Érvényes : 2015 június 29 - 2015 július 5.

KOS márc. 21- ápr. 20.


Meglehetősen több türelemre lesz szüksége a családi fronton is. Időnként úgy érezheti, hogy nem kap elég figyelmet a partnerétől. A szabad estékre tervezzenek közös programot, hogy újra visszaálljon a meghittség kettőjük között. A hét során fokozottan megnyílik önben az abszolút tiszta emberbaráti jóság, szeretet, segítő szándék. Nem tud csukott szemmel elmenni a szenvedő, nélkülöző mellett, akit a környezetében szenvedni lát. Számíthat olyan találkozás is, mikor egy rég látott kedves személlyel fut össze az utcán, akivel a későbbiekre nézve újra gyümölcsöző kapcsolatot alakítanak ki. Azokban a fontosabb hivatalos ügyeiben előfordulhatnak némi késések. Főképp, ha mindez az ön pénzügyeit is érinti.

Szerelem:
Időközönként spontán eseményekre van szüksége ahhoz, hogy kellő pezsgésben legyen érzelmileg. Ennek a hétnek a tranzitjai hoznak ilyen izgalmas élményeket, melyek felpezsdítik. Lehetséges az is, hogy kisebb feszültségeket érez maga körül a hét során. Úgy érezheti, hogy partnere nem szentel elég figyelmet kettőjükre. Igazából ez csak egy átmeneti érzés. Ha mélyebben megvizsgálja a helyzetet, rájön, hogy minden rendben van Önök között.

Karrier:
A hét elején nem tanácsos fizetésemelést kérni, mert a felettese körül kisebb feszültség érzékelhető. Kerülje vele a konfrontációkat, ha lehet. A munkahelyén felmerülő problémákat kellő diplomáciával tanácsos kezelnie. Amennyiben magasabb pozíciót szeretne, vagy karrierjében változtatást tervezne erre a hétre, szerdától egész a hétvégéig kedvező időszaknak bizonyul.


Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


Ha nem figyel a jelekre, a kiadásai ebben az időszakban akár többszörösére is nőhetnek. Szerencsére egy kis plusz bevételre is számíthat a napokban. Így sikerül megoldani az esetleges gondokat nagyobb fennakadások nélkül. Ezen a héten önnél főképp az anyagiakon lesz a legfőbb hangsúly a heti bolygóállások szerint. Ebben az időszakban csak azoknak az ügyekben lehet aktív, melyeknek minimális a kockázata. Bőven van energiája az eltervezett teendői kivitelezésére. Figyelnie kell arra is, hogy ne halogassa a napolást nem tűrő ügyeket későbbre, mert feltornyosulhatnak, ami megrekedéshez vezethet a jövőre nézve. Egy kis átmeneti feszültséget érezhet a levegőben, amit kellő higgadtsággal majd jól tud kezelni.

Szerelem:
Ezen a héten nagyon fontos az, hogy a partnerével való beszélgetések során a gondolatai kifejezésében pontosan fogalmazzon, mert könnyedén előfordulhat, hogy valamit nem ért vagy félreérthet. Egy régebbi közös elképzelésük most valóra válhat. Legyen óvatos a féltékenységgel. Adjon az egyénisége színvonalas kifejezésére. Ezzel lenyűgözi kedvesét.

Karrier:
A hét elején munkahelyén előfordulhatnak áskálódások a kollegák részéről. Esetleg valamilyen ötletét megpróbálják aláásni. Amennyiben azt tapasztalja, hogy fokozott feszült helyzet lép fel, próbáljon meg higgadt maradni. Ne adjon okot az alaptalan vádaknak. Az igazság kiderítésében most felettesére nem számíthat. Egyetlen jó megoldás a megelőzés. Tegye a dolgát és ne törődjön a többiekkel. A hét második felére oldódik ez a kritikus hatás.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Amennyiben ön szülő, ezen a héten fokozottan legyen figyelmes a gyerekeivel. Főképp, ha olyan helyre mennek, ahol veszély merülhet fel rájuk nézve. Az elővigyázatosságra tegye a hangsúlyt. Ebben az időszakban a nagy átalakítások ideje érkezett el önnek, több életterületét is érinti. Azonban az elképzelései kivitelezéshez egy pár napot várni kell még. Addig is talál finomítani valót a terveiben, amíg alkalmassá válik az idő a cselekvésre. Valakinek a közelebbi kapcsolataiban segítségre lesz szüksége, akinek most jól jönnének az ön bölcs, praktikus meglátásai a megoldáshoz. Az otthonában is akad bőven tennivaló a napokban. Lehetséges, hogy valami javításra illetve cserére szorul a háztartásban.

