Heti horoszkóp

Érvényes: 2017 november 20 - 2017 november 26.

KOS márc. 21 - márc. 21


Általános

A héten végre úgy érzi, megtalálta élete értelmét, legalábbis olyan dologra bukkanhat, amivel képes szívvel-lélekkel foglalkozni. Ügyeljen arra, hogy ne dobon el ezért minden mást. Tudjuk, hogy milyen lelkes tud lenni, ha vágyai megvalósításáról van szó, éppen ezért intik a csillagok egy kis türelemre. Inkább azon törje a fejét, hogyan illessze be az új szenvedélyt az eddigi életébe.

Szerelem

Túl kritikus a párjával szemben, aki akarata ellenére tesz majd, vagy tett valami olyat, amivel megbántotta Önt és persze maga megbocsátás helyett inkább kínozza őt. Ne tegye ezt vele, különben komolyan sérülhet a kapcsolatuk. A szinglik másra sem tudnak gondolni, csak a szerelemre, és mivel ennyire optimisták, jó eséllyel vonzhatnak be olyan személyeket, akikkel el is tudnák képzelni az életüket. De semmiképpen se tartsanak egyszerre több vasat a tűzben!

Karrier

A munkahelyén szemére vethetik egy régi hibáját és ez rosszul esik Önnek, még inkább sérti a büszkeségét. De ahelyett, hogy erőszakosan igyekezne megvédeni magát, ne engedje, hogy az ügy felbosszantsa, hiszen tudja, hogy az rég volt és azóta már jóvá tette a baklövését. Az pláne eszébe se jusson, hogy a többiek hibáit kezdi el firtatni,
mert azzal egy végeláthatatlan vitát indíthat el, és a végén sok kollégájával megromolhat a munkaviszonya, ne adj Isten a főnökével.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21 - ápr. 21


Általános

Mostanában elöntheti Önt a fokozott vágy a szeretet iránt, aminek következtében hajlamos lehet rátelepedni a környezetére. Igyekezzen úrrá lenni a szeretetéhségén, mert egy idő után terhes lehet környezete számára, arról nem is beszélve, hogy valójában Ön is kellemetlenül érezné magát, ha valaki visszautasítaná vagy mert saját magát is soknak érezné. Attól sem ártana óvakodnia, hogy költekezéssel és vásárlással tegye boldoggá magát.

Szerelem

Az egyedülállóknak szüneteltetniük kellene a héten az ismerkedést, mert nem veszik észre azokat, akik csak kihasználnák őket, és visszaélnének a szeretetéhségükkel. Ne akarjanak maguknak még több fájdalmat okozni azzal, hogy hagyják, hogy mások összetörjék a szívüket. Az még jobbik a eset lenne, ha kevesebb sikerrel járnának, ugyanis sokakat megrémisztenének az erőteljes érzelmi megnyilvánulásaikkal. Ugyanez érvényes a párban élőkre, ahol ebből kifolyólag akár veszekedések is várhatóak.

Karrier

Kezd elégedetlen lenni a munkájával. Talán többre vagy valami másra vágyik. Nincs ezzel probléma, nyugodtan tegye meg a szükséges lépéseket a váltáshoz, de ne most, ugyanis az érzései jelentős mértékben befolyásolják a tetteit. Most nem tud tiszta fejjel gondolkodni, márpedig ingatag érzésekre ne alapozza inkább a jövőjét. Másfelől anyagi szempontból sem teheti meg csak úgy, hogy ott hagyja a munkáját vagy egy bizonytalanra cseréli el.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21 - máj. 21


Általános

Van valami, amivel kapcsolatban nem tud dönteni, viszont tanácsot sem szeretne kérni mástól, nehogy fény derüljön a titkára, illetve problémájára. Csakhogy ezt nem jól teszi, és éppen emiatt van meg annak az esélye, hogy rossz döntést fog hozni. Legalább egy embert avasson be és hallgassa meg a véleményét, ne kockáztasson semmit, mert nagyot bukhat. Emellett az egészségére sem ártana jobban odafigyelnie, nem olyan erős és ellenálló, mint azt hiszi!

