Érvényes : 2014 július 21 - 2014 július 27.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Ezen a héten fokozottan kell figyeljen a szabályok betartására, ugyanis valaki alig várja, hogy hibát kövessen el. Az együttműködések ebben a periódusban nagyon gyümölcsözőek. A párjával szemben ne adjon okot a féltékenységre, mert ha mégis megtörténne, erős feszültség lépne fel. A munkahelyén legyen alapos, megfontolt, részletekre is figyelő, mert a felmerülő kritikus helyzetben most nem számíthat felmentő seregre. A hét második felében a személyes varázsa előtérbe kerül. Ennek köszönhetően lényegesen megnyerőbb a tárgyaló partnerei és a környezetében levők szemében is. Ezen a héten semmit sem bízhat a véletlenre. Kézben tudja tartani ügyeit.

Szerelem:
Most egy olyan bolygó átvonulás van folyamatban, amely kiválthat önből eltúlzott reakciókat egyes információkra. Ezen a héten a spontán dolgokat részesíti előnyben. Időnként azon kaphatja magát, hogy alacsony a tolerancia küszöbe. Ez megmutatkozhat a párkapcsolatában is. Hangsúlyos figyelmeztetés az, hogy előbb gondolkodjon, mielőtt párjának kimondana valamit, ami sértő is lehet.

Karrier:
Ezen a héten fokozottan figyelnie kell a részletekre. A sikerességét a körültekintés, a részletekre való odafigyelés nagyban befolyásolja. Amennyiben egy olyan szerződés kell aláírnia, melynek tartalma kételyeket kelt önben, mindenképp korrigálni kell, mielőtt azt aláírná. Ezzel későbbi gondokat előzhet meg. A hét közepén egy kínos eset is adódhat, melyet kellő türelemmel és odafigyeléssel meg tud oldani.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Az előző héten voltak gondjai, de ezen a héten az ön utcájába is besüt a Nap. Végre fellélegezhet. Próbálja meg diplomáciával kezelni a konfliktusgyanús helyzeteket. Ezen a héten új barátság köttetik, ami a későbbiekben több téren is gyümölcsözőnek bizonyul mindenki számára. Ezen a héten több kérdésben is csak önmagára számíthat. Ezért fontos, hogy minden döntés előtt alaposan vizsgálja meg az éppen aktuális témát. Engednie kell, hogy a dolgok a saját tempójuk szerint menjenek. Így sokkal nagyobb sikereket ér el. Nagyon erős ebben az időszakban. Ettől függetlenül vigyáznia kell, hogy csak addig nyújtózódjon, míg a takarója ér.

Szerelem:
Az eheti bolygómozgások kiválthatnak némi átmeneti feszültséget önből. Új ismerkedések esetén kisebb elvi vita merülhet fel. Ha párkapcsolatban él, a hét során nézetkülönbségi okok miatt kiváltódhat egy kis félreértés partnere és ön között. Kellő kedvességgel, humorral és figyelmességgel jól tudja oldani a feszültséget kettőjük között. A hétvége kiváló egy kellemes kikapcsolódásra, esetleges új románc kialakítására.

Karrier:
A hét elején váratlan elintéznivalói lehetnek, melyek nem voltak a belekalkulálva a napirendjeibe. A kollegái rá szorulnak egy két útbaigazításra egy új helyzet megoldásában. Pénzügyi tranzakciói jól sikerülnek a hét során. Sőt, könnyedén plusz profitra is szert tehet. Ez lehet egy jól sikerült együttműködés, vagy egy kiváló befektetés kezd prosperálni, megtérülni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Ez a hét sokkal könnyedebben indul az előzőektől. Késztetést érez arra, hogy csak olyan dolgokkal foglalkozzon, amikben örömét leli. Így egy pár rejtett képessége kezd ébredezni ebben az időszakban. Amennyiben gyereke van, sokkal közvetlenebbül megértik egymást ezekben a napokban. Ez a hét kiváló, hogy nyíltan beszéljen arról, ami eddig csak gyötrelmeket okozott. Párjával legyen türelmesebb, főképp, ha új dolgokat szeretne megosztani vele. A hét második felében olyan dolgok is felmerülhetnek, melyekről úgy hitte, hogy régóta lezárt ügy. Ezen a héten minden fontos, ami teendője felmerül. Semmit sem napolhat későbbre.

