Érvényes : 2014 december 22 - 2014 december 28.

KOS márc. 21- ápr. 20.


A hét során a legkellemesebb énje kerül előtérbe. Egész héten sikerül megőriznie a nyugalmát és a jó közérzetét, annak ellenére, hogy a munkahelyén valamilyen pénzzel kapcsolatos vita merülhet fel. Amennyiben problémák adódnak, a vártnál egy kicsit késve érkezik a jó megoldás. Ettől függetlenül mégis elégedett lesz. Amennyiben régebbi tervein dolgozik, hogy sínre tegye, valaki, aki tud a dologról, akadályokat gördíthet a sikeres kimenetel útjába. Igazából, ha sikeres hetet szeretne maga mögött tudni, számítania kell arra, hogy adódnak pillanatok, mikor csak magára számíthat. Készüljön fel erre.

Szerelem:
A hét során nagy az esélye annak, hogy valaki betoppan az életébe, aki teljesen felforgatja az eddigi konvenciókat. Egy teljesen új arcát ismerheti meg az ismerkedésnek, a kapcsolat kialakításnak és annak működtetési módjáról. Ennek segítségével őt is sokkal jobban megismerheti, hiszen ő nyílt lapokkal játszik. Önnek kell döntenie, hogy ezt akarja-e vagy sem.

Karrier:
A hét elején érdemes hallgatnia a megérzéseire, nem fogják becsapni. Fontos, hogy ellenőrizze a kollegáit, hogy milyen stádiumban vannak azok a projektek, melyeket nem rég elindítottak együtt. Az Önök közötti emberi kapcsolatok minőségét is érdemes lenne szemügyre vennie. Csütörtök körül egy kedves ügyfél okozhat gondokat. Péntektől a privát élete veszi igénybe az Ön figyelmét, a munka csak második fontossági szerephez jut.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


A hét során nagyon óvatos legyen minden jogi és hivatásbeli lépéseiben, döntéseiben egyaránt. Vannak az ön környezetében személyek, akik alig várják, hogy ön tévedjen. Ezek nem őszinte barátok, kollegák, szomszédok, sőt rokona is lehet. A jó együttműködések ebben az időszakban kedvező előnyöket jelentenek önnek. Mindent jól megfontolva, másokat az ön belső titkaitól távol tartva ez az időszak nagyon sok jót és előnyöket hoz önnek. A saját erőforrásai, ötletei a legmegbízhatóbb eszközei, bánjon velük igen nagy megbecsüléssel. Óvakodnia kell a törvényesség határait súroló ügyletektől. Nem tekinthető stressz mentesnek ez a hét önnek, de ha a jól megfontolt, csendesen szemlélő, bölcs énjére hallgat, ez a hét igencsak megjutalmazza önt.

Szerelem:
A jelenlegi csillagászati konfigurációk bátorítják Önt abban, hogy ha van egy olyan kapcsolata, amelyikben nem is tudja, hogy hányadán állnak, meg van rekedve egy ideje és semmilyen módszer nem vált be, hogy valamilyen irányba elinduljon, hagyja, ne küzdj tovább. Az e heti tranzitok segítenek Önnek meglátni azt, ami eddig fedve volt Ön előtt. Érteni fogja, hogy mi miért történik úgy, ahogyan.

Karrier:
A hét elején egy kicsit zsúfolt napjai lesznek a sok munkától. Amennyiben gondjai merülnének fel, mindenképp beszéljen róla, ne tartsa magában, mert úgy nem fognak megoldódni könnyen és tovább is tarthat, ha egyedül akar rájönni a jó megoldásokra. Szerdától már leteheti a terhei javát, könnyebben veszi a kihívásokat a hét második felében. A hét vége fele új feladatok előtt áll. Szerencsére ekkorra már hátradőlhet, vége a frusztráltságnak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Egyik rokonának gondoskodásra lehet szüksége. Esetleg megbetegszik valaki a közeli hozzátartozóiból és szüksége lesz az ön támogatására. Ez az ember nagyon sokat tett önért, megérdemli az ön segítségét. Most az átvonuló bolygók arra kérik, hogy objektív szemmel nézze a világot és legyen kedves másokhoz. A napokban nem sok ideje jut kikapcsolódásra. Ha mégis ki szeretne kapcsolódni, jobban teszi ezen a héten, ha ön megy vendégségbe és nem ön a házigazda. Ugyanis a felszabadult hangulattól egyik meghívottja merő véletlenül összetör valamit, vagy kárt tesz valamilyen berendezésében, ami nagy bosszúságot okoz önnek.

