Érvényes : 2015 november 30 - 2015 december 6.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Ajánlott figyelnie az eheti kiadásait és nem lesz gond. Az érzelmi szenzorjai egy kicsit felfokozottabban reagálnak a környezeti ingerekre az Öntől eddig megszokottól. Ebben a periódusban a népszerűsége is fokozottan nő a környezetében lévők körében. Bármerre is megy ezen a héten, bármilyen ügyben, jó benyomást fog kelteni másokban. Felmerülhetnek kisebb pénzügyi nehézségei, melyek miatt nem tud mindent megengedni magának azok közül, amiket erre a hétre tervezett. Szükségszerűnek találja a hét közepe fele azt, hogy környezetéből valaki fiatalabb személlyel leüljön és egy két dolgot a helyére tegyenek.

Szerelem:
Érzelmileg egy kicsit zárkózottabb ezen a héten. Keresi annak a módját, hogy egyedül lehessen. Amennyiben párban él, lényegesen jobb a helyzet, ugyanis párja ismeri önt már annyira, hogy nem fogja folyton faggatni, hogy miért is van a napokban magába fordulva, vagy mi a gond. Érzi és tudja, hogy most önnek nagy szüksége van az ő támogatására lelkileg. Számíthat is az ő gyengéd, odafigyelő szeretetére.

Karrier:
A hét első napjaiban kisebb konfrontációkra számíthat a kollegái körében. Kellő körültekintéssel és diplomáciával kezelhetővé válik a helyzet. A hét közepe fele készen lesz egy régóta halogatott munkával, amivel eddig sokat szenvedhetett. Új szerződések aláírására nem kedvez ez a hét. Meglévő tárgyalások menetét nehezíthetik az eheti tranzitáló bolygók hatásai.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Előfordulhat, hogy provokációnak lesz kitéve. Ne hagyja, hogy bárki is ki tudja hozni a sodrából. Kerülje ki a méltatlankodókat. Ez a hét nem alkalmas elhamarkodott döntésekre. Bármilyen komolyabb ügyben tett döntése előtt konzultáljon illetékes szakemberrel. Így megelőzheti a későbbi bosszankodásokat, fejtöréseket. Ezen a héten a tranzitáló bolygók fokozott óvatosságra intik a közúti forgalomban való vezetésben, iratokkal kapcsolatos ügyeiben, a szomszédokkal és a testvérekkel való kommunikáció során. A munkájában mindenképpen érvényesülni szeretne. A kollegák nem minden esetben állnak Ön mellett. Az otthonában, kapcsolatában harmónia érzékelhető egész héten.

Szerelem:
Az átvonuló bolygók segítenek önnek ezen a héten abban, hogy azonos hullámhosszon tudjon lenni partnerével. Ehhez egy kicsit önnek is kell változtatnia a szemléletén. Nem sokat, csak egy kicsit. Ne lepődjön meg azon, ha váratlanul érzelmük kitárulkozására kerülne a sor, ugyanis az őszinteségük egymás felé biztonságban van. A tranzitáló égitestek boldogságban szeretnék ringatni az ön lelkét. Hagyja magát szeretni. Megérdemli.

Karrier:
A hét elején rutinszerű feladatok várnak önre, melyeket könnyűszerrel meg is tud oldani. Igazából komolyabb szakmai kihívásokra vágyik mostanság. Olyan feladatkörnek örülne igazán, amiben próbára tehetné kreativitását. A kollegáinak nagy szüksége van önre ezen a héten. De nem csak nekik. Olyanok is fordulhatnak önhöz bizalmas tanácsért, akiket ön alig ismer.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Legyen fokozott körültekintéssel a kockázatokat igénylő tevékenységeknél. Sokkal jobb lenne, ha a praktikum oldaláról közelítené meg a dolgokat ezen a héten. A tranzitáló bolygók hatásai kiválthatnak némi feszültséget Önben, ami eredményezheti azt, hogy nehezebben megy a kommunikáció a környezetében lévőkkel. Ilyenkor egy kiadós séta egyedül jól kilazíthatja és utána folytathatja higgadtabban a beszélgetéseit. A hét elején nagyon élénk szellemileg is és fizikailag is, viszont lényegesen kevesebb a türelme mindahhoz, amit erre a hétre tervezett. A ház körüli teendői is több energiát vesznek igénybe az eddig megszokottól. Szabadidejére tervezzen olyan elfoglaltságot a hét során, amiben örömét leli.

