Agrotrend - napi top

  • 1. Nem lazsálnak a jégkármérséklő rendszer berendezései Az elmúlt hetekben volt olyan nap, amikor 24 órán keresztül párologtatták az ezüst-jodidot a levegőbe az agrárkamara által működtetett berendezések. De természetesen nincs olyan technológia, amellyel teljesen kiküszöbölhető a vihar okozta p...
  • 2. Itt a levendulaszezon Indul a szezon, indul a levendulafesztivál Tihanyban. A június végéig tartó rendezvény látogatóit "szedd magad" levendulaszürettel, zenei és családi programokkal, valamint vezetett túrákkal várják.
  • 3. A léipari meggy ára szinte soha nem látott mélységben Az időjárás miatt romlott az érdi bőtermő meggy minősége és mennyisége. A főfajták (együtt)érésével akár jelentős mennyiségi torlódás is kialakulhat, ami az árak - akár jelentős - eséséhez is vezethet.
  • 4. Gépbiztosítási konstrukciók a NAK-nál A gépállomány megfiatalodott, a mezőgazdasági vállalkozók ezzel párhuzamosan felismerték a napi munkájukban használatos gépek biztonságának fontosságát, megnőtt az érdeklődés a NAK és a CIG Biztosító munkatársai által közösen kialakított gé...
  • 5. Június 30-ig mentesítsék a parlagfűvel fertőzött területeket. Fontos a megelőzés, amely olcsóbb és hatékonyabb megoldás a területek gyommentesen tartásában.

Agrotrend - friss

Agrotrend - heti top