Érvényes : 2014 október 20 - 2014 október 26.

KOS márc. 21- ápr. 20.


A hét bolygóhatásai kellően feltöltik energiával és jó hangulattal, hogy a dolgok pozitív oldalát is lássa. Támogatásukkal új erővel lát neki a munkáihoz. A munkahelyén az eddigi megrekedések elhárítására új ötletei támadnak, melyek zseniálisaknak bizonyulnak. Már a hét elején a környezete figyelmének középpontjába kerül. Új szelet hoz ez a hét az Ön életébe, és ez örömmel tölti el. Párjával támad egy-két ötlete a kikapcsolódásra. A rokonsági körében egy kis nézeteltérés támadhat a hét közepén, amit még frissen el lehet hárítani. Ne várja meg, míg elmérgesedne a dolog. Amúgy is Ön a gyors megoldások embere. Érdemes a kezébe venni a dolgot, hogy rövidre zárhassa az ügyet.

Szerelem:
A hét elején a bolygóállások arra késztetik, hogy minden olyan dolgot, ami akadályt gördített eddig a boldogsága útjába, egy legyintéssel söpörje el maga elől. Amennyiben feszültségek voltak az utóbbi időben partnere és Ön között, a hét közepén nagyon kedvezően hatnak a csillagok, hogy megbeszéljék a vitás kérdéseket és rendbe tegyék kapcsolatukat. Egy szabadtéri program, vagy egy meghitt vacsora nem marad eredménytelenül.

Karrier:
A hét első napjaiban kirobbanó energia készlettel rendelkezik. Egy kedvező időszak veszi kezdetét a karrierjét illetően. Most érdemes hosszú távon is gondolkodnia. A munkahelyén új feladatok várnak Önre, melyek nem okoznak különösebb kihívást Önnek. Az elkövetkező napok oldják az előző időszak terheit, akadályait. A kollegáival közös programot tervezhet, ami jót tesz a kapcsolatuknak is, a további sikeres együttműködéseiteknek is.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


A környezetével a kommunikáció jól alakul. Egy ötletéhez így könnyedén megtalálja a támogató személyt, aki Ön mellé áll ügye kivitelezésében. A szellemi teljesítménye felülmúlja a képzeletét. A hét első felében kompromittáló helyzetbe keveredhet. Ezért hát, legyen elővigyázatos a véleménynyilvánítások során. Ezzel későbbi kellemetlenségektől kímélheti meg magát. Az adott helyzet bármilyen hangulati töltettel bír, maradjon diplomatikusnak. Ez egy olyan periódus, amikor kedvező változtatásokat indíthat el, melyek munkáját és a privát életét is érintik. Financiálisan kedvezőek a csillagállások. Bátran tervezhet.

Szerelem:
Ezen a héten nehéz lesz megbékülni a gondolattal, hogy változtatnia kell egy-két dolgon. Ahhoz, hogy a kapcsolata továbbra is gördülékenyen folytatódjon, több törődést kell tanúsítson úgy partnere, mint a kettőjük kapcsolatának irányában. Még akkor is, ha bizonyos lépések félelmet ébresztenek Önben, vállalnia kell az elkövetkezendő időszak öröméért. Bízzon önmagában, kettőjük szerelmében.

Karrier:
A hét első fele egy fokozottabb toleranciát és diplomáciát vár el Öntől ahhoz, hogy a körülményei kedvezően tudjanak alakulni attól függetlenül, hogy pillanatnyilag mivel áll szemben. Sikerül elhárítani egy problémát, ami már egy ideje akadályoztatta az eredményességedben. A hét második felében a hozzáállásának köszönhetően elismerésekben lesz része. Népszerűsége nő. Csodálják az egyedi és nyugodt hozzáállásáért.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Az igényeit kellően magas mércére tette. Önnek méltó kihívás, a környezetében lévőkben azonban félreértéseket válthat ki. Kedden és szerdán kisebb viták merülhetnek fel a távolabbi kapcsolataiban, melyeket diplomáciával meg tud oldani. Nem kell mindent a részletekig magyaráznia. Csak annyi információt osszon meg mással, amennyi feltétlen szükséges. A munkája kapcsán új, előnyös szerződéskötésre van kilátás. Széleskörű meglátásának, rögtönzött problémamegoldó képességének és objektivitásának köszönhetően a karrierjében emelkedés jelei mutatkoznak a hét során. Ügyeljen arra, hogy a rugalmassága ne hagyjon alább a hét második felében sem. Családi vagy baráti köreiből egy kellemes meghívásban lesz része a hétvégére.

