Heti horoszkóp

Érvényes : 2016 augusztus 22 - 2016 augusztus 28.

KOS márc. 21- ápr. 20.


A hét első felében kisebb mértékű feszültség veszi Önt körül, a még múlt hétről maradt elintézni valók miatt. Energikus és ötletgazdag időszaka indul szerdától. Egy kis elégtelenséget is érezhet, aminek azonban nem találja az okát. Egy régebbről húzódó kérelmét ezen a héten jóváhagyják.

Szerelem:
Az eddigi elképzelései letisztulnak és sokkal mélyebb értelemben is képes lesz látni kapcsolatában a sorok mögött megbúvó lényeget. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy csendesítse el az elméjét, akkor meg tudja nyitni belső Énje kapuit és máris meglátja, mi az, ami igazán boldoggá teszi önt. A hét átvonuló tranzitjai olyan információkhoz juttatják önt, melyek radikálisan megváltoztatják a szemléletét érzelmi téren.

Karrier:
Amennyiben a vállalkozó szférában tevékenykedik, érdemes az új ötleteinek is teret adnia, ugyanis nagyon ígéretesnek bizonyulnak rövid és hosszú távon is. A meggyőző képessége nő ezen a héten. Számíthat rá, hogy kollegái kikérik a segítségét fontos szakmai kérdésekben. Kiváló érzéke van ahhoz, hogy miből lehet jól és hamar pénzt csinálni.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Ezzel a héttel egy lényeges időszak indul el az életében, melynek célja, hogy javítson életminőségén. Látja és tudja élete azon pontjait is, melyek türelmét kérik. Anyagilag egy kedvező időszakba lép most. Vigyázzon azonban az energiakészletére, pihennie is kell, ezért ne legyen bűntudata. Jut is és marad is. Ezt az elvet követheti.

Szerelem:
Amennyiben ön párját kereső Bika, ez a hét nagyon kedvez egy szép, hosszú távú kapcsolat kialakítására. Felerősödik a másik nemre való kisugárzása, aurája fénylővé lesz. Ezt nem lehet nem észrevenni. Párkapcsolatában az eddig felmerülő nehézségek feloldására nagyon kedvező lehetőségek kínálkoznak.

Karrier:
A hét elején a kommunikáció különböző fajtáival múlatja ideje nagy részét. Vagy telefonál, vagy e-mailezik, vagy tárgyal. Azon kaphatja magát több esetben is, hogy ön a beszélgetések, megbeszélések központi szereplője.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Egy nagyon intenzív hét elé néz, kedves ikrek! A mindennapi tevékenységei közben egy új ismeretséget köthet, amelynek a későbbiekben nagy hasznát veheti majd. A partnerével, akivel most lelkileg nagyon jól megértik egymást, olyan ötleten gondolkodnak, ami a későbbiekben mindkettőjüknek nagyobb méretű anyagi hasznot hoz. Egyre jobban kezdi foglalkoztatni a pénzügyi gyarapodás kérdése, ami újabb motivációt jelenthet.

Szerelem:
Most újabb esélyeket kap a csillagoktól, hogy megvalósítsa álmait, vágyait a szeretett személlyel. Mindezt úgy, hogy közben ki is mutatja azt, hogy ön ezt tényleg nagyon komolyan gondolja, és nem némi fellángolás az, amit érez. Az álmait csak úgy tudja valóra váltani, ha ön is aktívan részt vesz bennük! Az eredmény nem marad el.

Karrier:
Zseniálisan át tudja szervezni a dolgokat önmaga körül, főképp, ha a hatékonyságról és az eredményességről van szó. Azért időnként óvatosan figyelje a határait is, hogy ne lépje túl őket. Az üzleti életre is kiterjesztheti most az újító ötleteit. Minél merészebb egy ötlet, annál jobb. Ez a hét mottója önnek.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Most fokozottan vigyázzon az egészségére, a változatos és rendszeres táplálkozásra, kedves rák! Önmagával is törődnie kell. Ez most egy olyan hét önnek, amikor több tevékenységbe is bele akar kezdeni, minél előbb. Találjon ki egy fontossági sorrendet, mert könnyedén a fejére nőhetnek a teendők, amint elkezd bennük előrehaladni! Ez a legjobban a környezetében lévőket viselné meg, de ön is túlzottan zaklatottá válna tőle.

