Érvényes : 2015 január 26 - 2015 február 1.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Ebben az időszakban felerősödik a társasági élete. Meghívásokat kaphat, fontos találkozásokon vesz részt, ahol olyan személyekkel ismerkedhet meg, akik a későbbiekben erős szövetségesei lehetnek. Az elkövetkező napokban fokozottabb hangsúlyt kell fektessen a táplálkozására, a változatos étrendre. Sok energiát ad le naponta, éppen ezért szükséges az utánpótlás ésszerű, választékosan összeállított étrenddel és rendszeres mozgással. Különben dinamizmusa könnyen alábbhagyhat. Különféle ötletekkel keresik meg, viszont önnek a belső megérzései jelzik, hogy legyen óvatos.

Szerelem:
Az eheti bolygóállások kedvezően hatnak a szerelmi életére. Ha az utóbbi időben partnerével nehéz időszakon mentek át, nem igazán sikerült közös hullámhosszon lenniük, most közösen felfedhetik a problémák forrását és meg tudják oldani. Meg tudják erősíteni a kapcsolatukat. A csillagok segítik önöket közelebb kerülni egymáshoz és a kettőjük között lévő harmóniát gyengítő tényezőket sikeresen feloldják.

Karrier:
A hét elején a bolygók állásai szerint fokozott óvatosságra van szüksége bárminemű nagyobb döntését illetően. Nem érdemes nagyobb kockázatokat vállalnia ezekben a napokban. Ezt nehéz lesz a Kosságával megtennie. Úgy tudja jól megoldani, ha a rutin dolgaival foglalkozik a hét elején és szerdától már oldódik ez a rizikós hatás, amikor nyugodtabb, kedvezőbb körülmények adódnak a kockázatokra, nagyon döntések meghozatalára.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Temperamentumosabbá válik ezen a héten. Empatikusabbá válik az önt körülvevő emberekkel, így sokkal több szimpátiát érez mások iránt. Tartsa gondolatait egy közepes síkon. Engedje, hogy megismerjék önt. Legyen elégedett és engedje, hogy a kemény munkája és kiemelkedő munkája nagy jutalmakat hozzon. Pihenjen többet. Keresse olyan emberek társaságát, akik nem játsszák meg magukat, hanem önvalójukat adják. Ha párjával szívesebben otthon ülnének, nem kell erőltetni a társasági életet ebben az időszakban.

Szerelem:
Úgy néz ki, hogy az utóbbi felfedező útja jól sikerül szerelmi téren, amiről nem is jön, hogy elhiggye, hogy ez igaz is lehet. Ha párkapcsolatban él, meglepően hathat önre kedvese rajongása ön iránt. Elhiheti neki nyugodtan, amit mond vagy tesz. Őszintén nyilvánítja ki az ön iránti érzéseit. Ez egy romantikus hét, amikor egymás hullámhosszán tudnak lenni.

Karrier:
A hét eleje jó hírekkel szolgál az anyagiakat illetően. A bolygók átvonuló tranzitjai sok szellemi és fizikai energiát adnak önnek. Ez egy kiváló hét szakmai szempontokból és abban is, hogy a tervei kivitelezéséhez olyan emberekkel találkozzon, akik segítenek a megoldásokban, a kivitelezésben. A hét közepétől már előre dolgozik a következő napokra, hetekre. Emellett a napi teendőinek is eleget tud tenni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Ne nehezteljen azokra az emberekre, akik túl keményen lépnek fel helyzetekben az utóbbi időben. Nem várhatja el másoktól, hogy betartsák még a saját szabályaikat is. Legtöbb ember rögtönzően gondolkodik mostanában, az adott helyzethez igazodva próbál jó döntéseket hozni. Ön nagyon széles szellemi síkot képes egyszerre kontroll alatt látni, melyet gyakorlatiasságával könnyedén tud kezelni, amire nem sok ember képes. Ha ezen a héten eladói munkát vagy ügyfelekkel dolgozik, nagyon izgalmas hét elé néz. A pénz pedig a várakozásain felül áramlik önhöz.

