy több figyelemre tegyen szert. Jobb volna inkább olyan programokat találnia, ami összehozza a családot, hiszen nem kellenek hozzá ünnepek!

Szerelem
Több szeretetre és figyelemre vágyik a kedvesétől, viszont nem éppen a legjobb módszerekkel kívánja elérni. Legyen ez kicsit természetesebb projekt és romantikázzanak, csináljanak együtt több olyan dolgot, ami összehozza Önöket. Az egyedülállók is legyenek óvatosak, mert mások visszaélhetnek a szerelem- és figyeleméhségükkel.

Karrier
Mostanában a munkája sem boldogítja. Elégedetlennek érzi magát és ez meg is látszik a teljesítményén. Újra meg kellene találnia azt, amiért a jelenlegi pályát választotta vagy pedig nézzen körül, mi más érdekelhetné Önt és vihetne újra fényt az életébe. Egyedül attól óvakodjon, hogy hirtelen felindulásból hozzon döntést és arra is figyeljen, hogy ne költekezéssel derítse magát jobb hangulatra.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24 - aug. 24


Mostanában egy kicsit negatívan áll a dolgokhoz. Hajlamos első ránézésre mindjárt a rosszat feltételezni másokról, illetve a legrosszabb esetre felkészülni egy bizonyos helyzetnél. Ez a sok negativitás pedig megárthat az egészségének. Persze nehéz csak úgy optimistának lenni, de ha nem próbálkozik vele, akkor nem is fogja derűsebben látni a dolgokat, pedig talán nem is olyan sötét minden, mint amilyennek látja.

Szerelem
Vigyázzon, mert hajlamos lehet a képzelgéseire alapozni. Nem lenne szerencsés, ha irreális dolgokat várna el a kedvesétől, amik a fejében nagyon szépek és jól mutatnak. Ossza meg vágyait a partnerével, és közben gondolja át, mire is vágyik igazából. A szinglik is hasonló hibába eshetnek, olyasvalakit keresnek a fejükben, akinek talán egy regény lapjairól kellene kilépnie.

Karrier
Konfliktusba kerülhet a munkahelyén, mivel úgy érzi, nem azt kapta, amire számított, amit megérdemelt volna. Érthető, hogy harcba száll a jussáért, de benne van a pakliban, hogy nem arat elsöprő győzelmet és kénytelen lesz valamiféle kompromisszummal beérni. Talán ez lehet a kezdő lökete annak, hogy elgondolkozzon egy másik munkahelyen.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24 - szept. 24


Több olyan dolgot kellene űznie, ami pozitív, nyugtató hatással van a lelkére, ami mostanában egyre többször háborog, mert elégedetlen az életével. Talán csak sötétebben látja a helyzetét, mint amilyen valójában, az sem lehetetlen, hogy valóban ideje lenne változtatnia. Sétáljon nagyokat, meditáljon, relaxáljon és ki fog tisztulni a látása.

Szerelem
Meglehetősen sokat szorong újabban a szerelmi életével kapcsolatban. Alaptalan félelmek gyötrik, hiszen a partnere nem ad okot arra, hogy rosszul érezze magát. Szüksége lenne egy alapos önvizsgálatra és arra, hogy őszintén beszéljen partnerével a problémájáról, aki segíthetne Önnek. Az egyedülállóknak is el kellene engedniük félelmeiket, amik akadályozzak őket a pártalálásban.

Karrier
Nemcsak magában van elfojtott harag és feszültség. Nagyon úgy fest, hogy a következő napokban elszabadulhatnak az indulatok, még akkor is, ha nem maga kezdeményezi a veszekedést. Legyen nagyon óvatos, mert nem csak megsérthetik egymást a kollégáival, de akár az állásába is kerülhet, ha a főnökével feszülnek egymásnak. Ne feledje: a megoldásra kell törekedni nem a sárdobálásra.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24 - okt. 24


Nagyon figyeljen oda a közlekedésre, mert mostanában nem jár teljesen két lábbal a földön. Rengeteget gondolkodik, stresszel, szorong és emiatt figyelmetlenné válik. Nem ártana keresnie valamilyen módszert, aminek köszönhetően kiengedhetné a gőzt, mert különben olyanokkal fog összeveszni, akik nem tehetnek semmiről. Nézzen a lelkébe és lássa meg, mi bántja valójában!

Szerelem
A sárdobálás nem megoldás, márpedig manapság hajlamos lehet mindent a párjára kenni, hogy ő tehet minden gondjukról. Vigyázzon ezzel, mert nemcsak megsértheti kedvesét, de akár el is veszítheti. Nézzen szembe azzal, hogy Ön sem mindig tökéletes társ, de egyiküknek sem kellene annak lenniük. Többet kellene dolgozniuk azon, hogy összecsiszolódjanak.

Karrier
Előtérbe kerül egy régi vágya és sokat gondolkozik azon, miként valósíthatná meg. Ajánlatos lenne a napokban ennek utána néznie, mert a csillagok ugródeszkát biztosíthatnak Önnek a munkahelyváltáshoz vagy bármely más célja eléréséhez. Csak ne várja ölbe tett kézzel, hogy mindent ők intézzenek, valamit magának is muszáj lenne tennie!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS nov. 23 - nov. 23


Mostanában kissé lehangolt, kiábrándult lehet, mert úgy érzi, még nem sikerült igazán előidézni a kívánt változásokat. Ne legyen türelmetlen, nem mehet minden végbe egyik napról a másikra. Csak mert egyelőre nem látja az eredményt, nem jelenti azt, hogy felesleges az, amit csinál. Ha pedig azt érzi, hogy a környezete csak lehúzza, akkor talán meg kellene válogatnia, kikkel veszi magát körbe.

