Érvényes : 2014 október 27 - 2014 november 2.

KOS márc. 21- ápr. 20.


A hét elején postán érkezett hírek örvendeztetik meg. Jókedvének most semmi sem szab határt. Kitörő boldogsága másokra is azonnal átragad. Új ismerőseivel való kapcsolata több jót rejteget, mint gondolná. Ne hagyja, hogy mindenben a vágyai vezéreljék a hét közepén. Most fékeznie kell indulatait és a határtalan kíváncsiságát, ami olyan témára is kiterjedhet, ami nagyon személyes. A kelleténél többet beszélő ismerőse furcsa dolgokat kotyoghat el. A családja köreiből egy személy érdekes ötlettel rukkolhat elő. Ne feledje, hogy jóindulat vezérli ezt a személyt. A hét vége felé a csillagok állásai a barátságoknak, a kapcsolatok ápolásának kedveznek, és a kikapcsolódásnak.

Szerelem:
Az eheti bolygóátvonulások nagyon kedvezően hatnak a szerelmi életére. Azt sugallják a belsőjének, hogy még egy kicsit finomítania kell a kapcsolata működtetésének módján, viszont ebben a folyamatban maximálisan adják a szükséges támogatást érzelmi impulzusokban. Így szépen felszínre tudnak jönni az őszinte érzései, megkönnyítve azt, hogy mélyebb szinten is egymásra találjanak párjával.

Karrier:
Hétfőn egy kicsit nehezebben rázódik bele az Önre váró feladatokba, de amint elkezdi a munkát, minden el kezd könnyedén, gördülékenyen menni. Az elkövetkezendő napokban lehetségesek kisebb feszültségek a munkahelyén, melyek többnyire a kollegái miatt váltódnak ki, akik késve adnak át Önnek fontos információkat, dokumentumokat, ami miatt a felettesei részéről nyomás nehezedik Önre. A hét második felénél már tartani tudja a tempót.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Valaki, akivel eddig nem gondolta, hogy közeli kapcsolata alakulhat ki, most közeledni akar Önhöz. Legyen nyitott. Óvakodjon az esetleges előítéletektől, hiszen egy hosszú távú barátság van kibontakozóban, ami mindkét irányban jó előjeleket mutat. Most egy kicsit előtérbe kerül az egészség téma is. Táplálkozzon egészségesen. Ügyeljen a bevitt ételek minőségére és a rendszeres étkezésről se feledkezzen meg. Ha történetesen diétázik, gondoskodjon arról, hogy vigyen be elegendő proteint, kalciumot a szervezetébe és minél több folyadékot. Alakíthatja étrendjét eszerint. Lehetősége adódhat munkahelyének a megváltoztatására. Gondolja meg jól, mielőtt a tettekre kerülne sor.

Szerelem:
Az eheti csillagászati konstellációk úgy tűnik, hogy kifejezetten az ön kedvére jöttek létre érzelmi téren is. Most igazán ejtőzhet az érzelmek ajándékaiban. Azonban, ha szeretné még turbózni egy kicsit a dolgot, megteheti egy kis kényeztető programmal, amivel meglepheti párját is és önmagát is. Az égi jelek minden jót támogatnak. Így most ebben az időperiódusban igazán szabadon engedhetik partnerével a fantáziájukat.

Karrier:
Mostanság a szakmai pályafutása, a karrierje felettébb fontos életterületté válik az Ön számára. Ez által egy inkább vonzódik a méltó kihívásokat, melyek emelik Önt. A hét következő napjaiban szokatlan dinamikáról tesz tanúbizonyságot, ami főképp a munkában nyilvánul meg leginkább. Vigyázzon arra, hogy minden helyzetben pontos legyen, lelkiismeretes, éber, kommunikatív, főképp csütörtökön.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


A hét elején egy fiatal rokonával gondjai lehetnek. Világítsa meg előtte, mi a rossz és mi a jó. Sokat tanulhat öntől az ön objektív szemlélete révén. A hét során ne fogadja egyből a bizalmába az életébe betoppanni akaró személyeket. Tartson egyelőre pár lépész távolságot. Ellenkező esetben mélyen megbánthatják. A hét közepe fele egy kicsit felpörögnek az események ön körül. Sok ingerült ember veszi körül. Ebből eredően a forgalmi közlekedésben is jobb, ha fokozottan betartja a követő távolságot és a biztonsági óvintézkedéseket. Az emberi kapcsolataiban is érezhető némi feszültség és ingerlékenység. Most vásárolhat új kiegészítőket a lakásába, vagy egy pár új ruhadarabot. Kitűnő leárazásokat foghat ki.