Szerelem:
A hétvégére ne tervezzen családi összejövetelt a rokonokkal, inkább párjával együtt találjanak ki egy kényeztető hétvégi programot. Ha valaha gondolt arra, hogy meglepje kedvesét valamilyen szerelmi költeménnyel, hát most van itt az ideje! Ez a hét kiváló alkalmakat nyújt, hogy kinyilvánítsa a mélyen rejlő érzelmeit!

Karrier:
Önön is múlik a siker, nem csak a kollegákon! Aggodalomra azonban semmi oka nincsen. Valahol mélyen, a tudatalattijából számtalan megoldás kombináció jön elő, melyekre érdemes több figyelmet szentelnie. Ezen a héten egy teljesen újszerű feladattal bízhatják meg önt. Fontos, hogy minden apró lépést tartson szem előtt, míg meg nem ismer minden egyes részletet.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


A jó dolgok azokkal történnek meg, akik nyitottak is tudnak lenni rá, kedves oroszlán! Azon kaphatja magát a héten, hogy egyik pillanatról a másikra vonzódni kezd az élet misztikumai iránt. Ha eddig nem érdekelte igazán az ezoterika, vagy egyéb hasonló tudomány, ne ijedjen meg, ha egy ezoterikus vagy okkult boltban találja magát hirtelen. Ezen a héten jó formában van, és az ön körül élők is felfigyelnek erre.

Szerelem:
Ezen a héten hajlamossá válik a kapcsolata gyenge pontjait meglátni. Fontos, hogy ezekre ne kritikával reagáljon, hanem ajándéknak tekintse, ugyanis ha már megtalálta őket, akkor már azt is tudja, hogy min kell dolgozniuk azért, hogy felhőtlen legyen a kettőjük között lévő összhang. A több évtizedig tartó, jól működő házasságoknak is ez egyik legfőbb titka.

Karrier:
A hét első napjaiban a munkája leköti az összes figyelmét. Szerencsére, erős logikai képességgel van megáldva. A gyors döntéshozatal és a motiváció a hét elején könnyedén megy önnek. Keddtől csütörtökig egy projekt megszervezésének szentelhet több időt. A hét vége fele jó lenne, ha egy kicsit rugalmasabban kezelné az ügyeit.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Ezen a héten egyedül a múltból feltörő emlékei hozhatnak némi önbizalomhiányt bizonyos esetekben, melyek hatására olyan késztetést is érezhet, hogy a fontos és jónak tűnő dolgokat is megkérdőjelezze. Ez csak egy belső érzés, amire most nincs konkrét oka. Energikus, gyors és alapos, melynek köszönhetően a hét során a vártnál több előnyt is elér. A pozitívan gondolkodók is ön köré gyűlnek. Hiszen tudja, a hasonló a hasonlót vonzza.

Szerelem:
A kezdődő románcoknak is kedvez ez a hét. A párkapcsolatában egy nemrég történt esemény miatt kicsit csüggedtnek érezheti magát, mert vegyes érzelmeket váltottak ki önből is. A hét közepétől készüljön fel kellemes programokkal, mert újra szerelmesek lesznek egymásba!

