Érvényes : 2014 szeptember 29 - 2014 október 5.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Ezen a héten a szélsőségek mutatkozhatnak az életében. Bármit is tesz, minden láthatóan kint zajlik a világ előtt. A jó dolgaival is halad, láthatóan szövetségesek is szegődnek ön mellé, de azok a dolgok is felszínre jönnek, melyeket szíve szerint titokba szeretne tartani. A megszokottól sokkal több fényt adnak most önnek a csillagok, ami mindent láthatóvá tesz ön körül. Fontos, hogy ennek tudatában tervezze a hetét, és vegye számításba ennek előnyét is és esetleges hátrányait is. Osztatlan figyelemben lesz része. Jogi ügyekben legyen egyenes, munkájában és párkapcsolatában korrekt. Akkor nem lesz gond, és csak az előnyeit élvezheti ezeknek a ritka bolygóállásoknak.

Szerelem:
Ezen a héten újra összefuthat egy véletlen folytán azzal, aki már régebben is elbűvölte Önt. Ennél az alkalomnál higgadtabbak és nyitottabbak lesznek egymás felé. Sok mindent elárul magáról, azt is, hogy melyek azok a dolgok, amiket szeret. Ez megkönnyíti a helyzetüket a közeledésben. Ez az újra találkozás sok örömet okoz mindkettőjüknek. Azonban vigyáznia kellene, mert meglehetősen arrogáns és egyben hiú is lehet ez a személy.

Karrier:
Egy ragyogó hét elé néz, kedves Kos. Ennek köszönhetően egy teljesen új perspektívában látja a körülményeket. Úgy érezheti, hogy magától mennek a dolgai, viszont szerdán és csütörtökön némi hatalmi erősködés adódhat egyik kollegájával. El kell döntenie azt, hogy mi az, amiért kész lenne harcolni és azt, hogy mi az, amiért nincs értelme a harcnak. A hét vége fele a kollegái hihetetlen jó hírekkel szolgálnak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Ha ezen a héten túl buzgó ember kerül a közelébe, kerülje a társaságát, mielőtt felidegesítené magát miatta. Keresse az önnel hasonló hullámhosszon levő emberek társaságát. Az üzleti életének, a pénzügyeinek kedvez ez a hét. Szentelje figyelmét a munkájának. Nagyon jók a meglátásai, ötletei kifejezetten konstruktívak. Egészség terén most fontos, hogy figyeljen a kismedence panaszaira, a veséjére, és arra, hogy ne fázzon fel. Kerülje a depresszív emberek társaságát, mivelhogy mostanság könnyebben átragadhat a nyomott hangulatuk önre is, míg az ő lelküket pátyolgatja. Ha jó a hangulata, a dolgai is jól mennek. Ha ön mosolyog, a Nap is visszamosolyog önre. Ön az életkedvet, az örömöket hozó csillagjegy szülötte, a tavaszi Vénusz gyermeke. Ezt sose felejtse el.

Szerelem:
Ennek a hétnek az átvonuló bolygói arra figyelmeztetik, hogy megbánhatja, ha elkezdi tesztelgetni azt, akihez vonzódik. A céljai elérésében, az események felgyorsításában nem segítene az, ha személyesebb témákra terelné a beszélgetés fonalát. Tartózkodjon a túl személyes jellegű kérdésektől. Hagyja szépen haladni ennek a kapcsolatnak a kiforrását a saját tempójában. Így több örömben lesz része.

Karrier:
A hét első napjaiban felmerülhetnek feszültségek a munkahelyén, melyek egy kicsit felborzolják a hangulatot. Ezen a héten határozott előrelépéseket tapasztalhat a karrierjében. A folyamatban levő ügyeiben sikereket érhet el. Ezzel egy időben elengedhetetlen az, hogy két lábon álljon a földön, amikor fontos döntéseket hoz. A hét közepén, lehet, hogy új irodád kap. A kollegái felnéznek most Önre, egyesek a példaképüknek tekintik Önt.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Ha egy bizonyos ügy iránt elkötelezettséget érez, álljon ki mellette. Ne sajnálja rá sem az időt, sem az energiát. Szomszédjával kerülje a vitákat. Egyébként is eltérő mentalitásúak egymástól, csak elbeszélnének egymás mellett, ami kiéleződhet élesebb vitatkozássá is, ha nem vigyáz. Ezen a héten többször is kerülhet stresszhelyzetbe a munkája kapcsán. Konstruktív ötletei vannak, dolgozzon rajtuk. Pénzügyeket érintő munkakapcsolatait kezelje fokozott óvatossággal. A hét közepén új ismeretségekre tehet szert, melyek később jó együttműködésre vallanak. Legyen nyitott a külföldiekkel szemben is, páratlan jó kapcsolatokat teremthet velük a hét során.

