Érvényes : 2014 augusztus 18 - 2014 augusztus 24.

KOS márc. 21- ápr. 20.


A hét bolygóhatásai kellően feltöltik energiával és jó hangulattal, hogy a dolgok pozitív oldalát is lássa. Támogatásukkal új erővel lát neki a munkáihoz. A munkahelyén az eddigi megrekedések elhárítására új ötletei támadnak, melyek zseniálisaknak bizonyulnak. Már a hét elején a környezete figyelmének középpontjába kerül. Új szelet hoz ez a hét az Ön életébe, és ez örömmel tölti el. Párjával támad egy-két ötlete a kikapcsolódásra. A rokonsági körében egy kis nézeteltérés támadhat a hét közepén, amit még frissen el lehet hárítani. Ne várja meg, míg elmérgesedik a dolog. Amúgy is Ön a gyors megoldások embere. Érdemes a kezébe venni a dolgot, hogy rövidre zárhassa az ügyet.

Szerelem:
Az eheti bolygóhatások olyan légkört teremtenek Ön körül, melynek hatására egyre tisztábban látja azokat a pontokat a párkapcsolatában, amin dolgozniuk kell. Ez a tisztánlátás sokat segít abban, hogy párjával emeltebb szintre kerüljenek egymás életében. Ehhez fontos, hogy időt és energiát szenteljenek ennek a nemes feladatnak, ami valójában nem is feladat, hanem örömöket tartogató élmény és tapasztalás.

Karrier:
A hét eleje egy kicsit feszülten indul. Feladatok sokasága vár Önre. Spontán problémamegoldó képességére lesz szüksége, hogy felvegye az optimális tempót. Amint átvált a szuper szakember módba, máris kézbe vette az irányítást. Ez nem idegen Önnek Kedves Kos. Ettől elemében fogja érezni magát. Egy kiváló ajánlat ígérkezik a következő napokban, amit érdemes megfontolnia.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA ápr. 21- máj. 20.


A környezetével a kommunikáció jól alakul. Egy ötletéhez így könnyedén megtalálja a támogató személyt, aki Ön mellé áll a kivitelezésben. A szellemi teljesítménye felülmúlja a képzeletét. A hét első felében kompromittáló helyzetbe keveredhet. Ezért hát, legyen elővigyázatos a véleménynyilvánítások során. Ezzel későbbi kellemetlenségektől kímélheti meg magát. Az adott helyzet bármilyen hangulati töltettel bír, maradjon diplomatikusnak. Ez egy olyan periódus, amikor kedvező változtatásokat indíthat el, melyek munkáját és a privát életét is érintik. Financiálisan kedvezőek a csillagállások. Bátran tervezhet.

Szerelem:
Csillagászati szempontból a mostani időszak a határozottságot, a meghittségre való nyitottságot, az őszinte érzések kisugárzását erősíti Önben. Amennyiben párkapcsolatban él, ez a hatás közelebb hozza Önöket egymáshoz. Ha labilis vagy bonyolult kapcsolatban van része, ez a bolygóállás arra késztetheti, hogy a dolgok mélyére nézzen és hozzon egy határozott döntést, aminek már rég itt volt az ideje. Ez az időszak abban támogatja, ami leginkább az Ön valódi boldogságát szolgálja.

Karrier:
A szakmai kihívások időszaka kezdődik az Ön számára kedves Bika. Végre megérkezett a kedvező széljárás a karrierjében, aminek köszönhetően több lehetőség is feltárulkozik Ön előtt. Annak ellenére, amit a Bikáról tartanak, hogy nem szereti a változásokat, ami valójában tévhit, most nagyon is érzi, hogy változásra vágyik, és ez lesz a kirobbanó pont, ami jobb időszakot hoz Önnek.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK máj. 21- jún. 21.


Az igényeit kellően magas mércére tette. Önnek méltó kihívás, a környezetében lévőkben azonban félreértéseket válthat ki. Kedden és szerdán kisebb viták merülhetnek fel a távolabbi kapcsolataiban, melyeket diplomáciával meg tud oldani. Nem kell mindent a részletekig magyaráznia. Csak annyi információt osszon meg mással, amennyi feltétlen szükséges. A munkája kapcsán új, előnyös szerződéskötésre van kilátás. Széleskörű meglátásának, rögtönzött problémamegoldó képességének és objektivitásának köszönhetően a karrierjében emelkedés jelei mutatkoznak a hét során. Ügyeljen arra, hogy a rugalmassága ne hagyjon alább a hét második felében sem. Családi vagy baráti köreiből egy kellemes meghívásban lesz része a hétvégére.

