Érvényes : 2015 március 02 - 2015 március 8.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Szakmai téren az ambíciója növekedésben van, oly mértékig, hogy akár profil váltáson is gondolkodhat, ahol jobbak a feltételek. Az igazi értékek, melyek jobbá teszik életét, mind ott ön előtt állnak most. Az e heti csillagállások szépen sorban megmutatják önnek. A változás szele érkezett el úgy szakmai téren, mint a magánéletében. A szerelmi életében új lehetőségek nyílnak meg hosszú távú kapcsolat kialakítására. A meglévő kapcsolata átbillen a nehéz ponton és jó irányba megy. A valóság az, hogy legtöbbször azokat a dolgokat nem vesszük észre, melyek az orrunk előtt van, mikor valamit keresünk messze, távol magunktól. A hét nagyon kedvez plusz bevételekre, megbízható források megtalálására.

Szerelem:
Az áthaladó bolygók tranzitjai kiválthatnak önben bizonytalanságot az új kapcsolatát illetően. Eltűnődhet azon, hogy miért is sürgette, miért mélyedt bele ennyire ebbe a kapcsolatodba. Csupán érteni szeretné a történéseket és a saját döntéseit. Ebben a dilemmában toporogva megtalálja a valódi okot, ami összeköti önöket és megnyugvást ad majd ez önnek. Találja meg önmagában az okot, hogy mi váltotta ki önben a félelmet.

Karrier:
Amennyiben egyik kollegát egy paprikásabb vitába rángatná bele, kerülje ki a konfrontációkat, vagy diplomatikusan zárja rövidre a beszélgetést. A hét közepe körül egyre mélyebben ássa bele magát a teendőibe. A kapcsolatépítés, új ismerkedések hada veszi körül. Készüljön fel rá kedvességével és a mosolyát se felejtse otthon. Előfordulhat, hogy olyan ajánlatot kap, aminek a hatására fontolgatni fogja a profilváltást.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Szakmai téren egy önhöz közelálló személlyel közös projektet ötlenek ki, ami hosszú távú jó együttműködést jelentene, vagy párjával kitalálnak valami közös vállalkozást, ami elég jól prosperálna a jövőben. Egyre több öröm éri végre. A csillagok e heti mozgásai kényelmet és kellemes légkört varázsolnak ön köré. A párjával közösen úgy dönthetnek, hogy összeköltöznek vagy akár össze is házasodnak. Amennyiben még független, igencsak nagy hatással lesz a hét során a másik nem részvevőire. Látja bevételének növekedését. Költekezéseiben megfontolást kérnek az ön részéről a csillagok állásai, hogy csak nagyon indokolt esetben adjon ki pénzt a kezéből a hét folyamán.

Szerelem:
A csillagok kedvező hatásait a hét során a partnerével együtt értik meg igazán. Az önök között lévő érzések mélyebb szintjét fedezik fel, élhetik meg. A kapcsolatuk újra kivirágzását segítik ezek az erők. Amennyiben ön még egyedül van és szeretne párkapcsolatot, ezen a héten több esetben is tapasztalhatja azt a különleges aurát, ami körülveszi önt, ami kihat a másik nemre egy erős mágneses hatással.

Karrier:
A hét elején tele van energiával és meg tudja oldani a felmerülő problémák, feladatok java részét nagyobb erőfeszítések nélkül is. Bőven marad ideje az üzleti életre is. Bátorsága és magabiztossága a felettesei szemében is elismeréseket vált ki. A hét közepe körül a dolgok kellemetlenebb oldalát is megoldja. Olyan emberekkel kerülhet szembe, akikben most semmi jó indulat sincs az ön irányába. Megoldja a kritikus helyzeteket még akkor is, ha adott helyzetekben csak önmagára számíthat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy jó kapcsolatot tartson fenn kollégáival, barátaival, családtagjaival. Ha esetleg meg nem értés alakulna ki, biztosan önt fogják okolni érte, és ön fog szenvedni emiatt, nem ők. Ezekben a napokban megnő az érzelmi biztonság iránti igénye, amit az átvonuló bolygók hatásai erősítenek önben. A futó kalandok távol állnak öntől. Most vagy biztosra megy, vagy inkább egymagában van. A félmegoldástoktól idegenkedik. Egy kiemelkedő ajánlatot kap szakmai téren, ami sok jót ígér önnek. Bátrabbnak kell lennie. A hét mottója, amit érdemes szem előtt tartania: a bátraké a szerencse.