Szerelem

Ha azt érzi, kezd zátonyra futni a kapcsolata, arról Ön is ugyanúgy tehet. De ahelyett, hogy egymást okolnák, és még meg akarják menteni a kapcsolatot, akkor jobban tennék, ha elkezdenének dolgozni a megmentésén. A szinglik pedig ne mondjanak le a szerelemről csak azért, mert mostanában érte őket néhány csalódás. Adjanak időt maguknak és szálljanak ismét nyeregbe, miután készen állnak rá. Hogyha így cselekszenek, rövidesen kellemes meglepetés értheti őket!

Karrier

Ha az tűnik fel Önnek, hogy valaki, akivel idáig jóban voltak, megváltozott Önnel szemben és egyre kevésbé barátságos, akkor ne hagyja teljesen kihűlni a kapcsolatukat, hanem tudja meg az okát. Persze ne erőszakolja ki a válaszokat, de ne is adja fel egy könnyen, hogy megtudja. Remélhetőleg félreértéstől vagy valamilyen banális dologról van szó, de azért inkább készüljön fel minden eshetőségre, vagyis arra, hogy esetleg tényleg tett valamit az illető ellen.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22 - jún. 22


Általános

Bizonyos dolgokkal kapcsolatban elbizonytalanodhat és már nem is fogja őket olyan jó ötletnek tartani, mint korábban. Ám mielőtt végleg elvetné, előbb gondolja meg, nem csak arról van e szó, hogy úgy érzi, nincs meg önben a kellő erő, kitartás vagy a szokásos úgy sem jön össze mentalitása az, ami megfékezné abban, hogy valami igazán nagyot alkosson. Ugyanis az ötlettel nincs baj, legfeljebb a választott módszerrel, amivel megvalósítaná.

Szerelem

A párja talán már egy következő szintre lépne a kapcsolatukban, de Ön még nem áll rá egészen készen. Természetesen addig ne is erőltessen semmit, ellenben érdemes lenne megvizsgálni a dolgot, hogy nem-e egy rejtett félelme akadályozza a boldogságát. Ugyanilyen félelmek lehetnek a szinglikben is, akik magukba zárkóztak, félnek a csalódástól, és már talán nem is ismerkednek. Nagy hibát követnek el ezzel, ezért ideje volna szembenézniük a félelmeikkel és megengedni maguknak, hogy rájuk találhasson a szerelem.

Karrier

Legyen óvatos a munkahelyén, mert anélkül keverhetik bajba, hogy az feltűnne Önnek. Talán egy kollégája az, akit barátnak hisz, vagy legalábbis jóban vannak, olyan helyzetbe sodorhatja, vagy olyan dologra veheti rá, amivel veszélyeztetheti az állását és akár még anyagi kára is származhat a dologból. Ezért legyen valamivel gyanakvóbb a héten, akkor szerencsére elkerülheti a bajt. A napokban tapasztalni fogja, hogy nem minden az, aminek látszik és lehet pont egy olyan kollégája segít Önnek, akiről azt hinné, nem kedveli Önt.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23 - júl. 23


Általános


A napokban többen is szívességet kérnek Öntől. Csak magán múlik, hogy kinek segít, de gondolja meg alaposan, mert a látszat csalhat, és valaki inkább csak kihasználná, semmint komoly segítségre lenne szüksége. Mint ahogy, aki komolyan rászorulna a segítségére, nem biztos, hogy hangos segélykiáltásokkal fogja ezt a tudtára adni. De egy valamit jó volna, ha nem adna a héten, méghozzá pénz kölcsönbe, mert azt valószínűleg nem kapná vissza. Ellenben, ha valakit elutasít, akkor annak indokolja meg, hogy miért.

Szerelem

A párban élőkkel történhet valami olyan, ami segít nekik átértékelni a kapcsolatukat, de legalábbis újra egymásra találnak általa. Lehet, hogy ez egy közvetlenül vagy éppen közvetetten őket érintő hír. De nem ez lesz a jéghegy csúcsa, mert sok olyan apróság éri őket, amik tovább emelik a kapcsolatuk fényét. Mindennek hatására megjöhet a bátorságukra egy komolyabb lépésre és jöhet a házasság, a gyermek vagy éppen a saját lakás vásárlása.

