Ízesélet - napi top

  • 1. 6 zöldség, amely egészségesebb főve, mint nyersen Elsőre talán furcsán hangozhat a szóban forgó elmélet, hiszen mindenhol azt halljuk, hogy próbáljuk minél kevésbé feldolgozva fogyasztani a zöldségeket és a gyümölcsöket. Mégis léteznek olyan zöldségfélék, amelyek megfőzve több tápanyagot t...
  • 2. Ízfokozónk a természet - ismerd meg a Gourmet&Delicious Manufaktúrát! Bio, mesterséges adalékoktól mentes és persze nagyon finom. Aki tudatosan étkezik, általában ezeket a kritériumokat fogalmazza meg magában, mielőtt nekivág a soron következő bevásárlásnak. Szerencsére Budapesten és vidéken sincs hiány terme...
  • 3. Mandulavaj okosan A magvajak virágkorukat élik. Nem csak a régi ismerős, a mogyoróvaj lopódzott be a mindennapokba, hanem egyre népszerűbbek a másféle olajos magvakból készült vajak is. Vajnak azért nevezhetjük ezeket, mert az olajos magvak a hosszú darálást...

Ízesélet - friss

  • 10:56 Mandulavaj okosan A magvajak virágkorukat élik. Nem csak a régi ismerős, a mogyoróvaj lopódzott be a mindennapokba, hanem egyre népszerűbbek a másféle olajos magvakból készült vajak is. Vajnak azért nevezhetjük ezeket, mert az olajos magvak a hosszú darálást...
  • 2019.02.15
  • 18:15 Ízfokozónk a természet - ismerd meg a Gourmet&Delicious Manufaktúrát! Bio, mesterséges adalékoktól mentes és persze nagyon finom. Aki tudatosan étkezik, általában ezeket a kritériumokat fogalmazza meg magában, mielőtt nekivág a soron következő bevásárlásnak. Szerencsére Budapesten és vidéken sincs hiány terme...
  • 13:34 6 zöldség, amely egészségesebb főve, mint nyersen Elsőre talán furcsán hangozhat a szóban forgó elmélet, hiszen mindenhol azt halljuk, hogy próbáljuk minél kevésbé feldolgozva fogyasztani a zöldségeket és a gyümölcsöket. Mégis léteznek olyan zöldségfélék, amelyek megfőzve több tápanyagot t...
  • 2019.02.14
  • 17:56 Ezek a szép haj legszükségesebb tápanyagai Az vagy, amit megeszel tartja a mondás, és ez bizony igaz a hajunkra is. Bármilyen genetikai adottságokat örököltünk, hajunk szépsége leginkább attól függ, hogy milyen tápanyagokat viszünk be a szervezetünkbe. Első és legfontosabb szabál...
  • 13:47 5 igazán rózsaszín koktél Valentin-napra Rózsaszínes, pirosas és pink árnyalatokban pompázó koktélok receptjei következnek. Ha még töritek a fejeteket, hogy mivel is készüljetek estére, ezekkel a finom last minute italokkal nem lehet melléfogni! Epres Bellini Egy kevés prosecco,...
  • 2019.02.13
  • 18:29 Készülj szívecskés tányérokkal a Valentin-napra! Valentin-napon minden a szívekről szól. Persze ennél jóval fontosabb a mögöttes tartalom, de mi azért arra buzdítunk mindenkit, hogy varázsoljon néhány helyes kis szívecskét is a tányérra. Olyan ötleteket hoztunk holnapra, amelyekhez nagy f...
  • 13:06 Antioxidáns fűszerek - az ízletes egészség Fűszerezni nem csak az ízek miatt érdemes, hanem azért is, mert a fűszernövények igen gazdagok antioxidánsokban. Ne bánjatok velük szűkmarkúan! A fűszernövények rengeteg polifenolt tartalmaznak. A polifenolok nagyon erős antioxidánsok, fo...
  • 10:03 Mindent a keményítőkről - 2. rész. Jöjjenek a fajták és a felhasználási módok! Keményítőfajták Leginkább személyes ízlés kérdése, hogy milyen keményítőre esik a választásunk, hiszen ezeknek az anyagoknak van ízük. Emellett azonban figyelembe kell vennünk azt is, hogy milyen keményítő képességgel rendelkezik a kiválasz...
  • 2019.02.12
  • 17:40 Amerikainak hitted a cézár salátát? Pedig nem az! Habár Amerikában rendkívül kedvelt étel a cézár saláta, és sokan gondolják, hogy onnan is ered, valójában ez nem így van. A salátát az 1920-as években Mexikóban, egészen pontosan Tijuanában készítették el először, kitalálója az olasz bevánd...
  • 13:30 Mitől lesz igazán puha és omlós a sült csirke? Jamie Oliver elárulja a titkot. Az igazán finom sült csirke elkészítése nem is olyan egyszerű feladat, hiszen a húst nagyon könnyen ki lehet szárítani. Számos tanácsot lehet olvasni a témában, és tudjuk, mindenki másra esküszik. Igazságot tenni nem szeretnénk főleg, hogy...
  • 10:40 Mindent a keményítőkről - 1. rész. Hogyan működnek a keményítők? A működés alapjai A keményítő egyfajta szénhidrát. Lehet kukoricából vagy éppen burgonyából, de ugyanígy a lisztet is ide sorolhatjuk ahogy ezt a diétázók jól tudják. Ám nem minden szénhidrát mumus, a keményítők pedig különösen nem, hiszen...
  • 2019.02.11
  • 17:37 Hírességek furcsa étkezési szokásai Ha van olyan kedvenc ételetek vagy ételpárosításotok, ami miatt néha furcsa pillantások kereszttüzébe kerültök, nyugodjatok meg, nem vagytok egyedül! Az ismert emberek sem különbek, íme néhány homlokráncolóan szokatlan szokás, mi jót mosoly...
  • 13:08 Tudatos tervezés: készítsd elő hétfőn, hogy könnyebb legyen a heted! Ha hajlamosak vagytok elúszni a teendőkben, netán 24 óra sem elég a rengeteg feladathoz, sokat segít, ha vasárnap vagy a hét első napján rákészültök a húzósabb munkanapokra. Mutatunk pár olyan ételt és hozzávalót, amit előre elkészíthettek,...