Szerelem:
A hét elején váratlan események megzavarhatják a nyugalmát. Szerencsére az e heti bolygóhatások arra bátorítják Önt, hogy lássa meg a dolgok jó oldalát, melyek be is fognak következni. A legjobb a dologban, hogy párjával együtt megbeszélik a dolgokat egy nyugodt vacsoránál. Rájönnek arra, hogy egyénien külön külön különlegesek mindketten. Mélyebb érzelmi szempontokban is egyek tudnak lenni.

Karrier:
A hét elején egy kicsit lassan mennek a dolgok a munkahelyén. Lehetséges, hogy a gondolataiban máshol jár, új megoldások után kutat, melyeket meg is talál. Valószínű, hogy elkel a kollegák jóindulatú segítsége a fontosabb ügyekben. A hét közepétől már konszolidálódnak a körülmények Ön körül és a megszokott kerékvágásba haladhat terveiben. Tárgyalásai során a megfogalmazott kérdései viszik előre.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Mint mindig, most ezen a héten is sok energiát fektet a munkájába, melynek meg is mutatkozik a gyümölcse. Mostanság több irányban is érdekelt lesz pénzügyi helyzete javítása érdekében. Azonban ne feledkezhet meg kedveséről sem, a kettőjük kapcsolatáról sem. Szakítaniuk kell időt az érzelmi életük ápolására is. Ezen a héten családi fronton jól mennek a dolgok. A környezetében élőkkel való kapcsolata jó. A vonzereje, kisugárzása a másik nemre nézve láthatóan erősödik. Több esetben is tapasztalhatja az osztatlan figyelmüket az önt körülvevők részéről. Akárhogyan is éli meg ezt az állapotot, nem kell okvetlen változtatnia az érzelmi életén. inkább legyen óvatos. Kisebb, visszatérő feszültségek jelenhetnek meg a levegőben, de csak átmenetieknek bizonyulnak.

Szerelem:
Az e heti bolygóhatások kedvező hatásai támogatják abban, hogy közeledjetek egymás felé azzal a kiválasztott személlyel, aki az utóbbi időben nagyon felkeltette az Ön figyelmét. Több lehetőség is van arra, hogy közös programot szervezzenek, melynek során rájönnek, hogy több közös témájuk van, mint gondolták volna. Minden esély meg van rá, hogy egy gyönyörű románc és egy tartós kapcsolat alakuljon ki kettőjük között.

Karrier:
A hét elei munkahelyi stresszét úgy tudná kivédeni, ha szabadnapot venne ki. Amennyiben ez nem lehetséges, valószínű, hogy azzal találod szembe magad, hogy a körülötted lévő kollegák megítélése egy kicsit zavaros egy adott helyzetben, ami bosszúságot okozhat Önnek. Próbálja csak a munkára szorítkozni a beszélgetéseket, míg alább hagy ez a zűrzavar. Csütörtöktől már minden rendben lesz.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


Egy sms vagy e- mail elsőre nem tűnik fontosnak, de ne dobja ki, mert még később fontosnak bizonyulhat a benne rejlő információk miatt. Érzelmi téren az átvonuló bolygók kiválthatnak önben némi türelmetlenséget. Ennek oldására időszerű lesz egy kis szabadtéri séta esténként. Ezzel oldottabb hangulatot tud teremteni önmagában és környezetében. A hét elején az átvonuló bolygók hatásai a szorosabb köreiben átmeneti feszültséget válthatnak ki. Egy folyamatban levő ügye, amin az utóbbi időben dolgozott, kiemelkedő sikert hoz. Egy közeli rokona a napokban váratlan örömet okoz önnek. Az új ötletekben való együttműködéseknél érdemes elővigyázatosnak lennie, mivel az együttműködő partnerei mindegyike nem a legtisztességesebb céllal tartana önnel a közös ügyben.

Szerelem:
Ezen a héten egy kicsit türelmetlenül áll az érzelmi kérdésekhez. A tervezett randi jól is elsülhet, amennyiben az érzelmi kérdések feszegetése helyett inkább intellektuálisan közelíti meg a kommunikációt partnerével. A kiváló humorával pillanatok alatt megtöri a jeget, így könnyedén meg tudja nyerni a kiválasztottad szívét. Ezután jöhetnek az érzelmi témák is. Oldott hangulatban sokkal könnyebben megy.