Szerelem:
Ezen a héten a tranzitáló bolygók kellemes meglepetéseket tartogatnak az ön számára. Próbálja rejtegetni az érzelmeit, de minél jobban igyekszik, annál jobban érzékeli az, akivel kapcsolatosak. A verbális beszéd helyét átveszi a metakommunikáció. Amennyiben egyedül él és társat szeretne, fontos, hogy ebben az időszakban társasági életet is éljen. Megdöbbentő találkozásban lehet része, akiben a lélektársát fedezheti fel.

Karrier:
Derült égből villámcsapás. Ilyenszerű ötletei lesznek a legbriliánsabbak a hét során. Remek formában van szellemileg és fizikailag is. Egy újraszervezéshez kérik ki az ön segítségét. Vigyázzon, hogy ne lépje át a határait. Használnia kell most a kreativitását az üzleti ügyei gördülékeny megoldásaihoz. Egyedi sikereket ér el vele. A hét második fele új dolgoknak kínál lehetőségeket. Pénteken a környezete fókuszpontjába kerül.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Ezen a héten fokozottan vigyázni kell a fizikai erőnlétére. Könnyedén azon kaphatja magát, hogy a munkája minden energiáját felemészti. Ennek hatására kimerültté válhat, és pont a szeretteire már nem jut elég energiája. Bánjon kíméletesen energiakészletével. Pénzügyeivel kapcsolatos elképzeléseiben saját intuícióját kell kövesse, ne hallgasson senkire. Előre megérzi, ha valami nincs rendben. Most is ez a helyzet. A szűk családja, szülei támogatására számíthat. Próbálja meg úgy elfogadni a környezete szereplőit, amilyenek. Nem kell mindenkit szeretni, nekik megfelelni. Használja a diplomáciai készségét, ha kínos a helyzet.

Szerelem:
Ezen a héten tele van újabb és újabb ötletekkel, amelyek segítenek abban, hogy jobban menjenek a dolgok partnere és ön között. Dönt, hogy most egyszer és mindenkorra kidob lelked mélyéről minden olyan régi sérelmet, ami eddig csak fájdalmakat, kételyeket okozott önnek. Ahányszor eszébe jut a régmúlt, mindig tele vagy fájdalommal. Ennek most véget vet. Joga van a boldogsághoz. A múltnak már nincs többé hatása önre, mert ön is így akarja és így is lesz.

Karrier:
A munkahelyén a kollegáival egyre jobb a kapcsolata. Így hát, számíthat rájuk, ha kell. Ők is önre. A hét elején egy kicsit túlvállalhatja magát. Alig lát ki a teendőkből a napokban. Csütörtöktől már jobb szelek kezdenek fújni. Amennyiben egy új projekten jár az elméje, a legjobb esélyekkel számolhat. Anyagi helyzete radikálisan megváltozhat egy kiváló profitot hozó ötlettől.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


Ebben a periódusban a rokonsági köreiben felmerülhet egy élesebb nézeteltérés, ahol egyedül csak önre lehet számítani, hogy elcsendesedjenek a kedélyek. Tisztán látja a dolgokat. Csak megértetni a többiekkel nem lesz egyszerű feladat. A magánéletében a javulás hírnöke kopogtat ajtóján érintve élete több területét is. Elsősorban olyan ötletei támadnak, amin dolgozni érdemes. Lényeges minőségi javulás lesz az eredmény. Az otthona körül is régóta tervezett teendői ideje elérkezettnek látszik. Zseniális elképzelései vannak a karrierjét illetően. Itt az idő, hogy konkretizálja elképzeléseit. Fortuna ön mellett áll. Váratlan sikereket ígér szakmai téren.

Szerelem:
Ebben az időszakban az éterben felettébb erős energiák összpontosulnak, ami azt jelenti, hogy jól fel tudná őket használni arra, hogy a dolgokat jóra, jobbra fordítsd maga körül. Ez a képesség önben van születésétől kezdve. Azokat a dolgokat, melyek a múltban az ön szívébe martak, most itt az idő, hogy kidobja onnan őket mindörökre. Gyenge pontja a szíve, de mindenekfölött egyben a legerősebb is. Nem véletlen, hogy Oroszlánként a legnemesebbet kapta. Éljen vele egy kicsit az önmaga örömére is.