  • 2019.02.10
  • 18:39 Tart még a tél, főzzünk laktató ételeket! Egyelőre még tartja magát a hideg, készítsünk laktató, melengető ételeket! Hoztunk nektek egy receptválogatást jövő hétre csupa finom, télies fogással.  Kezdjünk rögtön egy krémlevessel! Gökler Kriszti a karfiolt először megsütötte, így még...
  • 2019.02.09
  • 18:03 Gyümölcsből chips? Készítsétek el házilag! A gyümölcsökből készített házi chips egészséges, finom és változatos rágcsálnivaló tartósítószer hozzáadása nélkül. Ráadásul azt is ti döntitek el, hogy édesítitek-e a chipset, és ha igen, milyen cukrot vagy egyéb édesítőszert választotok. ...
  • 2019.02.08
  • 17:33 Szépségápolók a konyhából Nagyon szeretjük az egyszerűen megvalósítható, vegyszermentes ötleteket, legyen szó takarításról, kerti munkáról vagy éppen szépségápolásról. Cikkünkben megmutatjuk, hogy milyen könnyedén kényeztethetjük bőrünket és hajunkat csupa konyhai a...
  • 13:33 Tuti páros: citromlé és olívaolaj A citromlé és olívaolaj hihetetlenül ütős párost alkot, remek kombinációja különböző vitaminoknak, ásványi anyagoknak, antioxidánsoknak és egészséges zsíroknak. Ezért is ajánlják együttes használatát a legkülönfélébb betegségek esetén. Az...
  • 2019.02.07
  • 17:51 A 4 legjobb házi fájdalomcsillapító Van köztük mindennapi konyhai alapanyag, étel és gyógynövény is, egy közös bennük: remek fájdalomcsillapítók. Természetesen a gyógyszerek hatékonyságát és szükségességét nem firtatjuk, csupán arra szeretnénk biztatni mindenkit, hogy kisebb ...
  • 13:35 Takarítsunk vegyszerek nélkül! Egyre népszerűbb trend újra elővenni és alkalmazni a régi idők praktikáit. Nem csoda, hiszen nem csak költséghatékony, hanem környezetbarát is, használjunk bátran teát, sütőport vagy éppen citromot a konyha ragyogóvá varázsolásához! 1. Sa...
  • 2019.02.06
  • 17:39 A legfinomabb hütteitalok Síelni jó dolog, testet-lelket melengető forró italokat kortyolgatni a hüttében szintén kellemes téli program. Akár voltatok idén síelni, szánkózni vagy korcsolyázni, akár nem, ezek az isteni receptek biztosan el fognak varázsolni benneteke...
  • 13:30 Jennifer Lopez diétakihívása - mit szól hozzá a dietetikus? Talán hallottátok a hírt, Jennifer Lopez és Alex Rodrigez nemrégiben új kihívást indított el a közösségi médiában. A feladat egyszerűnek tűnik, ám közel sem az: a résztvevőknek 10 napig semmiféle cukrot vagy szénhidrátot nem szabad fogyaszt...
  • 2019.02.05
  • 18:27 Miért egészséges a sajt? Sokan vagyunk úgy a sajttal, mint Gombóc Artúr a csokival; jöhet belőle a kis lyukú, a nagy lyukú, az érett, a friss, a zöldfűszeres, a krémes, a köményes és a persze a nemespenészes. Jó hír, hogy nem csak finom, hanem egészséges is a sajt,...
  • 13:37 Világnapja van! Február 5-e a Nutella ünnepe. Van, aki egyáltalán nem érti, miért a hatalmas lelkesedés ezért a kenhető csokis mogyorókrémért, mások viszont akkora rajongói, hogy el sem tudnák képzelni az életüket Nutellás kalács vagy sütemény nélkül. Egy biztos: annyian szeretik, hogy...
  • 2019.02.04
  • 18:24 20 zseniális ötlet az alufólia felhasználására Háztartási alapkellék, leggyakrabban talán ételek letakarásához használjuk, legyen szó sütésről vagy tárolásról. Ennél azonban jóval több rejlik a kis ezüstös tekercsben, összeszedtünk egy csokorral a legjobb ötletekből. A konyhában 1. ...
  • 13:18 Kívánós vagy? Így üzen a szervezeted Egész nap csak csokit majszolnál vagy csipszet rágcsálnál? Nem biztos, hogy a téli letargia lett úrrá rajtad, elképzelhető, hogy a szervezeted próbál jelezéseket adni, és felhívni a figyelmedet arra, hogy bizonyos tápanyagokban hiányt szenv...
  • 2019.02.03
  • 18:54 Főzzünk, süssünk téli gyümölcsökkel! Az első friss eperre ugyan még várni kell, de szerencsére télen sincs hiány zamatos, vitaminban gazdag gyümölcsökben. Hoztunk is nektek egy jó kis receptválogatást előételtől a desszertig, főszerepben a szezonális gyümölcsökkel.  Indítsuk a...
  • 2019.02.02
  • 19:03 Növényi tejek, te fogyasztod? Itthon is egyre népszerűbbek a növényi tejek. Ott sorakoznak a boltok polcain, nincs olyan trendi kávézó, ahol ne kérhetnénk szója- vagy éppen mandulatejjel a latténkat, és számos recept is született azoknak, akik házilag szeretnének növény...
  • 2019.02.01
  • 17:46 Rejtett kalóriák az alkoholban Sokan figyelnek a bevitt kalóriák számára is, nem csak arra, hogy milyen élelmiszereket fogyasztanak. Időigényes, ám egyáltalán nem rossz módszer, hiszen csupa egészséges hozzávalóból készült étel esetén is elszaladhat velünk a ló, könnyen ...
  • 13:40 Készítsük otthon a majonézt! Nehéz az üzletekben igazán finom, krémes majonézt kifogni, ráadásul ha házilag készítitek, garantáltan tudni fogjátok az összetevők pontos listáját. És nem utolsósorban, úgy ízesítitek, ahogy csak szeretnétek. Lássuk, hogyan lesz igazán jó ...
  • 2019.01.31
  • 17:37 6 étel, amit gofrisütőben is elkészíthetsz Imádjuk a gofrit édesen és sósan is, de ezúttal nem alaprecepteket vagy finom variánsokat mutatunk nektek, hanem olyan ételeket, amelyek elkészítéséhez szintén bevethetitek a gofrisütőt. 1.Ropogós bacon Serpenyő helyett gofrisütőben is ro...
