Lokál - napi top

  • 1. Isten veled, Andy Vajna. Hosszú betegség után budapesti otthonában hunyt el Andy Vajna. A 74 éves filmproducernek nemcsak világsikerű mozikat köszönhetünk, de a magyar filmszakma felemelkedését is. Munkatársainak nemrég azt mondta, hogy  az volt a szenvedélye, hogy...
  • 2. Andy Vajnára emlékezünk Mint arról már beszámoltunk, életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos.
  • 3. Elhunyt Andy Vajna Életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap ...
  • 4. Oroszország aranytartaléka az ötödik legnagyobb lett a világon Az aranytartalék nagyságát tekintve Oroszország tavaly lekörözte Kínát és az ötödik helyre lépett elő.
  • 5. Ezrek gyűltek össze Athénban Macedónia névváltoztatásának ratifikációja elleni tiltakozásr... Ezrek gyűltek össze vasárnap reggel a görög fővárosban, Athénban, hogy Macedónia névváltoztatásának tervezett parlamenti ratifikációja ellen tüntessenek - közölte a görög állami televízió.
  • 6. A Dal 2019: ők az első továbbjutók Szombat este elkezdődött a 2019-es A Dal válogatója élőben a Duna TV-n és a Duna World-ön. A megújult zsűri és a nézők pontjai alapján a tíz produkció közül hat küzdhet tovább az elődöntőben Az Év Dala címért.
  • 7. Andy Vajnára emlékezik a közmédia ma este A Szabadság, szerelem című filmmel emlékezik meg az életének 75. évében elhunyt Andy Vajna producer életművéről és munkásságáról a Duna Televízió ma 21 órától.
  • 8. Német bíboros: felelőtlen katolikusok másik pápát akarnak Katolikus körök az egyházon belüli szexuális visszaélések problémáját Ferenc pápa ellen akarják fordítani új pápaválasztásban bízva Walter Kasper német bíboros szerint. A bíboros a Corriere della Sera olasz napilapnak nyilatkozott pénteken.
  • 9. Könnygázt használt a rendőrség Athénban, hogy feloszlassa a macedóniai névváltoztatás elle... Könnygázt is bevetett a rendőrség vasárnap Athénban, hogy feloszlassa a több tízezer fős tömeget, amely a Parlamentnél Macedónia névváltoztatásának tervezett ratifikációja ellen tüntetett - közölte a görög állami televízió.
  • 10. Messiék a pénzügyi pályán is aratnak A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona érte el a 2017/18-as szezon legnagyobb árbevételét ˜– derült ki a KPMG harmadik alkalommal elvégzett kutatása szerint.

Lokál - friss

Lokál - heti top