Szerelem:
Az e heti bolygó állások azt mutatják, hogy kedve szerint elhalasztana egy találkozót vagy egy utazást. Lehetséges, hogy egy kicsit túlreagálja a párja motivációit, megnyilvánulásait az együttlétüket illetően. Ezen érdemes egy kicsit elgondolkodnia és beszéljenek róla, mert könnyen meglehet, hogy csupán egy félreértésről van szó. Egy kiadós beszélgetés megnyugtató hatással lesz mindkettőjükre nézve.

Karrier:
A hétfő egy új kezdet az ön karrierjében. A mostani helyzetben, ami körülveszi a munkája kapcsán, azon változtatni tud az intuíciójának köszönhetően. Használja nyugodtan belső vezérlőjét, előnyökhöz juttatja. Figyeljen arra, hogy mostanság semmilyen döntést ne halogasson. Most ezekben a napokban izgalmasnak fogja találni azt, ha kockáztathat. Megteheti, mert támogatják benne a csillagok, hogy sikerre vigye a merészebb elképzeléseit is.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Erős késztetést érezhet arra, hogy vásároljon luxuscikkeket, melyek valamelyest javítják komfortérzetét. Ne érezzen emiatt bűntudatot, ha enged egy-két ilyen jellegű vágyának beteljesülni. Az ön lelkének szüksége van arra, hogy időközönként szárnyaljon. Ettől sokkal kiegyensúlyozottabb lesz. Most egy olyan időszak következik, amikor mindenkinek a legjobb oldalát kell mutassa. Még azoknak a személyeknek is, akiket eddig elítélt, vagy szánalmasnak talált. Ebben az időszakban ügyelnie kell a jólétére, jó közérzetére és ápolni kell családjával, rokonaival és a barátaival a kapcsolatát, ami önre is kedvező hatással lesz.

Szerelem:
Bizonyosodjon meg alaposan arról, hogy tényleg szerelmes-e a kiválasztottjába, vagy csupán a kialakult érzésbe van beleszeretve, amit érez. Azt is kérdezze meg önmagától, hogy a kapcsolatnak örül-e vagy a házasságot is szeretné Vele. Tudom, sok egyszerre a kérdés, de ezek közelebb viszik Önt ahhoz, hogy tisztában legyen, hogy mi a legjobb Önnek. Ha nincs még egyértelmű válasz, akkor ne sürgesse egyelőre a dolgokat. Hagyja, hogy magától történjenek az események, míg kiforrja az magát szépen.

Karrier:
Egy kicsit frusztrálóan indulhat a hete. Az a legjobb megoldás erre, ha bebástyázza magát az irodájába és a munkáit teszi rendbe, hogy senkinek se lehessen céltáblája, míg le nem cseng a vihar. Szerda reggeltől már normalizálódik a helyzet. Ettől kezdve már jobban szót tudnak érteni egymással a kollegái között. A hét vége fele új feladatot kaphat, ami akár a hétvégéjének egy részét is igénybe veheti.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


Ebben az időszakban találkozhat egy olyan személlyel, akit elsőre hanyagnak és megbízhatatlannak ítél. Viszont, ha egy kicsit jobban megismeri, meg fog döbbeni azon, hogy ez a személy mennyire bölcs és milyen magasan intelligens. Az igazgyöngy sem látszik a szürke héj alatt. Nem véletlen, hogy a sors összehozta önöket. Ez egy jó lecke önnek. Viszonyuljon tisztelettel mások iránt, hogy tiszteletben részesüljön mások által. Így sokkal fényesebben süt önre is a Nap. Ez az ember önt nagyon sok jó és hasznos dologra fogja tanítani. Azokat a tőle kapott tudásokat egész élete során fogja tudni majd kamatoztatni.

Szerelem:
Romantikus kapcsolatok terén szüksége lesz a józanészre ebben az időszakban. Egy olyan macska-egér játék helyzet állhat elő a párkapcsolatában, melyben valakinek kettőjük közül látnia kell a helyes megoldást. A jelenlegi bolygóállások arra figyelmeztetik, hogy partnerének mostanság akadozik vagy szünetel a humorérzéke. Így hát, legyen figyelmes a határokra, hogy meddig mehet el a játékban.

