Heti horoszkóp

Érvényes : 2017 január 23 - 2017 január 29.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Hajlamos beleesni a szűklátókörűség csapdájába, pontosabban abba, hogy egyedül a maga igazát lássa meg és egyedül a saját szemszögét vegye figyelembe. Ha a héten is ezt a politikát folytatja, akkor egy jelentősebb esélytől eshet el. Ugyanígy meg kellene azt is értenie, hogy azzal, hogy másokat befolyásol, nem fog előrébb jutni. Egyszerűen fogadja el, hogy ők másképp látják a dolgokat és nem úgy, mint Ön. Eressze el a gyeplőt, hallgassa meg a többieket és próbálja meg elkerülni a konfliktust, így még népszerűbb lehetne.

Szerelem

Nagyon szenvedélyessé válik a héten, de legyen ezzel óvatos, hogyan fejezi ki, ugyanis időnként furcsán adja a kedvese tudtára, aki szenvedély helyett inkább erőszakosságnak érzékeli. Ezért csiszoljon még a stílusán ahhoz, hogy elkerülhesse az esetleges feszültséget! Legyen vele gyengéd, igyekezzen a kedvében járni. Hiszen ismeri, tudja jól, hogy mi az, ami tetszik a párjának! Hasznosítsa az információt!

Karrier

Ahogy azt már előbb említettük, jobban oda kellene figyelnie arra, hogy ne manipuláljon másokat, főleg a munkahelyén, ahol ez irányú cselekvését kellemetlenségek kísérhetik. Ideje volna rádöbbennie, hogy céljait anélkül is elérheti, hogy közben másokon gázolna át hozzá. A csillagok arra figyelmeztetik, hogy egyedül magának fog ezzel ártani, ha nem hagy fel ezzel a tevékenységgel. Sőt, azt ajánlják Önnek, hogy kérdezze ki a környezetét a saját viselkedéséről!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Törekedjen arra, hogy önmaga legyen és ne engedjen más befolyásának, senki kedvéért ne akarjon gyökeresen megváltozni. Ne másnak akarjon megfelelni, hanem a saját elvei szerint élje az életét. Ugyanakkor a héten lesz arra egy kis lehetősége, hogy más bőrébe bújjon, ami által megúszhat egy kiadós vitát. Fontos, hogy megtalálja az aranyközép utat, ami által Ön is boldog lehet, és a környezete is.

Szerelem

Az előbb már utaltak arra a csillagok, hogy nem kellene olyan kényszeredetten törekednie arra, hogy megfeleljen másoknak. Különösen a párjának, akinek úgy kellene szeretnie és elfogadnia magát, ahogy van, különben az nem szerelem. Még ha Ön kicsit más is szeretne lenni, mint aki valójában, akkor is önmagáért akarjon megváltozni, nem pedig a párjáért. Gondoljon csak arra, hogy mások is, akik szeretik, úgy fogadják el, ahogy van és nem vágynak arra, hogy Ön álarcok mögé bújjon.

Karrier

Ha szeretne a munkahelyén vagy az üzletben cselhez folyamodni, hogy elérje a célját, akkor tegye azt meg úgy a többiek segítségével, hogy csak utána vegyék észre, amikor mindenki besöpörheti a jól megérdemelt sikert. Így rengeteg vitát kerülhet meg és akár elutasítást azok részéről, akik kevéssé mernék vállalni a kockázatot, nem úgy, mint Ön.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Érezhetően felgyorsul az élete és szinte fényévekre hagy le maga mögött másokat. De ahelyett, hogy azzal foglalkozna, hogy felzárkóztassa maga mellé a környezetét, inkább törődjön a maga dolgaival, hogy azok továbbra is ilyen olajozottan működjenek. Használja ki a napról napra adódó lehetőségeit, hiszen a sors most azon fáradozik, hogy megadjon Önnek mindent egy új fejezet kezdetéhez.

Szerelem

A munkahelyén eleget hajt. Otthon ne tapossa tovább a mókuskereket, hanem szálljon ki a kerékből és pihenjen. Engedje meg magának a lazulást a kedvesével és törekedjen arra, hogy ne osztogasson neki is feladatokat vagy építgesse őt a maga sajátos kritikáival. Kapcsoljon ki és fogadja el, hogy ő egy más ember, hiszen ezért van mellette. Ne azt keresse benne, akit formálhat, hanem azt, aki a partnere lehet.

