VG.hu - napi top

  • 1. Ebben lekörözte Magyarország az összes EU-s országot Az előző havihoz képest ugyan csökkent júniusban az euróövezet és az EU építőipari termelése, éves összevetésben viszont gyorsult a növekedés üteme; a legnagyobb éves bővülést a magyar építőipari termelés érte el a hatodik hónapban az Európ...
  • 2. Emelkedik jövőre az ápolási díj alapösszege Jövő januártól az ápolási díj alapösszege ismét öt százalékkal emelkedik, és a szaktárca mérlegeli annak lehetőségét is, hogy miként lehetne további támogatást bizosítani az ápolók különösen nehéz helyzetben lévő csoportjai részére írja a ...
  • 3. Nagy újítással állt elő egy légitársaság A hőérzékeny áruk szállítására alkalmas technológiákat kínáló Emirates SkyCargo, a DuPont vállalattal együttműködve új White Cover szolgáltatást fejlesztett ki.
  • 4. A szaúdiak égetik az olajat A Joint Organizations Data Initiative tegnapi, hivatalos adatai szerint a szaúdiak napi 680 ezer hordó nyers kőolajat égettek el júniusban.
  • 5. Kiábrándultak a németek a dízelből Egyre inkább ódzkodnak dízelautót vásárolni a németek, viszont irreálisan magas elvárásokat támasztanak az elektromos autókkal szemben az Aral benzinkút-hálózat felmérése szerint.
  • 6. Tovább csökkent az államadósság a második negyedévben Minimálisan csökkent a GDP-arányos államadósság a második negyedévben tudatta a Magyar Nemzeti Bank.
  • 7. Több milliárd forintból újul tovább a Volánok buszparkja Idén eddig félszázzal több autóbuszt helyeztek forgalomba a Volánok, mint egy évvel korábban, a következő havi statisztikát pedig megdobja az a százhúsz busz, amelynek szállítójáról a közelmúltban döntöttek.
  • 8. Felborul a közlekedés rendje a Krisztina körúton Villamospálya-felújítás kezdődik a Krisztina körúton, ezért egy hónapra módosul az 56-os villamoscsalád közlekedése: augusztus 21-től szeptember 24-ig a Krisztinavárosi vonalszakaszon a villamosok nem közlekednek, ezen a szakaszon pótlóbusz...
  • 9. Van ahol már robotok végzik a kőművesmunkát Sok vállalkozó a megrendelések idei robbanásszerű növekedése miatt korszerűsíti eszközparkját, a konjunktúrát a lízingpiacon is érzékelik. Az építőipari gépekre a lízingcégek 8,33 milliárd forintot helyeztek ki az első fél évben, ez 33 száz...
  • 10. Szeptembertől még könnyebben juthat olcsó hitelhez Szeptember 1-től a korábbinál is kedvezőbbek lesznek a lakossági energiahatékonysági beruházások finanszírozására meghirdetett, nulla százalékos kamatú hitelprogram igénylési feltételei derül ki a Magyar Fejlesztési Bank közleményéből.

VG.hu - friss

VG.hu - heti top