Heti horoszkóp

Érvényes: 2017 június 19 - 2017 június 25.

KOS márc. 21 - márc. 21


A csillagok arra figyelmeztetik, hogy felesleges a múlt történésein rágódnia és azon dolgokon, amikről lemaradt vagy nem sikerült. Inkább jussanak eszébe elért sikerei és hogy mi mindent kapott a sorstól. Emellett nem ártana beiktatnia egy méregtelenítő kúrát vagy egy kis wellneszezést. Teste és lelke egyaránt kívánja a felüdülést és az aktív törődést. Vegye úgy, hogy ezzel készíti fel magát a küszöbön álló feladatokra.

Szerelem

Egy régi szerelem vagy esetleg expartnerének emléke vagy akár ő maga árnyékolja be a mindennapjait. Ám nincs értelme vele foglalkoznia, ő már a múlt része, el kellene őt engednie. Ne gyűlölje, ne is haragudjon rá, egyszerűen felejtse el és fordítsa figyelmét a fontosabb dolgok felé. A párokra viszont meghitt és kiegyensúlyozott napok várnak, nem kell tartaniuk kellemetlenségektől.

Karrier

A munkahelyén kisebb csalódás, kudarcélmény érheti. Semmiképpen se tragédiának fogja fel. Vonja le a tanulságot, okuljon a történtekből és nézzen előre. Fordítsa a hasznára, semmint azon mérgelődjön, hogy nem jött össze. Már igazán el kellene fogadnia azt, hogy néha Ön is hibázhat és hogy nem kell tökéletesnek lennie. Főleg a nyáron ne akarjon a maximumon teljesíteni, inkább élvezze ki azt!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21 - ápr. 21


Arra is alig akad ideje a héten, hogy éljen. Szinte minden most torlódott össze, a régi és az új ügyektől kezdve, azt sem tudja, hogyan álljon neki elvarázsolni az útjába került feladathalmot. Annyi biztos, hogy a napokban nem lesz ideje a lazsálásra, és talán még egy-két baráti meghívásról is le kell mondania ahhoz, hogy képes legyen utolérnie önmagát.

Szerelem

Mindennek fényében nem meglepő, hogy nem ideje lesz szerelmi életet élni. Ez viszont problémás lehet az éppen kapcsolatindító Bikák esetén, akik jogosan érzik azt, hogy addig kell ütni a vasat, amíg meleg, nem is szólva arról, hogy talán már a szerelem is közrejátszik, amiért nem akarják veszni hagyni a kapcsolatot. De még ők sem szakadhatnak ketté. Ám léteznek olyan kompromisszumok és megoldások, amelyek segítségével nem kell lemondania a szerelmi életről. Bízzon a leendő kedvesében, hogy partner lesz ebben!

Karrier

Előre figyelmeztetik a csillagok arra, hogy legyen körültekintő a határidőkkel kapcsolatban. Túl sok feladatot vállalt a nyakába, teljesen el van úszva és bármennyire is igyekszik feladatai végére érni, olyan, mintha az soha nem akarna eljönni mindemellett, hogy ráadásul még akadályokba is ütközik. Ha nem akarja, hogy a hét a kapkodás, a fejetlenség, pláne eredménytelenség jegyében teljen, alaposan tervezze meg a napjait!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21 - máj. 21


Hirtelen azon kapja magát a napokban, hogy megváltozott. Bizonytalanak, bátortalannak, de akár még kétségbeesettnek is érezheti magát anélkül, hogy tudná az okát. Ne újabb csapásnak fogja fel, hanem egyfajta ösztönös viselkedésnek. Viszont ezzel együtt egyfajta tisztánlátás birtokába is kerül, amely segítségével jobban átlátja a gondjaikat és velük együtt a megoldásokat is.

Szerelem

Ne hozzon döntéseket akkor, amikor képtelennek érzi rá magát. Nincs az a kényszerítő erő, amelynek hatására olyanba kellene belemennie, amit nem akar. Ehelyett kérje kedvese segítségét és véleményét, akinek ítélőképességében bátran megbízhat. Egészen máshogy látja a dolgokat, mint Ön és olyanra világíthat rá, amit Ön esetleg nem vesz számításba.

