Heti horoszkóp

Érvényes : 2017 február 20 - 2017 február 26.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Minden, ami fontos az Ön számára, azt a napokban elintézheti, illetve lerendezheti. Elevennek, élettel telinek érzi magát, és most olyan dolgok megtételéhez is kellő bátorságot, önbizalmat érez, amelyeket korábban nem biztos, hogy megmert volna lépni. Ez a hét kedvez mindenféle tervezésnek, szervezésnek, kreatív munkának, illetve az új ötletek kitalálásának. Használja ki ezt a termékeny állapotot!

Szerelem

A napokban elkerüli a romantika, és a meghitt pillanatok, most minden idejét a munka és a tervezés köti le. Képtelen más dolgokra koncentrálni, emiatt a kedvese háttérbe szorítva érzi magát. Érthető, hogy most úgy érzi, elkapta Önt a gépszíj, de ez idő alatt sem szabad a szeretteiről megfeledkeznie. A szinglik pedig egyenesen vakok a külvilágra, pedig akadnak olyanok, akik flörtre csábítanák.

Karrier

A héten a hosszú távú céljai kerülnek előtérbe. Ezek megvalósításához kapja meg az induló hátszelet, illetve azon dolgok köszönnek vissza a munkahelyén, amelyeket már nem halogathat tovább. Minden lehetőségre, amire csak igent mond, az virágzó lesz, eredményes és sikerrel fog járni. Még a tanulásnak, fejlődésnek is kedvez ez az időszak, ugyanis meglepő könnyedséggel szív magába minden információt.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Az Ön előtt álló napok pozitivitást és fejlődést kínálnak. Bár nem érez konkrét késztetést a változásra, attól még a változások így is, úgyis bekövetkeznek, amik ráadásul segítik abban, hogy közelebb kerüljön céljai eléréshez. Emellett több örömteli fordulat is vár Önre a héten. Sőt mi több, segítségre, támogatásra is számíthat, nem csak ismerőseitől, hanem olyanoktól is, akiktől a legkevésbé se várná.

Szerelem

Könnyen lehet, hogy egy volt partner emléke akadályozza a jelenlegi megélésében vagy éppenséggel abban, hogy párt találjon. Ön is érzi, hogy mennyire terhes az illető emléke, akitől most már végleg el kellene köszönnie, ha teljes értékű szerelmi életre és párkapcsolatra vágyik. Emiatt ne is csodálkozzon, ha partnerével örökösen félreértik egymást és ennek okán többet civakodnak.

Karrier

Döcögősen indul a hete, úgy érzi, semmi sem akar úgy sikerülni a munkahelyén, mint ahogy azt szeretné. De nincs miért aggódnia, mert ez az állapot hét közepére megszűnik, egyenesen felpörögnek az események és még arra is kap lehetőséget, hogy megszilárdítsa posztját a munkahelyén vagy akár az anyagi helyzetét. Hozzá kell tenni, hogy az extra nagy sikerekhez, extra nagy energia befektetésre is lesz szükség!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Ez a hét többek között arra való, hogy megtisztítsa a szellemét és a környezetét. Éppen ezért, amire nincs szüksége, annak bátran intsen búcsút. De nem csak tárgyakra értendő, mert ahhoz, hogy felemelkedhessen a szelleme, szüksége lesz arra is, hogy megszabaduljon rossz szokásaitól és hátráltató kapcsolataitól. Csak egy kis minimális változtatásra van szükség ahhoz, hogy egész nagyot fejlődhessen!

Szerelem

Lehet, hogy tengernyi dolga van a héten, de még otthon is képes sziporkázni. Tele van élettel, erővel és ráadásul nagyszerűen érzi is magát. Kedvese, illetve szerettei, egyenesen le vannak nyűgözve jókedvétől és dinamizmusától. Igaz, a hétvégére le fog fáradni, de akkor már a szerettei gondoskodnak Önről és arról, hogy kelően kipihenje magát.

