Heti horoszkóp

Érvényes : 2016 október 17 - 2016 október 23.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Itt az ideje, hogy egy újabb partit szervezzen, kedves Kos! Hiszen nagyon szeretné már egy ideje egybegyűjteni azokat az embereket, akivel szívesen tölt időt. Az egyik rokona érdekes ötlettel rukkolhat elő. Ne felejtse el, hogy a jó indulat vezérli. Látja ön jól, melyek azok a pontok, melyekre ráférne egy kis helyreigazítás, viszont ebben az esetben úgy cselekszik jól, ha nem ad hangot kritikájának vagy a véleményének.

Szerelem:
Ezen a héten lehetőségük nyílik párkapcsolatuk elmélyítésére, kellemes programok szervezésére. Használják ki ezt az időszakot, és kiránduljanak kettesben vagy menjenek el szórakozni együtt. Most tényleg eljött a lazítás ideje. Az utóbbi időszak igénybe vette mindkettőjük idejét és energiakészletét, emiatt alig jutott idejük egymásra.

Karrier:
A feladatai megoldásában a konkrét elképzelései szerint halad, melyben magas fokú objektivitása a vezérfonala. A hét közepe fele azonban az egyik kollégája kihozhatja a sodrából a határtalan egoizmusával és makacsságával. Megpróbálhatja jobb belátásra bírni a csapat nevében, ami akár még sikerülhet is. Egy közös ebéd során tett beszélgetés eredményes lehet.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Kedves bika! Ezekben a napokban érdemes több szálon gondolkodnia, hogy ha szükséges, mindig kéznél legyen egy mentőöv. Ezen a héten előfordulhat, hogy egy előadást vagy beszédet kell tartania. Győzze le a lámpalázát! Ha sikerül felülkerekednie félelmein, önmagát is meglepi majd az itt nyújtott teljesítményével, sikerével. Úgy érezheti, hogy most nagyon szüksége lenne egy kis pezsgésre, testi-lelki felfrissülésre, egy kis újdonságra. Bátran szervezzen valamilyen különleges programot.

Szerelem:
Ezen a héten több lehetősége is adódik rá, hogy szembe tudjon nézni egy régóta húzódó problémával és optimálisan meg tudja oldani a helyzetet. Csak annyit gondoljon erre a dologra, amennyit szükséges és koncentráljon a végkifejletre! Most minden segítség megadatik önnek, hogy jó irányba terelje a szerelmi életét.

Karrier:
Munkájában most sem hagyja, hogy a dolgok és a körülmények irányítsák teendőiben, kitűzött céljaiban, elképzeléseiben. Mégis, olykor jót tenne, ha egy kicsit rugalmasabban állna a dolgokhoz és adott helyzetben kevésbé lenne makacs. Sikeressége záloga továbbra is a türelme és a megfontoltsága.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Ezekben a napokban ügyeljen nagyon az öltözetére! Gondosan válogassa ki a kiegészítőket, hiszen az ízléses megjelenés fokozza a kisugárzását, szépségét. Szomszédjával viselkedjen udvariasan még akkor is, ha más nézetet vallanak bizonyos dolgokról. Ezen a héten bármilyen meghívást kapna, fogadja el, ugyanis egy olyan emberekkel találkozhat, akivel akár közösen is tervezhetnek hosszú távon.

Szerelem:
Ahhoz, hogy előrelépéseket tegyen a szerelmi életében, meg kell erősíteni az önmagába vetett hitét! Most találkozhat ugyanis egy olyan személlyel, aki egy hullámhosszon tud lenni önnel, és akivel egy magasabb szellemiségben tudnak kommunikálni. Ez a személy csodálni tudja az ön életszemléletét, mivel ő is nagyban hasonló elképzelésekkel bír a jövőt illetően.

