BorsOnline - napi top

  • 1. Kényszerleszállás Ferihegyen: meghalt egy utas a repülőn A Blikk információi szerint utasrosszullét miatt szakította meg útját egy Frankfurtból Isztambulba tartó járat és leszállt a budapesti reptéren. Egy idős ember rosszul lett a levegőben az utazás közben. Az AMS Repülőtéri Sürgősségi Szolgál...
  • 2. Újra megnősül Győrfi Pál Tíz év után, idén tavasszal Isten színe előtt is örök hűséget fogad Győrfi Pál és neje, Adrienn. A Mentők szóvivője ugyanis szeretné, ha a mennyországban is egy pár lehetnének majd.
  • 3. Első fotók a budafoki egytonnás világháborús bombák kiemeléséről A bombák helyétől számított egy kilométer sugarú körön belül lakóknak és az ott dolgozóknak el kellett hagyniuk a városrészt. Ezer ember dolgozik az egytonnás bombák biztonságos kiemelésén.
  • 4. Egy azonosítatlan drón miatt meg kellett szakítani a budafoki bombák kiemelését A tűzszerészek megkezdték a művelet egyik legkényesebb részét, a bombák kiemelését amit egy azonosítatlan drón miatt meg kellett szakitani. Kérem ne szórakozzon senki a katonák életével és sok ezer ember idejével! - hívta fel a figyelmet Ka...
  • 5. Nem érnek rá Kerónak a sztárok Össze akarta trombitálni az Operettszínház Rómeó és Júliájának eredeti stábját Kero egy Aréna-koncertre, de a főszereplők kikosarazták.
  • 6. Szűcs Lajos szénhordástól vált bivalyerőssé Nem sírja vissza a 2018-as évet Szűcs Lajos, az FTC korábbi világválogatott fedezete, akit előbb végbélpolippal műtöttek, majd elcsúszott, és combnyaktörést szenvedett.
  • 7. Színészbalesetek miatt állt a forgatás Pajkaszegen Két színész súlyos balesete nehezítette A mi kis falunk forgatását. Az egész tervet át kellett írni Molnár Áron és Székely B. Miklós miatt.
  • 8. Rókusfalvy Pál: Most a lányom támogat Hosszú idő után tér vissza a televíziózáshoz Rókusfalvy Pál. A sikeres borásznak ugyan nem hiányzott a képernyő, de nagyon élvezi, hogy lányával, Lilivel együtt dolgozhat.
  • 9. Bőrcipőt sem hord a Barátok közt Vegán Hegylakója Egészen természetes, hogy nem csak a zsíros csülkök hatásait érdemes csökkenteni, a vegán életmóddal tökéletesen egészségesre ehetjük magunkat. A Barátok közt legújabb szereplője, Karalyos Gábor öt éve lett vegán, vagyis csak nyers, zöldség...
  • 10. Kutyák mentették meg a hódot Pörbölyön Hangos, nem múló kutyaugatás zavarta meg az egyébként csendes kis település, a Tolna megyei Pörböly lakóinak nyugalmát a hét elején. Egy hód kóborolt az utcán, s mint később kiderült: alighanem a kutyák jelzése mentette meg az életét. A ...

BorsOnline - friss

BorsOnline - heti top