Karrier

Rengeteg feladat szakad a nyakába a hét első felében. Bármennyire is azon fáradozik, hogy végezzen velük, újabb adagok érkeznek, emiatt érzi magát egy olyan mókuskerékben, amelyből sosem szállhat ki. Viszont olyan meglepő precizitással, energiával és fáradhatatlanul végez el mindent, hogy az nem csak másokat, de még saját magát is meglepi. Azért legyen óvatos azzal, hogy másoknak is besegít, még akkor is, ha örömét leli benne.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


A héten érzelmileg vegyes események fogják érni. Ellenkezés helyett, inkább fogadja el őket. Már csak azért is, mert a csillagok a hét közepén meglehetősen megnehezíthetik a dolgát, kifejezetten bosszantónak élheti meg a helyzetet, és még ott is problémái adódhatnak, ahol eddig még sosem. Érthető, ha az indulatai már-már elragadnák, de nincs mit tennie, most türelmesen tűrnie kell.

Szerelem

Most a párkapcsolatában is jobban teszi, ha lenyeli a békát, különösen, ha friss a viszony vagy még csak randizgatnak, mert egy dühkitörés vagy hasonlóan erőteljes megnyilvánulás elriaszthatja a lehetséges partnereit. Inkább tervezze meg partnerével a közeljövőjüket és az esetleges programokat, próbálja meg kellemes elfoglaltságokkal elterelni a figyelmét a bosszantó dolgokról.

Karrier

Mint már utalás történt rá, bármi is történjék Önnel héten, nem szabad elveszítenie a fejét, mert olyan kevéssé előnyös oldala mutatkozna meg a munkahelyén, amely sokat csorbítana az Önről alkotott képen. Inkább menjen a probléma elébe, és legyen mindig elég bölcs ahhoz, hogy tudjon csendben maradni, amikor szükséges. Ugyanakkor tapasztalni fogja, hogy az égiek megfelelő hátszelet biztosítanak a céljai eléréshez.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


Bár fordulóponthoz érkezik a héten, mégis lesz valami, ami nem fog változni. Az égiek minden erőt megadnak Önnek a cselekvéshez, ez a feladat Önre vár, ne is reménykedjen abban, hogy majd mások megoldják a gondjait. Ugyanakkor nézzen szembe a változásokkal és fogadja el azokat. Különben is vannak dolgok, amelyek beengedését az életébe így sem halogathatná tovább.

Szerelem

Többet kellene őszintén beszélgetnie kedvesével, illetve családjával, már csak azért is, mert egy egészen más megvilágításban láthatná önmagát és az életét. Nagy szüksége lenne most erre a tükör-effektusra. Talán ez kellene ahhoz, hogy meghozzon bizonyos döntéseket, vagy átlásson olyan helyzeteket, amelyeket eddig képtelen volt, bármiről is legyen szó.

Karrier

Kifejezetten úgy érzi majd, hogy tiszta lapot kapott a munkahelyén. Új erővel és energiával lát majd feladatainak és még új célokat is tűz ki maga elé. Olyan lesz, mint aki megvilágosodott. Az Önben lévő tűz az egekbe szökik és emiatt egészen megállíthatatlanná válik. Még a kockázatos dolgokat is könnyen meglép, magabiztosságból nem fog hiányt szenvedni a héten. Ahogy egyre több pozitív megerősítés éri, annál többet akar majd.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


A napokban egy apró kis zűr felkavarhatja az életét, de ne bánja, hogy gondot okoz, hiszen jól tudja, hogy semmi sem történik véletlenül. Emellett sajnos tapasztalnia kell, hogy nincs egy hullámhosszon a környezetével, és folyamatos félreértések nehezítik meg a mindennapjait. Ezzel együtt tapasztalni fogja azt a csodát, hogy olyan emberekbe botlik és segítik Önt, akik teljesen önzetlenül cselekednek.

Szerelem

Ez a hét jelentős hatással lesz az érzelmi életére. Meg kell hoznia bizonyos döntéseket, ám ugyanakkor semmit sem szabad elkapkodnia. Lehet, hogy nem sorsdöntő dolgok ezek, de mégis olyanok, amik nagy hatással vannak a jelenlegi kapcsolatára és nagyon nem mindegy, hogy milyen irányba indul el.

Karrier

Meglepő lehetőségek nyílnak meg Ön előtt a hét vége közeledtével, többek között arra is, hogy elérjen valami régóta vágyott dolgot. Addig is dolgozzon keményen, ugyanis annál közelebb kerül a céljai eléréshez és még akár többet is nyer, mint amire számított. A hét utolsó napjai különösen mozgalmasra sikerednek. Ha elég bátor, akkor mondhatni dicsőség vár Önre! Sőt, még a kockázatosnak tűnő anyagi manőverek is nagy eséllyel pozitívan sülnek el!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


A hét eleje problémásan indulhat és egyenesen úgy érzi majd, pechsorozata van. A csillagok szándékosan nehezítik a dolgát, különösen a kommunikációt, ezért számítania kell az akadozó és félreértésekkel teli információcserére. Talán jobban is tenné, ha most megtartaná magának a véleményét és a gondolatait, mert ez az egyetlen módja annak, hogy elkerülje a kínos és kellemetlen helyzeteket. A hét közepétől mindez már enyhülni fog és minden a helyére fog kerülni, ami addig nem.

