Érvényes : 2015 május 18 - 2015 május 24.

KOS márc. 21- ápr. 20.


A pillanatnyi anyagi helyzete nem engedheti meg az ésszerűtlen költekezést. Ha nem figyel oda, emiatt felmehet a pumpa. Ne hibáztasson senkit se. Csak az önmaga könnyelműsége okolható a felmerült állapotért. Ha eddig nem figyelt rá, bizonyára feltűnik önnek is egy kellemetlen tény, hogy felszedett egy pár kilót. Ha diétázni szeretne, fontos, hogy figyeljen arra, hogy elegendő fehérjét, vitamint és folyadékot juttasson a szervezetében. Maradjon higgadt, szépen rendbe hozza a dolgokat lassan. A párkapcsolatában felmerülő gondok a hét második felében megoldódnak. Egy szuper ajánlattal lepik meg önt, amit kihagyni vétek lenne.

Szerelem:
Az e heti bolygóhatások olyan légkört teremtenek Ön körül, melynek hatására egyre tisztábban látja azokat a pontokat a párkapcsolatában, amin dolgozniuk kell. Ez a tisztánlátás sokat segít abban, hogy párjával emeltebb szintre kerüljenek egymás életében. Ehhez fontos, hogy időt és energiát szenteljenek ennek a nemes feladatnak, ami valójában nem is feladat, hanem örömöket tartogató élmény és tapasztalás.

Karrier:
A hét eleje egy kicsit feszülten indul. Feladatok sokasága vár Önre. Spontán problémamegoldó képességére lesz szüksége, hogy felvegye az optimális tempót. Amint átvált a szuper szakember módba, máris kézbe vette az irányítást. Ez nem idegen Önnek Kedves Kos. Ettől elemében fogja érezni magát. Egy kiváló ajánlat ígérkezik a következő napokban, amit érdemes megfontolnia.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


A hét elején lehetséges, hogy valami mélyen érinti érzelmileg. Lelki bajának, fájdalmának most nem adhat hangot. Hiába van maga alatt, a környezetében senki sem figyel most önre. Nem véletlen. Most ön egyedül kell szembenézzen a félelmeivel, hogy legyőzhesse belső démonjait. Amennyiben külső segítséget kapna, nem lenne értelme az egésznek. Ez a feladat megoldatlannak maradna újra. Azért ne feledkezzen meg társaságba menni. Időnként szüksége van a szabad levegőn levő sétára is egyedül. Öltözködése legyen vidám, színes. Gondoskodjon arról, hogy ha emberek közé megy, a legjobb formáját hozza. Tudja, nem szereti, ha folyton kérdezik és kíváncsiskodnak.

Szerelem:
Csillagászati szempontból a mostani időszak a határozottságot, a meghittségre való nyitottságot, az őszinte érzések kisugárzását erősíti Önben. Amennyiben párkapcsolatban él, ez a hatás közelebb hozza Önöket egymáshoz. Ha labilis vagy bonyolult kapcsolatban van része, ez a bolygóállás arra késztetheti, hogy a dolgok mélyére nézzen és hozzon egy határozott döntést, aminek már rég itt volt az ideje. Ez az időszak abban támogatja, ami leginkább az Ön valódi boldogságát szolgálja.

Karrier:
A szakmai kihívások időszaka kezdődik az Ön számára kedves Bika. Végre megérkezett a kedvező széljárás a karrierjében, aminek köszönhetően több lehetőség is feltárulkozik Ön előtt. Annak ellenére, amit a Bikáról tartanak, hogy nem szereti a változásokat, ami valójában tévhit, most nagyon is érzi, hogy változásra vágyik, és ez lesz a kirobbanó pont, ami jobb időszakot hoz Önnek.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


A mostani bolygóhatások azt sugallják önnek, hogy ezekben a napokban ne idegeskedjen mindenen. Jó lenne, hogy egy kis időre kikapcsolva hagyná a vészjelzőit. A mindennapi teendők nagyon lekötik a figyelmét. Belefeledkezik a munkájába. Észre sem veszi, hogy alig fordít időt a pihenésre és a szeretteivel való kapcsolatai ápolására. Ez húzódik meg a frusztráltsága mögött. Így hát, kedves Ikrek, itt az ideje, hogy egy-két dolgot más fontossági sorrendbe rendezzen az életében. Fordítson nagyobb hangsúlyt arra, amiben ereje forrása rejlik. A szeretet, a könnyed beszélgetések, játszani a gyerekeivel, vagy csak úgy lustálkodjon egy kicsit időnként.

