Heti horoszkóp

Érvényes : 2016 július 25 - 2016 július 31.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Olyan dolgokra vágyhat most, amelyek pillanatnyilag elérhetetlenek az ön számára, kedves kos! Az erőfeszítések, amelyeket a céljai elérésének érdekében tesz, igencsak kevésnek bizonyulnak. A kialakult helyzetért azonban ne másokat hibáztasson! Tegyen meg minden öntől telhetőt, hogy javítson a közérzetén, a szemléletén, melyek következtében a körülményei is lényeges javulásnak indulnak majd!

Szerelem:
Szerelmi életében ezen a héten merjen felelősséget vállalni az érzelmeiért, önmaga és partnere előtt egyaránt! Ha ön még egyedülálló, és párkapcsolatot szeretne, ügyelnie kell arra, hogy ne kezdjen el vakon találkozgatni akárkivel. Ezt ugyanis a jó hírneve bánhatja.

Karrier:
A hét elején számíthat bizalmas kollégáira, ha esetleges problémák merülnének fel a munkahelyén. Együtt rájöhetnek arra, hogy sokkal több közös van a gondolkodásukban, mint hitték. A közös tevékenység pedig újabb és újabb ötleteket szül. Jegyezzék fel ezeket, még akkor is, ha első hallásra kivitelezhetetlennek tűnnek!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Ez a hét kifejezetten alkalmas ruhavásárlásra, és különféle újításokra, kedves bika! Berendezhet akár egy egész ruhatárat is, ha szeretne. Arról azonban nem szabad megfeledkeznie, hogy olyan darabokat is felhalmozhat, melyeket aztán sohasem fog hordani. A legjobb stratégia ilyenkor, ha szigorúbbra veszi a költségvetését. Koncentráljon arra, amire valóban szüksége van!

Szerelem:
Valaki nagyon távol igazi szerelmet érez ön iránt. Mégis, egy elég bizonytalan személy bűvöli el a környezetéből. A hét során az olyan felszínes dolgok varázsolják el, mint a megjelenés és a báj. A hét második felében értesülhet annak a bizonyos távoli személynek az érzéseiről. A döntés csakis önön múlik!

Karrier:
Munkahelyén, a hét elején úgy érzi jól magát, ha aktívan tevékenykedhet. Lesz is rá módja bőven! Csak arra vigyázzon, hogy értelmetlenül ne vállaljon felesleges kockázatokat! Most egy kicsit nehezére eshet, hogy ne hozzon azonnali döntéseket.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Kiváló esélyei vannak ebben az időszakban, kedves ikrek, arra, hogy egy nagyobb összeget nyerjen vagy hatalmas pénzügyi előnyre tegyen szert. Ez a hét igen szerencsésnek bizonyul, azonban ez sajnos hamar elmúlik!

Szerelem:
Ha ön még egyedülálló, ez az időszak nagyon kedvező az ismerkedéshez. Ha már nem független, akkor napokban nagyszerűen szórakozhat, ha ellátogat a városa legnépszerűbb helyeire kedvesével. Ne legyen bátortalan, nyugodtan mondja ki azt, amit érez, vagy gondol! A munkahelyén egy hölgy felettébb kíváncsi az ön szerelmi életére. Érzelmi kérdésekben, most csak a belső ösztöneire érdemes hallgatnia.

Karrier:
A hét elején tele van energiával és jobbnál jobb ötletekkel. Ennek ellenére, a fontosabb döntéseket, a fokozottabb odafigyelést igénylő feladatokat, tanácsos elhalasztani a hét második felére. Ekkorra már az észjárása felgyorsul, és a megfigyelő képessége is jobban kiéleződik.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Az új ismerősével legyen óvatos, kedves rák! A szimpatikus, barátságos illető a felszín alatt valójában egy számító, alattomos személy. Ne a látszatnak engedjen, kövesse belső detektorainak jelzéseit, most megéri! A baráti körében is felbosszanthatja valaki. Ez nem az ön hibája, csak az illető ingerlékenyebb a kelleténél. Az egyik ismerőse súlyos titkokat oszthat meg önnel, ami akár még teher is lehet önnek.

Szerelem:
A hét során óvakodnia kell attól, hogy bármilyen információt kiszivárogtasson az érzelmeiről illetéktelen személyeknek! Könnyen előfordulhat, hogy a háta mögött folyosó pletykák indulnak el. Párkapcsolatában a múlt sérelmeit próbálja meg elengedni vagy orvosolni, mert azon kaphatja magát, hogy párjával szemben túlfeszített kontrollt gyakorol. Ráadásul ez alaptalannak bizonyul.

Karrier:
Ez a hét kedvező a munkavégzéshez, a munkahelyi légkörhöz. Most előrukkolhat az újító ötleteivel, ugyanis érdeklődő fülekre lel! Szellemes, mókás hangulatban veti bele magát a teendőibe. A hét elején azonban elgondolkodik azon, hogy kellően megbecsülik-e a munkahelyén anyagi és szakmai téren.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


Nem sok ember mondhatja el magáról azt, amiről ön tanúbizonyságot tesz ezen a héten, kedves oroszlán! A kiváló szervezés, a türelmes odafigyelés, az adott helyzet uralása példa értékű lehetne sokaknak. Emellett egy kicsit azért próbálja meg megkímélni a környezetében lévőket a túlzott kritikától. Nem mindenki születik önhöz hasonló rálátással és erővel!