Karrier:
A hét elején a bolygóátvonulások arra intik, hogy figyelje az Ön körül zajló kommunikációt. Olyan fontos infók is elhangzanak, melyek az Ön számára is a jövőben fontosak lehetnek. Ezen a héten ne kapkodjon el semmit. Csak nyugodtan, komótosan intézze dolgaidat. Így több apró rést is észrevesz időben, mellyel megelőzhet későbbi kellemetlenségeket. Most valóban érvényessé válik az a mondás, hogy lassan járjon, tovább ér.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Óvakodnia kell az estleges viták felmerülése során a kritika kinyilvánításával, mert a nézeteltérések komoly feszültségeket válthatnak ki az önnek fontos kapcsolataiban. Ne feledje, mindenki másképp tökéletes. Hagyja a környezetében élőket is kibontakozni a közös tevékenységek során. Ezzel megfordíthatja pozitív irányba a kedélyállapotokat. Ezen a héten érezheti, hogy fokozottan nő az energiakészlete. A felfokozott vitalitásának köszönhetően egyre nő a tettrekészsége is. A teendői során azonban fokozott figyelmemmel kell lennie, mert könnyedén előfordulhat, hogy hibát véthet, ami önre nem jellemző. Ezt nem tudná megbocsátani magának. Új ötletei zseniálisnak bizonyulnak. A munkájában az eddigi erőfeszítései kezdenek szépen prosperálni önnek.

Szerelem:
A bolygók eheti tranzitjai felülmúlhatatlan örömöt tartogatnak az Ön számára ezen a héten. Ez a kedvező bolygóhatás arra bátorítja, hogy az újonnan kialakult kapcsolatában vegye át az irányítást akár egy rövid időre is. Ez egy pozitív fordulatot vált ki mindkettőjük részére. Tudja, hogy mit szeretne. Nem találja a megfelelő szavakat. Egy érintéssel olykor többet el lehet mondani ezer szónál.

Karrier:
A hét első felében lehengerelheti a környezetét az új üzleti ötleteivel. Ezzel be is bizonyosodik, hogy milyen fontos az Ön szerepe a csapat számára. Saját objektivitását követve elképzeléseiben vagy a tárgyalásai során úgy partnere, mint Ön is kölcsönösen nagy profitra tehetnek szert. Egy fontos projekt kidolgozásában egyik kollegája felajánlja a segítségét.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Érzelmileg most átmenetileg nem áll a magaslatokon. Éleslátásának és gyors észjárásának köszönhetően a hét során több előnyt szerezhet munkája vagy egyéb szellemi tevékenység kapcsán. Ez egy kicsit zaklatott időszak önnek. Ezért jó lenne, ha nem hagyná magát az első impulzustól vezérelve lenni, amit érez. Érzelmileg is érzékenyebb a megszokottól. Kerülnie kell az erős konfrontálódásokat. Így elkerülheti, hogy megsebezzen valakit lelkileg vagy épp önmagát hasonlónak kitegye. Szellemileg nagyon erős és fitt. Amennyiben hosszas utazást tervezne, kiválónak fog bizonyulni. Ha még nem tervez utazást, lehetséges, hogy új terveivel tölti az ideje javát.

Szerelem:
A jelenlegi bolygóállások arra bátorítják Önt, hogy lepje meg kedvesét valamilyen kedves ajándékkal. Amúgy is el kell egy kis kiengesztelés mindkettőtök részéről. Azok a gondok, melyek az utóbbi napokban fejtörést okoztak, valójából nem jelentenek olyan végzetes veszélyt, mint gondolta. Minden lehetőség nyitva áll, hogy pozitív irányba változtassák meg partnerével a dolgok menetén kettőjük között.

Karrier:
A hete egy kicsit nehezen indul. Több elintézni valója akad és úgy tűnik, hogy egy kicsit lassabban áll össze a kép az Öntől megszokottól. A családi gondokon jár minden gondolata. Igazából, ha mélyebben belegondol, nincs is olyan nagy gond, amit ne tudna megoldani. Valójából magától is megoldódnak a felmerülő problémák. A hét közepétől már újra a megszokott formában van. könnyedén behozza az esetleges lemaradásait.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Egy közeli rokona hosszú utazásra készül. Ebből mindannyiuknak előnye származik. a napokban olyan szellemi tevékenységbe kezd, amely nagy döntésekre késztethetik önt. Rövid időn belül igazolódni látszanak az elképzelései. Ennek köszönhetően kiemelkedő eredményeknek örvendhet hosszútávon. A munkában is várhatók kiemelkedő sikerek. Azonban vigyázni kell a hangulati ingadozásokra ezekben a napokban. Olykor azon kaphatja magát, hogy hadilábon áll az önkontrollal. Ebben az időszakban fokozott figyelmet kell fordítania a pihenésre is, vigyázva, hogy ne zsákmányolja ki a végsőkig a szervezetét. A hét második felében a nagyobb döntéseinél maradjon a racionalitás talaján.