Szerelem:
Amennyiben úgy érzi, hogy eddig csak értelmetlenül kereste az ideális párkapcsolathoz a partnerét, az eheti bolygók tranzitjai azt üzenik Önnek, hogy ne adja fel. Elég egy kis változtatás a szemléletében, a hozzáállásában, amivel lényegesen javít az esélyén annak, hogy megtalálja azt, akit nagyon szeretni tudna. Minél természetesebb, annál jobbak az esélyei. Ezen a héten egy olyan személlyel fog találkozni, akivel pillanatok alatt megtalálják a közös hullámhosszt.

Karrier:
Ezen a héten fontos, hogy mindig kézügyében legyenek a jegyzetei. Minden új ötletét jegyezze fel. Az átvonuló bolygók felerősítik zseniális képességeit. Olyan ötletei is látnak napvilágot, melyek nagyon jól fognak prosperálni úgy az Ön karrierjében való előmenetelben, mint gazdasági fronton. A hét közepe körül egy nem szakmába vágó témáról folytatott beszélgetés új perspektívákat nyit meg Ön előtt.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Ebben az időszakban sok energiát fektet az elképzelései kivitelezésébe. Olykor vegyes érzések ébrednek önben az ügyei kapcsán. Ne hagyja magát megingatni, ugyanis az átvonuló bolygók hatásaira megérkeznek a megerősítő jelek, melyekből új erőt meríthet. Párjára is számíthat. Avassa be: gondolatai menetét megoszthatja vele. Neki is vannak nagyon jó ötletei. Arra kell ügyelnie, hogy ne költekezze túl magát a héten. Belső inspirációit követve sínre tesz olyan ügyeket, melyek anyagiakban is jól fognak prosperálni az elkövetkezendő időkben. A tág családi körben egy összejövetelre lesz hivatalos. Érdemes időben gondoskodni az ajándékokról. Ezt az eseményt összekötheti egy pár napos kirándulással is. Jól jönne egy kis lazítás.

Szerelem:
Amennyiben az utóbbi időben feszültség jellemezte a párkapcsolatát, ez a hét bolygóhatásai kedvezően hatnak a megbékélésre, a félreértések tisztázására. Lepje meg kedvesét valamilyen kedves ajándékkal. Valami nagyon egyedivel. Abban az esetben, ha szingliként él és társat szeretne, az eheti átvonuló bolygók több lehetőséget is tartogatnak az Ön számára, hogy találkozzon a nagy Ő-vel.

Karrier:
A hét elején fokozott impulzivitással lát neki feladataidnak. Ennek a hétnek a bolygó mozgásai kedvezően hatnak a karrierjében való előmenetelére. Amennyiben a vállalkozó szférában tevékenykedik, most érdemes hosszú távú ötletei mentén elindulni. Hatósági engedélyek beszerzésére, új vállalkozásai elindítására nagyon kedvező ez az időszak. A mostanság elindított vállalkozások hosszútávon jól fognak prosperálni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


A hét elején a feletteseivel való kapcsolataiban feszültségek jelentkezhetnek. Ez megnehezítheti abban, hogy meggyőzze őket ötleteivel. Most a munkahelyén egy kicsit lelassulhat a haladás tempója. Alig magad ideje a személyes dolgai intézésére. A párjának valamilyen váratlan bevétel áll a hét során. Ez előre nem látott forrás is lehet, ami lényegesen javít a közös kasszán. A hét során egykét wellness, spa pihenőhely katalógust jó lenne beszerezni, ha még nem történt meg. Szükségük lenne egy hosszabb közös kikapcsolódásra, amiből új erőt nyernének. A hét második felében a háztartásban merülhetnek fel kisebb gondok. Ellenőriztesse a vízberendezéseket, elfolyókat.

Szerelem:
Ennek a hétnek a bolygóátvonulásai jelzik, hogy valaki fontos híreket, információkat vár Öntől. Viszonzásképpen Ön nem biztos abban, hogy megosztja-e vele a gondolatait őszintén. Most minden Önön múlik. Mindent egybevetve, most egy olyan periódusban van, amikor a szeretet minden formája meg szeretne nyílni Ön előtt. Amennyiben párban él, a meglévő párkapcsolatában magától oldódnak fel a feszültségek.

