Lokál - napi top

 • 1. Sorosra koccintott a Jobbik Sok közpénzzel nem tud elszámolni a Jobbik, a Ripost azonban rájött, hová tűnhettek a kampánybeszámolók alapján hiányzó összegek, köztük a szimpatizánsoktól, büntetésre összekalapozott százmillió forint. Nem volt nehéz, ugyanis a napilap eg...
 • 2. Fideszes győzelem Tiszavasváriban A Jobbik legfontosabb vidéki bázisának számító Tiszavasváriban a Fideszes jelölt, Szőke Zoltán nyerte meg az időközi választásokat, amit Fülöp Erik, jobbikos polgármester távozása miatt kellett kiírni.
 • 3. Átadták a Testnevelési Egyetem központi épületét A tanévnyitóval egybekötött ünnepségen kedden átadták a Testnevelési Egyetem (TE) új, Alkotás úti központi épületét.
 • 4. Határozatban utasítaná vissza a Fidesz a Soros–Sargentini-jelentést A Sargentini-jelentés elleni határozati javaslatot terjesztett a Ház elé Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely. A dokumentum elfogadásával az Országgyűlés arra szólítaná fel a kormányt: ne enge...
 • 5. Gázolt a vonat Rákoshegynél Halálra gázolt a vonat egy embert kedden Budapesten, Rákos és Rákoshegy állomás között, ezért hosszabb a menetidő a Budapest-Újszász-Szolnok-Lőkösháza vonalon - közölte a Mávinform a honlapján.
 • 6. Orbán: Brüsszel a kapukulcsot akarja Brüsszel a közös európai határőrizet megszervezése ürügyén jogokat akar elvenni olyan nemzetállamoktól, amelyek egyébként is meg tudják védeni saját határukat, így mi más indokolná ezt, minthogy ők akarják megmondani, kiket engedjünk be saj...
 • 7. Menekülteket telepít át Athén Leszboszról Görögország más részeire Kétezer embert elszállítanak a túlzsúfolt leszboszi menekülttáborból a hónap végéig Görögország más részeire - jelentették görög hivatalos források kedden.
 • 8. A NAV szigorúan ellenőrzi a bevándorlási különadó megfizetését A NAV szigorúan ellenőrzi a bevándorlási különadóra vonatkozó szabályok végrehajtását, az adóhátralék megtérítésén túl büntetést is kell fizetniük a bevándorlást támogató, de a különadó befizetését elmulasztó szervezeteknek - közölte a Nemz...
 • 9. Lezuhant egy siklóernyős a Csókakő és Csákberény között Mentőhelikopterrel viszik kórházba azt a siklóernyős férfit, aki lezuhant a Csókakő és Csákberény közötti sziklás, dombos területen hétfő délután - tájékoztatta a katasztrófavédelem és a rendőrség hétfőn délután az MTI-t.
 • 10. Sorosék segítettek az országban maradni az erőszakoló migránsnak Az Origo információ szerint a Helsinki Bizottság jogi segítségnyújtása miatt maradhatott az országban Sarhadi Bilal Ahmad, aki egy magyar lányt megerőszakolt szeptember 9-én hajnalban. Az afgán származású migráns furcsa módon írásban kérte ...

