Klubrádió - napi top

  • 1. Újabb nyugdíjötletek körvonalazódnak A gyermekekre kapott ellátások megemelésével a nyugdíjrendszer alapjainak megváltoztatása nélkül is elérhető lenne, hogy megsegítsék azokat a szülőket, akik sokat áldoztak gyermekeik felnevelésére – vélekedett Farkas András a Klubrádióban.
  • 2. Tanulságos, amit Hódmezővásárhelyen talált a volt ellenőr Korrupcióra, valódi munkát nem végző, csak a hasznot lefölöző haveri cégek nyomaira bukkant az idén februárig fideszes vezetésű Hódmezővásárhelyen az új polgármester által megbízott egykori NAV-os revizor.
  • 3. Bénultság a Tanítanék Mozgalomban Az újabb Fidesz-győzelem után új ötletek, módszerek kellenek az oktatási kérdésekkel foglalkozó Tanítanék Mozgalom továbbéléséhez. A legegyszerűbb üzeneteik sem jutottak el tömegekhez – erről beszélt a szervezetben dolgozó egyik tanár.
  • 4. Kiutasítástól tart pesti tudósításai miatt egy német újságíró Az Orbán-kormányzat sajtóellenes viselkedéséről, megfélemlített magyarokról és a Fidesz gyűlölködésének várható hosszú távú hatásairól nyilatkozott a német közszolgálati médiának egy Budapesten dolgozó német riporter, Keno Verseck. Tamás Gá...
  • 5. Húsz év börtönre ítélték Abdeslamot Terrorista gyilkossági kísérlet vádjában bűnösnek találta és 20 év börtönre ítélte Salah Abdeslamot és társát, Soufien Ayarit hétfőn az illetékes brüsszeli bíróság.
  • 6. Eloltották a raktártüzet Győrújbaráton Eloltották a tüzet abban a győrújbaráti raktárban, amely teljes terjedelmében égett hétfő hajnalban - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.
  • 7. Másképp akarnak angolul tanulni a diákok Jóval több interaktív, gyakorlati típusú foglalkozásra vágynak az iskolai angol órákon a magyar tanulók – derült ki egy felmérésből.

Klubrádió - friss

Klubrádió - heti top