Érvényes : 2016 május 05 - 2016 május 11.

KOS márc. 21- ápr. 20.


A héten a dolgok kicsit irányíthatatlannak tűnhetnek. Vigyázzon, mert jóhiszeműsége bajba sodorhatja! Határolódjon el a gyanús ajánlatoktól, ha nem akar csorbát a becsületén. Kerülje azoknak a társaságát, akik csalással vagy egyéb ármánykodással akarnak előnyhöz jutni. Nem árt, ha odafigyel az egészségére is. Apróbb emésztési problémái hamar helyrejönnek. Egy kis lazítás jól jönne most.


Szerelem:
Valaki nagyon vonzódik önhöz. Ugye ez most határozottan boldoggá teszi? Már rég ismeri ezt a személyt, és egy ideje ki is szemelte magának. Eddig türelmesen várt rá, de most végre az öné lehet! Hiszen mindig is csodálta, és nem csak az eszéért. Hagyja szépen kinyílni ezt a bimbózó kapcsolatot!

Karrier:
Ezen a héten ki tudja egyenlíteni a pénzügyi és üzleti pozícióit. Most sikeresek lehetnek pénzügyi befektetései, karrierépítése, és egyáltalán, az üzleti partnereivel való együttműködések. A költségvetése is emelkedő tendenciát mutat! A kiadások sem jelentenek gondot! Bőven lesz miből rendeznie azokat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Úgy érzi, hogy minden lépését tesztelik, kedves bika? Legyen türelmes és csak csendben végezze a munkáját! Bármi is történjen, óvakodjon az állásfoglalástól, pártoskodástól! Ne hagyja kihozni magát a sodrából. Ez egy ilyen frusztrált időszak, ami hamar elmúlik. Őrizze meg a jó közérzetét. A szabadidejét pedig töltse kikapcsolódással, így frissen kezdhet hozzá minden napnak!


Szerelem:
Ugye már nagyon szeretne szerelmes lenni? Sajnos, ha még szingli, akkor erre még várnia kell. De nem sokáig, a hét vége fele ugyanis Cupido célba találja a nyilacskáival. Ez aztán szerelem lesz első látásra! Ne is próbáljon hadakozni az érzései ellen.

Karrier:
Karrierje a héten jó irányt vehet, kereseti lehetőségei növekedhetnek! Minden esetre azért figyeljen a hirtelen jött és kecsegtető lehetőségekre! Szerencsére, a napokban nagyon gyorsan és objektíven gondolkodik. Így határozottan és megfontoltan tud cselekedni. Még a kezdeményező szerepet is felvállalja, ha a pénzügyeiről van szó.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Izgalmas időszak elé néz, kedves ikrek! Egy különleges képzésre jelentkezhet most, ahol sok új barátra lel és élvezettel vesz részt minden előadáson. Mostanság semmit sem vesz túl komolyan. Ez nem is baj, most ez ugyanis a legjobb, amit tehet. Hamar belátja, hogy semmin sem érdemes görcsölni. Egy kellemes helyre is meghívják, ezt vétek lenne visszautasítani! Nagy döntések is várnak önre, de ne ijedjen meg! Hiszen életminősége javítása a cél!


Szerelem:
Egy eddig ismeretlen személy komoly benyomást gyakorolhat Önre. Kellemes programokkal kedveskedik önnek, bár nem nagyon érti, mi motiválja. Talán barátkozni akar? Vagy gyengéd érzelmeket táplál ön iránt? Ismerje meg jobban a körülményeit!

Karrier:
Karrierje és pénzügyei szárnyalnak ebben az időszakban. Egy új megbízás várja a munkahelyén. Tudja, hogy mivel jár ez? Komoly szakmai előrelépés és némi plusz jövedelem! Ugye jól hangzik? Örömmel vállalja az új kihívásokat, és minden felkelti a figyelmét, ami előnyökkel kecsegtet.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Mostanság mintha kicsit viszketne a tenyere, kedves rák! Szeretne néhány új dolgot venni. Ez nem baj, de azért ne költekezze túl magát! Személyiségfejlesztő képzésen töri a fejét? Ne habozzon! Ez egy zseniális ötlet! Fokozottan figyeljen azokra a személyekre, akik sok jót tettek eddig önnel! Rájuk bármikor számíthat, úgyhogy ne kerülje őket!


Szerelem:
A hét során valakivel kellemes beszélgetésbe elegyednek. Észre sem veszik, hogy épp egy románc van kibontakozó félben kettőjük között! A szimpátia kölcsönös. Ha párban él, a héten feloldódnak önök között a feszültségek. Végre helyreáll a harmónia szerelmi életében!

