Érvényes : 2016 február 08 - 2016 február 14.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Nagyon jók az elképzelései. Most nem is kell hallgatnia másra. Élvezettel lát neki a teendői elvégzéséhez. Minden energiájával erre összpontosít és ez adja meg a hét lendületét. Lehet, hogy jut még kapacitása részt venni egy egészségmegőrző programon is. A szellemi energiái ebben a periódusban az egekig ér. Az ön körül lévő események mostanság fölpörögnek. A munkájában is új kihívások állnak ön előtt. A kapcsolatai révén nagy előnyök ígérkeznek. Nagyon sok energiája van, de nem tudja levezetni. A partnere ezekben a napokban egy fontos ígéretet tesz . Lehetséges, hogy kedve támad többet költeni a szórakozásra, mint eddig.

Szerelem:
Itt az idő, hogy a kapcsolatában a partnerével egy magasabb szintre lépjenek. Már Ön is elérkezettnek érzi az idejét ennek. Ezen a héten nagyon erősen hathatnak Önre a bolygóhatások, melyek okán egy kicsit nehezebben tudja mederben tartani az érzelmeit. Legyen óvatos, ha netán váratlanul negatív impulzus éri, ugyanis olyan reakciókat válthat ki Önből, amit nem szeretne és megbánthatja kedvesét egy semmiség miatt.

Karrier:
A hét elején akadhatnak némi félreértések a kollegáival egy projekt kapcsán. Jobb, ha higgadt fejjel minél előbb a helyére teszik a dolgokat. Kiemelkedő sikerek felé halad a karrierjében. Ezért fontos lenne, hogy pontos és magabiztos legyen. A türelmetlenségnek most nincs itt az ideje. Figyeljen a feletteseivel történő beszélgetések során, ugyanis nagyon valószínű egy előreléptetés vagy egy új megbízás, amelyhez a csapatból Ön a legesélyesebb.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Amennyiben az elmúlt időben egy kérelmet adott be egy fontos ügyben, most esedékes az, hogy jóváhagyják . Meglehetősen egy kicsit nyugtalan lesz a hét első felében, de ez az állapot csak átmenetinek bizonyul. Körülveszik olyan barátok, akikkel meg tudja beszélni azokat a gondjait, melyekkel épp most küzd. Az ők tanácsait meghallgatni érdemes, hiszen mindemellett inspirálják önt is a dolgok pozitív szemléletére. Az igaz barát a bajban ismerszik meg. A hét második felében alkalom adódik egy pár múltban történt sérelem megoldására. Legyen türelmes a szeretteivel, hogy mielőbb helyreálljon a harmónia önök között.

Szerelem:
Ha egyedül él, ezen a héten elárasztják az érzelmek széles skálái. Ne meneküljön el előlük. De arra vigyázzon, hogy ne kergesse magát illúziókba. Ez az első látásra szerelem rövid életű lehet, főképp, ha Ön a Bika jegy a második dekád szülöttje. Ha párban él, most a csillagok páratlan vonzerővel ruházzák fel. Így újra elcsábíthatja párját, ami által újra elmélyíthetik szerelmi életüket.

Karrier:
Ezen a héten szinte mindent új perspektívában tud látni az átvonuló bolygók hatásainak segítségével. Új szerződések aláírása, fontos tárgyalások ezen a héten nagy sikereket hoznak Önnek a későbbiekre nézve is. Amennyiben új tárgyaló partnerrel kell asztalhoz ülnie, hallgassa meg előbb az ő álláspontját és csak utána fejtse ki a sajátját. Így előnyt szerez a saját javára. A hét vége fele egy kollegájától meglepően jó híreket kap.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Ügyelnie kell arra, hogyan gazdálkodik ebben az időszakban a javaival. A csillagok arra figyelmeztetik, hogy olyan hatások érhetik, melyek miatt szinte kifolyik a pénz a kezéből a hét során. Csak annyit tartson magánál, amennyi feltétlen szükséges. Akkor nem lesz baj. Ne idegeskedjen mindenen. Rokonainak életét és sorsát nem tudja olyan mértékben befolyásolni, hogy olyan hamar minden rendbe jöjjön, ahogy azt ön szeretné. A hét második felében nyilvánvalóvá válik ön előtt egyik ismerősének a rosszmájúsága. Nem adott okot arra, hogy így viselkedjen önnel szemben. Ezekben a napokban jobb kerülni az illető társaságát.