Karrier

Ahogy arról már szó esett, figyeljen oda a jelzésekre. Ne vágjon bele semmi olyanba, ami veszélyes vagy kétes kimenetelű lehet. Inkább törekedjen arra, hogy ne veszítse el a talajt a lába alól, megmaradjon biztonságot adó munkahelye, illetve üzlete. Viszont mindennek a tetejében is eljön a pillanat, amikor olyan helyzet állhat elő, amit csak Ön tud orvosolni, ezzel pedig kivívhatja környezete elismerését.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22 - jún. 22


Meg fogja látni, hogy a sok önbizalom tréning, illetve önfejlesztő projekt, amikbe korábban belevágott, végre elkezdik kifejteni a hatásukat. Nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz. Már nem kapkod, hanem türelmesen kivár. Számos olyan dolgot tanul meg mostanában értékelni, amelyet korábban megvetett vagy gyengeségnek tartott. Jól érzi, ha azt sejti, hogy egy fejezet készül lezáródni és egy új kezdődni.

Szerelem

Kedvesét lenyűgözi a felelősségteljes viselkedése és az, hogy egyre gyakrabban van úrrá az érzelmi hullámain. Arról nem is szólva, hogy sugárzó önbizalma egészen elvarázsolja, már-már ismét szerelmes lesz Önbe. De ugyanez mondható el a szinglikről is, akik esetén az önbizalmuk kifejezetten partnerfogó erővé avanzsál. Ennek fényében nem is olyan meglepő, hogy akár már a héten randevúja lehet!

Karrier

Véletlenül se vállaljon el olyat, amibe nem biztos. Kerülje a kétes kimenetelű, bizonytalan lábakon álló vállalkozásokat, mert azokba most csak belebukhat. Ehelyett azokat a feladatokat kellene elővennie, amikhez semmi kedve. Higgye el, nem véletlenül súgják ezt a csillagok, akik szerint most az ilyen jellegű projektek elvégzése hozhatja meg a sikert. Még olyan jól is sikerülhet, hogy új távlatok nyílnának meg Ön előtt.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23 - júl. 23


Azt üzenik a csillagok, hogy legyen nagyon észnél a napokban! Olyan dolgok, vagy akár személyek kísérthetik meg, amelyeknek nehezen tud ellenállni. Régi rossz szokások próbálhatnak meg ismét eluralkodni magán. Egy hirtelen fellángolás kaphatja el, de gondolkozzon el rajta, hogy megérné-e a biztosat eldobni az újért. Ne bízzon az érzelmeiben, amelyek mostanában csak úgy tombolnak, az eszére kellene hallgatnia.

Szerelem

Az a bizonyos kísértés természetesen szerelmi téren is fenyegetheti. Felébredhet a régi vadász ösztöne, az érzés, mikor meghódít másokat és kedve szerint tekeri őket az ujja köré. Szingliként még hagyján, bár akkor sem szép dolog hobbiból összetörni mások szívét. De a párban élők komolyan kockára tehetik a kapcsolatukat, ha akár csak játékból kezdenek el kifelé kacsintgatni a kapcsolatukból.

Karrier

Fogadja meg karrier tekintetében is a csillagok tanácsát, és hangozzon egy ajánlat bármilyen álomszerűen, de még akár biztonságosnak is, akkor is legyen óvatos. Könnyen megeshet, hogy szándékosan próbálják meg Önt megtéveszteni vagy belevinni a rosszba. Semmi olyanra ne adja a fejét, amibe pénzt kell fektetnie vagy amelynél Önre hárul a felelősség.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24 - aug. 24


A héten az egyik rokona csinál Önnek egy kis izgalmat, de nem kell semmi komolyra gondolnia vagy aggódni, mert egy-kettőre meg is oldódik a probléma. Ellenben vegye jelzésnek, hogy többet kellene foglalkoznia szeretteivel. Ettől eltekintve remek hét elé néz, minden úgy alakul, ahogy tervezte és a hétvégén még remek kikapcsolódási lehetőség is vár majd Önre és szeretteire. Ne hagyja, hogy bármi is közbe jöjjön, Önnek is jár a pihenés!

Szerelem

Szerencsére maximálisan rendben tudhatja a szerelmi életét is. A legnagyobb biztonságban és ráadásul vitáktól sem kell tartania. Kivételesen kiegyensúlyozott időszakukat élik. Az egyedülállóak viszont nem lelik a helyüket, még inkább a partnerüket és már-már kétségbeesett lépésekre szánnák el magukat, de semmiképpen se tegyék! Ha képesek még egy kicsit várni, türelmük ki fog fizetődni.

