Érvényes : 2016 június 27 - 2016 július 3.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Igazán változatos hét elébe néz, kedves kos! Talán véget vet egy régóta húzódó, lezárásra váró kapcsolatának. Ezzel megnyitja a lehetőséget egy új kapcsolat kibontakozása előtt. Szeretne vásárolni egy pár szükséges dolgot is, azonban igyekeznie kell a kiadásait kontroll alatt tartani ebben az időszakban. Szeretne megismerkedni valakivel? Egy izgalmas találkozás is kilátásban van!

Szerelem:
A héten felélénkül a társasági élete, ami fellendíti a szerelmi életét is. Igaz ez akkor is, ha párkapcsolatban él. Ha egyedül él és ezen változtatni szeretne, a csillagok most mindent megtesznek azért, hogy ne unatkozzon, és ne legyen magányos. Egy kellemes társaságban találkozik azzal, akivel tartalmas, érzelmekben gazdag kapcsolatot kezdeményezhetnek.

Karrier:
Már hétfőtől kezdődően, az egész hét során sűrű programja ígérkezik. Fontos találkozások, új együttműködési ígéretek, új ismeretségek várnak önre. Érdemes minden beérkezett levelére válaszolni, a meghívásoknak eleget tennie, ugyanis értékes kapcsolatokat alakíthat ki ezáltal.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


A héten némi ingerültséget, türelmetlenséget érzékelhet maga körül. Időnként úgy érezheti, hogy most ön az áldozat, és más az, aki irányít. Bőven akad halogatott tennivalója is, melyeket most pillanatok alatt meg tud oldani és brilliánsan behozza a lemaradásait. Váratlan találkozások is várhatóak, sőt valaki randevúra hívja.

Szerelem:
Ez a hét összejöveteleken való részvételt, jó kedélyt és vidám időszakot ígér az ön számára, kedves bika! Ez természetesen kihat a szerelmi életére is. Ha az utóbbi napokban a kedvesével nehezebben találták meg a közös hullámhosszt, most egy új, mélyebb és sokkal meghittebb egymásra találásra van lehetőségük. A külsőségek most nem fontosak! Csak hallgasson a megérzéseire!

Karrier:
A hét elején rengeteg energiával rendelkezik, amiből bőven jut arra is, hogy az elmaradt feladatait megoldja, sőt, még a meglévőkkel is tartani tudja a tempót. A hét közepére aztán már napirendszerűen halad a teendőivel.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Valaki, aki az ön segítségét kéri kész elmenni egészen a határokig önnél, és szemtelenül viselkedhet. Legyen óvatos vele! Nem érdemes arra várni, míg magától tér észhez az illető, mert nem fog. Mielőbb lépjen fel határozottan, míg el nem mérgesedik a helyzet. Egy új helyzet alakul ki az otthonában, így kedvére lesz egy kis átalakítás.

Szerelem:
Kellemes időszak elébe néz a szerelmi életében, kedves ikrek! Sokkal jobban rá tudnak hangolódni egymás hullámhosszára. Amennyiben egy frissen kialakult kapcsolatban van, nagyon bíztatóak a jövőbeli kilátásai. Bármi is történt eddig a múltban, ez egy új, örömteli korszak kezdete!

Karrier:
A hét első fele kifejezetten kedvező fontos tárgyalások lefolytatására, üzleti ügyek intézésére. Ebben az időszakban kiemelten magas szinten áll a koncentrálóképessége, még a részletekre kiterjedően is. Hatni tud úgy a kollegáira, mint tárgyalópartnereire, így könnyedén előbbre mozdulhatnak a jól prosperáló ügyekben is.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Jó lenne egy picit, úgy egészséges szintre lassítani, kedves rák! Egy kicsit mostanság újra túlpörgeti magát, és amit ön elbír, azt olykor másoktól is elvárja. Van egy egoista ismerőse, akire nem érdemes több időt és figyelmet szentelni, mint amennyit megérdemel. Szabadidejét inkább töltse azokkal, akik közel állnak az ön szívéhez. A stressz és rohanás nélkül sokkal simábban, gördülékenyebben megy minden. Próbálja ki!

Szerelem:
Most elérhet mindent, amit szeretne a szerelmi életét illetően! Mindenképp hallgasson a szívére! A józan ész számára ez kontrollálhatatlan terület! Igaz, hogy az éremnek két oldala van, de most a szebbik oldala van kiteljesedőben! Megérdemli, hogy boldog legyen. Hagyja hát magát szeretni.

Karrier:
Hétfőn a munkahelyén egy fontos projekttel kapcsolatban a segítségét kérhetik. Amennyiben van felettese, egy különös ügyet bíz önre, szabad kezet adva ezzel a megoldásokban. Karrierjében váratlan, kedvező fordulat várható, újabb ambíciói most zöld utat kapnak!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


A hét elején kellemes meglepetések várnak önre, kedves oroszlán! Nem várt kedvességet, vagy segítséget ajánlanak fel önnek. Az egészségére most fokozottan oda kellene figyelnie! Ha a szervezete bármilyen jelzést ad, érdemes azt komolyan venni.

