Heti horoszkóp

Érvényes : 2016 december 05 - 2016 december 11.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Míg mások majd összeroppannak az év végi hajrában, Ön annál jobban élvezi, és kifejezetten jót tesz a lelkének, mert szinte csak úgy ragyog. Most még olyan tettek meglépésére is késztetést érez majd, amelyeket korábban nem mert volna megtenni. Ugyanakkor az egyik barátjára érdemes lenne jobban odafigyelnie, akinek olyan gondja akadhat, amin Ön könnyen tudna segíteni.

Szerelem

Azzal nyugtatja kedvesét, hogy az ünnepek alatt majd több ideje jut rá, és ezt jól is teszi, hiszen szegény meglehetősen elhanyagolva érzi magát, és szeretné Önnel tervezgetni az ünnepeket. Tegyen meg mindent azért, hogy mostanában elkerüljék a konfrontálódást. Így nem is olyan érthetetlen az, hogy a szinglik meg a legkevésbé sem vágynak partnerre ebben a hajtásban, aki hátráltathatná céljainak elérésében.

Karrier

A mindennapi pörgés természetesen a munkahelyére is kihat és elképesztő sebességgel végzi el az Önre bízott feladatokat. Így nem csak a szabadidő lesz a jutalma, hanem felettesei elismerése is, akik természetesen gondolni fognak Önre még a szabadság előtt és jövőre is számíthat majd a támogatásukra.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Bármilyen probléma is kísértse, a hét második felében meg fog oldódni és vele együtt minden feszültsége is tovaszáll. Bár azon lesz, hogy folyamatosan másoknak segítsen, azért magát se szorítsa teljesen a háttérbe. Arra is ügyeljen, hogy senki kedvéért ne kezdjen el megváltozni, adja továbbra is önmagát! Ha így tesz, már a héten egy igen kellemes és harmonikus fejezet veheti kezdetét az életében.

Szerelem

A szinglik életében új szerelem köszönt be, bár lehet, hogy már alapvetően ismeri azt, akivel összegabalyodna. Ám ehhez az is kellene, hogy észrevegye a jeleket, amiket az illető küld, amint pedig ez megtörtént, mindenképpen beszéljenek róla, hogy inkább továbbra is ismerősök, barátok akarnak-e maradni vagy megpróbálják és belevágnak a kapcsolatba. Legyen bátor és semmiképpen se féljen Ön lenni a kezdeményező fél.


Karrier

A héten rengeteg feladat vár Önre, emiatt sokkal ingerlékenyebb lesz. De ezek a kihívások most a javára fognak válni, különösen azoknak a szívességnek az elvégzése által, amiket a feletteseinek, kollégáinak tesz meg. Már az év végén, de jövőre is élvezni fogja cserébe a támogatásukat és még akár a barátságukat is!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Ha mostanában készül új tanulmányokba kezdeni vagy képzésre járni, tovább fejlődni, akkor jó, ha tudja, hogy az égiek támogatják és minden segítséget meg fog kapni az elvégzéshez. Semmiképpen se halogassa a tervének a megvalósítását, mert most jött el ennek az ideje és a végén sikerben lesz része!

Szerelem

Mostanában mintha fogékonyabb lenne az újdonságokra és ezt érdemes volna kihasználnia. Vagyis merjen kísérletezni a partnerével az ágyban és azon kívül is, próbáljanak ki új dolgokat! Ám ha szingli, akkor ez egyértelmű utalás arra, hogy változtasson ismerkedési szokásain vagy, hogy tegye még izgalmasabbá a randevúkat! Most minden újdonság a szerelmi életében, kedvezően fog elsülni!

Karrier

Semmiképpen se bocsátkozzon vitába, mert könnyen megütheti a bokáját. Még ha nehezére és esik, és úgy érzi egyre nagyobb Önön a nyomás, akkor is keressen alternatív megoldást arra, hogy levezesse a feszültségét, de ezt semmiképpen se munkahelyén tegye meg. Illetve igyekezzen nem bosszankodni apróságokon, tanulja meg kezelni az embereket és a dilijeiket, ne vegyen mindent olyan véresen komolyan.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


A héten végre lezárja a múltját vagy legalábbis életének egy bizonyos fejezetét és fellélegezhet. Jöhetnek az újdonságok! Tapasztalni is fogja, hogy beindulnak az új dolgok, amik hirtelen egy kis félelmet fognak kiváltani Önből. De ne torpanjon meg, sőt, vesse bele magát, mert most minden új kezdeményez sikerrel záródhat! Ha mondjuk eddig félt valaminek a megtételétől, most elönti a bátorság és megmeri azt cselekedni!

