Heti horoszkóp

Érvényes: 2022 augusztus 15 - 2022 augusztus 21.

KOS márc. 21 - márc. 21


Ez a hét békésebb vizeken való evezést ígér. Több nyugalomra és örömre számíthat. Valaki, aki az utóbbi időkben távol él, újra felveszi a kapcsolatot Önnel, ami nagyon sok örömet tartogat mindkettőjüknek. Függetlenül attól, hogy magánjellegű útra készül vagy szakmai ügyben, eléri azt, amit szeretne. Mindenképpen sikerül a hasznosat a kellemessel összekötnie. Az utóbbi hetek okoztak némi fejtörést, melyek most már oldódni látszanak. Amennyiben a hét során utazást tervez, a bolygók jelenlegi mozgásai igen jó hatással támogatják utazása örömét, jó kimenetelét. Az átvonuló bolygók jótékony hatásait érezheti szerelmi téren is, anyagi téren is.

Szerelmi előrejelzés
Elegendő lenne, ha megpróbálnák a másik szemével is látni a dolgot! Így rájönnének arra, hogy mindkettőjük álláspontja helytálló egy adott szemlélet szerint és nem értelmi zavar okozza a feszültséget. Az eheti bolygóátvonulások arra fogják késztetni, hogy elemezze partnere intellektuális képességét. Ennek az oka az, hogy az utóbbi időben nem tudják megtalálni a közös hangot a gördülékeny kommunikációhoz. Időnként a szívnek is engedni kell, hogy megszólaljon az ügyben, hogy boldogok lehessenek.

Karrier előrejelzés
Stratégia váltás szükséges a kívánt sikereihez. Előfordult az utóbbi időben, hogy a tárgyaló partnereit nem tudta meggyőzni kellően az ajánlataival. Ez annak is a következménye, hogy az emberek többsége vizuálisan próbálja beilleszteni az elképzeléseibe azt, amit ön elmond nekik. Amilyen szinten sikerül ez nekik, olyan mértékig teheti ön a zsebébe a sikereket. Érdemes ezen elgondolkodnia, ha több sikert szeretne magának. A hétvégére váratlan siker ígérkezik.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21 - ápr. 21


Az átvonuló tranzitok segítik az ügy sikeres kimenetelét. A család fiatalabb tagjai vagy a környezetében levő fiatalabb személyek egyike kiadásai fedezésére az Ön segítségét kéri. Párjának van egy –két jó ötlete, melyekhez a támogatását kéri. A szerencse önre mosolyog ebben a periódusban, főképp abban az esetben, ha vannak régebbről fennmaradt tervei, melyek megvalósulásra vártak. Elérkezettnek látszik az idő, hogy most foglalkozzon velük. Most már lassan az élete kezd jó kerékvágásba kerülni, amire már várt egy ideje. Nagyobb döntéseinél fontos a meggondoltság, mert egyszerre szeretne több lovat is megülni. Ez okozhat némi figyelmetlenséget.

Szerelmi előrejelzés
Amennyiben társkeresésben van, ezen a héten a tranzitáló bolygók mindenben segítenek, hogy Cupido nyila célt érjen. Az átvonuló bolygók érzelmi téren egy ragyogó periódust ígérnek az ön számára. Párjával sokkal türelmesebbek lesznek egymáshoz, mint az utóbbi időben. Tervezhetnek szabad programokat. Ezek közelebb hozzák egymáshoz érzelmileg. Olyan mélységet ismernek fel érzelmeikben, ami mindkettőjüket meglep.

Karrier előrejelzés
Olyan zsúfolt az ideje és feszített a tempó, hogy alig bírja tartani az ütemet. Ez valóban kihívás még az ön mérhetetlen teherbírásának is, habár szereti a felpörgetős tempót. A hét első felében egy kicsit zaklatott lehet a munkahelyén, főképp a tervezett találkozások, tárgyalások során, mert nagyon szorosra ütemezte a határidőket. Szerdától már lazább időszaka van. Csütörtökön meglepetés érheti, valaki nagy nyomást gyakorolhat a karrierjére.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21 - máj. 21


Ezen a héten az átvonuló bolygók arra figyelmeztetik, hogy túlterhelheti magát, amennyiben minden felkérésre igent mond. A közúti forgalomban levő közlekedésre legyen fokozott figyelemmel ebben a periódusban. Ez még a biciklivel való közlekedésre is érvényes. Fontos, hogy alaposan vizsgálja meg az időigényét. Szüksége van arra, hogy meg legyen a szabad mozgása az időgazdálkodásában. Amennyiben nem figyel erre, türelmetlenné és figyelmetlenné válhat. A hét közepétől már nyugodtabb a légkör Ön körül. Családi köréből meglepő jó híreket kap. Szerelmi téren nagyon ígéretes a hétvége.