Szerelem:
Érzelmi élete a csúcsán van, teljes erőben izzik ezen a héten. Ez jó hír akkor is, ha úgy érzi, hogy az utóbbi időben párja és ön között sérültek az érzelmi szálak. Most könnyedén orvosolni tudják ezt az érzékeny pontot. A spontaneitás átsegíti önöket a nehezebb pontokon, így újra egymásra találhatnak.

Karrier:
Ezekben a napokban fokozott megfontoltságot igényel az, ha változtatást szeretne a karrierjében. A hét eleje ugyan egy kicsit túlterheltebb lesz, de ennek csak egy kis csúszás az oka, amit viszonylag gyorsan helyrehoz. Szerdától egy lendületesebb hullám érkezik, amivel megnő a kreativitása és sorra gyűjtheti be a sikereket.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Ezekben a napokban ne ígérjen semmit senkinek! Lehet, hogy ez furán hangzik, de higgye el, ezt könnyebb lesz betartani! Ha Ön szülő, most mélyebben belefolyhat gyermeke vagy egy fiatal életébe. Csak akkor segítsen a felmerülő gondok megoldásában, ha ez könnyedén megy önnek, ha viszont nem, akkor érdemesebb egy szakember tanácsát kikérni.

Szerelem:
Ez egy nagyon kedvező időszak első találkozáshoz egy olyan személlyel, aki ön számára nagyon kedves! Jót tenne már önnek egy romantikus séta a vízparton, ahol az élet gyönyörűségei ki tudnak nyílni. A jó hír az, hogy ez most könnyen meg is valósulhat!

Karrier:
Hétfőn vagy már a hét első napjaiban számíthat rá, hogy addigi időbeosztása teljesen újrarendeződik. Ez az üzleti életére vonatkozik leginkább. Új koncepciók merülhetnek fel, könnyebb lesz a projektek kivitelezhetősége is, így egy pár anyagi gondot is megoldottnak tudhat egyúttal.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Ebben az időszakban leginkább az egészségére kell odafigyelnie, ugyanakkor az otthonában is felmerülhet néhány nehézség. Ebből adódóan előfordulhat, hogy a megszokottól nehezebben találja meg környezetével a közös hullámhosszt. Legyen most fokozottan türelmes a családtagjaival! A hét második felében a feszültségek aztán oldódni fognak.

Szerelem:
Ezen a héten szakítsanak párjával egymásra annyi időt és lehetőséget, amennyit csak tudnak! A kölcsönös nyitottság, az egymás iránti érdeklődés növekedése jellemző ezekben a napokban. Ha korábban problémák merültek fel kettőjük között, most sokkal könnyebben meg tudják beszélni azokat, és megtalálhatják a jó megoldásokat.

Karrier:
A hét elején a be nem fejezett projekteket villámgyorsan oldja meg. Ez határozottan felvillanyozza, hiszen méltó elismerésekben lesz része. Arra azonban figyelnie kell, kedves mérleg, hogy ne vállalja túl magát! Így kellő szabadság és mozgástér is jut majd önnek! Ha így dolgozhat, akkor pedig sokkal kreatívabb, jobban is halad és lényegesen produktívabb is lesz.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


A szerencse arca váratlanul önre mosolyoghat a hét során, ráadásul akkor, amikor egyáltalán nem is számít rá! Óvakodjon azonban a hirtelen jött nagy költekezésektől! Sajnos, egyébként nem számíthat felhőtlen napokra, ugyanis ezekben a napokban nehezen tudja kézben tartani az anyagi helyzetének irányítását. A hét második felében aztán meglepetések sorozata várja önt. Biztosra veheti, hogy nem fog unatkozni!

Szerelem:
Az érzelmi beállítottságában némi változást érzékelhet. Azt tapasztalja, hogy sokkal nyugodtabb és reálisabb. Valamivel érzékenyebbé válhat most a finom rezgésekre, ami mind önben, mind párjában meglepetést válthat ki. Ennek köszönhetően egy teljesen új látásmód ébred fel önben. Használják ki, és töltsenek minél több időt kettesben!

Karrier:
A hét elején karrierjében gördülékenyebben indulnak a dolgai. Olyan feladatok várnak önre, melyek teljes figyelmet és egész embert kívánnak! Szerdától új, kedvező fordulatokat hozó találkozásokra számíthat. A közeljövőre nézve, ezek mindenképp sikeres együttműködéseket vonnak maguk után!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Ez az időszak sűrű eseményeket hozhat önnek. Főképp a társasági élete kerül előtérbe. Ezen a héten, a frissen szerzett ismeretségeiből értékes kapcsolatai alakulhatnak ki a jövőre nézve. Környezetében azonban feltűnhetnek olyan személyek is, akik alig várják, hogy új információkhoz jussanak, majd jól kibeszéljék. Legyen velük óvatos!