Karrier:
Ez a hét lassított tempóval indul. Beigazolódik a mondás az Ön számára, hogy hétfőn még a fű sem nő. Amennyiben beszerzési munkán dolgozik, várhatók hiányosságok a hét elején, melyek egy pár nap csúszást okozhatnak a munkafolyamatban. Hitel ügy vagy egyéb forrás, ami mások pénzét is érintheti, fokozott figyelmet igényel a részleteket illetően. Kellő körültekintéssel sikeresen megold egy fontos pénzügyi tranzakciót.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Ez a hét végre elhozza azokat a jó lehetőségeket, melyekre hónapok óta várt. Emlékezzen régebbi elképzeléseire, melyeket életminősége javítására tervezett, mert most erőbe lépnek a támogató bolygóhatások a kivitelezéshez. Előnyösen ki tudja használni az újonnan jött lehetőségeket. Egy nemrég tervbe vett ötlete az anyagiakra nézve is nagy előnyöket hoz. A munkahelyén egy szakmai vita kapcsán, amennyiben látja, hogy a másiknak jobb ötletei támadnak, ne ragaszkodjon a sajátjaihoz. A közös haladásuk a tét. A csapatmunka meghozza a kívánt eredményeket. Otthoni fronton akad egykét elintézni való. Valaki szívességet kér a közvetlen környezetében. Óvakodnia kell az ügy kapcsán attól, hogy ne vállalja túl magát.

Szerelem:
Ezen a héten egy szép álma válik valóra, amely erős belső érzelmi töltet kíséretében történik. A csillagok eheti állásai szabad utat nyitnak érzései kibontakozásainak. Ez megnyilvánulhat újabb felfedezésekben is az érzelmek terén a meglévő párkapcsolatában. Abban az esetben is kedvező hatások érik e téren, ha éppen egyedül van és társra vágyik. Különleges élményeket tartogat ez a hét az Ön számára meghitt pillanatok kíséretében.

Karrier:
Ezen a héten magas fokú rugalmasságodról tesz tanúbizonyságot. Ennek is köszönhetően előrelépés várható vagy felajánlást kap egy új projektben. Meg kell hallgatnia az érintett többiek véleményét is. Talán az ők ötlete még gyakorlatiasabb lehet. Fő a csapatszellemben gondolkodás. Közös erővel nagy eredményeket érhetnek el. A hét második felében az új megbízások új perspektívákat nyitnak meg Ön előtt.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Ez a hét felpezsdítő erőt gyakorol önre az átvonuló bolygók hatásai révén. Nagyon jó ötletei vannak, de várni kell még egy pár napot a kivitelezésükkel. A környezetében a hét elején feszültségek érezhetőek. Ne hagyja, hogy átragadjon önre a borús hangulat. Valakinek tartania kell a frontot, míg elül a vihar. Párjával apróságok miatt viták merülhetnek fel. Legyen elővigyázatos és türelmes. A kis bajok sokszor nagyobb gonddal járnak, mint a tényleges problémák. A hét második felében ezek a hatások már oldódnak. Egy régóta húzódó ügy most végre megoldódni látszik. Anyagiak terén pozitív változás szele kezd erősödni.

Szerelem:
Ennek a hétnek a bolygóhatásai egy kis kétkedést válthatnak ki Önből. Lépten-nyomon érzelmi témákról beszélgetnek a szoros környezetében. Szereti a romantikát, de nem így, ahogy a környezetében lévők nyilatkoznak róla a napokban. Lassan úgy kezdi érezni, hogy ez jel az Ön számára, hogy jobban vegye szemügyre szerelmi életét. Való igaz, hogy elkel egy kis törődés az részéről is, hogy tényleg jól menjenek a dolgok. Erős érzelmi töltetű hétvége vár Önre.

Karrier:
A kollegiális köreiben ezen a héten átmeneti feszültség érzékelhető. A felettesei, partnerei sincsenek a legjobb formájában a hét elején. Ezt számításba kell vennie, amikor hozzájuk fordul. Azonban Önnek az energiakészlete fokozatos emelkedésben van a napokban. Jobbnál jobb ötletei vannak, melyekkel várnia kell a hét közepéig. Akkorra már feloldódik a körülvevő feszültség. Döntései meghozatalában a saját ötletei bizonyulnak a legelfogadhatóbban. Ne hagyja magát meggyőzni az ellenkezőjéről.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Ezen a héten kifejezetten jó hatással vannak a bolygók pozíciói a karrierjére, a pénzügyeire és a magánéletére. Ezt az időszakot várta. Új ötletei látnak napvilágot a hét elején, melyet érdemes a gyakorlatban is elindítani. Több életterületre is kedvező hatásokat indíthat el vele. A rokoni szálak mentén azonban támadhatnak kellemetlenségek mások álnokságai miatt. Ön előre látta ezt, csak nem hallgattak önre. A megoldásban viszont önre számítanak. Nem kell olyant tegyen, amire belső inspirációja nemet mondana. Párkapcsolatában ez a hét javuló tendenciát mutat. Karrierjében a segítő erők erősödni kezdenek a hét közepétől.

