Érvényes : 2014 november 24 - 2014 november 30.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Ezen a héten egy kicsit nehezére esik irányítani, kontrollálni az eseményeket. Mintha ezekben a napokban az öntől megszokott határozottság, magabiztosság alábbhagyna. Nincs értelme azon törnie a fejét, hogy mi lehet a baj. Fontos lenne, hogy ezekben a napokban több időt szenteljen a pihenésre. Most egy kicsivel több időre van szüksége a regenerálódásra. Fogyasszon energetizáló ételeket, teákat, gyümölcsöket, pihenjen bőségesen, és egykét nap alatt visszanyeri vitalitását. Ez az időszak önről és önnek szól. Próbáljon meg örülni minden kis dolognak, ami önnel történik. Sokan várják, hogy mielőbb újra a régi formáját hozza.

Szerelem:
A bolygók átvonuló hatásai kiválthatnak Önben szorongó érzéseket vagy egyéb érzékenységet. El sem tudja képzelni, hogy most mit is tegyen, mert a partnere is olyan befele fordulós hangulatban van ezekben a napokban. Ne adjon teret a félelmeinek, mert nincs semmi komoly gond kettőjük között. A találgatással most úgy sem menne semmire. Az ő hallgatagsága mögött egy belső kimerültség áll egyéb külső okok miatt. A csendes közeledés, együttlét most csodákra képes és meggyógyítja szerelmüket.

Karrier:
A munkahelyén új meglátásban látja a dolgokat. Lehet, hogy egy új kollega megjelenése hozza magával az új szemléleteket. A felvállalt feladatainak tegyen eleget kellő felelősséggel. Szíve szerint most lazítana valahol egy szép napsütötte tengerparton. Egész hét során óvakodnia kell a meggondolatlan pénzügyi döntésektől. Kerülje az anyagi kockáztatásokat. Csak biztosra lépjen. Megéri.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Elképzelhető, hogy a napokban elkap valami náthát és emiatt nem tud kellőképp megfelelni a munkahelyi elvárásoknak. Ha nagyon gyengének érzi magát, jobban teszi, ha kivesz egy pár napot, míg felerősödik. Elég csak kérni, és máris talál segítséget, aki segít önnek a mostani terhei megoldásában. Amennyiben még egyedülálló, mostanában elég sok ajánlatot kap, csupán az velük a gond, hogy egyikük szándéka sem komoly. A karrierjében várható pozitív változás egy új megbízás kapcsán. Családi életében ezekben a napokban békesség honol. Tervezgetnek kisebb változtatásokat a lakáson belül. Az egyszerű és praktikus megoldások mellett dönt.

Szerelem:
Ebben az időszakban többször is megkérdezheti önmagától azt, hogy valaha megoldódnak-e a problémák Ön és az imádott személy között. A csillagok arra bátorítják, hogy nézze meg mélyebben azt, amit fő problémának tekint. Még akkor is, ha leblokkolja a puszta közelsége ennek a személynek és a zavartságát alig tudja leplezni előtte, merjen a szemébe nézni és próbáljanak beszédbe elegyedni. Talán ő is ugyanazon megy át, mint Ön.

Karrier:
A hét elején semmi egyebet nem kell tegyen, ha gondja támadna, hogy kérje a segítséget és máris megoldódnak a gondjai. A munkahelyi sikere ebben az időszakban a jó együttműködésben rejlik. Tudnia kell, hogy a vele járó terheket könnyedén a vállaira pakolják a kedves üzletfelei, ha nem vigyáz, és nem kap észbe időben. Az erőviszonyok helyreállítása nem fog minden félnek tetszeni, de ezzel ne legyen gondja, legyen igazságos önmagával is, ne csak velük.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Mostanában sokkal többet aggódik, ami le is fárasztja. Ez azt váltja ki önből, hogy eltúlozhatja a felmerülő problémákat. Nagyon vágyakozik arra, hogy új öltözködési stílusra váltson. Hamarosan beszerezhet mindent, amire vágyik, elég jó áron. Úgy érzi, hogy most végre kezdenek a dolgai jó irányba haladni. A csillagok állásai a haladását segítik ebben az időszakban. Így hát, tényleg fellélegezhet és tervezhet bátrabban. Azonban tartózkodni kell az olyan személyek tartós társaságától, akik lényegesen konzervatívabbak öntől, mert lelassítják, blokkolhatják önt. Legyen toleráns az egyik fárasztó szomszédjával vagy testvérével.