Szerelem

Szingliként most nem vágyik partnerre, szívesebben van egyedül és fordítja magára az idejét. Szeretne otthon békésen olvasni, filmet nézni és pihenni, hódolni egy kedvenc passziójának. De még a párkapcsolatban élők is ezt érezhetik, amivel nincs is semmi gond, hiszen időnként mindenki megérdemel egy kis magányt a saját belső világával. Ám ha úgy érzi, hogy ebből sértődés lenne otthon, akkor vonja be kedvesét azokba a cselekvésekbe, amelyekre most Ön vágyik!

Karrier

Tisztán és egyértelműen látja, hogy a lehető legjobb úton jár vágyai megvalósításának irányába, és a várható sikerek felé. Folyamatosan kapni fogja a megerősítéseket a környezetétől, hogy ez így van. Kifejezetten pozitív fejlődést él majd át a héten, és valóban nyugodt szívvel érezheti majd azt, hogy eleget is tett azért, hogy az év végén bezsebelhesse a jól megérdemelt elismerést.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


Próbáljon ki új dolgokat! Egy kicsit tágítsa a látókörét és igyekezzen mások kedvében járni. Több időt is tölthetne a barátaival vagy végezhetne közmunkát, segíthetne a rászorulóknak így az ünnepek közeledtével. Elhiheti, jót fog tenni a lelkének a nemesség és rengeteg új élménnyel lehet gazdagabb! Amint belekóstol, kedvet is fog kapni ahhoz, hogy új kalandokat hajkurásszon!

Szerelem

Mostanában túlságosan csak önmagára fókuszált, és most a közelgő ünnepek okán ideje volna ezen változtatnia. Segítsen a párjának az ünnepi készülődésben vagy bárhol, ahol tud. Egyáltalán lehetőség szerint legyen vele többet, és igyekezzen vele együtt átadnia magát a karácsonyi hangulatnak. Szingliként pedig érdemes volna ismerkednie, mert aztán ne csodálkozzon azon, ha Karácsonykor meg rosszul fog esni a tény, ha nem lesz kivel töltenie.

Karrier

A napokban mintha el lenne varázsolva, éppen ezért ne vállaljon komoly feladatokat, és törekedjen az egyszerű, minimális munkavégzésre, még mielőtt gondot okozna magának vagy másnak. A hét második fele lesz az alkalmasabb arra, hogy rendezze minden problémás ügyét és jelentős lépéseket tehessen az újabb sikerekért vagy karrierjének megtámogatására.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


A hét elején azt érezheti, el van átkozva. Semmi sikerül, mindent mintha akadályoztatva lenne Ön előtt. Ne aggódjon, szó sincs arról, hogy valami rejtett erő a sikereit próbálná megakadályozni. Sőt, az égiek próbálják meg így közölni azt, hogy nem jó úton jár és módosítania kellene a tervein, és akkor még nagyobb sikerben és elismerésben lehetne része.

Szerelem

Sajnos kisebb súrlódások és nehézségek várhatóak a párkapcsolatában. Most valahogy nincsenek egy hullámhosszon kedvesével, mindkettőjük másra vágyik. Birtoklási vágyával pedig csak tetézheti a bajt. Álljon készen egy alapos beszélgetésre és mutatkozzon kompromisszumkésznek! De a szingliket is fenyegeti, hogy annyira szerelembe eshetnek, hogy túlzott érzelmeikkel és ragaszkodásukkal elüldözhetik új kedvesüket.