Szerelmi előrejelzés
Amennyiben nemrégiben kialakult kapcsolatban van, tervezheti a következő lépést kettőjükkel a közös jövő felé. Viszont ha ismerkedni szeretne, mert egyedül van, számíthat osztatlan figyelemre egy érdekes és nagyon vonzó személy részéről. Ezen a héten az átvonuló bolygók felerősítik önben a belső fényét, vonzerejét a másik nemre nézve. Tele van lelkesedéssel és ünnepelni lenne kedve. Párjával a kapcsolatuk egyre jobban alakul.

Karrier előrejelzés
A kívánt eredményekhez többszintű stratégiákat alkalmazva kevesebb energia befektetéssel több témában is remekelni tud. Amennyiben túlvállalná magát, az türelmetlenné és figyelmetlenné teszi önt, ami még rosszabb helyzetet generálhat. A hét átvonuló bolygói figyelmeztetnek arra, hogy ne tervezzen egy napra túl sok teendőt. Tartsa a saját tempóját. Kellő időben kész lesz a tervezett feladataival. Szerdától már nyugisabb a légkör ön körül. Fontos döntések meghozatala előtt áll.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22 - jún. 22


Ezen a héten ragyogóan állnak az égen a csillagai. Valaki, aki nagyon kedves a szívének felhívja telefonon, amitől feltöltődik lelkileg. Munkahelyén a kollegáival személyesebbé válik a kapcsolata ebben a periódusban. A támogatását és a szakmai együttműködését kérik egy új projekt kivitelezéséhez. Zseniális ötletei támadnak, melyek rövidesen meg is valósulnak. Anyagi vonatkozásban van egy-két dolog, melyeket pontra szeretne tenni. Most már elérkezettnek látszik az idő, hogy a jó szerencse is támogassa ezek megvalósításában. Van egy pár dolog, amit meg szeretne venni. Óvakodjon a túlköltekezéstől.

Szerelmi előrejelzés
A partnere a hét elején egy kicsit frusztráltabb a tőle megszokottól. Egy kis kedvességgel ön segíteni tud neki a helyzeten. Az eheti tranzitáló bolygók érzelmileg hozhatnak némi megpróbáltatásokat az ön számára, de ezeket kellő odafigyeléssel és türelemmel szépen fel tudja oldani. Csütörtöktől lényegesen kellemesebb légkörre számíthat. A hétvégére tervezzenek víz közeli kikapcsolódást.

Karrier előrejelzés
Egyedi módszerrel old meg egy kritikus feladatot igen nagy sikerrel. A légkör nagyon kedvező a munkahelyen a hét során. Kollegái felkérik arra, hogy együtt dolgozzanak ki egy projektet. Most nagy szükségük van az ön szakértelmére és az ön együttműködésére. A hét során fokozatosan nő a kreativitása. Pénteken legyen nagyon elővigyázatos és alaposan elemezzen mindent döntései kapcsán, amivel megelőzhető egy pár nem kívánt kellemetlenség.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23 - júl. 23


Ezen a héten egy kicsit felpörögnek Ön körül az események. Sok elintézni valója akad. Könnyedén azon kaphatja magát, hogy mindent megtett érte, amit csak tudott, de önmagára nem gondolt. Kínosan érezheti magát a túlvállalás következményeitől. Egy váratlan utazás is valószínű a napokban. A közvetlen környezetében egy személynek komoly problémái vannak, amiben kikéri az Ön segítségét. Amennyiben ez érinti az anyagiakat is, legyen óvatos a nagylelkűségével. Anyagi vonatkozásban egy ajánlat megfontolásával jobb pozícióba kerülhet. A hét második felében kellemes találkozásokra számíthat olyan személyekkel, akikkel jó együtt lenni. Párjával kifejezetten jól megértik egymást.

Szerelmi előrejelzés
Most ne hallgasson a szóbeszédre, mert alaptalanok. Inkább kérdezzen, ha valami kételye van. A félreértések tisztázásra kerülnek. Párja töretlen hűségéről győződhet meg. Ezen a héten az átvonuló tranzitok sokat segítenek abban, hogy meg tudják beszélni az eddig halogatott kérdéseket kedvesével. Valaki idősebb hölgy az ön környezetéből olyan kérdéseket is feszegethet, ami árthat az ön párkapcsolatának.

