Érvényes : 2014 április 14 - 2014 április 20.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Ezen a héten megtelik életkedvvel. Egy új romantikus találkozás felkavarhatja az érzelmeit. Valószínű, hogy egy régi kedvese ismét felbukkan. A felébredő érzéseket nem olyan könnyű elfojtani. Próbáljon a józan eszére gondolni, bármilyen nehéz is lesz. A környezetében valaki provokálóan viselkedhet önnel. Bölcsebb, ha csendben marad, és igyekszik megőrizni a békéjét. Amennyiben költözni szeretne, vagy változtatni szeretne az otthonát illetően, teljesülhetnek a kívánságai. A csillagok állásai szerencsés fordulatot jeleznek önnek az otthonát és a kapcsolatait illetően. Hosszú távú szerződések esetén előnyös pozícióba kerülést ígérnek.

Szerelem:
Amennyiben randit tervez, érdemes felkészülnie arra, hogy ez különleges alkalom lesz. Számíthat olyan kellemes meglepetésre, amire nem is gondolna. Ne legyen bizalmatlan a partnerével szemben, csak azért, mert hoz piros rózsát, pezsgőt, és felettébb kedves és figyelmes. Egyes emberek alaptermészete a kiáradó kedvesség, nincs semmi taktika vagy egyéb szándék mögötte. Lazítson, érezze jól magát.

Karrier:
Elképzelhető, hogy a hét elején egy kicsit nehezebben mennek a dolgai, viszont kollegái készséggel ön mellett vannak. Segítenek, hogy a sürgősebb ügyekben időben készen tudjon lenni. A következő napokban viszonozni tudja a jó tetteiket. A hét közepétől már lendületbe jön ön is és a saját teendőivel is szépen halad. A hétvége fele felderíti egy ügy forrását, ami a továbbiakra nézve nagyon hasznos lehet.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Ne bízzon meg olyan valakiben, aki mindenkinek a barátja, de egy igazi barátja sincsen. A terveit pedig tartsa meg magának, különben visszaélhetnek vele. Alkalma nyílik a változásra, ami arra ösztökéli önt, hogy üzleti kapcsolatot létesítsen egy rokonával, vagy valaki mással a környezetéből. Fontolja meg a dolgot hosszú távon gondolkodva, és ne kapkodja el. Figyeljen a felelősség arányos elosztására, a feltételek részletekig menő pontosítására, rögzítésére még mielőtt belevágnának. Így elkerülheti a későbbi félreértéseket. Valaki fiatalabb személy érdeklődéssel lehet ön iránt. Hallgasson a megérzéseire, mielőtt belebonyolódna az ügybe. A hétvége fele ki szeretne szakadni a mindennapi rutin alól. Fokozottan figyeljen a munkájának pontos végzésére, a határidőkre.

Szerelem:
Egy kis változtatás felfrissítheti önök között a jó kedvet, a harmóniát. A szemléleten kellene leginkább alakítani, ami segítségével újra meg tudják látni, érezni azt, ami a valós érték a párkapcsolatukban, és szilárddá tehetik azt újra. Ehhez semmi mást nem kell most tenniük, csupán egy kicsivel több időt szakítsanak egymásra. Ezt lehet kezdeni akár egy hosszú hétvégi programmal kettesben, távol a megszokott környezetetektől.

Karrier:
Az ön körül lévőkön azt tapasztalhatja, hogy kínlódnak a napi feladataikkal, míg ön tele van vitalitással, energiával. A munka morál felélénkítéséhez szükség van most önre a csapatban. Egyszerű beszélgetéseik során lelkesíteni tudja őket nagyobb erőfeszítések nélkül. A hét közepén meglepő pénzügyi információkat kaphat, ami miatt viszont nem kell aggódnia. Meg tudja oldani rövid időn belül. Az újabb elképzelései nagy hatással lesznek a későbbi karrierjére pozitív értelemben.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Ennek a hétnek a bolygóátvonulásai kedvező változásokat indítanak el az életében, melyek főképp a későbbi karrierjére lesznek erősebb hatással, valamint az anyagi helyzetére is pozitívan hatnak. A munkája elismerést nyer egy befolyásos ember személyében. Ez most különösen jól jön önnek. A háttérben lévő irigykedésekkel ne foglalkozzon. Tisztelettel és becsülettel beszéljen egy másik nembeli személyről. Elég nagy a csábítás, hogy pici ferdítés kerüljön a valóságra, ami később visszaüthet. Vigyáznia kell ezen a héten a kockázatvállalással, melyeket kihívásnak tekint ugyan, de sok értelmét nem látja majd a végén.

