Heti horoszkóp

Érvényes: 2020 augusztus 03 - 2020 augusztus 09.

KOS márc. 21 - márc. 21


Az elkövetkező hét kissé érzékenyebbé teszi a jegy szülötteit. A jó része az, hogy jobban tudatában lesznek a belső vágyaiknak, tudomásul véve mi az, amit valójában akarnak, ezáltal sokkal motiváltabbak lesznek. Emellett hajlandóak lesznek több időt tölteni a hobbijukkal. Viszont fontos, hogy a héten praktikusak és objektívek maradjanak a döntéshozatal során.

Szerelem
Hirtelen szerelembe eshet és emiatt kissé zavarban lehet! Főleg azért, mert újra tininek érzi magát, aki különös dologra képes a partneréért és nehezére esik koncentrálni. Viszont a tartós kapcsolatban élők esetén a hét energiája bizarr viselkedést hoz a partner részéről. Egy kicsit távolinak, zordnak tűnhetnek. Ne aggódj, mert az az idő megmutatja, mi az igazi probléma és tud majd rajta segíteni!

Karrier
Ezen a héten valószínűleg váratlan kellemetlenség ütheti fel a fejét. Talán egy váratlan kiadás formájában, de a kellemetlenség miatt kénytelen lesz plusz munkát vállalni. Azok, akik az előléptetésben reménykednek, először nem kapnak pozitív választ, de végül ezt is nem is fogják bánni. Mindent megtesznek a jegy szülöttei annak érdekében, hogy együttműködjenek a makacs kollégáikkal, de nem kell erre rágörcsölni!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21 - ápr. 21


Úgy találja, hogy az elmúlt hetekben bizonyos erőfeszítési végre kifizetődni látszanak. Sőt, ha valakinek korábban kölcsönadott, még azt is visszakaphatja a napokban. De így is nagylelkű lesz egész héten és boldogan segít másoknak. Az emberek élvezik a társaságát, mindenki ott szeretne lenni, ahol Ön. Azért ne hagyja, hogy mások kihasználják vagy feltartsák feladatainak ellátásában!

Szerelem
A napokban meglehetősen zavarni kezdi partnere rossz szokásai. Ahelyett, ahogy magában puffogna vagy esetleg emiatt csipkedné őt, tegye szóvá, de finoman. Ugyanazt kell tennie akkor is, ha úgy érzi, maga többet ad a partnerének, mint ő magának. Törekedjenek az egyensúlyra! Azok, akik ismerkednek, ne adjanak a pletykákra, maguk ismerjék meg a randipartnerüket!

Karrier
Ha szüksége lesz rá, akkor ne legyen rest megvédeni magát. Ne hagyja, hogy bárki olyat varrjon a nyakába, amit nem igaz. Továbbá Ön vagy valaki más a környezetében kísértést érezhet arra, hogy elferdítse az igazságot egy fontos dologgal kapcsolatban. Mindegy, hogy kicsi vagy nagy, komoly kockázatokat rejt magában. Mindenképpen elejét kellene venni!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21 - máj. 21


Meglehetősen könnyű és nyugodt hete lesz. Néhány ember számára talán ez kényszerű pihenés lehet, mivel az elmúlt hetekben kimerítették energiatartalékaikat. A jó hír az, hogy mindenkivel jó lesz a kapcsolata. Talán éppen emiatt kezdi átértékelni a dolgokat és jut arra, hogy a család és az egészség a legfontosabb. Ennek köszönhetően pedig fontos döntéseket hozhat a napokban.

Szerelem
Nem tudja eldönteni, hogy mit kezdjen azzal a személlyel, aki jó ideje tetszik Önnek vagy akivel nemrégen van együtt, ugyanis hirtelen mintha elmúltak volna az iránta való érzései. Talán csak szüksége van pár nap nyugalomra, amit átgondolja, mit akar igazából. A párban élők pedig legyenek óvatosak, mert egy harmadik fél megpróbálhatja kivetni a hálóját. Valószínűleg sikertelenül, de attól még nem kevésbé bosszantó!