Szerelem:
Az eheti bolygóhatások miatt azt tapasztalhatja, hogy kedvese szokatlanul viselkedik a hét elején. A mindennapi elfoglaltság egy kicsit szűkszavúvá teheti az estéiket. Jobb lenne nem napolni az jósjeleket. Szakítsanak időt arra, hogy megbeszéljék a felmerülő gondokat. Így már csírájában megoldják az esetleges félreértéseket. Amennyiben szingli, a hét második fele érdekes kalandnak ígérkezik, amiből később bármi lehet.

Karrier:
A hét során a bolygóhatásoknak köszönhetően közelebbről is megismerheti azokat az embereket, akik körülveszik, akik nagyobb befolyással vannak az Ön karrierjére. Ne siessen a véleményformálással. Kisebb változások várhatók a munkájával kapcsolatosan. Az eddig megszerzett tudásához szükségesnek látszik a magasabb szintű elkötelezettség az Ön részéről is, kedves Ikrek. Iratokkal kapcsolatos szerencse, sikeres vizsga, kedvező kimenetelű tárgyalások várhatóak a hét második felétől.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Alapozzon saját képességeire, igényeire. Amennyiben fontos utazás előtt áll, előző nap csomagoljon be, készítsen elő mindent, mert egy kis késés miatt lekésheti a járatot. Az utazásnak és a szerelemnek kedvez ennek a hétnek a csillagok állásai. Az anyagiakat illetően sem panaszkodhat. A hét során azonban nem tanácsos lakását eladni, mert kisebb kár is érheti, ha apró részletek elkerülik a figyelmét. Ügyeljen értéktárgyaira, pénzére. Ne hagyja szét a dolgait, mindent rakjon a helyére. Ismerősei körében egy személy túl szétszórt és változó viselkedésű ahhoz, hogy számíthasson rá. Ha mégis bizakodó vele szemben, nagyobb csalódás is érheti.

Szerelem:
Ha független, kedves Rák, és ismerkedni szeretne, a csillagok állásai fokozottan kedvezőek az Ön számára ezen a téren. Ki kell lépjen a négy fal közül még akkor is, ha nehezére esik, ugyanis Cupidónak nincs házhoz szállító szolgálata. Láthatóvá kell tennie magát a leendő kedvese számára. Ha viszont elkötelezett, szervezzen közös programot szerelmével az estékre. Rá fog döbbenni, hogy milyen sok közös van kettőjükben. Ezáltal kapcsolatuk is új értéket kap. Kellemes hétvége elé néz.

Karrier:
Bármit is szeretne megbeszélni a hét elején, határozottan és részletesen fejtse ki a mondanivalóját. Ne hagyja, hogy félbeszakítsák. A tárgyaló partnerei közül mindenkinek egyéni filozófiája van az érdekek valamint a pénzekkel való rendelkezést illetően. Egy valakinek Önök közül zseniális ötlete támad a kérdés kapcsán, amire felfigyelni érdemes.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


A közelmúltban eléggé igénybe vette a környezete és a véget nem érő teendők. Egy kis megújulás időszerű lenne. Ebben a periódusban a csillagok állásai azt sugallják önnek, hogy most főképp saját magára kell koncentrálja az energiáját és az idejét. Pihenjen vagy sportoljon, hogy jó kondícióba hozhassa magát. A hét közepe felétől váratlan bevételt jeleznek önnek a csillagok, kedves Oroszlán. Keresse az emberek társaságát, legyen nyitott új barátságokra. A nemrég történt dolgok még idegesíthetik. A környezetében élők aggódnak az ön nyugtalansága miatt. Segíteni szeretnének. Érdemes lenne a bizalmasabb közelállókkal megbeszélni a történteket. A hét második felétől oszlani látszanak a gomolyfelhők.

Szerelem:
Ebben az időszakban a romantika édes hívogató dallama megpendíti a szíve húrjait, kedves Oroszlán. A boldogság kiteljesedése ígérkezik az Ön számára ezen a héten. Ráeszmél arra, hogy a Napja mennyivel fényesebben ragyog, amikor együtt lehet kedvesével. A csillagok támogatják érzelmi életének kibontakozását. Amennyiben magányos lenne, ez kiváló időszak az ideális társ megtalálására. Merjen nyitni a boldogsága felé.