Szerelem
Máskor szinte mindig kapható rá, most viszont nem vágyik a szenvedélyre, romantikára, sem a hálószobai akciókra. Talán csak lehúzzák a mindennapi történések, de azért figyeljen oda arra, hogy ne távolodjon el a partneréről. Lehet, hogy pont ezek az együttlétek azok, amik Önt is jobbkedvre deríthetnék. Kommunikáció terén pedig pláne rossz ötlet lenne elzárkóznia.

Karrier
A napokban kisebb-nagyobb zűrök adódhatnak a felettesével, illetve a kollégáival. Szinte most senkivel sem lelik a közös nevezőt. Nem lesz könnyű, de kerülje a konfliktusokat, vagy legalább válogassa meg a szavait. Nem lenne szerencsés túlságosan összerúgnia a port velük, mert annak kellemetlen következményei lehetnek. Próbálja meg egy kis humorral oldani a feszültséget!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 22 - dec. 22


Több dolog is frusztrálja mostanában. Sokat gondolkodik azon, hogyan változtasson, mit tegyen ahhoz, hogy elégedett legyen az életével. Bármi is foglalkoztassa, nem szabad túlságosan rágörcsölnie. Töltsön több időt a szabadban vagy mozogjon, kösse le figyelmét és energiáit, akkor talán a válaszokra is könnyebben rábukkanna. De az sem lenne utolsó, ha megnyílna egy barátjának!

Szerelem
Mostanában hajlamos lehet kissé nyersen fogalmazni. Nem gondol bele abba, mit mond vagy hogyan. Vigyázzon, hogy ne a kedvesén vezesse le a feszültségét. Még ha valami probléma is merülne fel a kapcsolatukban vagy zavarja valamit, ami a kedvese csinál, akkor is finoman, kulturáltan nyilvánuljon meg, máskülönben csak összevesznek és egy darabig nem szólnak majd egymáshoz.

Karrier
Stresszes napok várnak Önre a munkahelyén, mert sok lesz a munka és egyre nagyobb elvárásokat támasztanak maga felé. Érthető, hogy feszült és szeretne minél jobban teljesíteni, de figyeljen arra, hogy a mennyiség ne menjen a minőség rovására és hogy tartsa be a szabályokat. Semmi és senki kedvéért ne kockáztasson, csakhogy megoldjon egy problémát vagy előrébb legyen.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21 - jan. 21


Nem ártana kicsit jobban odafigyelnie testi és lelki egészségére. Bármilyen panasza is legyen tegye félre a lustaságot vagy az esetleges szégyenérzetet és vizsgáltassa ki magát. Egyik szerette pedig szívességet kérhet Öntől. Nem kell azonnal rábólintania, nyugodtan gondolja meg és nem kötelező belemennie csak azért, mert a rokona vagy közeli barátja.

Szerelem
Mostanában kissé szigorú szemmel néz a párjára. Nem baj, hogy reálisan látja, de néha engedhetné, hogy a rózsaszínköd, a szerelem eluralkodjon magán és valamivel rózsásabbnak lássa őt. Senki sem tesz azzal jót, ha minden kis baklövését, hibáját kiszúrja és számon tartja. Ugyanígy kellene tenniük a szingliknek is, ne csak a negatív tulajdonságok észrevételére utazzanak.

Karrier
A napokban egy kissé szétszórt lehet. Bölcsen tenné, ha jobban odafigyelne a feladataira, úgy nem érheti kellemetlen meglepetés. Ne kapkodjon és próbáljon meg koncentrálni, de még ezek fényében is érdemes lehet önmagát többször is ellenőrizni. Mindemellett megéri együttműködőnek lennie és akár csapatban dolgoznia, mert hamarabb végezhetne feladataival.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 21 - febr. 21


A következő napokban sokszor lesz bizonytalan. Nem biztos a partnerében, a munkában, egy kicsit minden kérdésed az Ön számára. Ilyen állapotban ne is hozzon döntéseket. Ellenben beszélnie kellene az érzéseiről és időt szakítania arra, hogy egy alaposan önvizsgálatot tartson és rájöjjön, mit is akar valójában. De óvakodjon attól, hogy mások tanácsát fogadja meg!

Szerelem
Sokat töpreng újabban kapcsolata folytatásán. Lehet nem ártana hangosan gondolkodnia a párja jelenlétében, aki talán vevő lenne arra, hogy megjavítsák a kapcsolatukat, de az is lehet, hogy a szakítást könnyítené meg. Mindenképpen a segítségére lenne. A szinglik viszont olyan helyzetbe kerülhetnek, hogy két potenciális partner közül kellene választaniuk.

Karrier
Szerencsés hét vár magára. Kényelmes tempóban dolgozhat és senki sem okoz Önnek nehézséget. Több meglévő gondja is egy csapásra megoldódhat, a felmerülőket pedig sikeresen és könnyedén kezeli. A napokban akár plusz pénzre is szert tehet minimális erőfeszítéssel. Még az is lehet, hogy fizetésemelést kap vagy más jutalom, nyeremény formájában érkezik a pénz.

Ugrás a napi horoszkópra! >>