Szerelem:
Ezen a héten a bolygók átvonuló tranzitjai a meglévő feszültségeket, az esetleges nézeteltéréseket oldó, semlegesítő hatással töltik el. Szükséges párjával leülniük és megbeszélni kettőtök dolgait. Így az elképzeléseiket közelebb tudják hozni egymáséihoz és könnyebben tudnak azonos hullámhosszra kerülni a továbbiakban. Amennyiben olyan kapcsolatban van, amelyikben nem tudja, hogy hányadán állnak egymással, az eheti bolygóhatások meghozzák a kedvező irányú változást.

Karrier:
Ennek a hétnek számos fontos csillagászati figyelmeztetései vannak. A karrierje és a barátai Önre nézve egy ponton összeférhetetlenségre hívják fel az Ön figyelmét. Amennyiben valamelyik kollegája a barátja akar lenni, legyen fokozottan óvatos és elővigyázatos. Viszont, ha egy barátja együtt szeretne vállalkozni Önnel, mindenekelőtt rögzítsék a szerepelosztást a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett. Ha ezekre a dolgokra fokozottan figyel, szépen ível a karrierje kedvező irányba.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Ezen a héten igyekszik táraságát jó kedvre deríteni. A munkahelyén is nagyon sok múlik az ön hangulatán. A pozitív energiájának most nagy hasznát veheti. A külsőségek most nem számítanak. Nem a ruha a lényeg, hanem az, aki alatta van. Az öltözet fontos, de ettől sok sok lényegesebb dolog van az életben. Ezért nem bosszankodjon a külsőségek miatt. Ezekben a napokban sok értékes információ birtokába jut. Sajnos olyan is akad közötte, ami kapcsán kiderül, hogy számos rosszakarója, irigyese van. Rájuk nem érdemes energiáját pazarolnia. Ők olyanok, amilyenek. Ez a hét önnek legfőképpen az utazásnak és a szerelemnek kedvez.

Szerelem:
Ezen a héten az átvonuló bolygók segítő hatással hatnak párkapcsolata nehézségeinek feloldására. A párjában és Önben lévő érzelmi szálakon egy két csomó, ami eddig nehézséget jelentett, most szépen fel fog oldódni. Megértvén annak okát, mélyebben megismerhetik egymást. Sok talány rendeződik ezzel kettőjük között. A hét közepén történő bolygóhatások igen nagy lehetőséget kínálnak arra, hogy szerelmük új köntösbe öltözhessen.

Karrier:
A hét eleje a tiszta, nyílt kommunikációval kezdődik a munkahelyén. Azonban ha némi neheztelést érzékel az érintett témával kapcsolatban, számoljon legalább ötig, mielőtt kimondaná, amit akar. Elsősorban a saját holnapjára gondoljon és csak utána a kollegák ostobaságaira. Ne engedje, hogy a szavak áthúzzák a lehetőségei útját. Most kézben kell tartania a gyeplőt. Minden erőfeszítése megtérül. Bízzon önmagában és a megérzéseiben.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


Ezen a héten legfőképpen a barátságoknak, az utazásnak és a kapcsolatoknak kedveznek az átvonuló bolygók hatásai. Egyedül a szerelmi élete árválkodik egy kicsit ebben az időszakban. Így hát ezt az életterületet saját kezébe adják a csillagok egy hétre. Spontán hívja össze ismerőseit. Ha még az időjárás is kedvez, igazi jó társaság verődhet össze. Sok téma kerül terítékre az összejövetel során. Rájönnek arra, hogy milyen sok mindenben egymás segítségére lehetnek. Ez egy igazi jó csapat. Ezt újra elmondhatják magukról. Példaértékű sokaknak. Egy kicsit túlhajtotta magát az utóbbi időben a munkahelyén. Egy kis pihenés, lazítás csodákat tesz önnel.

Szerelem:
Ezen a héten a szerelmi életében akadnak olyan fordulópontok, melyek még eddig nem fordultak elő. Erre a megújuló energiára való ráhangolódást inspirálják Önben a héten létrejövő bolygó hatások. Bátorságot ébresztenek, felerősítik Önben a belső érzéseinek a kifejezését. A hét második felében egy régóta húzódó vágya beteljesülhet. Legyen konkrétabb, amikor kíván valamit, mert nagy meglepetésére pontosan szóról szóra válik valóra, amit kért.