Szerelem:
Az e heti tranzitáló bolygók arra bátorítják önt, hogy valami újat találjanak ki partnerével. Valamilyen különlegességre vágyik ön is. Menjenek egy kiállításra vagy egy olyan helyre, ahol rég nem vagy eddig egyáltalán nem voltak még. Mindenképp olyan helyre van szükségük, aminek a hatására tele lesznek lelkesedéssel, ami inspirál és felébreszti a jó kedvüket, illetve a kreativitásukat.

Karrier:
A tranzitáló bolygók fokozott figyelmet ajánlanak a részletekre bármilyen tevékenység esetén. Ez a hatás csütörtökig próbára teheti a türelmét. A praktikum oldaláról megközelítve a felmerülő kérdéseket könnyűszerrel meg tudja oldani különösebb erőfeszítés nélkül. A hét második felében egy olyan megbízás van kilátásban, ami lényegesen magasabb bevétellel kecsegteti.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Egyes dolgok még váratnak magukra ezen a héten. Egy kicsit nehézkesen halad az elképzelései megvalósításában az eddig megszokottól. Ez ki is hozhatja a sodrából, ha nem vigyáz. Épp ezért szükséges, hogy egy kicsit lazábban kezelje a dolgokat. Ne akarjon görcsösen, minden áron mindent megoldani. Most az átvonuló bolygók önmagára akarják terelni a figyelmét. Arra, hogy figyeljen belső igényeire. Kreativitását jobb, ha ezen a héten otthoni teendőkben próbálja meg kamatoztatni. A hét vége felé már oldódik ez a lassító hatás. Terveiben lényeges előrelépéseket tehet a hét második felében. A kéretlen tanácsadókat most kihagyhatja.

Szerelem:
Valaki a környezetében tolakodónak bizonyul érzelmi téren a hét elején. Millió okot tud ön találni, ami igen jó kibúvónak bizonyulhat. Nem kell olyant tegyen, amit nem szeretne. A tranzitáló bolygók hatására érzelmi téren egy régebben kialudtnak hitt tűz újra életre kelhet. Emlékezzen arra a nagy szerelemre, amelyik nemrég nagyon megdobogtatta az ön szívét.

Karrier:
A hét első felében valaki a munkahelyén elviselhetetlen magatartást tanúsít. Legyen türelemmel és kerülje az értelmetlen konfrontációkat. Ha módja van rá akár korábban is végezhet a napi feladataival és keressen valami nyugalmas helyet, ahol kikapcsolódhat és fel tud töltődni. A hét második felében az ebédidejét töltse társaságban. Ugyanis egy párbeszéd szül remek ötleteket, melyek később zseniálisaknak tűnnek, sok pénzt hoznak a konyhára.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


Bőséges pénzbevétel lehetőségei tárulkoznak fel különböző forrásokból. Óvakodjon a pazarlásig terjedő költekezésektől. Amennyiben a társadalomba aktívan tevékenykedik, elismerésekre számíthat a befektetett erőfeszítéseiért. Ezt a hetét az optimizmus uralja. Minden oka meg is van rá, hogy fényesebben ragyogjon a Napja, mint eddig. A tranzitáló bolygók kedvező anyagi helyzetet ígérnek ebben a periódusban. Ez a hét munkájában kiváló sikereket arat. Sőt némi szerencsére is számíthat. A baráti kapcsolatai megerősödését tapasztalhatja. Különféle ötletekkel keresik meg , hogy csatlakozzon. Nem akarják kihagyni semmiből, ami jó. Semmi komoly oka nincs lemondani a meghívásokat. Minden téren egy kiváló hét ígérkezik Önnek.

Szerelem:
Eljött az idő, hogy elengedje a régi szemléletét érzelmi kérdésekben. Ha megfigyeli, elég sok gondot okoztak eddig is önnek szerelmi kérdésekben és ráadásul egyre görcsösebbé tették önt. Tudja, hogy valamin változtatnia kellene. Belül mélyen ott rejlik önben egy játékos, kedves, vidám ÉN, aki most kikívánkozik, ébredezik. Engednie kellene felszínre jönni és megtapasztalhatja azt, ami az ön számára is egy régi vágya.