Karrier
Fontolgatja a következő lépést, méghozzá azért, mert elakadást tapasztal. Ne essen pánikba! Amikor az Univerzum egy ajtót bezár egy területen, egy másikat nyit meg egy másik helyen. Előfordulhat, hogy a héten rálel egy új pénzkereseti lehetőségre vagy az ötlete hozhat anyagi sikert. A munkahelyén elismerésben részesülhet, bár néhány szétszórt vagy felelőtlen kollégája az idegeire mehet.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22 - jún. 22


Ezen a héten egy fontos kérdés kerül előtérbe. Illetve több olyan helyzet is előfordulhat, mikor szeretetére és támogatására lesz szüksége a környezetének. A segítsége és támogatása révén új szintre léphet a kapcsolatuk. Csak azt ne engedje, hogy az érzelmei irányítsák a cselekedeteit, mert most mindenki a józan eszére számít a leginkább.

Szerelem
Szereti a puzzle-t, a rejtélyeket és különösen azokat az embereket, akik mindig kicsit titokzatosak. Úgy tűnik, valószínűleg találkozik valakivel, aki éppen ilyen és nem tud neki ellenállni. Kicsit frusztráló, de tudja, hogy végül meg fogja nyerni. Másokat pedig felkereshet az exük és talán még segítségért is folyamodhat. Ha úgy látja jónak, segítsen neki, de győződjön meg róla, hogy tudja, nem bonyolódnak újra egymásba!

Karrier
Lehet, hogy nem érzi magát olyan sikeresnek, de ez a hét a növekedés ideje. Bízzon magában és mindenképpen folytassa útját, véletlenül se álljon meg csak azért, mert elbizonytalanodott! Viszont legyen óvatos, mert munkahelyén akadhat egy-két energiavámpír, akik megpróbálhatják leszívni az energiáit. Felettesként igyekezzen jó hangulatot teremteni a munkahelyén, mert a motivált alkalmazottak lehetnek a kulcs a sikerhez!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23 - júl. 23


Ezen a héten számos olyan kérdést kell átgondolnia, amelyek kapcsolatban állnak a családjával vagy a pénzügyeivel. Viszont az önbizalma fokozatosan növekszik a következő napokban és rendkívül kreatív lesz. Erőfeszítéseid minden téren kifizetődőek lesznek, mivel nagyon energikusan és lendületes halad előre a mindennapokban.

Szerelem
Szerelmi életében kellemes fordulatok érhetik. Ha Ön egyedülálló, nagy valószínűséggel megismerkedik valakivel a munkahelyén vagy baráti köre révén. Vagy az egyik barátsága fog stabil kapcsolattá alakul. A párban élőket egyre több kedves gesztusban részesítik a partnerük és könnyen lehet, hogy készen állnak arra, hogy komolyabbá tegyék a kapcsolatukat.

Karrier
Nehéz idők járnak magára, de ne hagyja, hogy lehúzzák ezek. Érdemes most erősnek és kitartónak lennie. Állítson fel néhány célt, vagy tervet és módszeresen kövesse őket. Sokat elérhet azzal, ha keményen dolgozik vagy akár képes csapatban dolgozni. Azok, akik állást keresnek vagy befektetőt, szintén sikerrel járhatnak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24 - aug. 24


Ezen a héten vág az esze, mint borotva és problémamegoldó képességének teljében van. Ugyanakkor egyes problémák megoldásához szüksége van az emberekkel való együttműködésre. Sokszor pontosan tudja, mit kellene tennie és ez segítheti Önt a gyors cselekvésben. Ne próbáljon impulzív módon cselekedni, különben kellemetlen következményekkel kell szembenéznie.

Szerelem
A kapcsolata nagyon jó szakaszon megy keresztül, és partnere mellett élvezni fogja a boldogságot. Igazán nincs miért aggódniuk, gondtalan napok várnak magukra. Sokat javul maguk között a kommunikáció. A megértés és az együttműködés erősíti kapcsolatát. Amennyiben szingli, várhatóan találkozik valakivel, aki elbűvöli magát és felemeli a lelkét.