  • 13:33 Helyes táplálkozással enyhíthetők az IBS tünetei Az irritábilis bél szindróma olyan rendellenesség, amelyet felfúvódás, hasi fájdalom és diszkomfort érzet, hasmenés vagy éppen szorulás jellemez. A szakértők még mindig nincsenek teljesen tisztában az IBS pontos kiváltó okaival, de tudunk a...
  • 2019.01.30
  • 17:32 De mi legyen a tojásfehérjével? Végy 4 tojássárgáját... írja a recept, mi pedig már ütjük fel és választjuk is szét a tojásokat. Ha pogácsát, sodót vagy klasszikus tiramisut készítünk, bizony jócskán fog maradni felhasználatlan tojásfehérjénk. Kár a kukában végezniük enn...
  • 16:29 Így lesz a legfinomabb a krémleves Amint beköszönt a hideg, kedvet kapunk a fűszeres, forró, selymes krémlevesekhez. A variációs lehetőségek száma végtelen, gyakorlatilag az összes zöldségből vagy azok párosításából varázsolhatunk isteni leveseket. Mutatjuk, hogyan lesz az e...
  • 13:16 4 tipp a házi gyümölcsérleléshez Édes és lédús mindnyájan így szeretjük a gyümölcsöket, ugye? Sok esetben azonban azt tapasztalhatjuk, hogy a boltokban éppen ehető, alig érett példányok mosolyognak ránk. Jó hír, hogy amit a természet már nem tudott befejezni, azt mi megte...
  • 10:05 Erre figyeljünk a szabadtéri sportolásnál Az időjárás nem kifogás a lustaságra szokták mondani. Na igen, viszont van néhány alapszabály, amit érdemes betartani a téli szabadtéri sportolásnál annak érdekében, hogy hosszú távon megmaradhasson a lelkesedésünk, és ne dőljünk ágynak az...
  • 2019.01.29
  • 17:47 Fotó: 123 RF Amint beköszönt a hideg, kedvet kapunk a fűszeres, forró, selymes krémlevesekhez. A variációs lehetőségek száma végtelen, gyakorlatilag az összes zöldségből vagy azok párosításából varázsolhatunk isteni leveseket. Mutatjuk, hogyan lesz az e...
  • 13:59 6 zsírégető étel, amit a téli szezonban is bevethetünk A nagy tavaszi megújulásnak, böjtnek még nincs itt az ideje, a hidegben szervezetünknek több tápanyagra, melengető ételre van szüksége. Aki mégis úgy érzi, hogy ideje nekiállni a diétás táplálkozásnak és a sportnak, kiegészítésképpen télen ...
  • 2019.01.28
  • 18:19 Nagy palacsintakörkép Létezik a kedvencünk, a vékony, tekerhető Magyarországon ismert palacsinta, aztán a francia crepes és az orosz blini, gondolhatjuk elsőre. Ha rákeresünk a témára, hamar kiderül, hogy se szeri, se száma a világ palacsintacsodáinak, alig győz...
  • 13:09 Stresszes vagy? Süss egy sütit! Bárhogy próbáljuk elkerülni, a stressz legtöbbünk életében jelen van. Újabb és újabb módszerek, technikák látnak napvilágot, amelyek azt ígérik, hogy segítségükkel megbirkózhatunk a zűrösebb hétköznapokkal is. Mi egy egészen ősi praktikát m...
  • 2019.01.27
  • 18:07 Ezek a sütik biztosan nem szúrnak! Nem olyan régen futottunk bele az Instagramon egy kaktuszokkal díszített süteménybe. Persze nem igazi, hanem ehető kaktusz került a tortára, a végeredmény pedig meseszép lett. Mondanunk sem kell, rögtön beleszerettünk ezekbe a desszertekbe,...
  • 2019.01.26
  • 18:43 Így teáznak a világban Mindig is irigykedtünk azokra, akik szinte szertartásosan teáznak nap mint nap. Számukra a tea több egyszerű szomjoltónál, nem csupán melengető vagy éppen hűsítő ital. Szinte rituálé, amely kikapcsolódást nyújt, kiszakít a hétköznapok rohan...
  • 2019.01.25
  • 18:30 Tészták és szószok - így párosítsd! Ha tésztaebéd mellett döntünk, olyan sokféle formájú és fajtájú tészta áll rendelkezésünkre, hogy még a puszta felsorolásuk is igen bátor vállalásnak bizonyulna. Hosszas listák helyett mutatunk 11 népszerű kedvencet, illetve arra is adunk ö...
  • 13:03 Kiegyensúlyozott táplálkozással az egészségért Lassan összegezhetjük az év első hónapját. Aki megfogadta, hogy idén minden másképp lesz, lead pár kilót, lemond a túl bőséges vacsorákról, több zöldséget fogyaszt vagy egyszerűen odafigyel a megfelelő folyadékbevitelre, bő 3 hét elteltével...
  • 2019.01.24
  • 18:01 Római parti Piac - még egy ok, hogy kilátogass a Rómaira A gasztroforradalomnak hála piacozni újra divat lett; fonott kosár a kézbe, lista a telefonunk jegyzet applikációjába vagy csak egyszerűen kis cetlire firkálva és már indulhat is a hétvégi beszerzőkörút. Csupa jó dolgot hozott magával ez ...
  • 13:11 Amerikában a mai nap a mogyoróvajé! Itthon is egyre inkább elterjedőben van a mogyoróvaj, és bár igazi kalóriabomba, szerencsére vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban szintén gazdag. Hamar eltelít, ráadásul tele van jó zsírokkal. Azaz semmiképpen se tegyük tiltólistár...
  • 2019.01.23
  • 17:59 Így főzhetünk görög joghurttal A hagyományos eljárással készülő görög joghurt attól olyan ellenállhatatlanul telt és krémes, hogy átszűrik, azaz eltávolítják a joghurtból a savót. Isteni desszert csak úgy magában, vaníliával ízesítve vagy gyümölcsökkel dúsítva, ám nem cs...
  • 13:57 Ne dobd ki! Szuper tippek a kávézacc felhasználására Kávé nélkül sokan létezni sem tudunk, kell egy reggel, aztán valamikor ebéd után, és többünknél még egy harmadik csésze fekete is lecsúszik a nap folyamán. Sok kávé, még több zacc, viszont nem kell az összesnek a kukában landolnia, cikkünkb...