Szerelem:
Úgy érezheti magát a hét elején, hogy valami nincs a helyén a kapcsolatában vagy valaki emléke a múltjából felébred és próbál felejteni. A bolygók tranzitjai bátorságot és erőt adnak önnek, hogy a kritikus helyzeten felül tudjon emelkedni és elengedni a múltat, a sebek gyógyulását segítik, a felébredt fájdalmat csendesítik. Segítik a csillagok, hogy álma valóra váljon.

Karrier:
A hét elején szükségét érezheti némi változtatásnak a munkahelyén. Valami nyugtalanítja. Mielőtt bárminek is hangot adna, vagy kezdeményezne, nyugodjon meg, ne kapkodjon el semmit, gondolkodjon és utána cselekedjen. Az ötleteinek szükséges egy kis idő a megvalósításhoz. Ezért nem siettetheti az időt és a körülményeket. A hét vége fele kiemelkedő sikert arat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Egy kockázatokkal teli hétre számíthat. Ez a hét igazán alkalmas lesz arra, hogy ünnepeljen és boldog legyen. Bátor és lendületes, jól érzi magát. A társasági életben is a legjobb formáját hozza. A költekezésekben érdemes meghatároznia előre a mértéket, hogy meddig szeretne elmenni, ugyanis hajlamos lesz a túlköltekezésre ezekben a napokban. Szereti a hagyományokat. Most ez felszínre kerül önben. A hét második felében kedvét szegheti egy váratlan hír. Mielőtt elkezdene keseregni rajta, érdemes alaposan utána nézni a történteknek. Rá fog jönni, hogy nem úgy van éppen, ahogy önnek tálalták a történteket.

Szerelem:
Amennyiben friss kapcsolatban van, sok örömöt ígérnek önnek a csillagok. Mégis érezhet egy késztetést egy lépésnyi hátrálásra, hogy jobban szemügyre vegye a pozícióját ebben a kapcsolatban. Ezt óvatosan tegye, mert partnere ezt félre is értheti. Rájön, hogy valóban őt akarja igazán és a döntése is jó. Az élet most érzelmi téren elkényezteti. Hagyja magát szeretni.

Karrier:
A hét elején számíthat a megbízható kollegáira. Lehet, hogy sokkal több közös témájuk van, mint azt gondolnák. Olyan ötletük is támadhat, melyre elsőre csak nevetni tudnak, mert el sem tudják képzelni, hogy azt meg is lehet oldani. Hát, bármennyire is merésznek tűnik, de zseniális. Az optimista láng közelébe nem szabad pesszimistákat engedni, mert egy laza mozdulattal képesek azt eloltani. Ezt ne feledje, mikor összehívja a csapatot.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


A környezetében élő fiatalokkal legyen türelmes, még akkor is, ha úgy érzi, hogy nem bírja tűrni. Ez a történet csak átmenetileg okoz bosszúságot, hamar elcsendesednek a kedélyek. Ez az időszak nagyon kedvez vásárlásra, számlák rendezésére, az otthona szépítgetésére lesznek nagyon jó ötletei. Ha lehetséges, gondosan ossza be a pénzét, és gondoljon arra is, hogy mire költi az extra bevételét. Olyan dolgokba is befektethet, amin keresztül szokatlan képesítési előnyökre tehet szert, egy tanfolyam, vagy egyéb képzési forma. A kikapcsolódásáról se feledkezzen meg, mikor egy kicsit elszabadulhat a kötelezettségektől egy kis időre.

Szerelem:
Egy kis ügyesség elkel az ön számára kedves Oroszlán, ha el szeretné kapni Cupido nyilacskáit. Lehet, hogy összeütközik valakivel, aki nem akar kitérni az ön útjából egy ideje. Ne kezelje ezt az illetőt félvállról, mert ő véres komolyan veszi azt, amit mond. Vegye komolyan a témát és határozottan mondja ki, hogy nem érdekli önt. Lehet, hogy másképp nem fog szót érteni