Karrier:
Munkahelyén puszta segítő szándékkal, olyan információt is megoszthat másokkal, ami kellemetlen következményekkel járhat később önre nézve. A hét első napján óvatosan kell kezelnie a belső titkokat. Kedden és szerdán az ötleteit bártan fektesse a gyakorlatba, mert zseniálisaknak bizonyulnak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


A hét első két napja nem kedvez a vitás kérdések megbeszélésére. Sőt, amennyiben csak lehet, kerülnie kell ezeken a napokon a nehéz kérdések boncolgatását! Ez érthető az üzleti partnereire, de a házastársával való beszélgetésekre is. Amennyiben fizetésemelést vagy egy magasabb pozíciót szeretne megpályázni, a hét második fele nagyon kedvező erre.

Szerelem:
A hét elején párkapcsolatában úgy érezheti, hogy bezárult ön előtt egy ajtó. Érzékenyebben reagál ön is ezeken a napokon minden impulzusra. A hét második fele azonban már nagyon kedvez a dolgok megbeszélésére, új kapcsolat kibontakozására.

Karrier:
Karrierje szempontjából keddtől számíthat már rá, hogy kitűzött céljaihoz végre közelebb kerül. Szerdától akár fizetésemelés kérésre vagy magasabb pozíció megpályázására is nagyon kedvezően hatnak a csillagok. Péntekre minden fontos dolgával készüljön el lehetőleg, ugyanis aznap a csillagok könnyedén áthúzhatják a számításait.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


A hét első két napján egy kicsit borúsabb a hangulata. A valóság azonban messze nem ennyire tragikus. Szerdától már sokkal optimistábban látja a dolgokat. Visszatér az éles szemlélete és a kreativitása.

Szerelem:
Egy kicsit csipkelődősen kezdődik a hete, ami kiválthat ön és a párja között némi átmeneti nézeteltérést. A párkapcsolatában felmerülhetnek kisebb feszültségek a hét elején, melyekre tanácsos bölcsességgel reagálni. Sötétebbnek ítéli meg minden helyzetet, mint amennyire indokolt lenne. A hét második fele kifejezetten kedvezőbb akár a felmerülő gondok megbeszélésére, vagy egy ettől sokkal kellemesebb szabadtéri kikapcsolódásra.

Karrier:
A munkahelyén most is, mint mindig, egy lépéssel a többiek előtt jár. Előnyös megbeszélések, szerződések lehetőségei adódnak a hét közepén. Sikerül egy ügyet, ami most a legfontosabb önnek, jó irányba terelni. Már a hét elején játszva szembe tud nézni az esetleges provokációkkal és föléjük tud kerekedni, ahogyan a kihívóin is.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Ezen a héten egy nagyon fontos dolgot meg tud oldani, kedves nyilas. Keddtől nagyon kedvező hatásokat tapasztalhat, melyek új dolgok megteremtésére adnak nagymértékű támogatást önnek. Nagyon jó hatással vannak önre az elismerések, melyekben ezen a héten nem szenved hiányt.

Szerelem:
Amennyiben ön párját kereső Nyilas, az önszámára is kellemes panorámát tartogat ez az időszak. Egy kényelmes öltözet és egy hangulatos hely kiválasztása elengedhetetlen, ahol Cupido kifeszített nyila vár önre. Ezen a héten az átvonuló bolygók kedveskedni szeretnének az érzelmi életének.

Karrier:
A hét során felmerülhetnek nézeteltérések a kollégáival, melyeknek nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani. Vegye elő ilyenkor az ízléses humorát, és pillanatok alatt oldani tudja a feszült hangulatot. Ez mindig bevált, még akkor is, ha harapni lehetett a levegőt a környezetében. A folyamatban lévő munkáit a két közepétől szinte villámgyorsan meg tudja oldani. Lenyűgözi feletteseit az új ötleteivel.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Ezen a héten nagyobb hangsúlyt kell fektetnie a házassága, párkapcsolata ápolására! Ne engedje, hogy egy rokon vagy egy szomszéd áthúzza a kedvesével tervezett időtöltést. Most önök a legfontosabbak egymásnak és csak ezután jöhet mások ügye-baja. Pénzügyekben a csalás aurája erősen érződik ön körül. Épp ezért, költsön óvatosan, előretekintően, vagy ha úgy ítéli meg a helyzetet, halassza későbbre a nagyobb pénzügyi döntéseit.