Karrier

Kerülje a kockázatos befektetéseket, a tőzsdét, de még a szerencsejátékot is, mert benne van a levegőben a nagyobb bukás, illetve pénz elvesztése. Az üzlettel foglalkozók kétszer is gondolják meg mit lépnek, ugyanis ők még az állásukat is elveszíthetik. Ezért ne is hallgasson most azokra, akik tudják a tuti biztos tippeket. Inkább a saját feje után menjen, de akkor is csak arra hallgasson, ha szigorúan kockázatmentes az, amit kifundált. Ne most akarjon új módszereket tesztelni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24 - aug. 24


Általános

A héten kissé elszigetelődik a környezetétől, mert mindenki jelenlétét terhesnek érzi. Olyan tekintetben jól is teszi, hogy így elkerülheti a veszekedéseket és esetleg több időt szánhat önmagára. Tökéletes lesz ez a hét arra, hogy változtasson a külsején, megjárja a szépségszalont és a dekorüzleteket, hogy csinosítsa otthonát. Most tegyen meg minden olyat, amire máskor sosincs ideje. A hétvégére így kipihentnek fogj érezni magát, mint aki újjászületett.

Szerelem

Ha megértő a kedvese, akkor nem teszi szóvá, hogy manapság több magányra vágyik. Ám ha nem olyan támogató, akkor lehet, hogy bajuszakasztásra kell számítania. Amennyiben pedig a párjával szívesen töltene több időt, akkor utazzanak el a hétvégén, menjenek wellneszezni és pihenjenek együtt. Természetesen megtehetik ezt a szinglik is, akik bár kerülnék a társaságot, mégis megismerkednének egy olyan egyénnel, aki komolyan felkelti az érdeklődésüket, így talán nem is bánnák annyira a jelenlétét.

Karrier

Karrierje szinte fut magától. Újabb és újabb sikerek érik, már-már komolyabb erőfeszítések nélkül is sikeres. Mindez persze megelégedéssel tölti el Önt is, és a feletteseit is. Mondani sem kell, hogy mindemellett vonzza az irigyeket, aki között akadhat olyan, aki egy gonosz pletykát kezdhet terjeszteni Önről, amiről a legjobb lenne ha nem venne tudomást. Ha mégsem tudja ezt megtenni, akkor legalább úgy beszéljen higgadtan az illetővel, hogy azt nem látja más. Nagyon kell ügyelnie a látszatra, különben sérülhet a renoméja!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24 - szept. 24


Általános

Különösen aktív lesz ezen a héten. Pontosan látja azt, hogy élete mely területén van szükség a változtatásokra. Viszont nem fog megártani, ha felkészül a napokban a komoly beszélgetésekre, ugyanis több kapcsolatában is mostanában jön el a tisztázás és a megreformálás kora. Fontos, hogy ezek a beszélgetések a megfelelő helyen és időben menjenek végbe.

Szerelem

Azok, akiknek rosszul működött a kapcsolatuk, lehetőséget kapnak arra, hogy változtassanak, már csak azért is, mert egyre inkább érzi, hogy szüksége van a komoly és szoros testi-lelki kapcsolatra. De ehhez komolyan kell vennie a kapcsolatát és egy jelentős kompromisszumot kell hoznia, ha valóban meg akarja tartani a párját. Be kell látnia, nem lehet egyszerre független és párkapcsolatban élő is, ezért engednie kell a saját vágyaiból.

Karrier

Nagyon jó hangulatban telhetnek a napjai a munkahelyén, főleg, ha hasonszőrűekkel vagy kreatív emberekkel dolgozik. Szinte végig azon lesznek, hogy feldobják egymás napját és hogy megkönnyítsék a másik munkáját. A hét végére igazán hálás lesz értük és a segítségükért. Ráadásul lehetősége lesz arra, hogy megcsillogtassa művész énjét is, és nem hogy sikere lesz benne, de szabályosan rajongókra is szert tehet!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24 - okt. 24


Általános

Makacs és kimondottan eltökélt lesz a héten. Tartson ki és vigye véghez a céljait, ne hagyja magát eltántorítani. Ha ennek ellenére mégis meginogna, akkor is inkább a megérzéseire hallgasson, semmint másokra, akik lehetnek, hogy irigységből vagy más kicsinyes okból kifolyólag próbálnák Önt visszafogni. Különben meg a napokban minden létező problémát képes lesz megoldani.