  • 2019.01.22
  • 18:00 Töltsük meg! Ezek a legfinomabb szezonális tölteni való zöldségek A zöldség vagy gyümölcs besorolás kérdését ezúttal nem feszegetjük, csak felidézzük kedvenc nyári tölteni való alapanyagainkat: cukkini, padlizsán, csillagtök és paradicsom. A finom töltelékekről, a puha, sült zöldségekről és az olvadozó sa...
  • 13:49 Kurkuma, az indiai csodagyökér Az ételeknek csodás aranysárga árnyalatot kölcsönöz, fogainkat viszont nem színezi el, ráadásul még vitamindús és fogyaszt is, mi az? A válasz a kurkuma, napjaink egyik legnépszerűbb szuperétele. A növényt nagyrészt Indiában termesztik és...
  • 2019.01.21
  • 17:41 Ezt iszod, amikor energiaitalt fogyasztasz 1-2 doboz energiaital a vezetéssel töltött hosszú órák, a végeláthatatlannak tűnő munkanapok vagy a nagy koncentrációt igénylő feladatok megmentője lehet vélik sokan. Valóban könnyű megoldás felpattintani a dobozt egy gyors energialöketért...
  • 13:31 Jógázik és zöld smoothie-t iszik Harry herceg Minden jel arra mutat, hogy a 34 esztendős Harry herceg számára a házasság és a gyermekáldás nem csak a boldogságot hozta meg, hanem az egészségesebb életmódot is. Felesége, Meghan Markle ugyanis szép lassan megszerettette Harryvel az által...
  • 2019.01.20
  • 18:41 Farsangi ételek a világ minden tájáról A farsanghoz vagy ahogy több külföldi országban nevezik, karneválhoz nem csupán hangos mulatságok, hanem jellegzetes ételek is kapcsolódnak. Elsőre szerintünk mindenkinek a klasszikus szalagos fánk jut eszébe, ám a téma tartogat még pár i...
  • 2019.01.19
  • 18:57 Sütnél egy finom fánkot? Ugye te sem hagyod ki az idei szezonban az otthoni fánksütést? Hogy meghozzuk a kedvet, mutatjuk gasztrobloggereink legjobb receptjeit. Lesz itt klasszikus, különleges és egészséges variáció is, jó válogatást kívánunk! Kezdjük rögtön egy ...
  • 2019.01.18
  • 18:27 Szelídgesztenye, sülve-főve szeretjük Bár az adventi vásárok ideje már elmúlt, gesztenyeárusokkal még sok helyen összefuthatunk a városban. Ha ti is imádjátok ennek a finomságnak az illatát és ízét, bátran lássatok neki az elkészítésének otthon, egyáltalán nem ördöngösség! Ge...
  • 14:06 A húsevő ananász legendája Megőrültünk volna péntek délutánra? Dehogy! Sőt azt is leszögezzük, hogy nem egy friss Zs-kategóriás horror- vagy kalandfilm elemzésére készülünk, hanem a mindenki által ismert ananász egy érdekes tulajdonságáról rántjuk le a leplet. Fris...
  • 2019.01.17
  • 18:14 Étkezz egészségesen, extra költségek nélkül - nem lehetetlen! Sokszor merül fel kifogásként, hogy az egészséges ételekre való áttéréshez rengeteg pénzre van szükség, hiszen sokkal költségesebbek, így a kezdő életmódváltó automatikusan megnövekedő háztartási kiadásokra számít. Mindenkit megnyugtatunk, ...
  • 13:50 Egy forró teát? Ne csak italnak főzd, főzz is vele! Bármilyen hihetetlen, ahogy a bort vagy a sört, úgy a teát is felhasználhatjuk főzéshez. Nem kell aggódni, nem nyomja el ételeink eredeti ízét, sőt ha jól párosítunk, igazán izgalmas lesz a végeredmény. A különböző ízjegyeket hordozó teák ...
  • 2019.01.16
  • 17:59 13 ok, hogy több káposztát együnk Tudtátok, hogy a káposzta az egyik legrégebben ismert zöldségféle? Kínában már 4000 évvel ezelőtt is fogyasztották, olcsó volta és az egészségre gyakorolt pozitív hatásai miatt pedig a középkorban már egyenesen a szegények orvosságának neve...
  • 13:47 Olcsó és sokoldalú: ez a puliszka ...Vagy olaszosan polenta, ahogy szeretnénk. Laktató, illetve igencsak olcsón elkészíthető étel, így érdemes minél többféleképpen kipróbálni. Ráadásul a kukoricadara és a kukoricaliszt gluténmentes vízzel, vaj nélkül készítve pedig egyben ...
  • 2019.01.15
  • 18:28 Kipróbáltuk: így a legfinomabb a sült édesburgonya Ma már egy valamire való hamburgerezőben nem csak házi szószt és kézműves bucit kóstolhatunk, hanem a hagyományos sült burgonya helyett választhatunk sült édesburgonyát is. Persze más ételekhez szintén fogyaszthatjuk, például húshoz vagy ha...
  • 13:26 Zeller - sokkal több mind leveszöldség. Így fogyaszd! Bánatos zellerkockák a hús- és zöldséglevesben, amiket egyszerűen csak félrepiszkálunk a kanalunkkal. Ismerős helyzet? Pedig a zeller ennél ezerszer izgalmasabb és sokoldalúbb zöldség, mutatjuk, hogy miként érdemes felhasználni a konyhában....
  • 2019.01.14
  • 17:59 Mit esznek az eszkimók? Nem mondjuk, hogy holnap már ezek az ételek fognak készülni a konyhátokban, sőt meggyőzni sem szeretnénk senkit egy jó jegesmedve steakről, csupán izgalmas képzeletbeli kalandra invitálunk benneteket fagyos, messzi tájakra. Kíváncsiak voltu...
  • 13:49 9 trükk a nagyi konyhájából A nagymamák praktikáinak bizony még mindig nagy hasznát vehetjük! Bármilyen modern is a konyhánk, az alábbi balesetek könnyen megeshetnek, jó tudni, hogy pár egyszerű módszerrel orvosolhatjuk a bakikat, így nem fognak ételeink a kukában lan...
  • 10:45 Pohner Ádám versenyez a Bocuse dOron Január 29-én kezdődik a Bocuse dOr európai döntője a franciaországi Lyonban, ahol Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök étterem séfje képviseli majd hazánkat. A mezőny legfiatalabb indulója húsz versenytársával mérte össze tudását a torin...