Szerelem:
Ezen a héten a bolygók égi pozíciói abban kedveznek a legjobban, hogy felfokozzák a mágneses kisugárzását a másik nemre nézve. Ezekben a napokban olyan történések sorozatának vannak lehetőségei, melyek rávilágítanak a párkapcsolata valódi értékére és arra, hogy tisztán lásson abban is, hogy hányadán álltnak most egymással. Valaki csodálja Önt! Amennyiben Önnek is bejön, a tettek mezejére léphetnek.

Karrier:
A hét elején a tennivalói újabb inspiráció forrásává válnak, melyek új motivációkat ébresztenek Önben. Emellett a munkája maga sem lesz különösebb kihívás ebben az időszakban. Az elkövetkezendő napokban nagyon valószínű az, hogy úgy dönt, segítséget kér egy olyan személy felkutatásához, aki a jövőbeni projektjeihez ideális partner lehetne. A hét vége felé már a kikapcsolódását tervezheti.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


A hét első napjaiban vigyáznia kell értékeire, ugyanis könnyedén elhagyhat fontos dolgot, vagy akár csalás áldozata is lehet, amennyiben nem vigyáz. Itt az ideje, hogy kollegájával megbeszéljék közös befektetésüket. Sok pénzt hozhat a közös vállalkozásuk. Mielőtt megkötnék a végleges szerződést, mindenképp tisztázzák a szerepelosztást kettőjük között. Ha vásárolni megy, mindenképp győződjön meg arról, hogy minőségi termék kerül a kosárba. Később kellemetlen visszamenni reklamálni. A hét második felében valami forr a levegőben. Nem kell nyilvánosságra hoznia a sejtéseit. Magában tudja le a dolgot és várja ki a fejleményeket türelemmel.

Szerelem:
A bolygók égi pozíciói ezen a héten a figyelmét egy újonnan feltűnt személyre fókuszálják. Kölcsönös érdeklődésről lehet szó mindkettőjük részéről. Szakítani kellene egy kicsivel több időt az érzelmi életére mostanság. A csillagok előrejelzései egy szép románc kibontakozását jelzik. A meglévő párkapcsolatban pedig a hét során újabb alkalmak adódnak arra, hogy egy kis meglepetéssel kifejezhesse érzelmeit párja iránt.

Karrier:
Egy újabb projekt elindításához nem lenne a legideálisabb időpont a hétfő. A munkahely benti légköre, főképp a kollegák nem lennének kellő segítő szándékkal a részletek megbeszélésénél. A hét közepe egy kicsit terheltnek bizonyulhat. Szüksége lenne egy lazább napi programra vagy egy szabadnapra, hogy egy kicsit a saját gondolatait, elképzeléseit átrendezhesse. A hét vége fele fontos ügyeire koncentrálja minden figyelmét.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


A hét elején új ismerősei léphetnek be az életébe. Nem érti, miért, de valószínűleg megdobogtatja a szívét egy személy. A bolygók hatásai jeleznek önnek anyagi nyereséget vagy egy jól sikerült pénzügyi tranzakciót. A környezetében zajló költözés miatt kellemetlenségei támadhatnak. Ezeket a beköltözők természetesen orvosolni fogják. A hét során egyik különleges képességéből húzhat hasznot. Adottságait merészebben használja ki. Most egy személy ön iránti érdeklődésére lesz figyelmes a hét második felében. Ne ugorjon bele egy elhamarkodott kapcsolatba. Előtte ellenőrizze, mérje fel a terepet, alaposan ismerje meg leendő partnerét.

Szerelem:
A hét elején olyan szituáció adódhat, ami komoly fejtörést okozhat a párkapcsolatának. Egy kisebb félreértésnek még nem szabad ennyi teret adni, hogy ilyen mértékben megkérdőjelezze a kettőjük között levő kapcsolat létjogosultságát. Próbálja objektíven is meglátni a dolgok részleteit és rájön, hogy egy apróság, egy félreértés az egész, ami ilyen nagy galibát okozott. Mielőbb beszéljék meg, ne hagyják elmérgesedni a dolgot. Végtérre is szeretik egymást és ez a lényeg.

