Érvényes : 2016 május 30 - 2016 június 5.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Ezen a héten kibontakoztathatja tehetségét, kedves kos! Új tevékenységekbe vághat bele ebben az időszakban. Kedvező időszak ez a szükséges változások, változtatások elindítására. Az egészségi állapota is javulóban van, ha épp valamilyen terápiás kezelésen vesz részt, az is kedvező eredményt hoz. Szó lehet akár egy képzésről is, ami emelheti státuszát is.

Szerelem:
Amennyiben egy bonyodalmas kapcsolattal küzdene, már a tűrőképessége határán áll.Itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba! Nem kell ennyi ideig kerülgetni a témát. Már mindkettőjüknek kínos ez a helyzet, mostbékével és barátsággal el tudják engedni egymás kezét. Új kapcsolat szele van a levegőben!

Karrier:
Hétfőn kerülje a nagyobb erőfeszítéseket munkájában. Vegye egy kicsit könnyedébben a dolgokat, így is meg tudja oldani a teendőit. A spontaneitása a nyerő ezen a héten, bármilyen kihívással is kell szembenéznie a napokban. Egyes ügyeknél azonban előfordulhat némi csúszás, amit a jövő hét elején már meg tud oldani.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Ez a hét barátságaiban kiegyensúlyozottságot hoz. Ön általában szereti a szoros kapcsolatokat, de most jobban oda is figyel arra, hogy harmóniában legyen a környezetével. Számtalan támogató, segítő erő és személy áll ön mögött, hogy sikerüljenek az elképzelései, ezért nyugodtan beavathatja bizalmasait a terveibe.

Szerelem:
Ha még nincs párja, nyissa meg szíve kapuját az új szerelem előtt! Azért legyen résen, mert olyan is közeleghet a leendő ideális partner mellett, aki csak bosszúságokat vált ki Önben, és akit valójában nem vehet komolyan. Éppen ezért, bármennyire is úgy érzi elsőre, hogy a talpa távolodna a földtől, igyekezzen fél lábbal a realitás talaján maradni.

Karrier:
A hét elején érezheti, hogy egyre több energiája van, éleslátása kristálytiszta, szellemi ereje végtelen. Szakmai kérdésekben új dolgok várnak önre. Ne féljen a változástól!Ezek önért vannak, emelni fogják önt. Bízzon belső erejében, mert nem hagyja cserben!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


A héten egyre fokozódik népszerűsége a környezetében. Ennek is köszönhető, hogy könnyedén, egyre ügyesebben boldogul ebben az időszakban.Eddigi tervei kezdenek a valóságban is körvonalazódni. Igen kedvező ez az időszak arra, hogy új erővel töltekezzen!Amennyiben a napokban egészségi problémákkal küzdött, most könnyebben gyógyul, regenerálódik.

Szerelem:
Valaki feltűnhet a láthatáron a múltból, aki felkavarhatja az érzelmeket Önben. Vigyázzon, mert az idő mindent megszépít! Ne hagyja, hogy a mostani boldogságát megzavarják az emlékek! Várja meg, míg érzései újra rendes mederbe kerülnek, és csak utána gondolkodjon azon, hogy hogyan tovább.

Karrier:
Hétfőn újult erővel áll hozzá teendőihez munkahelyén. Vidámság, könnyedség, ésszerű éleslátás lesz jellemző önre a napokban. Olyan igazi Ikres hangulattal indul a hete és ez ki is tart a napokban. Egy vérbeli stratéga ébred fel önben, amivel lenyűgözheti társait, üzleti partnereit.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


A hét során legyen diszkrét minden helyzetben!Most aszokottnál is fontosabb lehet önnekbarátaival, környezetével való kapcsolata. Ha vannak gyerekei, együtt új, örömteli dolgokat fedezhetnek fel. Az anyaság öröme, a család fizikai és lelki jóléte kerül előtérbe ebben az időszakban. Egyre több időt és energiát tudnak most egymásra fordítani.

Szerelem:
Könnyen lehet, hogy a héten meglepetések érik az érzelmek terén! Főképp, ha Ön még egyedülálló és még nem kötelezte el magát egy kapcsolatban. A munkája és a szívügyei ebben az időszakban összefolyhatnak. Vigyázzon, nehogy folyosó pletykákba keveredjenek ezzel a kis románccal!Mély, őszinte szerelem is kialakulhat hosszútávon, ha kellően ki tudják zárni a külvilágot, már a legelején.

Karrier:
A hét elején egy társulás, egy szövetség extrém ajánlatokat ígér Önnek. A most megkötött új szerződések, projektek hosszú távon jó kilátásokkal kecsegtetnek. Munkahelyén javul a légkör, hakorábban gondok merültek volna fel. A hét közepén ellenőrizze a kifizetések határidejét, és figyeljen a környezetével folytatott beszélgetéseire is!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


Ha jól érzi magát, dolgai is jól alakulnak. Ezt mindig tartsa szem előtt, kedves oroszlán! A társasági élete is előtérbe kerül most. Vendégségbe megy és vendégeket is fogad. Ön messze földön híres házigazda!Családtagjaival is harmonizálódik aviszonya. Életük békés, nyugodt mederbe kerül. Jó időszak ez az otthona szépítésére, csinosítására.

