Érvényes : 2015 október 05 - 2015 október 11.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Egy régebbi ügyére kell most nagyobb gondot fordítania, hogy végleg a végére tudjon járni. Lehetséges, hogy egy kicsivel több erőfeszítés szükséges a jó eredmények eléréséhez, de a végeredmény megkoronázza a befektetett energiát. A hét során egy fontos utazás is valószínű. Ezen a héten a fizikai és mentális energiája rendkívül magas szinten lesz, melynek köszönhetően különféle tevékenységekhez támad kedve. A napokban túl sokat beszél dolgokról, ami nem lesz jó hatással önre. Azokban az ügyekben, melyeket az utóbbi időben közömbösséggel kezelt, nagy esélye van a megvalósításukhoz.

Szerelem:
Az e heti bolygóállások okozhatnak némi feszültséget párja és ön között. Ezt okozhatják a hét elején zajló égi jelek is, ugyanis nagyon erős hatással lehetnek az ön érzelmi szenzorjaira. Azonnal akarja azt, amire vágyik. Van, amikor ez a nyerő, azonban érdemes a partnere igényeit is figyelemmel kísérnie. Nem kell okoljon senkit. Kezelje rugalmason a helyzetet

Karrier:
A hét elején valószínű, hogy befektetéseken gondolkodik, fontos döntéseket kell meghoznia, melyek a későbbi karrierjére is kihatnak. A hét közepén olyan csillagászati hatások érik, melyek hatására tisztán láthatja azt, hogy hogyan tudna nagyobb profitra szert tenni. Szinte kész nyereménynek is tekintheti ezeket az ötleteit. A hét vége fele felmerülhetnek gondok a kollegák miatt, melyek kisebb konfliktusokat is szülhetnek önök között.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Az utóbbi időben sokat elégedetlenkedett az eredményekkel. Alaposan megvizsgálva ön is látja, hogy az elmúlt időszakok megfeszítő erőfeszítései nem voltak hiábavalók. Sokat idegeskedik, viszont éreznie kell, hogy sokszor indoklás nélkül húzza fel magát semmiségeken. Ezekben a napokban átvonuló bolygók hatására sokkal több szimpátiát és rokonszenvet érez mások iránt. Érdemes gondolatait egy mérlegelt állapotban tartania. Így nyitottá lesz új dolgok és személyekkel való ismerkedésekre, melyeknek a későbbieknek kiemelt szerepe lesz.

Szerelem:
Új, jó dolgokat fedezhet fel a párkapcsolatában, amit a pillanatnyi bolygóállások is segítenek. Bizonyos hiedelmei kerülnek átrendeződésre a múltban történtekkel kapcsolatban, ami teljesen más, jobb fénnyel világítja meg a jelenlegi helyzetet. Az első lépést amint megteszi, a felismerés után, sokkal jobb pozícióba hozza önt ebben a szerelmi történetben.

Karrier:
A hét első felében nagyon kreatív gondolatai támadnak. Tele van jobbnál jobb ötletekkel, melyekkel még önmagát is meglepheti. Nagyon jó hatással van a kollegáira ezzel a pozitív hozzáállásával, lelkesedésével. A hét második felében a folyamatban lévő, halogatott feladatai okozhatnak némi fejtöréseket önnek. Ha időben nekilát megoldani őket, gyorsan túl teszi magát rajtuk és időben besöpörheti a sikereket.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


A csillagok állásai ezen a héten nagyon kedvezőek önnek, de negatív hatások is keveredhetnek a légkörbe. Ezeket a negatív hatásokat főképp az éjszakai órákban érezheti. Titkos csodálókra tehet szert ezekben a napokban. Leginkább a megjelenésével, kisugárzásával hívhatja fel magára a figyelmet. A meglévő programjai mellett most szakítson időt a barátaira is. Fókuszáljon a munkájára ugyanis olyan hatások is érhetik, melyek óvva intik az ábrándozástól. Így hát, ne hagyja, hogy elkalandozzanak gondolatai, esetleg egy kis figyelmetlenség miatt nagyobb kára származzon. Ügyeljen egészségére.