Karrier:
Ezen a héten a bolygó mozgások azt sugallják Önnek, hogy a jó eredményeket rugalmassággal, éberséggel éri el a hét során. Beszélgessen el a kollégáival, beosztottjaival, menjenek együtt ebédelni legalább két alkalommal a hét során. Így olyan dolgokra is rálátást nyerhet, ami eddig Ön előtt ismeretlen volt. Az új információk birtokában sokkal hatékonyabban tudja vinni a csapatot. A hét vége fele egy nagyszabású siker várományosa lehet.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Ebben az időszakban kedvezően hatnak a csillagok a befektetéseinek, nagyobb beruházásoknak. A háztartásába is vásárolhat egy pár értékálló cikket, amivel kellemesebbé teheti az otthonát, vagy a konyhájában lecserélhet egy-egy elöregedett berendezést modernebbre, több funkciósra, amivel könnyebbé teheti a konyhában vagy az otthon végezhető munkáján történő ténykedéseit. A hét közepén némi feszültség érezhető a levegőben. Legyen óvatos. Ez hatással lehet önre is. Könnyedén előfordulhat, hogy ennek okán egy félreértés miatt a bolhából is elefántot csinál. Objektíven szemlélje a dolgokat és rájön, hogy semmi ok az aggodalomra.

Szerelem:
Valaki szerelmes Önbe, aki egyben el is kerüli nagy ívekben Önt. Hosszú távon azonban ez nem mehet így, egyszer egymásba botolnak, és akkor megszűnik ez a bújócska. Úgy is rabul ejtik egymás szívét anélkül, hogy Önök ennek tudatába lennétek. Ha probléma merülne fel, ne hagyja, hogy elvárják Öntől azt, hogy gyerekesen kezelje a kettőjük szívügyét. Érdemes ellenőriznie a pillanatnyi személyes szentimentális beállítottságát, annak impulzusait, és ahhoz legyen hű.

Karrier:
Az eheti bolygóhatások felfokozzák a kreativitását, alkotókészségét és energia szintjét. Már hétfőn érezheti ennek a hatását önmagán. Új stratégiát dolgozhat ki, ami nagyon hatékonynak bizonyul. Ez a többiek munkáját is előre viszi. Sikeres is akar leni, egyben kiemelkedő szakember is. Most mindkettő lehet. A témával kapcsolatos akadályokat oldják a héten végbemenő bolygóhatások. Merészebb ötletei is szárnyra kaphatnak ebben az időszakban. Csak bátran!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Ezen a héten többféle megtakarítási módot fedez fel. A munkahelyén kemény feladatokra számíthat, melyeknek eleget tud tenni kellő megfontolással, precízségével. Ha segíteni akar valakin, nehézségei akadhatnak. Nem az ön szándékával van a baj, hanem a választott eszközzel és móddal, amivel másokon kíván segíteni. Csak logikusan át kell gondolja a helyzetet és máris rájön a jó megoldásra. Az otthonát és a pénzügyeit érintő kedvező változás van készülőben, melynek már mutatkoznak a hatásai a hét során. Amennyiben párját kereső, ebben az időszakban valaki feltűnik a horizontján, aki akár az igazi is lehet.

Szerelem:
A héten a csillagok egy romantikus randevút ígérnek Önnek. Könnyen meglehet, hogy a beszélgetések során egy nagyon direkt kérdéssel találja szembe magát. Ez akár egy nagyon előreszaladt kérdés is lehet, például az, hogy Ön hogyan áll a házasság kérdéshez. Lehetnek olyan érzései is partnerével szemben, hogy egy kicsit gyenge Önhöz képest, főképp ilyen jellegű kérdés kapcsán. Ha hű marad önmagához, nem véthet hibát, bármit is válaszol majd neki.

Karrier:
Ha valamit tényleg nagyon akar, most valóban el is elérheti. A bolygók jelenlegi égi mozgásai minden erőt megadnak Önnek, feltárnak lehetőségeket Ön előtt, hogy megvalósíthassa elképzeléseit és önmagát. Éljen vele bátran és okosan. A hét közepén egy kis feszültség érezhető lehet a környezetében. Próbáljon meg türelmes lenni és higgadnak maradni. A hét vége fele egy örömhír éri, melyet megünnepelhet barátai társaságában.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Életszínvonala emelkedik. Most ebben az időszakban olyan összegeket is meg tud fogni, melyeket eddig ki kellett adnia szinte rendszeresen. Ebben az időszakban lelke olyan magasan szárnyal, hogy félő, hogy fellelkesedésében vásárolhat néhány szükségtelen dolgot. Ezekben a napokban figyeljen oda a környezetében élők vágyaira. Most ez segítség lehet önnek abban, hogy megtudhatja, ki minek tudna igazán örülni. Így megkönnyítik önt abban, hogy mit válasszon nekik ajándékul, ha itt lesz az idő rá. Amennyiben új párkapcsolat felé szeretne nyitni, ez az időszak nagyon kedvez hosszú életű kapcsolatok kezdetének, főképp, ha nem ajtóstól rohan a jövő fele.