Szerelem:
A jelenlegi bolygóátvonulások egy kicsit felélénkítik a szerelmi életét. A meglévő párkapcsolatában partnerével sok mindent meg tudnak beszélni és új alapokra tudják helyezni a szerelmi kapcsolatukat. Amennyiben még szingli, ezen a héten számíthat arra, hogy nem marad észrevétlen. A csillagok e heti állásai letisztulást hoznak a régi rossz dolgoktól és szenvedélyes, tartós szerelmet ígérnek Önnek.

Karrier:
A hét elején egy szorító helyzetben arra kényszerülhet, hogy minden elvével ütközően, blöfföljön. Hát, kedves Ikrek, be fog jönni a blöff. Sikerül. Nem is hitte volna. Főképp, ha ez a keddi napon történik. Azonban vigyáznia kell arra, hogy a szerelmi élete ne terelje el a fontos projektek részletkérdéseiről a figyelmét. Még akkor is, ha kézben tartja az ügyeit, félő, hogy egész héten az érzelmi hatások uralma alatt áll.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Próbáljon meg mindent időben elintézni és ne halogasson semmit holnapra. Jobb, ha semmit sem bíz mostanában a véletlenre. Próbáljon jobban figyelni az egészségére is. A hét közepe fele egy társaságban különös dolgok hangozhatnak el. Tartózkodnia kell az éles vélemény kinyilvánítástól. Ügyeljen a jó hírnevére, mert a háttérben valaki pusztán irigységből, féltékenységből még rossz hírbe keverheti. Bármit is csinál ezen a héten, legyen fokozottan körültekintő a részletekre. Kaphat egy meglepetés ajándékot, aminek nagyon fog örülni. Amennyiben mindenre figyel, különös szerencsében lesz része a hét második felében.

Szerelem:
Amennyiben még egyedülálló és már nyitott egy új kapcsolatra, a hét közepén intenzíven célba találhatja Cupido a nyilacskáival, ami akár kellemetlen szintig felforgathatja az eddig megszokott életét. Annyit fogadjon el ebből, amennyit kezelni is tud. Vigyáznia kell, hogy figyelni tudjon az egyéb dolgaira is és meg tudja élni vele párhuzamosan ezt a csodát.

Karrier:
Egyik kollegájával ketten egy szuper csapatot alkotnak a munkahelyén. A teendők főbb vonalát ketten oldják meg. Mindketten nagyon tehetségesek a szakmájukban is. Nincs olyan szakmai kihívás, ami ne hozná izgalomba külön külön is önöket. Teljesen bele tud feledkezni a munkájába olyan szinten, hogy már megint azon kapja magát, hogy újra túlórázik éppen. Itt az ideje, hogy egy kicsit önmagára is gondoljon.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


Ezen a héten az átvonuló bolygók tranzitjai végre oldó hatással lesznek az eddigi megrekedésekre. Mostantól már otthonosabban érezheti magát a saját életében. A munkahelyi körülmények is napról napra javulnak. Kifejezetten kedvezően alakulnak a kilátásai. Egy dolog talán okozhat még gondot önnek, éspedig az, hogy megelégszik a ranglétra egy alacsonyabb fokával attól, mint amire ön érdemes lenne. Itt az ideje, hogy magasra törjön és célozza meg a legmagasabb lépcsőfokot. Ami nem az ön terhe, ideje letenni. A jótékonyságából ideje most egy kis szabit kivenni és most csak saját magára gondolni.

Szerelem:
Most egy gyönyörű időszak előtt áll kedves Oroszlán. Szerelem terén mintha egy szép álom teljesedne be. Ebben az időszakban kiemelten szerencsés a szerelemben is. Az Ön számára ez az időszak kiemelten figyelemre méltó érzelmek terén. Amennyiben partikra hivatalos, fogadja el a meghívásokat és ne szégyellje megmutatni szépségét/sármját. A fenségi eleganciája és kecsessége nem marad észrevétlen.