Szerelem:
Mindenkinek vannak álmai. Azonban attól függően, hogy milyen figyelmet és fontosságot szentel az álmainak, olyan mértékben teljesülnek vagy nem. A csillagok jelenlegi állásai támogatják és arra biztatják, hogy tegyen meg mindent, ami erejéből telik, hogy beteljesedjen egy régi álma. Ez alatt értheti azt is, hogy vegye kezébe az irányítást a kapcsolatában és navigálja ki a zátonyos partról a szerelmük hajóját.

Karrier:
Ezen a héten, főképp a hét első napjaiban hihetetlen gyorsasággal dolgozik. Ha tartja ezt a tempót, sikerül kész lennie a lemaradt feladataival jóval a kitűzött határidő előtt. A hét közepe körül a kollegái és a felettesei figyelmének a fókuszpontjában kerülhet, aminek köszönhetően újabb megbízások várnak önre. Amennyiben az üzleti szférában ténykedik, új ígéretekkel, új üzleti lehetőségekkel keresik meg a hét második felében.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


A napokban előfordulhat, hogy egy kicsit túl szentimentálisan viselkedik. Ne vegyen mindent szó szerint a lelkére, különben számtalan konfliktussal szembesülhet. Ha teheti, végeztessen el egy alapos kivizsgálást. A magánügyeiben is érdemes napirendre tűznie a rendezni való ügyeit. Szemtől szembe tisztázza le az ügyeket, míg még nem késő. Így lezárhatja, végére érhet azon dolgainak, melyek hol okkal, hol ok nélkül eddig csak folyton bosszúságot okoztak önnek. A rokonsága körében van egy bosszantó személy. Ezt eddig nem is vette észre, mindig átsiklott a dolgok felett, de most kifejezetten idegesítheti.

Szerelem:
A bolygók eheti pozíciói azt az érzést ébresztik fel Önben, hogy minél többet legyen együtt szerelmével még akkor is, ha éppen viharos vagy felhőtlen az együtt töltött idő. Erős érzelmi töltetű napok elé nézhet, melyek romantikus érzésekkel töltenek el. Sokkal sürgetőbben szeretné vágyai beteljesedését az öntől megszokottól. A párjával sok örömet tudnak szerezni egymásnak ezekben a napokban.

Karrier:
Az önhöz közel álló üzleti partnerei új és fontos időpontokat indítványoznak a hét elején, melynek kapcsán előrelépések várhatók a folyamatban lévő ügyekben. A hét közepéig újrarendezi az ötleteit, mivelhogy rájön egy sokkal kézenfekvőbb megoldásra a dolgok sikeresebb, gyorsabb kivitelezéséhez. A hét vége fele fontos találkozásokban lesz része, melyek további új perspektívákat jelenthetnek az ön számára.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


Vigyáznia kell az egészségére és semmivel se kockáztassa. Az ismerősei közül valaki nagy baklövést követ el. Amennyiben ön is látja az előjeleket, finoman figyelmeztetheti a közeledő veszélyre. Határidős teendői egyre jobban sürgetik ezen a héten. Könnyíthet a helyzetén, ha leteszi a válláról a más terheit, melyeket egy ideje cipel és észre sem veszi, hogy azt az is bírni tudná, akié. Csupán kényelmi szempontból könnyebb és egyszerűbb egy kis panaszkodással az ön határtalan jószívűségének köszönhetően, ha önre passzolja. A hét második felében a pénzügyeké lesz a szerep. Ismerősének az eredeti, kivitelezhetetlen ötletét meg se hallgassa. A saját elképzelései hozzák önnek a sikereket.

Szerelem:
Egy szoros kapcsolatában gyors döntést szeretne hozni, csupán egy egyértelmű belső jelzésre vár. A mostani bolygóhatások egy kicsit türelmetlenné tehetik önt és elvárásokat állíthat fel emiatt a partnerével szemben, ami nem lenne jó hatással a kapcsolatuk jövőjére nézve. Ugyanakkor a csillagok erre az időszakra bátorítani szeretnék önt, hogy nevezzék a nevén a dolgokat és beszéljenek róluk párjával.

