Inforádió - napi top

  • 1. Robbantottak Drezdában! Robbantásos merényletet követtek el hétfő este egy mecsetnél és egy kongresszusi központnál a németországi Drezdában, nem sebesült meg senki - közölte kedden a helyi rendőrség.
  • 2. Meglepődtek a szavazatszámlálók az urnabontáskor Összecserélte a borítékokat és a kitöltött szavazólap helyett 200 eurót (61 ezer forint) rejtő borítékot dobott az urnába egy szavazó a vasárnapi galíciai regionális választásokon - számolt be a történtekről a spanyol sajtó.
  • 3. A férfiak nyugdíjkedvezményéről is szó volt napirend előtt A nyugdíjrendszer és az egészségügy helyzete is szóba került a kvótanépszavazás mellett az Országgyűlés napirend előtti felszólalásai között.
  • 4. Kósa: így nehéz megtalálni a Teréz körúti tettest Motivációjának ismerete nélkül nehéz megtalálni a szombati Teréz körúti robbantás elkövetőjét - közölte a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában kedden.
  • 5. Bomba a Teréz körúton? - lezárták a környéket Lezárták a Teréz körút Nyugati tér felé vezető oldalát az Oktogon után az Aradi utcánál kedd reggel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
  • 6. Minden évben meglátogatja megmentőjét Dindim, a pingvin Ötödik alkalommal is megjelent egykori megmentője kerítésénél Dindim, a pingvin, amely évente több ezer kilométert utazik Patagónia és Brazília között, hogy meglátogassa a férfit, aki egykor megtisztította az olajlerakódásoktól.
  • 7. Tömegkarambol történt a Váci úton Hatos karambol történt a főváros IV. kerületében, a Váci úton, a Megyeri híd felhajtójánál kedd délután, mindkét irányban egy-egy sáv járható - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
  • 8. Kóstoljon menüket! Jön az Országos Étterem Hét Ismét háromfogásos menüsorokat kóstolhatnak egységes, kedvezményes árakon az Országos Étterem Hét keretében október 10. és 16. között 110 magyarországi közép- és felső kategóriás étterem vendégei.
  • 9. Líbiának nem tetszik Orbán Viktor javaslata Közleményben bírálta a líbiai egységkormány külügyminisztériuma Orbán Viktor miniszterelnöknek azt a felvetését, hogy az észak-afrikai ország tengerpartjánál hozzanak létre egy"gigantikus menekültvárost", ahová "vissza kell majd vinni" az o...
  • 10. Debrecenben szállt le egy Gripen Biztonsági okokból a debreceni repülőtéren szállt le kedd délelőtt egy Gripen vadászgép - erősítette meg az erről szóló sajtóértesüléseket a Honvédelmi Minisztérium kommunikációs osztálya az MTI érdeklődésére.

Inforádió - friss

Inforádió - heti top