Heti horoszkóp

Érvényes : 2016 szeptember 26 - 2016 október 2.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Már a hét elején a környezete figyelme központjába kerül, kedves kos! Új szeleket hoz ez a hét az életébe és ez örömmel tölti el. A rokonsági körében egy kis nézeteltérés támadhat a hét közepén, amit még frissen el lehet hárítani. Ne várja meg, míg elmérgesedne a dolog! Amúgy is, Ön a gyors megoldások embere.

Szerelem:
Amennyiben feszültségek voltak az utóbbi időben partnere és Ön között, a hét közepén nagyon kedvezően hatnak a csillagok, hogy megbeszéljék a vitás kérdéseket és rendbe tegyék kapcsolatukat. Most minden olyan dolgot, ami akadályt gördített eddig a boldogsága útjába, egy legyintéssel elsöpörhet maga elől! Egy szabadtéri program, vagy egy meghitt vacsora nem marad eredménytelenül.

Karrier:
Munkájában az elkövetkezendő napok oldják az előző időszak terheit, akadályait. A kollegáival közös programot tervezhet, ami jót tesz mind a kapcsolatuknak, mind a további, sikeres együttműködésüknek is. Egy kedvező időszak veszi kezdetét a karrierjét illetően, így érdemes hosszú távon is gondolkodnia.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Bármilyen hangulati töltettel is bír az adott helyzet, amibe éppen belecsöppen, kedves bika, mindig maradjon diplomatikus! Ez egy olyan periódus ugyanis, amikor nagyon kedvező változásokat indíthat el, mind munkájában mind pedig privát életében is. Anyagi szempontból is nagyon jók a csillagállások, ezért bátran tervezhet. Szellemi teljesítménye most felülmúlja minden képzeletét.

Szerelem:
Érzelmi téren bizonyos lépeseket mindenképpen vállalnia kell az elkövetkezendő időszak öröméért. Még akkor is, ha azok félelmet ébresztenek Önben. Bízzon önmagában, kettőjük szerelmében! Talán nem lesz könnyű megbékélni azzal a gondolattal, hogy változtatnia kell egy-két dolgon. Ahhoz azonban, hogy a kapcsolatuk továbbra is gördülékenyen működjön, több törődést kell tanúsítaniuk mindkettőjüknek egymás felé!

Karrier:
Munkahelyén a héten sikerül elhárítani egy olyan problémát, ami egy ideje már akadályoztatta az eredményességben. A hét első felében azonban fokozottan toleránsnak és diplomatikusnak kell lennie ahhoz, hogy a körülményei kedvezően alakulhassanak. A hét második felében aztán be is zsebelheti az elismeréseket!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Az igényeit kellően magas mércére tette, kedves ikrek! Ami önnek azonban méltó kihívás, az a környezetében lévőkben azonban félreértéseket válthat ki. Kedden és szerdán kisebb viták merülhetnek fel a távolabbi kapcsolataiban, de ezeket kellő diplomáciával könnyedén meg tudja oldani. A hétvégén számíthat egy kellemes meghívásra is családi vagy baráti köreiből.

Szerelem:
Elég egy aprócska kis változtatás a szemléletében, a hozzáállásában, és ezzel lényegesen javíthat az esélyén annak, hogy megtalálja azt, akit nagyon szeretni tudna! Minél természetesebb, annál jobbak az esélyei. Ha úgy érzi, hogy eddig csak értelmetlenül kereste az ideális párkapcsolathoz a partnerét, akkor most nem szabad feladnia! Ezen a héten ugyanis egy olyan személlyel találkozik, akivel pillanatok alatt megtalálják a közös hullámhosszt.