Szerelem:
A szerelmi életével kapcsolatos aggodalmai kezdenek alábbhagyni. Az eheti bolygómozgások segítenek megvilágítani ön előtt azt, hogy hol történtek és milyen tévedések, melyek a gondok okozói. Ezzel egy időben látja azokat a pontokat is, amiken dolgozva helyre tudják hozni a békét és az egyetértést. A tartós, stabil kapcsolatok titka az, hogy megbeszélik a párok a gondokat, levonva a tanulságot még több figyelmet szentelnek a kapcsolat gyengébb pontjaira.

Karrier:
A hét elején egy kicsit szkeptikusnak tűnhet az új feladatok kivitelezési stratégiáját illetően. Az érintett társakkal le kell ülniük konkretizálni a tényeket és a számokat, amiben látja a bakit. Tartson ki nézetei mellett. A hét közepe körül a kreativitása egy új, sürgős projektben a felettesei elismerését hozza önnek. A hét vége fele fokozottan figyeljen a biztonsági rendszereire. Ha kell cserélje le a jelszavait, biztonsági másolatokat készítsen az anyagokról, mert ismeretlen támadás veszély érheti.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Egyik szomszédjával sokkal barátságosabbá alakul a beszélgetés, mint eddig. Zavarta is az eddigi viszony kettőjük között. Nagyon vigyázzon a pénzére, a kulcsaira, a fontos papírokra, mert veszteség veszélyére figyelmeztetik a csillagok az átvonuló égi mozgásaik szerint. Ha társaságba megy, vagy vásárolni, igyekezzen elkerülni a kényes helyzeteket. Előfordulhat, hogy a napokban többször is kritizálja a párját, mivel feltűnően sok idegesítő dolgot észlel vele kapcsolatban. Próbálja meg inkább kedvesen figyelmeztetni, megbeszélni vele a dolgokat. Így sokkal célravezetőbb lesz, és nem utolsósorban vonzóbb is párja szemében.

Szerelem:
Ezen a héten a napi zsúfolt teendők miatt szinte alig jut idejük egymásra párjával. Előre határozzanak meg napi szabad időt, hogy együtt is tudjanak lenni. Az otthoni teendőkre sem jut idejük jóformán. Így hát legyenek türelemmel egymáshoz. Estékre inkább otthonra tervezzenek programokat kettesben. Most a társasági élet egy kicsit háttérbe kerülhet a kapcsolatuk ápolása érdekében vagy tervezzenek közösen párjával úgy, hogy mindketten jól érezhessék magukat.

Karrier:
A hét elején egy újabb belső megbízatás vár önre. Nagy az esélye annak, hogy ön fogja betölteni a mindenes szerepét, akinek fel kell deríteni a fennakadások okát és a megoldásokhoz javaslatokat kidolgozni. A hét közepén zsúfoltságra számíthat a teendőiben. Több találkozó, fontos megbeszélések állnak ön előtt. A hét vége fele már egyre jobb eredményekkel tud előrukkolni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


Ez a hét elég pörgősnek ígérkezik. Sok emberrel fut össze, megbeszélések, telefonbeszélgetések sora vár önre. Alig marad szabadideje egyébre. A hét elején egy meglehetősen új romantikus helyzetbe kerülhet, ami nagyon meglepheti önt. Megismerheti egy ön által kedvelt személy másik oldalát, ami ugyancsak meglepetéssel szolgál önnek. Legyen olyan megfontolt és óvatos, amennyire csak tud. A boldogságához másnak semmi köze. Ügyeljen erre nagyon. A hétvége fele egy adott szituációban elveszítheti az irányítást a helyzet fölött, és kényelmetlen helyzetbe kerülhet. Beszélgetései során igyekezzen higgadt maradni, valamint leplezetlenül nem kell annak a személynek feltárnia azt, ami nem tartozik rá.

Szerelem:
Amennyiben még nincs komoly tartós kapcsolata, a csillagok eheti előrejelzései az mutatják, hogy messze az elvárásai feletti partnerrel való találkozásra van lehetősége. Fontos, hogy a felkért meghívásokra elmenjen, hiszen bárhol összetalálkozhat vele a hét során. Ha párkapcsolatban él, kiválónak bizonyul ez a hét arra, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz. Ami nyomja az ön lelkét, nyugodtan mondja el párjának. Ketten együtt hamarabb megtalálják rá a gyógyírt.

