- 1. Óvatosan a réteken és a kaszálókon. Ébredeznek a kígyók, és van, amelyikkel jobb vigyázni. Ilyenkor tavasszal nemcsak a növények ébrednek téli álmukból, de a kígyók is. És akad közöttük olyan is, akivel nem árt az óvatosság!
- 2. Kiderült, hogy milyen hatása van a túlzott csirkehúsfogyasztásnak. Erre senki sem gondolt. A javaslat szerint nem árt más növényi vagy állati forrásból származó fehérjét is fogyasztani.
- 3. Újabb járványügyi kockázat Kínában – újabb időzített bomba? Komoly járványügyi kockázat áll fenn öt kínai szőrmefarmon.
- 4. Újabb idegenhonos halfaj bukkant fel a Balatonban Kérik a horgászokat, hogy amennyiben lénai tokot fognak, ne engedjék vissza a tóba.
- 5. Kajszi fajták fagytűrése: ezeket válaszd, ha félsz a fagykártól A sárgabarack szinte korlátlanul értékesíthető Magyarországon és külföldön is.
- 6. Fontos növényi fehérjeforrások, egészségesek, mégis keveset fogyasztunk belőlük A magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar az egészséges GMO-mentes növényekre épül.
- 7. Akkor most melyik a jobb: a vaj vagy a margarin? Milyen szempontok alapján válasszunk?
- 8. 5 egyszerű étel puffadás ellen. Ezeket edd, ha már nem bírod. Néhányat otthon is termesztheted.
- 9. Ha a balkonon termesztesz paradicsomot, ezekre kell odafigyelned Ezekre figyelj oda, hogy elkerüld a kudarcot!
- 10. Nagy veszélyben az állatvilág: túl sok az elkóborolt macska Legális vadászat a vadmacskák érdekében.