Karrier:
Széleskörű meglátásának, rögtönzött problémamegoldó képességének és objektivitásának köszönhetően a karrierjében emelkedés jelei mutatkoznak ezen a héten. Ügyeljen azonban arra, hogy a rugalmassága ne hagyjon alább a hét második felében sem! Fontos, hogy a napokban mindig a keze ügyében legyenek a jegyzetei, és minden új ötletét feljegyezzen!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Olykor vegyes érzések ébrednek önben a folyamatban lévő ügyei kapcsán. Ne hagyja magát megingatni, kedves rák, ugyanis a napokban megérkeznek a megerősítő jelek, melyekből új erőt meríthet! Arra kell ügyelnie, hogy ne költekezze túl magát a héten. Belső inspirációit követve most sínre tehet olyan ügyeket, amelyek anyagiakban is jól fognak prosperálni.

Szerelem:
Abban az esetben, ha szingliként él és társat szeretne, ezen a héten több lehetősége is lesz, hogy találkozzon a nagy Ő-vel. Ha párkapcsolatban él már, és az utóbbi időben feszültség jellemezte azt, akkor végre alkalmuk lesz tisztázni a félreértéseket és helyre állhat a béke. Lepje meg kedvesét valamilyen kedves és nagyon egyedi ajándékkal! A hatás nem marad el!

Karrier:
A hét elején óriási lendülettel lát neki feladatainak. Ha ön a vállalkozó szférában tevékenykedik, most érdemes a hosszú távú ötletei mentén elindulni! Hatósági engedélyek beszerzésére, új vállalkozások elindítására ugyanis nagyon kedvező ez az időszak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


Valaki fontos híreket, információkat vár Öntől a napokban. Ön azonban egyáltalán nem biztos abban, hogy őszintén megoszthatja-e vele a gondolatait. A hét második felében háztartásában kisebb gondok merülhetnek fel. Jobban teszi, ha még idejében ellenőrizteti a vízberendezéseket és az elfolyókat, hiszen ezzel váratlan kiadásoktól mentheti meg magát!

Szerelem:
A párja markát valamilyen váratlan bevétel üti ezen a héten, kedves oroszlán! Ez az előre nem látott forrás pedig önnek is nagyon jókor jön, hiszen lényegesen javít a közös kasszán. Érdemes is lenne beszerezniük egy-két wellness vagy spa-pihenőhely katalógusát, ha eddig még nem történt meg. Szükségük lenne már egy hosszabb közös kikapcsolódásra, amiből mindketten új erőt nyerhetnének.

Karrier:
Munkájában ez a hét lassított tempóval indul. Beigazolódik a mondás, mi szerint hétfőn még a fű sem nő. A hét elején a felettesei és ön között feszültségek jelentkezhetnek. Ez megnehezítheti a helyzetét abban, hogy meggyőzze őket az ötleteivel. A hét végére ezek a feszültségek azonban oldódni fognak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Ez a hét végre elhozza azokat a jó lehetőségeket az életébe, kedves szűz, melyekre már hónapok óta várt. Emlékezzen azokra a régebbi elképzeléseire, amelyeket életminősége javítására tervezett! Most minden adott lesz a kivitelezéshez. Egy nem is olyan régi ötlete az anyagiakra nézve is nagy előnyöket hozhat. Otthoni fronton akad egy-két elintézni valója, mert valaki a közvetlen környezetében szívességet kér öntől. Óvakodjon, hogy ne vállalja túl magát!

Szerelem:
A héten szabad az út az érzései kibontakozása előtt! Végre, valóra válhat egy szép álma, ami egy erős töltet kíséretében valósul majd meg. Ez megnyilvánulhat akár újabb felfedezésekben is az érzelmek terén a már meglévő párkapcsolatában. Ne csüggedjen azonban akkor sem, ha még egyedül van és társra vágyik! Különleges élményeket tartogat ez a hét önnek!