Szerelem:
Egy szép szerelmi történet van kibontakozóban az életében. Az égi jelek arra intenek, hogy ne adjon egyfolytában ajándékokat, hogy ezzel mutassa ki a vonzalmát a másik iránt. Ez nem a legjobb stratégia. Dolgokat bárki megszerezhet magának, ha igénye van rá, viszont Önt, az Ön érzéseit és azt a csodát, ami Önben van, csak egyedül Ön adhatja meg annak, akit szeret és azt semmivel nem lehet pótolni vagy helyettesíteni. Ez oda vissza érvényes.

Karrier:
Ennek a hétnek a tranzitjai inspirálják konstruktív ötletekre, melyek a gyakorlatban is helyt állnak. A hét során többször is szembesülhet stresszelő helyzetekkel, főképp idegen pénzeket érintő döntései kapcsán. Tárgyalásai során fokozott körültekintéssel fogalmazzon és hozzon döntéseket, mert idevágó kritikus jelekre figyelmeztetik ezen a téren a bolygók jelzései ebben a periódusban.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Ez a hét igazán kedvez arra, hogy jól érezze magát. A mindennapi teendőivel is jobban ki lesz békülve, mint máskor. Talán most jött el a kellő alkalom, hogy olyan minőségi szeretetben legyen része, ami ritkán adódik. Itt az ideje, hogy az élet igazán fontos dolgaira koncentrálja az erejét és a figyelmét. Kisebb, örömmel meghozható áldozatokat önnek is meg kell hoznia a boldogságért. Valaki közel kerül önhöz, akivel hasonló az érdeklődési körük, így sokat és kellemeset tudnak beszélgetni egymással. Ez a hét alkalmas a ház körüli javításokra, ha még eddig nem volt rá ideje vagy kerete. Kedvező áron talál hozzá mindent, ami kell.

Szerelem:
Ha most nem a megfelelő társasággal tart, könnyen meglehet, hogy veszélybe kerül egy olyan kapcsolata, aki nagyon fontos Önnek. Egy igaz szerelmet vétek lenne azzal kockáztatni, hogy eljár időnként vagy gyakrabban mélyen az éjszakába nyúló társasági összejövetelekre. Most szükség van az Ön részéről egy kis önfegyelemre. Ezt vegye komolyan és akkor az Önnek fontos kapcsolata is meghittebbé és gyümölcsözővé válik a továbbiakban.

Karrier:
A hét eleje egy kicsit próbára teheti az idegeit, főképp szerdán. A bolygók eheti tranzitjai óvatosságra, türelemre intik a hét első napjaiban. A kollegái, felettese mintha Önre rá szálltak volna, elégedetlenkednek, semmi sem jó nekik. Ez egy a levegőben levő erős hatás, nem Önnel vagy a munkájával van baj, ezt ne feledje. Meggyőződhet csütörtök reggeltől arról, hogy igenis fontos a csapatnak és elismerik az erőfeszítéseit. A felhők elütnek az égről és minden a megszokott kerékvágásban halad.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


Amennyiben ingatlant, vagy egyéb nagy értékű vásárlást vagy eladást tervezett az utóbbi időben, a hét során a bolygók állásai kedvezően befolyásolják az adás-vétel menetét. Ez a hét nagyon jól illeszkedik az ön világához anyagiakban, esetleg külföldöt érintő döntéseiben, valamint szerelmi téren. Ezeken a frontokon meghozott döntései során előnyöket élvezhet. Azonban a munkahelyén egy kicsit hevül a helyzet, főképp kedden és szerdán. Ezeken a napokon inkább a körülményekhez próbáljon igazodni és ne kezdeményezzen, ugyanis az akadályok nem hogy eltűnnének az erőfeszítései hatására, hanem még inkább szaporodnak; csak ront a helyzeten. A hét közepétől lényegesen jobbak a körülmények, és fellélegezhet.