Szerelem:
A hét során valószínű, hogy egy baráti összejövetelen vagy egy spontán találkozás során bemutatnak önnek valakit, aki egyáltalán nem lesz közömbös önnek. Minden esetre legyen körültekintő a részletekkel kapcsolatban, mert könnyen megeshet, hogy a kiszemelt szíve már foglalt! Ettől függetlenül könnyebb flörtöket megengedhet magának. Ha kapcsolatban él, ez a hét nagyon kedvező lehetőségeket kínál kapcsolatuk elmélyítésére.

Karrier:
A munkahelyén a változás szele egy kicsit felborzolhatja a kedélyeket. Ez kiválthat némi feszültséget a kollegák között. A hét közepén azonban már láthatja, hogy a dolgok kezdenek jó irányba menni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


A hét során legyen óvatos, ha felmerül az, hogy valaki a környezetében önhöz fordul megoldásokért a zavaros élethelyzetében. Jusson eszébe, hogy a békítő harmadik fél viszi el az ügy súlyát. Ne hagyja, hogy a jó szándéka ön ellen forduljon! Vigyázzon önmagára is, épp úgy, ahogyan másokat is oltalmaz a bajtól! Ezekben a napokban mindenkit meg szeretne menteni, beleértve a talált, kidobott házi kedvenceket is.

Szerelem:
A napokban felfokozott szexuális kisugárzás árad önből, kedves szűz! Így elképzelhető, hogy a hét során többen is érdeklődéssel lesznek ön iránt úgy a környezetében, mint utazásai során. Ez egy nagyon kedvező időszak az ismerkedésre. Ha párban él, akkor a kapcsolatuk egy mélyebb szintre lép. Tervezzenek lehetőleg több közös programot, hogy jobban ki tudjanak bontakozni egymás előtt.

Karrier:
A hét első felében több fontos döntést is meg kell hoznia. Lényegesen jobb eredményeket érhetne el, ha még várna egy picit, amíg a dolgok jobban kikristályosodnak. Legyen türelemmel! A hét vége fele legyen figyelmes az érdekeket érintő vitákban! Legyen rugalmas és körültekintő, amennyire lehetséges.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Ez az időszak kiváltképp a pénzügyeinek kedvez, Fortuna ugyanis önre mosolyog. Ettől egy kicsit a kedve is felragyog. Lehetséges az, hogy egy kicsit lehangoltan kezdi ezt a hónapot. Ahhoz, hogy visszanyerje jókedvét, változásra volna szüksége. Az energiakészletére is ráférne egy kis újratöltés. Egy kis nyugalomra, csendre vágyna. Jót tenne most önnek egy kellemes spa-kényeztető program.

Szerelem:
Szerelmi élete ebben az időszakban nagyobb sebességre kapcsol. Hagyatkozzon most a belső megérzéseire! Így csökkenteni tudja a felmerülő feszültségeket. A hét második felében ezek a feszültségek oldódni látszanak és több módot is találhatnak kedvesével a megbékélésre. Egy romantikus vacsorával, egy kiadós esti sétával, elmélyíthetik az egymás iránti érzelmeket.

Karrier:
A hét első két napja új perspektívákat, új célok kapuit nyithatnak meg ön előtt. A munkahelyén nagyra becsülik az előrelátását. A hét közepe kiváló rá, hogy új dolgokba kezdjen bele, függetlenül attól, hogy épp új projektekről van-e szó, vagy valamilyen tanulmányról, esetleg egyéb ismereteit bővítené.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Ez az időszak ideális lehet arra, hogy utazgasson, távoli helyeket keressen fel. A papírra vetetteket azonban ajánlott többször is átolvasnia, mielőtt még aláírná, vagy kiadná a kezéből. Fiatalos, lendületes ezen a héten, és tele van energiával. Most tényleg az élet napfényes oldalán áll, kedves skorpió! Élvezze bártan a kedvező fordulatokat! Őrizze meg a lendületét, ugyanis számos csodálója akad kisugárzása folytán.

Szerelem:
Érzelmi élete nagyon kedvezően alakul ezen a héten, őszinte érzései válaszra találnak. A hét második felében olyan személlyel találkozhat, aki később akár hosszú távon is a leendő párja lehet. Ehhez semmi mást nem kell tennie, csak fogadja el a meghívásokat, és járjon nyitott szemmel!