Szerelem:
A jelenlegi kapcsolatában most tisztán látni tudja a dolgokat és minden benne rejlő lehetőségeket. Az égitestek mozgásai határozottan figyelmeztetik arra, hogy vigyen több melegséget, gyengédséget a kapcsolatába. Fontos, hogy kifejezze párjának azt, hogy mit jelent az ön számodra az, hogy ő van önnek és a kapcsolatuk fontossága valamint azt, hogy ő mit jelent önnek. A hét tranzitjai az önök között levő egyensúly helyreállítását segítik.

Karrier:
Nagyon fontos az, hogy minél több eszközt és alternatívát vegyen számításba, ha sikeresen szeretné megoldani mindazt, amit erre a hétre tervezett. Ez főképp akkor hasznos, ha tárgyalásokat kell folytatnia vagy valamilyen megállapodáson dolgozik leendő partereivel. Alapos és objektív ellenőrzés szükséges a részleteik terjedően, mielőtt döntéseket hozna, iratokat írna alá. Kellő rákészültséggel, a spontenaitásával lehengerlő eredményeket ér el.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Ha még egyedülálló, meglehetősen romantikus körülmények között találhatja magát a hét során. Nem tanácsos ebben az időszakban a szerelmi életének részleteibe beavatni másokat. Még önnek is meg kell formálnia az elképzeléseit ahhoz, hogy szilárdan dönthessen, hogy tisztán lássa azt, hogy mi az, amit szeretne. Egyik idősebb rokona meglátogatásakor készítse fel magát egy alapos lelki okító beszélgetésre. Nem biztos, hogy megússza. Ne vegye szívére az esetleges kritikákat. Minden korosztálynak meg van a maga sajátos szemlélete. Ön és rokona két külön nézetet vall. Legyen ön az okosabb. Egy igen tapasztalt, jól tájékozott emberrel találkozhat. Kérje ki véleményét, ossza meg vele saját álláspontját. A beszélgetés előre vivő mindkettőjük szempontjából. Pénzügyi helyzete javulásnak indul.

Szerelem:
Az e heti bolygóállások új megvilágításba helyeznek dolgokat ön előtt. Ez azért is szükséges, mert az utóbbi napokban egy kicsit mintha elhagyta volna önt az optimizmusa. Ideje, hogy valódi örömet éljen át. Az érző képessége felerősödhet a napokban, aminek köszönhetően érezheti a kapcsolata gyenge pontjait. Ha kellően odafigyelnek egymás igényeire, minden a legnagyobb rendben lesz önök között.

Karrier:
A hét elején a felettesei és a kollegái egy fontos dolgot akarnak megbeszélni önnel. Érintheti a legutóbbi vagy a folyamatban lévő projekteket. A terve és annak struktúrája olyan jól fel van építve, hogy szó szerint lenyűgöző, hibátlan. Semmi oka sincs kételkedni a saját elképzeléseiben. A hét közepe körül megoszthatja az elképzeléseinek részleteit az illetékesekkel.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


Óvakodjon a hét során az erős impulzusoktól és az extra nagy költekezésektől. A mérsékletesség a célravezetőbb önnek ezen a héten. Egy új ismerőssel hozza össze a sors, akivel feltűnően sok közös gondolataik vannak. Ezt eddig nem is hitte, hogy van ilyen. Ebből még később egy hosszú távú barátság is lehet. Közeli hozzátartozója költekezései miatt kissé keserű lehet a szájíze a hét első felében. Egyéb ok is felmerül, ami miatt más sose lesz olyan a kapcsolatuk, mint ezelőtt. Ezt már így kell elfogadni. Az ön lelkiismerete tiszta, ne vegyen semmit se a lelkére. Az ismerősei köréből valakinek, aki önhöz közel áll érzelmi válsága van. Most valóban nagy szükség lenne az ön támaszára ebben a nehéz helyzetben.

Szerelem:
Ezen a héten az átvonuló bolygók különössé teszik az ön szerelmi életét. Ha egyedül van és nyitott egy új kapcsolatra, számíthat a hét során arra, hogy őrülten megdobogtatja valaki a szívét. A további teendő csupán az, hogy időt és lehetőséget adjanak egymásnak arra, hogy jobban megismerhessék egymást. Amennyiben élő kapcsolatban van, számíthat arra, hogy a napokban több esetben is érezni fogja, hogy újra szerelembe esik a párjába.