Karrier előrejelzés
A munkahelyén várható némi változás, melyek az apró részletekre is kiterjedhetnek. Ezen a héten elkel a segítség a munkái során. Az átvonuló bolygók támogatják önt az elképzeléseiben. Az ön meggyőző képessége szerdától fokozatosan előtérbe kerül. Leleményességének köszönhetően a hétre tervezett fontos tárgyalásai kimenetele kedvezően alakul, ígéretes jövő áll ön előtt.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24 - aug. 24


Ennek a hétnek az átvonuló bolygói kedvező hatással vannak élete több területére. A magánéletére és önmagára is több figyelmet kellene szentelni. A munkahelyén kisebb álmeneti feszültséget tapasztalhat a hét közepén. A türelmének köszönhetően egyik fontos ügyének sikeres lesz a kimenetele. Egy régóta húzódó ügye végére jár ezen a héten. Már itt az idő, hogy fellélegezzen. Párjával egy új ötlet kivitelezésébe kezdenek. A közös teendő még közelebb hozza Önöket egymáshoz. Ha több pénzt szeretne, felkérik a tranzitáló bolygók arra, hogy konkretizálja az elképzeléseit, hogy támogatni tudják Önt.

Szerelmi előrejelzés
A bolygók az égen olyan pozícióba kerülnek ezen a héten, ami egy kicsit megingathatja az ön önbizalmát. Tudnia kell, hogy ez egy érzés csupán a bolygók átmeneti kedvezőtlen pozíciójának a hatására történik és nem több. Érzelmi téren egy kicsit érzékenyebb ön ezen a héten. Könnyedén megsértődhet semmiségeken. Előfordulhat, hogy kedvese humorát félreérti. Párjával most már szakíthatnak több időt a meghitt együttlétekre.

Karrier előrejelzés
Mostantól egyre jobban fokozódik az ön leleményessége, éleslátása. Ennek köszönhetően könnyedén oldja meg az újabb feladatokat is. A kollegái és a felettesei osztatlan elismerését vívja ki a tanúsított rátermettségével. A hét során több esetben is tapasztalhat a kollegiális körében átmenti feszültségeket. Emiatt egy kicsit lassabban haladhat a tervezett feladataival, de sikerül megoldani a kitűzött időre.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24 - szept. 24


Ezen a héten az átvonuló tranzitok kedveskedni szeretnének Önnek anyagiakban és a tervei kivitelezésében. Egy régi jó baráttal váratlan találkozás várható a hét közepén. Kiváló formában van a hét során. Barátai segítségére számíthat egy fontos ügye kivitelezésében. Amennyiben valamilyen hatósági ügye van, kedvezően alakul a kimenetele. Ez egy olyan időszak, amikor a rövid határidős elképzeléseit igen nagy sikerrel meg tudja oldani. Kérésére szövetségesek támogatására is számíthat. Otthoni fronton átmeneti feszültségek lehetnek csütörtökön. A hétvégére már oldódnak a feszültségek.

Szerelmi előrejelzés
Ne féljen beszélni arról, amit érez. Ő is szeret önt. Erről meggyőződhet ezen a héten. Szakítsanak egy kicsit több időt egymásra és minden rendbe jön. Az utóbbi időben egyre jobban nőt a feszültség partnere és ön között attól függetlenül, hogy adott volt a lehetőség a dolgokra megbeszélésére. Már nem halogathatják tovább. Tervezzen egy kellemes meglepetést, ahol kettesben lehetnek és nyugodtam megbeszélhetik a problémás kérdéseket.

Karrier előrejelzés
A kifinomult ízléséről tanúskodhat, ami nem kerüli el a leendő üzleti partnere figyelmét sem. A felettese meggyőző jeleket kommunikál ön felé arról, hogy ön mennyire pótolhatatlan és fontos. A hét során több esetben is tapasztalhat a kollegiális körében átmenti feszültségeket. Emiatt egy kicsit lassabban haladhat a tervezett feladataival, de sikerül megoldani a kitűzött időre. A hét második felében kerülje a kéretlen vitákat, ugyanis kisebb átmeneti feszültségek merülhetnek fel.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24 - okt. 24


Szellemi teljesítményei, elképzelései kiváló sikerekkel kecsegtetik. A harmadik dekád szülötteknek üzleti téren, főképp a karrierben bátorításra szorul, ugyanis túlzott óvatosságról tesz bizonyságot. Merészebb is lehetne. Amennyiben nagyobb kiadást fontolgat ezekre a napokra, alaposan fontolja meg a pénzügyeit érintő döntéseit. Készítsen elemzést arról, hogy mit vállalhat és mit nem. Több lehetőséget is vizsgáljon meg mielőtt döntene. Ön körül olyan beszélgetések is elhangozhatnak, melyek Önnek is fontos információkat tartalmaznak. Így hát kivételesen hallja meg őket. Amúgy nincs türelme mások beszédét végighallgatni az utóbbi időben.