Szerelem:
Ezen a héten nehéz lesz egy döntést meghoznia egy bizonyos kapcsolatát érintően. A bolygók e heti pozíciói megingathatják eddigi hitében. Míg ez a hatás el nem csendesedik, ne hozzon radikális döntéseket érzelmi téren, mert nagyon erős hatással vannak Önre a tranzitáló bolygók hatásai ezekben a napokban. Ez az állapot amúgy is csak átmeneti. A hét vége fele kitisztul az ég a szerelmi élete felett.

Karrier:
Ennek a hétnek a bolygóhatásai új energiát hoznak a munkájára és a karrierjére. Eddig megrekedt ügyletei új fordulatot hoznak. Tekintheti ezt szerencsének is akár vagy egy jól sikerült észjárásnak. Amennyiben a vállalkozó szférában dolgozik, egy jól prosperáló együttműködés kezdete előtt áll. Érdemes feljegyeznie a napokban születő ötleteit, ugyanis a jövőben többször is meríteni tud belőlük inspirációt.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Azok az utazások, melyeket erre a hétre tervezett, új felfedezéseket tartogatnak. Örömmel tölti el a munkahelyén a feletteseivel és a kollegáival levő jó kapcsolat. Olykor valóban felismerhető az a mondás a gyakorlatban is, hogy a munkatársak a második család. Az e heti bolygóállások jobb pozíció elérésében támogatják. A környezete nyitottá válik a változtatásokat elindító ötleteire. Népszerűsége növekszik a közvetlen köreiben a hét második felében. Ez a hét több esetben is tartogat lehetőséget arra, hogy javítani tudjon párkapcsolata minőségén. Az esték és a hétvége kínálta lehetőséget érdemes megragadni arra, hogy kikapcsolódjanak és egymásban új dolgokat fedezzenek fel, ami közelebb hozza önöket egymáshoz.

Szerelem:
Egy csodálatos hét ígérkezik szerelmi téren az Ön számára. A játékosság, a felhőtlen kikapcsolódás időszaka érkezett el. Ez erős pozitív hatással van érzelmi kapcsolatára is. Nincs mire várnia itt az idő, hogy átadja magát a boldog perceknek. Tervezzenek közös szabad programot párjával. A mindennapok gondjai megvárnak. Ne hagyja, hogy a mindennapok szürkesége akadályt gördítsen kettőjük közé.

Karrier:
A hét elején több változásban is lesz része. Fontos döntései meghozatalához új információk kerülnek előtérbe, melyek hatékonyabbá teszik a tervei kivitelezését. A régebbi stratégiáiban talál előnytelen pontokat, melyeket időben érdemes megváltoztatni. A kollegáival közös programot tervezhet, ami a munkamorálra pozitív hatással lesz. A hét vége felé megleli a rég keresett válaszokat a kérdéseire. Ez fellelkesít Önt, örömmel tölt el.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Ennek a hétnek a bolygóhatásai fokozott impulzivitást váltanak ki önben. Hatalmas energiakészlettel rendelkezik. A munkahelyén sokat dolgozik, de ez nem fogja lemeríteni, mert a kihívások felpörgetik. Mindennél jobban szeretné párjával a kapcsolatát jobbá tenni. Egy régebbi elképzelését most meg tudja valósítani. A barátai támogatására számíthat. Egy régi ismeretsége felelevenítésével újabb ötleteik támadnak a gazdasági helyzete jobbítására. Amikor együtt vannak vele, mindig kitalálnak valami zseniálisat együtt. Jó lenne közös vacsorákat szervezni. Így több idő jutna a közös főzőcske mellett a részletek megbeszélésére.