Szerelem:
Elbűvöli az a gondolat, hogy párjával együtt nézhetnek szembe a jövővel. Tervezget közös szép álmokat, melyek megvalósításra várnak mindkettőjük részéről. Arról nem kell gondolkodni, hogy milyen lesz a kapcsolatuk, ugyanis elég, ha Ön nyitottan és belső késztetéseire hallgatva áll hozzá dolgokhoz. Érzik egymás lényegi mélységét. Ez lehet az iránymutató a közös jövőjük felé is.

Karrier:
A hét elején különféle dolgok vonják magukra a figyelmét. Legyen nagyon megfontolt és figyelmes a részletekre. A környezetében nagyon sok tehetséges ember van, velük körbejárhatják a felmerülő kérdéseket, ami előbbre vinné az elképzelései megvalósulását. Tőlük Ön is sok új dolgot tud tanulni éppúgy, mint ők Öntől. A jók tartsanak össze. Most erre lenne a legnagyobb szükség a személyes sikerének kibontakozása érdekében is.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Ezen a héten óvakodnia kell attól, hogy nehogy beleavatkozzon mások életébe. Érezheti azt, hogy egy jó tanáccsal milyen sokban tudna segíteni valakinek a boldogulásában. Azonban, ha azt akkor adja, amikor azt senki sem kéri, azzal rengeteg bajt hozhat magára hosszú időre. Senkivel szemben ne viselkedjen önkényesen, főképp ebben az időszakban. Mostanság affinitást érezhet az okkult tudományok tanulmányozására. Akár okkult vonalon, akár egyéb spirituális vagy ezoterikus vonalon végez kutatásokat vagy képzésben vesz részt, mindenképp a személyiségének a fejlődését fogja szolgálni bővítve a látókörén.

Szerelem:
Most, ebben az időszakban a csillagok segítik a szerelmi életének a mederbe terelésében. Eddig csak úgy történtek a dolgok, senki sem fogta a gyeplőt. Most mindketten rájöttek párkapcsolatuk fontosságára. Arra, hogy milyen sok erőt és biztonságot ad ez Önnek is. Közösen eltökélik magukat, hogy dolgoznak szerelmük sebezhető pontjain, hogy újra erős legyen a kapocs Önök között.

Karrier:
Bármilyen probléma felütné magát, azonnal lásson neki a megoldásnak, nem halogathat semmit másnapra. Ennek a hétnek bolygóállásai az alaposságra, a figyelemre és az összeszedettségre hívja fel a figyelmet a munkáját illetően. A legkisebb hibát, halogatást sem engedheti meg magának ebben az időszakban. Már a hét közepén érezni fogja ennek előnyeit, aminek hatására mosolyogva veszi majd az akadályokat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Ebben az időszakban új barátságok köttetnek az életében, melyek jövőbeli sikerei kulcsát is rejthetik magukban. Sok hasonlóságot fedez fel saját magában és egy hasonló korú személyben. Amennyiben házas, lehetséges, hogy házastársa nem nézi jó szemmel az újonnan köttetett barátságait. Figyeljen az indokokra és ne adjon okot egyik félnek se a méltatlankodásra. A csillagok állásai ezekben a napokban éreztethetnek önnel egy kis érzelmi nyomást, melyet kellő figyelemmel és diplomáciával jól tud majd kezelni. Ha összejövetelt tervez a hétvégére barátaikkal, valósítsák is meg. Nagyon jól fogja érezni magát mindenki.

Szerelem:
A mostani égi jelek arra hívják fel a figyelmét, hogy egy új meglátásba kell helyeznie szerelmi kapcsolatát. Partnere irányába olyan vonzó énjét tanácsos mutatnia, melyiket eddig még nem látott önben. Vannak még önben ez irányú tartalékok bőven. Így nem lesz nehéz elvarázsolnia újra őt. Amennyiben ön párját kereső Bak, egy társadalmi összejövetelen vagy egy képzés alkalmával, amin részt vesz, új, az ön számára kedves arc tűnik fel a horizonton.