Karrier:
Ezekben a napokban magas fokú rugalmasságról tesz tanúbizonyságot munkahelyén. Ennek is köszönheti, hogy előrelépés várható a karrierjében, vagy felhívást kap egy új projektben való részvételre. A lényeg most a csapatszellemben gondolkodás. Közös erővel ugyanis nagy eredményeket érhetnek el.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


A környezetében a hét elején feszültségek érezhetők. Ne hagyja, hogy átragadjon önre is a borús hangulat, kedves mérleg! Valakinek tartania kell a frontot, míg elül a vihar. Mindeközben az ön fejében jobbnál jobb ötletek születnek meg. A megvalósítással azonban érdemes várnia még néhány napot! Anyagiak terén a pozitív változás szele erősödni kezd.

Szerelem:
Szereti ön a romantikát, de nem úgy, ahogy a környezetében lévők nyilatkoznak róla a napokban. Ezen a héten egy kicsit kételkedhet, ugyanis lépten-nyomon lelkiznek ön körül. Lassan úgy kezdi érezni, hogy ez jel az Ön számára, hogy jobban szemügyre kellene vennie a szerelmi életét. Való igaz, mindkettejük részéről elkelne kicsit több törődés, hogy tényleg jól menjenek a dolgok!

Karrier:
Munkahelyén a döntései meghozatalában saját ötletei bizonyulnak a legelfogadhatóbbaknak. Semmiképp ne hagyja magát meggyőzni az ellenkezőjéről! Kollégái és ön között átmeneti feszültségek merülhetnek fel. A felettesei, partnerei sincsenek a legjobb formában a hét elején. Ezt számításba kell vennie, amikor hozzájuk fordul!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Elérkezett az az időszak az életébe kedves skorpió, amit már olyan régóta várt! Ezen a héten ugyanis kifejezetten jók a kilátásai mind a magánéletében, mind karrierjében, mind a pénzügyeiben! Olyan új ötletei látnak napvilágot a hét elején, amelyeket érdemes a gyakorlatban is elindítania. A rokoni szálak mentén azonban támadhatnak kellemetlenségek mások álnokságai miatt. Ön előre látta ezt, csak nem hallgattak önre, a megoldásban viszont mégis önre számítanak.

Szerelem:
Párkapcsolatában ez a hét javuló tendenciát mutat. Ne hozzon azonban radikális döntéseket most érzelmi téren, várjon velük még néhány napot! A hét vége fele aztán ki is tisztul az ég szerelmi élete felett, és minden a helyére kerül. A kulcsszó most a türelem!

Karrier:
Ez a hét új energiákat hoz a munkájához és a karrierjéhez. Az eddig megrekedt ügyei új fordulatot vesznek. Betudhatja ezt a szerencsének is, de nagy szerepe van benne az ön kiváló észjárásának is! Amennyiben ön vállalkozó, egy igen kifizetődő együttműködés kezdete előtt áll.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Olykor valóban felismerhető az a mondás a gyakorlatban is, hogy a munkatársak a második családunk. Ez most az ön életében is igazolódni látszik, kedves nyilas. A környezete nyitottá válik a változásokat elindító ötleteire, népszerűsége is növekszik. Ha erre a hétre valamilyen utazást tervezett, az új felfedezéseket tartogat az ön számára!

Szerelem:
Ez a hét több esetben is tartogat lehetőséget arra, hogy javítani tudjon párkapcsolata minőségén. Érdemes megragadni az esték és a hétvége kínálta lehetőséget, hogy kikapcsolódjanak és egymásban új dolgokat fedezzenek fel. Így közelebb kerülhetnek egymáshoz. Ne feledje, a mindennapok gondjai megvárják! Most a játékosság, a felhőtlen kikapcsolódás időszaka érkezett el.

Karrier:
Munkahelyén a hét elején több változásban is része lesz. Fontos döntései meghozatalához olyan új információkra tehet szert, melyek hatékonyabbá teszik a tervei kivitelezését. A régebbi stratégiáit szemügyre véve olyan előnytelen pontokat talál bennük, amiket még időben érdemes megváltoztatni. A hét vége felé megleli aztán a régóta keresett válaszokat a kérdéseire. Ez fellelkesíti és örömmel tölti el.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Ebbe a hétbe hatalmas lendülettel veti bele magát, kedves bak. Hatalmas energia készlettel rendelkezik, és bár a munkahelyén sokat dolgozik, ez mégsem meríti le, mert a kihívások felpörgetik. Ahhoz, hogy egy korábbi elképzelését megvalósíthassa, most minden támogatást megkap a barátaitól. Egy régi ismeretség felelevenítésével pedig újabb ötletei támadnak a gazdasági helyzete javítására. Nem hiába, amikor találkoznak, mindig kitalálnak valami zseniálisat!