  • 2019.01.13
  • 18:35 Ezekért az ételekért rajonganak télen szerte a világon Akár unjátok már, akár élvezitek, a téli idő még egy jó ideig tartja magát nálunk. A hidegben szervezetünknek is több üzemanyagra van szüksége, ezért érdemes összekötni a kellemeset a hasznossal, és kihasználni a hideg időt arra, hogy melen...
  • 2019.01.12
  • 18:46 Mi is az a comfort food? Hamisítatlan comfort food mondják számos ételre mostanában, de mit takar pontosan a kifejezés? Bár az utóbbi években, évtizedekben vált szokássá így meghatározni egyes fogásokat, maguk az ételek egyáltalán nem újhullámosak, éppen ellenkező...
  • 10:56 Ismerjétek meg Anissa Helou konyhaművészetét! A közel-keleti kulinária világhírű nagykövete januárban Budapestre érkezik: Anissa Helou két estés vacsorát ad a Globalista Konyha szervezésében. A bejrúti származású Anissa Helou egyáltalán nem hasonlít a szakácskönyvírók többségéhez, pály...
  • 2019.01.11
  • 17:35 10 érdekes tény az almákról Délelőtt már mutattunk nektek egy gyorsan összedobható, ám annál finomabb almatortát, almából azonban sosem elég, ezért maradtunk még egy kicsit ennél a gyümölcsnél. Íme 10 tény sokunk kedvencéről német ünnepnapja apropóján, ti ismertétek v...
  • 13:18 Stresszevés - téged is érint? Ha valaki stresszes és feszült, általában két dolgot csinál: vagy mértéktelenül eszik és akkor is inkább nassol, persze főleg egészségtelen ételeket vagy pedig egy falat sem megy le a torkán. Most az előbbi csoportról lesz szó, a stressze...
  • 2019.01.10
  • 18:30 9 titkos hozzávaló, amely a legegyszerűbb étellel is csodákat művel Cikkünk mindennapi titokról rántja le a leplet. Olyan hozzávalókat mutatunk be, amelyek valószínűleg a ti kamrapolcaitokon is ott sorakoznak, ám egyáltalán nem biztos, hogy napi szinten használjátok egy-egy egyszerűbb recept megcsavarására....
  • 13:11 Hogyan főzzünk sörrel? Nem, most nem arra gondolunk, hogy főzés vagy grillezés közben iszogassunk meg egy üveg sört, bár a kettő igazából nem zárja ki egymást. Adjuk bátran az ételekhez (is): kellemesen kesernyés, füstös, mély és gazdag ízt fog kölcsönözni főztün...
  • 2019.01.09
  • 18:12 Ha az élet citromot adtakaríts vele! Az ecet és a szódabikarbóna mellett citrommal is remekül lehet takarítani. Ideális természetes tisztítószer, hiszen savtartalma magas, alacsony viszont a pH-értéke, valamint antibakteriális hatású. Sőt az illata is nagyszerű. Bár a legtöbb ...
  • 13:55 Étcsoki - együk vagy ne? Étcsoki együk vagy ne? Egyél egy kocka magas kakaótartalmú étcsokit, ha nassolni szeretnél vallják sokan, akik egészséges táplálkozási elveket követnek. De miért is jó és egyáltalán jó-e étcsokival csillapítani édességvágyunkat? Pro é...
  • 2019.01.08
  • 18:26 8 étel csontjaink egészségéért Mindennapi tevékenységeinkhez elengedhetetlenek az erős csontok, ezért jó, ha tudatosan teszünk is értük. Sok olyan vitamin és ásványi anyag létezik, amely erősíti csontjainkat, ezek közül kettő kiemelkedő fontosságú: a kalcium és a D-vitam...
  • 13:34 Ízesítsünk friss zöldfűszerekkel! Aki olvasta Frances Mayes Napsütötte Toszkána című könyvét, biztosan emlékszik azokra a részekre, amelyekben a szerző bemutatja az egyre szépülő kert növényeit. Szinte érezzük a burjánzó bazsalikom illatát, és legszívesebben mi is kilépnénk...
  • 2019.01.07
  • 18:02 Párolt zöldség? Nem unalmas! Nyáron nincs is jobb összedobni egy nagy tál friss görög salátát vagy tzatzikit, télen viszont inkább melengető főtt ételekre vágyunk. A zöldségfogyasztás ilyenkor sem elhanyagolható, nézzük, mitől lesz a párolt répa vagy brokkoli még ízlet...
  • 13:27 Apró trükkök a jobb életminőségért Ahogy a január eleje, úgy minden egyes hétfő is jó indok arra, hogy kicsit változtassunk a megszokott rutinon. Nem kell rögtön fejest ugrani az ismeretlenbe, elég, ha kis lépésekben kezdünk bele életmódunk megreformálásába. Aki pár kiló lea...
  • 2019.01.06
  • 18:54 Vízkereszt gasztronómiai tradíciói Vízkereszt ünnepe 12 nappal követi a karácsonyt, ma, január 6-án tartjuk (az ortodox keresztények január 19-én), a kis Jézust meglátogató napkeleti bölcsekre, azaz a háromkirályokra emlékezünk ilyenkor. Az egyház ekkor ünnepli Jézus megkere...
  • 2019.01.05
  • 18:08 Inspiráló reggelik az Instagramról Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a tápláló reggeli. Jó megoldás egy tálka melengető kásával vagy egy szépséges smoothie tállal indítani a napot. Sőt: ha van pár percünk szépen megdíszíteni a reggelinket, nem csupán a testünket...
  • 10:18 Mentsük meg a tejszínhabot! A konyhámban nem sok tejszínhab fordul elő, viszont ha mégis szükségem van rá valamilyen ételhez, akkor a mennyiségét tekintve biztosra megyek. Ráadásul elsőre mindig olyan kevésnek tűnik az a tejszín, amiből készül, hogy általában duplázok...
  • 2019.01.04
  • 17:53 Így viszel be észrevétlenül plusz kalóriákat a szervezetedbe Az életmódváltás nehéz dolog, év elején még lelkesen vetjük bele magunkat, alakítgatjuk az új szokásrendszerünket, azonban könnyen elkeseredhetünk, ha az apró sikerek csak nem akarnak megérkezni. Ilyenkor érdemes listaíráshoz folyamodni, az...
  • 13:42 Januárban újuljon meg a sütőnk is! A sütő kitakarítása sokunknak pont annyira lelkesítő feladat, mint egy fogorvosi vizit, már a gondolattól is irtózunk. Pedig megéri ráfordítani az időt, az év eleje pont alkalmas arra, hogy letudjuk a feladatot, aztán már süthetjük is a fin...