Szerelem:
Ezen a héten a bolygók átvonuló tranzitjai a meglévő feszültségeket, az esetleges nézeteltéréseket oldó, semlegesítő hatással töltik el. Szükséges párjával leülniük és megbeszélni kettőtök dolgait. Így az elképzeléseiket közelebb tudják hozni egymáséihoz és könnyebben tudnak azonos hullámhosszra kerülni a továbbiakban. Amennyiben olyan kapcsolatban van, amelyikben nem tudja, hogy hányadán állnak egymással, az eheti bolygóhatások meghozzák a kedvező irányú változást.

Karrier:
Ennek a hétnek számos fontos csillagászati figyelmeztetései vannak. A karrierje és a barátai Önre nézve egy ponton összeférhetetlenségre hívják fel az Ön figyelmét. Amennyiben valamelyik kollegája a barátja akar lenni, legyen fokozottan óvatos és elővigyázatos. Viszont, ha egy barátja együtt szeretne vállalkozni Önnel, mindenekelőtt rögzítsék a szerepelosztást a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett. Ha ezekre a dolgokra fokozottan figyel, szépen ível a karrierje kedvező irányba.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK jún. 22- júl. 22.


Ebben az időszakban sok energiát fektet az elképzelései kivitelezésébe. Olykor vegyes érzések ébrednek önben az ügyei kapcsán. Ne hagyja magát megingatni, ugyanis az átvonuló bolygók hatásaira megérkeznek a megerősítő jelek, melyekből új erőt meríthet. Párjára is számíthat. Avassa be, gondolatait megoszthatja vele. Neki is vannak nagyon jó ötletei. Arra kell ügyelnie, hogy ne költekezze túl magát a héten. Belső inspirációit követve sínre tesz olyan ügyeket, melyek anyagiakban is jól fognak prosperálni az elkövetkezendő időkben. A tág családi körben egy összejövetelre lesz hivatalos. Érdemes időben gondoskodni az ajándékokról. Ezt az eseményt összekötheti egy pár napos kirándulással is. Jól jönne egy kis lazítás.

Szerelem:
Ezen a héten az átvonuló bolygók segítő hatással hatnak párkapcsolata nehézségeinek feloldására. A párjában és Önben lévő érzelmi szálakon egy két csomó, ami eddig nehézséget jelentett, most szépen fel fog oldódni. Megértvén annak okát, mélyebben megismerhetik egymást. Sok talány rendeződik ezzel kettőjük között. A hét közepén történő bolygóhatások igen nagy lehetőséget kínálnak arra, hogy szerelmük új köntösbe öltözhessen.

Karrier:
A hét eleje a tiszta, nyílt kommunikációval kezdődik a munkahelyén. Azonban ha némi neheztelést érzékel az érintett témával kapcsolatban, számoljon legalább ötig, mielőtt kimondaná, amit akar. Elsősorban a saját holnapjára gondoljon és csak utána a kollegák ostobaságaira. Ne engedje, hogy a szavak áthúzzák a lehetőségei útját. Most kézben kell tartania a gyeplőt. Minden erőfeszítése megtérül. Bízzon önmagában és a megérzéseiben.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.


A hét elején a feletteseivel való kapcsolataiban feszültségek jelentkezhetnek. Ez megnehezítheti abban, hogy meggyőzze őket ötleteivel. Most a munkahelyén egy kicsit lelassulhat a haladás tempója. Alig marad ideje a személyes dolgai intézésére. A párjának valamilyen váratlan bevétel áll a hét során, ami lényegesen javít a közös kasszán. Szükségük lenne egy hosszabb közös kikapcsolódásra, amiből új erőt nyernének. A hét második felében a háztartásban merülhetnek fel kisebb gondok. Ellenőriztesse a vízberendezéseket, elfolyókat.

Szerelem:
Ezen a héten a szerelmi életében akadnak olyan fordulópontok, melyek még eddig nem fordultak elő. Erre a megújuló energiára való ráhangolódást inspirálják Önben a héten létrejövő bolygó hatások. Bátorságot ébresztenek, felerősítik Önben a belső érzéseinek a kifejezését. A hét második felében egy régóta húzódó vágya beteljesülhet. Legyen konkrétabb, amikor kíván valamit, mert nagy meglepetésére pontosan szóról szóra válik valóra, amit kért.