Karrier:
Hétfőn a munkája igénybe veszi minden figyelmét. A hét elejét a logikus gondolkodás jellemzi, ugyanis több esetben is gyorsan kell döntéseket hoznia. Ez könnyedén fog menni, különösebb fennakadás nélkül megoldja a napi feladatait. A hét második felébe egy új terven kezd el dolgozni, ami nagyon ígéretesnek tűnik. A hét vége felé próbáljon meg egy kicsit rugalmasabban szemlélni a dolgokat. Rájön, hogy így sokkal hatékonyabban mennek a dolgok.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Az eheti bolygóállások minden támogatást megadnak, hogy minden, amit kimond, vevő fülekre talál. Azonban vigyázni kell a személyes információkkal, ugyanis a háttérben ártó pletykák is felüthetik fejüket ezen a héten. Csak olyan információkat oszthat meg bárkivel is ezen a héten, amivel nem hozhatják később kényelmetlen helyzetbe. Életvezetését illetően kiváló új ötletei vannak, melyek előnyöket jelentenek önnek. Pénzügyekben nehezebben boldogul mások miatt. Egyéni tervei sikerülnek. Csupán az olyan elképzeléseiben érzékelhetők késlekedések, melyekben más személy is szerepel. Óvakodjon az elhamarkodott döntésekkel hitel vagy egyéb kifizetéseket érintő szerződésekkel, mert hosszú távon előnytelen pénzügyi vállalkozás veszélye áll fent. Biztosítsa be magát a szükséges információkkal és egyéb óvintézkedésekkel mielőtt döntene. Így megelőzheti a későbbi kellemetlenségeket.

Szerelem:
Az égitestek eheti mozgásai kisebb bűntudatot is ébreszthetnek önben amiatt, hogy hagyta magát belső fúriák által megvezetni. Ez lehet egy háttérben meghúzódó alaptalan pletyka vagy egyéb üres beszéd, ami jól beültette az ön fülébe a bogarat. Ne keresse többé mindig csak önmagában a hibát, de társában sem. Ez emberi dolog, hogy ez előfordul időnként az idő és a kommunikáció hiánya miatt a párok között. Jól lehet tanulni belőle. Érdemes elgondolkodni azon, hogy az utóbbi időben elég időt és figyelmet szenteltek-e egymásnak és szerelmüknek a partnerével? Figyeljen a tényleges jelekre.

Karrier:
A kollegái szeretnek önnel dolgozni, mert semmi nem kerüli el az ön figyelmét és készségesen segít másokon, ha baj van. Ezen a héten bármilyen ötlete is támad, mindegyik helyt fog állni a gyakorlatban is. Nyugodtan tervezhet. Csupán másokkal óvakodjon megosztani a privát tervei részleteit, mert könnyedén azon kaphatja magát, hogy ön előtt megvalósítják saját előnyükre. Igazi ötletzseni ezen a héten.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Ezen a héten olyan dolgok miatt aggódik, melyekről kiderül, hogy közel sem olyan nagy gond, mint hitte. Próbálja meg egy kicsit rugalmasabban kezelni a helyzetet, és látni fogja, hogy megoldódnak szépen sorra azok a gondok, melyek nyugtalanították az utóbbi időben. Érzelmileg érzékenyebb periódusban van. Ennek is köszönhető, hogy bántóbbnak éli meg a környezetében lévők reakcióit. Ez többnyire a kimerültség jele is lehet. Figyeljen teste jelzéseire. Ebben az időszakban szervezetének több folyadékra, több vitaminra és sok mozgásra van szüksége, hogy jó legyen az anyagcseréje és kiváló legyen a közérzete. Párja gyengéd szeretetére és figyelmességére számíthat, ha őszintén feltárja előtte belső igényeit és érzéseit.

Szerelem:
Amennyiben egy olyan kapcsolatban van, hogy se veled se nélküled, a mostani bolygóállások világosan megmutatják önnek, hogy mennyire jó vagy nem ez önnek. Bátorság! Beszéljenek őszintén egymással. Ezzel megkönnyíthetik a döntéseiket a jövőt illetően. Ne hozzon senki kedvéért olyan döntést, ami nem a szívéből jön. Nem kell olyat tegyen, amit nem szeretne. Az igaz szerelem az égiek legszebb ajándéka és mindenki méltó rá. Ön is!