Karrier:
A hét eleje apróbb gondokat hozhat a munkájában egyik kollegájának köszönhetően, akivel eltérő véleményen vannak szakmailag egy ügy kapcsán. Próbáljon meg korrekt lenni és rugalmas, így könnyebben megtalálják a jó megoldást a problémára. A hét közepe körül valaki segítsége által a környezetében rendíthetetlen nagy sikert ér el.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Egy távolsági hívás kapcsán sok minden megváltozhat az életében. Ne tekintsen magára úgy, mint mások megváltója. Ez egy idea, ami sok bajt szülhet. Egy fiatalabb rokona sorsát ön nagyon a lelkén viseli. Legyen nagyon óvatos ebben az ügyben, mert könnyen megeshet, hogy azon kapja magát, hogy regulákat ajánl neki az életről és túlzottan is belefolyik az ő magánéletébe, amivel a mértéket átlépheti. Ésszerű tanácsok jól fognak jönni neki. Viszont hagynia kell, hogy ő hozza meg a szükséges döntéseket. Így tudja őt segíteni abban, hogy fejlődjön és megtanuljon következetesen gondolkodni.

Szerelem:
A jelenlegi bolygóállások egy különleges érzést ébresztenek önben. Ezekben a napokban olyan érzések lesznek úrrá önön, amit már rég nem érezhetett. Ha még mindig keresi az igazit, számíthat arra, hogy ebben az időszakban megtörténik a Szerelem az első látásra. Cupido nyila oda talál, ahova éppen kell, hogy egymásra találjanak leendő kedvesével. Ez az érzés kölcsönös lesz mindkettőjükben.

Karrier:
A hét első napjai igen nagy fontossággal bírnak az ön számára a munkája, karrierje kapcsán. Különféle személyekkel kerülhet kapcsolatba, akiknek kedvezőek az ön ajánlatai. A hét közepéig akad bőven tennivalója, amikre koncentráltan kell figyelnie és még elő kell készítenie az újabb projektek anyagait. A hét vége fele megoszthatja a gondolatait és ebből eredően a feladatai egy részét kollegáival, akik készséggel segítenek.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Az élet most egy fokozott felelősségérzetet ébreszt önben saját életét és annak több területét illetően. Eddig is objektíven hozta meg a döntéseit, de most még inkább ez lesz a jellemző önre. Céltudatos és következetes. Semmit sem bíz a véletlenekre. Ez a hét maximális rugalmasságot vár el öntől. A hét folyamán felmerülhetnek váratlan események, melyek a tervezett programját felboríthatják. A múltbéli erőfeszítéseinek most már lassan láthatja a kézzelfogható eredményeit. Otthoni körülményeiben is felmerülhet egy lényeges változás főképp, ha költözést vagy egyéb nagyobb átalakítást tervezett az utóbbi időben.

Szerelem:
Egy belső sugallatra hallgatva ezen a héten meg tud oldani egy feszült helyzetet, ami befolyásolja a szerelmi életét. A hét elején történő bolygóállások segítik kiteljesedni szerelmüket. Amennyiben még keresi az igazit, a hét első napjaiban könnyen megeshet, hogy épp szembe jön önnel a nagy Ő. Ha viszont nehéz időszakuk volt párjával a megértésben, a hét második felétől a Vénusz segíti a feszültségek oldását kettőjük között.

Karrier:
Ennek a hétnek az elején felmerülhetnek átmeneti anyagi gondok, melyekre meg is fogja találni a legmegfelelőbb megoldásokat. A szakmai kérdésekben mélyebb, rejtett ismeretekre tesz szert. Ez egy lényeges változást hoz az ön karrierjében. Az előnyös bolygóhatások már most kezdik éreztetni a támogató hatásaikat pénzügyi emelkedését illetően. A hétvégére egy fontos meghívásra számíthat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Ha tanácsot kérnek öntől, bánjon óvatosan a mondanivalójával, ugyanis bármit is mond, készpénznek fogják tekinteni. Így önre hárulhat a felelősség a dolgok végső kimenetelét illetően. Egy régi arc feltűnhet a múltból. Lehet, hogy felhívja önt telefonon nagy meglepetést okozva. Jobb, ha nem bolygatja már a múltat. Még akkor sem, ha önben újraébrednek az érzések ez a személy iránt. Az idő a dolgokat megszépíti és már csak a szép dolgokra emlékszik szívesebben. Kár lenne átélnie újra a történteket, tetőzve új zavaró tényezőkkel. Most egy kicsit több figyelmet kell fordítson szeretteire.