  • 2019.01.03
  • 17:47 Zab, te csodás! Az utóbbi években a tudatosan táplálkozók szinte csodaszerként emlegetik a zabot, nem véletlenül. Mindenki számára elérhető szuperélelmiszer, amely rendkívül változatosan elkészíthető, így felhasználási módjai között mindenki megtalálhatja ...
  • 13:36 Munkahelyi ebéd? Dobozold be! Lassan ideje tudomásul vennünk, hogy az ünnepi időszak lezárult, újra a munkáé és a tanulásé, azaz a dolgos hétköznapoké a főszerep. Akár tettünk egészséges táplálkozásra vonatkozó fogadalmat, akár nem, a január tökéletes (újra)kezdő idősza...
  • 10:35 Könnyítsd meg a januári életmódváltást! Minden év elején, januárban megkapjuk az új kezdet vagy az újrakezdés lehetőségét. Igaz ez az élet minden területére, de talán a legtöbben mégis az életmódváltásra gondolnak egyből. Egy új szokás kialakításához körülbelül egy hónapra van sz...
  • 2019.01.02
  • 17:35 Téli csodaszerek - Így vészeljük át a hideg hónapokat! A hosszú téli estéken szívesen fordulunk a melengető, laktató főzelékekhez, pitékhez, tartalmas levesekhez és rakott ételekhez. Nyugalom, senkit sem szeretnénk lebeszélni ezekről a finomságokról, viszont ajánlunk pár olyan tippet, amelyek a...
  • 13:22 Íme 7 egyszerű mód az anyagcsere felgyorsítására Ha az anyagcserénk jól működik, testünk nekünk és helyettünk dolgozik. Egyszerűbbé válik a fogyás és az elért testsúly megtartása, illetve erősebbnek, aktívabbnak érezzük majd magunkat. Január eleje az új szokások kialakításának időszaka. H...
  • 2019.01.01
  • 17:52 2019 legmenőbb gasztrotrendjei Legalábbis a Pinterest felhasználói körében. Előre szólunk, hogy ezt a listát nem kell túl komolyan venni, viszont érdemes átböngészni, sok érdekességet rejt. A Pinterest évről évre készít összeállításokat az oldalon megjelenő legnépszerű...
  • 13:27 Szerencsétlen ételek - aki babonás, kerülje fogyasztásukat január 1-jén. Tegnapi cikkünkben már bemutattuk azokat az ételeket, amelyektől gazdagságot, szerencsét, általános jólétet remélnek az emberek. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy szép számmal léteznek ezt ne edd listák is, nézzük, mi ne kerüljön ma a ...
  • 2018.12.31
  • 17:45 Előzzük meg! Szilveszter éjszakáján általában még azok sem vetik meg az alkoholt, akik az év többi napján nem élnek szeszes italokkal. Ha buliba vagytok hivatalosak, érdemes néhány dologra odafigyelni, hogy az új esztendő ne kínzó macskajajjal induljon....
  • 13:29 Ezt kerül más nemzetek asztalára az év utolsó napján és az újesztendő kezdetén Ha már unalmas a virsli és a sült malac, akár más országok szokásaiból is meríthetünk ötleteket a szilveszteri és az újévi menühöz. 12 szem szőlő éjjel 12 órakor, Spanyolország A spanyolok éjfélkor, az óra minden egyes ütésekor elfogyaszt...
  • 2018.12.30
  • 18:35 Kávés koktélok? Ide velük! Kávézók vagy bárok itallapjain már biztos ti is találkoztatok a Budapest kávéval vagy az ír kávéval. Bizony ezek az italok már-már klasszikusnak számítanak, de a kávéforradalommal és a frissen megnyíló kézműves kávézók hadával együtt számos...
  • 10:36 A varázslatos szódabikarbóna Lassan már az ember könyökén jön ki, hogy a szódabikarbóna mekkora csodaszer. Valamennyi, kicsit is környezettudatosabb háziasszony tudja, hogy a szódabikarbóna szagtalanít, valamint szuper tisztító hatással rendelkezik (leginkább súrolóesz...
  • 2018.12.29
  • 18:08 Használjuk fel a maradékot! Legyen ez az újévi fogadalmunk! Hányszor fordult már elő velünk, hogy a hűtőbe benézve megpillantottunk egy rég elfeledett dobozt? Igen, hetekkel korábban került oda, és hiába készíthettünk volna tartalmából még valami finomat, a szemetesben landol majd a lejárt szavatoss...
  • 2018.12.28
  • 18:21 5 alkoholmentes ital, amit bátran kínálhatsz sajtok mellé A téli ünnepek alatt legtöbbünkből előjön a gourmet, felbontunk egy-egy palack finom bort, megkóstoljuk az ajándékba kapott kézműves sajtot, és egyszer élünk jeligére bedobjuk a kosarunkba a régen nézegetett skót sózott vajat Ha ti is szere...
  • 14:06 Isteni koktélok - ezekkel koccintsatok az év utolsó napjain! Biztosak vagyunk abban, hogy a napokban sokatoknál koccintás koccintást követ, nem is beszélve arról, hogy hamarosan elbúcsúztatjuk az óesztendőt. Adjátok meg a módját, ünnepeljetek finom koktélokkal! Kevés hozzávalóból álló koktélreceptek ...
  • 2018.12.27
  • 17:56 A világ 10 legkülönlegesebb étterme 1. Ithaa Étterem, Maldív-szigetek Az Ithaa jelentése gyöngyház. Méltán érdemli meg a rangsor legelső helyét, hiszen a helyszín, a dizájn, a konyha és kiszolgálás színvonala egyaránt káprázatos. Közel 5 méterrel a tengerszint alatt található...
  • 13:47 Ezt eszi a világ 2019-ben Az év vége az összegzésről és az új trendek előrejelzéseiről szól. Ezúttal egy olyan cikkből szemezgettünk, amely a legfrissebb egészségtudatos törekvésekről számol be. Mit ne mondjunk, vannak benne bőven érdekességek. A zabtej még jobban...
  • 2018.12.26
  • 17:36 Hygge - dán tanácsok a boldog élethez Az élet élvezetéhez, az otthonos és meghitt környezethez nincs szükség semmi elérhetetlenre. A jóllét, a meghittség és az elégedettség egyszerű, hétköznapi tevékenységekkel, tárgyakkal is megteremthető vallják a dánok. Higgyünk nekik, hisz...