Karrier:
A hét kiváló lehetőségekkel indul a karrierjében való előmenetelét illetően. A kollegái Ön mellett állnak, támogatják azokban az ügyletekben is, melyeket épp most tervez. Egy régi kollega, aki egyben a jó barátja is váratlan üzenetet hagy Önnek. Az elkövetkezendő napokban egy kicsit introvertálttá válhat csütörtökig, amikor egy új, zseniális ötlet végre meghozza a jó kedvét. Lelkesedéssel tele fog neki a részleteknek.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Egy távoli ismerőse egy küldeményével nagy segítségére lesz önnek. Ebben az időszakban könnyedén meglehet, hogy a vélemény kinyilvánításban felettébb kritikus. Erős egyénisége most nem mindenkinek lesz szimpatikus. Így figyelnie kell a hangsúlyra, a diplomáciára még mielőtt hangot adna a véleményének. Munkahelyén kollegái társaságában most nem a legjobb időpont arra, hogy felvegye a vezérszerepet. A végén még túlfontoskodónak tűnhet. Az e heti bolygóállások arra kedveznek, hogy most több időt fordítson önmagára, a szabadidejére koncentrálja a figyelmét és szervezzen önnek tetsző programokat családjával. A szerettei szűk körében felszabadulhat, hiszen itt nagy szeretet veszi körül. Gondoskodó, odafigyelő, kreatív énje teret kap és ön is új erővel töltődik fel.

Szerelem:
Ezen a héten egy kicsit nehezen megy a partnerével a közös hullámhossz megtalálása és annak fenntartása. Ez főképp akkor érzékelhető hangsúlyosan, ha épp még csak kibontakozóban lévő kapcsolatban vannak. Ezt csupán az átvonuló bolygók valamint a környezet hatásai váltják ki és nem kettőjük között van a baj. Így hát legyen türelemmel. Másképp szemlélve a dolgot azonnal rájön, hogy semmi komoly ok nincs aggodalomra.

Karrier:
A hét elején elválaszthatatlanná válnak az üzleti partnereivel. Nem szakíthatják meg a gondolatmenetüket és a folyamatos eszmecserét, közös elmélkedést. Ez egy nagyon fontos projekt mindegyikőjük számára. Ahogy ezt most sínre teszik, aszerint fog a későbbiekben prosperálni. A következő napokban, kiváltképpen a személyét érintő dolgok kötik le a figyelmét. Ebben az időszakban a pillanat inspirációi, ébersége, rögtönző készsége lesz a személyes és a szakmai sikereinek kulcsa.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


A hét egy kis bosszúsággal indulhat egy okoskodó szomszédja miatt. Semmi kétség ahhoz, hogy ehhez a személyhez tömérdek türelem szükséges. Jobban teszi, ha nem áll le vele egy szóra sem a köszönésen kívül. A hét során az átvonuló bolygók rengeteg energiával ruházzák fel önt. Többet is el tud végezni a tervezett feladatoknál. Még jut ideje arra is, hogy másoknak segítsen, hogy jó tanácsokkal támogassa életük útját. Ismerősi köreiből, amennyiben anyagi segítséget kérnek öntől, alaposan fontolja meg és elemezze ki a körülményeit, mielőtt végleges döntést hozna az ügyben. Könnyen meglehet, ha nem vigyáz, hogy egy nagyobb összeget gombolnak le önről örökre.

Szerelem:
A meglévő kapcsolatában most teljesen el lesz ragadtatva, annyira jó és kedvező bolygóhatások hatnak Önre és mindkettőjükre. Ennek köszönhetően egy teljesen új megvilágításba kerül szerelmük. Az elmúlt időben voltak kisebb, nagyobb civódások Önök között. Ezek a jó erők, melyek körülveszik önöket és segítenek abban, hogy meg tudják beszélni és megoldani kettőjük dolgait. Optimistának lenni érdemes ebben az időszakban. Minden oka meg van rá.

Karrier:
A hét eleje kiváló energiával és lelkesedéssel kezdődik. Ezt a többiek is észreveszik, amint belép hétfőn a munkahelyére. A kollegák egy kicsit csipkelődhetnek, de ennek ne tulajdonítson különösebb figyelmet. Érzi a jó szelet a levegőben, ami előre viszi úgy a pillanatnyi munkájában, mint a karrierje lépcsőin is. Ez egy olyan kiváltságos helyzet, ami most csak Önnek szól, és csak Önért van. Merje megélni bártan.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Vigyázzon ingóságaira, mert fontos értékkel kapcsolatban a csalás aurája érezhető ön körül a hét elején. Nem csak eszmei értéke van a dolognak, hanem sok pénzbe is kerül. Legyen hát óvatos ezekben a napokban. Az e heti bolygóállások kinyilvánítási kedvét felfokozhatják. Túl sokat megmutathat önmagából az embereknek. Legyen elővigyázatos, hogy ezt később nehogy ön ellen fordítsa valaki. A baráti köreiből valaki most önt könnyedén magára haragíthatja a könnyelmű csevegése miatt. Sok privát dolgot kibeszélhet önről. Megelőzheti a bosszúságokat azzal, ha túl személyes dolgokat hét lakat alatt őriz.