Karrier:
Teljes erővel azon dolgozik, hogy családjának megteremtsen minden feltételt, olyan életszínvonalat, amit elképzelt. Ez egy olyan erős motiváció az Ön számára, hogy a karrierje létráján egyenes úton visz felfelé. Nem hajlandó belemenni kétes ügyletekbe. Ez egy Oroszlánnak csak természetes. Semmi pénzért nem hozná magát méltatlan helyzetekbe. A befektetési piacokon egy kicsit félve hozza meg a döntéseit ugyan, de ha felkutat egy vérbeli profi tanácsadót, nyert ügyei vannak ezen a téren is.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Ezen a héten rá kell jönnie arra, hogy egyik ismerőse egyre több mindent meg szeretne oldani az ön életében ön helyett. Ez egy idő után lehet, hogy elkezdi idegesíteni. Jobb, ha megelőzi ezt azzal, hogy idejében szól, mielőtt elmérgesedne a helyzet. Az egyik közeli rokona mostanság végeláthatatlanul panaszkodik önnek, amikor csak teheti. Nincs értelme tapintatosnak vagy előzékenynek lennie vele, amikor ő önzően önre zúdítja minden baját, amelyek igazából legtöbb esetben az ő figyelmetlenségeiből adódnak. Egy kicsit most eltávolodhat az emberek nyűgös bajaitól és figyelmét saját magára és a közvetlen szeretteire fókuszálja.

Szerelem:
A jelenlegi bolygóállásoknak köszönhetően végre alkalma lesz ebben az időszakban megtapasztalni az igazi mély vonzalmat, ami a lelke mélyét is megérinti. Most nem is akar harcolni az érzelmei ellen, melyek feltörni készülnek. Azonban a kapcsolat kezdetén számíthat vetélytársakra, amik miatt azonban hosszú távon nem lesz oka az aggodalomra. A bizalom, a közös élmények és a hosszas beszélgetések sokban segítenek a kapcsolata elmélyítésében.

Karrier:
Ebben az időszakban szívesen vállal kockázatot, még pénzügyeit érintőket is, ha úgy érzi, hogy ezzel nagyobb hasznot tudhat magának. Amikor úgy érzi, hogy szükséges belevágni egy üzleti manőverbe, nem csapják be a megérzései. Most merjen lépni bátran. Alapos tervezéssel és megfelelő időzítéssel most az elképzelései nagyjait meg tudja valósítani.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Ezen a héten olyan emberek is kereshetik az ön társaságát, akikkel nem szívesen áll le beszélgetni. Főképp személyes kérdésekről nem, mert tudja róla, hogy kibeszélné. Rövidre zárhatja ezt a témát azzal, hogy ha a legközelebbi találkozáskor egyszerűen megmondja, hogy nincs közös témájuk és nem szeretné tovább a barátságosdit folytatni vele. A hét közepe fele váratlan bevételre számíthat. Partnerével vásárolni szeretnének a lakásuk otthonosabbá tételéhez egy pár dolgot. Az ötlet nagyon jónak tűnik, hiszen közös programról lenne szó, és emellett együtt alkothatnak, tervezhetnek, ami még inkább közelebb hozza önöket egymáshoz.

Szerelem:
Ebben az időszakban valaki a környezetéből erős vonzalmat ébreszt fel Önben megjelenésével, megnyerő modorával, erős karizmájával. Amire a leginkább vágyik most szerelmi téren, az a gyengéd szerelem, nyugalom, harmónia Ön és partnere között. Az égi jelek és erők megteremtik Önök számára minden feltételt ahhoz, hogy kiteljesedett boldogságot éljen meg, akár ha párját kereső Mérleg Ön, akár ha házasságban él. Párja gyengéd szeretete, szerelme halmozza el ebben a periódusban.

Karrier:
Nagyban utazik ebben az időszakban. Apró dolgok nem tudják most lekötni a figyelmét, mert most úgy érzi, hogy minden lehetőség adva van arra, hogy nagyszabású terveit meg tudja valósítani. Komoly összegek is foroghatnak kockán, de tudja és érzi, hogy nyerésre áll. Tudnia kell, hogy a világ legjobb pénzügyi befektetési szakértői a Mérleg és a Kos. Ha partnerre van szüksége és biztosra akar menni, válassz hozzá Kos üzleti partnert. Isteni párost alkotnak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


A hét legnagyobb részét utazgatással tölti. Ehhez önnek nem sok kedve van. Nagyon valószínű, hogy érdekek is motiválják, mert üzleti útról van szó leginkább, melyek során sikerek ígérkeznek önnek. Ráadásul valaki olyan személlyel találkozhat ez idő alatt, akivel kölcsönösen vonzódnak egymáshoz. Amennyiben ön még egyedülálló, és nyitott egy tartós párkapcsolatra, számíthat arra, hogy ebből a találkozásból nagy szerelem lesz, ami akár házassági szándékot is ígérhet. Minden jel arra utal, hogy önnek ez az időszak nagyon kedvező úgy gazdaságilag, mint a privát életét illetően. Amennyiben házas, ezekben a napokban a szerelmi életük újabb virágzásnak indulhat.