Karrier:
Ha kap egy behatárolt határidős munkát, mosolyogva hosszabbítsa meg két három nappal az időpontot. Később rájön, hogy miért lesz jó így az ön javára. Keddtől feltűnően jól megy a szervezés. Mintha az élet forgató könyvét most ön írná szakmai téren. Váratlan elismerés vagy talált pénz áll önnek a hét során. Fogadja el, az élet adja, mert ön megérdemli. A hét vége fele egy kicsit eltávolodhat a földtől a tervezéssel. Ellenőrizzen minden részletet, hogy később nem legyen gondja belőle.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Egy kicsit vibrál a napokban ön körül a levegő. Ez kiválthat önben ingerlékenységet, idegességet. Szinte alig tud koncentrálni dolgokra. Ennek ellenére mégis helyt kell állnia helyzetekben. Egy kis feszültség oldó zsálya, citromfű, levendula gyógytea vagy fürdő csodákat tenne most önnel. Ez a hét szakmailag hoz önnek új lehetőségeket, viszont anyagi téren felmerülhetnek nehézségei. A családtagjai a mértéken túli kiadásokba kergethetik igényeikkel. Cserébe szívét szerelem fogja elönteni a hét során. A csillagok eheti állásai a karrierjében és a munkájában hoznak kiváló lehetőségeket.

Szerelem:
Egy váratlan találkozás gyökeresen felforgathatja az ön szerelmi életét. Ez olyan személy is lehet, akivel kapcsolatosan régebb ön elveszítette a hitét. Legyen résen. Hallgasson a belső riasztó jelekre. Amit már lezárt, nem biztos, hogy jó azt felzaklatni újra. Talán jobb, ha hagyja a múltnak. A hét közepe fele egyik közeli barátja bemutathatja valakinek, akivel sok közös témát találnak. Ha szeretné, lehet ebből folytatás. Ne felejtsék el megadni egymásnak a telefonszámaikat.

Karrier:
A hét elején mindent elkövet annak érdekében, hogy a folyamatban lévő ügyek jó ütemben menjenek a hozzá szükséges embereket is beleértve. A környezete méltó elismeréssel lesz ön iránt. A hét második felében új tervek előkészületein dolgozik, új stratégiákat dolgoz ki kellő időt hagyva a fontos tárgyalásokra, találkozókra. Ügyelnie kell a kapott információk realitásának ellenőrzésére főképp, ha hatással lenne az anyagi körülményekre.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


A hét során Fortuna kegyes lesz önhöz. Élete váratlan fordulatot vehet. A megrekedések korszaka lejárt. Határozottan haladhat a céljai felé. Otthoni fronton még átmeneti, kisebb feszültségek fel merülhetnek. Épp ezért most nem szabadna engedjen semmilyen nemű provokációknak. Amennyiben mégis beszáll a másik fél játékába, könnyen meglehet, hogy olyan mértékig is elfajulhat, ha nem vigyáz, hogy nem tudja kontrolálni az érzelmeit. Ezekben a napokban a legintelligensebb magatartására lesz szüksége, hogy meg tudja tartani az egyensúlyt. Ne alkosson véleményt azokról, akiket nem ismer eléggé. Különben kellemetlen meglepetésekben lehet része.

Szerelem:
A meglévő kapcsolatába most egy kicsivel több energiát és figyelmet kell bele tennie, hogy minden jól működjön önök között. Akár új dolgokat is kitalálhat vagy menjetek új helyekre. Az e heti bolygóállások mindenképpen a szerelmük megújulását támogatják. Erre kínálnak fel az önök számára több lehetőséget is a hét során. Ha netán mostanában szakított valakivel, új ajtókat nyit meg ön előtt a sors. Legyen nyitott rá, ha már ön is készen áll.

