Heti horoszkóp

Érvényes : 2017 március 20 - 2017 március 26.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Tettre készen és tökéletes elszántsággal kezdi meg a hetét, mint aki valami nagy dolgot szeretne véghezvinni. Talán a héten meg is valósítja, legalábbis egy-két célja minden bizonnyal teljesülni fog és már gondolkodni is kezd a következőkön. Mindezek hatására könnyen elszaladhat Önnel a ló, ami nem is baj, száguldozzon nyugodtan, de ne várja azt, hogy a környezete Önnel vágtasson, ha csak ügetni szeretnek.

Szerelem

Ügyeljen arra, hogy bármilyen és bármennyi terhet és feladatot vesz a nyakába, jusson elég ideje a szerelmi életére, hiszen sokszor kiütközik majd, hogy azaz Ön mentsvára csak a kedvese képes visszaadni békéjét és jó érzésekkel tölteni fel, amikor a külvilág kikészíti. Bár a környezetével szemben mindenkivel türelmetlen lehet, a kedvesével semmiképpen se legyen az, mert annak Ön issza meg a levét!

Karrier

Talán érez valamilyen tétet a munkahelyén vagy csak bizonyítani akar, de jóval több munkát vállal el, mint szükséges lenne. Ugyanakkor felmerülhet a kérdés, hogy talán hiányosak az ismeretei a munkájával kapcsolatban, ami elgondolkodtathatja, hogy váltania kellene vagy szakmai fejlődés után nézni. Mert nagyon jó, hogy magas a teljesítménye, de ha közben hibázik, nem biztos, hogy hosszú távon jót tesz a karrierjének.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


A hét eleje meglehetősen zűrösen indul, tele veszekedésekkel és konfliktusokkal. Ráadásul teljesen értelmetlen dolgok okozzák ezeket a nézeteltéréseket, amiknek más hasznuk nincs, minthogy leszívja az energiáit. De szerencsére hét közepén rendeződni fog a helyzet és pikk-pakk kibékül azokkal, akikkel összerúgta a port. A kulcs többek között az, hogy fogadja el, hogy nem fújhatnak mind egy követ.

Szerelem

Érzelmi élete stabilnak ígérkezik. A párkapcsolata maximálisan kielégíti és feltölti, emiatt lesz olyan optimista és sugárzó. A szerelem most akkora erőt ad Önnek, amivel úgy érzi, hegyeket lenne képes mozgatni. De a szinglikért sem kell aggódni, akiket a tavasz bezsongat és önmaguktól is szerelmes, álmodozó hangulatba kerülnek. Márpedig a szép reményeik kifizetődőek lesznek!

Karrier

Mint ahogy előbb is említettük, a szinglik, de még a párkapcsolatban levők is álmodozóbbak lesznek, ám nem tanácsos a munkahelyükön is ezt az állapotot gyakorolni, ugyanis emiatt jóval többet fognak hibázni. Szerencsére nem lesznek olyan hatalmas vétkek, de azért jobb lenne nem így feltűnni a főnökök előtt, mert ez aligha hozhatja meg a kívánt előléptetést!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Érdemes lesz a hét elején felkötnie a nadrágját, mert a csillagállások olyan hirtelen jövő változásokat, eseményeket hozhatnak, amelyekre nem csak felkészülni nem lehet, de hirtelen még csak reagálni sem tudnak. Viszont a kapcsolatok rendkívül meghatározzák a hetét, ezért menjen el a találkozókra és ápolja minden jellegű viszonyát, mert finoman szólva is a hasznára válhatnak!

Szerelem

Ha már kapcsolatok hete, akkor természetesen a szerelmi életet sem kerülheti el. Vagyis nagyon érdemes ápolni a meglévő a szerelmi kapcsolatot, illetve ha úgy érzi az Ikrek, hogy itt már csak a szakítás segíthet, akkor lehet azt kellene tennie. De nem csak a szingliknél hanem a párban élőknél is felütheti a fejét egy régi szerelem, ami egészen felkavarhatja a lelki világukat. Bármit is mondjon az illető, vagy tegyen, ne vessék bele magukat a karjaiba elsőre!