Karrier:
A hétfő úgy kezdődik, hogy nagyon szeretné a saját útját járni. Valamilyen utazáshoz kapcsolódó feladat merül fel a hét elején. Ezt nem szabadna kihagynia, mert most jót tenne Önnek egy kis szabad levegő, utazás, még akkor is, ha a munkájához kapcsolódik. A hét második felében minden apró részletre fokozottan figyeljen, ami a munkájával kapcsolatos. Így elkerülheti a visszafordíthatatlan hibákat. Ezáltal a dicsőség újra az Öné lehet.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


A csillagok állásai megnyugtató hatással vannak önre ebben az időszakban, ugyanis nem kell aggódnia a jövő miatt, nem kell problémákra számítania. A napokban lehet, hogy időnként borús lesz a hangulata, ha ilyen gondolatok foglalkoztatják. A hét során kap meghívásokat, melyeknek tegyen eleget. Kedves emberekkel találkozik, akikkel jó hangulat alakul ki és sok közös témát találnak. A munkahelyén a feletteseivel nem ért mindenben egyet. A harci kedv ébredezik önben ilyenkor. Legyen óvatos, tartalékolja energiakészleteit jobb időkre, mikor pozícióba kerül. A hét közepe körül egy átmeneti frusztráltság érezhető a környezetében. Őrizze meg a nyugalmát, amennyire csak lehet. A hét vége fele normalizálódnak a dolgok.

Szerelem:
Ezen a héten az átvonuló bolygók bátorítják Önt arra, hogy merjen lépni. Itt az idő, hogy a tettek is megnyilvánuljanak, ne csak elméletben rakja össze a jó és szép képeket a szerelmi élete színterét illetően. Nézzen a partnere szemébe, olvasson benne. Látni fogja, hogy mélyen a lényegéből szereti Önt. Akkor mi itt a gond, Kedves Vízöntő? Olykor szükséges nyíltan beszélni érzéseinkről. Alakítsák úgy a heteteket mindketten, hogy minél több idő jusson kettőjükre, szerelmük ápolására.

Karrier:
A hét első felére egy hatalmas elismerést ígérnek az Ön számára a csillagok szakmai téren, amit meg is érdemel. Jó hatással lesz ez az esemény az egész hetére. A hét közepén kampányszerűen áll neki a feladataidnak. Egy kicsit feltornyosultak az elmúlt napokban a teendői. Könnyedén áll hozzá a kihívásokhoz. Meg is oldja őket, csak épp hagyják Ön is végre dolgozni. A kollegái olykor túlzottan is igénybe veszik, de Ön ezt nem veszi sértésnek.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Ebben az időszakban minden az ön javát szolgálja, ami történik. Ha most kezdeményez változtatásokat, azoknak hatásai a későbbiekre nézve kedvezőek lesznek. Amennyiben függetlenül él, régi kedvesével újra összehozhatja a sors. Pénzét kívánságai szerint gyarapíthatja, az égi jelek segítik ebben önt. Új emberek, barátságok léphetnek be az életébe mostanság. Legyen kedves azzal, aki most hirtelen újra felbukkan az életében, valaki olyan személyről van szó, akiről már szinte meg is feledkezett. A személyes kapcsolataiban és az adódó érzelmi helyzetekben ezekben a napokban használja az igen fejlett intelligenciáját és belső megérzéseit.

Szerelem:
Ezen a héten arra figyelmeztetnek az átvonuló bolygók, hogy ne pazarolja idejét és energiáját jelentéktelen dolgokra. Most békére, nyugalomra és sok - sok szeretetre lenne szüksége. Itt az idő, hogy most az Ön kedvébe járjon valaki és hagyja Ön is magát szeretni. Óvakodjon a birtoklóan szeretni akaró személyektől, amennyiben még szingli. Nem tesz jót Önnek, ha hagyja irányítani magát más által. Hagyja magát a belsője által vezérelni.

Karrier:
Már a hét első napjai kifejezetten sok feladattal indul, de szerencsére a leleményességének köszönhetően, idő előtt megoldja őket. Ebben benne lehet az is, hogy teljesen átrendez mindent, és nem követi az eltervezett munkamenetet. A végeredmény a fontos, többi részletkérdés. Szerdától fel kell készülnie egy esetleges erőpróbára, ami egy burkolt hatalmi harc folytán robbanhat ki. Belül csak mosolyogjon, ne zaklassa fel magad. Az észjárása mások fölé emel Önt.

Ugrás a napi horoszkópra! >>