Karrier:
A hét első felében könnyűszerrel szembe tud nézni a kihívásokkal. Az átvonuló bolygók támogatják az ön ambícióit és kreativitását. Egyedi munkatempója áthathat az ön környezetében lévő kollegáira is. Kellemes légkör alakul ki így önök között. A hét közepén egy kisebb anyagi jellegű fennakadás beleszólhat ebbe a gördülékeny és könnyed munka ritmusba. Az ön törődő hozzáállásával gyorsan elhárítják a fennakadásokat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Bárminemű pénzügyi ügyeket tanácsos egy pár nappal elhalasztani, ha lehet. Egy olyan személy segítségére számíthat, aki szakmailag kellő felkészültséggel bír, ugyanakkor részletekbe menően biztosítani tudja az Ön ügyének sikeres kimenetelét a közreműködésével és szakértelmével. Nem kizárt, hogy az elképzelései kivitelezésében váratlan akadályok merülhetnek fel, főképp a hét első négy napján. Amennyiben mégsem tud elállni terveitől, elengedhetetlen az, hogy segítséget vegyen igénybe. Ez a hét a tranzitáló nehéz bolygók miatt veszélyre figyelmeztetnek hitellel és egyéb idegen pénz kezelés ügyében.

Szerelem:
A közeli kapcsolataiban óvakodjon a gyors döntések meghozatalától. Várja meg, míg megszólal a belső hangja és hallgassa meg tanácsait. A tranzitáló bolygók hatásai kiválthatnak önben némi türelmetlenséget. Nem kell kerülgetnie, körülírnia a mondanivalóit. Mondja ki nevén azt, amit gondol, csupán figyelj a hangszínekre. Az őszinteség nem hiba, sőt becsülendő. Csupán az a nem mindegy, hogy hogyan tálalja azt, ami igaz.

Karrier:
A hét első felében új megtakarítási módszert fedezhet fel. Óvakodnia kell az értelmetlen kiadásoktól. Mielőtt még bármilyen kiadást is tervezne, fokozottan fontolja meg annak körülményeit. A hét közepén sikerül megerősítenie a kapcsolatát a kollegái körében vagy amennyiben ön vállalkozó, egy bonyolult partner együttműködővé válik. A hét vége fele újra belemélyedhet az épp aktuális projektjébe. Jó eredményeket ér el.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Az átvonuló bolygók hatásai ezekben a napokban nem igazán vannak a legjobb hatással a magánéletére, de ettől függetlenül érdemes az óvatosság főképp a párkapcsolatot illetően. A hét során a környezetében lényegesen megnőhet a feszültség, ami Önre is hatással lehet. Ez kiválthat nézeteltéréseket, vitákat házastársával főképp pénzügyi kérdésekben. Szerencsére ez csak átmeneti hatás. Kellő odafigyeléssel, türelemmel kezelhetővé válik a helyzet. Lehetséges az, hogy távolban élő barátai újra felveszik önnel a kapcsolatot. Azzal a személlyel folytatott hosszas beszélgetés, aki közel áll a szívéhez, segít abban, hogy a fontossági sorrendek az Ön életében újra értékelődjenek.

Szerelem:
Érzelmi élete az utóbbi időben a hullámvasútra emlékezteti önt. Egyszer fent, egyszer lent. Ezen a héten partnerével jól meg tudják érteni egymást. Most egy kedvező periódusba léphetnek. Örülni tudnak újra egymás társaságának. A házasságukban az eddigi nehézségek oldódni látszanak. Új ötletük támad a kapcsolatuk megújítása irányában. A tranzitáló bolygók hatásai mélyen szunnyadó érzelmeket ébresztenek fel önökben.

Karrier:
Ennek a hétnek az átvonuló bolygói sok energiával és élénk fantáziával ruházzák fel önt. A hét elején akadnak bőven elintézni valói. A hét közepén egyik kollegájának nagy szüksége lesz önre. Egy nehéz perióduson megy át és jót tenne neki az ön segítsége és az ön támogatása szakmai téren is. A hét során nehezére eshet egy egyszerű kérdésben döntést hozni. A hét vége fele már jobbak lesznek a kilátásai. Behozhatja az esetleges lemaradásait.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Anyagi helyzete ezen a héten lényeges javulásnak indul. Minden oka meg lesz az optimizmusra. Új szerződések megkötésére, külföldi és belföldi utazásokra, ilyen irányú terveknek nagyon kedvező ez a hét. Kilátások vannak arra, hogy új ajánlatokat kapjon. Valaki a családból egy kellemes bejelentést fog tenni. Családi ünneplés van kilátásban. Karrierjében egyre ügyesebben boldogul. Az otthona is központi szerephez jut a hét során kellemes élményekkel. Egy hírt vár, ami meglehetősen késik, de számíthat rá. Amennyiben sikerül türelmesnek maradnia, lényegesen jobban fog pozícionálni.