Karrier:
A napokban fokozottan figyeljen a konfliktushelyzetekben, mert ezek nagymértékben hatással lehetnek a munkájára. Az lenne a legjobb, ha távol tartaná magát a fokozottan érzékeny kérdésektől, míg le nem higgad, és a megoldandó feladataira összpontosítaná a figyelmét. Attól függetlenül, hogy éppen milyen a pillanatnyi hangulata, még ne halassza el a feladatait. Később nehezebben tudja behozni a lemaradást.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


A napokban mélyen megsérthetik érzéseit, akár a lelkébe is tiporhatnak, kedves nyilas. Valószínű, hogy egy rosszakarója szándékosan szeretné kínos helyzetbe hozni önt. Ön azonban ezt már jó előre megérzi. Sokat töpreng dolgokon, ami miatt bizonyos helyzetekben a lélekjelenléte nincs megfelelő szinten. Ebből váratlan, kellemetlen meglepetés is származhat. Fontos, hogy ne kapkodjon! Pihenjen eleget, hogy kellő éberséggel tudjon részt venni a mindennapjaiban!

Szerelem:
Ezen a héten könnyed flörtökbe cseppenhet bele, többek érdeklődése is felélénkülhet ön iránt. A választás kizárólag önön áll! Amennyiben párkapcsolatban él, felmerülhetnek önök között a közös jövőt illető kérdések. A hét második felében egy komoly szerelmi vallomással felérő ajándékot kaphat a kedvesétől.

Karrier:
Munkahelyén már a hét elején találnia kell egy praktikus megoldást a felmerülő problémákra. Ez egy olyan időszak, amikor ön körül elég sokan azzal küzdenek, hogy megoldják a pillanatnyi gondjaikat. Ezzel szemben ön előnyben van, hiszen kéznél van a megoldása, és minimális erőfeszítéssel is képes megoldani a feladatait. Bőven jut ideje arra is, hogy segítsen a kollegáinak is.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Sajnos nem kezdődik túl jól ez a hét az ön számára, kedves bak. Egy önhöz közel álló személy őszintétlensége ugyanis érzelmi válságot okozhat önnek. Ez az időszak most inkább annak kedvez, hogy átgondolja egy kicsit a jövőjét és karrierjét. A pénzügyei miatt ebben az időszakban nem kell, fájjon a feje.

Szerelem:
Ez a hét érzelmileg új kapukat nyit meg ön előtt. Valaki olyannak ismerkedhet meg, aki teljesen lenyűgözi, viszont nem érti, hogy miért. Ez az ember megigézi a megjelenésével, és azzal, hogy szokatlan körülmények között találkoznak. Ebből később akár még komoly kapcsolat is kialakulhat!

Karrier:
Karrierje szempontjából ideje lenne elfogadnia, hogy bizony vannak napok, amikor kevésbé mennek jól a dolgok, épp úgy, mint azt, hogy máskor meg minden flottul megy. Ez az időszak látóköre bővítését támogatja leginkább szakmai téren. A hét második felére aztán visszatér a kreativitása, az ereje, és újra elemében lesz.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


A hét első négy napján némi feszültséget érezhet a környezetében. Ez megszívlelendő figyelmeztetésekkel áll összefüggésben, melyek a pénzügyeire is nagy hatással vannak. Nagy körültekintéssel hozza most meg ezért a pénzügyeit érint döntéseit! Fontos, hogy objektíven álljon a dolgaihoz, így kézben tudja tartani az ügyeit. Az alapos elemzés jó eredményeket fog hozni!

Szerelem:
Könnyen lehet, hogy a szerelmi kommunikáció párja és ön között akadozva zajlik a hét során. Annyi mindent el lehet mondani egy érintéssel! Ön is tudja, hogy szavak nélkül, sokszor többet lehet átadni és kapni is! Hagyatkozzanak az érzéseikre kedvesével, és kerüljék az éles vitákat!

Karrier:
Karrierjében a napokban változások történhetnek, és emellett meglepetések is várnak önre. Érdemes rugalmasan kezelnie a kialakuló helyzeteket, alkalmazkodva a pillanatnyi lehetőségekhez. Ne idegeskedjen mások szokásai miatt! A hét során erős feszültség uralkodhat a munkahelyén, ami kihathat a biztonságérzetére is. Ez egy kicsit felőrölheti a türelmét.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Otthonában felhalmozódtak a tennivalók, kedves halak! Úgy tűnik, hogy a türelme is már a végét járja. Egy kiadós séta, vagy egy pár órás elvonulás a világ zaja elől igazán jót tenne most önnek. Elég, ha csak a környezetében élőknek jelzi, hogy most egy picit egyedül szeretne lenni. Meg fogják érteni! Nem feledkezhet meg Önmagáról, és a saját lelki igényeiről!

Szerelem:
Ha a munkahelyén egy kialakuló románcban van, ez a hét nem éppen kedvező a kommunikáció szempontjából önök között. Előfordulhat, hogy az érzéseivel ellentétes viselkedést tapasztal a párján. Ez érzékenyen érintheti önt, és ettől még zavartabbnak tűnhet. Próbálja meg más szemmel nézni a helyzetet, így rá fog jönni, hogy mi a baj.

Karrier:
A hét elején kisebb, átmeneti anyagi jellegű gondjai támadhatnak. Kellő körültekintéssel tervezze meg ezért a kiadásait, így megelőzheti a későbbi gondokat. A munkatársai kedvelik és tisztelik szakértelméért és emberi voltáért.

Ugrás a napi horoszkópra! >>