Karrier

A munkahelyén se rohanjon fejjel a falnak, ne próbálja erőszakosan megoldani a problémákat. Érdemes volna elgondolkodnia azon, mit csinálhat rosszul vagy, hogy nincs-e más megoldás. Ha ezt megteszi, mindjárt megvilágosodik és sikerül megoldani a gondokat. Még azt is megélheti, hogy az ellenségei is csodálni fogják és újabb lehetőségek nyílnak meg Ön előtt, amikre soha nem is számított!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Azt hihetné, ez az Ön hete, mert szuper lehetőségek várnak Önre és jobbnál jobb lehetőségek taposnak a sarkán. Mi lehet a baj ezekkel az álomszerű lehetőségekkel? Csupán annyi, hogy lesz köztük jó pár olyan, ami nem igazi éppen ezért legyen körültekintő, amikor választani kíván! Most olyan képességei törhetnek a felszínre, amikről nem is hitte volna, hogy meg vannak magában!

Szerelem

Az élet több területén, így sajnos a szerelemben is meg van annak az esélye, hogy kiakarják Önt használni. Vagyis látszódjon bármennyire is tökéletesnek a leendő partnere, inkább keresse meg annak rejtett hibáit, semmint egy olyan kellemetlen kapcsoltba ugorjon bele, amiből aztán csak kínkeservesen tud kimászni. Viszont a párkapcsolatban élők hegyezzék a füleiket és hallgassák meg kedvesük jó tanácsát!

Karrier

Ne dőljön be az ígérgetésnek, sem a látszatnak. Nem minden az, amilyenek lefestik Ön előtt. Ezért tűnjön bármilyen csábítónak is egy ajánlat, legyen gyanakvó, még mielőtt valami kétes, kockázatos ügyletbe, munkába ugrana bele. Ne feledje, hogy most minden tekintetben megpróbálják Önt használni, így e téren nem lehet elég óvatos!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Érdemes lenne többet koncentrálnia a jövőjére. Kezdjen el most tervezgetni és hozza meg azokat a bizonyos lényeges döntéseket! Ám ha nyugodt és kiegyensúlyozott életre vágyik, jobb ha tudja, hogy azért Önnek is tennie kell. Bármilyen célja is legyen, semmiképpen se legyen türelmen, mindent el fog érni, csupán idő kérdése.

Szerelem

Mostanában sokat javul a szerelmi élete, a párkapcsolatában is mintha beállt volna egy harmonikus állapot. Éppen ezért, ha tartós békességre és szerelemre vágyik, akkor lehetőleg töltsön is minél több időt a kedvesével. Szingliként pedig engedje magát sodródni az árral, nem fogja megbánni, ha életében egyszer nem akar mindent görcsösen irányítani, megfogja látni, remek dolgok sülhetnek ki belőle!

Karrier

A bolygók most tartós és pozitív hátszelet biztosítanak Önnek feladatai elvégzéséhez és céljai eléréshez. Sőt, még a megfelelő energiamennyiséget is biztosítják hozzá. Ismét a maximumot sikerül nyújtania. Most még vállalhat bátran több munkát is, mert mindet sikerül időre elvégeznie és természetesen elismeréssel és jutalommal fogják cserébe díjazni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Nagyon intenzív, eseménydús hét elé néz. Nem csak energiával, de ötletekkel is telve lesz. Folyamatosan sürög-forog és kreatív megoldásaival mindenkit le fog tudni nyűgözni. Csak arra figyeljen oda, hogy lehet, hogy ez magának a normál tempó, de nem biztos, hogy mások képesek lesznek lépést tartani Önnel. Mindenestre most úgy érezheti, hegyeket képes megmozgatni és ennek meg lesz az eredménye a jövőre nézve!

Szerelem

Még szerencse, hogy a szerelemben is ennyire intenzív lesz, így kifejezetten izgalmassá válik a párkapcsolata. Nem csak a hálószobai események vesznek új fordulatot, hanem az egész kapcsolata és érezni is fogja, hogy már el kellett el a frissítés. A szinglik pedig a nagy pörgésben szinte biztosan belefognak ütközni valakibe, aki felkelti az érdeklődésüket!

Karrier

Legyen továbbra is segítőkész és toleráns másokkal szemben, mert most ennyi elég lehet a sikerhez vagy ahhoz, hogy a munkahelyén felfigyeljenek Önre! Illetve mutassa meg, hogy mennyire rátermett, így magasabb posztot vagy előnyösebb helyzetet érhet el a feletteseinél. Ha jól csinálja, olyan feladattal bízhatják meg, amilyenre mindig is vágyott vagy legalábbis a kisujjában van az elvégzése!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Tennie kellene valamit, mert a téli időszak elkezdte leszívni az energiáit. Tegye gördülékenyebbé a napjait, dolgozzon a saját keze alá, mert ha még önmaga ellen is dolgozik, úgy pláne ki fog dőlni még az ünnepi pihenés előtt. Még szerencse, hogy az Univerzum támogatja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából.