Szerelem:
Érdemes a napokban munka után kellemes helyre menniük párjával, mondjuk kettesben vacsorázni, és egy kicsit megfeledkezni a fakanálról. Igazán megérdemli azt, hogy egy kicsit kényeztesse önmagát is, és párját is! Az otthon konyhája megvár másnap is. Ez a hét a nagyszerű emberekkel való találkozások ideje. Ebbe beletartozik a kölcsönös vonzalom is, a ön magányos és kapcsolatot szeretne.

Karrier:
Tudja ön is jól, hogy a logika és a következetesség az ön asztala és egyben az ön fegyvere is. Ezen a héten a kollegái többnyire a gondjaikkal keresik meg önt. Kellő fegyelemmel és higgadtsággal tudja kezelni az ön körül levők átmeneti hisztijeit is. A főnökei sem repdesnek a sikerélményektől. Önre ez csak környezeti hatásként érvényes, ugyanis most elemében van és minden teendőjét a tervezett tempóban végzi, fennakadások nélkül.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


A hét során nagy népszerűségnek örvendhet, kedves vízöntő. Fontos megbeszéléseknek, tárgyalásoknak és hosszú távú szerződéseknek igen kedvező lesz ez a hét. Párjával a mostanra tervezett nyilvános helyen való megjelenés, szereplés nagy sikerekkel kecsegtet. Amennyiben nincs ilyen, akkor szabadtéri programok vagy egyéb önöknek tetsző programok is nagyon sok örömet tartogatnak mindkettőjüknek. A lényeg, hogy óvakodjon az otthon üléstől és az unatkozástól, mert hamar elfogy a türelme.

Szerelem:
Esténként egy kellemes séta csodát tenne, mialatt több kérdést meg is tudnának beszélni egymással kedvesével, amire egy ideje alig jut idejük. Most különösen igényli kedvese osztatlan figyelmét. Amennyiben egyedül él és társat szeretne, a hét közepétől nagyon kedvező időszak kezdődik ismerkedésre és új románc kibontakozására.

Karrier:
A hét során ne lepődjön meg, ha azon kapja magát, hogy a munkakedve alábbhagyna az öntől megszokottnál. A hétfői napra lényeges teendőt nem érdemes terveznie, mert több benne a bosszúság, mint öröm. Keddtől aztán már lényegesen kedvezőbb lesz a helyzet, és be tudja hozni az esetleges lemaradásait.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Otthoni fronton békés időszakot élhet most meg, kedves halak. Töltődni tud az önt körülvevő szeretetből és harmóniából. Legyen óvatos, mert könnyedén előfordulhat ebben a periódusban az, hogy egy környezeti hatásra provokációként reagál, ami nem egyezik az eredeti elképzeléseivel. Az irányítás az öné és ne adja ki a kezéből! Higgadtan gondolja végig, hogy mi lesz a legjobb önnek.

Szerelem:
Ebben az időszakban a fókusz szerelmi élete megújulására kerül. Önnek mindig van valami jó ötlete, ezért szervezzen valami nagyon kellemes időtöltést párjával. Semmi sem tud most bosszantóbb lenni kedvesének, mint az unalom. Pedig Ön szeret egyedül lenni időnként, viszont sohasem szokott unatkozni.

Karrier:
Kockázatos döntések meghozatala előtt érdemes konzultálnia egy megbízható szakemberrel, kedves halak. A munkahelyén ezen a héten egy kicsit nagyobb feszültséget tapasztalhat az eddig megszokottnál. Amennyiben állást szeretne változtatni és erre a hétre tervezte, hogy beadja a felmondását, csak akkor tegye ezt, ha már meg van az új helye. Ellenkező esetben egy időre nagyon visszavetné az elhibázott lépés.

Ugrás a napi horoszkópra! >>