Karrier:
Ezen a héten a karrierje alakítását az Ön döntéseire bízzák a csillagok. Több lehetőséget is felkínálnak az Ön számára az emelkedéshez. Csak azt kell elhatároznia, hogy mit akar és azért mennyit kész tenni. A bolygóhatások mindenben Ön melletted állnak az elismerés, az egzisztencia terén levő elképzeléseinek a megvalósítását illetően. A hét közepén az ötleteinek jó lehetőség adódik, hogy realizálódni tudjon. Ha támogatókra van szüksége, csak egy szavába kerül.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ aug. 24- szept. 23.


Ez a hét végre elhozza azokat a jó lehetőségeket, melyekre hónapok óta várt. Emlékezzen régebbi elképzeléseire, melyeket életminősége javítására tervezett, mert most erőbe lépnek a támogató bolygóhatások a kivitelezéshez. Előnyösen ki tudja használni az újonnan jött lehetőségeket. Egy nemrég tervbe vett ötlete az anyagiakra nézve is nagy előnyöket hoz. A munkahelyén egy szakmai vita kapcsán amennyiben látja, hogy a másiknak jobb ötletei támadnak, ne ragaszkodjon a sajátjaihoz. A közös haladásuk a tét. A csapatmunka meghozza a kívánt eredményeket. Otthoni fronton akad egykét elintézni való. Valaki szívességet kér a közvetlen környezetében. Óvakodnia kell az ügy kapcsán arra, hogy ne vállalja túl magát.

Szerelem:
Szerelmi életében egy új, pozitív fordulatot hoznak a hét során létrejövő bolygó tranzitok. Megerősítik a meglévő párkapcsolatában a közös hullámhosszt. Ugyanakkor olyan dolgok, melyek eddig fennakadásokat okoztak, vagy a múlt kísértései, melyek még a lelkében vannak, most a legkedvezőbb időszak arra, hogy mindörökre feloldanak. Elengedje el azokat. A múltból való gyógyulás elixírjét, az új, örömeket adó értékek felé fordulást sugározzák Önre ezen a héten a csillagok.

Karrier:
A hét elején a tervek szerint halad az üzleti élete. A kitűzött céljai, amiért az utóbbi időben fáradozott, most ebben a periódusban realizálódni látszanak. Új szerződéseknek, új projekteknek, újonnan induló társulásoknak nagyon kedvező időpont a hét közepe. Ami újat elindít ezen a héten, hosszú távon nagyon jól fog prosperálni. Cégalapításra a legkedvezőbb nap a szerda, mert sikeresnek és hosszú életű vállalkozásnak fog bizonyulni az évek során.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.


Ez a hét pezsdítő erőt gyakorol önre az átvonuló bolygók hatásai révén. Nagyon jó ötletei vannak, de várni kell még egy pár napot a kivitelezésükkel. A környezetében a hét elején feszültségek érezhetőek. Ne hagyja, hogy átragadjon önre a borús hangulat. Valakinek tartania kell a frontot, míg elül a vihar. Párjával apróságok miatt viták merülhetnek fel. Legyen elővigyázatos és türelmes. A kis bajok sokszor nagyobb gonddal járnak, mint a tényleges problémák. A hét második felében ezek a hatások már oldódnak. Egy régóta húzódó ügy most végre megoldódni látszik. Anyagiak terén pozitív változás szele kezd erősödni.

Szerelem:
A hét bolygóhatásai megújulást ígérnek a szerelmi életében. Amennyiben még szingli, és ha ezen változtatni szeretne, a hét közepétől teljesen új energiák kezdenek kibontakozni, melyek Önben is felébresztik a nyitottságot, a mágneses kisugárzását erősítik a másik nem felé. Amennyiben párban él, szerelmük új köntösbe öltözik ebben a periódusban. Ennek a szép kinyílását Ön is segítheti azzal, hogy megpróbál több időt kettesben lenni, közös programokat szervezni párjával.

Karrier:
A hét elején kifejezetten jó formában van. A munkájával is jól haladsz. A környezetében azonban érezhető némi feszültség. A kollegái rosszallását nem biztos, hogy megússza olyan témával kapcsolatban, ami valójában nem is lényeges. Nem kell különösebb figyelmet szentelnie erre. A hét második felében váratlan megbízást kaphat, amely megoldásához a rögtönzött problémamegoldó képességére szüksége lehet.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.


Ezen a héten kifejezetten jó hatással vannak a bolygók pozíciói a karrierjére, a pénzügyeire és a magánéletére. Ezt az időszakot várta. Új ötletei látnak napvilágot a hét elején, melyet érdemes a gyakorlatban is elindítani. Több életterületre is kedvező hatásokat indíthat el vele. A rokoni szálak mentén azonban támadhatnak kellemetlenségek mások álnokságai miatt. Ön előre látta ezt, csak nem hallgattak önre. A megoldásban viszont önre számítanak. Nem kell olyat tegyen, amire belső inspirációja nemet mondana. Párkapcsolatában ez a hét javuló tendenciát mutat. Karrierjében a segítő erők erősödni kezdenek a hét közepétől.