Karrier:
Ebben az időszakban minden érdekli, amivel előnyt szerezhet a karrierjében és az anyagiak terén. Figyeljen éberen ezekre a jelekre! Kollégái és ismerősei is önhöz fordulnak most tanácsokért. Bölcsessége és jó megérzései segíthetik ebben is.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


Ez a hét a boldogság jegyében telik! Mindenkiben megbízhat, aki önt körülveszi, vagy akivel most üzletet köt. Új és hasznos ismeretségek várnak önre egy összejövetel révén. Jó hírem van! Élete egy új szakaszba lép, ami tartós anyagi megerősödést hoz! Most minden támogatja a személyes fejlődéséért tett lépéseiben.


Szerelem:
A hét során olyan személlyel találkozhat, aki már egy ideje vonzódik Önhöz. Hiába keresi egyértelműen az ön társaságát, mégsem meri kimutatni vagy felvállalni az érzelmeit Ön előtt. Egy kicsit azért bátoríthatná, kedves oroszlán! Ha rég elmúlt érzelmek törnek felszínre, bánjon velük óvatosan!

Karrier:
Kedvező ez az időszak üzleti és pénzügyi szempontból is. Ha hosszú távon gondolkodik, most vállalhat nagyobb kötelezettségeket! Ilyen lehet egy cég alapítása, vagy egy éveken át jól prosperáló projekt elindítása. Szerződéseket is sikerrel írhat most alá.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


A héten lélektani magaslatokat élhet meg. Ha meditálni tanulna, a napokban minden eddiginél intenzívebb élményeket élhet meg. Most sokaknak tud segíteni a másképp gondolkodásban, a lényeg meglátásában. Az otthonában is békesség honol.


Szerelem:
Szerelmi élete most egy kicsit aggasztó lehet az ön számára. Szakításon töri a fejét? Annyi biztos, hogy változtatni kell a helyzeten, de fél az egyedülléttől. Üljenek le, és beszéljék meg őszintén az érzéseiket. Lehet, hogy eddig csak elbeszéltek egymás mellett. Rá fog döbbeni, hogy mennyi mindent nem tudnak még egymásról. Ez máris csodálattal és örömmel tölti el.

Karrier:
A héten olyan új bevételi forrásokra lel, melyeket érdemes megfontolni. Mielőtt bármilyen nagy döntést hozna, mindenképp elemezze ki a részleteket! Óvakodjon a hirtelen meggazdagodást ígérő ajánlatoktól! Most kreatív erők dolgoznak önben, és proaktivitása is feléledhet. Használja ki!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Most nagy szüksége lesz az objektivitására, hiszen muszáj különbséget tennie bizonyos dolgok között. Valóban, ez egy nehezebb időszak most önnel. A környezetében is tapasztalhat hullámzó feszültségeket. Maradjon higgadt, amennyire csak lehet! Hamarosan elvonulnak a gomolyfelhők és minden visszaáll az eredeti kerékvágásba.


Szerelem:
Ha tartós kapcsolatot szeretne mostanában elindítani, sajnos, el kell keserítenem. Az idő ugyanis még csak egymás felfedezésének kedvez. Minden mással legyen türelmes! Ha párkapcsolatban él, ott is jelentkezhetnek feszültségek. Ugye észrevette ön is, hogy most nehezebben találják meg az összhangot? Ne aggódjon, nem önben vagy partnerében van a hiba! Egyszerűen a levegőben van a zavar forrása.

Karrier:
Ebben az időszakban sok új, zseniális ötlet születik meg Önben. Ezek hosszú távon nagyon megbízhatóknak bizonyulnak. Bár még csak a tervezésnél tart, szellemi energiái szárnyalnak. Az eddig halogatott ügyeit is könnyedén befejezheti.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


A héten csak a belső hangjára figyeljen! Ha most higgadt marad, akkor nem fogja megbánni. A hamarosan kialakuló új helyzet minden megérzését igazolni fogja majd! Valahol mélyen ön is érzi, hogy a pillanatnyi káosz mögött valami jó történik. Legyen türelmes, és meglátja, minden jóra fordul majd!


Szerelem:
Ebben az időszakban kiemelkedő szerepet kap az életében a szerelem. Környezetét teljesen letaglózza személyes varázsa és a kisugárzása. Ha párkapcsolatot szeretne kezdeményezni, csak próbálja meg a szebbik és bizakodóbb énjét felszínre hozni. A többit csak bízza a csillagokra!

Karrier:
A karrierjében egy kiemelkedően kedvező változás várható! Ebben saját megérzései és egy támogatója is segítik. Bár a hét elején a munkahelyén minden a feje tetején áll. Egyes kollegái már a felmondást is fontolgatják. Legyen kitartó és lojális! Napokon belül váratlan öröm éri ugyanis!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


A héten minden egyes felkérésnek tegyen eleget, kedves nyilas! Most végre megmutathatja az elszántságát! Ebben az időszakban a családi élete kerül a fókuszba. Ha vannak gyermekei, bizonyosodjon meg róla, hogy mindenük megvan, ami szükséges. Próbáljon meg több időt szakítani rájuk! A közös programokból ön is rengeteg energiát meríthet.