Szerelem:
Ennek a hétnek a bolygóállásai többféle energiával tölt fel és váltakozva kerülnek előtérbe. Ennek köszönhetően lényegesen több problémát meg tudsz oldani, mint amennyit létrehozol a szerelmi életedet illetően. Vigyáznod kell a féltékenységgel és a felébredő nyomozói ösztöneiddel, nehogy olyan helyen is keress, ahol nincs ok.

Karrier:
Hétfőn és kedden sokkal több dolgot szeretne tenni, mint amennyire a keret engedi. Fontos, hogy tartsa figyelemben a cég üzletpolitikáját, melyet ön is képvisel főképp, ha meghatározó vagy magas pozícióban van a cégénél. Amennyiben kellően koncentrálja energiáit és figyelmét arra, amit megvalósítani szeretne, a megfelelő társak csatlakoznak rövidesen önhöz azok kedvező körülményeinek a megteremtésében.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


A hét során több fontos eseményen vesz részt, aminek köszönhetően felgyorsul az idő az ön számára. Alig jut ideje mindenre, amit szeretne. Az erő, a dinamika kreativitással társulva tör fel önben. Ennek hatására nő az ambíciója, a határozottsága döntések esetén, sokkal magabiztosabban látja el teendőit. Mindemellett a kommunikáció és mozgékonysága is tetőzik, ami a részletekre való odafigyelést, a jó szervező képességet hangsúlyozza ki ebben az időszakban, aminek a segítségével régóta halogatott ügyeit szépen rendbe tudja tenni. Ezen a héten kiemelten foglakoztatják az anyagi jellegű kérdések. Minden erejét beveti, hogy magasabbra tehesse a bevételének limitjét.

Szerelem:
Ezen a héten sokkal többet épít a kapcsolatukon az, ha közösen hoznak döntéseket, hagyja, hogy adott helyzetekben párja legyen a vezető személyiség. Szelídsége és odaadása lenyűgözi önt. Legyen türelmes párjával. Ha ajtón kívüli dolgok miatt nyugtalankodik, nyugodtan kikérheti a kedvese véleményét. Számíthat az ő támogatására és jó ötleteire,melyek megoldásokhoz vezetnek.

Karrier:
Szükséges lesz kiválasztania a megfelelő leendő üzleti partnereket már a hét elején, ugyanis nem lehet úgy, hogy mindenkinek csak jó legyen. Két lehetséges vonalon induljon el és ezt tartsa egész hét során. A nyomás a hét közepén már jóval alább hagy és fellélegezve látja a jó eredményeket. Ha lehet, hazaviheti munkája egy részét, ugyanis sokkal nyugodtabban dolgozhat és még halad is jó tempóban.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Ezen a héten jót tenne, ha fokozottabban figyelne az egészségi állapotára. Nem lesz meglepő a mostani bolygóhatások miatt az, hogy a háztartásában javításra szorul egy két dolog. Nagyon figyelmesen kövesse a pénzügyei állását ebben az időszakban, ugyanis váratlan, akár ok nélkül, ködös körülmény során, lényeges összegtől válhat meg, ha nem lesz kellően éber és elővigyázatos. Testvére vagy szomszédja kellemetlen helyzetbe hozhatja a hét elején. Azonban van egy jó elképzelése, ami sok előnyt hoz önnek. Érdemes ezen munkálkodnia, mert a céljait most el tudja érni.

Szerelem:
Az e heti bolygóállások hatására könnyen olyan helyzetbe kerülhet, hogy alig érzékeli az álom és a valóság határait az érzelmek terén. Elég nagy dolgot álmodott meg magának, ami lehet, hogy részletekben, de mégis teljesülni fog. Ne szegje kedvét, ha nem pontosan úgy alakulnak a dolgok, ahogy a forgatókönyvében szerepelnek. Az élet is a maga módján igyekszik segíteni,hogy ön felhőtlenül boldog legyen.