Karrier

Vízválasztó hét lesz ez a hét az Ön életében. Végre lezárul a munkájában, karrierjében egy nehézkes, lelket és testet megterhelő szakasz és végre új fejezet veheti kezdetét, ami még eseménydúsabb és sikerben gazdagabb lesz. Nyilvánvaló titok, hogy eddig mennyit dolgozott, ráadásul mások helyett is, éppen ezért teljesen jogosan zsebelheti be az elismerést.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Naptára szinte zsúfolásig van tennivalókkal. Ezen a héten nem sok ideje lesz szusszanni. Ugyanakkor még önmagát is meg fogja lepni azzal, hogy milyen jó ütemben halad teendői elvégzésével. Egyedül a csillagok kavarhatnak be Önnél, ugyanis a hét közepén hangulatingadozóvá és fokozottan érzékennyé válik, ami miatt azt érzi, mintha az egész világ összefogott volna Ön ellen. Ráadásul mindenki megtalálja a napokban a problémájával, de semmiképpen se kezdje el azokat megoldani mások helyett!

Szerelem

Olyan gyakran ad másoknak párkapcsolati és karrierrel kapcsolatos tanácsokat. Ezúttal fogadja meg a saját tanácsát! Ez a legjobb, amit tehet, főleg amikor a rossz hangulata miatt azt érzi majd, hogy a párja is csak piszkálja és bántja, mikor jól tudja, hogy valójában nem így van. Inkább használja ki védő szárnyait és meneküljön karjaiba, amikor sötétnek és gonosznak érzi maga körül a világot.

Karrier

Úgy érezheti megszámlálhatatlan feladat zúdult a nyakába és egyre csak nő Önben a feszültség. Csak a hét eleje lesz ennyire megrázó és megterhelő, utána már oldódni fog a helyzet, akárcsak az Ön görcsös állapota is. Viszont igyekezzen végig toleráns lenni a kollégáival szemben. Jusson eszébe, hogy Ön is hányszor fordult hozzájuk segítségért és útmutatásért. Amikor elég erősnek érzi magát hozzá, viszonozza ezt!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


A héten a csillagok nem igazán engedik majd meg Önnek a tétlenkedést. Nem csak, hogy cselekvésre sarkallják majd, hanem zűrös ügyek megoldására is. Csodavárás helyett mindenképpen menjen is utánuk! Ha így cselekszik, rendkívül sokat tehet meg önmagáért és jövőbeli céljainak eléréséért. Amint hajlandó kiszakadni a komfortzónájából az egész élete egy fantasztikus irányt vehet és pont úgy alakulnak majd az események Ön körül, ahogy azt reméli!

Szerelem

A hét romantikát és szenvedélyt ígér Önnek, különösen akkor ha, Ön nyitott a kezdeményezésre és arra, hogy esetleg meglepje a kedvesét. Ugyanis ne mindig csak a másiktól várja a szeretetet, a törődést és a cselekvést. Legyen Ön a kezdeményező fél és mutassa meg a kedvesének, mennyire értékeli az eddigi erőfeszítéseit. Amennyiben ezt jól csinálja, a jövőben még több támogatásra számíthat a kedvesétől.

Karrier

Munkahelyén rendkívül kreatívnak fog bizonyulni, ami azt jelenti, hogy még önmagát is meglepő ötletekkel fog elállni. Az elkövetkezendő napokban ezáltal akár új kapukat is sikerülhet megnyitnia maga előtt. Persze a közelgő siker és elismerés nem lesz ingyen, mindenért meg is kell keményen dolgoznia. De ha elég merész és kész arra, hogy formabontó és rendhagyó módszereket, ötleteket alkalmazzon, akkor nem marad el a jutalma!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Több tekintetben is azt érezheti, hogy Önre mosolyog Fortuna. Bár látszólag csordultig van teendőkkel, mégis érezhetően könnyedén és akadálymentesen veszi őket. A csillagok igyekszenek Önt tehermentesíteni azért, hogy a fontosabb dolgokra és ugyanakkor önmagára is jusson elég ideje és ne csak azt érezze, hogy állandóan robotol és alig akad valami öröme az életében. Láthatja, a sors nem Ön ellen dolgozik, mint ahogy azt oly gyakran feltételezi!

Szerelem

Érezni fogja, hogy a zsúfolt és leterhelt mindennapokban maga mellett áll a kedvese, aki igyekszik Önt támogatni. Ez üdítően fog hatni Önre, ezáltal pedig a kapcsolatukra. Szerelmük felragyog és frissességgel telik meg, mintha csak mostanában jöttek volna össze. Ne szalasszon el egyetlen alkalmat sem, amikor kifejezheti kedvesének azt, hogy mennyire hálás minden tőle kapott segítségért!