Karrier
A munka során a dolgok nagyon jól alakulnak, és nagyon érdekes ajánlatokat fog kapni. Legyen óvatos, mert a gyanús, könnyűnek tűnő pénzszerzési lehetőségek esetén előfordulhat, hogy csapdát rejtenek. Mindennek a tetejében konfliktusa adódhat a kollégáival, azonban ha nyugodt marad, akkor minden rendben lesz. Pénzügyei javulnak, és jövedelme is növekedésnek indulhat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24 - szept. 24


El kellene kezdenie bizonyos dolgok letisztázást, mivel nem megy minden olyan simán, mint gondolná és váratlan nehézségekkel találhatja szembe magát. Másrészről, a környezete sokkal barátságosabb lesz, mint korábban, és apró ajándékokkal kedveskedhetnek Önnek. Egy harmonikusabb a kapcsolata a környezetével, és a kommunikáció is sokkal hatékonyabb lesz.

Szerelem
A szerelmi élete csodásan fog alakulni. De ideje lenne tisztázni a különböző problémákat, mert most gyorsan és könnyedén megoldást találhatna rájuk. Használja diplomáciai érzékét és mutasson megértést a kapcsolatok javításának érdekében. Szinte minden titkos vágya teljesülni fog a szerelmi életével kapcsolatban. Ugyanakkor a hálószobába is visszatér a szenvedély.

Karrier
Jelenleg nem megfelelő ez az időszak a vállalkozások létrehozására, sem a befektetésekhez. A túlzott kiadásokat szintén kerülnie kellene. Ettől eltekintve jól mennek a dolgok jól mennek a munkahelyén, de óvatosnak kell lennie, hogy ne borítsa fel az egyensúlyt. Ne vállaljon kockázatot, és ne engedje magának, hogy olyan dolgokat csináljon, amelyeket nagyon nem akar.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24 - okt. 24


Ezen a héten több társadalmi rendezvényen, izgalmas programokon vesz részt, ennek köszönhetően pedig új emberekkel ismerkedhet meg. Kimondottan vonzza mások figyelmét, mindenkit elbűvöl a személyiségével.

Szerelem
Nagy lépést kell tennie, és át kell lépnie a múlt kérdésein, amelyek megakadályozzák, hogy a jövőre koncentráljon. A napokban a partnerével folytatott kommunikáció során bizonyos problémákkal fog szembesülni. Mindenképpen igyekezzenek a megfelelő helyen és időben beszélni ezekről. Ha Ön egyedülálló, ezen a héten bőven akad majd szórakozási és flörtölési lehetőség.

Karrier
Érdemes lenne továbbtanulnia vagy valamilyen szinten képeznie magát, mert ezek a fejlesztések segítenek elérni céljait. Ugyanakkor a napokban lesz lehetősége a munkahelyén arra, hogy bizonyítsa képességét és tudását. De arra is tökéletes ez az időszak, hogy pártfogókat szerezzen, de legalábbis egy ügyhöz támogatókat találjon. A pénzügyei egyre jobban alakulnak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS nov. 23 - nov. 23


Ezen a héten a dolgok simán mennek az Ön számára, így több ideje marad arra, hogy a családjával és szeretteivel foglalkozzon. Viszont ügyeljen arra, hogy bizonyos dolgok kapcsán ne legyen olyan szigorú a megítélésükkel, és ügyeljen arra, hogy ne erőltesse rájuk a véleményét vagy az akaratát. Nem lesz mindig könnyű helyzete a napokban, de ha nem veszíti el a józan gondolkodását, minden rendben lesz!

Szerelem
A napokban kifejezetten megnövekszik a szeretet iránti igénye. Ügyeljen arra, hogy véletlenül se kezdje el fojtogatni a partnerét a szerelmével. Az viszont jó, ha apró meglepetésekkel próbál kedveskedni neki. Igyekezzen nyitottnak lenni párja igényeire. Amennyiben egyedülálló, akkor a neten izgalmas, érdekes emberekkel ismerkedhet meg.

Karrier
Meglehetősen nagy nyomás alatt lesz munkahelyén, és értelemszerűen ez rettentően lemeríti majd fizikai és lelki szinten egyaránt. Ha teheti, mindent kétszer ellenőrizzen, ugyanis könnyedén hibákat ejthet a munkahelyén. Pénzügyeivel elégedetlen lesz, de lehetősége lesz arra, hogy javítson a helyzetén. Viszont befektetésekkel vagy gyors pénzszerzési lehetőséggel ne kockáztasson most.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 22 - dec. 22


Ez a hét bizonyosságot és optimizmust hoz Önnek a jövőjével kapcsolatban. Illetve olyan információkat kaphat, amelyek elősegíthetik látókörének kibővítését és ez segíthet a csúcsra jutáshoz. A hét vége felé viszont bizonyos dolgokkal kapcsolatban a gondolataid kissé zavarosak lesznek. Pihenjen és várjon, amíg a dolgok tisztázódnak, mielőtt döntéseket hozna.