Szerelmi előrejelzés
Amennyiben ön olyan kapcsolatban él, amelyik fontos önnek, ezen a héten több figyelmet kell szentelnie kettőjük szerelmére és annak ápolására. Egy kis változás várható az érzelmi életében. Amennyiben régóta fontolgatja azt, hogy hogyan vessen véget egy elfáradt kapcsolatnak, ez a hét átvonuló bolygói akár ön helyett is megoldják az ügyet. Olyan körülmények adódnak, melyek felgyorsítják az eseményeket.

Karrier előrejelzés
A hét első napjaiban jobban kell fókuszálnia a feladataira. Az ön körül zajló szakmai beszélgetések az ön számára is rendkívül fontos információkat tartalmazhatnak. Így hát, ha ebédelni hívják a kollegái, tartson velük, ne maradjon le semmiről. Amennyi időt elveszíthet ezzel, információ téren hatványozottan előbbre jut, melyeket fel tud használni a munkájához. Egész héten intenzív tempóban dolgozik. Fáradhatatlannak tűnik.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS nov. 23 - nov. 23


Ez a hét nem alkalmas arra, hogy vitás kérdéseivel főnöke elé álljon. Egy kicsit több figyelmet kellene mostanság szentelnie a pénzügyei alakulására. Hosszú távú terveket dolgozhat ki, melyeknek itt az ideje, hogy elindítson a gyakorlatban. Ezen a héten az otthoni teendőire, a baráti kapcsolataira, a szerelmi életének javítására kerül a fókuszpont. Nagyon jó ötletei támadnak az otthona kellemesebbé tételéhez. A párját is lenyűgözi vele.
Egy régóta húzódó ügyét sikeresen megoldja és lezárja ezen a héten. A munkahelyén a kollegáival közös megegyezésre jutnak, de ennek ellenére még egy darabig érezhető lesz a feszültség. Óvakodnia kell a nagyobb kiadásokat igénylő tervei sürgetésével.

Szerelmi előrejelzés
Amennyiben új párkapcsolatot szeretne, kifejezetten kedvezőek ezen a héten a kilátásai egy szép szerelmi történet kibontakozásához. Ha párban él, partnerével érdemes közös programot tervezniük kettesben. Nagyon örülne annak, hogy ha egy kicsit többet lehetnének együtt. Az átvonuló tranzitok erősíteni szeretnék az ön önbizalmát az érzelmei kifejezésében. Ez jó hatással van önre, főképp, ha új kapcsolata van kialakulóban.

Karrier előrejelzés
Egy kicsit megrekedteknek tűnnek a hét elején a benti ügyek, Több ötlet van, amelyik jó lenne, de jó megoldást egyik sem hoz igazán. Töri a fejét, míg támad egy új, zseniális ötlete. Ez kiváló lesz. Végre sikerül konszolidálni a helyzetet. Ettől függetlenül még egy két napig érezhető a feszültség a kollegái körében. A hét második felében lényegesen jobb a kedélye. A munkamorál is visszatér a megszokott mederbe.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 22 - dec. 22


Most csak az Önnek előnyös ajánlatokra, felkérésekre mondhat igent. Ez hosszútávon kedvező hatással lesz egzisztenciájára. Több lehetőség is felkínálkozhat arra, hogy élete minőségének javításán dolgozhasson. Az átvonuló bolygók arra figyelmeztetik, hogy többszörösen fontolja meg a hirtelen jött ötleteket, mert félő az, hogy több kárt okozhat a megfontolatlanul hozott döntés, mint amennyi ígéretet tartogat. Sok lehetőség nyílik meg Önnek a baráti találkozások során a közös gondolkodások során, ugyanis közös projektek születését ígérik a csillagok, melyek mindenki számára előnyöket tartogatnak és ígéretes sikereket. Szakmai téren előmenetelre számíthat.

