Érvényes : 2015 augusztus 31 - 2015 szeptember 6.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Egy régebbi kérelmét ezen a héten kedvezően bírálnak el. Amennyiben házas vagy párkapcsolatban él, a hét során érezhet fokozott szeretetéhséget. Ebből fakadóan adódhatnak konfliktusok ön és párja között. Önmagában csak az elvárás nem célravezető stratégia szeretet kérdésében. Amennyiben szelíden kezdeményez, gyengéd szeretet ébred fel újra kettőjük között. Az eheti csillagállások fokozottan töltik fel önt energiával. A környezetében felüti magát a nátha, vagy egyéb megfázásból származó betegség. Egyen bőven gyümölcsöket, változatos étkeket, hogy egészséges maradjon. Ezzel lényegesen erősíti immunitását.

Szerelem:
Az eheti bolygó konstellációk feltöltik energiával a szerelmi életét. Egy olyan romantikus találkozás ígérkezik az Ön számára a hét során, ami nem szokványos. Ne várjon mindenáron klasszikus kezdetet ebben a kibontakozó kapcsolatban. Meglehetősen hevesnek fog bizonyulni az új partnere. Egy kicsit ijesztőnek is tűnhet. Ha zavarná a tempója, szelíden érzékeltetheti vele, hogy lassítson egy kicsit.

Karrier:
Hétfőn semmi kapkodásnak ne adjon teret és ne sürgesse a dolgok menetét. A munka környezetben kisebb arculati változás várható. Ha Önre bízzák a rá fordítandó költség kezelését, bánjon vele úgy, mintha a saját pénzét költené, megfontoltan. Keddtől egy erősebb energia veszi Önt körül, melynek köszönhetően fellendülnek az eddig megrekedt ügyei. Csütörtöktől számíthat egy nagyszabású projekttel kapcsolatos elismerésre.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Valaki, aki már rég távol él öntől, újra felveszi önnel a kapcsolatot, ami nagy örömmel tölti el. Hosszú távú terveivel kapcsolatban most nem érdemes kockáztatni. Elérkezettnek látszik az idő arra, hogy a tervezett változtatásokat kivitelezze. Az átvonuló bolygók segítik önt hatásaikkal a jó döntések meghozatalában. Ettől függetlenül érdemes továbbra is türelmesnek lennie. A kapkodás most nem lenne tanácsos, nem célravezető stratégia. Kerülje, amennyire csak lehet a kevésbé megbízható ügyletek intézését, mert a későbbiek során sok elégedetlenségtől és kellemetlenségektől kíméli meg magát. Amennyiben utazni szeretne, a csillagok állásai előnyös, segítő hatással vannak önre.

Szerelem:
Ez a hét sok vidámságot hoz Önnek. Szerelmi kérdésekben is új energiákkal töltődhet fel. A hét során végbemenő csillagászati mozgások hatásai révén érzelmi élete is új köntösbe öltözik. Ennek hatására élete új értelmet kap. Egy pár dolog átrendeződésre kerülhet. Amennyiben egy kibontakozó kapcsolatban van, komoly tervek előtt állnak párjával. Az összeköltözés gondolata is felmerülhet.

Karrier:
Már hétfőtől érezheti az átvonuló bolygók eheti kedvező hatásait. Sokkal energikusabb az előző héthez mérten. Vidámabb hangulattal áll neki teendőidnek. Ez magával hozza a méltón megérdemelt sikereket is. Lassan már kezdi látni az eddigi erőfeszítéseit beérni. Csütörtöktől egy kemény helyzettel nézhet szembe, amikor összeszedett kell legyen minden értelemben, hogy jól oldjon meg egy kiemelt értékű feladatot.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


A hét bolygóállásai arra figyelmeztetik önt, hogy érzelmi téren nagy döntések meghozatalát jobb lenne egy kicsit halasztani. Az idő nem kedvez a jó döntések meghozatalához ezen a téren. A költekezései megnövekedhetnek ebben az idő periódusban, melyek könnyen vita alapot jelenthetnek a családban. Azok az ügyei, melyek az utóbbi időben megrekedtek, most egy kedvező hatás alá kerülnek és elindul a haladás irányába velük. Egy jól sikerült befektetés vagy beruházási terv elindítása jó eredményeket, sikereket ígér. Amennyiben ingatlan bérbeadását, eladását tervezi, ezekben a napokban több ajánlat is ígérkezik, melyek közül válogathat Azonban a nagy kockázatokat kezelje fokozott óvatossággal.