Karrier:
Ezen a héten a karrierje alakítását az Ön döntéseire bízzák a csillagok. Több lehetőséget is felkínálnak az Ön számára az emelkedéshez. Csak azt kell elhatároznia, hogy mit akar és azért mennyit kész tenni. A bolygóhatások mindenben Ön melletted állnak az elismerés, az egzisztencia terén levő elképzeléseinek a megvalósítását illetően. A hét közepén az ötleteinek jó lehetőség adódik, hogy realizálódni tudjon. Ha támogatókra van szüksége, csak egy szavába kerül.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Ezen a héten a bolygók konstellációi azt sugallják önnek, hogy ha még független, nagy esély van arra, hogy ezekben a napokban megismeri leendő párját. Jó üzletet köthet pénzügyek terén, de csak akkor, ha minden apró részletre odafigyel. Magánéletében is most szerencsés, párkapcsolatában jól érzi magát. Az üzleti életben szerencsés periódusában van és több jó lehetőségekből válogathat. Kreatív ötleteivel elnyeri egy befolyásos személy bizalmát. Azonban a hét második felében kerülje az összetűzéseket úgy a munkahelyén, mint a családi köreiben. Ha nézeteltérései támadnának valakivel, inkább hagyja a dolgot és menjen tovább.

Szerelem:
Szerelmi életében egy új, pozitív fordulatot hoznak a hét során létrejövő bolygó tranzitok. Megerősítik a meglévő párkapcsolatában a közös hullámhosszt. Ugyanakkor olyan dolgok, melyek eddig fennakadásokat okoztak, vagy a múlt kísértései, melyek még a lelkében vannak, most a legkedvezőbb időszak arra, hogy mindörökre feloldanak. Elengedje el azokat. A múltból való gyógyulás elixírjét, az új, örömeket adó értékek felé fordulást sugározzák Önre ezen a héten a csillagok.

Karrier:
A hét elején a tervek szerint halad az üzleti élete. A kitűzött céljai, amiért az utóbbi időben fáradozott, most ebben a periódusban realizálódni látszanak. Új szerződéseknek, új projekteknek, újonnan induló társulásoknak nagyon kedvező időpont a hét közepe. Ami újat elindít ezen a héten, hosszú távon nagyon jól fog prosperálni. Cégalapításra a legkedvezőbb nap a szerda, mert sikeresnek és hosszú életű vállalkozásnak fog bizonyulni az évek során.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Egy szórakozás vagy egy kiruccanás kapcsán olyan emberekkel köthet barátságot, akik később üzletfelei lehetnek. Bár aggasztja egy-két dolog a munkahelyével kapcsolatosan, mégis lelkiismeretesen és eredményesen ellátja a feladatait. A hét közepén a tervezgetés kapja a fő szerepet. Egy új üzleti terv kidolgozásán szeretne dolgozni, amely minden eddiginél nagyobb hasznot hozna önnek. Előfordul, hogy olykor ön túlbonyolítja a dolgokat. Erre most nincs szüksége. Törekedjen az egyszerűségre, mert ezzel nagy sikereket érhet el. Hétvégére tervezhet párjával egy jó kis szabadtéri programot. Mindketten jól fogják érezni magukat, miközben sok mindent meg tudnak beszélni egymással.

Szerelem:
A hét bolygóhatásai megújulást ígérnek a szerelmi életében. Amennyiben még szingli, és ha ezen változtatni szeretne, a hét közepétől teljesen új energiák kezdenek kibontakozni, melyek Önben is felébresztik a nyitottságot, a mágneses kisugárzását erősítik a másik nem felé. Amennyiben párban él, szerelmük új köntösbe öltözik ebben a periódusban. Ennek a szép kinyílását Ön is segítheti azzal, hogy megpróbál több időt kettesben lenni, közös programokat szervezni párjával.

Karrier:
A hét elején kifejezetten jó formában van. A munkájával is jól haladsz. A környezetében azonban érezhető némi feszültség. A kollegái rosszallását nem biztos, hogy megússza olyan témával kapcsolatban, ami valójában nem is lényeges. Nem kell különösebb figyelmet szentelnie erre. A hét második felében váratlan megbízást kaphat, amely megoldásához a rögtönzött problémamegoldó képességére szüksége lehet.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Valami új dologra vágyik. Barátaival tervezhet kirándulást egy olyan helyre, ahol eddig még egyikük sem volt. Ez izgalmas lesz és tele lesz élményekkel. A hét elején lehet, hogy üzlettársaival némi összetűzés merül fel egy félreértett apróság miatt. A profit arányokat kellene korrektül megbeszélniük. A partnere viszont egy kicsit elfogultan látja a dolgokat. Ha szükséges, hívjanak egy megbízható barátot vagy szakembert, aki segít a helyreigazításban. Apró dolgon összeveszni egy családtaggal teljesen felesleges. Inkább próbáljon meg olyan légkört teremteni otthon, hogy mihamarabb közös hullámhosszra kerüljenek egymással.