Szerelem:
Az eheti bolygó konstellációk a hét elejére egy kicsit terhelően hathatnak a szerelmi életére. Ez kiválthat Önben némi bizonytalanságot, féltékenységet, akár a párkapcsolata értelmén való tűnődést. Még mielőtt belemélyedne ebbe a gondolatsorba, állj! Ez csupán az Önt épp pillanatnyilag körülvevő átmeneti bolygók és környezeti hatások és nem több. mostanság ön agyon szenzitív érzékeny ezekre az erőkre. Önök Között minden rendben van. Nyugi!

Karrier:
Valaki feltehet néhány olyan kérdést a hét elején, amire evidens a válasz, azonban hezitál azon, hogyan kezdje el neki megválaszolni. Ezzel egybevetve, meglepő módon Önre nézve jól sül el a dolog. A hét közepe fele fontos döntéseket kell meghoznia, melyek egy teljesen más gondolkodást is igényelnek az Öntől megszokottól. Többrétű a gondolkodásmódja, használja ki. Itt van a legjobb lehetősége, hogy ki tudjon nyílni. Ennek most nagy hasznát veszi.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Ennek a hétnek az átvonuló bolygóhatásai arra inspirálják, hogy szenteljen több időt mostanság önmagára, merüljön el mélyen a gondolataiba. Hagyja, hogy előtörjenek a belső energiái. A jövőjét is gondolja át. A belülről fakadó erők kíséretében képzelje el önmagát évek múlva. Olyan helyzetekbe vizualizálja magát, ahol tetszik az ön leendő élete és önmaga is, ahogy ott érzi magát a bőrében. Igen, itt a jövő teremtésének az ideje. Önt most ilyen erők veszik körül. Az, ami most van, egy előző periódus lenyomata, eredménye. Új korszakot írhat ebben az időszakban az életében. A környezete ön mellett áll. Merjen most nagyokat álmodni!

Szerelem:
Érzelmi élete ezen a héten új köntösbe kíván öltözni. Ezért viszont Önnek is kell tennie örömmel vállalható némi erőfeszítéseket. A hét során az átvonuló bolygók kedvező hatásai minden segítségükkel támogatják a megújulásban. Ezek a csillagászati konfigurációk abban fejtik ki a hatásukat, hogy olyan dolgot is észrevegyen és felismerjen a kapcsolatában, ami eddig elkerülte a figyelmét. Olyan sok mindent nem értett kettőjük között eddig. Most láthatja, érezheti és ez jó mindkettőjüknek.

Karrier:
Hétfőn nagyon fontos események várják a munkahelyén. Érezni fogja a kollegák osztatlan figyelmét. A hét eleje több esetben is ad okot az ünneplésre. A kitartó közös munkájuk most kezd beérni. A friss projektetekkel jól haladnak. Amennyiben beosztott státuszban van, minden oka meg lesz a hét során, hogy jó kedvvel végezze a munkáját. most jó a munkahelyi légkör Ön körül.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Ezen a héten ügyeljen az öltözködésére, mert rengeteg fontos emberrel futhat össze. Az e heti bolygóállások arra figyelmeztetik, hogy ne tegyen könnyelmű ígéreteket, mert az nem jellemző önre. Ragaszkodjon terveihez, gondoljon a jövőjére. Ha munkája során önimádó, önző ügyféllel hozza össze a sors, óvakodjon a véleménye kinyilvánításával. Ne hagyja, hogy az üzleti életben bármi személyes dolog is befolyásolja vagy esetleg korlátozza. Itt az ideje, hogy végre magánéletére is koncentráljon. Ne temetkezzen mindig csak a munkába. Szakítania kell időt és energiát a privát életének ápolására, a boldogságára is.

Szerelem:
A hét bolygóhatásai váratlan meglepetéseket tartogatnak az Ön számára. Szeret örömet adni kedvesének. Most Önnek is el kell fogadnia az Ön felé irányuló kedvességet. Hagyja, hogy párja a kedvébe járjon. Adjon most több időt és teret a romantikának az életében. Ne maradjon bent a munkahelyeden túlórázni, és ne vigye haza egy pár napig a munkáját. Most egy ilyen időszak van. Élvezze, mert Ön is már rég várt erre a meghitt boldogságra.