Szerelem:
Ezen a héten meglehetősen már kezd pánikolni, hogy az életéből kimarad a romantika. Ugye tudja, hogy ez őrültségnek hangzik. A csillagok állásai megnyugtatóan és bíztatóan hatnak a szerelmi életére. Ha olyan személlyel hozza össze a sors, aki úgy mondván nyomulni szeretne, egyszerűen hagyja ott és kész. Most a barátságot többre tudja értékelni, de sokkal boldogabb lesz a kölcsönös szerelemtől.

Karrier:
A fontos dolgait, döntéseit jobb, ha hétfőre vagy csütörtök reggeltől a hét második felére tervezi, ugyanis a hét bolygóállásai keddre és szerdára erős figyelmeztetéseket jeleznek a veszélyes ügyekre, zavarokra, hátráltatásokra. Egyszóval inkább csendes benti munkákat tervezzen erre a két napra. A hét többi napjai zöld utat biztosítanak elképzelései kivitelezéséhez. Éljen vele okosan.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Boldoggá teheti kedvesét azzal, ha valami kedves meglepetést szerez neki. Egyik ellenségesen viselkedő ismerőse váratlanul felhívhatja önt. Ne kímélje, mondja meg neki a véleményét nyugodtan. Utasítsa vissza mindennemű közeledését. Talán épp az volt eddig is a gond, hogy ön túl diplomatikusan kezelte ezt a személyt. Vannak helyzetek, melyeket tárgyilagosan és nyíltan jobb kezelni, hogy eredményes legyen. Munkájában jól halad. Kollegáival segítőkész. Azonban mostanság fokozottan vigyázni kell az egészségére. Hajlamos halogatni az orvosának felkeresését, ha baj van. Most nem múlik el magától. Jobb, ha többet figyel önmagára is, ne csak az önt körülvevőkre.

Szerelem:
Mostanság egy kicsit sok kezd lenni Önnek egyik hódolójával való találkozások száma. Ez az ember tényleg szerelmes Önbe. Ez egy olyan kapcsolatnak ígérkezik, akivel végre egységet alkothatnak együtt. Viszont mostanság egyre inkább kezdenek felszínre jönni Önben az előző kapcsolatának emlékei, melyek miatt kerülné a jelenlegivel a találkozásokat. A múlt akadályként blokkolja az érzelmi kibontakozását a jelenlegi párjával. Engedje el, ami már megtörtént és idejemúlt.

Karrier:
Ennek a hétnek kifejezetten támogató hatásai vannak a munkájára. Az új elképzelései sikereseknek bizonyulnak. A hét elején kollegái kikérik az Ön szakmai véleményét. Lehet, hogy elölről kell kezdeni az egész műveletet, mert már a kezdet sem jó, amit ők eddig csináltak. Legyen türelmes, magyarázza el nekik, miért nem jó, hogyan kell jól csinálni és ne végezz el helyettük a feladatot, mert így sosem tanulják meg, mi a helyes és jó.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Ezen a héten egy igazán nemes gesztusra számíthat egy olyan ember részéről, akit még nem is ismer. A napokban olyan dolgokat kap, melyek boldoggá teszik. Nem kell magas számlákra számítania. Vásároljon, szórakozzon, kiránduljon egyedül vagy szeretteivel. Most olyan dolgokat tegyen elsősorban, amihez van kedve. Ha munkahelyet szeretne változtatni, előbb találjon újat, és utána döntsön, mert hirtelen, vagy erős érzelmi töltettel hozott döntése nagyon hátrányos következményeket hozna. Ha még nem házas, találkozhat valakivel, aki hamarosan nagyon kedves lesz a szívének.

Szerelem:
Ennek a hétnek a tranzitjai abban adnak erőt Önnek, hogy meg tudják beszélni kedvesével a felmerülő kérdéseket. Megtalálják azokat a pontokat közösen a kapcsolatukban, melyeket erősíteni kell, hogy megismerjék a lényegi összetartozás kulcsát. A hét közepén merülhetnek fel némi átmeneti feszültségek, melyek megoldását a türelemmel és a másik meghallgatásában találják meg. Az elkövetkező napokban érdemes lenne egy kicsit több időt együtt tölteniük.