Szerelem:
Egy kapcsolat egy tanulási útnak is tekinthető, ugyanakkor olyan személyhez is lehet vonzódni, aki semmiben sem tud a segítségünkre lenni azon a téren, hogy magunkról bármit is meg tudjunk, nem hogy a világról. Ez oda vissza is érvényes lehet. A jelenlegi bolygóállások kiváló energiával hatnak Önre, hogy meglássa azt, hogy mi is az igazi ok, hányadán állnak a párjával, egymással, miben lehetnek egymásért és a kapcsolat által önmagukért. Több kérdésre is megkapja a választ ott legbelül önmagában.

Karrier:
Ezen a héten a bolygók konstellációi fokozottabb határozottságot ébresztenek fel Önben. Éleslátása, megérző képessége, jó szimata is felerősödnek. Akár hiszi, akár nem kedves Skorpió az összes csillagjegy közül Önnek van a legjobb mélyre látó és előrelátó képessége. Most ezek felerősödnek Önben, amikhez méltó feladat is társul. Ne ijedjen meg tőlük. Ha jól használja eme képességeit most is, később is jól profitálhat belőle még az üzleti életben is.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS ov. 23- dec. 21.


Azok az utazások, melyeket erre a hétre tervezett új felfedezéseket tartogatnak. Örömmel tölti el a munkahelyén a feletteseivel és a kollegáival levő jó kapcsolat. Olykor valóban felismerhető az a mondás a gyakorlatban is, hogy a munkatársak a második család. Az e heti bolygóállások jobb pozíció elérésében támogatják. A környezete nyitottá válik a változtatásokat elindító ötleteire. Népszerűsége növekszik a közvetlen köreiben a hét második felében. Ez a hét több esetben is tartogat lehetőséget arra, hogy javítani tudjon párkapcsolata minőségén. Az esték és a hétvége kínálta lehetőséget megragadni érdemes arra, hogy kikapcsolódjanak és egymásban új dolgokat fedezzenek fel, ami közelebb hozza önöket egymáshoz.

Szerelem:
Amennyiben eddig kétségei lettek volna azzal kapcsolatosan, hogy megfelel-e a partnere elvárásainak, most az eheti bolygóállások mindenben egyértelmű választ adnak e kérdésben az Ön számára. Megbizonyosodhat arról, hogy milyen sokat jelent Ön neki. Az Ön iránt levő nagyrabecsüléséről szerezhet most bizonyosságot. Csupán annyit kell tennie ezért, hogy adja önmagát. Lazítson, ne görcsöljön semmin se és minden csodálatos lesz.

Karrier:
A hét első felében szinte mágusként bánik a pénzzel. Mintha a lehetetlent valósítaná meg, olyan mértékig kicentizve gazdálkodik oly módon, hogy mindenkit lenyűgöz a zsenialitásával. Az Ön helyében más csak sokkal több összegből és körülményesen tudta volna megoldani a feladatot. A szerdai bolygóállások új energiákkal ruházzák fel, ami még inkább felpörgetik leleményességét úgy, hogy kreativitása is fergetegesen működik.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK dec. 23- jan. 20.


Ennek a hétnek a bolygóhatásai fokozott impulzivitást váltanak ki önben. Hatalmas energiakészlettel rendelkezik. A munkahelyén sokat dolgozik, de ez nem fogja lemeríteni, mert a kihívások felpörgetik. Mindennél jobban szeretné párjával a kapcsolatát jobbá tenni. Egy régebbi elképzelését most meg tudja valósítani. A barátai támogatására számíthat. Egy régi ismeretsége felelevenítésével újabb ötleteik támadnak a gazdasági helyzete jobbítására. Amikor együtt vannak, mindig kitalálnak valami zseniálisat. Jó lenne közös vacsorákat szervezni. Így több idő jutna a közös főzőcske mellett a részletek megbeszélésére.

Szerelem:
Amennyiben egyedülálló és van egy olyan kezdődő kapcsolata, amit szívesebben csak játéknak tekintene, kiderül róla, hogy egy ideje ez már nem csak játék. Olyan helyzet alakulhat ki kettőjük között, amikor kiderül, hogy akit keresett eddig pont ott áll a szemei előtt és ezt eddig észre sem vette. Felismerik együtt azt, hogy a játéknak, a játékosságnak igen is nagyon fontos szerepe van egy jó kapcsolatban sok egyéb más mellett.