Karrier

Rengeteg munka vár Önre a héten, de szerencse, hogy bírja a terhelést. Nagyon összeszedettnek kell lennie ahhoz, ha mindet szeretné is elintézni. Figyeljen oda a tetteire, gondolkozzon előre és legyen mindig éber. Ha a következő napokban így cselekszik, mellette elég szorgalmas és kitartó lesz akkor a munkahelyén vagy a vállalkozásában nagyot alakíthat és elismerés mellett komoly köszönetnyilvánításokra is számíthat.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


A napokban egyre inkább megerősödik az önbizalma, a fantáziája pedig kifejezetten szárnyal. Ezért semmiképpen se szabjon gátat magának, sőt, merje megvalósítani elképzeléseit! Emellett sok jó dolog vár Önre, és fontos megerősítéseket kap. Egyedül arra figyeljen, hogy mindig hagyjon meg magának elegendő energiatartalékot, nem kell már most az év elején mindent kiadnia magából.


Szerelem

Szerencsére családja, illetve kedvese tele van szeretettel és megértéssel az Ön irányába. Így végre lehetősége nyílik arra, hogy összeegyeztesse a karriert és magánéletét, és megszilárdítsa a mind a kettőben elért pozícióját. Így ha bármelyik terén is akadnának problémái, végre sikerülhet azokat megoldania. Mindez által harmonikus, békés és kiegyensúlyozott szerelmi életre számíthat!


Karrier

A napokban jelentős mértékben megnőnek a lehetőségei, főleg a karrierben, esetleg tanulmányi téren. Bár mostanában érte már ezek terén pozitív meglepetés, de a szerencseszériája még mindig nem ért véget. Már csak azért se, mert anyagi téren is új lehetősége adódik, amit feltétlenül ki kell használnia! A többi már csaj Önön múlik, hogy mennyit képes markolni abból a jóból, amit a sors szán Önnek!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Kezd elege lenni a hideg és szürke időből. Emiatt a héten az Ön hangulata is borús, kedvtelen lehet, mellette pedig ingerlékeny, amik persze vitákhoz vagy pedig hibázásokhoz vezetheti. A legszívesebben elbújna a világ elől, de mint látni fogja, aligha teheti meg. Nem megoldás, ha kerülni kezdi a világot, de az sem, ha kapva kap minden lehetséges összezörrenésen. Inkább keressen valami fényforrást, ami által mindennapra juthat egy kis öröme!

Szerelem

Szerelmi élete egyértelműen felpezsdül, akár szingli, akár párkapcsolatban él. Az előbbiek számára azért, mert végre izgalmas emberekkel ismerkedhetnek meg, esetleg egy kivételes partner lehetősége bukkanhat fel a láthatáron. A párkapcsolatban élők otthonukban élesztik fel a szerelmet és a romantikát és végre azt érezhetik, hogy szintben vannak és szavak nélkül is megértik egymást.

Karrier

Az előbb is említett kedvtelenség miatt ugyebár sokat hibázhat a munkahelyén is, és még a rutinfeladatok elvégzése is nehézkes lehet. De a jó hír az, hogy a hét közepétől visszatér megcsappant energiája és életkedve, amivel messzire űzheti a korábbi életuntságát. Hála az égnek, a környezete mindvégig türelmes lesz Önnek, és készségesen megbocsátanak, amikor már látják, hogy ismét formában van.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Meglehetősen fontos lesz ez a hét az Ön számára, mivel az év kezdete óta tervezgetett vágyai végre megindulnak a megvalósulás felé. Az élet több terén is ilyen zöld utat fog kapni. Nincs más dolga, mint követnie az Ön előtt megvilágított utat. Csak ne essen pánikba és kezdjen el visszakozni, mikor már végre a küszöbön vannak az álmai. Menjen utánuk és cselekedjen, ne fogja vissza magát!


Szerelem

Bizonyos terveit nem lesz képes egyedül megvalósítani, éppen ezért segítségre lesz szüksége, amit akár a kedvesétől is megkaphat. Éppen ezért vegye számításba őt is, hiszen könnyen megeshet, hogy párja is vágyik arra, hogy segíthessen Önnek. Talán most kellene összefogniuk és akár a közös terveikért is együtt küzdeniük tovább. De más területeken is érdemes lenne megfogadnia azt, hogy jobban kellene bíznia a kedvesében.