Szerelem:
Nagyon jól tudja azt, hogy mit is jelent a szerelem érzéseire gondolni vagy ténylegesen szeretni szerelemmel valakit. Kezdő kapcsolata ígéretesnek bizonyul. Ha ön házasságban él, partnerével könnyedén megtalálják a közös hangot. Sok szép, régi emlék felidézésével kedvet kapnak új közös élmények felkutatására. A hétvége nagyon kellemesnek bizonyul.

Karrier:
A hét első fele nagyon kedvező új szerződések megkötésére, fontos tárgyalások lebonyolítására. Egy visszajelzés vagy egy információ meglehetősen késni fog. Ne türelmetlenkedjen miatta, mert sokat ártana az ügynek, ha csípős megjegyzéseket tenne. A hét közepén csúcsosodnak ki az ön karrierjére ható kedvező tranzitok hatásai. A hétvégéig élvezheti ennek a hatásait.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Pénzügyekben ezen a héten nem hazardírozhat, mert túl nagy a veszteség veszélye. Hitelfelvétellel is legyen nagyon körültekintő. Ingatlan adás-vétel esetén az ár kifizetésének feltételeiben jobb , ha nem köt kompromisszumot. Anyagi stabilitása ezen a héten igen érzékeny, kényes életterületnek bizonyulhat. Legyen nagyon megfontolt és körültekintő ez ügyben. Nagyon sokféle és ténylegesen jó ötletei támadnak, melyek kivitelezését, mielőbbi gyakorlatba való fektetését szeretné elérni. A családja és szoros környezete nem igazán bizonyul együttműködőnek. Nem számíthat a támogatásukra.

Szerelem:
Amennyiben házasságban él, egy kedvező fordulatot vesz a kapcsolatuk. Ha már régóta járnak a párjával, ne lepődjön meg azon, hogy hirtelen házassági ajánlatot tesz önnek. Vegye komolyan, mert ő is komolyan gondolja. Ha ön egyedülálló, szerelmi életében most érdekes csavar közeleg. Semmit ne vegyen túl komolyan ezen a héten az önhöz közeledőktől, mint potenciális leendő partner részéről. Húzza az időt még egy kicsit. Így könnyen kiderítheti a közeledők valódi szándékait.

Karrier:
Karrierje építése egy igen kedvező periódusba érkezett. A tranzitáló bolygók kiemelten támogatják önt az előrejutásban. Főnökei olyan ellenállhatatlan szakmai ajánlatot tehetnek mostanság önnek, ami radikálisan szemben áll az ön családi életével. Nem lesz könnyű az ön számára a döntés. Ne mondja ki azonnal a válaszát. Aludjon rá egyet, beszélje meg párjával. Így sokkal kedvezőbb döntést fog hozni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Tele van energiával, tetterővel. A bevált módszereitől ezen a héten nem tanácsos eltérnie nagyon. Amennyiben életberendezkedésében változtatásokat tervez, az átvonuló bolygók azt tanácsolják, hogy ne hamarkodja el, várjon még egy kicsit. Új megbízások esetén nagyon figyeljen arra, hogy minden pontot rögzítsetek, mert ami kimarad, az el is maradhat. A csalás aurája erősen érzékelhető Ön körül. Fiatalabbak jóindulatú tanácsait érdemes megfontolni. Testvérrel vagy egy szomszéddal nézeteltérései támadhatnak. Legyen körültekintő emiatt a hét elején mindennemű kommunikáció során. Szerelmi élete kapja a legtöbb kedvező hatást és fényt ezen a héten.

Szerelem:
Az átvonuló bolygók új szerelmet hoznak önnek. Amennyiben ön már foglalt, partnerével egyre jobban megértik egymást. A gondolatait, legbelsőbb érzéseit meg tudja osztani vele. Számíthat az ő támogatására. Lehetnek olyan elképzelései önnek, melyek kételyeket szülnek kapcsolata stabilitásáról. Még mielőtt bármit is tenne, alaposan szedje elemeire a kérdést. Így önmaga is rájön, hogy minden gyanúja alaptalan volt.