Karrier:
Nagyon elővigyázatosnak kell lennie ezen a héten a munkája során hozott pénzügyeit érintő döntéseiben. Az átvonuló bolygók erősen figyelmeztetnek egy veszélyeket rejtő ügyre. Ha figyelmes és higgadt a hét során, főképp szerződések, megállapodások kérdésében, megelőzheti a későbbi kellemetlenségeket. Bármi nemű döntéseit objektív szemlélettel kezeljen és akkor minden rendben lesz.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Nagyon ügyeljen otthonára ezen a héten. Megsérülhet valami, ami értékes, ha nem vigyáz, vagy esetleg egyik ismerőse, rokona véletlenül tönkre teszi. Éjszakánként ellenőrizzen minden zárat lefekvés előtt, hogy zárva van-e. Ha párkapcsolatban él, legyen türelmes és megértő társával, ugyanis könnyen kialakulhat egy feszültség önök között a napokban, aminek hatására olyat is mondhat, ami sebeket ejthet a lélekben. Főképp a hűség kérdését ne feszegesse, és ha lehet, ne adjon helyt rosszindulatú pletykáknak, míg meg nem bizonyosodik azok valós tartalmáról.

Szerelem:
Egy beszélgetés a hét elején egy kedves személlyel közelebb hozza Önöket egymáshoz. A közeledő csillagászati konfigurációk melegséget hoznak a kapcsolatába, őszinteséget ahhoz, hogy megtalálják a mélyben rejlő értelmet. Felfedezik azt a közös erőt, melyre a továbbiakban építeni és tervezni tudnak közösen. A felmerülő feszültségeket őszinte beszélgetéssel oldani tudják. A meghitt esték sok szép ajándékot tartogatnak lelkének.

Karrier:
Ezen a héten egy bizonytalanság érzet teheti úrrá magát Önön. Kerülje a feletteseivel a konfliktus helyzeteket. Nyugodtan végezze a munkáit, míg lassan oldódnak a gomolyfelhők. Szerda reggeltől már jobb kedvvel dolgozhat. Csütörtöktől teljesen visszatér az erő Önben és az optimizmusa. Profitáljon ebből az energiából. Behozhatja az eddigi lemaradásokat és marad bőven energiája és lelkesedése arra is, hogy fontos tárgyalásokat sikeresen levezessen.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Ez a hét kedvező a nagyobb méretű vásárlásoknak. Ha új autóra van szüksége, a körülmények most nagyon kedveznek, de ügyeljen arra, hogy ne röviddel a kedvező akciók előtt vegye meg. A berendezések közül most nagyon jó érzékkel tud válogatni, míg megtalálja a legmegfelelőbbet. Most inkább az időt álló dolgok megszerzésének van itt az ideje. Tartós dolgok, hosszú távú tervek elindításának kedvez ez a hét. Jól vizsgáljon át minden iratot, papírt, mielőtt bármit is aláírna, mert hibák csúszhatnak be az esetleges üzleti szerződésekbe. Pénzügyei határozottan kedvező változás irányába tartanak.

Szerelem:
Az e heti bolygóátvonulások segítenek abban, hogy boldog megegyezésre jussanak egy olyan kérdésben, ami nagyon fontos Önnek. Ne essen abba a hibába, hogy uralkodni kezdjen a partnerén és szerelmükön. Egy szabad mozgásteret biztosító kapcsolat mindkét félnek üdvösebb. Ezzel jobban ki tudják fejezni egymásnak az összetartozás és a bizalom kérdését.

Karrier:
Ezen a héten az átvonuló bolygók kedvező hatásokat gyakorolnak a hosszú távú tervek kivitelezésének az elkezdéséhez. Befektetések esetén is a hosszabb időre tervezeteknek kedvez az idő. Szerződéskötés esetén érdemes a részletekre gondosabban figyelni, mert hiba csúszhat be, amit később nehezebb lesz elhárítani. Pénzügyi tranzakciók esetén a hét eleje és a vége hoz jó hozamot.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Ezen a héten meglephetik ismerősei reakciói, melyek az utóbbi szívességével függhetnek össze. Szánjon a pihenésre is, a szórakozásra is egy kis időt, főképp, ha párkapcsolatban él, mindkettőjüknek jót tenne egy kis lazítás közösen. A hétre tervezett feladataival hamar végez. Így könnyen tervezhet előre több héttel is. Pénzügyeiben most jól állnak a csillagok, de ettől még elkel egy kis óvatosság, amennyiben kétes vagy igen nagy kockázatokat rejtő döntéseket kíván hozni. Kisebb kirándulások a hét vége fele sok erővel töltik fel. Érzelmi téren a kedvező kozmikus hatások segítenek a jó megértés megszilárdításában ön és partnere között.