Szerelem:
Az átvonuló bolygók tranzitjainak köszönhetően ebben az időszakban megnő a mágneses kisugárzása a másik nem résztvevői irányába. Ebből előnye is származhat főképp, ha még egyedül él és szeretne egy szép tartós szerelmi történetet megélni. Merjen kíváncsi lenni és hagyni önmagának elcsábulni. Amennyiben párkapcsolatban él, most lassan kezdenek oldódni az elmúlt hetek feszültségei párja és Ön között.

Karrier:
Amennyiben az üzleti partnere az elmúlt időszakok komolytalan hozzáállását egy kiemelkedő ajánlattal akarná kompenzálni, Ön jobban teszi, ha nem fogadja el. Most már késő. Egy süllyedő hajón semmi értelme maradnia. Ettől sokkal jobb elképzelései vannak a jövőt illetően, melyek valódi, tényleges sikereket hoznak Önnek. Inkább a saját ötleteibe fektesse az energiáit, amitől nagyon gyorsan újra talpra tud állni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Ezen a héten legyen óvatos, hogy kivel osztja meg zseniális ötleteit, mert valaki az ön környezetéből önt lebeszéli róla, míg titokban ő megcsinálja és jót profitál belőle. Lehet, hogy mostanság nem a legfelhőtlenebb a kapcsolata a szomszédjaival vagy a testvéreivel. Mindig számíthattak önre, és most, ahogy ön egy kicsit visszavonult a színről, hogy magával és a saját dolgaival foglalkozzon, mindenki vérig van sértődve. Ne foglalkozzon mások gyerekes viselkedéseivel. Maradjon hű önmagához minden helyzetben. Nyugodtan szakítson több időt gyerekeire, párjára, hiszen ők az ön mindenei.

Szerelem:
Az eheti csillagászati hatások egy utazás során összehozhatják valakivel, akivel később komolyodni fog a kapcsolat. Valójában nem is annak indul, de észre sem vették mostanig, hogy mennyi közös van önökben, és hogy nem csak a testi vonzalom viszi köztetek a pálmát. Ez egy ritka szerencsés találkozás és felismerés mindkettőjük számára. Önön múlik most minden, hogy nyitott-e arra, hogy megtörténjen vagy nem.

Karrier:
Ebben az időszakban valamilyen hasznos hosszú távú, megbízható befektetésen lenne érdemes gondolkodnia. Ez hozna bőven a konyhára a későbbiekben is. Ezt a lehetőséget akkor tudja legjobban kihasználni, ha egy befektetési csoporttal konzultál vagy Ö, saját maga ennek a szakértője. A munkahelyi körülmények az Ön számára egyre kedvezőbb változásokat ígérnek.Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


A változás folyamata még mindig tart az életében. Minden, ami körülveszi, események, új emberek közeledése önhöz, egyesek eltávolodása, mind-mind segítik a kedvező változás menetét. Most kedvező lenne ellátogatni egy kellemes gyógyfürdőbe, vagy egy hosszú wellness hétvégére kikapcsolódni, lazítani az utóbbi idők hajszolt tempója után. A régebbi befektetései kezdenek lassan dolgozni. Amennyiben ön még független, és nyitott párkapcsolat irányába, ezen a héten egy különleges találkozásban lehet része, mely kapcsán hosszú időre is tervezhetnek együtt majd.

Szerelem:
Ebben az időszakban egy olyan személyről álmodozik, akit nem mer megközelíteni. Nagyon tetszik Önnek és vonzza ez a misztikum aurája, ami körül lengi ezt a személyt. Ez egy igazán méltó kihívás az Ön számára, ami még inkább arra sarkallja, hogy átvegye a kezdeményezés fonalát. Azonban arra fokozottan ügyeljen, hogy ne tűnjön túlzottan domináns személyiségnek már az elején, mert ezzel elronthatja a pozícióját a kiválasztottja életében.