  • 13:09 A brit királyi család karácsonyi lakomája a középkortól napjainkig - II. rész Vajon mi kerül a brit uralkodói ház karácsonyi asztalára? Cikkünk első részében körbenéztünk a régi korok uralkodói asztalain, most pedig jöjjenek a modern királyi karácsonyok! A mai királyi lakomákat erősen meghatározzák a családi tradíc...
  • 2018.12.25
  • 18:19 Ezek a világ legfurcsább karácsonyi szokásai Bogarak a karácsonyfán, vigyorgó farönk és jóslás cipővel. Furcsánál furcsább karácsonyi szokások jönnek a világ minden tájáról, tartsatok velünk! Karácsonyi farönk Tió de Nadal Spanyolország katalán területén létezik egy igencsak bizarr...
  • 13:15 A brit királyi család karácsonyi lakomája a középkortól napjainkig - I. rész Vajon mi kerül a brit uralkodói ház karácsonyi asztalára? Cikkünk első részében körbenéztünk a régi korok uralkodói asztalain, holnap pedig II. Erzsébet ünnepi rituáléi következnek. Húsos középkori lakoma A kora középkorban a karácsony cs...
  • 2018.12.24
  • 18:32 Frumenty és vaddisznófej - mutatjuk, mi került régen a britek karácsonyi asztalára Kalandozzunk kicsit a korábbi évszázadok gasztronómiájába! Mutatunk nektek pár olyan elsősorban brit ételt, amelyek eredeti formájukban ma már valószínűleg nem kerül az ünnepi asztalokra, a régi korok emberei viszont előszeretettel fogyas...
  • 14:07 5 elfeledett magyar karácsonyi szokás Ha azt halljuk, tradicionális magyar karácsonyi ételek, álmunkból ébredve is felsoroljuk a halászlé, töltött káposzta, bejgli hármasát. A régi karácsonyok viszont ennél jóval több, ma már érdekességszámba menő hagyománnyal bírtak, ezekből m...
  • 2018.12.23
  • 18:50 Karácsonyi filmek ikonikus ételei A közös családi mozizás a karácsonyi délutánok elmaradhatatlan programja. Cikkünkben olyan ünnepi filmeket válogattunk össze, amelyek gasztronómiai szempontból is érdekesek, azaz szerepel bennük egy-egy híressé vált étel. Filmnézés után aká...
  • 2018.12.22
  • 18:30 Sütnél még valamit? Ha még nem készültetek el a karácsonyi desszertekkel, mutatunk pár olyan receptet, amelyek nem túl időigényesek. Bloggereink az elmúlt években kitettek magukért: jobbnál jobb süteményreceptekkel tették még édesebbé a karácsonyokat. Jöjjön e...
  • 2018.12.21
  • 18:07 Ezek a leginkább hizlaló ünnepi ételek, italok Bár hajlamosak vagyunk egyszer van karácsony felkiáltással szőnyeg alá söpörni a problémát, de azért jó tudni, hogy átlagosan fél kg-ot hízunk az ünnepek alatt. És tegyük hozzá, az emberek többsége a felszedett pluszt januárban sem fogja le...
  • 13:09 Ilyen a tökéletes sült krumpli a legmenőbb tv-s séfek szerint Ti is terveztek sült krumplit a karácsonyi menübe? Ez az az étel, amely ha jól sikerül, tökéletesen kiegészíti például a húsételeket, azonban ha nem lesz ropogós és ízletes, elronthatja az egész ebédet. Utánajártunk, hogy a híres tévés szak...
  • 2018.12.20
  • 19:03 Brunch, a ráérős villásreggeli Ha hiszitek, ha nem, a nálunk viszonylag friss trendnek számító brunch-olás jelentős múltra tekint vissza, az első brunch-ok a 19. század végére tehetők. Hogy pontosan mit jelent, honnan ered és mi köze a Bloody Mary koktélhoz? Cikkünk mind...
  • 19:03 Mozogjunk az ünnepek alatt is! Mozogni kell az egészséges és boldog élethez, ezt tudjuk. A hétköznapi teendők sorába nem is olyan nehéz beépíteni kedvenc mozgásformánkat, az ünnepek alatt viszont megborulhat a jól bevált rutin. Pár nap kihagyás nem jelenthet problémát, a...
  • 2018.12.19
  • 20:58 Nem is hinnéd, de erre is jó: hófehér karácsonyfadíszek szódabikarbónából Könnyen formázható, csodás karácsonyfadíszeket készíthettek az otthon fellelhető legegyszerűbb alapanyagokból is. A szódabikarbóna tisztító hatásáról már sokszor írtunk, most viszont a belőle készíthető karácsonyfadíszekhez mutatunk egy szu...
  • 17:55 Így nem fogod túlenni magad karácsonykor Indítsunk minden étkezést levessel vagy salátával! A karácsonyi fogások általában táplálóbbak, nehezebbek, mint a hétköznapi fogyasztott ebédek és vacsorák, így hiába eszünk akár ugyanannyit 1-1 alkalommal, könnyen túlléphetjük a napi kalór...
  • 2018.12.18
  • 18:31 Tartsd meg idén minden idők legjobb karácsonyi partiját! A házigazdának sokszor inkább stressz, mint önfeledt szórakozás a karácsonyi parti. Pedig ha lazán vesszük az előkészületeket, számunkra is szuper buli ígérkezik, ráadásul nem hulla fáradtan fogjuk fogadni a vendégeinket. Gondoskodjunk me...
  • 13:37 Karácsonyi tojáslikőr Biztosan láttatok már olyan brit vagy amerikai karácsonyi filmet, amelyben a szereplők tojáslikőrt kortyolgatnak az ünnepi asztalnál. Nálunk húsvétkor (is) fogyasztják, de miért ne zárhatnánk ezzel a lágy és krémes itallal a karácsonyi vacs...
  • 2018.12.17
  • 17:36 Nem mindegy, hogyan tároljuk Túlvásároltuk magunkat egy-egy alapanyagból? Bizony ez mindenkivel megesik, az ünnepek előtt pedig különösen hajlamosak vagyunk bespájzolni a megszokottnál jóval több ételt. A helyes tárolással spórolhatunk is, hiszen ha hosszabb ideig elál...