Szerelem

A kapcsolatában is várhatóak kisebb súrlódások és nézeteltérések, de amint helyreáll a hét végére a kommunikáció, Önök között is megoldódnak a problémák és elmúlik a feszültség. Sőt, még sokkal kompromisszumkészebbek lesznek, mint előtte. Vegye ezt a hetet jelzésértékűnek és szűrje le belőle a tanulságot, többek között azt, hogy érdemes az aranyközépútra törekednie.

Karrier

Elképesztő mennyiségű munka vár Önre és bármennyire is próbálja felszámolni, úgy érzi sosem ér a végére. Be kell látnia, túl jól végzi a munkáját, és ezért osztogatja a feladatokat két kézzel a főnöke, illetve a kollégái. Még szakmai kihívásokkal is szembe kell néznie és meglepően veszi tudomásul, hogy képes minden területen helyt állni és a maximumot hozni. Folytassa ezt tovább és a vártnál korábban éri utol a jutalma!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


A napokban minden jól alakul az életében, reményei lassan beigazolódnak, illetve megvalósulnak. Több jó és pozitív dolog is történik Önnel. Szinte szó szerint felragyog a szerencse csillaga és folyamatosan támogatni fogja Önt a mindennapokban. Most semmiképpen se pihenjen, ne álljon meg, hanem haladjon tovább előre, hiszen a siker már el van könyvelve, csak el is kell érnie hozzá!

Szerelem

Van valaki, aki nem megy ki a fejéből. Megfogta Önt a személyes varázsával és egészen elkábította, akár párkapcsolatban él, akár nem. De nem is várható ebből szerelem, nem ilyen céllal lépett be ez a személy az életébe, inkább emlékeztetni kívánja valamire vagy sarkalni valaminek a megtételére. A találkozásuk mindenképpen sorsszerű, csak éppenséggel nem szerelmi jellegű.

Karrier

Most érdemes folyamatosan újabb és újabb elérendő célokat tűznie ki magának, mert egy biztos tempóban haladva, folyamatosan el fog tudni érni mindent. De még az extrém és rendkívüli vágyait is teljesítik az égiek. Készek mindent megadni Önnek, csak hajtson értük előre! Nem szabad tétováznia vagy gondolkodnia, mert villámgyorsan zsebelheti be az elismerést és a vágyait.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Nem várt változások következnek be élete egyes területein. Még csak felkészülni sem tud rájuk, olyan váratlanul történnek meg. Sokukat elsőre negatívnak fogja látni, de amint eltelik egy kis idő, meg fogja látni a pozitívumait is. Ha most éppen tanul valamit, akkor érezhetően szárnyalni fog benne, még könnyebben szívja magába az információkat, így sikeres vizsgákra számíthat. Szakmailag mindenképpen fejlődés elé néz.

Szerelem

A csillagok azt üzenik, merjen kilépni a komfortzónájából! Ha párkapcsolatban él, akkor ez azt jelenti, hogy bátorkodjon újítani és változásokat kieszközölni. Frissítsék fel szerelmi és nemi életüket egyaránt, merjenek kísérletezni. Szingliként pedig kezdje azzal, hogy eljár hazulról, félre teszi az internetes társkeresőket és a való életben próbál meg magának párt találni. Merjen kezdeményezni, legyen bátor, és ha elsőre nem is, a következő próbálkozása akár sikerrel is járhat!


Karrier

Mostanában nem rejti véka alá, hogy sikeres a munkájában. Ez alapvetően nem baj, de nem is kellene túl hangosan kérkednie vele, mert kollégái rossz szemmel nézhetik. Sokukat az irigység és féltékenység gonosz tettekre sarkallná és azt biztos nem szeretné, hogy keresztbe tegyenek Önnek vagy pletykálkodjanak a háta mögött és akár a főnökei fülébe súgjanak rágalmakat. Legyen kicsit szerényebb, sokkal kifizetődőbb lesz!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Lelkesen és bizakodva fog neki a hétnek. Nagy lendülettel veti bele magát feladatai elvégzésébe. Már-már úgy néz ki, hogy tökéletes hét elé néz, de hirtelen elfogy az ereje a hét közepére. Egy korábban már lappangó betegség vagy más egészségügyi kellemetlenség ledöntheti a lábáról, véget vetve a pozitív szériájának. Nehezen is akar majd leállni, annyira elkapja a hév, de sajnos ezúttal nem parancsolhat a testének.