Szerelem:
A hét elején úgy érezheti, hogy mindenki nagyon boldog a környezetében, kivéve Ön. Minden bizonyság a kezében van, hogy felmérje azt, hogy kinek mennyire fontos Ön. Az, aki szereti, azért szereti, mert minden Önben lévő jót megoszt azokkal, kik fontosak Önnek. Az átvonuló bolygók hatásai ezen a héten felszínre hozhatják Önből az igazi lírikus szerelmest.

Karrier:
A hét eleje gördülékenyen zajlik a munkahelyén. A főnökeivel való kapcsolta is jól kezdődik a hét. Egy projekt kapcsán, amelyikben részt vesz, kiemelkedő sikereket ér el. Ezzel nagy elismerésekre számíthat. Ez a hét rendkívül kedvező új tervek, stratégiák kidolgozására. Egyedül a családi köreidben eltervezett elképzeléseiben jöhetnek váratlan fennakadások, melyeket meg fog oldani könnyűszerrel egy kis csúsztatással.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Az e heti bolygóhatások több ízben is próbára tehetik helytálló képességét. A magánéletben is elkel a helytálló készsége és a fokozott türelme, optimizmusa. Most olyan időszakban van, amikor bármi megtörténhet. Egy kicsit lassabban mennek a dolgok a megszokottól, de szépen célt érnek. Ne sürgessen semmit. A folyóban sem folyik a víz mindig egyformán. Ezekben a napokban képzelőereje felerősödik, melynek köszönhetően isteni jó ötletei támadhatnak, de illúziók is becsúszhatnak. Épp ebből az okból próbáljon meg kétszer is mérlegelni mielőtt döntéseit meghozza ezen a héten. Bármi új tevékenységbe kezdene, kellő következetességgel hozza meg a döntéseit. Egy kis talált pénz is áll a házhoz a hét második felében.

Szerelem:
A hét tranzitjai óvatosságra intik az érzelmi téren felmerülő döntései kapcsán. Egy elmúlt szerelem újra felbukkanása és a még kialakuló kapcsolat közötti párhuzamot vagy összehasonlítást vétek lenne tenni. Ezzel olyan nyomás alá helyezné Önmagát, ami arra késztetné, hogy olyan döntést hozzon, aminek igen nagy a kockázata. Adjon magának időt, hogy feldolgozza a történteket. Majd higgadtan hozza meg a szükséges döntéseket. Így valós kép alapján hozhat következetes döntéseket.

Karrier:
A hét elején fokozottan ügyelnie kell a pénzügyi döntései részleteire. Objektivitása abba az irányba mutat, hogy minél jobb eredményeket érjen el, ugyanakkor minél kevesebb költség árán. Ez az elképzelése nem lesz könnyű, ellenben egy igazi kihívást jelentene Önnek. A hét közepétől inkább az emberi tényezők lesznek a meghatározók, se mint a számok világa.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


A kiadásait illetően el kel egy kis óvatosság a költekezések terén. Várható magasabb bevétel ebben az időszakban, azonban a kiadások is a nyomában járnak. Környezetében egy lényeges változás történhet, ami önre is hatással lehet. Ezen a héten az átvonuló bolygóhatások próbára tehetik a türelmét. Amennyiben sikerül ebben helytállnia, határtalan előnyökre tehet szert, amit már nagyon vár egy ideje. Olyan ismeretségeket köthet a hét során, melyek a későbbiekre nézve megkamatozódnak üzleti téren is. A munkája elismerése jeléül újabb megbízások vannak kilátásban önnek. A hét második fele nagy örömet tartogat az ön számára.

Szerelem:
Egy kellemes találkozás van kilátásban a hét elején. Egy szál rózsa vagy netán egy üveg különleges pezsgő még nem oszlatja el Önben az elővigyázatosságot. Még egyelőre semmi oka az előítéletekre. Nem feltétlen hamis szándék bújik meg a dolgok mögött. Vannak, akiknek ez a gesztus a legkifejezőbb egy új kapcsolat iránti lelkesedéshez. Ez még nem hiba. Lazítson és adja át magát a pillanat varázsának. A többi később kiderül. Hagyja, hogy rajongjanak Önért.