Karrier:
A munkájában több esetben is tapasztalhatja a hét során azt, hogy félbe kell hagynia hirtelen jött dolgok miatt. Ne veszítse el a fonalat, hogy folyatni tudja, ahol abbahagyta. Ez bizony egy idő után idegesítő lehet az számára, de próbáljon higgadt maradni. A hétközepe fele fokozott energiát fektet egy ügy sikeres kimenetelébe. Az érdem és az elismerés nem marad el. Kövesse az elképzelései útvonalát nyugodtan.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Mostanság megismert egy embert, akit nagyon nehéz kielemezni, sok titokzatosság veszi őt körül. Vigyázzon a gyors előítéletekkel, mivel ezekben a napokban hajlamos a látszat alapján ítéleteket hozni. Érzelmi téren érdemes áldoznia időt, ha új kapcsolatba kezdett arra, hogy mélyebben megismerje partnerét, ugyanis messze rendesebb, mint ahogy ön elsőre gondolná. Távolabbi rokonaival kapcsolatban némi kellemetlenség merülhet fel. Első sorban a tapintatosság és a türelem lesz célravezető. Ne engedje a szót szaporítani, zárja rövidre a témát vele. Így hamar megértés születik önök között.

Szerelem:
Az eheti kedvező bolygóállásoknak köszönhetően minden lehetősége nyitva áll arra, hogy a kapcsolatában felmerülő nehézségekre koncentrálja a figyelmét, ugyanakkor erősen támogatnak azok gyors megoldásában. Ettől újrafrissülhet a szerelmük párjával, megismerhetitek egymás új, kedvesebb oldalát. Közös kikapcsolódást nyújtó programoknak ideális hétnek bizonyul ez az időszak.

Karrier:
Ezen a héten a csapatszelleme, a szociális érzete lesz az erőssége szinte minden helyzetben. A kollegiális légkört is ennek köszönhetően optimálisra tudja emelni. A bolygók eheti mozgásai azt jelzik, hogy most ebben a pár napban nagyobb volumenű haladásokra számítani nem lehet. Azonban a folyamatban lévő ügyek és az aprólékos munkát igénylő tevékenységeknek kiváló ez az időszak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Nehézségeket okozna vitatkozni olyan valakivel, aki görcsösen ragaszkodik a saját álláspontjához. Legyen engedékeny, hallgassa meg az ő érveit, és utána próbálják megbeszélni a dolgokat. Valósítsa meg az üzleti elképzeléseit, és legyen bátor, ha pénzről van szó. Egy előnyös befektetés sok hasznot hozhat önnek. Egy baráti meghívás érdekessé teheti a beszélgetéseket a hét közepén. Ezen a héten egyre erősödő késztetést érezhet a karrierje változtatására, ám ezt a döntését érdemes alaposan átgondolnia. Legyen óvatos, és válogassa mag azokat a tanácsokat, melyeket követ. Vigyázzon a kétes ügyletekkel, igyekezzen megmaradni a törvényesség határain belül minden helyzetben. Kerülje az olyan helyzeteket ezekben a napokban, amikkel féltékennyé teheti párját.

Szerelem:
Mostanság minden esetben erősen kalapál a szíve, mikor annak a személynek a közelébe kerül, aki nagyon vonzó az ön számára. A napokban próbáljon meg fokozottan elővigyázatosnak lenni érzelmek terén. A hét közepétől a bolygók állásai segítő hatással lesznek az érzelmi kommunikációjára és a harmónia megteremtésére. Nem kell semmit sem erőltetni, hagyja a dolgokat szépen a maguk tempójában haladni.