Karrier:
A munkahelyén most úgy látják önt, mint aki tele van életkedvvel, aki mindig egy lépéssel mások előtt jár, ami valójában annak köszönhető, hogy fényévekre előre gondolkodik a többiektől. Környezete tudja is, hogy önre minden helyzetben lehet számítani, mert mindig van ötlete egy gyors megoldásra. Folyamatosan támadnak újabb és újabb gyakorlatias ötletei a haladás érdekében.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


A boldogság, a gondtalanság hete érkezett el önnek, Kedves Rák! Nem baj, ha most kissé infantilis! Élvezze ennek az időszaknak az örömeit. A későbbiekben majd többször is örömmel fog vissza emlékezni a most bekövetkező eseményekre. Ha mostanság költözést tervezne, akad egy pár olyan dolog, melyeket jobban teszi, ha elajándékoz és nem viszi magával. Itt szó lehet bizonyos ajándéktárgyakról, amelyek nem a legjobb emlékeket tartják életben önben, amikor rájuk néz.

Szerelem:
Lehet, hogy a napokban szembesülnie kell azzal, hogy partnere eddig sok mindent másképp értelmezett, mint ahogy azt ön kommunikálta feléje. Ez fájdalmat válthat ki önben. Itt az idő, hogy elvonuljanak a világ elől kettesben és helyre tegyék a dolgokat kettőjük között. Olykor az igazság nagyon tud fájni. Főképp ilyen kifinomult lélekkel, mint amilyennel ön született.

Karrier:
Amennyiben vezető pozícióban van, most különösen kitűnik a csapata iránti lojalitása és a kollegái érdekeinek oltalma egy ügy kapcsán. Sikerei kulcsa most is a veleszületett megérzéseiben és a határtalan képzelőerejében áll. A munkahelyén higgadtnak, megfontoltnak mutatkozik, aki mindig készen áll segíteni, ha baj van.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


A hét elején szembesülnie kell egy kissé kellemetlen helyzettel, kedves oroszlán. Ebben az időszakban minden adott ahhoz, hogy végre a sarkára álljon és rendet tegyen maga körül. A megjelenésével, fellépésével hihetetlen hatást tesz az emberekre. Használja ki képességeit, és kamatoztassa azokat a saját javára is.

Szerelem:
Ezen a héten úgy tűnhet, hogy ön körül minden a feje tetejére állt, főképp a párkapcsolatát érintő tényezők. Előbb összevesznek egy semmiség miatt, utána keresik egymás kegyét a kibéküléshez és bizonygatják egymásnak szerelmüket. Párjával érdemes lenne beszélgetniük arról, amit igazán, ott legbelül éreznek egymás iránt. Higgye el, édes lesz a megbékülés.

Karrier:
Munkahelyén megbizonyosodhat arról, hogy ön a legerősebb húzóereje a csapatnak, és másoknak is öröm önnel együtt dolgozni. Kollegái felnéznek önre. Amennyiben vezető pozícióban van, mostanság a példamutatása lesz a legnagyobb pozitív hatással a beosztottjaira. Ezen a héten kiemelkedő szerepet kap az egyenes stílusa, a népszerűsége, az önből sugárzó erő és magabiztosság. A sikereiben igen nagy szerepet játszik a személyes kisugárzása, a karizmája.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Ezen a héten koncentráljon a pénzügyeire, kedves szűz! Minden mást másodlagos pozícióba helyezhet az életében, a magánéleti problémáit is. Ha van ilyen, most tegye félre egy kis időre! Ha új tervei, vagy új ötletei támadnak egy vállalkozás terén, a későbbiekben azok nagyon sikereseknek bizonyulnak. Meghatározó lesz a későbbiekre nézve minden pénzügyet érintő döntése. Most ha teheti, ne kockáztasson. Csak biztosra menjen minden helyzetben!

Szerelem:
Ezekben a napokban ébredezni kezdenek önben a romantikus érzelmek. A környezetében valaki nagyon vonzódik önhöz. Egy utazás kapcsán új ismeretségre tehet szert, amiből akár még szerelem is lehet, első látásra. A hét során különös szerepet kap a jó humora és a kommunikációs készsége. Főképp, ha most ismerkedik vagy épp kibontakozó félben lévő románc előtt áll.