Szerelem:
Egy olyan periódus érkezett el az érzelmi életébe, amikor minden lehetőség Ön előtt áll, hogy a lehető legerősebben megnyíljanak Önben a legbensőbb érzelmi tartományai. Csupán engednie kell, hogy a belső hangja vezesse! A szerelem lehet csodálatos, érdekes, problémás és olykor akár fájdalmas is. Ismeri ezeket az érzéseket! Most minden magától megy, ráadásul jól. Hagyja Önmagát boldog lenni!

Karrier:
Munkájában váratlan felfedezésben lesz része, amikor egy ügy részleteibe temetkezve a réseket tanulmányozza. Érdemes ezt az új felfedezést azonnal ki is próbálni, hiszen így jelentősen növelheti eredményei sikerét. A hét közepén a legjobb ötletei épp a pihenő idejében pattannak ki a fejéből. Olyan kihívásokat tartogat a hét Önnek, amelyek igazán testre szabottak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


A hét első felében egy kicsit lassan indul be az élet az ön háza táján. Éppen ezért, nem kell, hogy a teljes energiakészletét feleméssze már a hét elején! Különben is időszerű lenne már, hogy egy kicsit jobban figyeljen az egészségére, kedves vízöntő! A hét közepétől aztán az események is felgyorsulnak egy kicsit, és egy kedvező változás veszi kezdetét a környezetében.

Szerelem:
Bármennyire is úgy érzi, hogy párja közömbös ön iránt, próbálja meg elfelejteni ezt a gondolatot! Ön szerelmes, és higgye el, hogy viszont szeretik! Kapcsolatának eddig rejtett kincsei jönnek felszínre, ha egy kicsivel több energiát szán most kettőjükre. A meghitt együttlétek, a romantikus esték segítenek szerelmük újra felfedezésében!

Karrier:
Aki a munkában hatékonyságra törekszik, az biztos, hogy önt fogja most követni! Több hasznos ötlete is támad ezen a héten, és sikerül meggyőznie kollégáit is egy új stratégia alkalmazásának az előnyeiről. Lehetséges, hogy elsőre nem lesz mindenki lelkes tőle, de ez ne szegje kedvét!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Ez a hét sűrű programot ígér. Bár rengeteg teendője akad mostanság, mégis jut kellő energiája és ideje a magánjellegű ügyei intézésére is. Tudatosan teszi a dolgát, és szisztematikusan tartja a lépéseket a feladatiban. Otthoni fronton, a szűk családi környezetében váratlan események történhetnek. Ne aggódjon ezek miatt, mert maguktól megoldódnak! Egy fontos elképzelésében számíthat egy jó barátja bizalmára, segítségére.

Szerelem:
Szerelmi életében a közeljövő váratlan, és kedvező fordulatokat tartogat önnek, melyek az eheti eseményekhez lesznek majd visszavezethetők. Így hát, legyen nyitott szívvel ennek a hétnek az ajándékai iránt! Bízzon a belső késztetéseiben, hiszen végre sikerül megtörténnie annak, amit oly régóta várt!

Karrier:
A hét elején egy új projekt előkészületein fáradozik. Egy kicsit pontosabb, részletesebb tervre lenne most szüksége a sikeresebb kivitelezéshez. A hét közepe fele olyan tárgyalásokat folytat egy csoporttal, amely közelebb hozza majd az álláspontokat. Így az Ön által elképzelt eredmények belátható időn belül realizálódni is tudnak.

Ugrás a napi horoszkópra! >>