Szerelem:
Szerelmi életét nem befolyásolhatják az egzisztenciális kérdések! Akit zavar a pénzügyei állása, vagy annak pillanatnyi hullámzó állapota, ott bizony nagy baj van! Érdemes elgondolkodni azon, hogy mi is a kapcsolatuk valódi alapja. Ha érzelmileg megsebezték az elmúlt időszakban, most az égi jelek egy új és tartós szerelemet ígérnek önnek.

Karrier:
Hétfőn gondjai adódhatnak az egyik kollegájával. Nagy valószínűséggel valamilyen pénzügyi gond állhat a háttérben. Őrizze meg a nyugalmát és igyekezzen önmagához hűen, korrekt lenni! A hét közepére a kedélyek el is csendesednek. Csütörtök körül megtalálja a legjobb megoldást a projektek előrehaladásához is.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Ebben az időszakban úgy a szellemi, mint a fizikai erőnléte is a legfelső határokon van. A legkülönbözőbb tevékenységekbe is belekezdhet, mert több mint biztos, hogy sikereket érne el! Az anyagiakat illetően egy olyan időszakon megy át, amikor kiváló lehetőségek nyílnak meg ön előtt. Így kedveskedhet majd magának is és szeretteinek is.

Szerelem:
A hét során a szerelem egy új arcát mutatja meg Önnek, legyen akár házas, akár egyedülálló. Kezdeményezzen új dolgokat párjával, mert azokkal pozitív irányba indítja el a szerelmi életüket. Bátran változtasson akár a megjelenésén is! Bármi lehet, az Ön fantáziájára van bízva! A hangsúly a változáson van, ami jó dolgokat idéz elő!

Karrier:
Amikor ennyire közel áll egy fontos felfedezéshez, minden apró kis részlet nagy fontossággal bír. Szentelje rá minden energiáját és minden figyelmét a feladatra! A hét elején egy váratlan csavar meglepheti, de nem fog ki önön, hála a jó megfigyelő képességének.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Az otthona körül sok teendője akad: különféle javítások, rendrakás és átrendezés, ami egy kicsivel több idejét és energiáját veszi igénybe, mint amit erre szánni tud. Ébredezhet önben némi kalandvágy, felfedezőhajlam. Semmi gond nincs ezzel, csak óvakodjon a nagy kockázatoktól! Amennyiben egy nagyobb utazástvagy költözést tervezett az utóbbi időben, most aktualizálódni látszik.

Szerelem:
Egy nagyon kellemes időszakba lépnek párjával, ha párkapcsolatban él. Felerősödik kettőjük között a testbeszéd és a telepátia is. Ne lepődjön meg, amint ennek a jeleit tapasztalja!Hiszen ez egy magasabb szintje a két lélek kapcsolódásának! Szerelmükbenmost nem lehet helye a kételyeknek vagy egyéb lassító tényezőknek!

Karrier:
Hétfőn, ha egy kollégája segítségért folyamodik önhöz, segítsen neki még akkor is, ha egy kicsit ki van akadva a munkája miatt! Ezt a szívességet ő is viszonozni fogjanemsokára.Szerdán öné lesz a békítő bíró szerepe két munkatársa esetében. Kiváló diplomáciai készsége meg is hozza a megoldást.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Ebben az időszakban a személyes varázsa ellenállhatatlanná teszi. Több figyelmet kap a környezetében lévőktől is, mint az utóbbi időkben. Fontos ügyei intézésében is hamarabb boldogul, az anyagi helyzete is javulóban van. Bizonyos együttműködésekből nagy anyagi előnyökre tehet szert a napokban. Ha azt tapasztalja, hogy családtagjai nem értenek önnel egyet, próbáljon meg higgadt maradni!

Szerelem:
Ha az utóbbi időben lazultak az érzelmi szálak párja és Ön között, most új szakaszba léphetnek. Új köntösbe öltözik szerelmük, újra egymásra találnak. Bízzanak az érzéseikben! Amennyiben egyedül van, és szívesen ismerkedne, ez a hét gyönyörű romantikát ígér. Álljon készen rá! Hagyja a múltat és legyen nyitott az újra!

Karrier:
Hétfőn minden figyelme arra a szakmai csoportra irányul, amelyiknek Ön is tagja. Biztosítsa őket arról, hogy mennyire fontosak önnek a további sikeres együttműködés nevében. Szerda körül kicsit csökkenhet a munkája mennyisége, de továbbra is maradjon figyelmes, főképp a kollegái között zajló beszélgetésekre!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Kedvező irányú váltások ideje van kilátásban! Ha ezt régóta fontolgatta, legyen éber a jelekre és a lehetőségekre. Most képes jól bánni az emberekkel, és örömét fogja lelni az új közösségben. Hamar megtalálják a közös hangot a többiekkel. A közúti forgalomban azonban legyen nagyon körültekintő!