  • 13:36 Minden nap kávézol? Nézzük a jótékony hatásait! Belecsaptunk az ünnepek előtti utolsó munkahétbe, ami valljuk be, legtöbbünknek rohanással telik. Ilyenkor talán több kávé is lecsúszik Utánanéztünk, hogy milyen pozitívumokkal járhat, ha naponta iszunk 1-2 finom feketét. Csökkentheti a r...
  • 2018.12.16
  • 18:35 Ünnepi italválogatás Akár vendégeket vártok, akár csak bekucorodnátok a fotelbe egy finom ital társaságában, ezekkel az alkoholos és alkoholmentes csodákkal nem fogtok melléfogni! Az Ízes Élet legkedveltebb receptjeiből válogattunk. Forró csoki fagyival kéred?...
  • 2018.12.14
  • 18:30 Készíts otthon kandírozott citrushéjat! A karácsonyi időszak egyik sztárja a kandírozott narancs- vagy citromhéj. Bevonhatjuk csokival, tehetjük bonbonba, gyümölcskenyérbe vagy kalácsba. Ha idén kicsit több idő jut az ünnepi előkészületekre, kandírozzunk otthon! Az első és legf...
  • 13:59 Vegánnak hinnéd, pedig nem az Jönnek az ünnepek, és velük együtt a családi, baráti összejövetelek végeláthatatlan sora. Nem mindegy azonban, hogy mivel kínáljuk vegán ismerőseinket. Van pár olyan étel és ital, amelyről egyáltalán nem hinnénk, hogy tartalmaz állati erede...
  • 2018.12.13
  • 18:00 Csomagolj környezettudatosan! Az ajándékokat megvettük, már csak becsomagolásra várnak. Abban egyetértünk, hogy az ünnepi pillanatokhoz csodaszép csomagolás dukál, azonban egyáltalán nem biztos, hogy a csillogó papír és a műanyag dekoráció bolygóknak is jót tesz. Legyen...

Ízesélet - heti top

  • 1. Mitől lesz igazán puha és omlós a sült csirke? Jamie Oliver elárulja a titkot. Az igazán finom sült csirke elkészítése nem is olyan egyszerű feladat, hiszen a húst nagyon könnyen ki lehet szárítani. Számos tanácsot lehet olvasni a témában, és tudjuk, mindenki másra esküszik. Igazságot tenni nem szeretnénk főleg, hogy...
  • 2. Tart még a tél, főzzünk laktató ételeket! Egyelőre még tartja magát a hideg, készítsünk laktató, melengető ételeket! Hoztunk nektek egy receptválogatást jövő hétre csupa finom, télies fogással.  Kezdjünk rögtön egy krémlevessel! Gökler Kriszti a karfiolt először megsütötte, így még...
  • 3. Amerikainak hitted a cézár salátát? Pedig nem az! Habár Amerikában rendkívül kedvelt étel a cézár saláta, és sokan gondolják, hogy onnan is ered, valójában ez nem így van. A salátát az 1920-as években Mexikóban, egészen pontosan Tijuanában készítették el először, kitalálója az olasz bevánd...
  • 4. Antioxidáns fűszerek - az ízletes egészség Fűszerezni nem csak az ízek miatt érdemes, hanem azért is, mert a fűszernövények igen gazdagok antioxidánsokban. Ne bánjatok velük szűkmarkúan! A fűszernövények rengeteg polifenolt tartalmaznak. A polifenolok nagyon erős antioxidánsok, fo...
  • 5. Ezek a szép haj legszükségesebb tápanyagai Az vagy, amit megeszel tartja a mondás, és ez bizony igaz a hajunkra is. Bármilyen genetikai adottságokat örököltünk, hajunk szépsége leginkább attól függ, hogy milyen tápanyagokat viszünk be a szervezetünkbe. Első és legfontosabb szabál...
  • 6. Hírességek furcsa étkezési szokásai Ha van olyan kedvenc ételetek vagy ételpárosításotok, ami miatt néha furcsa pillantások kereszttüzébe kerültök, nyugodjatok meg, nem vagytok egyedül! Az ismert emberek sem különbek, íme néhány homlokráncolóan szokatlan szokás, mi jót mosoly...
  • 7. Gyümölcsből chips? Készítsétek el házilag! A gyümölcsökből készített házi chips egészséges, finom és változatos rágcsálnivaló tartósítószer hozzáadása nélkül. Ráadásul azt is ti döntitek el, hogy édesítitek-e a chipset, és ha igen, milyen cukrot vagy egyéb édesítőszert választotok. ...
  • 8. 5 igazán rózsaszín koktél Valentin-napra Rózsaszínes, pirosas és pink árnyalatokban pompázó koktélok receptjei következnek. Ha még töritek a fejeteket, hogy mivel is készüljetek estére, ezekkel a finom last minute italokkal nem lehet melléfogni! Epres Bellini Egy kevés prosecco,...
  • 9. Mindent a keményítőkről - 2. rész. Jöjjenek a fajták és a felhasználási módok! Keményítőfajták Leginkább személyes ízlés kérdése, hogy milyen keményítőre esik a választásunk, hiszen ezeknek az anyagoknak van ízük. Emellett azonban figyelembe kell vennünk azt is, hogy milyen keményítő képességgel rendelkezik a kiválasz...
  • 10. Mindent a keményítőkről - 1. rész. Hogyan működnek a keményítők? A működés alapjai A keményítő egyfajta szénhidrát. Lehet kukoricából vagy éppen burgonyából, de ugyanígy a lisztet is ide sorolhatjuk ahogy ezt a diétázók jól tudják. Ám nem minden szénhidrát mumus, a keményítők pedig különösen nem, hiszen...
  • 11. Tudatos tervezés: készítsd elő hétfőn, hogy könnyebb legyen a heted! Ha hajlamosak vagytok elúszni a teendőkben, netán 24 óra sem elég a rengeteg feladathoz, sokat segít, ha vasárnap vagy a hét első napján rákészültök a húzósabb munkanapokra. Mutatunk pár olyan ételt és hozzávalót, amit előre elkészíthettek,...
  • 12. Készülj szívecskés tányérokkal a Valentin-napra! Valentin-napon minden a szívekről szól. Persze ennél jóval fontosabb a mögöttes tartalom, de mi azért arra buzdítunk mindenkit, hogy varázsoljon néhány helyes kis szívecskét is a tányérra. Olyan ötleteket hoztunk holnapra, amelyekhez nagy f...