Karrier:
Úgy látni, hogy ezen a héten lényegesen kevesebb feladatot vállal, mint amennyi Öntől eddig megszokott. Vigyázzon arra, hogy ez csak átmeneti legyen, nehogy ettől a karrierje visszaessen. Próbáljon meg a szabadidejében egy kicsit többet pihenni. Ha már belevágott egy nagyobb projektbe, érdemes ezt tovább vinnie. Azonban nagy horderejű megbízásokkal még várjon egy pár napot, míg regenerálódik az energiakészlete.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


Elég sok tennivalója akad ezen a héten, ha meg szeretne felelni a hét elvárásainak. A munkahelyén is felhalmozódnak a teendői, ami mellett még a többi kollegái is önhöz fordulnak segítségért. A hét eleji terheltség a hét közepére alábbhagy és az utolsó napokra kifejezetten előnyös fordulatokat hoz. Ez főképp a munkahelyi pozitív változásokra, az üzleti befektetésekre fókuszálódik, melyek érintik a külföldi érdekeltségeket. Amennyiben valamilyen pályázaton gondolkodik, ne késlekedjen azzal, hogy elgondolkodik az ötlet helyességén. Máris keressen fel egy szakértőt és kezdjen el a részletek kidolgozásával foglalkozni. Az ötlete briliáns!

Szerelem:
Ebben az időszakban egy olyan társasági meghíváson vehet rész, ahol akad valaki, aki felkelti az érdeklődését és ő is nyitott a románcra. Akikkel részt vesz ezen a partin, senki sem vállalna garanciát Önökért, hogy együtt maradnának, amennyiben összejönnének. Azonban Ön másképp fogja látni és érezni a dolgokat. Ebben a kiszemeltje is partner lesz Önnel. Nem kell azt hagyni, hogy mindig igazuk legyen a külső szemlélőknek. Főképp szerelmi kérdésekben nem.

Karrier:
Ez az időszak kedvezőnek bizonyul a befektetések terén az Ön számára. Ha a családjával közösen válasszák meg a legmegfelelőbb megoldást, pénzügyekben elkerülhetik a későbbi vitatkozásokat. Ha saját vállalkozása van, most jót tenne egy kis plusz pénzt visszaforgatnia és terjeszkedésen gondolkodni, esetleg felvenni egy megbízható alkalmazottat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Boldog lenne, ha még újra láthatna valakit, de ezt még magának sem vallaná be. Ezen a héten reflektorfénybe kerül. Nagyon szerelmesnek érzi magát a hét során, és nem is tudja, hogyan mutassa ki. Úgy gondolja, hogy a házasság alapja a lelki kötődés kell, hogy legyen. Ez így is van. Akiknél ez a legfőbb kötelék két ember között, annál a legcudarabb vihar sem tud a kapcsolatban nagy kárt tenni. Amennyiben egy esedékes frigy áll kilátásban és úgy érzi, hogy leendő párja nem látja, nem érzi az ön lelkét, nem kell olyant tegyen, amit szíve szerint nem tenne meg. Pénzügyeiben a hét vége fele egy jól megcélzott befektetés nagy szerencsét hoz önnek.

Szerelem:
Amennyiben gyermekvállalásban gondolkodnak párjával, egyre közeledik az idő a csoda, az égi ajándék megtörténésének. Amennyiben még nem kötelezte el magát, a csillagok állásai házassági ajánlattal kecsegtetik önt ebben az időszakban. A környezete részére most ön kerül a fókuszpontba. A partnere igyekszik egyre több figyelmet szentelni Önnek. Önökben egyre több közös tulajdonság kezd felszínre jönni. Mindketten élvezik a másik társaságát.

Karrier:
Ezen a héten nagyon jól tudja kamatoztatni a megérző képességeit a karrierje és az anyagiak emelkedése terén. Most egy ígéretes befektetést valósíthat meg. Ne törődjön azzal, ha most netán a barátai le akarnák beszélni az elképzeléseiről. Hallgasson a belső hangjára. Munkahelyén továbbra is maradjon nyitott az új kihívásokra. Szereti több szakterületen próbára tenni magát. Így jobban meg tudja ismerni képességeit.

Ugrás a napi horoszkópra! >>