Karrier:
Ezen a héten fontos döntéseket kell hozzon, amihez jó lenne egy kicsit türelmesnek lennie és ne siesse el, míg minden apró részletet nem nézett át. Igazából a veleszületett intuíciójára is hagyatkozhat, de az objektivitását is vegye alapul. A hét közepén a dolgok jobban kikristályosodnak Ön előtt. A csillagok állásai is lényegesen kedvezőbben hatnak karrierjére és a szakmai kérdések sikeres megoldásaira.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Most érdemes azon gondolkodni, hogy elrendezze a viszonyit szomszédjaival, testvérével, akikkel az utóbbi időben nem igazán találták meg a közös hullámhosszt. Kaphat egy levelet, e-mailt vagy egy telefonhívást, ami akár gyökeres változást hoz önnek. Ebben az időszakban sokat töprenghet az élet dolgain. Ezekben a napokban fokozottan figyelmesnek és türelmesnek kell lennie párkapcsolatában. Keresniük kell a közös nevezőt és inkább a megoldásokra koncentráljanak a vitatkozások helyett, ami el is mérgesedhet, ha kicsúszik a helyzet irányítása a kezükből.

Szerelem:
Figyelembe véve a jelenlegi bolygóátvonulásokat, Vigyáznia kell mindenre, ami most önnel és ön körül történik, ugyanis könnyedén kiterítheti valaki aszennyest az asztalra, ha van. Jó lenne ebből kimaradni. Amennyibe valaki nem hallgat önre, kénytelen lesz hagyni a témát és látnia kell majd, hogy kínos helyzetbe kerül. Nem lehet mindenkit megóvni főképp, ha ő azt nem akarja.

Karrier:
A hét során átvonuló bolygól sok energiával töltik fel. Szakmai téren új kihívások várnak önre, melyek izgalommal töltik el. Szereti a szellemi kihívásokat. Most megmutathatja magát szakmailag. Ez egy igazán ínyére való feladat. Elemében érzi magát. Jó a közérzete. Ez kihat a kollegáira is. A hét közepén szellemi teljesítő képessége felgyorsul a megfigyelő képessége, lényegesen hangsúlyosabbá válik, amit kiválóan tud kamatoztatni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Ezen a héten a változás szele támad fel az ön életében úgy a magánéletében, mint szakmai téren. A szerelmi életében is, ha magányosan él, nagyon jó lehetőségeket kínálnak a csillagok hosszú távú, komoly kapcsolat kialakítására egy olyan személlyel, akire nem is gondolt volna eddig. Szakmai kérdésekben nő az ambiciózusa, ami akár azt is eredményezheti, hogy változtat egy előnyösebb pozícióra. Sokkal kommunikatívabbá válik, mint az utóbbi időben. A bolygóállások a gondolkodóképességét gyönyörűen felpörgetik. A közutakon fokozottan legyen óvatos a vezetésben.

Szerelem:
Ezen a héten a csillagok állásai segítik önt tisztázni és megoldani a párkapcsolatában lévő vitás kérdéseket. A megbékélés és a megbocsájtás, egymás szívéhez való visszatalálás hete ez az önök számára. Ha úgy érzi, hogy nem megy, hagyatkozzon a belső Vénuszára, ő segít a kritikus pontoknál. Egy kellemes meglepetést tartogat az ön számára ez a hét, ami a szerelmi lángot újra fellobbantja kettőjük között.

Karrier:
Ezen a héten hangsúlyosabban figyeljen a konfliktusokra, mert ezek befolyásolhatják a munkáját. Próbáljon meg vonalat húzni a személyes ügyek és a munkái között és koncentráljon a megoldandó feladataira. Akkor is, ha úgy érzi, hogy most nincs a legjobb formában, ne halasszon el semmilyen teendőt, mert nehezebb lesz behoznia a lemaradást később. Ez a hangulat, a hét közepétől már oldódni látszik.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Ebben az időszakban nagyon energikus, tele életkedvvel és mindazt, amit a fejébe vesz ezekben a napokban, véghez is viszi. Ezekben a napokban a csillagok kiemelkedő sikerekkel kecsegtetik. Az anyagi helyzete különleges biztonságnak örvendhet, hosszú távon tervezhet. A rövidtávú tervei szinte azonnal realizálódnak. Csupán a dolgok fontossági sorrendje igényel némi odafigyelést, ugyanis lényegesen felhalmozódhatnak az érdeklődési körei, melyek közül ki kell választania az időbeni sorrendet a megvalósításban fontosság szerint. A jövedelméhez extrabevételre is számíthat.

