Player - a - napi top

  • 1. Története legkúlabb frissítésén van túl a Mini Ha valami történik a MINI-vel, az mindig jó hír, mert újabb alkalom nyílik egy tesztvezetésre, ahol kipróbálhatjuk a (nem is annyira) kisautók legnagyobb istencsászárát.
  • 2. Rájöhetsz a Porsche lényegére, ha megnézed ezt a rövidfilmet Ha a Porsche márka egy ember lenne, és beszélni tudna, akkor bizonyára azt mondaná magáról, mint amit ebben a két és fél perces rövidfilmben, ahol összefoglalják, mitől lett legenda hetven év alatt a Porschéből. Rajongóknak kötelező.
  • 3. Vagány kisautó lett az Audi A1-ből Nyolc éve tért vissza a kisautók közé az Audi, most pedig itt az A1 vadonatúj generációja, ami nemcsak nagyobb és tágasabb, de sportosabb is lett, amivel a legdivatosabb kisautók közé tartozhat.
  • 4. Carbon csomaggal még dögösebb az új BMW 8-as Coupé Az első képeivel már elvarázsolt a BMW vadonatúj 8-as sorozata, pedig akkor még nem is láttad a Carbon csomaggal felszerelt változatot, amivel külsőre is teljes lesz az 530 lóerős luxuskupé.

Player - a - friss

Player - a - heti top