Karrier

A munkával kapcsolatos kérdések miatt is megnyugodhat, helye biztosítva van és mindenki elégedett Önnel. Talán még jómaga is elégedett a teljesítményével. Bár a hét közben túl sok kikapcsolódásra nem jut majd ide, mert folyamatosan munkával látják el, és nem hagyják Önt unatkozni. Gond nélkül megbirkózik mindennel, időben végez, így haza sem kell vinnie sem fizikai, sem szellemi szinten a munkáját.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24 - szept. 24


Izgalmakkal teli hét vár Önre. Újabb emberekkel hozza össze a sors, akik nem csak jó társaságot, de akár információt, előnyöket, segítséget is nyújthatnak. De ugyanígy érkeznek az új lehetőségek is, amik által hatalmas lépést tehet előre, még közelebb kerülve vágyai megvalósításához. A sors úgy intézte, hogy minden eddig adott segítséget visszakapjon, amit másoknak nyújtott.

Szerelem

Családjától, kedvesétől rengeteg szeretetet, megértést és törődést kap. Még a tartós kapcsolatban élők élete is újabb fordulóponthoz érhet és akár komoly elhatározásra juthatnak. A szingliknek pedig sorsszerű találkozás lóg a levegőben, még akár az is meglehet, hogy a lelki társukkal ismerkednek meg a napokban, vagy egy rövidre szóló, ámde karmikus kapcsolattal.

Karrier

Végre eljött az idő, mikor kibontakozhat a munkahelyén, megmutatva rátermettségét, kreativitását és különleges képességeit. Ne fogja vissza magát! Bizalmat szavaztak Önnek, éljen vele bátran, és persze ha tudja, nyűgözze le és lepje meg feletteseit, hogy lássák, Ön kivételes ember, akit nem csak meg kell tartani, hanem jutalmazni kell ahhoz, hogy még eredményesebb legyen!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24 - okt. 24


Végre túllendül érzelmi nehézségein és lelki problémáin. A napokban nem csak a hangulata indul javulásnak, hanem fizikai és szellemi erőnléte is gyarapodni kezd. Most különösen áldásosnak éli meg a nyugalmat, amely körbe veszi. A csillagok arra bíztatják, hogy hallgasson nyugodtan a megérzéseire, amelyek mutatják Önnek a helyes irányt.

Szerelem

Az elkövetkezendő napokban olyan probléma merülhet fel Ön és a párja között, ami azonnali orvoslásra szorul, nem szabad a szőnyeg alá söpörni. De ha nincs jelen ilyen gond, akkor is van valami, amit meg kellene beszélniük és amihez alkalmas ez a hét, hiszen mind a ketten nyugodtak és nyitottak. Most igazán képesnek bizonyulnának arra, hogy türelmesen végig hallgassák egymást és kompromisszumot tudjanak kötni.

Karrier

Sajnos lelki gyógyulását hátráltatja az, hogy a héten nem igen fogják kihívások és velük együtt sikerek érni. A munkahelyén csend van és nyugalom, teljes joggal hiányolhatja a pörgést. Attól tartunk, nem igazán lesz mibe szenvedélyesen és lelkesen belevetnie. Jobban jár, ha a héten inkább aktívan pihen vagy elmegy szabadságra, a következő héttől úgyis beindulnak az események.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS nov. 23 - nov. 23


Ezen a héten valósággal elönti a szeretetéhség. Kicsit mindenkire ráakaszkodik, többet akar lenni azokkal is, akikkel korábban nem, egyszóval aktív társasági életet kezd el, hogy begyűjthesse a napi adagját. Szerencséjére mindenki asszisztálni fog ehhez és megkapja a környezetétől azt a fajta törődést, amit Ön is rendszeresen tanúsít velük szemben.

Szerelem

A legtöbb szeretetet és törődést természetesen a kedvesétől gyűjtheti be, akivel igen nagy Önök között az béke és az egyetértés. Ellenben a magányos Nyilasok a napokban még inkább megérzik a párkapcsolat hiányát az életükben, és ahelyett, hogy aktív keresésbe fognának, inkább a depresszió irányába kezdenek elhajlani, ami valójában csak tovább tetézi majd mértéktelen szeretetmániájukat.