Szerelmi előrejelzés
A beszélgetések során egyre több közös dolgot fedeznek fel egymásban. Egy szép szerelmi történet kibontakozása van kilátásban, amely hosszú távúnak ígérkezik. Az átvonuló bolygók hatásai olyan romantikával dúsított szellőkkel simogatják meg az ön lelkét, amilyenekre mostanában nem is számított. Amennyiben ön még szingli és kapcsolatot szeretne, egy összejövetelen egy igen kellemes ismerkedés vár önre.

Karrier előrejelzés
A hét elején még egy szusszanásnyi ideje sincs a sok munkától. Sürget az idő és meg kell oldania a feladatokat. Szépen tartani tudja a kitűzött tempót. Ne kapkodjon, mert fontos önnek is a munkája minősége. A kézjegye a névjegye. Ezt ne feledje. Az ont körülvevő kollegák nagyon fegyelmezettnek, megfontoltnak és alaposnak tartják önt. A hét közepe enged egy kis lazítást, de pénteken újra a munkájába ássa magát.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21 - jan. 21


Ezen a héten kerülnie kell a rokonokkal a nemkívánatos beszélgetéseket, az elégedetlenségének a kinyilvánítását, mert könnyen kirobbanhat váratlanul egy komoly vita. Párjával egy utazáson vehetnek részt, ahol olyan emberekkel ismerkedhetnek meg, akikkel a későbbiekben együttműködő barátság alakulhat ki. Szellemileg nagyon felpörög ezen a héten. Ne lepődjön meg, ha az Ön körül élők nem bírják követni. A munkahelyén új feladatokkal bízhatják meg, ami nem jelent különösebb kihívást Önnek. Elismerésnek is veheti ezt a kiemelkedő megbízást. Szakmailag emelkedő periódusban van. A halaszthatatlan ügyeit ezen a héten el tudja intézni.

Szerelmi előrejelzés
Akár tartós szerelmi kapcsolatot is kialakíthat ebben a periódusban, ha ezt szeretné. A csillagok összhatása ezen a héten segítenek abban, hogy az eddigi problémákat meg tudják beszélni kedvesével. Amennyiben ön új kapcsolat előtt áll, az átvonuló tranzitok kellemes ismerkedést ígérnek önnek nyilvános helyen történő ismerkedés által. Ezért szükséges az, hogy eleget tegyen a felkért meghívásoknak és társaságba menjen.

Karrier előrejelzés
A hét eleje örömteli eseményekkel indul. Egész hét során szellemileg a csúcson van. Semmilyen feladat nem jelent kihívást most önnek. Csupán a türelmével áll egy kicsit hadilábon a hét során. A kollegái egy két incselkedő megjegyzései kétértelműnek tűnhetnek, de ne reagálja túl. A hét második felében kerülje a kéretlen vitákat a feletteseivel. Vonuljon vissza a saját területére, ha azon kapja magát, hogy elégedetlenségének szeretne hangot adni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 21 - febr. 21


Amennyiben lényeges változásokat tervez az életében, most még nem látszik elérkezettnek az idő a cselekvésre. Egy kicsit még várnia kell. Addig is finomítson a tervei részletein. Egy Öntől idősebb személy javaslatai megfontolandók, ugyanis az Ön hasznára fordíthatja a vele a felkínálkozó lehetőségeket. Egy olyan személy, akire neheztel, mostanság akadályokat próbál gurítani az Ön útjába. Legyen elővigyázatos vele és a bizalmasaival. Ebben az időszakban a családi költekezések lényegesen megnőhetnek. Ezért megfontoltan kell tervezzen ezen a téren. Rövid időn belül az anyagi életterülete is lényeges javulásnak indul.

Szerelmi előrejelzés
A jó tanácsadókat hagyja ki a szívügyeit érintő döntéseiből. Boldogsága attól függ, hogy mennyire tudja felvállalni és kinyilvánítani azt, amit ön érez. Partnere érzi az ön mélységét. Csak arra vár, hogy ön kimondja végre azt, amit már rég el kellett volna neki mondani. A tranzitáló bolygók támogatják szerelmi téren levő elképzeléseiben. Ezen a héten hagyja, hogy a szíve vezesse. Ne hallgasson senki másra.

Karrier előrejelzés
Ezen a héten érzékenyebben reagálhat az ön körül lévő impulzusokra. Legyen óvatos és megfontolt minden döntése meghozatala esetén, mert objektivitása nincs a legjobb formában ezekben a napokban. Kellő elővigyázatossággal kézben tudja tartani ügyeit. A hét közepén megnő a kreativitása és nekiláthat a projektjei továbbfejlesztésén dolgozni. A hét vége fele kedvez fontos aláírásoknak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>