Karrier

Az előbb is említett kapcsolatok a munka terén is megteszik a hatásukat. Ez pedig jelenthet új üzleti partnereket vagy olyan személyeket, akik új és jobb munkát kínálhatnak Önnek. De persze tartsa meg a jó szokását, először legyen mindig gyanakvó, kérjen bizonyítékot és csak utána vágja bele a nagy fába a fejszéjét. Kis jó tanács a csillagoktól pedig az, hogy a héten senkinek se adjon kölcsönt!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Ha a héten úgy tapasztalja, hogy mindenütt csak falakba, vagy ami még rosszabb, vitákba és konfliktusokba ütközik, érdemes lehet elgondolkodnia, hogy valamit rosszul csinál, rossz úton jár és esetleg Ön idézte elő ezeket a problémákat. Bár a héten folyamatosan azt érzi majd, valami újba kellene fognia, és még az ötletek is érkeznek hozzá, de jobban tenné, ha inkább nem fogna bele semmibe, az ötletek megvalósítása megvárja a jövő héten.

Szerelem

Lehet, hogy kaotikusnak tűnik a hete, de jön már a segítség a kedvese személyében! Érdemes lenne támaszkodnia rá, ugyanis nagyon bölcs tanácsokat kaphatna tőle és meglátásai közelebb vihetnék céljai eléréséhez. A szinglik viszont ne a héten akarják eldönteni ki legyen az új kedvesük, mert most nem képesek kellőképp tisztán látni és könnyen belelovalhatják magukat egy pocsék kapcsolatba.

Karrier

A legjobb, amit tehet, hogy nem tesz semmit. Persze, lássa el a munkáját, de új feladatokat ne vállaljon el, és szorítkozzon a kötelező munkavégzésre. Törekedjen arra, hogy túlélje ezt a hetet és akkor nem akadhat fenn újabb nehézségeken vagy nem ütközhet problémákba. Fogadja el, hogy nem ez a hét való a munkahelyváltásra vagy bármiféle előléptetés kezdeményezésére.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


A csillagok szándékosan akadályoztatják a céljai elérésben. Emiatt érzi azt, hogy semmi sem jön össze és nem találja a helyét. De ne vegye rossz néven, nem kitolni akarnak Önnel, hanem egyszerűen így kívánják lelassítani, hogy elgondolkozzon, mert csak így lesz képes észrevenni egy-egy buktatót. Ez az állapot úgyis csak a hét közepéig tart, utána már ismét zöld utat kap.

Szerelem

Ne lökje el magától szeretteit, akik igyekeznek oldani a feszült hangulatát. Az nem segít, ha mindenkinek odaszól és meggondolatlanul megbántja családját, illetve kedvesét. Utólag mindig könnyű bocsánatot kérni, semmint előre gondolkozni. Inkább ha már úgyis jóformán szinte minden áll Ön körül, menjen haza előbb és törődjön többet a kedvesével. A szinglik pláne ne utasítsanak el egyből minden hozzájuk közeledőt!

Karrier

A munkájában kifejezetten tehetetlennek érzi magát, mint aki semerre sem tud lépni. Márpedig ez rettentően bosszantja Önt. Egyedül a pénz kérdésében lesz szerencsés, ugyanis befektetési és üzletei megtérülni látszanak, ráadásul, ha most újra beleforgatja őket, még többet nyerhet. Persze csak óvatosan, de legalább ebben számíthat a csillagok támogatására, úgyhogy hallgasson bátran a megérzéseire.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Rengeteg új elképzelése támad a héten és ami még jobb, hogy a környezetében partnerekre talál, akik támogatják vagy szeretnének becsatlakozni. Éppen ezért legyen nyitott minden ajánlatra, hiszen még az is lehet, hogy valaki révén még hasznos kapcsolatokra is szert tehet. Ne érezze úgy, hogy elvennék az ötletét, csak gondoljon bele abba, hogy lehet, kivételesen ezt a valamit nem tudná egyedül megvalósítani.

Szerelem

Csak úgy ragyogni fog a szerelemtől! Mindegy, hogy a meglévő kapcsolata vagy az új kedves miatt, de kifejezetten virágzó kedve lesz. Még saját magán is meglepődhet, annyira kiütközik azaz új oldala, milyen is, mikor igazán szerelmes és boldog. Ne is fogja vissza magát, merje kitárni a lelkét a kedvesének, és ne féljen a csalódástól! Ez a szerelem hete lesz az Ön életében!