Karrier:
A hét elején munkájában nagyon energikus és tettre kész lesz. Felgyorsítja az eseményeket egy sor körbetelefonálással. A kollegáinak is segíteni tud az optimális tempó felvételében. Fontos megbeszélések során fókuszálja figyelmét a sorok mögött megbúvó lényegre, így lépéselőnyt nyerhet a többiekkel szemben. Egy régebbi ügy kapcsán egy fontos értesítés érkezik pénzbevételről a hét közepe körül.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Nagyobb döntések esetén ajánlott nagy tapasztalattal rendelkező szakember véleményét, segítségét kikérnie. Főképp, ha hosszú távú anyagi elkötelezettséget, kölcsönt vagy ingatlant érintő ügyről van szó. A szerelmi élete kapja a legtöbb jótékony energiát a csillagoktól ezen a héten. Ez a hét bolygóállásai új energiákat hoznak önnek, melyeket nagyon jól tud hasznosítani az életminősége javítására. Fontos megbeszélések sikeresen az ön elvárásai szerint alakulnak. Azonban a közúti forgalomban, fontos iratokkal kapcsolatos ügyek intézése esetén szükséges elővigyázatosnak lennie ebben az időszakban.

Szerelem:
Jót tenne az Ön számára az, ha a mókuskerékből egy kis szünet erejéig megszökne például egy kis kirándulásra egy lazítás erejéig. Szerettei kényelméért kész bármikor fáradhatatlan güzümanóvá változni. Higgye el, nem azzal adja meg párjának a legtöbbet, hogy sokat robotol összeroppanásig. Tartsa szemmel a mértéket. Az együtt szerzett élmények, a közelség, a hosszas beszélgetések, a közös nevetések, a játék az egymásra történő odafigyelés mellett az, amit semmivel nem lehet pótolni, s talán a legtöbb, ami a törődés mellett igazán összetartozóvá teszi a lelkeket.

Karrier:
A hét során átvonuló bolygók arra figyelmeztetik, hogy saját pénzével befektetni csak óvatosan lépjen. Amennyiben elképzeléseihez szeretne befektetőkkel tárgyalni, most nagyon kedvezőek a bolygóállások az ügy sikeres kimenetele mellett. A közelmúltban kitűzött ambíciói most realizálódni látszanak. A munkahelyén várható kisebb változás, ami viszont lényegesen jobbá teszi a munka végzéshez szükséges körülményeket.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Egyik kollegája paprikás hangulatban van. Ennek ön is tudja az okát. Amennyiben a napokban nagylelkű szívességet tesz valakinek, könnyen meglehet, hogy az illető soha többet nem akar leszállni az ön nyakáról. Sőt, idővel még követelőzővé is válhat. Időben érdemes tisztázni vele az ön határait és lehetőségeit. Egy régebben tervezett összejövetel előtt áll, amit most már a háta közepére sem kíván. Azonban már nincs visszaút. Fejezze be a szervezést, csinosítsa ki magát és legyen elbűvölő. Igyekezzen minél több időt a szabad levegőn tölteni. Ez új energiával tölti fel. Családjával tervezhet egy kirándulást vagy egy szabadtéri programot, ami jó kedvre tudja deríteni mindnyájukat.

Szerelem:
Lehet, hogy érzelmileg egy kicsit mély ponton áll, kedves Mérleg. Most már nem fontos, hogy mik váltották ki ezt az állapotot. A lényeg az, hogy vegye tudomásul, hogy a Nap sem süt minden nap egyformán. Elképzelhető, hogy lesznek dolgok, amiket lelke mélyéről kell kitépnie, amit még mindig ott dédelget a keblében. A seb, amit hátrahagynak fájni fognak még egy darabig, de csak így kezdődhet el a gyógyulás. Ez a hét a gyógyulás hete. A megoldásoké az új alapokra helyezett kölcsönös bizalom által.

Karrier:
A hét során hullámzó hangulat uralkodik a munkahelyén. Próbálja meg elkerülni az esetleges konfrontálódásokat. A diplomáciai képességére most nagy szüksége lehet. A horoszkópja előrejelzései szerint csütörtökre tetőzik környezetében a feszültség. Erre a napra inkább a jövő menő dolgait érdemes terveznie, amivel kivédheti a környezetében lévőkkel felmerülő kellemetlen helyzeteket. A hét vége a jól megérdemelt lazításnak adja át a szerepet.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Amennyiben az otthonában változtatásokat szeretne, most tanácsosabb az, hogy egyelőre maradjon a tervezés stádiumánál. Szerelmi kérdésekben a másikra való odafigyelés nyújtja a legtöbb örömet ezekben a napokban. Ennek a hétnek a bolygóállásai kiemelkedő ambiciózussal, magabiztossággal, erős kisugárzással ruházzák fel önt. Olyan ember kérheti ki a véleményét, akivel ön nem szívesen állna szóba. Fontos döntések előtt áll. Mivel nagy a tét, nehezen tud döntést hozni. Váratlan kiadások is várhatók a hét során. Nem tervezett be nagyobb kiadást, így érthető az idegessége emiatt. Ezzel időben párhuzamosan egy új elképzelése anyagiakban emelkedő eredményeket mutat.