Karrier:
A munkahelyén teljesen lenyűgözi a kollegákat azzal a képességével, amivel koncentrálni és irányítani tudja a munkáját. A tárgyalásai során az egyedi humorának megcsillantása kedvezően fordít a tárgyalás menetén. A sikereire kedvező hatással van a precizitása, a rugalmassága és a következetes gondolkodásmódja.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


A hét közepén váratlan kiadásokkal szembesülhet, kedves mérleg! Pánikra azonban semmi ok, ugyanis ezzel egy időben a kiadásait meghaladó váratlan bevételre számíthat a hét vége felé, egyelőre ismeretlen forrásból. Egy újdonsült ismerősével kapcsolatban legyen nagyon óvatos. Ne fogadja a bizalmába, ugyanis később mindent kibeszélhet önről puszta féltékenységből olyan személyeknek is, akiknek nem kellene.

Szerelem:
Párjával ebben az időszakban elhárítatják a félreértéseket okozó tényezőket. Végre oldódni látszanak az idegeskedést okozó hatások és egymásra is tudnak időt és energiát szentelni. Ha házasságban vagy élettársi kapcsolatban él, ezen a héten nagyon kedvezően alakulhat a szerelmi élete. Bártan kifejezheti párja irányába az önben rejlő őszinte érzéseket, hiszen ezek most viszonzásra is találnak.

Karrier:
A munkahelyén kifejezetten pozitív hatások érik ezen a héten. Egy új megbízás vagy egy szakmai előmenetel van készülőben az ön számára. Fogadja el a jól megérdemelt jutalmat és nézzen szembe bátran az új kihívásokkal! Sikerei fő mozgatórugója az emberekkel való bánásmódja, az objektív szemlélete, a széles látóköre és a magas fokú szellemi tehetsége.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Fortuna most a kegyeibe fogadta önt egy kis időre, kedves skorpió. Egy nagyobb összeget is nyerhet valamilyen szerencsejátékon. Ezen a héten felerősödik a személyes varázsának kisugárzása. Ezzel egy időben új erők, új ambíciók ébrednek fel önben, melyekhez kézre állnak a lehetőségek is és a támogatók is, hogy sikerre vihesse őket. Minden oka meg lesz az ünneplésre.

Szerelem:
Ne féljen vállalni önmagát és a sebezhetőségét! Apró jelzésekkel már eddig is sokat elárult önmagából. Legyen spontán, az érzései viszonzásra találnak majd. Latolgatja már egy ideje, hogy szint valljon a párja előtt az őszinte érzéseiről. Bármennyire is kerülgeti a témát, ki kell jönnie önből előbb-utóbb!

Karrier:
Amennyiben felelős pozícióban van, csapata biztonságban tudhatja magát a védelme és az irányítása alatt. Sikereit az önben rejtő szellemi erőnek, a jó meglátásoknak, a rejtett belső forrásoknak és a türelmének köszönheti. Ezek együttesen legyőzhetetlenné teszik az esetleges vitapartnereivel szemben. Ezen a héten a kollegái tisztában vannak azzal, hogy nem érdemes szembeszállni önnel.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Legyen nagyon elővigyázatos az egyik szélsőséges magatartású ismerősével, mert könnyen kihasználhatja az ön nyíltságát. Amennyiben nagyobb értékét érintő pénzügyi döntésre, vagy karrierjében változtatásra, vagy otthonváltoztatásra készül, semmi szín alatt ne tervezze csütörtökre! Később nem bánja meg, ha figyelembe veszi a figyelmeztetéseket.

Szerelem:
Legyen most bátran vállalkozó szellemű, kedves nyilas! Most ugyanis nem alkalmas az idő a lustálkodásra. Párkapcsolata ebben az időszakban igényli az ön részéről is a törődést. Mindig vannak jó ötletei a vidámság, a felszabadultság érzésének megteremtésére. Most jól jön belőle néhány.