Karrier

A munkahelyén meglelte a maga békéjét. Teljes a nyugalom és harmónia, ilyen körülmények között pedig rendkívül proaktív. Nem számít, milyen nehézségű problémák merülnek fel, vagy mennyi munkát helyeznek a vállaira, Ön mindent megold és elvégez a legkisebb erőfeszítés nélkül. Kollégái és felettesei nem győznek majd csodálkozni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 22 - dec. 22


Nem csak, hogy jó hangulatban, de nyugalomban is fog telni a hete. Ezzel a viselkedéssel, csak úgy vonzza magához az embereket. Bármilyen nehézségbe és akadályba ütközzön, szinte mosolyogva birkózza le. Biztos az a jó hír is emeli majd növekvő kedvét, ami a héten fog hallani, mint ahogy az is, hogy egyre másra érik a kellemes meglepetések.

Szerelem

A szingliknek minden esélyük meg van arra, hogy derűs és pozitív hangulatukkal egy új kedvest vonzanak be. Szinte napokon belül el fog dőlni, van-e remény az új kapcsolatra. A párban élőkre tartós, romantikus időszak köszönt. Még inkább közelebb kerülnek egymáshoz, és még akár egészen új dolgokat is tudhatnak meg egymásról. Ám ez az újdonság a szexualitás terén is megjelenik, ahol igazán nagy fantáziáról tesznek tanúbizonyságot.

Karrier

Még ha nem is szükséges, Ön akkor is a maximumot nyújtja a munkahelyén és úgy csinál, mintha verseny lenne, időre vagy teljesítményre menne a dolog, pedig valójában abszolút nyugodt időszak van. Akár így tervezi, akár nem, de a nagy hajtásnak köszönhetően akár egy előléptetést is intézhet magának. Ne törődjön azzal, ha lesznek olyan rosszmájú kollégái, akik szerint végig erre számított.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21 - jan. 21


Mozgalmas napok várnak Önre. Arra döbben rá, hogy túl sok mindennek állt neki egyszerre és most azt sem tudja, milyen sorrendben álljon neki elvégezni a teendőket. Ha lehetősége van rá, vonja be szeretteit is a munkálatokba és legyen a lakásfelújításból vagy nagytakarításból, kertépítésből családi mókázás.

Szerelem

Tervezzen be a kedvesével hétvégére egy kis kikapcsolódást, mind a kettejükre ráférne. Lehet, hogy melegük van és fáradtak, de ez nem lehet ok arra, hogy örökösen otthon kuksoljanak. Ráférne Önökre és a kapcsolatukra a kirándulás, a szórakozás. Az egyedülállókat érheti némi csalódás, de ne adják fel a keresést, mert már ott van a következő a láthatáron! Ne térjen ki előle!

Karrier

A munkahelyén a szokottnál is nagyobb felelősség hárul a nyakába. Ha úgy érzi, nem bírja és csak összeroppan a terhek alatt, akkor kérjen segítséget vagy vállaljon kevesebbet, hiszen érthető is lenne, mivel az új feladatok teljesen váratlanul érték és akár a velük járó előléptetés is. Fontos, hogy ijedjen meg, hanem próbálja meg hozni a szokásos formáját és azt nyújtani, amit mindig is szokott, kitartást és precizitást.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 21 - febr. 21


Önre nem túl jellemző módon, de mindent reálisan kezd nézni a környezetében, szinte az egész életét. Mint aki megvilágosodott, több mindent átlát, amit korábban nem és hajlandó végre észrevennie a saját hibáit és egyes céljainak a buktatóit. Merje meglátni a dolgok, az emberek, a környezete valódiságát, semmint megpróbálja becsapni magát.

Szerelem

Úgy érzi, kapcsolata ellaposodott és már nem adja azt, amit korábban. Ám ez nem jelenti azt, hogy szakítással kellene orvosolnia. Sokkal inkább egy közös kiruccanással, nyaralással kellene és akkor rájönne, hogy nem kifejezetten Önökkel van a hiba, csak az idejüket nem osztják be jól. A szikra még van, meg csak a sok munka és a mindennapok miatt, elfelejtették táplálni.

Karrier

Rá kell döbbennie, hogy magára maradt, senki nem segít Önnek és csak a saját erejében és képességeiben bízhat. Ne másoktól várjon csodát. Az álmai eléréséért tennie is kell, méghozzá keményebben ahhoz képest, ahogy eddig próbálkozott. Ám ha úgy véli, nem leli örömét a munkájában, lehet ideje volna váltania és másik után néznie. Tartsa nyitva a szemét és nem fog csalódni!

Ugrás a napi horoszkópra! >>