Lokál - friss

Lokál - heti top

 • 1. Kislánnyal szexelhetett hónapokon át két sztársportoló A Blikk értesülései szerint két sztársportoló hosszú hónapokon keresztül folytatott szexuális kapcsolatot egy akkor mindössze 11 éves kislánnyal.
 • 2. Angela Merkel már megint a migránsok beengedését szorgalmazza Az unió határán fekvő országoknak át kell adniuk nemzeti kompetenciájuk egy részét a Frontexnek, az EU határvédelmi szervezetének, és ezzel lehetővé kell tenni a legális migrációt - erről beszélt Angela Merkel német kancellár a német parlam...
 • 3. Élő adásban égett le Hadházy Ákos – Videóval. Egészen szürreális beszélgetésnek lehettek tanúi az ATV nézői csütörtök este. A vendég Hadházy Ákos korábbi LMP-s politikus volt, aki gyakorlatilag egyetlen kérdésre sem volt hajlandó válaszolni.
 • 4. Rengetegen támogatták Orbánt a Facebookon Orbán úr, ön az igazi európai politikus”, “Hajrá Magyarország!”, “Csodáljuk a politikáját”, “Magyarországgal vagyok, Orbán Viktorral vagyok”, “Amit a német média közöl önről, az nem a német nép véleménye”, “Ön a mi Big Daddynk” (Ön a mi nag...
 • 5. Közleményt adtak ki a 11 éves kislány megrontásával kapcsolatba hozott sztársportolók Közleményt adott ki a a Kópé Uvse Facebook-oldalán, az akkor 11 éves kislány szexuális zaklatásának ügyével  kapcsolatba hozott olimpiai bajnok Kósz Zoltán, valamint Petőváry Zsolt vízilabdázók.
 • 6. Böjte Csaba: Elég nagy buli volt ez a huszonöt év 25 éve fogadta be az első árvát Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, aki mára hatezer gyerek atyjává vált.  Csütörtökön ünneplik meg Dévai Szent Ferenc Alapítvány születésnapját a Budapest Arénában. Böjte atya az interjúra rajzokkal a kezé...
 • 7. Cenzúrázik a Facebook a Sargentini-jelentéssel kapcsolatban A 888.hu készített egy videót a Sargentini-jelentésről, amit a Facebookra fel is töltött. A videót azonban cenzúrázás gyanánt mindenhonnan törölte a közösségi oldal.
 • 8. Így csicskította Kocsis Máté Gyurcsányt Nem teszi zsebre a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc azt, amit ma a Fidesz frakcióvezetőjétől, Kocsis Mátétól kapott az Országgyűlésben. Kocsis szerint Gyurcsánynak személyiség- és szerepzavara van.
 • 9. Lajcsi nejének nem kell bíróságra járnia Egyik ámulatból a másikba estek az újságírók Galambos Lajcsi tegnapi büntetőperén, a Budaörsi Járási Bíróságon. Az áram -,víz-, és gázlopással vádolt népszerű trombitás idáig kifejezetten szerette, ha kamerák és fényképezőgépek kereszttüzéb...
 • 10. Megelőzheti a Honvéd a Fradit Véget ért a válogatott szünet, visszatértek a klubcsapatokba a játékosok és a hétvégi NB I-es forduló egy igazi csemegét tartogat számunkra, ugyanis a Budapest Honvéd fogadja Hungária körúti albérletében a Ferencvárost.
 • 11. A nap képe: Pusztító égiháború Az Egyesült Államok délkeleti partvidékét zsúfolt sorokban, van ahol rendőri felvezetés mellett hagyják el otthonaikat az emberek a péntek hajnalra várható brutális Florence hurrikán miatt.
 • 12. Ők támadták Magyarországot a Sargentini-jelentés vitáján Az Origo összeszedte egy képgalériában, hogy kik azok az EP képviselők, akik a Sargentini-jelentés megvitatásán Magyarországot támadták. A csoportban szerepel, Sophia In 'T Veld, Romeo Franz, Petra Kammeremert és még 17 képviselő. 
 • 13. A Spíler 1-re költözik a Barcelona és a Real Madrid A szeptember 14-én, 15-én és 16-án a Spíler1 nézői is ízelítőt kapnak a spanyol bajnokság idei fordulójából, négy összecsapást is élőben követhetnek a nézők a csatornán.
 • 14. Elszabadult a pokol Judith Sargentini Twitter oldalán A zöldpárti Judith Sargentini által összeállított és az EP illetékes szakbizottságában korábban már nagy többséggel jóváhagyott dokumentum szerint Magyarországon fennáll a veszélye az uniós értékek súlyos és rendszerszintű sérülésének, ami ...
 • 15. A Sargentini-jelentés alapján megindítandó eljárás nem áll sem az unió, sem Magyarország é... Kezdjük a fától nem látni az erdőt - minősítette a Sargentini-jelentés vitáját az m1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.
 • 16. Emelkedett a Florence hurrikán halálos áldozatainak száma Tizenegyre emelkedett az időközben trópusi viharrá gyengült Florence hurrikán halálos áldozatainak száma szombatra az Egyesült Államokban - számolt be az ABC helyi tévétársaság.
 • 17. Újabb többmilliárdos beruházás Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.
 • 18. A Fidesz-KDNP győzött a Jobbik fellegvárában Szőke Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltje kapta a legtöbb szavazatot a vasárnap megtartott időközi polgármester-választáson Tiszavasváriban - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város aljegyzője az MTI-vel.
 • 19. Merkel nem áll le. El akarja venni Magyarország függetlenségét Az illegális migráció elleni harc jegyében meg kell erősíteni az EU külső határának védelmét, és ehhez a külső határon fekvő országoknak át kel adniuk nemzeti kompetenciájuk egy részét a Frontex EU-s határ- és partvédelmi szervezetnek - jel...
 • 20. Újabb nő állítja, hogy megerőszakolta S. B. Ahmad, az afgán migráns Újabb nő állítja, hogy megerőszakolta a szexuális erőszakkal gyanúsított menekült afgán férfi - számolt be az Index alapján az M1 déli Híradója szerdán.