Karrier:
Hétfőn az utolsó simításokon dolgozik egy fontos projekten. Emellett van még egy pár fontos ügy folyamatban, melyek közül nem is tudja, hogy melyiket helyezze előtérbe elsőnek. Ez egy dolgos hét, már Ön is látja. A szabadidejét tényleg a pihenésnek, lazításnak kellene szentelnie, hogy tartani tudja a munkájában a tempót. A kipihent agy hamarabb megtalálja, és jobban tudja a jó megoldásokat. Ezt ne feledje. A hétvégén a jól megérdemelt kikapcsolódásnak adhatja át magát.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


Ha úgy érzi, hogy tele van kétségekkel, menjen egy olyan helyre, ahol ki tudja kapcsolni magát a világ forgatagából néhány percre. A hét során megúszhat kapitális hibákat az éleslátásával, a rögtönzött problémamegoldó készségével és a higgadtságával. Az is lehet, hogy sokáig emészti magát majd a történteken. Ez az időperiódus kedvez a pénzügyeinek. Ennek ellenére ne menjen bele semmilyen kétes, bizonytalan ügyletbe. Minden alkalommal szakértővel vitassa meg a befektetéseit vagy egyéb pénzügyeit érintő terveit. A barátai közül egy valaki nagyon féltékeny önre. Mindent képes megtenni, hogy önt kínos helyzetbe hozza. Legyen hát óvatos a bizalommal.

Szerelem:
Ezen a héten tanácsos lenne egy kicsit a lelki nyugalmat és a belső könnyedséget elősegítő programokra fókuszálnia, ugyanis túl érzékennyé teszi az Önt körülvevő feszültség, amivel a hét során az átvonuló bolygók több ízben is hathatnak Önre. A párját szereti. Ő is Önt. Épp ezért az idejéből és az energia készleteiből érdemes lenne többet is kicsippenteni kettőjükre.

Karrier:
A hét első napjaiban egyik felettese beszélni szeretne Önnel az utóbbi munkája kapcsán. A tervei, az objektivitása olyan tökéletesen voltak benne felépítve, hogy nagyobb érdeklődést váltott ki benne Ön iránt szakmai téren. Egy magasabb pozíció van kilátásban az Ön számára vagy egy nagyobb kihívással járó projekt, aminek természetesen magasabb is a juttatása. A siker hulláma érte el most Önt. Éljen vele bátran, kellő megfontolással.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Mostanság a levertség lesz úrrá önön. Ez ellen tenni kellene valamit. A munkahelyén nem mutathatja az elcsigázottságát és a kedvtelenségét. Önt fáradhatatlannak és nagyon terhelhetőnek könyvelték el. Ha arra vágyik, hogy most elvonultan magában legyen, és abból tudna erőt meríteni, nyugodtan mondja meg a családjának, mert önért bármit megtesznek, mert ön fontos neki, szeretik önt. A hét második felében vegyen egy pár új ruhát, vagy valami kellemes kiegészítőt. A hétvégén a családé, a párkapcsolatáé a főszerep. Most gyengédségre vágyik. Semmi mást ne tervezzen erre az időre. Legyenek kettesben szerelmével.

Szerelem:
Az aktuális bolygóhatások több ízben is ébresztgetik Önben a vágyat arra, hogy tegye le a munkáját és hívja magával a párját, hogy menjenek valahova messze kettesben. A mindennapok egyre többet vesznek el Önöktől időben és energiában egyaránt az utóbbi időben. Most tényleg itt az idő, hogy kettőjükre is figyeljenek. A szerelem is olyan, mint egy gyönyörű virág. Elhalványulnak pompázó színei, fakóvá lesz, ha megfeledkezvén róla nem ápolják.

Karrier:
Most a legfontosabb az, hogy minden eszközt és lehetőséget megragadjon az üzleti életben a saját javára. Válassz ki a legjobb tanácsadót, a legjobb csapatot, de mindenképp alaposan ellenőrizze az összes iratot a részletekig, mielőtt bármit is aláírna. Váratlan kiadások érhetik, melyet jó lenne előre számításba vennie. A hét második felében a stratégiai ötletei zseniálisnak bizonyulnak annak ellenére, hogy egy két kollegája másképp látja a helyzetet.

Ugrás a napi horoszkópra! >>