Szerelem:
Vannak dolgok, amikről még most sem beszélhet, kedves Skorpió. A meghittség kerül előtérbe a szerelmi életében. Ebben lehetséges, hogy kap némi kozmikus segítséget is a csillagoktól. A hét közepén előfordulhat az, hogy a közlendőjére nem minden esetben úgy reagálnak, ahogyan azt szeretné. Csak a párjára és a szívére hallgasson mostanság. A képlékeny vagy kényes dolgokkal kapcsolatban most kerülje az állásfoglalást, ha teheti.

Karrier:
Ezen a héten a bolygók konstellációi fokozott határozottságot, céltudatosságot erősítenek Önben. A régóta húzódó ügyek menetét könnyedén fel tudja most gyorsítani. Így megfelelő kerékvágásba terelheti a dolgokat. Most a tempót Ön diktálja. Kollegái hallgatnak Önre. Eddig is már többször megbizonyosodtak arról, hogy Önre hallgatni érdemes. Jóval előre érzi a dolgok alakulását, aminek köszönhetően időben be lehet avatkozni a dolgok végső kimenetelébe.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Lehet, hogy egy ideje változtatást tervez a karrierjében, mert nincs megelégedve az anyagi értelemben vett megbecsülésében. Ennek a hétnek a bolygóállásai fokozott óvatosságra és megfontolásra intik ennek a lépésnek a megtételében. Inkább várjon még egy pár napot, mintsem rontson a helyzetén egy óvatlan, elhamarkodott döntésével. Az otthonában ellenőrizze a vízrendszeren működő elektromos berendezéseket. Szükség esetén hívjon ki szakembert. Ne halogassa a szükséges javításokat. Ezzel megelőzhet egy nagyobb bajt, ami később jönne váratlanul nem kis kiadással. Amennyiben nehézségei támadnának, barátai segítségére számíthat.

Szerelem:
Ezen a héten kedves Nyilas, egy ördögi kör rejtélyét kell megfejtenie. Sorozatos, visszatérő vesződéssel járó teendőkkel szembesülhet. Most már végérvényesen meg tudja oldani, tökéletesen rálát a megoldásokra. Próbáljon meg 3-4 emeletnyi távolságból szemlélni a dolgokat, és sikerül átlátni a szitán. A megoldás kézenfekvővé válik. Így véget vethet egy kínos helyzetnek. Amennyiben párkapcsolatban él, lepje meg kedvesét valami kedves ajándékkal. A hatás nem marad el.

Karrier:
A hét első napjaiban amihez nyúl, pénz terem belőle. Valóban a jó szerencse áll mostanság Ön mellett. Azonban a hét közepén már óvatosságra intik a bolygóállások. Akkor nem szabad nagyot kockáztatnia. Tegye meg a lehetetlent, de ha lehet, ne költsön egy vasat sem egy két napig, csak az alapvetőkre adjon ki pénzt. Meglátja, így semmit sem veszít. Sőt, a hét végétől újra jó lesz a széljárás, ha szereti a kockázatokat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


A belföldi utazásai során vezessen fokozott körültekintéssel. Iratokkal kapcsolatban érdemes az apró részletekre is kiterjeszteni a figyelmét, mielőtt döntéseket hozna ilyen ügyekben. Az eheti bolygóállások nagyon kedvező hatással vannak az ön terveire, karrierjére és pénzügyeire. Váratlan bevétel ígérkezik ezekben a napokban nem várt forrásból. A váratlan, előre be nem jelentkezett vendégeknek most jobb, ha nem nyit ajtót, ugyanis váratlan kellemetlenség aurája érzékelhető az ön környezetében ezen a héten. Ebbe beletartoznak főképp a szomszédok, testvérek és az ő családtagjaik. Jobb a fokozott óvatosság.

Szerelem:
Most vigyázzon, kedves Bak, mert képzelete testet ölthet. Úgy félelmei, mint vágyai szembejöhetnek Önnel. Így hát arra kell figyelnie, hogy mit látna szívesebben testet öltve a kettő közül. Ez egy teremtő periódus Önnek, ami ritkán ugyan, de embernek is megadatik. A csillagok ebben az időszakban nagyon kedvező hatással támogatják az Ön örömeinek, boldogságának a kibontakozását.