Karrier

A csillagok azt tanácsolják, hogy haladjon kis léptekben és mikor már minden biztos, akkor kezdjen gyorsítani vagy nagyobbakat lépni, de ez most fordítva semmiképpen sem lenne szerencsés. Alapvetően ne ugorjon fejest semmibe azelőtt, hogy előbb ne tájékozódott volna előtte. Vagy ami még jobb, várja meg a segítséget, ami már úton van és a héten meg is érkezik!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Minden fontos megbeszélést, illetve döntést, halasszon el a hét második felére, akkor lesz majd kedvező a csillagállás az ilyen jellegű témákhoz. Illetve ha bárkivel afférja lenne, azt se egyből próbálja meg orvosolni, hanem jobban teszi, amíg vár, addig is csillapodnak a kedélyek és ugyanúgy a hét második felében rendezi, mert akkor már az illető nyitott lesz arra, amit mondani szeretne.

Szerelem
A szinglik életében biztos beköszönt a szerelem, méghozzá egy igen váratlan helyen, ami akár a munkahelyük is lehet, szóval jól nézzenek körül! Csak arra figyeljenek, hogy ne legyenek túl szélsőségesek, az megrémítheti a leendő partnerüket. A párkapcsolatban élők is megfogadhatják ezt a tanácsot, de náluk a szeszélyes viselkedés inkább csak kellemetlen vitákat szülhet.

Karrier

Nagy szüksége lesz minden tapasztalatára, tudására és koncentrációs képességére, mert az Önre váró feladatok és nehézségek megkövetelik majd, hogy a helyzet magaslatán legyen. Különösen a kommunikációjára kell majd odafigyelnie, hogy senkivel se beszéljenek el egymás mellett és nehogy rosszul fejezze ki magát, mert akaratlanul is rosszabb képet festhet magáról felettesei előtt.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Nagyszerűen indul a hete, egyszerűen sugárzó és kedélyes, már csak azért is, mert minden remekül alakul maga körül. Így viszont nagyon jó benyomást tesz a körülötte lévő emberekre. Márpedig a tény, hogy egyre többen kívánkoznak a köreibe, megerősíti az önbizalmát. Bármilyen nagyszabású tervei is legyenek, érdemes azokba belefognia a héten, legyen az költözés, ingatlaneladás vagy bármi hasonló, mert a csillagok támogatják benne!

Szerelem

Ellenállhatatlan kisugárzása az Ön malmára hajtja a vizet és megismerkedhet valaki olyannal a héten, aki nem csak futó kapcsolatot vagy barátságot szeretne Öntől. Ellenben a párkapcsolatban élők legyenek figyelmesek, mert a párjuk könnyen csőbe húzhatja őket és vitás helyzetben találhatják magukat. Semmiképpen se menjenek bele, inkább hallgassanak a józan eszére. Különben is, tudják jól, hogy nem Önnel van baja.

Karrier

A csillagok az új vállalkozásokat és munkahelyváltásokat, illetve azok találását is támogatják. Mindenféle szerződéskötésnek és üzletnek is kedvez, ezért bátran alakítsa úgy a napjait, hogy a legtöbbet hozhassa ki belőlük! Ne teketóriázzon sokat, de ne is szaladjon bele meggondolatlanul. Ha ügyesen megtalálja a középutat, nem marad el a jutalma!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


A napokban legfőbb feladatának fogja tekinteni, hogy másokon segítsen és valami jót cselekedjen. Ez mind szép és igazán nemes, de gondoljon saját magára is, hiszen hogy tudna másoknak segíteni, ha magának is rengenek feladata és problémája van? Előbb érdemes lenne rendbe tenni a saját háza tájékát, mielőtt a másét csinálná. A másik, mielőtt bármit is tenne, kérdezze meg, van-e rá igény, nehogy többet ártson, mintsem segítsen.

Szerelem

Váratlanul törhet be életébe a szerelem. Egyszerűen csak úgy berobban a láthatára egy új arc, ismerős formájában és nem bír majd neki ellenállni. Szerencsére nem is kell, mert a vonzalom kölcsönösnek ígérkezik! Már csak arra kell figyelnie, hogy ez a nagy szerelem ne tekerje el annyira a fejét, hogy képtelen legyen koncentrálni a munkájában! Ha pedig eleve ott történik meg a dolog, akkor legyen óvatos, nehogy a felettesei úgy érezzék, a bimbódzó kapcsolat a teljesítménye rovására megy.

Karrier

Fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy valami nagyot alakítson a munkahelyén és hogy megfeleljen az elvárásoknak. Reméljük az előbb is említett szép románc nem tesz Önnek keresztbe. Ha képes lesz kilátni a rózsaszín ködből, akkor a maximumot hozhatja és még remek lehetőségei is adódhatnak, amelyekre kár volna nemet mondania. Tanuljon meg ügyesen lavírozni szerelem és karrier között!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


A hét eleje már rázósan fog indulni, hogy óvatosan azzal a hétfői pihengetéssel, mert pillanatok alatt úgy találhatja, hogy feladatok sokasága temeti maga alá. Emiatt és a kedvezőtlen csillagok hatására egészen kifordulhat magából és ámokfutásba kezdtet, ami csak a hét végére fog lecsillapodni. De nagyon óvatosnak kell lennie, mert száguldozása kellemetlen következményeket vonhat maga után.