Karrier:
Ezen a héten több ízben is elismerésben lesz része. A hét bolygóhatásai kifejezetten jó hatást gyakorolnak a kreativitására, eltolják az útjában lévő torlaszokat, hogy haladni tudjon, feltöltik energiával, hogy a folyamatban lévő feladatait sikeresen meg tudja oldani, és hogy ez a jó hatás áthasson a kollegáira is, feletteseire is. A hét közepén egy új projektben kikérik a szakmai véleményét, együttműködésre is kaphat felkérést.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.


A hét első felében egy kicsit lassan indul az élet. Épp ezért nem kell a teljes energiakészletét feleméssze már a hét elején. Most időszerű, hogy figyeljen az egészségére is. Párjával kerülje a pénzügyi témákkal kapcsolatos vitákat. A hét során különféle ígéreteket kap, melyek nagy hatással lesznek a jövővel kapcsolatos elképzeléseire. A hét közepén az események egy kicsit felgyorsulnak. A környezetében egy kedvező változás veszi kezdetét. Egy fontos változást szeretne elindítani, amihez megkapja a szükséges anyagi támogatást. Hivatalos ügyei, melyek pénzügyeit is érintik, kedvező fordulatot hoznak. Egy régebbi ötletéhez párja barátai kellő támogatással ön mellé állnak. Számíthat a segítségükre.

Szerelem:
Az égitestek eheti pozíciói bátorító hatással lesznek Önre olyan kérdésekben, melyek segítségével felismeri, hogy nem az a lényeg, hogy azonos vagy nem az érdeklődésük párjával. Ha vonzódnak egymáshoz, mindentől függetlenül tudnak jó párost alkotni Önök ketten. Azt nézze, hogy párját boldognak láthatja abban, amit csinál. A kiteljesedés útján járó kreatív ember párjának lenni a legnagyobb ajándék az élettől, mert így részese lehet az ő örömeinek is, miközben Ön is megkapja tőle a kellő támogatást a saját elképzeléseidhez, egyéni álmainak a megvalósításához.

Karrier:
Egy olyan személlyel léphet jó szövetségre ezen a héten szakmailag, akiről eddig sosem gondolta volna, hogy valaha önök ketten partnerek lehetnének. Minél inkább készen áll arra, hogy tanuljon a környezetében lévő sikeresebbe emberektől, annál ügyesebben fog boldogulni a szakmai pályáján is. Egyes eddig kevésbé ismert személyi vonások felszínre kerülnek a hét során a kollegái körében. Ez nem ingathatja meg a szakmai elképzeléseiben Önt.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK febr. 20- márc. 20.


Ez a hét sűrű programot ígér. Tudatosan teszi a dolgát és szisztematikusan tartja a lépéseket a munkájával kapcsolatban is. A mindennapi teendői közepette jut energiája és ideje is a magánjellegű ügyei intézésére. Lehetne nagyobb bizalommal a kollegái fele ezen a héten. Több esetben is meggyőződhet a támogatásukról, segítőkészségükről. Egy fontos elképzelésében számíthat egy jó barát bizalmára, segítségére. Fontos emberekkel találkozhat a hét második felében. Otthoni fronton, szűk családi környezetében váratlan események történhetnek, melyek miatt nem kell aggódni, magától megoldódnak.

Szerelem:
Ezen a héten egy olyan találkozásban lehet része egy személlyel, ami teljesen felforgatja az életét. Ez főképp akkor érezhető intenzívebben, ha még nem kötelezte el magát érzelmileg. Amennyiben párkapcsolatban él, könnyen meglehet, hogy valaki a múltból, akit már el is felejtett, felbukkan. Legyen óvatos. Az idő mindent szebbé tesz és már csak a jó dolgokra emlékszik, pedig minden ok meg volt a múltban, hogy külön utakra léptek. Ne hagyja, hogy ez az esemény megfossza attól, ami tényleges érték a mostani életében.

Karrier:
A hét elején olyan emberek keresik az Ön társaságát barátság céljából, akik magasabb szakmai köröket képviselnek. Nem véletlen, hiszen Ön is tudja önmagáról, hogy mindig készen áll újabb és újabb ötletekkel, amivel előbbre jut a cég is, ahol dolgozik. A rögtönzésből jött ötleteit is zseniálisak. Egy jól időzített kommunikáció a legmegfelelőbb emberhez lesz a kulcs egy várt nagy előrelépésének.

Ugrás a napi horoszkópra! >>