Karrier:
A munkája gördülékenyen megy a hét elején. Eléri azokat az eredményeket, melyeket kitűzött magának. Szerdától a dolgok kezdenek komolyabbá válni. Itt az idő, hogy új projekteken kezdjen el dolgozni saját stílusában. Ezzel biztosítani tudja a sikeres kimenetelét a dolgoknak. A kreativitásának köszönhetően a hét vége fele megold egy fontos ügyet. Minden kézre fog állni a sikeres kimenetelhez.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


A hét során a csillagok egy nagy örömet tartogatnak önnek. Ez azonban egy olyan időszak, amikor érzékenyebben reagál a jó illetve a kellemetlen hírekre egyaránt. Ezért fontos, hogy szakítson elég időt a pihenésre, ugyanis az elmúlt időszak túlvállalásai most kezdenek hatni önre. A barátaira számíthat, ha gondjai támadnának. Párja odaadó figyelmével és szeretetével ön mellett áll mindenben. Mostanság inkább a személyes dolgaira szeretne fordítani nagyobb figyelmet. Az e heti átvonuló bolygók tranzitjai arra figyelmeztetnek, hogy tízszer fontolja meg az anyagiakat érintő döntéseit, mielőtt mélyen a pénztárcába nyúlna.

Szerelem:
Ezen a héten az érzelmek kerülnek fókuszpontba. Szíve szerint nyíltan feltárná az érzéseidet. Egy belső hang viszont arra készteti, hogy csak sejtesse, de ne adja ki magát mindjárt az elején. Ez jó stratégia, csupán arra kell vigyáznia, hogy át ne csapjon Önben iróniába ez a felvett kifejezésmód. Ha tudná partnere, hogy milyen mély és őszinte érzések vannak legbelül Önben, ő is sokkal nyíltabb lapokkal lépne színre. Kis türelem és teljesen megnyílhatnak egymás előtt.

Karrier:
A hét eleje egy kicsit lelassultnak tűnhet a habitusához képest. Ez egy kicsit türelmetlenné teheti a kollegáival szemben. A hét közepe fele felgyorsulnak az események. Végre Ön diktálhatja a tempót. A szerencse Ön mellé szegődik. Több lehetőséget is sikeresen ki tud aknázni az előnyére a hét során. A hét vége fele sokkal érdekesebbnek tűnhet, mint várta. Összességében elégedetten lazíthat a hétvégén.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Szorosabb kötelékeiben valaki nagy sikereivel örvendezteti meg önt a hét során. Új lehetőségek kapui tárulkoznak fel ön előtt az eddigi elképzeléseit illetően. Amennyire csak lehet, kerülje a kétes ügyleteket, mivel veszélyekre figyelmeztetik önt ezen a téren a csillagok. Nagyon valószínű az is, hogy egy új csábító lehetőséget kínálnak fel önnek. Még mielőtt döntene, mindenképp kérje ki a legjobb, megbízható barátai vagy egy szakavatott ember véleményét. A hét második felében karizmája, személye kisugárzása megerősödik. Kiváló időszak veszi kezdetét egy új dolog sikeres kimenetelében. Családi fronton kedvező változásokat elindító hatások érezhetők.

Szerelem:
Ezen a héten az átvonuló bolygók olyan érzést ébresztenek fel Önben, ami arra készteti, hogy komolyan gondolkodjon el a jövőn. Elérkezettnek látszik az idő, hogy hosszú távon is tervezzenek párjával. Szóba jöhet az összeköltözés is. Ő már rég rákérdezett volna, mert készen áll ezt a nagy lépést megtenni Önnel. Ön hogy áll ezzel a kérdéssel? A belsőjében egy érzés megadja a választ. Csak hallgassa meg figyelmesen.

Karrier:
Jól jönne egy kis bizonyosság a hét elején, hogy tudja, milyen mértékig számíthat a másikra. A csillagok bátorítják arra, hogy hívja fel leendő üzleti partnereit. Közelítse meg másképp a helyzetet: megadom az esélyt neki, hogy kezdeményezze a tárgyalást az elképzeléseiről. Máris másképp fest a dolog. Olyan, mintha ő irányítana, de a gyeplő az Ön kezében van. Kövesse a logikus számításait, ne térjen el tőle. Az együttműködés sikere garantált.

Ugrás a napi horoszkópra! >>