Szerelem:
A napokban felébred önben egy erős vágy a romantika iránt. Kreatív ötletei születnek arra vonatkozóan, hogy hogyan fejezhetné ki a mély, szentimentális érzéseit szerelme iránt. Felerősödhet önben az adni-kapni érzés is. Ha ebből probléma merülne fel, mindenképp beszéljenek a párjával, még mielőtt félreértés születne!

Karrier:
A hét elején tele van jobbnál jobb ötletekkel, és alig várja, hogy a gyakorlatban is lássa őket megvalósulni. Lehengerlően hat a környezetére kirobbanó energiaszintje! Ennek köszönhetően nagy sikereket érhet most el, kedves nyilas. Különféle felkérésekkel is megkereshetik, de ezek közül csak az önnek legmegfelelőbbet válassza!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


A hét eleje kicsit morcosabban indulhat az ön számára, kedves bak, de szerencsére ez az állapot nem bizonyul tartósnak. Valami most nagyon foglalkoztatja? Csak idő kérdése, és szembe jön önnel a valóságban is! Az anyagiakat érintő ügyei sikeresen zárulhatnak. Ezt leginkább a kitartásának és a saját elképzeléseihez való ragaszkodásával éri el.

Szerelem:
Érzelmi téren mély érzések kerülhetnek felszínre önben, ezáltal igénye mutatkozhat a meghittségre és a gyengédség iránt. Szakítson most több időt kettejükre! Higgye el, a párja is örömmel fogadja majd ezt a közeledést! Ha még párkereső, ezekben a napokban feltűnik a láthatáron az, akit eddig mindenkiben keresett. Ez a találkozás kellemes, örömteli végkifejlethez vezethet!

Karrier:
A hét első napjaiban egy nemrég elindított ügy kapcsán eddigi erőfeszítései kedvező eredményeket hozhatnak. Ezen a héten a siker több orcáját is megmutatja az ön számára. Egy telefonhívást is kaphat üzleti partnereitől, ami nagyon felvillanyozza. Emellett számíthat még bőven kedvező, spontán fordulatokra is. Ez egy remek hét lesz, meglátja!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


Egy picit inkább melankolikus hangulatban van a hét elején. Reggelenként alig van kedve kikelni az ágyból. Ez az állapot érzékennyé teheti az emberi kapcsolataiban. Úgy tűnik, hogy kicsit alábbhagyott a spontaneitása, kedves vízöntő! Egy kis lassításra, pihenésre vágyna. Ha kellő nyugalommal átvészeli ezt a pár napot, egy kedvező irányú fordulatra számíthat!

Szerelem:
Szíve szerint most minden idejét szerelmével, párjával töltené. Jó lenne az ölelésébe elbújni a világ elől és csendben megpihenni mellette és feltöltődni. Tegye ezt, kedves Vízöntő! A napi teendői után nyugodtan mondjon le minden találkozót, és töltse a szabadideje minden percét kedvesével!

Karrier:
A hét elején igyekszik minden nyomást kirekeszteni az életéből, és egy folyamatban lévő munka befejezésére koncentrálni. Szerencsére számíthat kollegái segítőkészségére és együttműködésére. Most megértőek, és látják, hogy közös az érdek, amin dolgozni is kell. A hét közepe körül aztán munkahelyén kezd kellemesebbé válni a légkör.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Ezekben a napokban szívesebben foglalkozna érzelmi életének ápolásával. Tudja mi a jó megoldás? Ha mindegyik igényét ki tudja elégíteni egy időben! Mi kell ehhez? Egy jól megszerkesztett időbeosztás, amihez tartja is magát! Így mindennel időben végez, és arra is jut ideje, amit igazán csinálni szeretne.

Szerelem:
Ebben az időszakban némi türelmetlenséget észlelhet a párkapcsolatát érintően. Tudja mi ennek az oka? Mostanság egy kicsit kevés időt tudtak együtt lenni. Ez a probléma, és nem az, amire gondolni akar. A kapcsolata igenis él, és nincs kihűlőben! Adjanak több lehetőséget egymásnak, hogy szerelmük kibontakozhasson! Így ön is hamar rájön, hogy minden rendben önök között, és nincs semmi baj.

Karrier:
A hét elején kifejezetten nagyobb figyelmet igényelnek öntől kollegái és az üzleti partnerei. Vannak kérdések, melyeket most önnek kell feltenni. Így rámutathat a megbeszélések, tárgyalások fordulópontjaira is. Fontos az, hogy az ötletgazda ön legyen! Így kedvező irányba tudja terelni az ügyeket! A részleteket úgyis együtt fogják kidolgozni majd a közös siker érdekében.

Ugrás a napi horoszkópra! >>