Szerelem:
Ez egy olyan időszak az életében, ha még független, hogy új felfedező utakra térjen szerelmi téren, kedves Skorpió. A régi megszokott cserkész módszerei megújításra szorulnak. Az eredménynek nagyon fog örülni. Amennyiben párkapcsolatban él, kedvesével közelebb tudnak kerülni egymáshoz. Segítenek a csillagok, hogy elmélyüljön kettőjük között a bizalom és megújuljon szerelmük.

Karrier:
Kevés ember büszkélkedhet olyan briliáns szervező képességgel, mint amilyent tanúsít ezen a héten, kedves Skorpió! Most ez az időszak inkább a szervezésnek, a források megteremtésének kedvez, viszont a projektek kivitelezésével még várjon egy kicsit, mert váratlan, nemkívánatos akadályok merülhetnek fel. A hét közepétől már érzékelheti, hogy a dolgok kezdenek jó irányba haladni. Ne kapkodjon el semmit, úgy célba ér.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


A hét kifejezetten dinamikusak kezdődik önnek. Sokat kell beszéljen, szaladgáljon ügyek kapcsán. Egy felpörgetett hét elé néz. A csillagok állásai kellő biztonságban tartják önt, míg ebben a felpörgetett állapotban van. Élete minőségének javításához újításokon töri a fejét, melyek nagyon jó ötletnek bizonyul. Érdemes a gyakorlatba is kivitelezni őket. Egyes régi barátok, akikkel már gyengül a kapcsolat, felmerülhetnek némi félreértések, melyeket fog tudni kezelni. A bolygók átvonulásai rejtett ellenségekre is figyelmeztetik önt.

Szerelem:
Egy ártatlan félreértés okozhat nézeteltéréseket ön között és párja között. A bolygók tranzitjai otthoni fronton feszültségekre figyelmeztetnek. Így hát, érdemes türelmesebbnek lenniük egymáshoz a hét elején. Fontos, hogy most egymásra figyeljenek és ne a körülményekre, amik amúgy is folyamatosan változásban vannak. Ne hagyják, hogy külső tényezők foltot ejtsenek szerelmükön vagy egymásba vetett bizalmukra.

Karrier:
A hét elején érdemes figyelnie a postáját, mert jöhet hivatalos levél, ami az ön számára is fontos információt tartalmaz. Amennyiben jogi vagy hatósági üggyel kapcsolatos teendői vannak, halassza kedd délutánra vagy valamelyik azt követő napra, több sikerrel halad el. Külföldi üggyel legyen fenntartással a hét elején és ne hozzon elhamarkodott döntéseket. Szerdától már zöld az út szakmai ambícióinak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Ezen a héten kiválóan megtalálja az egyensúlyt önmagával. Az életvezetését érintő kérdések előtérbe kerülhetnek a napokban. A csillagok felébresztik önben a belső bölcset, akinek a tanácsait meghallgatni érdemes. Mostanában nagyon próbára teszi az egészségi állapotát és állóképességét. Hajlamos a túlhajszolt életmódra. Egyes régóta húzódó konfliktusokat most helyére tud tenni, ami mindenkinek nyugalmat hoz. A munkájából eredően, vagy egy régebbi erőfeszítéseinek köszönhetően a hét második felében lényeges bevételre számíthat. Az anyagi helyzete szemmel láthatóan gyarapodást mutat. Valaki ajándékkal kedveskedik önnek a hét vége körül.

Szerelem:
Ezen a héten kiemelt szerephez jut a szerelmi élete. Az átvonuló bolygók felerősítik önben a romantika, a meghittség iránti vágyat. Fontos, hogy tudjon laza lenni és ne vegyen mindent túl komolyan vagy sértődésnek. Ilyenkor érdemes hallgatnia a belső hangjára, ő mindig valós jelzéseket ad önnek. Óvakodjon attól, hogy érzelmi téren az elméje átvegye az irányítást. Neki ez nagyon idegen terület, csak össze zavarná.