Karrier

Mint azt olvashatta, a szerencse Ön mellé áll és kifejezetten könnyen és jól fognak alakulni a tervei, köztük a karrierrel kapcsolatosak is. Most jön el a munkahelyváltás vagy akár a vállalkozás indítása, minden olyan, ami nagy lépéssel járna és eddig nem merte megtenni. Hallgasson az ösztöneire és figyeljen, hiszen a lehetősége bármikor megérkezhet!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


A hét elején több bonyodalommal is szembe kell majd néznie. Hirtelen azt se tudja majd hova és mivé legyen, mit oldjon meg először. Szerencsére maguk a problémák nem olyan súlyosak, inkább csak több van belőlük és ez ad okot Önnek az aggodalomra. De kellő határozottsággal, ésszel, és állhatatossággal extra gyorsan képes lesz megszabadulni a gondjaitól. Különben is, figyelje meg, hogy miután mindig legyőzi az akadályokat és megoldja a problémákat, utána a Sors mindig kedveskedik Önnek valamivel.

Szerelem

Szerelmi élete kiegyensúlyozottá válik. Ön tökéletesen meg van így vele elégedve, a nyugodt és békés időszakkal. Csak egy kicsit kellene levennie a rózsaszín szemüvegét, hogy észrevegye, nem biztos, hogy a párja is ebben a nagy nyugalomban a legboldogabb, aki kicsivel több izgalomra és eseményre vágyik. De találgatás helyett, inkább beszélgessen erről a párkával!

Karrier

Az előbb is említett problémák bizony a munkahelyén is felbukkannak. Ott viszont garantált elismerés vár majd Önre minden megoldott gond után! Többen is meghajolnak majd az Ön tudása és képességei előtt. Persze Ön végig erre vágyott, és jogosan is, de azért ne essen át a ló túloldalára és ne engedje meg magának, hogy elszálljon, mert azzal már viszont rohamosan lecsökkenne a népszerűsége.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


Tele van pozitív gondolatokkal, érzelmekkel és tenni akarással. Tökéletesen sikerül ötvöznie ezeket a mindennapokban, így sokkal produktívabb lesz. Mindemellett a tervei és a céljai elérésére irányuló lépések még könnyebben fognak menni. Ugyanakkor vigyázzon jobban az egészségére, mert a nagy hajtásban könnyen megfázhat és a stressz miatt emésztési gondjai adódhatnak.

Szerelem

Annyi jókedvvel és szeretettel van tele a napokban, hogy másokat is magával ragad, akárcsak a kedvesét. Ahogy a hétköznapjait is elkerüli az unalom, úgy a szerelmi életét is. A szinglik számára ez új partner lehetőségét vagy izgalmas randevúkat jelenti, míg a párkapcsolatban élőknek tartalmas beszélgetéseket, illetve otthoni és kinti programokat egyaránt, de unatkozni biztos nem fognak. Ez az időszak igen kedvezően hat majd a kapcsolatukra!

Karrier

A munkahelyén olyan emberektől kap segítséget és válik ki közülük a támaszai, akik eddig talán semmilyen kapcsolatban nem álltak Önnek és maximálisan jelentéktelenek voltak. Nem csoda, ha ez meglepetésként éri Önt. Legyen hálás nekik és fogadja el bátran a segítségüket. Továbbá dinamizmusának és szorgalmának hála, a környezete is meglátja az Ön törekvéseit. Igaz, sok munka vár Önre, de célba fog érni!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Kifejezetten elemében lesz, tele erővel, energiával, kreatív ötletekkel. Sőt mi több, mindegyiknek hangot is ad, amit nagyon jól is tesz, mert így akár egy segítőre, támogatóra is szert tehet, aki közelebb viszi céljai eléréshez. Figyeljen arra, hogy véletlenül se zökkentsék ki ebből a remek állapotából az irigykedői, hanem inkább merítsen erőt belőlük. Igazán járna Önnek a saját részéről is a vállveregetés, mert sokat tett le mostanában az asztalra és ez még csak a kezdet!

Szerelem

Bár van szerelem az életében még sincs teljesen megelégedve vele. Valamit hiányol, valami miatt kevésnek érzi, mint akiben egy űr tátong. Jobb lenne erről beszélgetnie a partnerével, semmint eltitkolnia előle. Bármi miatt is legyen elégedetlen, biztos találnak rá megoldást, de ehhez az kell, hogy őszinte legyen vele. Velük ellentétben a szinglik élvezik, hogy másoknak flörtölnek velük, így ők lelkesen kéretik is magukat.

Karrier

A csillagok azt üzenik Önnek, hogy most bármibe is fog, az jól fog alakulni! Sikert sikerre halmozhat, mert most van csúcsformában. Most már láthatja, mennyit ér az, ha pozitív és odafigyel a testi és lelki szükségleteire. Még akár csodálókra is szert tehet, akik majd Önhöz fordulnak segítségért vagy bölcsességért, hogy árulja el nekik a titkát!

Ugrás a napi horoszkópra! >>