Ízesélet - napi top

  • 1. Imádod a pizzát? Akkor itt a helyed! Amikor már úgy gondoljuk, hogy mindennek és mindenkinek megvan a múzeuma, vessünk csak egy pillantást az amerikai pizzamúzeumra! Igazi paradicsom mindenkinek, aki a pizzát szereti és nemcsak a paradicsomosat. Az interaktív kiállítás minden...

Ízesélet - friss

Ízesélet - heti top

  • 1. Lefogytam, mert rájöttem Leckék, amelyeket fogyókúra közben tanultak meg az emberek. Aki kacérkodik a fogyókúrával, sokszor érezheti úgy, hogy mínusz 10 kiló szinte elérhetetlen álom. Pedig jóval nagyobb súlyfeleslegtől is sikerülhet megszabadulni, íme néhány mot...
  • 2. Így dolgozzuk le hatásosan a testzsírt Vagyis, mi a titka a fenntartható fogyásnak?
  • 3. Magunkra is érdemes főzni Tervezés kérdése az egész Egymagunkra főzni rémisztő feladatnak tűnhet néha, főleg ha nem szeretnénk, hogy elhatalmasodjanak rajtunk a maradékok. Rossz érzéssel tölthet el minket az is, ha lejárt szavatosságú hozzávalók sorát találjuk meg f...
  • 4. Ezt ne tegyük a konyhában Rossz szokásaink, amelyeknek ideje búcsút inteni Legtöbbünknek vannak olyan szokásai, amelyekről tudjuk, hogy meg kellene szabadulnunk tőlük. Néha azonban nem is vagyunk tisztában azzal, hogy egy-egy berögzült mozdulatunk, cselekedetünk m...
  • 5. 9 dolog, amiért szeretjük az édesburgonyát 1. B6 vitaminban gazdag. A B6 vitamin segít lebontani a homocisztein aminosavat, ami ellenkező esetben érelmeszesedést, és ezen keresztül szív- és érrendszeri megbetegedéseket okozhat. 2. Gazdag C-vitamin forrás. Azzal mindenki tisztában va...
  • 6. Lehet, hogy túl gyorsan eszel? Megéri mérni az időt Sokunknak ismerős szituáció: akár 30-45 percet eltöltünk a vacsoránk elkészítésével, amelyet aztán töredék annyi idő alatt belapátolunk. Teljesen eltelünk, ám ennek ellenére már 1-2 órával később a hűtőszekrény felé ven...
  • 7. Quinoa, a csodagabona: finom, egészséges és sokoldalú Kiválóan fűszerezhető, lehet köret vagy főétel, ráadásul gluténmentes. Többféle színben kapható, létezik puffasztott verziója, valamint gyártanak belőle pelyhet és lisztet is. Habár elsősorban fehérjetartalma miatt ajánlják, nem a mennyiség...
  • 8. Több mint muffin, ez a cupcake! Az amerikai desszertrajongók ma meg is ünneplik kedvenc süteményüket, éljen a cupcake nap! Maroknyi csodák temérdek variációs lehetőséggel, hiszen ha cupcake-et készítünk, nemcsak az ízekben tobzódhatunk, hanem a színeket és a díszítést is ...
  • 9. Süssünk egészségesebb cupcake-et! 5 tanács a reform cupcake-re vágyóknak Arról már beszámoltunk, hogy a tengerentúlon a mai napot a cupcake-eknek szentelik a gasztronómia szerelmesei. Tény, ez a szép, színes sütemény tömény cukorsokk, mi azonban összeszedtünk 5 jól működő t...
  • 10. Természetes tisztítószerek A konyhában gyakori vendégek a makacs szennyeződések, zsírfoltok. Ha nem szeretnénk vegyi anyagokkal tisztítani, illetve költséges eszközöket vásárolni, érdemes bevetni az alábbi házi praktikákat. Általános tisztítószer Öntsünk kézi perme...
  • 11. Világkonyha Budapesten A Globalista Konyha szervezésében nálunk főz Celine Pham A Globalista Konyha 2013 óta hozza el Magyarországra London (és azon túl Mexikó, Franciaország vagy éppen Ukrajna) kedvenc séfjeit, hogy pop-up vacsorákon elkápráztassák vacsoravendég...
  • 12. Paradicsom a kamrából Igazi jolly jokerként szolgálhat, ha tartunk a kamrában néhány üveg paradicsomot, akár hámozott, aprított, lé vagy éppen püré formában. Lássuk, mit is készíthetünk belőle! Gyors pizzaszósz Aki evett már házi pizzaszószt, nem fog többé a k...
  • 13. Híresek és vegák Celebek, akikről nem is gondolnánk, hogy vegán életmódot folytatnak. Beyonce Instagramján jelentette be, hogy ezentúl nem fog állati eredetű ételeket fogyasztani, Sőt, rajongóit is erre biztatta. Vegaidő!! Kattints a profilomra, ha csatla...