Karrier:
Az ön hete tipikus hétfővel kezdődik: hosszú, fárasztó és zsúfolt, de ki kell tartania a nap végéig derekasan. Keddtől már kezdenek a dolgok a normális kerékvágásban menni. A befektetett munka megtérül, sőt számíthat kisebb nagyobb kellemes meglepetésekre is, amikre nem is számított a felettesei részéről, amiknek ön igazán örülni fog. Amennyiben új pozícióra pályázik, a csillagok minden erővel támogatják a sikerét.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Ezen a héten egy kicsit bonyolultnak mutatkozik a magánélete és a munkája összeegyeztetése. Becsületesnek kell lennie önmagával is, másokkal is, mert könnyedén elveszíthet valakit, aki fontos. Egy kicsit nehéz lesz megőrizni a nyugalmát a hét során. A legjobbat úgy teheti, ha nem mondja ki a személyes véleményeit úgy, ahogy gondolja. Mielőtt kimondaná, finomítson rajta, ha kell, mert mély sebeket ejthet vele egy szeretett személy lelkében. Ha vannak féltett titkai, őrizze meg, és ne ossza meg senkivel egyelőre, mert könnyen árthat vele önmagának. Pénzügyi döntéseiben kedden és szerdán előnyös pozícióba kerül.

Szerelem:
Ezen a héten az átvonuló bolygók felerősítik önben azt a képességedet, hogy a mélységében láson és érezze azt, ami történik éppen párkapcsolatában és azt is, ami párjában zajlik. Lehet, hogy egyes impulzusoktól zaklatottá válik. Fontos, hogy őrizze meg a nyugalmát és mérlegeljen higgadtan. Az érzelem nem programozható sem önben, sem partnerében. Beszélgetéseik során vigyázzon a gondolatai kifejtéseire. Nehogy olyan sebeket ejtsen vele, ami netán kedvezőtlenül kihasson a kapcsolatuk jövőjét illetően.

Karrier:
Ezen a héten van bőségesen energiája fölénybe kerülni üzleti riválisaival szemben. A kollegái és a többiek előtt jár két - három lépéssel. Okosan fel tudja használni a javára az így szerzett előnyöket. Egy előnyös együttműködési ajánlat lehetősége áll ön előtt. Munkája kapcsán utazások is felmerülhetnek, melyek során fokozottan figyelnie kell az iratokra, szerződésekre és azok részleteire.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Ezen a héten az átvonuló bolygók feltöltik impulzivitással. Meg kell tanulni bánni vele, mert olyannyira túlpöröghet, hogy kényelmetlen helyzetbe is hozhatja vele magát. Fontos, hogy figyeljen, és hogy ne lépje túl önmagát, az igazi önvalóját. A kelleténél sokkal több feladatot vállal ezen a héten. Emiatt előfordulhat, hogy nehezen tudja összeegyeztetni az otthoni teendőit a karrierjével. Amennyiben külföldi utazás előtt áll, nagyon jól fogja érezni magát, sikerrel jár. Amennyiben párjával tervezi a közös utat, pénzügyileg készüljön fel egy kis dugipénzzel, mert könnyen előfordulhat, hogy túlköltekeznek. Olyan sok jó és szép dolgot látnak, amiben részesülni szeretnének. Ritka élményben lesz része.

Szerelem:
Ha azt remélte erre a hétre, hogy nyugalom vesz körül, egy kicsit kiábrándíthatják ennek a hétnek a bolygóhatásai, de nem tartósan. Bármennyire is lekötik a mindennapi teendői, úgy kell rendeznie az időgazdálkodással és az energia készletével, hogy jusson a párkapcsolatára is. Figyelmeztető jeleket közvetítenek a csillagok arra, hogy figyeljen a szerelmi életére is, párja igényeire is, mert ha nem, az otthon békéje és nyugalma könnyedén méhkassá változhat.

Karrier:
Az a projekt, amin épp jelenleg dolgozik, mágnesként vonzza a befektetőket. Érdemes kiszélesítenie a megvalósítási kereteit egy másodlagos tervvel. Amennyiben vezető beosztásban vagy kénytelen lesz ön, egy kicsit a sarkára kell állnia a hét során a haladás érdekében, mert mostanság túl nagy lazaság lengi körül a levegőt ön körül. A hét vége felé lassulnak az ügyintézések. Ne boruljon ki miatta.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Ezen a héten szakmai téren minden jó kerékvágásba kerül. Az idő nagyon kedvez a szabadságolásra. Kimerítő időszaka volt. Baráti, családi környezetben kellemes kikapcsolódást ígérnek a csillagok erre a periódusra. Amennyiben úgy döntene, hogy munkával tölti a hetet, új lehetőségeket aknáz ki karrierje terén, a hét során. A magánéletében egy kicsit türelmetlen lehet a hét közepén. Óvatos legyen a szókimondással, ugyanis kicsúszhat olyan is, amit párja szemrehányásnak vehet. Ezt megelőzheti, ha a pihenésre is hagy elegendő időt. Így a tolerancia küszöb is jó szinten marad.