Karrier:
A hét első felében úgy érezheti, hogy az utóbbi idő összes teljesítményei hiábavalóak voltak amiatt, hogy senki sincs elismeréssel az ön eddigi munkájával, erőfeszítéseivel. Ezt valójában csupán egy rossz passz váltja ki önből. A hét közepétől ön is rájön ennek a megértésére. Újra megkapja azt a figyelmet, amihez ön szokva van. Bérezésében sem utolsó az, amit kap. Felettese, megbízói rendkívül hálásak lesznek az ön munkájáért és az ön lojalitásáért.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


Több irányból is kaphat olyan impulzusokat a környezetéből, amelyek próbára teszik a türelmét. Ez a hatás szerda reggeltől már megszűnik. Lehet, hogy a baráti társaságból valaki távozni készül. Még kötődik érzelmileg hozzá, de valójában egy jó ideje nincs meg önök között a baráti összhang. Ingatlan vásárlás vagy eladás esetén látható egy kis akadályoztatás főképp a várt segítő személy részéről. Jobb, ha saját maga veszi a kezébe az irányítást, sokkal garantáltabb az eredmény. A hét első két napja feszültséggel indul. Amennyiben hitelt szeretne felvenni ez a hét még kedvező erre a célra. Kiemelten, ha a legújabb célkitűzéseit szeretné megvalósítani vele.

Szerelem:
Amennyiben ön önálló és partnerkapcsolatot szeretne, ez a hét ígér az ön számára egy különleges találkozást. Olyan jellemzőkkel bír a leendő, új partnere, mintha az ön álmaiból lépett volna ki. Egy szép, hosszú távú kapcsolatot alakíthatnak ki együtt egymással. Amennyiben ön párban él, ossza meg ötleteit partnerével. Mindenben számíthat az ő támogatására és csodálatára. Egyre jobban lenyűgözi őt.

Karrier:
Egy kicsit melankolikusan kezdheti ezt a hetet. Az elemző képessége ebben az időszakban mintha egy kicsit bonyolultabbnak tűnne, ami inkább hátráltatja, mintsem erősíti önt. A különféle érzeteit most jobb, ha félre teszi. Vegye elő a fergeteges veleszületett és eddig jól bevált objektivitását. Ebből a szemszögből megközelítve a feladatait sokkal jobban fog haladni és a hét második felére könnyűszerrel utoléri magát. A hét vége felére már újra jó formában van.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Ön igazi jó barát. Testvérként szereti a barátait, akik Önt is nagyra becsülik. Erről megbizonyosodhat a hét során. Családjában egyetértés és szeretet van. Egy szép közös hétvégi kirándulás igazi nagy öröm lesz mindannyiuknak. Minden ötlete zseniálisnak bizonyul. Ezen a héten a figyelem központjába kerül. Többen fordulnak Önhöz tanácsért, beavatják az életeik rejtelmeibe. Kíváncsiak a rájuk vonatkozó ötleteire. Ezen a héten sokkal impulzívabb a megszokottól. Ez a felpörgetett ritmusa egy kicsit türelmetlenné is teheti egyes esetekben, ami kiválthat némi átmeneti feszültséget a környezetében lévőkkel. Nagy lesz az izgalom a családban, ugyanis közös érdekek kivitelezésén dolgoznak.

Szerelem:
A tranzitáló bolygók szerelmi kérdésekben kedveskedni akarnak most önnek. Ha egy konkrét személlyel kapcsolatban már egy ideje különös érzések lesznek úrrá önön, tudnia kell, hogy ez nem véletlen. Attól függetlenül, hogy a józanész mit diktál, az ön érzései valódiak. Hasonló érzéseket táplál ő is ön iránt. Ha viszont ön már párban él, ez a hét sok örömet tartogat az ön számára.

Karrier:
Hétfőn és kedden legyen nagyon figyelmes új projektekkel vagy tárgyalásokkal kapcsolatban. Lehetséges, hogy valaki blöfföl. Hamar ki tudja szűrni kellő figyelmességgel. Az ön eszén nehéz túljárni, ezt ön is tudja. Gondolkodásban mindig fényévekre előbbre jár a környezetében lévőktől. Kellő körültekintéssel avatkozzon bele a dolgok folyamába, figyelembe véve az előnyöket és a hátrányokat. Ne legyen sem ideges, sem türelmetlen, mert az indulat nem jó tanácsadó.

Ugrás a napi horoszkópra! >>