Szerelem

Olyan érzések kerítik hatalmába a kedvesével kapcsolatban, mint a hála és a szeretetet. Merje ezeket szavakba foglalni és kifejezni, nem bánná meg. Pont azt a gyengédséget és törődést is kapja kedvesétől, mint amire vágyik. Végre biztonságban érzi magát, és emiatt nem csak hogy hajlandó még jobban megnyílni előtte, de akár arra is készen állhat, hogy egy következő szintre emeljék a kapcsolatukat.

Karrier

Nagyon nagy a versengés a munkahelyén. Talán egy új pozíció okán vagy valami más miatt, de érezhető a feszültség. Sajnos ezzel együtt jár az ármánykodás is, és az, hogy egyesek tisztességtelen úton próbálják meg elérni a céljaikat és esetleg megpróbálnak befeketíteni másokat. Eldöntheti, hogy versenybe száll vagy kimarad belőle, de jobb, ha tudja, hogy nem csak a tét nagy, hanem a harc is.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


Szánja ezt a hetet a megtisztulásra. Érdemes volna testi és lelki nagytakarítást végeznie. Rövid idő alatt tapasztalja a jótékony hatásokat, kezdve azzal, hogy a szelleme egyenesen szárnyalna. Hozza formába magát, kezdjen bele új diétás projektbe vagy sportba, mert minden ilyen jellegű cselekvés támogatva van a héten, ami azt jelenti, hogy nem maradnának el a látványos eredmények sem!

Szerelem

Érzi és tudja már, hogy sokkal tudatosabban kellene kezelnie a kapcsolatát. Tegye meg ezekhez a szükséges lépéseket. Fejlessze a kapcsolatukat, kormányozza. Ha közös terveik és céljaik vannak, akkor azok csak így érhetőek el. Most Önön a sor, hogy kezébe vegye az irányítást. Az egyedülállókra is hasonló vonatkozik, hogy ne arra várjanak, hogy őket csípik fel, hanem legyenek merészek és kezdeményezzenek.

Karrier

Sokkal többet kérnek a munkahelyén, mint amire számított. Érthető, ha nem meri szóvá tenni, mert félti a munkahelyét, de elgondolkodhatna azon, hogy ugyanennyi munkát másutt talán jobban megfizetnének. Ha titokban teszi, nem lehet abból problémája, ha másik munkahelyet keres. Az a legmeglepőbb az egészben, hogy akár rövidesen még találna is másikat!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Egyre kevésbé tolerálja, ha mások megakarják mondani mit tegyen. Ez teljesen érthető, ne is hagyja magát, nagyszerű, hogy végre ki is áll magáért, de mindig legyen óvatos az önkifejezéssel, mert még Ön is képes arra, hogy egyetlen mondattal mérjen végső csapást másokra. Ezért ha nem akarja egyes kapcsolatait végleg befejezni, akkor legyen diplomatikus.

Szerelem

Szerelmi élete remekül alakul, nyugodt és boldog időszakot élnek meg. Talán emiatt is annyira csalogató másoknak, hiszen még így is próbálkoznak Önnél, ami természetesen nagyon hízelgően hat. Jól teszi, ha ezeket inkább megtartja magának, mert párja kicsit se nézné jó szemmel, hogy a kedvesét megpróbálják felcsípni. Semmiképpen se így akarja őt féltékennyé tenni, mert csak balul sülne el.

Karrier

Semmiképpen se vállaljon el olyan munkát, amelynél nem biztos magában vagy tudásában. Érthető, ha több munkára vagy pénzre vágyik, de ne kockáztassa a jó hírnevét vagy a helyzetét. Csak olyat vállaljon el, amiben biztos. Mindemellett a munkahelyén most Ön lehet a pártatlan békebíró és a békítő, legyen körültekintő ezzel a szereppel. Ám ha jól végzi, annak mindenképpen meg lesz a maga jutalma.

Ugrás a napi horoszkópra! >>