Szerelem:
A folyamatban lévő bolygóátvonulások késztetést ébresztenek önben, hogy alaposan átgondolja a dolgokat. A párjával is akad egy két rendezni való, aminek eljött az ideje, hogy a probléma mélyére ássák magukat együtt és a gyökerében orvosolják végre a helyzetet. Szeretik egymást, ez tény. Csupán a szeretet nyelve időnként nem kompatibilis kettőjük között. A megoldásokra törekvő megközelítés oldja a felmerülő feszültségeket.

Karrier:
A hét eleje sok új ötletet ébreszt önben, melyeket feljegyezni érdemes, hogy ne maradjanak csupán az ötlet szintjén, ugyanis bőven akad belőlük olyan, amit megvalósítani érdemes. Ezen a héten erős önben a csapatszellem. Ezzel nagyon jól tudja inspirálni a kollegáit is. Fokozódik a meggyőző képessége is. A hét vége felé váratlan szerencsés fordulatra számíthat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


A hétfő feszültséggel terhelt levegővel lengheti körül. Olyan esetekben is provokációt sejthet, amiről később kiderül, hogy teljesen ártalmatlan dologgal áll szemben. Ez a bolygóátvonulás keddtől radikálisan megváltozik kedvező irányban. Felszínre hozza önben az együtt érző, intuitív ént. Sokkal könnyebben megtalálja a közös hangot a környezetében élőkkel, jobban rá tud hangolódni a körülvevő erőkre. A munkahelyén a hét közepétől felpörgetett tempóval intézi dolgait. Az elmaradásait is könnyedén behozza. Amennyiben kedveskedni szeretne párjának, vagy közös programot terveznek, tanácsosabb a szerda és a csütörtök, vagy a vasárnap. A többi napon kevésbé tud nyugton maradni, egy helyben meglenni.

Szerelem:
Ennek a hétnek a bolygóállásai nagyon kedvezőek a szerelmi életére nézve. Amennyiben az elmúlt időszakban kevésbé volt ideje ápolni érzelmi életét, most a csillagok is segítenek azzal, hogy megnövelik önben az együtt töltött idő és a benne rejlő érzelmi élmények iránti igényeket. A kibontakozásban lévő románcoknak a legkedvezőbb napok a szerda, a csütörtök és a péntek.

Karrier:
Amennyiben vannak olyan folyamatban lévő ügyei, ahol gyors intézésre van szüksége, azonnali döntésekre, a hétfő és a péntek nagyon ideális. A többi napok az alapos munkára, tárgyalások lebonyolítására kedvezőek. A legjobb ötletei kedden jönnek, melyeket feljegyezni érdemes ugyanis ezen a napon született ötleteid bőséget, kiemelkedő sikereket tudnak hozni az ön számára.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Ezzel a héttel kezdődően egy új életritmust fog megtapasztalni. Ennek hatására átgondolja élete több területét. Karrierjében a változások szele fúj. Még nincs itt az idő arra, hogy ezen a téren változtasson. A párjával is az utóbbi időben az igyekezete ellenére sem tudta mindig megtalálni a megfelelő hangsúlyt. Egy lefelé irányuló hullámon van túl érzelmileg. Ezt önben nem a munkája váltotta ki, sem a kollegái reakciói. Amúgy is nagyon erős a veleszületett empatikus képessége. Ennek a hétnek hullámzó impulzusai vannak a folyamatban lévő bolygóhatások miatt. Pénzügyekben sikeres lehet, ha kitart az ötletei mellett. Nagyon jó érzéke van ebben az időszakban is a pénzhez.

Szerelem:
Az eheti tranzitáló bolygók egy kicsit összezavarhatják érzelmi szenzorjait, ugyanis a hét elején könnyedén provokációknak minősíthet olyan helyzeteket, melyekről később kiderül, hogy ártalmatlanok voltak. A hét közepén kifejezetten kedvező időszaknak ígérkezik a szívügyei ápolására. A hét vége fele érzelmileg már lényegesen impulzívabbnak ígérkezik. Olyan dolgokat is felszínre hozhat önben, ami még önt is meglepheti.

Karrier:
Ezen a héten kipróbálhat egy új kommunikációs stratégiát a munkahelyén. A legjobb módszert szerdán és csütörtökön találja meg ahhoz, hogy elképzelései szerint alakítsa a karrierjét. A hét elején és végén kaphat olyan infókat, melyek egy kicsit próbára teszik az ön idegeit. A hét közepe mindenben kompenzálja önt szakmailag is és emberileg is.

Ugrás a napi horoszkópra! >>