Szerelem
Ideje bizonyos ügyeket a kezébe vennie és megoldania a kapcsolatát zavaró kérdéseket. Partnerének a napokban különösen fontos, hogy mellette álljon és támogassa őt. Amiben csak tudja, segítse őt és most legyen megértőbb, türelmesebb vele. Semmit se erőltessen rá, illetve azt se erőltesse, hogy megnyíljon Önnek. A szinglik is legyenek türelmesek a randipartnerükkel!

Karrier
Elérkezett az idő, hogy megpróbálja csökkenteni a szükségtelen kiadásokat, hogy sikerüljön kiegyenlítenie a jövedelmét. Munkahelyén támogatást kap a feladatok ellátásában, és ezáltal óriási teher kerül le a válláról. Ne aggódjon, majd alkalomadtán viszonozza, amiatt ne legyen rossz érzése véletlenül se!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21 - jan. 21


Ez a hét megfelelő alkalom arra, hogy foglalkozzon saját szükségleteivel, és megtalálja azok módját, hogy kielégítse a vágyait. Összpontosítson az érzelmi és pénzügyi biztonságra, valamint a családi kérdésekre. Kerülje a meggondolatlan tetteket. A dolgok csak akkor lesznek kiegyensúlyozottak, ha kompromisszumot köt azokkal, akikkel nincs minden rendben.

Szerelem
Ne próbálja meg ellenőrizni és uralni a partnerét, mert azzal csak azt éri el, hogy eltávolodik magától. A múlt problémái is felmerülhetnek, és azzal együtt a jelenlegi gondjaik is. Igyekezzen együttműködni a partnerével és próbáljanak közösen megoldást találni a gondjaikra. Fontos, hogy nyitott legyen vele szemben és semmit se kapkodjon el.

Karrier
Ezen a héten bemutathatja képességeit és jutalomban részesülhet a munkahelyén. Fontos, hogy a napokban megragadja a kínálkozó lehetőségeket és éljen velük. Karrierrel kapcsolatban a szerencse maga mellé pártol. Viszont váratlan kiadásokkal kell számolnia, amelyek megnehezítik az életét. Ha úgy érzi, nagy a baj anyagi szinten, akkor érdemes lehet alternatív megoldásokon törnie a fejét.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 21 - febr. 21


Szörnyen elfoglalt lesz a hét első felében. Éppen ezért vágyik egy kis egyedüllétre és nyugalomra. A második felében ideálisak lesznek a napok az egyensúly megteremtésére az életében. Végre lesz ideje olyan emberekkel is találkoznia, akiket rég nem látott. Hogyha valakivel megromlott a kapcsolata, legyen nyitott arra, hogy rendbe tegyék.

Szerelem
Nagyon közel érzi magát a partneréhez. Szerelmi élete felvirágzik, és az érzéseik intenzívek lesznek. Függetlenül attól, hogy kapcsolatban van, vagy egyedülálló, kívánságai teljesülnek, tehát ez az utóbbiak esetén egy új partnert is ígérhet. Erős szenvedélyt fog tapasztalni, és meg kell találnia a megfelelő utat annak kifejezésére. De igyekezzen nem megfojtani kedvesét az érzéseivel.

Karrier
Munkahelyén a dolgok meglehetősen nehézkesen alakulnak. Nem lesz könnyű helyzetben, és sokszor stresszel majd azért, hogy mindennel időben végezzen. De ha segítséget kérne a környezetétől sokkal előrébb lenne. Ne szégyelljen kérni, hiszen lehetősége arra, hogy viszonozza. Attól pedig óvakodjon, hogy impulzívan vásároljon, csak azért, hogy így szerezzen magának egy kis örömet.

Ugrás a napi horoszkópra! >>