Szerelem:
A bolygók hatásai kiválthatnak Önben a hét elején egy kis ellentmondásos érzéseket a szerelmi életét illetően. Mélyen nézzen a szívébe és aszerint cselekedjen, amit ott talál. Ne hagyja, hogy némi félreértés zavart keltsen párja és Ön között. Nagyon kínosan élheti meg, ha utólag derül ki az, hogy alaptalanok voltak a kimondott szavai. Inkább tervezzen egy kellemes estét párjával és szelíd szeretetét fejezze ki ily módon irányába.

Karrier:
Hétfőn egy érdektelen dolog elveheti a jó kedvét egy kis időre. Ne hagyja, hogy elrontsák a jó hangulatát. Ha jó a közérzete, jönnek kreatív ötletei, energikus, feladatait idő előtt megoldja és bőven jut ideje kedvenc időtöltéseire is. A körülményektől el tudja különíteni a figyelmét. Ezekben a napokban nagy szüksége lesz erre a veleszületett adottságára. A hét közepén lehengerli új ötleteivel úgy a kollegáit, mint főnökeit.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Párkapcsolatában a meghittség, az egymás felé való fordulásnak kedvező ez az időszak. A hét elején energia szintje egy kis törődést igényel. Kerülje a nagyobb erőfeszítéseket igénylő teendőket. A hét közepétől lényegesen javulnak a csillagászati hatások önre nézve. Ekkor már nagyobb lendülettel képes behozni a lemaradásokat. Ezen a héten a bolygók hatásai figyelmét arra terelik, hogy jobban ellenőrizze egy közeli rokona, az esetleges üzleti partnerei szándékát még mielőtt komoly megállapodást kötne velük. Amennyiben sikerül megőriznie a nyugalmát és ésszerűen áll a dolgokhoz sok későbbi kellemetlenségtől kíméli meg magát.

Szerelem:
Az eheti bolygók égi pozíciói azt sugallják, hogy eljött az ideje egy kis lazításnak. Az elmúlt időszakban alig jutott idejük egymásra a párjával. Egy kis jó értelemben vett őrültség is belefér vagy egy kis játék az ötlettárba, hogy jól érezzék végre magukat együtt. Fontos, hogy érezzék az érzelmek intenzitását egymás felé mindketten. Ebből nagyon sok erőt meríthetnek mindketten és kapcsolatuk is erősödni tud.

Karrier:
Egy jó barát vagy egy közeli kollegája tanácsokat ad Önnek, melyeket jobb, ha nem vesz komolyan. Rájön, hogy olyan ötleteik vannak egyeseknek az Önt körülvevők között, melyek igazából az ő feladatuk lenne azt elvégezni és azokat nem Önre átruházni. Legyen óvatos, mert azon kaphatja magát, hogy más dolgát végzi el a sajátja helyett. Szerdától kezdődően szellemileg egyre frissebb és energikusabb. Eltűnik az a fáradság érzet és nyomottság, amivel az előző napokban küzdött.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


A dolgai jó vezetéséhez most a pénzügyeivel és a párkapcsolatával való törődésre hívják fel a figyelmét a csillagok. Ennek a hétnek a bolygóhatásai kifejezetten feszült légkört vált ki ön körül a hét első felében. Ez önben is kiválthat nyugtalanságot. Főleg a szoros személyi kapcsolataiban érdemes fokozott óvatossággal kezelni a kényes kérdéseket, mert könnyedén olyan érzései ébredhetnek, hogy célirányos provokációknak van kitéve. Lényegesen nagy összeget érintő esemény is várható, ami lehet egy nagyobb kiadás, de váratlan nagyobb bevétel is. A hét közepe körül végre fedél alá hozhat egy régi ügyet, melyik az utóbbi időben nagyon megrekedt.

Szerelem:
Ezen a héten a szívügyek egy kicsit háttérbe szorulnak péntekig. A égi jelek arra figyelmezetik, hogy ebben az időszakban az Öntől megszokottól érzékenyebben reagál kedvese impulzusaira. Egyes jelzéseit provokációnak is érezheti. Épp ezért fontos az Ön részéről a higgadtság. A hét vége felé sokkal oldottabbá válik a légkör. Lényeges dolgok megbeszélését inkább ezekre a napokra tervezze.