Szerelem:
A szerelem lehet csodálatos, érdekes, problémás és akár olykor fájdalmas is. Ismeri ezeket az érzéseket. Egy olyan periódus érkezett el az életében érzelmi téren, amikor is minden lehetőség Ön előtt áll, hogy a lehető legerősebben megnyíljanak Önben a belső tartományai érzelmi téren. Csupán engednie kell, hogy a belső hangja vezesse. Ne ellenőrizze folyamatosan önmagát és kapcsolatának esetleges alakulásának vélt dolgait sem. Most magától mennek a dolgok és jól. Hagyja Önmagát, boldog lenni.

Karrier:
A hét elején a munkahelyén egy új stratégiát kipróbálni érdemes az eredmények sikerének növeléséhez. Váratlan felfedezésben lesz része, amint egy ügy részleteiben temetkezve a réseket tanulmányozza egy projekt kapcsán. A hét közepén a legzseniálisabb ötletei épp a pihenő idődben jönnek elő. A hét második fele egyre jobb hangulatban telik. Olyan kihívásokat tartogat a hét Önnek, melyek igazán testre szabottak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


A hét első felében egy kicsit lassan indul az élet. Épp ezért nem kell a teljes energiakészletét feleméssze már a hét elején. Most időszerű, hogy figyeljen az egészségére is. Párjával kerülje a pénzügyi témákkal kapcsolatos vitákat. A hét során különféle ígéreteket kap, melyek nagy hatással lesznek a jövővel kapcsolatos elképzeléseire. A hét közepén az események egy kicsit felgyorsulnak. A környezetében egy kedvező változás veszi kezdetét. Egy fontos változást szeretne elindítani, amihez megkapja a szükséges anyagi támogatást. Hivatalos ügyei, melyek pénzügyeit is érintik, kedvező fordulatot hoznak. Egy régebbi ötletéhez párja barátai kellő támogatással ön mellé állnak. Számíthat a segítségükre.

Szerelem:
Akinek a szívét adta, úgy érzi a napokban, mintha közömbös lenne irányodban. Az e heti bolygók pozíciói azt mutatják, hogy most Ön valóban szerelmes, de azt is tudnia kell, hogy viszont szeretik. Kapcsolatának eddig rejtett kincsei jönnek felszínre, ha szán egy kicsivel több energiát kettőjükre. Meghitt együttlétek, romantikus esték segítenek szerelmük új arcának a feltárásában.

Karrier:
Több hasznos ötlete is támad ezen a héten. A bolygók tranzitjai kellő inspirációval hatnak Önre. Meggyőzi a környezetében lévőket egy új stratégia alkalmazásának előnyeiről. Lehetséges, hogy elsőre nem lesz mindenki fellelkesedve tőle. Ez ne szegje kedvét. Aki hatékonyságra törekszik, követni fog Önt. A hét közepéig rendbe tudja hozni a folyamatban levő személyes ügyeit. Ezt követően bővebben jut ideje az új találmányán dolgozni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Ez a hét sűrű programot ígér. Tudatosan teszi a dolgát és szisztematikusan tartja a lépéseket a munkájával kapcsolatban is. A mindennapi teendői közepette jut energiája és ideje is a magánjellegű ügyei intézésére. Lehetne nagyobb bizalommal a kollegái fele ezen a héten. Több esetben is meggyőződhet a támogatásukról, segítőkészségükről. Egy fontos elképzelésében számíthat egy jó barát bizalmára, segítségére. Fontos emberekkel találkozhat a hét második felében. Otthoni fronton, szűk családi környezetében váratlan események történhetnek, melyek miatt nem kell aggódni, magától megoldódnak.

Szerelem:
Bízzon belső késztetéseiben. Erre biztatják ezen a héten az átvonuló bolygók. Egy eseményről beigazolódik, hogy a lehető legjobb ötlete volt, hogy hallgatott belső hangjára. Így sikerül megtörténnie annak, amit oly régóta várt. A közeljövő váratlan kedvező fordulatokat tartogat Az Ön számára, melyek az eheti eseményekhez vezethetők vissza. Így hát, legyen nyitott szívvel ennek a hétnek az ajándékai iránt.

Karrier:
A hét elején egy új projekt előkészületein fáradozik. Azonban egy részletesebb tervre szüksége lenne a sikeresebb kivitelezéshez. A hét közepe fele olyan tárgyalásokat folytat egy csoport keretében, amely közelebb hozza az álláspontokat. Így az Ön által elképzelt eredmények belátható időn belül realizálódni tudnak. A hétvége fele sikeresen sínre tesz egy kiemelten fontos ügyet, aminek már itt volt az ideje.

Ugrás a napi horoszkópra! >>