Szerelem

A szinglik legyenek óvatosak, ugyanis túl jó hangulatban lesznek, közvetlenek és feltűnően mosolygósak, barátságosak, ám ezt könnyen félreérthetik mások. Nehogy véletlenül az süljön ki, hogy félrevezetnek bizonyos személyeket. Viszont mások meg azt érzik, hogy végre megtalálták az igazit, még ha félve merik is kimondani, hogy ő az, aki a lelki társuk és minden körülmény között számíthatnak rá. Még az is lehet, hogy az illető egy régi barátjuk, legalábbis olyan, akivel régóta vágytak más egymásra.

Karrier

Nem árt, ha óvatos lesz a napokban, mert nem figyel eléggé, nem csak, hogy hibázhat, de még a korábbi hibáit is újra előveszik és mindegyiket felnagyítják. Bármennyire is úgy érzi majd, nem teljesen ok nélkül kritizálják, de kétségtelenül túlzásba vihetik felettesei vagy kollégái. Akármilyen kellemetlen is legyen, hallgassa végig, és jobb, hanem fűz hozzá semmit, mert aligha tudná megállni, hogy ne mondjon valami csípőset.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS nov. 23 - nov. 23


Általános

A héten szíve szerint a magányt választaná, mert szeretné átgondolni, átértékelni az életét és a kapcsolatait. Utóbbit nem árt, ha gyakorlatilag is megteszi, ugyanis nem ártana már elengednie azokat a viszonyait, amelyek már nem működnek. Ne tartsa fenn tovább a látszat kapcsolatokat. Mindemellett igyekezzen feltöltődni testileg és lelkileg, még mielőtt valamilyen komolyabb betegség levenné a lábáról, hiszen tudja jól, hogy ez oda-vissza működik és most úgysincs igazán jó passzban.

Szerelem

Az egyedülállók kifejezetten visszahúzódtak a csigaházukba, mert elegük lett a korábbi csalódásokból. Kétségtelenül fontos, hogy kicsit megerősödjenek, de azért ne tartson túl sokáig ez az állapot. Engedje el múltbéli fájdalmait és sérelmeit és soha ne adja fel a reményt. Ám a párban élőknek sem árthat meg egy alaposabb önvizsgálat, ha átgondolnák mit is akarnak a partnerüktől és hogy mennyire közös a jövőképük, máskülönben nem érdemes feltartaniuk egymást.

Karrier

Akármennyire is fogja el a vágy, hogy kiöntse a szívét a munkahelyen, ne tegye, vagy legalábbis ügyeljen arra, hogy szigorúan az hallja, akinek hallania kell, ha nem szeretné utána visszahallani a folyosókon. Másfelől érezhető lesz magán a letargia és hogy a társaság nagyja púp a hátán, de igyekezzen ebből kicsit visszavenni és ügyelni a látszatra, nehogy ezt is Ön ellen fordítsák. Sajnos most sokan megpróbálhatnak keresztbe tenni Önnek.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 22 - dec. 22


Általános

Egyre fáradtabb és kimerültebb. Szerencsére a héten le is lassul az élete és megkapja a vágyott nyugalmat. Közben nem árt, ha odafigyel a megérzéseire, amik pengeélesek lehetnek. Ugyanakkor ne kövesse őket vakon, ha egy módja van rá, inkább kérjen visszacsatolást velük kapcsolatban. Már csak azért is, mert a napokban gyakran úrrá lehet magán a bizonytalanság érzete. A kulcs az, hogy sokkal jobban kellene hinnie önmagában.

Szerelem

A szinglik mostanában egyre többet álmodoznak a szerelemről, de nemigen tesznek érte. Sőt, kifejezetten lehangolónak érzik a valóságot, reményvesztettnek a helyzetüket. Minél jobban hisznek ebben, annál inkább valósággá lesz? Érti, hol van a kutya elásva? Ahelyett, hogy szuggerálná magának, hagyjon fel vele és kezdjen el ismét hinni a szerelemben! A párban élők meg ne mindig a kedvesüktől várják el, hogy boldoggá tegye, tegyék saját magukat is azzá!