Karrier:
A hét eleje új perspektívát hoz a projekteknek, kreatív megoldásokat és jó ötleteket az új tervekhez. Az üzleti partnerek új elképzeléseket ébresztenek benned, amikre új, jobbnál jobb együttműködési ajánlatokat kapsz. A hét közepe körül egy jó időszak új kezdeményezésekre függetlenül attól, hogy épp fontos tervekről van-e szó vagy új ismeretségekről. Felbecsülhetetlenül jó a koncentráló képessége és az üzleti érzéke.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


A csillagok ezen a héten felelevenítik a baráti kapcsolataiban az életet, akik eltérő körökből kerülnek ki. A beszélgetéseik egymásnak erőt adó. Sorra körbejárják egymás leginkább foglalkoztatott témáit. Ez nagyon izgalmas program lesz önnek. Szereti a progresszív beszélgetéseket. Vannak egyes témák az ön életében, mint életterület, amivel érdemes lenne egy kicsit többet foglalkoznia. Ide tartozik az egészség kérdése is. Szabadidejében egy kicsit több időt kellene tartózkodnia a szabad levegőn vagy meditáljon szakrális helyeken, vagy csak pihenjen, ha máshoz nincs kedve. A hét közepe fele egy különleges, misztikus aura veszi önt körül.

Szerelem:
A kapcsolatában kedvező fordulatot, újításokat jeleznek a csillagok. Egy beszélgetés során sok mélyen rejlő érték fog felszínre kerülni, mindkettőjük örömére. Fontos, hogy a napokban annyi időt szenteljenek egymásnak, amennyit csak lehet. Amennyiben egyedül van, és ha ezen változtatni szeretne, ez a hét kifejezetten kedvez új ismeretségekre, egy romantikus találkozásra.

Karrier:
Anyagi jellegű döntéseket, ha lehet, halassza el a napokban, vagy ha nem teheti, mindenképp egy tapasztalt, megbízható szakember tanácsára hagyatkozzon, de azt is csak fenntartással, ugyanis váratlan nemkívánatos kiadás, akár veszteség is érheti a hét első felében. Legyen óvatos. A tervei jók, sőt támogatókat is tud szerezni az ötletei kivitelezéséhez. Hosszú távú teveivel jó eredményeket ér el tartósan.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


A hét elején főképp a karrierjére vannak nagyon kedvező hatással a csillagok. A környezetébe lévőket teljesen lenyűgözi a kommunikációban, a munkájában, érzelmeinek kifejezésében egyaránt. Érzelmi életében kedvező változások történnek. Amit az utóbbi időben nem tudott megoldani külső okok miatt, most kiváló lehetőségeivel élve meg tudja oldani. Egy külföldi utazás gondolata újra feltámad önben. Érdemes a terveken dolgoznia az utazást illetően. A jó tanácsokat most érdemes meghallgatnia. A döntések úgy is önön múlnak.

Szerelem:
A szenvedély, a szerelem kiemelt szerepet kap az életében ezen a héten. Lehet, hogy komoly elhatározásra jutnak párjával. Amit eddig csak fontolgattak, most tervként kerül előtérbe. A közös jövő gondolata megérett már mindkettőjükben. Érdemes több időt szentelniük egymásra, habár a párja mostanában a sűrű elfoglaltság és a feszítő munka miatt kevesebbet tud önre figyelni. Átveheti a kezdeményezést bátran.

Karrier:
Már a hét elején lesznek kreatív ötletei egy régóta megrekedt ügyhöz, ami zseniálisnak bizonyul. Ez egy olyan időszak, amikor ön körül kínlódnak a projekteken, viszont önnek a nagyon gyors gondolkodásának és a született ötletgazda adottságának köszönhetően minden önre háruló feladatot megold és segíteni tud a kollegáinak is. A hét vége fele igazán megérdemlik a csapattal egy munka utáni ünneplést.

Ugrás a napi horoszkópra! >>