Szerelem:
Ha eddig még nem talált volna Önre a mindent elsöprő szerelem, most tekintheti úgy, hogy célba vette Önt. A napokban egy kellemes társaságban meglátja ŐT, akit eddig mindenkiben keresett. Ne féljen közeledni! Ez teljesen más, mint amit eddig tapasztalt. Ha párban él, kapcsolatuk egy új, emeltebb fázisba érkezett.

Karrier:
Szakmai aktivitása nagyon fontos szerephez jut a napokban. Valamilyen szakmai kérdésben azonban egy magánéleti probléma akadályozhatja. Igyekezzen a kettőt szétválasztani egymástól, amennyire csak lehetséges! Kedden és szerdán szokatlanul dinamikus és impulzív. Azonban minden apró részletre nagyon figyeljen, ami fontos lehet.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Előfordulhat, hogy a napokban misztikus kalandokban lesz része, kedves bak. Ha korábban még nem volt kapcsolata az ezoterikával vagy egyéb spirituális vonallal, lehet, hogy nem fogja érteni, mi történik önnel. Ne féljen, nem őrült meg! Ez ajándék! Egy régebbi álma is eszébe juthat, melyet meg szeretett volna valósítani. Most eljött az ideje!

Szerelem:
Ezen a héten párjával könnyebben tudják kinyilvánítani az érzelmeiket. Adjanak módot a meghitt együttlétekre, hogy szépen ki tudjanak nyílni egymás előtt! Az utóbbi időben amúgy is alig tudtak egymásra időt szakítani. Tudnia kell, hogy csak az ápolt virág ékesíti tartósan a kertet! Így van ez a szerelemben is!

Karrier:
Karrierjében a hét elején minden sokkal könnyebben megy, mint az utóbbi időkben. Lesz bőven tennivalója, de könnyedén old meg minden feladatot. Az önnel együtt dolgozók és üzleti partnerei is nagyon együttműködőek. A hét közepe fele aztán a dolgok kezdenek komolyabbra fordulni. Nagyon figyeljen ekkor a részletekre is! Észre sem veszi, olyan gyorsan eltelik a hét.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


Ha ötleteit a gyakorlatba szeretné átültetni, akkor a napokban elkelönnek némi segítség. Alapvetően ezen a héten jól mennek a dolgai, csak nem minden éppen úgy, ahogy azt elképzelte. Rengeteg apró dolgot tervezett be erre a hétre. Annyira, hogy semmire másra nem jut ideje! Ez bizony kiválthat némi frusztráltságot önben

Szerelem:
A szerelem istennője ezen a héten a kedvesebb arcát fordítja Ön felé!Ha vitás kérdéseik merültek fel az utóbbi időben párjával, most mindent szépen rendbe tudnak tenni. Ha kezdődő románc kapujában áll éppen, most bátorítást adnak Önnek a csillagok arra, hogy merjen önmaga lenni! Ez elegendő ahhoz, hogy lenyűgözze párját.

Karrier:
Egy kicsit aggaszthatja a hét elején a sok munka, de kis türelemmel hamar rájön, hogy hogyan lehet gyorsan és hatékonyan megoldani a feladatait. Szerdán elárasztja egy halom e-mail vagy egyéb irat, melyek mind fontosak. Mindent olvasson el figyelmesen!Koncentráló képessége a hét vége fele kezd alábbhagyni, ezért a fontosabb dolgokat tervezze inkább a hét első felére.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Váratlan bevétele számíthat a hét elején, kedves Halak!Ez ugyan nem túl nagy, de ahhoz elég, hogy örülni tudjon neki. Most bármi újba kezd bele, azt sikerre viszi. Hinnie kell magában és a megérzéseiben!Ebben az időszakban sokkal dinamikusabb az eddig megszokottnál. Nem lenne meglepő az sem, ha valami értékeset vásárolna az otthonába.Hiszen már régóta fontolgatja ezt a kérdést!

Szerelem:
Egy kiváló parti nagy meglepetéseket tartogat az Ön számára. Vétek lenne kihagynia. Ha eddig még nem lelte meg azt, akit keres párjának, most egyre erősebben jeleznek a csillagok, hogy merre induljon el. Nem mondhat le semmilyen meghívást, mert a napokban bárhol összefuthat azzal, aki később az Ön ideális párja lehet. Amennyiben párkapcsolatban él, ne hallgasson a mendemonda szóbeszédre. Hagyja magát intuíciója által vezetve lenni.

Karrier:
Karrierjében, ha jól megfigyeli a jelen szituációt, látni fogja, hogy a jelenlegi helyén hosszútávon jó üzletet tud kötni. Amikor egy kicsit gyengül az objektivitása, mindent figyelembe kell vennie, ami érintheti a karrierjét! Kedden és szerdán bizonyos megoldások a későbbi sikerek kulcsai is lesznek egyben. Figyeljen erre!

Ugrás a napi horoszkópra! >>