Szerelem

Többek között a csillagok hatására türelmetlenné és szeszélyessé válhat, ami viszont azt eredményezheti, hogy nem a megfelelő hangot, illetve stílust üti meg szeretteivel, kedvesével szemben, ami értelemszerűen vitákat szül majd. Márpedig kivételesen tényleg Ön lesz a hibás és nem megoldás, hogy elfojtott agresszióját a párján élje ki.


Karrier

Sajnos a munkahelyén sem sikerül majd megtalálni a közös nevezőt, illetve nem lesz képes szót érteni a kollégáival, ami nem csak, hogy bosszantja majd, de még ki is hozhatja a sodrából. Ráadásul teljesen indokolatlanul. Vitából vitába fog csöppeni, ha nem türtőzteti magát. Nem engedheti meg azt magának, hogy felrobbanjon. Jobban tenné, ha csendben elvonulna és minden szót megtartana magának, különben csak azt éri el, hogy megremeg a léc a munkahelyén maga alatt.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


A megérzései tökéletesen működnek, folyamatosan súgnak Önnek, ennek okán gördülékeny és szerencsés hét elé néz. Viszont a héten tanúbizonyságot kell majd tennie a lojalitásáról a szerelemben és a munkahelyén egyaránt. Vagyis jól sejti, az égiek egy kis próbatétellel készülnek Önnel. De mivel tökéletesen működik a hatodik érzéke, biztos a helyes utat fogja választani! Arra pedig nagyon ügyeljen, hogy ne éljen vissza mások érzéseivel és a velük kapcsolatos tudásával.

Szerelem

Ha ismerkedés, illetve randevú előtt áll, legyen nagyon óvatos és körültekintő, ne hagyja becsapni magát. Jóhiszeműsége miatt kellemetlen csalódásokban lehet része. Bármennyire is kínálja azt valaki, amit hallani szeretne vagy bármennyire is tűnjön egy megtestesült álomnak, Ön azért nézzen bátran a színfalak mögé.

Karrier

Még jó, hogy kiválóan működik a hatodik érzéke, így fel tud majd készülni időben a várható munkahelyi nehézségekre, amikből akadnak bőven a hét közepétől. Dolgozzon előre és készüljön fel minden eshetőségre, a rugalmasság lesz most az Ön fegyvere. Akik pedig új állásra vágynak vagy üzleti ajánlatot kapnak, azok fellélegezhetnek és merjenek bátran igent mondani a kínálkozó lehetőségre!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Még szerencse, hogy nem csak mások életével kapcsolatosan működnek jól a megérzései, hanem a sajátjával kapcsolatban is. Így rá fog érezni arra, hogy valami nincs Önnel, illetve Önben rendjén. Ha elégedetlen önmagával vagy a teljesítményeivel, úgy érzi álmai messzire kerültek a megvalósítástól, az nem azt jelenti, hogy le kellene mondania róluk, csak azt, hogy ideje változtatnia bizonyos dolgokon. Találjon másik utat!

Szerelem

Önre nem jellemző módon túlságosan az anyagiakhoz kötött mindent. Ideje lenne ezen kicsit változtatni és nem kell hatalmas költekezésbe fogni, de igazán megengedhetné magának és a kedvesének, hogy elmenjenek valahova, beüljenek egy étterembe vagy moziba. A pénz önmagában valóban nem boldogít, de amit megvehet általa az közelebb viheti Önöket hozzá. Úgyhogy ne csak gyűjtögessenek, hanem éljenek is!

Karrier

Bár nincs sok kedve dolgozni, mégsem húzhatja ki magát a feladatok alól, amik egyre csak sokasodnak. Főleg a fáradtság és lelki levertség az oka a kedvtelenségének. De sajnos a kötelességek alól nem bújhat ki, ezért igyekezzen túlélni a hetet és utána aktívan tölteni a hétvégét, hogy feltölthesse energiakészleteit. Ha valami pedig nem úgy sikeredik, ahogy szerette volna, akkor sincs oka elkenődni, meg fogja látni!

Ugrás a napi horoszkópra! >>