Szerelem:
Az e heti kozmikus légkör tökéletesen kedvez összejöveteleknek vagy meglepetésszerű programoknak párjával. Ugyanakkor előfordulhat, hogy olyan emberek társaságába kerülhet, akik Öntől eltérő nézeteket vallanak. Ezáltal olyan új kapcsolat jöhet az Ön számára a hét során, aki nem a szokványos modellnek felel meg. Egy kicsit különleges, akár különcnek is nevezhető egyéniség nagyon felkelti az Ön érdeklődését.

Karrier:
A hét első napjaiban Fortuna Ön mellé szegődik pénzügyi kérdésekben. Szerencsés csillagzat áll Ön felett most kedves Bak. A hét átvonuló bolygói nagyon kedvezően hatnak karrierjére és pénzügyi döntéseire. Amihez nyúl ebben az időszakban, kinccsé válik. Most a semmiből is pénzt varázsolhat elő. Hivatalos ügyek, hatósági engedélyek beszerzésére, külföldet érintő tárgyalásoknak is nagyon kedvező időszaknak ígérkezik ez a hét.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


Ezekben a napokban az egészsége megkülönböztetett figyelmet igényel. Ha bármilyen tünete van, keresse fel orvosát. Ezzel későbbi, nagyobb bajokat előzhet meg. Most egy kicsit le kellene lassítania, több időt fordítani a pihenésre. Társasági életre most kevesebb időt fordítson. Regenerálódnia kell. Ezen a héten önnek van szüksége egy kis törődésre szerettei részéről, melyet szeretettel meg is adnak önnek, ha hagyja magát végre egy kicsit pátyolgatni. Pénzügyei miatt aggodalomra nincs ok. Azonban ügyelnie kell arra, hogy féltett titkait őrizze meg, és ne ossza meg rá méltatlan személyekkel.

Szerelem:
A jelenlegi bolygóállások hatására a romantika atmoszférája egy kicsit homályosnak, ködösnek tűnhet Önnek. Óvakodjon attól, hogy hallgasson a környezetében lévők suttogására. Érzelmi titkait most nem oszthatja meg akárkivel. Ezekben a napokban könnyen megtörténhet, hogy titkaiból könnyű pletykákat reppentnek fel. Ezért legyen óvatos a bizalmasaival.

Karrier:
A hét első felében magas körökből levő barátok üzleti ajánlatot tesznek Önnek. Egy jó időben lebonyolított telefonhívás, a legmegfelelőbb személlyel folytatott beszélgetés zöld utat nyit Ön és elképzelései előtt. A praktikus gondolkodás hozza meg az előnyöket ezekben a napokban. A hét közepe körül tanácsos egyesítenek az erőiket egy olyan személlyel, akinek szüksége lehet az Önre.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Jó hatással lenne önre, ha most egy rövid utazást is be tudna ékelni a heti programjába. Fokozott figyelmet kell most fordítania az egészségi állapotára. Amennyiben a panaszait elhanyagolja, később komolyabb problémák is felüthetik fejüket. Ebben az időszakban érdemes jobban figyelni az ön körül zajló eseményekre, egy kicsit objektívebben szemlélni a dolgokat, mivelhogy az égi jelek egy kis ködösségre hívják fel a figyelmét, ami könnyedén a visszájára fordíthatja a dolgokat az elvárthoz képest. A meglepetéseknek lesz pozitív oldala is, melynek köszönhetően pénzügyeiben fellendülés várható.

Szerelem:
Az égi jelek arra figyelmeztetik, hogy némi változásokat hozó döntések meghozatala egyre sürgetőbbé válhat a szerelmi életét illetően. Ez kiválthat Önben egy döntéskényszer érzetet. Ha úgy érzi, hogy képtelen még helyesen látni a helyzetet, még várjon, míg egy kicsit jobban letisztul a helyzet. Az idő meghozza az alkalmas pillanatot. Akkor már Ön is tisztábban fogja látni és érteni a dolgokat.

Karrier:
Ezen a héten mindenképp találnia kell egy módszert, amivel fegyelmezni tudja önmagát, mert a hét elején könnyen előfordulhat, hogy szétszórtabb lesz az Öntől megszokottól és hibát ejthet. A hét közepétől már örömtelibb események várnak Önre munka terén. Nem kell aggodalmaskodjon semmiért. Csak nyugodtan összpontosítson a feladataira. A hét vége felé már fellélegezhet, minden zavaró tényező feloldódik Ön körül.

Ugrás a napi horoszkópra! >>