Karrier:
Munkahelyén az ötletei zseniálisnak bizonyulnak. Tegye meg bátran a tervezett lépéseit, hiszen most elérheti a céljait. Sikerei záloga az önben rejlő természetes erő, a kifogyhatatlan energia, ami biztosítja, hogy mindenhez pozitívan álljon hozzá. Minden ígéretének eleget tud tenni kellő időben. Egy projekthez támogató jelentkezik ezen a héten. A hét közepén aztán máris nekiláthatnak a részletek megbeszélésének is.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Ezen a héten nagyon kedvezően alakulhat a magánélete, a pénzügyei és az erőnléte is. Ez a szokatlan plusz energia kiválthat önben azonban némi átmeneti feszültséget. Ne keresse a forrását, kedves bak, ugyanis nincs baj! Lassan hozzá fog szokni és egyre ügyesebben tudja hasznosítani céljai eléréséhez. Ha úgy érzi, hogy egyik barátjának támogatásra, bátorításra van szüksége, adja meg neki! Töltsön vele is egy kis időt.

Szerelem:
Ez az időszak nagyon kedvező hatással van még a kezdődő románcok elmélyítésére, az egymás felé való közeledésre és a belső lényeg biztonságos feltárására. A Vénusz most oltalmazza és táplálja a mélyről ébredő érzelmeket. Ezekben a napokban a gyengédség, a meghittség veszi át a szerepet a szerelmi életében.
Most igazán segítségére lesz a gyorsasága, melynek köszönhetően a határidős munkáival idő előtt el tud készülni. Sikerességét a kitartásának, a karizmájának és a következetes látásmódjának köszönheti. Időközönként még azon is kaphatja magát, hogy unatkozik.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


Ezen a héten Fortuna most önre mosolyog, kedves vízöntő! Váratlan pénzbevételre számíthat, méghozzá nem is kevésre. Ha el szeretne költözni a jelenlegi lakóhelyéről, akkor viszont érdemes lenne még várnia egy kis időt. A munkahelyén egyébként is feltornyosulnak a teendők, ezért túlórát kell vállalnia, amit a családtagjai nehezményeznek. Szerencsére ez a helyzet csak néhány napig tart.

Szerelem:
Olykor nehéz kimondani dolgokat egy adott helyzetben. Meg fog győződni ezekben a napokban, hogy semmi hátsó szándék nincs a partnerében, csupán nehezen bánik időnként a szavakkal. Most tisztázni tud egy konfliktusos helyzetet is.

Karrier:
Most minden figyelem az öné, még a felettesei részéről is. Sikerei rejtélye a magas szellemisége, a zsenialitása, a gyors gondolkodása és az empatikus képessége. Ezen a héten a munkahelyén nagyon igényes munkát végez. Nem sajnálja a befektetett időt és energiát, mert tudja előre, hogy ez idővel meg fog térülni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Amennyiben befektetései vannak, kedves halak, rendezze azokat minél hamarabb! A szükséges tranzakciókat is időzítse erre a hétre, ha lehet. Ne kockáztasson, csak biztosra menjen! A közúti forgalomban is nagyon ügyelnie kell. Tartsa be a sebességkorlátokat és a féktávolságot. Így megelőzheti a bajt.

Szerelem:
Amennyiben az utóbbi időben egy nehezebb fázison mentek keresztül a párjával, most feloldódhatnak a feszültségek és kinyílhatnak egymás iránt az érzelmek. Végre lehetősége nyílik, hogy ki tudja nyitni lelke legmélyebb szféráit. A párja most igényli is ezt a meghitt közeledést az ön részéről, amire már elég régóta nem tudtak kellő időt szakítani.

Karrier:
Ezen a héten érdemes a megérzéseire hallgatnia, hiszen az elképzelései felettébb briliánsak és értékesek. Hatalmas képzelőerejének teremtő ereje van, empatikus képessége pedig segíti a sikerek elérésében. Nagyon értékes tagja a munkaközösségnek, amelyikben dolgozik. Mindig lehet számítani önre, akkor is, ha gond van és be kell ugrani valamelyik kollegája helyett.

Ugrás a napi horoszkópra! >>