Szerelem:
Egy kapcsolat egy tanulási útnak is tekinthető, ugyanakkor olyan személyhez is lehet vonzódni, aki semmiben sem tud a segítségünkre lenni azon a téren, hogy magunkról bármit is meg tudjunk, nem hogy a világról. Ez odavissza is érvényes lehet. A jelenlegi bolygóállások kiváló energiával hatnak Önre, hogy meglássa azt, hogy mi is az igazi ok, hányadán állnak a párjával, egymással, miben lehetnek egymásért és a kapcsolat által önmagukért. Több kérdésre is megkapja a választ ott legbelül önmagában.

Karrier:
Ezen a héten a bolygók konstellációi fokozottabb határozottságot ébresztenek fel Önben. Éleslátása, megérző képessége, jó szimata is felerősödnek. Akár hiszi, akár nem kedves Skorpió az összes csillagjegy közül Önnek van a legjobb mélyre látó és előrelátó képessége. Most ezek felerősödnek Önben, amikhez méltó feladat is társul. Ne ijedjen meg tőlük. Ha jól használja eme képességeit most is, később is jól profitálhat belőle még az üzleti életben is.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Ezen a héten bolygóhatásoknak köszönhetően ön vidám és nyugodtság tölti el. Sokat lehet szeretteivel, ugyanis tele van energiával és jó az időgazdálkodása. Valakinek segít, aki örök életre hálás lesz önnek. Ez egy ígéretes hét a pénzszerzés és a befektetések szempontjából. Az otthoni teendői nem jelentenek különösebb kihívást önnek, főképp ha a családtagok is besegítenek. A munkahelyén is ebben az időperiódusban nagyon népszerű. eljött az ideje, hogy most jól éljen ezzel a helyzettel. Ha ügyesen manőverezik, könnyen meglehet, hogy előléptetik rövidesen. Pozitív hozzáállásával könnyedén veszi az akadályokat, de legyen óvatos abban, hogy nehogy átessen a ló túloldalára.

Szerelem:
Amennyiben eddig kétségei lettek volna azzal kapcsolatosan, hogy megfelel-e a partnere elvárásainak, most az eheti bolygóállások mindenben egyértelmű választ adnak e kérdésben az Ön számára. Megbizonyosodhat arról, hogy milyen sokat jelent Ön neki. Az Ön iránt levő nagyrabecsüléséről szerezhet most bizonyosságot. Csupán annyit kell tennie ezért, hogy adja önmagát. Lazítson, ne görcsöljön semmin se és minden csodálatos lesz.

Karrier:
A hét első felében szinte mágusként bánik a pénzzel. Mintha a lehetetlent valósítaná meg, olyan mértékig kicentizve gazdálkodik oly módon, hogy mindenkit lenyűgöz a zsenialitásával. Az Ön helyében más csak sokkal több összegből és körülményesen tudta volna megoldani a feladatot. A szerdai bolygóállások új energiákkal ruházzák fel, ami még inkább felpörgetik leleményességét úgy, hogy kreativitása is fergetegesen működik.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Ezen a héten megtalálja annak a módját, hogyan valósíthatja meg hosszú távú terveit. Nyújtsa a maximumot a munkájában és ne azt várja, hogy mikor ér véget a nap. Egy jó barátja öntől kér üzleti tanácsot. Ha tud, segítsen neki. A munkahelyén úgy alakulnak a dolgok, hogy ön meg tudja mutatni a nagyfokú szaktudását, elmondhatja ötleteit, amelynek köszönhetően később új, magasabb státuszba léphet. A hét közepén meghívást kaphat egy üzleti ebédre, amit nem hagyhat ki, ugyanis a szakmája legbefolyásosabb embereivel köthet barátságot. Rövidesen egyik befektetése olyan pozícióba kerül, hogy nagy haszonnal zárhat.

Szerelem:
Amennyiben egyedülálló és van egy olyan kezdődő kapcsolata, amit szívesebben csak játéknak tekintene, kiderül róla, hogy egy ideje ez már nem csak játék. Olyan helyzet alakulhat ki kettőjük között, amikor kiderül, hogy akit keresett eddig pont ott áll a szemei előtt és ezt eddig észre sem vette. Felismerik együtt azt, hogy a játéknak, a játékosságnak igen is nagyon fontos szerepe van egy jó kapcsolatban sok egyéb más mellett.