Karrier:
A hét elején némi feszültség merülhet fel a feletteseivel. Érdemes elgondolkodnia, hogy meddig mehet el. Ebben az esetben a hallgatagos kölcsönös tisztelet sokkal célravezetőbb lenne. A következő napokban a közép és hosszú távú terveinek kedveznek a csillagok állásai. Jut bőven ideje arra, hogy a kollegáinak is segíteni tudjon a fennakadásaikban.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Ezen a héten a sikerhez egyenes út vezet önnek. Használja kapcsolatait és kitűnő üzleti érzékét, lépés előnybe lesz a többiekhez képest. Bizonyos tényeken képtelen változtatni. A szívügyekkel nem ez a helyzet. Nagyon jó kilátásai vannak ezen a héten ez ügyben. Találkozhat valakivel, akivel régebb érzelmi kapcsolatban voltak. Erősen figyeljen. Azzal a személlyel nem volt a múltban sem felhőtlen a viszonyuk. Egy esetleges vitában a nézeteit sokan támadhatják. Ám ön nem ismer lehetetlent. Fellépésével, érveléseivel minden kétkedőt meggyőzhet. A hét második felében fokozottan figyeljen az egészségére.

Szerelem:
Egy találkozás azzal a személlyel, kivel azonos hullámhosszon vannak, kellemes meglepetéseket válthat ki önből és a másik félből is. Elragadtatja őt az ön magas intelligenciája és az ön elképzelései a jövőt illetően valamint az önből sugárzó erő. Az e heti bolygóátvonulások arra bátorítják, hogy legyen tele önbizalommal, hiszen minden oka meg van rá. A párkapcsolatában új, örömteljes fejezetet kezdődik.

Karrier:
A kreativitása a legnagyobb fokon van ezen a héten. A kollegái támogatják az ötletei kivitelezésében. A hét közepe körül a folyamatban lévő tervekkel kapcsolatban azt tapasztalhatja, hogy a többiek lelkesedése alábbhagy. Szükséges az ön részéről újra lelket öntenie beléjük, hogy tartani tudják a határidőket. A hét végére már helyreáll az egyensúly, gördülékenyebben tudnak haladni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Amennyiben a banki szférában vagy egyéb pénzzel kapcsolatos helyen dolgozik, ezen a héten érdemes fokozottan figyelni, hiszen mindenféle meglepetések érhetik. jobb, ha előre figyel. Egy kevésbé ismerős személy mindenféle kitalált dolgokkal vádolhatja, ami az ön fülébe jut. A környezetében mindenki az ön pártját fogja, így semmi ok nincs az idegességre. Lassítson le egy kicsit, pihenjen is egy kicsit. Munkájában, a karrierje útján egyenletesen halad felfelé. Vigyázzon magára és azokra is, akik öntől függenek. Ezen a héten a csillagok állásai kedveznek a karrierjének. Terveit könnyedén meg tudja valósítani segítséggel vagy anélkül is.

Szerelem:
Az eheti bolygók tranzitjai segítenek abban, hogy kapcsolata új erőre kapjon. A régi dolgokat el tudják engedni párjával mindketten, melyek eddig fennakadásokat okoztak önök között. Valószínű, hogy összeköltözést vagy házasságot terveznek a napokban. Mindenképp számíthat hirtelen kellemes fordulatra a szerelmi élete alakulásában. Ha gyermek tervezésen gondolkodtak az utóbbi időben, gyermekáldás is lehetséges.

Karrier:
A hét elején ellenőrizze a számítógépét, tegyen fel megbízható vírusölő programot, készítsen biztonságos mentéseket. Könnyedén elveszíthet minden infót gépéről, ha nem készül fel kellően egy váratlan meglepetésre. Találjon valamilyen kézenfekvő megoldást arra, hogy önállóan is meg tudják oldani kollegái a gondjaikat, hogy ne önt nyaggassák minden kis semmiséggel.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Változásokat eszközöl, amiért a környezete nem igazán rajong. Kénytelen lesz kompromisszumokat kiötleni, hogy az álláspontok közelebb kerüljenek egymáshoz. Az üzleti életben vannak dolgok, amiben már nincs annyira meggyőződve, mint a legelején. Míg kétkedései kikristályosodnak, jobban teszi, ha figyel reakcióira az érintettek előtt. Fiatal ismerősei kerülnek előtérbe. Meg kell növelnie az emberekbe vetett bizalmát. Nem kell feltétel nélkül megbíznia másokban, de anélkül nem tud gördülékenyen egyről a kettőre jutni. Álmait ezekben a napokban szorítsa szorosabb keretek közé. Használja ki a kínálkozó lehetőségeket. Kedvese mindenben támogatni fogja.

Szerelem:
A csillagok eheti állásainak hatására egy eddigi barát, kolléga vagy üzleti partner és ön között szokatlan vonzalom alakulhat ki. Egyikőjük sem érti az újonnan kialakult helyzetet. Lényeges, hogy jó előre fontolják meg, még mielőtt belecseppennének mélyebben. Így elkerülhetik azt, hogy később mindketten kínosan érezzétek magatokat a történtek miatt, ha esetleg később meggondolnák magukat. Az aktív párkapcsolatokban harmónia uralkodik.