Karrier:
A hét elején teljes harckészültséggel áll hozzá egy nagymértékű kihívásnak, készen állva arra, hogy mindenképp megoldás születik. Az Oroszlán nyugalmával, megfontolt stratégiájával és ne a karmaival álljon hozzá. Így garantáltabb lesz a sikere. Kezd elege lenni abból, hogy mindenki az Ön környezetében az Ön szárnyai alatt akar megerősödni. Egy új ötlet erre is megnyugtató megoldást hoz.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


A környezete maximálisan igyekszik minden támaszt megadni önnek, ha szükségét érzi. Amennyiben belföldi utazást tervez, jó kilátások ígérkeznek. Amennyiben új céget szeretne alapítani, amiben kereskedelmi tevékenységet is tervez, ez a hét nagyon kedvező a kezdéshez. Amennyiben lehetséges, ezen a héten óvatosan kezdeményezzen magánjellegű új dolgokat. A csillagok állásai inkább a folyamatban lévő dolgokon való munkálkodásnak, annak végső simításainak kedveznek. A magánéleti területen, főképp a párkapcsolatban, ha házas, adódhatnak konfliktusokat kiváltó okok.

Szerelem:
Amennyiben nem a legjobban sikerülnek az ismerkedési technikái, nyugodtan hibáztathatja az eheti csillagállásokat. A szélsőségekkel találhatja szembe magát ezekben a napokban. Akit szeretne, az nem szeretne még hosszú távú kapcsolatot, aki pedig nem igazán jön be Önnek, mindenképp komolyan gondolja Önnel. Jobb, ha a hét végére tervezi a megbeszélt találkozóit. Akkorra már feloldódik ez a hatás.

Karrier:
Hétfőn úgy tűnik, hogy akadhat váratlan probléma a munkája kapcsán, melyet előre látott, hogy bekövetkezhet. Szerencsére felkészülten éri és el tudja hárítani. Ezen a héten a kommunikáció bármelyik formája lehet a sikereinek kulcspontja. A hét közepén különféle ügyek intézése köti le a figyelmét. Szó szerint leállíthatatlanná válik. Óvakodjon a túlpörgéstől.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Ebben az időszakban óvatosnak kell lennie a kockázatos ügyekkel. Ez az időszak nem kedvez semmilyen bizonytalan terveknek. Amennyiben házas, érdemes párja új ötleteit támogatni. Megérzései most főképp a pénzügyeire terelik a figyelmét. Állítson fel határozott korlátokat a költekezési szokásaival és a vágyaival szemben. Most egy kis ajándék bevételt ígérnek önnek a csillagok. Egy jó barát vagy egy önhöz közel álló személy osztozik önnel a profitján. Amennyiben kölcsön szeretne kérni valamelyik rokonától, kellemetlen elutasítás érheti. viszont a barátai nagyvonalúan ön mellett vannak, ha baj van.

Szerelem:
Az eheti bolygóállások hatására figyelmen kívül hagyhat valakit, vagy el is utasíthat valakit, aki nagyon szerelmes Önbe, aki iránt Önben viszont nincsenek ilyen érzések. A múltbeli álmaihoz tartja magát és el sem tudná képzelni, hogy Öntől fiatalabb partnere legyen. Pedig az Ön fiatalos mentalitásából, beállítottságából kifolyólag sokkal jobban megtalálhatja a közös hullámhosszt az Öntől fiatalabbak társaságában. Végül is a választás Önön áll.

Karrier:
Karrierje szempontjából ritka szerencsés hét elé néz. Amennyiben terjeszkedni szeretne, ez egy kiváló időszak rá. Az üzleti partnereivel sikeresen bonyolítja le a tárgyalásokat. A munkahelyén a kollegái be szeretnék vonni valamilyen személyes kérdésbe. Jobb, ha most ezekben a napokban távol tartja magát a túl személyes témáktól. A hét második felében egy különleges ajánlatot kap.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Egy nagyszerű meghívást kap, melyet kihagyni vétek lenne, ugyanis ott sok érdekes emberel ismerkedhet, akik közül akad, akivel köthet szoros barátságot. Ne legyen túl borús a pénzügyei miatt. Valóban most egy kicsit lefelé ível a mutató a kiadások végett. Ezekkel a kiadásokkal számolt, mégis elszomorítja. Rövidesen újra felfelé fog állni a mutató és végül jól alakulnak a dolgai. A barátságaiban most szívélyes a hangulat. Azonban közülük vagy valamelyik közeli rokona kölcsönt szeretne kérni öntől. Most bánjon óvatosan ezzel a kérdéssel. Kisebb segítségek beleférnek, de most nagyobb kiadás bizonytalan kilátásokkal nagy érvágás lenne önnek.