Szerelem:
Mostanság öntől szokatlan módon, csendben van. Magányosnak érzi magát? Akkor ezen sürgősen változtatnia kell! Ne feledje, a felhők felett mindig süt a Nap. Hogy ezt Ön is láthassa azonban, ki kell mennie az emberek közé! Igen, kedves nyilas, még akkor is, ha most ehhez nincs kedve! A hét végén egy kellemes romantikus találkozás várja!
Ez az időszak némileg feszült a karrierje szempontjából is, de ne aggódjon! Biztonságban van! Bármit is észlel a kollegái körében, maradjon higgadt. Vegye elő jó előrelátó képességét! Ön is látni fogja, hogy ez az állapot csak átmeneti. Koncentráljon a feladataira!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Ha költözést, környezetváltást tervez, várjon vele még egy kicsit! Ez most nem a legjobb időszak az ilyen jellegű terveknek. Jó lenne, ha most kerülné a vitás helyzeteket is. Így elkerülheti, hogy a testvérével vagy a szomszédjával nézeteltérésbe kerüljön. A környezetében a napokban sokan elégedetlenkednek. Ugye tisztában van vele, hogy senkit nem tud megváltani? Csak hallgassa meg őket, és menjen tovább! Így is többet segít, mint hinné!


Szerelem:
A szerelem szele lebeg most a levegőben! Ha épp a párját keresi, érdemes a munkahelyén is körülnéznie! Cupido ugyanis mostanában arra fele élesíti a nyilait. Valaki olyan van a környezetében, aki már egy ideje csakis arra vár, hogy észrevegye.

Karrier:
Ha teheti, pénzügyeivel vagy hitelekkel kapcsolatban a keddi napon foglalkozzon. Ha új elképzeléseit szeretné másoknak bemutatni, arra a legalkalmasabbak a hét utolsó napjai. Ezeken a napokon ugyanis siker koronázhatja a vállalkozásait. Egyetlen dologra kell csupán ügyelnie: legyen objektív!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


Valaki a környezetében egy kis gondot okozhat önnek. Legyen vele reális, amennyire csak tud! Ha valaki kölcsönt kérne most, akkor gondolja meg azt kétszer is, hogy ad-e! Még a végén rászedik! Ugye, ezt ön sem szeretné? Ha új ismeretségekre szeretne szert tenni, ez a hét kiváló lehetőségekkel szolgál! Csak adja önmagát!


Szerelem:
Úgy érzi, hogy valaki a környezetében mindenképpen gyámkodni szeretne a szerelmi élete felett? Ne hagyja, hogy bárki is befolyásolhassa önt! Úgyis csak jól összezavarná a dolgokat. Egyébként is, csakis Ön tudja igazán, hogy mi tenné igazán boldoggá. Ha tanácsra van szüksége, inkább konzultáljon egy szakemberrel! Olyannal, aki ismeri a lélek rejtélyeit.

Karrier:
Most sokkal eredményesebben tud foglalkozni az üzlettel, a pénzügyeivel és a befektetéseivel, mit az előző időszakokban. Használja hát ki ezt, amennyire csak lehetséges, ugyanis bármi jó megtörténhet. Kiváló és szerencsés a széljárás vagyoni gyarapodása és a karrierje emelkedése szempontjából.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


A hét első napjaiban kicsit nehezen tud szót érteni egy önhöz közelálló személlyel. Kívülről nézve már-már viccesnek tűnhet az értetlenkedésük. Jobb, ha felfüggesztik a téma feszegetését egy kis időre. Ügyeljen rá, hogy kinek tárja fel lelke titkait! Így elkerülheti az alaptalan pletykákat. Ugye ezek senkinek nem hiányoznak az életéből?


Szerelem:
Ha teheti, most ne a környezetével beszélje meg szerelmi ügyeit! Nincs két egyforma ember a világon, így két egyforma szerelmi történet sem. Figyeljen rá, hogy ne adja ki ismerőseinek, rokonainak saját lelke titkait! Belül, a lelkében érzi, hogy szeretik. Ez pedig boldoggá teszi.

Karrier:
Jó hírem van a karrierjét illetően! Ebben az időszakban nagyobb bevételekre tehet ugyanis szert. Most is, mint mindig, a fontos döntéseiben csakis belső megérzéseire hallgasson! Hiszen önnek kiváló érzéke van ahhoz, hogy felkutassa a sok pénzt rejtő lehetőségeket! Használja ki ezt az adottságát!

Ugrás a napi horoszkópra! >>