Karrier

Ne célozgasson tovább, hanem mondja ki, mit szeretne. Ha előléptetésre vágyik, vagy bármilyen más lehetőségre, fizetésemelésre a munkahelyén, akkor adjon annak hangot, máskülönben várhatja, hogy végre bekövetkezzen. Sőt, nagy eséllyel még meg is kapja a vágyát. Csak találja meg a megfelelő időt és helyet ahhoz, hogy előadja kérését. Merje vállalni a kockázatot, mert anélkül aligha érhet célba és ez azokra is vonatozik, akik üzlettel foglalkoznak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21 - jan. 21


Általános

Kitűnően alakul a karrierje és az anyagi helyzete is. A legszívesebben még gyorsabban pörgetné a napjait, ám a csillagok most egy kis türelemre intik és arra, hogy bizonyos dolgokkal kapcsolatban érdemesebb volna kivárnia a megfelelő időt. Hagyja azt a bizonyos dolgot megérni, mert minél többet vár, annál nagyobb és biztosabb lesz a siker is. Álmai megvalósítása közben ügyeljen arra, hogy semmiképpen se gázoljon át másokon.

Szerelem

Arra figyelmeztetik a csillagok a szingliket, hogy ne tegyenek olyat mással, aminek fordított esetben ők sem örülnének. Ne váljanak olyanokká, mint akikbe ők is belefutottak már, vagyis ne használjanak ki másokat és törjenek össze. Legyenek tisztességesek és korrektek. Továbbá főszerephez jut életében a szex, kedve támadhat kalandozni, amivel nincs is baj, amíg óvatosan és egészséges keretek között űzi és ugyanez érvényes a párban élőkre is!

Karrier

Bár rengeteg feladata van, és a nagyját még unalmasnak is érzi, mégis kitűnően teljesít. Hála az ambícióinak és esetleg a jó kapcsolatainak, egyre több sikerben és elismerésben lehet része. Fontos, hogy a napokban kompromisszumokat kössön, ne csak a saját akaratát igyekezzen másra erőszakolni. Ráadásul jobb, ha még nem dől hátra, mert bizonyos csatáit illetően még nem biztos a győzelme és egy-kettőre ismét a harcmezőn találhatja magát.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 21 - febr. 21


Általános

Mostanában hajlamos lehet arra, hogy gondolkodás nélkül cselekedjen, márpedig az nem jó ötlet. A legjobb lenne, ha előbb gondolkodna, mert úgy nagyobb eséllyel találná meg a helyes utat. Nem baj, hogy törtet előre céljai felé és nem hagyja magát eltántorítani, de azért ne túl barátságtalanul utasítsa el mások jó tanácsait. Még azzal sincs baj, hogy most nem vágyik a támogatásra, hiszen az annak a jele, hogy feltétlenül hisz magában és ügyében!

Szerelem

Fontos lenne, hogy ne keverje össze az álomvilágot a valósággal. Próbálja olyannak látni a partnerét, amilyen, és nem pedig annak, akinek látni szeretné. Az egyedülállók is ugyanebbe a hibába eshetnek, hogy a herceget, hercegnőt keresik és nem hajlandóak észrevenni a valós személyt. Természetesen így benne van a pakliban a csalódás. A legjobb lenne, ha szembenézne az igazsággal, ne féljen meglátni az emberek valódi arcát!

Karrier

Merje megvalósítani az elképzeléseit, rukkoljon elő terveivel, ötleteivel és ne féljen a következményektől. Hiszen mi történhetne? Legfeljebb elutasítják, majd vevő lesz rá más vagy újra eláll vele egy későbbi időpontban, ne ehhez mérje önmagát és a képességeit. De most jött ez az ideje annak, hogy megmutassa mire képes és mennyit ér! Lepje meg munkatársait és főnökeit azzal, hogy valami igazán nagyot alkot!

Ugrás a napi horoszkópra! >>