Szerelem:
Ezen a héten a bolygók átvonulásai nagyon kedvező hatással vannak Önre érzelmi téren. Most félre teheti a titokzatos énjét. Amennyiben ismerkedni szeretne, új stratégiát kell választania a siker érdekében. Most a nyílt és barátságos énjének kedveznek a csillagok állásai a hódításban. A hét során több esetben is megélheti a mágneses kisugárzásának a másokra gyakorolt hatását.

Karrier:
Ezen a héten erős ambíciók törnek fel Önben. Új energiával töltik fel a csillagok eheti állásai. Sokkal energikusabban lát neki a hétre tervezett feladatainak. Új ötleteinek kivitelezéséhez új most már végre megtalálja a remélt, jó együttműködő szövetségeseket. A tárgyalások során figyeljen a megérzéseire. A blöffökkel bánjon óvatosan. Legyenek a tarsajában információk, melyeket csak a kellő időben vesz elő.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Ebben az időszakban nagyobb hangsúlyt kell fektetnie az egészségének megőrzésére. Amennyiben panaszai vannak, mindenképp keresse fel orvosát, ne halogassa. A fájdalomszüntetők csak a tünetet blokkolják, de a bajt nem oldják meg. Az célirányos törődés nélkül, magától nem szűnik meg. Ebben az időszakban egy kicsit megnövekedhetnek a kiadásai egy pár fontos vásárlás miatt. De pánikra semmi oka nincs. Bármit is tesz, lassítson most egy kicsit. Fogja fel most könnyedén a munkáját. Nem kell minden meghívásnak eleget tennie, ha nincs hozzá kedve. Amennyiben ön szülő, gyermekei most egy kicsit nyomást gyakorolnak önre. Párja átveszi terheit, segít önnek, hogy mielőbb új erőben legyen.

Szerelem:
A csillagok állásai ezen a héten eltöltik Önt jó kedvvel, felszabadultsággal, derűvel. A partnerével és a kapcsolatával próbáljon meg egy kicsit határozottabb, magabiztosabb és felszabadultabb lenni. Időnként elvárja a partnere is Öntől a magabiztosabb és a spontánabb fellépést. Most a romantika egy kis játékkal fűszerezve megújítja az érzelmi szálakat kettőjük között. Amennyiben új ismeretséget szeretne, az Ön kiváló humora és a játékos természete megnyerővé teszi.

Karrier:
A hét elején nem érdemes nyugtalankodnia semmiért, mert minden megy a normális kerékvágásban. Az energiakészletét tartogassa keddre és szerdára, amikor minden figyelem Önre irányul egy kreatív ötlete bemutatásánál. A munkahelyén egy új stratégia bevezetésére számíthat, amitől a hatékonyság növelését várják el Önöktől. Bármilyen hatékony ötletre most Ön is nyitott. Őrizze meg optimizmusát.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Amennyiben külföldi érdekeltségű üzleti lehetőségekben gondolkodik, fontos, hogy fokozottan figyeljen az ön előnyeinek érvényesítésére. Ha előrelátóan tervez, elkerülheti azt, hogy később kiderüljön az, hogy a munka kedvéért dolgozott csupán és semmi más haszon nem származzon belőle. A hét során anyagi vonatkozásban lehetnek fejtörései, ugyanis a bevételek és a kiadások aránya alig billen ki az ön javára ebben az időszakban. Érzi, hogy valamilyen új stratégiát kell kidolgoznia, hogy javítson a mérleg állásán. Amennyiben új szerződéseket köt, mint vállalkozó nagy esélyek vannak az anyagi helyzetének javítására. A hét közepe fele lehetséges egy átmeneti feszültség a kapcsolatrendszerében, ami okozhat némi átmeneti nyugtalanságot önben.