Karrier:
Ezen a héten több ízben is elismerésben lesz része. A hét bolygóhatásai kifejezetten jó hatást gyakorolnak a kreativitására, eltolják az útjában lévő torlaszokat, hogy haladni tudjon, feltöltik energiával, hogy a folyamatban lévő feladatait sikeresen meg tudja oldani, és hogy ez a jó hatás áthasson a kollegáira is, feletteseire is. A hét közepén egy új projektben kikérik a szakmai véleményét, együttműködésre is kaphat felkérést.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


Ezen a héten önre mosolyog a szerencse. Ezért lehet, hogy egy kisebb pénznyereményt kap, vagy nyer egy utazást. Most ne aggódjon a munka miatt, inkább élvezze a hét felkínálta jó lehetőségeket. A közúti forgalomban vezessen óvatosan, ugyanis átmeneti feszültség érzékelhető ön körül a hét során. Vezessen körültekintően és biztonságosan. Egy közeli ismerőse önhöz fordul tanácsért. Olyan ötleteket ad neki, melyekkel hamar el tudja hárítani a problémáit. Amennyiben ön szülő, legyen körültekintő a fokozott szigorúság miatt, mert egy apróság kiválthat egy hatalmas viszályt gyermeke és ön között.

Szerelem:
Az égitestek eheti pozíciói bátorító hatással lesznek Önre olyan kérdésekben, melyek segítségével felismeri, hogy nem az a lényeg, hogy azonos vagy nem az érdeklődésük párjával. Ha vonzódnak egymáshoz, mindentől függetlenül tudnak jó párost alkotni Önök ketten. Azt nézze, hogy párját boldognak láthatja abban, amit csinál. A kiteljesedés útján járó kreatív ember párjának lenni a legnagyobb ajándék az élettől, mert így részese lehet az ő örömeinek is, miközben Ön is megkapja tőle a kellő támogatást a saját elképzeléseidhez, egyéni álmainak a megvalósításához.

Karrier:
Egy olyan személlyel léphet jó szövetségre ezen a héten szakmailag, akiről eddig sosem gondolta volna, hogy valaha önök ketten partnerek lehetnének. Minél inkább készen áll arra, hogy tanuljon a környezetében lévő sikeresebbe emberektől, annál ügyesebben fog boldogulni a szakmai pályáján is. Egyes eddig kevésbé ismert személyi vonások felszínre kerülnek a hét során a kollegái körében. Ez nem ingathatja meg a szakmai elképzeléseiben Önt.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Ezen a héten amennyi időt és energiát csak tud, szentelje családjának, mert nagyon hiányzik nekik az ön társasága. Most jót tesz önöknek az őszinte, hosszas beszélgetések, a közös programok. Amennyiben egy nagyobb értékű vásárlásban gondolkodik, előbb nézze át a tartalékait, hogy később ne kelljen aggódnia. A hét során nagy lehetőség kínálkozik fel ön előtt. Akkor tudja jól kihasználni, ha gyorsan cselekszik. Ez nem jelenti azt, hogy el kell kapkodni a döntést megfontolás nélkül. Üzletfeleivel jól megértik egymást és a hét második felében sínre tehetik a közös ügyüket. Az esték során és a hétvégén szerettei körében töltődhet.

Szerelem:
Ezen a héten egy olyan találkozásban lehet része egy személlyel, ami teljesen felforgatja az életét. Ez főképp akkor érezhető intenzívebben, ha még nem kötelezte el magát érzelmileg. Amennyiben párkapcsolatban él, könnyen meglehet, hogy valaki a múltból, akit már el is felejtett, felbukkan. Legyen óvatos. Az idő mindent szebbé tesz és már csak a jó dolgokra emlékszik, pedig minden ok meg volt a múltban, hogy külön utakra léptek. Ne hagyja, hogy ez az esemény megfossza attól, ami tényleges érték a mostani életében.

Karrier:
A hét elején olyan emberek keresik az Ön társaságát barátság céljából, akik magasabb szakmai köröket képviselnek. Nem véletlen, hiszen Ön is tudja önmagáról, hogy mindig készen áll újabb és újabb ötletekkel, amivel előbbre jut a cég is, ahol dolgozik. A rögtönzésből jött ötleteit is zseniálisak. Egy jól időzített kommunikáció a legmegfelelőbb emberhez lesz a kulcs egy várt nagy előrelépésének.

Ugrás a napi horoszkópra! >>