Karrier:
A karrierje, az életminősége javításáért tett erőfeszítései kapják ezen a héten a legkiemelkedőbb támogatást az átvonuló bolygóktól. Ezt érdemes jól kihasználnia minden szinten. Amennyiben meg szeretne pályázni egy jobb állást, itt az idő, hogy megtegye ebbe az irányba a szükséges lépéseket. Azonban figyelnie kell a részletekre. A veleszületett objektivitása, talpraesettsége, bátorsága lesz most a vezércsillaga.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


A nyugtalanító ügyeket ezekbe a napokba sikeresen megoldja. Házasságában is helyreáll a harmónia. Ha egy mód van rá, most szakítsanak egymásra több időt, hogy gördülékenyebben haladjanak a kapcsolatuk megújításában. Ezen a héten megengedhet magának egy kis luxust, kedves Vízöntő. Lepje meg magát valami kedves ajándékkal. Kényeztesse testét lelkét, mert igazán megérdemli. Most nem fontos az, ami a környezetében zajlik. Csak arra fókuszáljon arra, ami és akik igazán fontosak önnek. Ez egy megtisztulási periódus az életében, ami emelkedést hoz minden téren önnek. Lesznek napok, mikor nagyon feszült lesz mások miatt, ami kihathat a munkájára is.

Szerelem:
A napokban mielőtt bármit is cselekedne, kimondana, kedves Vízöntő, számoljon el ötig. Ugyanis váratlanul előbújhat Önből a kisördög és pikk-pakk, észre sem veszi, máris kirobban egy éles vita partnere és Ön között egy kis semmiség miatt. A hirtelen felindulásnak ha teret enged, az irányítást könnyen elveszítheti a helyzet felett. Ha viszont párbajra szeretné kihívni a sorsot, és fel is készült rá, vívja meg a rég készülőben lévő csatáját. Okosan taktikázva győzedelmeskedni fog.

Karrier:
Ennek a hétnek bolygóátvonulásai egy kicsit feszültebbé teheti a hét első napjait a munkahelyén is. Sok a teendője, még kávészünetre is alig jut ideje. Ingerültté teheti az, hogy a személyes tempóját nem Ön irányíthatja. Egy kicsit fegyelmeznie kell Önmagát, hogy ne robbanjon apró semmiségekre. Az észjárása gyorsaságával a kollegái nem tudják felvenni a versenyt. Így hát muszáj lesz egy kicsit türelmesnek lennie velük.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Egy kicsit óvatos bizalmi kérdésekben. Azonban olyan ember állhat ön mögött teljes váll szélességgel, akire nem is számít. Érdemes nyitnia a barátkozások felé. Életre szóló bizalmas kapcsolatot ígérnek önnek a csillagok egy olyan személyben, aki érti és érzi az ön lényét mélyebb szinteken is. Házasságában helyreáll a harmónia. Pénzügyei kedvező irányt vesznek. Távol élő ismerőse, rokona most sokat gondol önre. Lepje meg egy telefonhívással. Emlékezetes lehet talán egy életre ez a beszélgetés. A bolyállások támogatják az álmai megvalósításában. Egy kicsit lassan bontakozik ki a lényeg céljai elérésének útján, de ne adja fel, mert közel van ahhoz, hogy a megtett erőfeszítéseit siker koronázza.

Szerelem:
Kedves Halak! Most, ezekben a napokban a csillagászati hatások nagymértékű tisztánlátással áldják meg. Lényeges dolgok, melyek eddig rejtve voltak Ön előtt, hirtelen feltárulkoznak. Nem fontos értenie részletekbe menően azt, hogy ez hogyan működik. A lényeg, hogy lön. Tudnia kell Önmagáról, hogy rendkívüli tehetséggel, fokozott intuícióval megáldott személy. Most érezheti mások érzéseit, mintha a sajátjai lennének. Használja bölcsen ezt az ajándékot.

Karrier:
A hét elején magasabb szakmai körökből keresik az Ön társaságát baráti közeledéssel. Nem véletlen. Minden erejével a cég előnyein dolgozik, magas fokú a lojalitása. Eljött az ideje, hogy a felettesei is felfigyeljenek erre. Egy fontos telefonbeszélgetés új perspektívákat hoz a karrierje terén. A hét közepe körül plusz bevételre is számíthat. Egyesítsék az erőiket egy olyan személlyel, akinek most nagy szüksége van az Ön ötleteire. Azonban még mielőtt bármi nagy közös döntést hoznának, az erőviszonyokat jó előre rögzíteni kellene.

Ugrás a napi horoszkópra! >>