Lokál - napi top

Lokál - friss

Lokál - heti top

 • 1. Borzalmas baleset. Lángolt a diákokkal teli busz Eperjes közelében Szörnyű perceket kellett átélniük azoknak a tanulóknak, akinek a busza kapott lángra csütörtökön reggel Šarišské Sokolce községnél (Sabinovi járás).
 • 2. Drámai részletek Terry Black haláláról Rácz Károly múlthéten még vidáman posztolta közösségi oldalán, hogy számára mindig is szerencsés volt a péntek 13. Akkor még Terry Black boldogan tudatta rajongóival, hogy a műtétje jól sikerült és hamarosan hazatérhet a kórházból.
 • 3. Fontos tudni. Így kaphatnak nyugdíjt az Egyesült Királyságban dolgozó magyarok Az Egyesült Királyságban több százezer magyar dolgozik, akiknek különösen fontos, hogy tisztában legyenek a brit nyugdíjrendszerben szerezhető jogosultságaik feltételeivel.
 • 4. Leomlott a támfal a budai várnál – Fotók. Beomlott az I. kerületben egy ingatlan támfala. A Logodi utca 56-58. szám alatti, magántulajdonban lévő építési telek a világörökség része és régészetileg védett - tájékoztatta a Budavári Önkormányzat hétfőn az MTI-t.
 • 5. Így támadt Berkire Puzsér: „Ragacsos moslék” Úgy tűnik nincs vége az adok kapoknak Berki Krisztián és Puzsér Róbert között, akiknek a vitájuk a főpolgármesteri székért folyó harcban teljesen elmérgesedett.
 • 6. Meghan elszakítja egymástól a királyi családot Harry herceg vasárnap ünnepelte 35. születésnapját, ez alkalomból pedig természetesen Vilmos is felköszöntötte kisöccsét.
 • 7. Leomlott a támfal Beomlott egy támfal az I. kerületben a Logodi utcában. Nagy Gábor Tamás polgármester szerint a balesethez szabálytalan és engedély nélküli kivitelezési munka vezetett.
 • 8. Újabb vizsgálat indult Karácsonyék csalása miatt Laptopokat, papírokat foglalt le a rendőrség Józsefvárosban Pikó András ellenzéki polgármesterjelölt kampány-főhadiszállásán a múlthéten tartott házkutatás során. Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki kormányinfó...
 • 9. Rémálom az ilyen utastárs a BKV-n A tolakodó, az ordibáló, az egyetlen helyért versenyt futó – mindannyian találkoztunk már olyanokkal, akik megkeserítik az utazást a közlekedési eszközökön. Holnap lesz az illetlenség világnapja, a Lokál pedig összegyűjtötte azokat az utast...
 • 10. Tarlós István Karácsonynak: Gergő, ki foglak ütni. Karácsony Gergely annyiszor nem mond igazat, ahányszor megszólal – jelentette ki Tarlós István főpolgármester a Paláver Klub által rendezett találkozón a Ferencvárosi Művelődési Központ színháztermében.
 • 11. Meghalt Terry Black Ma délután egy müncheni kórházban hunyt el Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black – számol be a Borsonline az AcNews-ra hivatkozva.
 • 12. Döbbenetes fordulat. Magát videózta balesete előtt a Dózsa György úti gázoló Mint arról korábban mi is beszámoltunk, M. Richárd, a Dózsa György úti gázoló még 2017-ben okozott halálos baleset, amikor a Mercedesével a megengedettnél jóval gyorsabban hajtott, és ütközött egy szabálytalanul elé forduló Citroennel. A ma...
 • 13. Visszautasítja Márki-Zay Péter állításait az általa elmarasztalt cég A HVSZ Zrt.-nek a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal jogsértő módon kötött kibervédelmi és informatikai szakértői szerződéseihez semmilyen formában nincs köze - tudatta keddi közleményében az önkormányzati cég.
 • 14. Újra beégett Karácsony Tarlós István főpolgármestert akarta lejáratni legújabb videójában Karácsony Gergely, de visszanyalt a fagyi, ugyanis az ellenzéki jelölt kisfilmjében rosszul írták le azt, hogy Budapest. „Budapet (!!!) nem bábszínház” – ez a felirat volt o...
 • 15. Szüntelen a fájdalma L.L. Juniornak és Csillának Dávidka hétfőn ünnepelte volna negyedik születésnapját, a szülők azonban nem osztoztak a gyászban, külön-külön siratták őt.
 • 16. Berki: Puzsér egy ingyenélő lúzer Tovább folytatódik az ellenzéki roncsderbi, Berki Krisztián és Puzsér Róbert a két főpolgármester-jelölt újból egymásnak esett, ezúttal egy Hír Tv-s vita miatt.
 • 17. Gyász. Elhunyt Ríz Levente Mély fájdalommal értesültem polgármester barátom, kollégám és képviselőtársam haláláról. Egyik legközelebbi munkatársam volt, ezért halála számomra személyes veszteség is - írta Tarlós István a Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal által...
 • 18. Így lángolt a világ legnagyobb olajfinomítója a dróntámadások után A szaúdi Aramco két olajterminálját a hét végén érték dróntámadások, és bár a jemeni húszi lázadók nem sokkal később jelentkeztek az incidens elkövetőiként, Washington Teheránt vádolja a támadásokkal. Az iráni vezetés korábban többször jele...
 • 19. Összehangolt közúti ellenőrzés kezdődik hétfőn Összehangolt közúti ellenőrzés kezdődik hétfőn egész Magyarországon - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.
 • 20. Újabb szemle a baloldali polgármesterjelöltek bevándorláspárti nyilatkozataiból Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere kanadai mintára árasztaná el migránsokkal Magyarországot, de Mirkóczki Ádám egri polgármesterjelölt sem fukarkodott a negatív jelzőkkel, amikor a magyar kormány illegális bevándorlók elleni fe...