Karrier:
A hét elején a jó kommunikációs képességének köszönhetően kiváló sikereket érhet el. Prezentációkat, fontos e-maileket, telefonokat érdemes a hét elején lebonyolítani. Most a kedvező vizeket a saját malmára tudja hajtani. A hét közepe körül a határidős munkáival kockázatos időszakon mehet át. Érdemes fokozottan figyelnie a részletekre. Kellő odafigyeléssel kiemelkedően sikeres hetet zárhat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


A jó szerencse ezekben a napokban újra ön mellett áll. Érdemes ezt az időszakot jól kihasználni. Jó barátai mindenben támogatják. Amennyiben vitás kérdés merülne fel a környezetével, ne mondja ki véleményét, míg nem tudja megindokolni. Egy pénzügyi meglepetés vár önre ezen a héten. Igen nagy a valószínűsége, hogy az elkövetkezendő időben egy nagyobb összeggel ajándékozza meg önt a sors. Szívügyekben nem mondható el, hogy élete legjobb időszakát éli. Legyen türelemmel, ha magányos, hamarosan betoppan az életébe szívének megdobogtatója. fontos, hogy ebben az időszakban fókuszpontját az elhivatottságának szentelje és utána a többinek. Ez lehet tanulmány, karrier.

Szerelem:
A párjával az utóbbi időben kerülgetik egy téma megvitatását. Nem érdemes húzni és halasztani tovább. Mielőbb szakítsanak rá időt. Menjenek el kettesben egy kellemes helyre és nyugodt körülmények között tegyék helyére a dolgokat. Nagy kő esik le a szívükről. Lehetséges, hogy egy kis humor oldaná kezdetnek a feszültséget. Amennyiben randira készülne, ne induljon neki előre gyártott forgatókönyvvel. Az ön briliáns rögtönző képessége és humora sokkal jobb.

Karrier:
A hét elején felmerülhetnek folyosó pletykák a munkahelyen. Próbálja meg elhatárolni magát tőlük, amennyire csak lehet. Később még örömére szolgál, ha így tesz. Felpörgött tempóban végzi a dolgait. Arra kell vigyáznia egy esetleges provokáció esetén, hogy az ön esetleges kritikái ne legyenek túlzottan csípősek. A hétvége fele az anyagi dolgok okozhatnak némi fejtörést. Érdemes figyelnie az előjeleket.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Érzelmi téren egy kicsit passzívabbá válhat a napokban. A lelkesedés lángja mintha csökkenne önben. Elképzelhető, hogy hideg fejjel kényszerül döntéseket hozni, mert szükséges. Sok lehetőség adódik ebben a periódusban anyagi helyzetének mérlegét helyére igazítani. A családjával a kapcsolata is rendeződni látszik. Fontos figyelnie arra, hogy a baráti kapcsolataiban törések mutatkozhatnak. Ha teheti, próbáljon meg elhatárolódni új szomszédjától, még mielőtt mélyebben beavatná a személyes titkaiba a közös kávézások során. A kiadásai egy kicsit megnőhetnek ebben az időszakban, de kellő figyelemmel tartani tudja a frontot.

Szerelem:
Az e heti bolygóállások kiemelten érinthetik az ön szerelmi életét kedvező értelemben. Az ötletek szintjéről segítenek a tettek mezejére lépni. Ha eddig még nem döntötte el, hogy mi legyen önök között párjával, ebben az időszakban sikerül düllőre jutnia önmagával és dönt. Őszintén kell beszélniük mindketten az érzéseikről. Ez egy nagy előrelépést jelentene mindkettőjüknek.

Karrier:
Egy új üzleti lehetőség előszeléről értesülhet a hét elején, ami lényeges előnyökkel kecsegtet. Olyan dolgokat ígérjen meg, melyeket be is tud tartani időre. Inkább tágabb időpontokat rögzítsenek, akkor nem lesz gond. A munkahelyén jó a kollegiális légkör. Számíthat kollegái együttműködésére. A mostani erőfeszítései később nagyobb előnyöket és lehetőségek kapuit nyitják meg ön előtt a közeljövőben.

Ugrás a napi horoszkópra! >>