Karrier:
A hét elején minden energiáját az új projektednek szenteli. Egy kicsit bosszankodhat is a kollegái miatt, akik mindenféle apróságokban kikérik az ön véleményét, segítséget kérnek olyan dolgokban is öntől, ami nekik is megy segítség nélkül is. Ezzel is hátráltatva és frusztrálva érezheti magát. A hét közepétől már az öntől megszokott tempóban tudja végezni a dolgait. A hét végére is dolgos napok ígérkeznek.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Ezt a hetet meglehetősen fárasztónak találhatja, ugyanis felhalmozódhatnak a teendői és csak túlórázással tudja őket megoldani. A hét során egyre erősödik önben a maximalizmus. Amit kiad a kezéből, több mint tökéletes. Rövid időn belül egy nagyobb összegre számíthat a csillagok jelenlegi állásai szerint. Ha még nem házas, és érdekelt egy románcban, akkor ezekben a napokban egy kicsit őrlángon kell tartania a sok egyéb teendője miatt. Legyen türelmemmel. Ebből a szerelmi kapcsolatból szép hosszú távú kapcsolat fejlődhet ki. Bizonyosodjon meg arról, hogy családtagjainak kellő figyelmet szentel-e. Egy barátjával folytatott beszélgetés során sok értékes információhoz juthat. Legyen igazságos egy fiatalabb családtagjával.

Szerelem:
Ezen a héten egy kicsit álmodozóvá válhat. Ha azt tervezi, hogy ön legyen az, aki megteszi az első lépést az induló kapcsolatban, legyen óvatos abban, hogy nehogy túlzottan idealizálja a kiszemeltjét. Az érzelmek mellett nem feledkezhet meg a realitásról sem. Egy összejövetelen való részvétel könnyedebbé teheti a közeledést önök között az oldottabb hangulatnak köszönhetően.

Karrier:
A hét elején egy kicsit paprikás hangulattal indulhat a hete. Legyen egy kicsit visszafogottabb, mert könnyen megtörténhet, hogy feletteseivel konfliktusba keveredhet, ha nem lesz eléggé elővigyázatos. Az anyagi természetű döntéseiben ajánlott a fokozott elővigyázatosság. Sok munka meg hozza majd a gyümölcsét. Érdemes most jól pozícionálnia, hogy majd az aratásnál gazdagon térjen haza.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Ha még nem házas, ezekben a napokban egy olyan ismeretséget köthet, amiből később romantikus kapcsolat fejlődhet ki. Ezzel a kapcsolatban ön az elején meglehetősen bizonytalan lehet, ennek ellenére igyekezni fog mindent megtenni, hogy komoly kapcsolattá alakuljon. A napokban az élet új izgalmakat tartogat önnek. Egy olyan emberrel köthet szorosabb barátságot, akivel eddig az üzleten kívül nem igazán volt kontaktusa. Ezekben a napokban minden bizonnyal nagy hasznát veszi a kapcsolatainak. Ha kész egy kicsit többet áldozni a karrierje ügyére, ebben a periódusban igen nagy szerencse mosolyoghat önre.

Szerelem:
Az otthoni fronton párjával a hét során felmerülhetnek feszültségek, nézeteltérések némi félreértések miatt. Megpróbálják kerülgetni a vitát, de nem biztos, hogy menni fog. Inkább menjenek együtt valahová, ahol mindketten együtt jól érzik magukat. Az utóbbi időben alig volt idejük egymásra. Elcsigázottak mindketten. Itt az idő a kikapcsolódásra, kettőtökkel való törődésre.

Karrier:
A hét elején számlák, elszámolások, költségek terén elkel a fokozott figyelem az ön részéről, hogy minden gördülékenyen menjen. A napi programjait a lehető legrugalmasabban kell kezelnie. Így nem tudja felbosszantani semmi, ha váratlanul valami felborítaná a napirendjeit. A hét közepétől tele lesz energiával és kreativitással. Könnyedén veszi majd a felmerülő kihívásokat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Ezen a héten nagyon kell vigyázzon a túlhajszoltsággal. Meglehetősen türelmetlen lehet a környezetével. A közúti forgalomban is jobban tenné, ha fokozott körültekintéssel vezetne, az úti és látási viszonyoknak megfelelően. Irataira vigyázzon. A tárgyalásokon, nyilvános helyeken vigyázzon a csalókkal, főképp a hét elején. Hosszú távú befektetéseinek most kedvező időszak van. Bízzon meg abban, aki önben is megbízik. Ezen a héten emberséges lesz, könnyen szimpatizál másokkal, könnyen köt barátságokat. Párjának, és az olyan személyeknek, akik önnek fontosak a megbeszélt időpontokat érdemes betartania, hogy ne veszítse el a bizalmukat.

Szerelem:
Felettébb vágyik egy kis romantikára ezen a héten. Párjára is ráférne egy kis lazítás. Az estékre tervezett programjait rövidebbre veheti, hogy a megmaradt időt kettesben tölthessék. Amennyiben meghívásoknak kell eleget tennie, vigye el párját is magával. Mindketten jól fogják érezni magukat. Amennyiben ön párját kereső Bak, ez a hét kiváló a romantikára, kellemes ismerkedésre.