Karrier:
A csapata és az üzleti partnerei lesznek a legfontosabbak önnek a hét első napjaiban. Konszenzusra tudnak jutni az üzleti felekkel még akkor is, ha úgy tűnik elsőre, hogy ez nehéz menet lesz az első nekifutáskor. A hét közepéig egy kis fáradságába kerülhet az, hogy kellően motiválni tudja a kollegáit az együttműködésre. Egy személy feltűnése a színen meghozza a kellő lendületet a siker irányába.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


Egy rokona komoly gondokkal néz szembe. Az anyagi körülményei váratlan pozitív fordulatot vesznek. Azonban hatósági ügy kapcsán érheti némi kellemetlen kiadása, ami lehet egy kisebb mértékű bírság vagy valami hasonló dolog. Vannak jó ötletei, melyekről egyesek a barátai közül meg próbálják lebeszélni. A hét során nem fog hiányt szenvedni fizikai, szellemi energiából, csupán egy kicsit nehezen mehet az, hogy konkrét célra irányítsa. Az otthoni és a családi kötelékekben lényeges változást ezekre a napokra nem jeleznek a csillagok. Ezeken a frontokon békesség és harmónia van kilátásban.

Szerelem:
Ezen a héten okosan elrejti az érzelmi oldalát az életével kapcsolatosan felmerülő fontos kérdésekben. Azonban annyit, amennyit kell, mégis megvillant belőle a szándékától függetlenül egy ön számára fontos személynek, amiből ő ért is annyit, amennyi bátorítja őt abban, hogy továbbra is gyengéd érzéseket tápláljon ön iránt. A valóságban is érezheti a kitartó szeretetét ennek a személynek, amiben eddig kételyei voltak.

Karrier:
A hét első felében lobbizni fog aközött, hogy kellő gyorsasággal megoldja a feladatait és közben a legapróbb részletekre is figyelni tudjon. Ez még egy Vízöntőnek is kihívás jelenthet, aki mindközül a leggyorsabb gondolkodásban és hatalmas területet tud lefedni éberségével. A hét második felében sikereket érhet el és elismerik eddigi erőfeszítéseit. Minden égi jel a haladását segíti ezen a héten.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Ebben az időszakban lehetősége adódik a baráti, ismeretségi körének a bővítésére. Valaki nagyon fontos információkat oszt meg önnel a hét közepén, viszont mielőtt felhasználná az infókat, érdemes a forrást felkutatnia. Ezekben a napokban egy együttműködés nagy bevételekhez juttathatja. Ez pont jó időben érkezik, ugyanis már tervezget befektetéseket, vásárlásokat. A barátaival a kapcsolata segítő jellegű, habár az utóbbi időben volt ok kisebb neheztelésekre önök között. Az is előfordulhat, hogy egyik barátjának komoly egészségi problémája merül fel váratlanul, akinek most nagy szüksége lesz az ön segítségére.

Szerelem:
Egy kis hiba csúszhat az érzelmi világába és ez abban nyilvánulhat meg, hogy sokkal többet foglalkoztatja a szerelem gondolatban , mint tettekben. Érdemes erre figyelnie főképp akkor, ha azon kapja partnerét, hogy durcázik dolgokon. A partnere igazi partnert választott önben és jó lenne, ha figyelmes lenne vele a szerelem fizikai kinyilatkoztatásában is. Egyébként teljesen egymás hullámhosszán tudnak lenni, mikor elvonulnak kettesben a világ elől.

Karrier:
A hét elején tele lesz életkedvvel és nagyon aktívan tevékenykedik fáradhatatlanul. Ezt az állapotot egész hétre sikerül megőriznie. Szerdától kezdődően valószínű, hogy be kell szálljon a segítségével a kollegái projektjeibe, hogy végre előremozduljanak a dolgok. Eléggé motiválónak érzi a feladatot, ugyanakkor az ügyfelek részére is meg szeretne felelni a csapatával együtt. Egy személlyel való beszélgetés hatására kibővítheti a perspektíváit.

Ugrás a napi horoszkópra! >>