Szerelem

A párja tisztában van a helyzetével, a munkájával, testi és lelki fáradalmaival, és amennyire csak tudja, próbálja megkönnyíteni a dolgát. Tökéletes partnerre lel benne ilyen tekintetben is. Sőt mi több, még szenvedélyt is ígérnek a csillagok, így legalább bizton érezheti majd, hogy élete ezen területe maximálisan rendben van. De még a szinglik se lógassák az orrukat, ugyanis számukra is új ismeretség van kilátásban.

Karrier

A munkahelyén további új lehetőségek kínálkoznak majd, és olyan kapuk nyílnak meg Ön előtt, amelyek korábban zárva voltak. De érdemes lenne alaposan megfontolnia, hogy jó ötlet az, ha még most vállal valamit? Van erre még ideje és energiája? Ha úgy érzi van, vagy legalábbis kihagyhatatlanok ezek a lehetőségek, akkor mindenképpen lovagolja meg őket, mert nem fog csalódni!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


Félelmei abszolút meggátolják abban, hogy élvezze az életét vagy értékelje azt, amit a sorstól kap. Bármi is nyomassza, ideje volna megosztania kedvesével és barátaival, hogy végre megértsék, miért viselkedik olyan furán. Ne titkolózzon tovább előttük, megfogja látni, hogy igazán segíteni akarnak majd magán, de ami legfontosabb, hogy tudnak is! Így még sokukkal ráadásul csak erősebbé fog válni a kapcsolata.

Szerelem

Bármilyen nézeteltérése is támadjon a párkapcsolatában, próbálja meg azt megértően és kedvesen kezelni, ne keveredjen vitába a kedvesével, mert úgy nem sok jóra számíthat! Illetve bármilyen ajánlata, ötlete is legyen, ne mondjon rá egyből nemet, legalább fontolja meg! A szinglik most maximálisan el vannak, mint hal a vízben, élvezhetik a szabad szerelmet és a függetlenségüket.

Karrier

Rengeteg teendő zúdul a nyakába, a legtöbb ráadásul még csak nem is könnyen letudható, egyszerű feladat lesz, de nincs miért aggódnia, mert a csillagok segítséget is biztosítanak a számára, hogy ne veszítse el a fonalat, így még a sikert is szinte garantáltan elkönyvelheti. Legyen előrelátó és logikus, igyekezzen minden napját alaposan megterveznie, mert egy jól bejáratott menetrend most megkönnyítheti az életét!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


A közelgő ünnepek miatt már most úgy érzi, hogy szíve szerint engedne a gyeplőn és átadná magát az ünnepi hangulatnak. Pedig tudja jól, hogy ezt sajnos nem teheti meg. Nem csak a munkahelyi, hanem a magánéleti teendők miatt is. Érzi és tudja, hogy mostanában lényeges döntéseket kell meghoznia, amik hatással lesznek majd a következő évére.

Szerelem

Vonja be kedvesét is az ünnepi készülődésbe, akire garantáltan át tudja majd ragasztani vidám és pozitív hozzáállását az ünnepekhez. Mind a kettejüknek szüksége van arra, hogy átadják magukat a Karácsony hangulatának. Ez nem csak közelebb hozza Önöket, de harmonizálja is a kapcsolatukat. A szinglik úgy próbálnak nem tudomást venni magányukról, hogy családjukkal, barátaikkal tervezik a Karácsonyt.

Karrier

Határidők és leadandó papírmunkák nehezítik meg a mindennapjait. Sajnos nem tud tovább menekülnie előlük, érdemes lenne egyszer neki ülnie és egy ültében mindent megcsinálnia, így legalább megszabadulhatna a fenyegető és nyomasztó tehertől. Ha pedig a felettese szeretne önnel a jövőjéről és elképzeléseiről beszélni, akkor legyen merész és őszinte, mondja meg nyugodt szívvel, mire vágyik!

Ugrás a napi horoszkópra! >>