Karrier:
A hét elején egyik bizalmasától nagyon jó információkat kap. Érdemes meghallgatnia az ötleteit, tanácsait. A kommunikáció készsége az ön erőssége ezen a héten. A hét közepe fele szüksége is lesz rá és az éleslátására. A hétvégére átcsúszhatnak a teendői egy része, ugyanis külső okok miatt előfordulhatnak fennakadásai. Ezeket kellő türelemmel meg is tudja oldani időre.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


Ezen a héten az átvonuló bolygók erősen figyelmeztetik a pénzügyi kockázatok alapos átgondolására, ha csak egy mód van rá, annak kerülésére. A szerelmi életét most hanyagolja. Ha házas, életének egy igen különös szakasza következett el. Ebben az időszakban teljesen átértékeli a múlt dolgait, és új szemszögből közelíti meg az otthoni körülményeket. Könnyen meglehet, hogy a napokban rájön arra, hogy valaki színjátékot játszik önnel. Éleslátása kiemelkedően erős, meggyőzően érvel adott helyzetekben. Vigyáznia kell a csípős megjegyzésekkel. Előfordulhat, hogy észre sem veszi és megbánthat másokat sziporkázó szófordulataival.

Szerelem:
A csillagok eheti pozíciói vegyes hatással lesznek a szerelmi életére. A hét elején nagyon óvatos legyen a kommunikációban és a türelem igen javasolt. Főképp, ha induló románcban van. A kapcsolat még érzékeny és nem biztos, hogy elbírná az élesebb kritikákat. Amennyiben ön házas, kisebb félreértések kiválthatnak önben türelmetlenséget, indulatot, amire érdemes figyelnie, hogy ne sérüljön szerelmük.

Karrier:
A hét elején a csapata építő, együttműködő képességét erősíti a gördülékenyebb munka kedvéért. Nagyon jó ötletek hangzanak el, melyeket érdemes megjegyezni és a kellő alkalmakkor számításba venni. Jó a kollegiális kapcsolat ön és társai között annak ellenére, hogy időnként előfordulnak koccanások nézetkülönbségek miatt. Az üzleti kapcsolatok ápolására igen kedvező ez az időszak, azonban a pénzügyi kockázatokkal erős figyelmeztető jeleket adnak az eheti bolygóállások, intenek óvatosságra.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Ezen a héten a zsenialitás nagymesterévé válhat. Ügyesen taktikázik azokkal, akik ki akarják játszani önt. A veleszületett intuíciója mostanság egyre élesebb. Jó lóra tett most, aki önnel kezd ki. Megértése egy személy iránt a másik nemből igen nagy jelentőséggel bír. Pénzügyekben a nagyobb kockázatokat érdemes megfontolnia, nem a legkedvezőbb időszak ebből a szempontból. Amennyiben másra hallgat ebben a témában az sem bizonyul kedvezőbbnek. Egy pár napig érdemes halasztani a témát, míg a körülmények jobbá nem válnak. Otthoni fronton a kedélyállapota meglehetősen hullámzó. Érdemes egy kicsit türelmesnek lennie, hogy a harmónia és a nyugalom megmaradjon önök között.

Szerelem:
Ezekben a napokban érdemes csak magára hallgatnia és a belső titkait féltenie az éles nyelvektől. Ugyanis valaki az ön háta mögött rossz fényben tüntetheti fel az ön kedvese előtt, de az sem kizárt, hogy ostoba szóbeszédek megzavarhatják a kettőjük közötti harmóniát. Bármit is hall a napokban, előbb járjon utána a hallottak helytállóságának és csak utána vegye komolyan azokat, ha indokolt.

Karrier:
A hét első napjaiban könnyen meglehet, hogy határozottabban ki kell állnia egyik ötlete mellett. Ezt megelőzően alaposan mérje fel a helyzetet és a lehetőségeit. A hét közepe körül a kollegáival kerülhet hasonló helyzetbe, ami már kevésbé lesz körülményes az ön számára. A kommunikációs készsége és az ambíciója most roppant erős. A mondandóira érdemes figyelnie, ugyanis most nem látja elég tisztán azt, hogy ki áll ön mellett és ki van ön ellen.

Ugrás a napi horoszkópra! >>