Szerelem:
Egy titokzatosság aurája lengi most körül a szerelmi életét. Ezt főképp akkor tapasztalhatja élesebben, ha Ön a párját kereső Bak. A bolygók eheti tranzitjai megkönnyítik az Ön számára az ismerkedést, a közeledést egymáshoz azzal, akivel hasonló hullámhosszon vannak. Nagyot nőhet partnere szemében, ha nyugodtan viselkedik. Úgy néz ki, hogy most egy ideális szerelem van kilátásban.

Karrier:
A hét eleje könnyeden kezdődik. Azonban már keddtől összeszedettebben kell hozzáállnia a dolgokhoz. Amennyiben külföldi érdekeltséggel szeretne üzletet kötni, még mielőtt tárgyalni leülnének, fontos, hogy Ön előrelátóan tervezzen. A körülmények kiszámíthatatlanságát is kalkulálja bele, hogy később nem kerüljön hátrányos helyzetbe egy hosszabb távú elkötelezettség során.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


Amennyiben túl zsúfoltak a napjai, most egy kicsit elhalaszthatja ennek a tervnek a végrehajtását egy olyan időpontra, amikor több időt tud rá fordítani. Nagy szerep jut most önnek az életében egy kreatív ötletnek. Talán nem ért meg egy projektet, esetleg nem lesz hozzá energiája, vagy nem lesz rá elegendő ideje, hogy végigvigye. Egyszerre ön sem tud több lovat meg ülni, bármennyire szeretné. A hét második felében felhalmozódnak a kommunikációs teendői. Ezek lehetnek levelek, telefonok lebonyolítása, találkozások. Ebben az időszakban nem tanácsos nagy kockázatokat vállalnia. Ideje, hogy a pihenésre is szánjon rá egy kis időt, mert félő, hogy túlhajtja magát.

Szerelem:
Ennek a hétnek a bolygó mozgásai kedvezően hatnak az új ötleteikre párjával, hogy csináljanak valami különlegeset vagy menjenek el egy kicsit kikapcsolódni miközben új közös élményekkel gazdagodnak mindketten. Ezzel a kapcsolatukat egy emeltebb szintre tudják emelni. Nyitottak és őszinték lehetnek egymás iránt. Ennek segítségével jobban megismerik egymás belső lényegét.

Karrier:
A hét elején a sokirányú információk és a zsúfolt program miatt összezavarodhat egy kicsit, ami frusztráltságot válthat ki Önben. Jó lenne beszereznie mostanság egy előjegyzési naptárt, ha még nincs Önnek. Így követni tudja, hogy épp melyik órában hol kell lennie, mit kell csinálnia. Egyben az idejét is jobban be tudja osztani ezzel a módszerrel. A hét közepén így már könnyedén utol tudja éri magát.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Egy összejövetelre lesz hivatalos, amire érdemes lenne elmennie. Ott új szövetségesekre, új barátokra tehet szert, akikkel jó kapcsolatot tud kiépíteni a későbbiekre nézve. Ezen a héten egy pár váratlan kiadás okozhat fejtörést a pénzügyi helyzetét illetően. Ezzel egy időben rövid időn belül sikerül kiegyenlítenie az egyenlegét megnyugtató szintre. Egy hozzátartozója profitot ígérő ajánlattal keresi meg, melyet érdemes fontolóra vennie. A partnerének is van néhány jó ötlete, mellyel lényegesen emelni tudnák a bevételüket. Azonban ebben az időszakban óvakodnia kell a hirtelen döntésektől, ugyanis átgondolás nélküli döntése kárt okozhat önnek.

Szerelem:
A kapcsolatában tudni szeretné, hogy hányadán állnak egymással. A jelenlegi tranzitáló bolygók adnak némi feszültséget kiváltó hatást a szerelmi életére, ami kiválthatja ezt az érzést Önben. Emiatt akár viták is elharapózhat egy félreértés okán párja és Ön között. Próbálja meg higgadtan gondolkodni és ne kapkodjon el semmit. Várja meg, míg lemegy az ár, és csak utána hozzon következtetéseket vagy döntéseket.

Karrier:
Hétfőn egy fontos találkozáson fontos információkhoz jut. Több kreatív ötlete is születik általa. Eltérő okokból kedden és szerdán mindent jegyzeteljen fel, ami eszébe jut. Később igen csak nagy hasznát veszi ezeknek az információknak. Ezek a napok az új felfedezéseknek az ideje. A hét vége fele összeáll egy kép Önben, melyet prezentálni is tud az illetékesek felé.

Ugrás a napi horoszkópra! >>